Resenärers bedömningar på TripAdvisor

243 omdömen
Rankat som nr 30 av 158 hotell i Stockholm
"Certificate of Excellence 2019" Certificate of Excellence 2019

Typ av resenär

Utmärkt
126
Mycket bra
77
Medelmåttigt
27
Dåligt
7
Hemskt
6

Resenärers bedömningar

Jobb
63
Par
72
Ensam resenär
13
Familj
56
Kompisresa
18

Rankningsöversikt

Läge
5.0
Sovkvalitet
4.5
Rum
4.5
Service
4.0
Standard
4.0
Renlighet
4.5

Resenärers tips för att hjälpa dig att välja rätt rum

  • De flesta rum har bra utsikt och är tysta. (Kibaya)
    5.0
    2018-11-18
  • Plan 2 med rum mot vattnet är att få en fantastisk vy av Stockholm och alla vackra båtar (Ing-Britt T)
    5.0
    2018-10-31

Senaste omdömen från resenärer

  • "Välkomnande och trivsamt"

    • Bedömt: 2019-01-30
    • Typ av resa: Jobb
  • Som återkommande gäst är jag mycket belåten. Det som ibland är lite trist är då jag skall boka kommer jag till någon helt utomstående och denna person vet sällan eller aldrig att jag som medlem i Svenska Frimuarorden har särskilda förmåner. Detta vet man däremot vid receptionen. Jag bokar därför numera där. Då uppstår ingen tvekan.

    • tripadvisor-rating
      Rum
    • tripadvisor-rating
      Standard
    • tripadvisor-rating
      Sovkvalitet
    • tripadvisor-rating
      Läge
    • tripadvisor-rating
      Renlighet
    • tripadvisor-rating
      Service
    • RBStrand, Guest Relations Manager på Radisson Collection Strand Hotel, Stockholm, svarade på det här omdömet 2019-02-05
    • Hej Sunshine, Tack för din feedback. Vi uppskattar din återkoppling enormt och ser fram emot att välkomna dig tillbaka snart igen! Vi har en central bokning som du säkerligen har ringt tidigare på, men du är alltid välkommen att ringa oss direkt för framtida bokningar! Önskar dig varmt välkommen tillbaka. Bästa Hälsningar, Rashel Yesayan Guest Relations Manager

  • "Motsvarade inte mina förväntningar av ett hotell i denna prisklass, svansföring och läge."

    • Bedömt: 2019-01-18
    • Typ av resa: Jobb
  • Oproffsig incheckning, okunniga bartenders, dålig service vid frukosten, tvättvagnar parkerade i korridoren hela tiden, hissen uppehållen av personal bärandes på ett(?) täcke, slitna och repiga hissar.

    • tripadvisor-rating
      Rum
    • tripadvisor-rating
      Standard
    • tripadvisor-rating
      Sovkvalitet
    • tripadvisor-rating
      Läge
    • tripadvisor-rating
      Renlighet
    • tripadvisor-rating
      Service
    • RBStrand, Guest Relations på Radisson Collection Strand Hotel, Stockholm, svarade på det här omdömet 2019-01-22
    • Bästa Leif A, Tack för din återkoppling och för dina kommenterar, det är alltid värdefullt för oss att få veta hur våra gäster upplevt sin vistelse. Vi hoppas att du hade en trivsam övernattning men det var förstås väldigt tråkigt att höra om att vi inte nådde upp till dina förväntningar denna gång, för detta önskar vi verkligen be om ursäkt och vi har även tagit det vidare till våra avdelningschefer som ska se över rutinerna. Förhoppningsvis om ni väljer att bo hos oss snart igen, får ni då uppleva en förbättring av incheckningen och kunskapen i baren. Vi hoppas få återse dig igen inom kort och att vi då får chans att ge dig en ännu bättre vistelse! Tveka inte att höra av dig till oss igen om det är något vi kan vara behjälpliga med. Vänligen, Åsa Guest Relations Department Radisson Collection Strand Hotel

  • "Dålig frukost och ute parkering av bil, som lev iskall."

