Betyg från resenärer på TripAdvisor

tripadvisor rating 4.5 512 omdömen
Rankat som nr 1 av 30 hotell i Tampere
"Travelers Choice 2022" Travelers Choice 2022

Betyg från resenärer

Utmärkt
267
Mycket bra
180
Medelmåttigt
45
Dåligt
14
Hemskt
6

Typ av resenär

Business
137
Couples
214
Solo travel
30
Family
59
Friends getaway
45

Översikt över betyg

Location
4.5
Sleep Quality
4.5
Rooms
4.0
Service
4.5
Value
4.5
Cleanliness
4.5

Resenärers tips för att hjälpa dig att välja rätt rum

  • Rooms at the front on lower floors noisy (susanlP1309XX)
    3.0
    2021-12-10
  • Only a few parking places in the hotel yard but there are several safe parking houses nearby. (HL65)
    5.0
    2021-10-28
  • You will probably have to park on the street where there is a two hour limit during the day. (fin_swe)
    3.0
    2021-10-09
  • Upgrade to superior room with views to the park (Finnishworldtraveler)
    5.0
    2021-06-01
  • I stayed at the front on the 4th floor and it was very quiet (Stephen G)
    5.0
    2019-10-11

Resenärers omdömen

  • "Hotell Tammer - överträffade förväntningarna"

  • tripadvisor rating 5.0
    • Bedömt: 2020-03-08
    • Typ av resa: Par
  • Vi har tillbringat ett lyckat teaterveckoslut i Tammerfors! Vi checkade in på hotell Tammer som rekommderats för oss av vänner. Vacker byggnad där man med varsam hand renoverat hotellinteriören. Bara hotellet i sig var värt ett besök! Trevlig, vänlig betjäning. En glad överraskning var att rummet uppgraderats, så att vi fick sviten Strömmer. Tack för det!

    • TammerReception, Service Manager på Radisson Blu Grand Hotel Tammer, svarade på det här omdömet 2020-03-09
    • Hej annikah2017, Tack för feedback. Härligt att höra ni trivdes bra här hos oss på Radisson Blu Grand Hotel Tammer. Vi uppskattar väldigt mycket att höra vi lyckades med hela upplevelsen. Jag önskar er underbar vår tid och hoppas på att ni kommer snart hit igen! Med vänliga hälsningar, Henna Radisson Blu Grand Hotel Tammer

  • "Fantastiskt hotell!"

  • tripadvisor rating 5.0
    • Bedömt: 2018-11-01
    • Typ av resa:
  • Serviceinriktad personal, fantastisk miljö! Härligt att bara titta runt för hotellet är så vackert, startat 1929. Restaurangen i källaren har god italiensk mat. Ett hotell som verkligen bjuder på det lilla extra!

    • TammerReception, Front Office Manager på Radisson Blu Grand Hotel Tammer, svarade på det här omdömet 2018-11-11
    • Hej Quest35944487682! Tack för din underbar feedback, vi uppskattar det väldigt mycket. Vi är stolta över vårt unik och skyddad byggnad med sina fina drag och skönt att höra det gjorde ni med. Jag önskar er ett härligt höst och hoppas ni kommer snart tillbaka! Med vänliga hälsningar, Hanna / reception Radisson Blu Grand Hotel Tammer

  • "Ensam resenär"

  • tripadvisor rating 5.0
    • Bedömt: 2018-08-27
    • Typ av resa: Ensam resenär
  • Mycket vänlig betjäning av personal som vet vad god kundbetjäning är. Gjorde det lilla extra under min vistelse. Även restaurangen var super, god mat och bra betjäning. Mysig terrass och fina planteringar. Den inglasade terrassen var jättemysig på kvällen

