Betyg från resenärer på TripAdvisor

tripadvisor rating 4.5 931 omdömen
Rankat som nr 13 av 135 hotell i Copenhagen
"Travelers Choice 2022" Travelers Choice 2022

Betyg från resenärer

Utmärkt
570
Mycket bra
228
Medelmåttigt
85
Dåligt
32
Hemskt
16

Typ av resenär

Business
175
Couples
358
Solo travel
56
Family
144
Friends getaway
63

Översikt över betyg

Location
5.0
Sleep Quality
4.5
Rooms
4.5
Service
4.5
Value
4.0
Cleanliness
4.5

Resenärers tips för att hjälpa dig att välja rätt rum

  • If you are staying for more than a few days, I recommend booking a suite. (Stefano_di_Perugia)
    4.0
    2022-07-30
  • For the best panoramic view, get a corner room. (Ladymags2014)
    5.0
    2022-07-15
  • Compare online prices and check the reviews .. (sultanflyer)
    3.0
    2022-06-23
  • we were on 20th floor overlooking Tivoli (490ezrar)
    5.0
    2022-02-22
  • Find another hotel (David H)
    3.0
    2021-09-28

Resenärers omdömen

  • "Snyggt hotell, fantastisk utsikt"

  • tripadvisor rating 5.0
    • Bedömt: 2022-08-08
    • Typ av resa: Par
  • Centralt läge, granne med Tivoli, nära tåg-stationen, rådhusplassen och Ströget. God frukost. Snyggt rum och gemensamma utrymmen. God säng. Åt middag på hotellets restaurant vilket var gott och trevligt. Såg ett fantastiskt fyrverkeri på lördag kväll från hotellrummet som hade utsikt över Tivoli.

    • 5.0
      Rum
    • 5.0
      Standard
    • 5.0
      Sovkvalitet
    • 5.0
      Läge
    • 5.0
      Renlighet
    • 5.0
      Service
    • Jens Brandin, General Manager på Radisson Collection Hotel, Royal Copenhagen, svarade på det här omdömet 2022-08-09
    • Dear Fbtb9..., Thanks a lot for staying with us and for your great feedback. We are looking forward to your next visit. With kind regards Your Team Royal

  • "Fantastiskt vackert"

  • tripadvisor rating 5.0
    • Bedömt: 2022-05-22
    • Typ av resa: Par
  • Vi bodde i ett ”originalrum”, helt fantastiskt. Vacker utsikt mot Tivoli med dess fyrverkeri. Restaurangen kunde dock ha bättre utbildade servitörer så vi hade kunnat bli nöjda. Bortsett från restaurangen, ett vackert stilhotell med härlig lobby.

    • Jens Brandin, General Manager på Radisson Collection Hotel, Royal Copenhagen, svarade på det här omdömet 2022-05-23
    • Dear Anma..., thanks a lot for staying with us and for your great and helpful feedback. We are looking forward to your next visit. With kind regards Your Team Royal

  • "Väldigt trevligt hotell med centralt läge"

  • tripadvisor rating 5.0
    • Bedömt: 2022-05-16
    • Typ av resa: Par
  • Vi återvänder mer än gärna till Radisson Collection Hotel, Royal. Vilket vi gjorde även vid vår senaste vistelse. Vi känner oss alltid välkomna och från incheckning till utcheckning fungerade allt väldigt bra. Vi bodde i en junior svit, ett väldigt fint och trevligt rum. Storleken var bra på både sovdel, vardagsrumsdel och badrum. En trevlig del i rummet var den generösa walk-in-garderoben. Rummet i sin helhet var rent och städat. Vi åt middag på hotellets restaurang Café Royal, bra service och god mat. Frukosten var bra, utbudet tillräckligt och deras möjlighet att beställa vid frukosten är definitivt något som höjer upplevelsen. Vi kommer återvända och bo här igen nästa gång vi besöker Köpenhamn. Kan varmt rekommendera Radisson Collection Hotel, Royal Copenhagen!

    • 5.0
      Rum
    • 5.0
      Standard
    • 5.0
      Sovkvalitet
    • 5.0
      Läge
    • 5.0
      Renlighet
    • 5.0
      Service
    • Jens Brandin, General Manager på Radisson Collection Hotel, Royal Copenhagen, svarade på det här omdömet 2022-05-16
    • Dear BMH.., thanks a lot for staying with us and for your great feedback. We are looking forward to your next visit. With kind regards Your Team Royal

  • "Far-dotter-resa"

  • tripadvisor rating 5.0
    • Bedömt: 2022-02-26
    • Typ av resa: Familj
  • Ett mycket trevligt bemötande, uppgradering av rummet och god frukost. Väldigt tyst i rummet. Incheckningen gick smidigt, rummet välstädat med en underbar utsikt över Tivoli. Enda möjliga negativa störningsmomentet var att frukostpersonalens antydan till att stressa på.

    • 5.0
      Rum
    • 5.0
      Standard
    • 5.0
      Sovkvalitet
    • 5.0
      Läge
    • 5.0
      Renlighet
    • 5.0
      Service
    • Jens Brandin, General Manager på Radisson Collection Hotel, Royal Copenhagen, svarade på det här omdömet 2022-02-28
    • Dear Horteg..., thanks a lot for staying with us and for your great and helpful feedback. We are looking forward to your next visit. With kind regards Your Team Royal

  • "Fantastiskt hotell"

  • tripadvisor rating 5.0
    • Bedömt: 2022-02-21
    • Typ av resa: Par
  • Väldigt fint hotell beläget helt perfekt i Köpenhamn. Rummet var stort och rymligt, personalen trevlig och frukosten fantastisk. Kan varmt rekommendera att bo på detta hotell. Alla designmöbler ett roligt plus i kanten.

    • 5.0
      Rum
    • 4.0
      Standard
    • 5.0
      Sovkvalitet
    • 5.0
      Läge
    • 4.0
      Renlighet
    • 5.0
      Service
    • Jens Brandin, General Manager på Radisson Collection Hotel, Royal Copenhagen, svarade på det här omdömet 2022-02-22
    • Dear Anton, thanks a lot for staying with us and for your great feedback. We are looking forward to your next visit. With kind regards Your Team Royal

Se alla omdömen på TripAdvisor

Dessa omdömen är enskilda resenärers personliga åsikter och är ej förknippade med TripAdvisor LLC eller dess samarbetspartner.

© 2014 TripAdvisor LLC