    • Bedömt: 2018-12-31
    • Typ av resa: Par
  • Dålig frukost och ute parkering av bil, som lev iskall. Hotellet har ett läge som tillfredsställer men i övrigt inget att hurra över Hotellet behöver hotta upp sig i förhållande till priset som är för dyrt

    • tripadvisor-rating
      Rum
    • tripadvisor-rating
      Standard
    • tripadvisor-rating
      Sovkvalitet
    • tripadvisor-rating
      Läge
    • tripadvisor-rating
      Renlighet
    • tripadvisor-rating
      Service
    • RBStrand, Guest Relations på Radisson Collection Strand Hotel, Stockholm, svarade på det här omdömet 2019-01-07
    • Hej DayTrip386763, Tack för att du tagit dig tid att svara på vår gästenkät och för dina kommenterar, det är alltid värdefullt för oss att få veta hur våra gäster upplevt sin vistelse. Vi tar dina tankar till oss samt lämnar dina åsikter vidare till våra respektive avdelningschefer så får vi hoppas på att få återse dig hos oss snart igen och att du då får chans att uppleva en ännu bättre vistelse. Varmt välkommen tillbaka! Vänligen, Åsa Guest Relations Department Radisson Collection Strand Hotel

  • "Fantastiskt"

    • Bedömt: 2018-12-10
    • Typ av resa: Par
  • Vi bor gärna hos Er eftersom all service håller riktigt bra kvalitet. Rent och snyggt är det alltid på alla rum.Personalen är jättetrevlig och hjälpsamma när det behövs.Ber man personalen om hjälp så fixar dom allt.

    • tripadvisor-rating
      Rum
    • tripadvisor-rating
      Standard
    • tripadvisor-rating
      Sovkvalitet
    • tripadvisor-rating
      Läge
    • tripadvisor-rating
      Renlighet
    • tripadvisor-rating
      Service
    • RBStrand, Guest Relations Manager på Radisson Collection Strand Hotel, Stockholm, svarade på det här omdömet 2018-12-13
    • Hej! Tack för din feedback gällande er tidigare vistelse på Radisson Collection Strand, Stockholm. Det glädjer mig att läsa om att allting gick bra och att ni trivdes bra hos oss under er vistelse. Vi gör alltid vår bästa för att skapa goda minnen hos oss och ser fram emot att välkomna er snart tillbaka! Önskar er God Jul & Gott Nytt År. Bästa Hälsningar, Rashel Yesayan Guest Relations Manager

  • "Perfect"

    • Bedömt: 2018-12-10
    • Typ av resa: Par
  • Superfräscht, modernt, jätte bra läge vid vatten, bra mat, jätte trevlig personal både i reception/matsal, väldigt service minded. Vi e återkommande hos er i samband vid vår årliga julfest. Ses nästa år igen! God Jul. Håkan och Monica Floweropen

    • tripadvisor-rating
      Rum
    • tripadvisor-rating
      Standard
    • tripadvisor-rating
      Sovkvalitet
    • tripadvisor-rating
      Läge
    • tripadvisor-rating
      Renlighet
    • tripadvisor-rating
      Service
    • RBStrand, Guest Relations Manager på Radisson Collection Strand Hotel, Stockholm, svarade på det här omdömet 2018-12-13
    • Hej Håkan och Monica, Tusen tack för er feedback på er tidigare vistelse hos oss på Radisson Collection Strand Hotel. Vi är evigt tacksamma! Det gläder mig att ni är nöjda med er vistelse och att allting var bra under er vistelse. Vi är evigt tacksamma för att få ha er hos oss årligen och ser redan fram emot nästa gång. Önskar er God Jul & Gott Nytt År. Med Vänliga Hälsningar, Rashel Yesayan Guest Relations Manager

Se alla omdömen på TripAdvisor

Dessa omdömen är enskilda resenärers personliga åsikter och är ej förknippade med TripAdvisor LLC eller dess samarbetspartner.

© 2014 TripAdvisor LLC