    • 4.0
      Rum
    • 4.0
      Standard
    • 5.0
      Sovkvalitet
    • 3.0
      Läge
    • 5.0
      Renlighet
    • 5.0
      Service
    • TammerReception, Service Manager på Radisson Blu Grand Hotel Tammer, svarade på det här omdömet 2018-08-29
    • Hej petra19742018, Tack för feedback. Härligt att höra ni trivdes så bra här hos oss på Radisson Blu Grand Hotel Tammer. Vi uppskattar väldigt mycket att höra vi lyckades med hela upplevelsen. Jag kommer med glädje dela denna med hela Grand Hotel Tammers personal. Jag önskar er underbar vår tid och hoppas på att ni kommer snart hit igen! Med vänliga hälsningar, Elina / Reception

  • "Drömsemester över påskhelgen"

  • tripadvisor rating 5.0
    • Bedömt: 2018-04-03
    • Typ av resa: Par
  • Vi stannade på hotellet 3 nätter över påsken i samband med släktbesök. Allt gick smidigt från bokning till utcheckning. Personalen var professionella och trevliga med stor lyhördhet för gästernas olika behov/önskemål. Vi fick ett underbart, tyst, stilfullt rum på översta våningen med utsikt över Tammerfors. Det var en fröjd att beundra utsikten vid alla tider på dygnet! Sängarna var suveräna och barskåpet fyllt med diverse drycker. Ingen av oss dricker alkohol så vi rörde inte innehållet. Det var rent och rummet städades dagligen med största noggrannhet. Det fanns möjlighet till roomservice men vi åt någon kväll på den mysiga, pittoreska Trattorian i anslutning till hotellet. Även där var både service och maten minnesvärda upplevelser! Stort tack för all personal att ni tog så väl hand om oss! Vi kommer gärna tillbaka en annan gång! Med vänlig hälsning, Minna Kristiina och Jan-Erik från Stockholm.

    • 5.0
      Rum
    • 5.0
      Standard
    • 5.0
      Sovkvalitet
    • 5.0
      Läge
    • 5.0
      Renlighet
    • 5.0
      Service
    • TammerReception, Receptionist på Radisson Blu Grand Hotel Tammer, svarade på det här omdömet 2018-04-07
    • Hej Minna-Kristiina och Jan-Erik! Tack för feedback. Härligt att höra ni trivdes så bra här hos oss på Radisson Blu Grand Hotel Tammer. Vi uppskattar väldigt mycket att höra vi lyckades med hela upplevelsen. Jag kommer med glädje dela denna med hela Grand Hotel Tammers personal! Jag önskar er underbar vår tid och hoppas på att ni kommer snart hit igen! Med vänliga hälsningar, Hanna / Reception

  • "Ett oerhört trevligt hotell"

  • tripadvisor rating 5.0
    • Bedömt: 2018-03-02
    • Typ av resa: Familj
  • Ett härligt gammalt grand hotell. Personalen helt fantastiska, serviceinriktade och i restaurangen Trattoria kunniga och tillmötesgående. Passar bra till par, sällskap. Eller utmärkt till affärsresor.

    • 4.0
      Rum
    • 4.0
      Standard
    • 5.0
      Sovkvalitet
    • 5.0
      Läge
    • 4.0
      Renlighet
    • 5.0
      Service
    • TammerReception, Receptionist på Radisson Blu Grand Hotel Tammer, svarade på det här omdömet 2018-03-07
    • Hej Kristina, Tack för din feedback. Härligt att höra du trivdes så bra här hos oss på Radisson Blu Grand Hotel Tammer. Vi uppskattar väldigt mycket att höra vi lyckades med ditt besök. Jag och hela Grand Hotel Tammers personal önskar att du kommer snart hit igen. Trevligt fortsättning på vintern! Med vänliga hälsningar, Hanna / reception

Se alla omdömen på TripAdvisor

Dessa omdömen är enskilda resenärers personliga åsikter och är ej förknippade med TripAdvisor LLC eller dess samarbetspartner.

© 2014 TripAdvisor LLC