Betyg från resenärer på TripAdvisor

tripadvisor rating 4.0 510 omdömen
Rankat som nr 6 av 19 hotell i Tromso
"Travelers Choice 2022" Travelers Choice 2022

Betyg från resenärer

Utmärkt
225
Mycket bra
160
Medelmåttigt
75
Dåligt
31
Hemskt
19

Typ av resenär

Business
60
Couples
175
Solo travel
46
Family
78
Friends getaway
48

Översikt över betyg

Location
4.5
Sleep Quality
4.0
Rooms
4.0
Service
4.0
Value
4.0
Cleanliness
4.5

Resenärers tips för att hjälpa dig att välja rätt rum

  • The hotel doesn't offer parking, which is understandable in a city, and the city's parking is quite expensive. (jott2017)
    3.0
    2022-06-23
  • Ask for a view of the water (travelentuziast)
    4.0
    2022-05-27
  • Ask for a high floor facing the sea (Kazlet)
    5.0
    2022-02-28
  • Sea and mountain views (Emmagem123)
    4.0
    2022-02-25
  • Get a room facing the Quay on an upper floor (N2364XKtaniav)
    5.0
    2022-02-01

Resenärers omdömen

  • "Väldigt trevligt hotell"

  • tripadvisor rating 5.0
    • Bedömt: 2022-04-21
    • Typ av resa: Jobb
  • Jag blev väl omhändertagen och fick uppgradering till svit. Hotellet var mycket fräscht och personalen väldigt trevlig. Läget i Tromsö var väldigt bra och centralt. Hit återvänder jag gärna igen inom en snar framtid

    • 5.0
      Rum
    • 5.0
      Standard
    • 5.0
      Sovkvalitet
    • 5.0
      Läge
    • 5.0
      Renlighet
    • 5.0
      Service
    • Victoria Sørli, Guest Services / Front Office på Radisson Blu Hotel, Tromso, svarade på det här omdömet 2022-04-22
    • Kjære sjogren7, Tusen takk for en veldig hyggelig tilbakemelding. Vi ser frem til å ønske deg velkommen tilbake til oss en gang i fremtiden. Vennligst hilsen fra Victoria Sørli Front Office Manager

  • "Ali H"

  • tripadvisor rating 5.0
    • Bedömt: 2021-10-09
    • Typ av resa: Ensam resenär
  • jag har märkt att när man vill beställa flera perioder i framtiden då priset ökar plötsligt jämför med sporadiska och om jag skulle beställa den via andra websidor. Annars jag trivs med er hotel och rum.

    • 5.0
      Rum
    • 5.0
      Standard
    • 4.0
      Sovkvalitet
    • 5.0
      Läge
    • 5.0
      Renlighet
    • 5.0
      Service
    • Victoria Sørli, Guest Services / Front Office på Radisson Blu Hotel, Tromso, svarade på det här omdömet 2021-10-21
    • Kjære W3782ali, Tusen takk for at du har skrevet oss en tilbakemelding. Vi har flytende priser, dette betyr at prisene vil variere etter forespørsel. Om du booker på vår hjemmeside vil du alltid få de beste prisene, samt om du registrere deg i vårt Radisson Rewards program vil du få medlespriser hos Radisson hotellene ved booking på web. Du kan lese mer om vårt Radisson Rewards program på vår hjemmeside. Vi ønsker deg velkommen tilbake ved en senere anledning. Hilsen fra Victoria Sørli Front Office Manager

  • "Nydelig weekend i Tromsø"

  • tripadvisor rating 5.0
    • Bedömt: 2020-12-14
    • Typ av resa: Par
  • Väldigt bra hotell. Fick gratis uppgradering tilm Junior Suite då vi önskade badkar. Fantastiskt service! Vi hade väldigt fin utsikt över Ishavskatedralen och bergen som låg i fina snö täcken. Bra städning, god frukost med fin service och utval. +++++

    • Sandra Loe, Guest Services / Front Office på Radisson Blu Hotel, Tromso, svarade på det här omdömet 2020-12-23
    • Kjære Danielolb123, Tusen takk for tilbakemeldingen din, Vi er så glade for å se at du har hatt et fint opphold hos oss. Vi ønsker deg hjertelig velkommen tilbake! God jul og godt nyttår! Med vennlig hilsen Sandra Loe Service Manager

  • "En gästs omdöme"

  • tripadvisor rating 5.0
    • Bedömt: 2020-07-14
    • Typ av resa: Familj
  • I sin helhet bra vistelse. Rummet var snyggt, bekväm fåtölj och utsikten superfin. På grund av Corona led servicen gällande morgonmålet som säkert hade varit ännu bättre i normala fall. Möjligheten till gym uteblev också pga Corona.

    • 5.0
      Rum
    • 5.0
      Standard
    • 5.0
      Sovkvalitet
    • 5.0
      Läge
    • 5.0
      Renlighet
    • 4.0
      Service
    • Victoria Sørli, Guest Services / Front Office på Radisson Blu Hotel, Tromso, svarade på det här omdömet 2020-07-15
    • Kjære jpalmr496620 Tusen takk for fantastisk hyggelig tilbakemelding. Det var hyggelig at du hadde flott utsikt fra rommet, utsikten over havna er helt nydelig fra mange av hotellrommene våre. Vi i Radisson blu hotel Tromsø håper å ønske deg velkommen tilbake ved en annen annledning. Med vennligst hilsen fra Victoria Sørli Front Office Manager

  • "Centralt Hotell"

  • tripadvisor rating 5.0
    • Bedömt: 2019-02-17
    • Typ av resa:
  • Fint hotell, här kunde man boka utflykter. Även upphämtningen av deras utflykter var på hotellet. Fin restaurang och väldigt god mat. stort utbud på menyn. Jättetrevlig personal, väldigt service inriktade.

    • Sandra L, Service Manager på Radisson Blu Hotel, Tromso, svarade på det här omdömet 2019-02-20
    • Kjære Borgektrantz, Tusen takk for at du tok deg tid til å gi oss din tilbakemelding. Vi er så glade for å se at du har hatt et fint opphold hos oss. Vi ønsker deg hjertelig velkommen tilbake i framtida.

Se alla omdömen på TripAdvisor

Dessa omdömen är enskilda resenärers personliga åsikter och är ej förknippade med TripAdvisor LLC eller dess samarbetspartner.

© 2014 TripAdvisor LLC