Resenärers bedömningar på TripAdvisor

522 omdömen
Rankat som nr 11 av 125 hotell i Köpenhamn
"Certificate of Excellence 2019" Certificate of Excellence 2019

Typ av resenär

Utmärkt
294
Mycket bra
142
Medelmåttigt
59
Dåligt
15
Hemskt
12

Resenärers bedömningar

Jobb
100
Par
202
Ensam resenär
40
Familj
96
Kompisresa
42

Rankningsöversikt

Läge
5.0
Sovkvalitet
4.5
Rum
4.5
Service
4.5
Standard
4.0
Renlighet
4.5

Resenärers tips för att hjälpa dig att välja rätt rum

  • Rum högt rekomenderas (SWEDGlobtrotter)
    4.0
    2019-03-06
  • cornerrum ljus och högt upp (Z1342OBannao)
    4.0
    2019-02-25

Senaste omdömen från resenärer

  • "mycket bra hotell"

    • Bedömt: 2018-11-11
    • Typ av resa: Par
  • Mycket trevligt hotell prefekt lägen 5 min gångväg från hovedbangården och 15-20 min gångväg till ströget och kongens nytorg trevliga rum och personal mycket bra frukost hit vill man komma fler gånger

    • tripadvisor-rating
      Rum
    • tripadvisor-rating
      Standard
    • tripadvisor-rating
      Sovkvalitet
    • tripadvisor-rating
      Läge
    • tripadvisor-rating
      Renlighet
    • tripadvisor-rating
      Service
    • Gleeson_Brian, General Manager på Radisson Collection Hotel, Royal Copenhagen, svarade på det här omdömet 2018-11-12
    • Dear tennis19582016, Thank you for having taken the time to have reviewed your recent stay with us in Copenhagen. I am delighted to read that you had such a lovely stay with us. We enjoyed it very much having you as our guests and we hope that we will be able to welcome you back again in the future for a new stay with us. Kind Regards, Brian Gleeson General Manager Radisson Collection Royal Copenhagen

  • "Perfekt"

    • Bedömt: 2018-11-03
    • Typ av resa: Par
  • Suveränt boende i perfekt läge! Fantastisk utsikt över Köpenhamn från hotellfönstren! Effektiv in- och utcheckning! Kommer garanterat att tipsa vänner och bekanta om Radisson Collection Royal HotelCopenhagen!

    • tripadvisor-rating
      Rum
    • tripadvisor-rating
      Standard
    • tripadvisor-rating
      Sovkvalitet
    • tripadvisor-rating
      Läge
    • tripadvisor-rating
      Renlighet
    • tripadvisor-rating
      Service
    • Brian G, General Manager på Radisson Collection Hotel, Royal Copenhagen, svarade på det här omdömet 2018-11-05
    • Dear Navigator43019687187, Thank you for having taken the time to have reviewed your recent stay with us in Copenhagen. I am very happy to read that you had a perfect stay with us. We cannot wish for more than for our guests to come back for another stay again cause they liked it so much like yourself. We are already looking forward to having the pleasure of welcoming you back again. Kind Regards, Brian Gleeson General Manager Radisson Collection Royal Copenhagen

  • "Jesper"

    • Bedömt: 2018-07-30
    • Typ av resa: Par
  • Kanon hotell, bra säng, bra wifi, trevlig personal enkel hantering utav bagage efter utcheckning , frukosten var god dock lite dyrt, men det va det värt. Fin lobby, rent, snabba hissar upp till rummet. Grymt fina badrum och stilen var modern

    • tripadvisor-rating
      Rum
    • tripadvisor-rating
      Standard
    • tripadvisor-rating
      Sovkvalitet
    • tripadvisor-rating
      Läge
    • tripadvisor-rating
      Renlighet
    • tripadvisor-rating
      Service
    • Brian G, General Manager på Radisson Collection Hotel, Royal Copenhagen, svarade på det här omdömet 2018-07-31
    • Dear Jesper, Thank you very much for having taken the time to have reviewed your recent stay with us in Copenhagen. I am very happy to read that you had an exceptional time with us recently. From the moment you stepped through the door till the moment you left us our teams managed to deliver you an exceptional experience and you thanked us with these very nice words and score. A review like yours will motivate our whole team to keep making our guets happy just like they did you. I would like to thank you for having chosen to be our guest for your stay in Copenhagen. I hope we will have the pleasure of welcoming you back again in the future. Kind Regards, Brian Gleeson General Manager Radisson Collection Royal Copenhagen

  • "Mycket fint och trevligt"

    • Bedömt: 2018-06-07
    • Typ av resa: Jobb
  • Proffsigt bemötande samt en grym service. Hög komfort i förhållande till plats/utrymme, säng, badrum osv. Röd tråd vad gäller koncept, inredning, design och känsla för detaljer. Ett favorithotell utöver det vanliga.

    • tripadvisor-rating
      Rum
    • tripadvisor-rating
      Standard
    • tripadvisor-rating
      Sovkvalitet
    • tripadvisor-rating
      Läge
    • tripadvisor-rating
      Renlighet
    • tripadvisor-rating
      Service
    • Brian G, General Manager på Radisson Collection Hotel, Royal Copenhagen, svarade på det här omdömet 2018-06-08
    • Dear Anderswesthoff, Thank you veru much for having taken the time to have written this review. A very big thank you for your extremely kind words. Welcome to the exceptional is our slogan and we work hard every single day to be able to say goodbye to happy guests like you. Our whole team will be motivated even more after your kind words to every day keep delivering exceptional service. Thank you for your stay, we hope you will be back again soon for a new visit. Kind Regards, Brian Gleeson General Manager Radisson Collection Royal Copenhagen

  • "Nära till allt!"

    • Bedömt: 2018-05-01
    • Typ av resa: Kompisresa
  • Mycket fint hotell med toppenläge! God frukost men lite dyr. Bra att man fick träna på gymet! Hjälpsam personal överallt! Vi kommer absolut att komma tillbaka! Dock lite dålig info om hotellets utbud av gym, bad, bastu, massage mm.

    • tripadvisor-rating
      Rum
    • tripadvisor-rating
      Standard
    • tripadvisor-rating
      Sovkvalitet
    • tripadvisor-rating
      Läge
    • tripadvisor-rating
      Renlighet
    • tripadvisor-rating
      Service
    • Brian G, General Manager på Radisson Collection Hotel, Royal Copenhagen, svarade på det här omdömet 2018-05-03
    • Dear Caroline, Thank you very much for taking the time to answer this review. It is always nice to hear that you liked your stay with us so much. On behalf of the whole team I would like to thank you for your visit and review. A review like yours will motivate our team to every day keep delivering exceptional service. I am happy to hear that our staff was so helpfull. Welcome to the exceptional is our slogan and we work hard for it every day. Our team will be happy to hear that they did such a good job. Looking forward to welcoming you back again. Until your return, happy travels! Kind regards,

Se alla omdömen på TripAdvisor

Dessa omdömen är enskilda resenärers personliga åsikter och är ej förknippade med TripAdvisor LLC eller dess samarbetspartner.

© 2014 TripAdvisor LLC