Resenärers bedömningar på TripAdvisor

350 omdömen
Rankat som nr 1 av 26 hotell i Tammerfors
Traveler's Choice Certificate of Excellence 2019

Typ av resenär

Utmärkt
178
Mycket bra
132
Medelmåttigt
26
Dåligt
10
Hemskt
4

Resenärers bedömningar

Jobb
97
Par
151
Ensam resenär
19
Familj
38
Kompisresa
33

Rankningsöversikt

Läge
4.5
Sovkvalitet
4.5
Rum
4.0
Service
4.5
Standard
4.0
Renlighet
4.5

Senaste omdömen från resenärer

  • "Mycket karaktär"

    • Bedömt: 2018-11-02
    • Typ av resa: Kompisresa
  • Mycket bra helhetsintryck. Rent och fint. Härligt rum med underbar säng! Mycket karaktär i hela byggnaden! Trevlig och hjälpsam personal.Men frukosten, som betalas separat, var inte värt pengarna....

    • tripadvisor-rating
      Rum
    • tripadvisor-rating
      Standard
    • tripadvisor-rating
      Sovkvalitet
    • tripadvisor-rating
      Läge
    • tripadvisor-rating
      Renlighet
    • tripadvisor-rating
      Service
    • TammerReception, Front Office Manager på Radisson Blu Grand Hotel Tammer, svarade på det här omdömet 2018-11-11
    • Hej Inspire45418992005! Tack för din härlig feedback, vi uppskattar det väldigt mycket. Skönt att höra vi lyckades charma er med vårt unik byggnad och personal! Synd att frukosten var inte helt så som ni hade önskat - förhoppningsvis tar vi 100 % från det med nästa gång. Jag önskar er ett härligt höst och hoppas ni kommer snart tillbaka! Med vänliga hälsningar, Hanna / reception Radisson Blu Grand Hotel Tammer

  • "Ensam resenär"

    • Bedömt: 2018-08-27
    • Typ av resa: Ensam resenär
  • Mycket vänlig betjäning av personal som vet vad god kundbetjäning är. Gjorde det lilla extra under min vistelse. Även restaurangen var super, god mat och bra betjäning. Mysig terrass och fina planteringar. Den inglasade terrassen var jättemysig på kvällen

    • tripadvisor-rating
      Rum
    • tripadvisor-rating
      Standard
    • tripadvisor-rating
      Sovkvalitet
    • tripadvisor-rating
      Läge
    • tripadvisor-rating
      Renlighet
    • tripadvisor-rating
      Service
    • TammerReception, Service Manager på Radisson Blu Grand Hotel Tammer, svarade på det här omdömet 2018-08-29
    • Hej petra19742018, Tack för feedback. Härligt att höra ni trivdes så bra här hos oss på Radisson Blu Grand Hotel Tammer. Vi uppskattar väldigt mycket att höra vi lyckades med hela upplevelsen. Jag kommer med glädje dela denna med hela Grand Hotel Tammers personal. Jag önskar er underbar vår tid och hoppas på att ni kommer snart hit igen! Med vänliga hälsningar, Elina / Reception

  • "Drömsemester över påskhelgen"

    • Bedömt: 2018-04-03
    • Typ av resa: Par
  • Vi stannade på hotellet 3 nätter över påsken i samband med släktbesök. Allt gick smidigt från bokning till utcheckning. Personalen var professionella och trevliga med stor lyhördhet för gästernas olika behov/önskemål. Vi fick ett underbart, tyst, stilfullt rum på översta våningen med utsikt över Tammerfors. Det var en fröjd att beundra utsikten vid alla tider på dygnet! Sängarna var suveräna och barskåpet fyllt med diverse drycker. Ingen av oss dricker alkohol så vi rörde inte innehållet. Det var rent och rummet städades dagligen med största noggrannhet. Det fanns möjlighet till roomservice men vi åt någon kväll på den mysiga, pittoreska Trattorian i anslutning till hotellet. Även där var både service och maten minnesvärda upplevelser! Stort tack för all personal att ni tog så väl hand om oss! Vi kommer gärna tillbaka en annan gång! Med vänlig hälsning, Minna Kristiina och Jan-Erik från Stockholm.

    • tripadvisor-rating
      Rum
    • tripadvisor-rating
      Standard
    • tripadvisor-rating
      Sovkvalitet
    • tripadvisor-rating
      Läge
    • tripadvisor-rating
      Renlighet
    • tripadvisor-rating
      Service
    • TammerReception, Receptionist på Radisson Blu Grand Hotel Tammer, svarade på det här omdömet 2018-04-07
    • Hej Minna-Kristiina och Jan-Erik! Tack för feedback. Härligt att höra ni trivdes så bra här hos oss på Radisson Blu Grand Hotel Tammer. Vi uppskattar väldigt mycket att höra vi lyckades med hela upplevelsen. Jag kommer med glädje dela denna med hela Grand Hotel Tammers personal! Jag önskar er underbar vår tid och hoppas på att ni kommer snart hit igen! Med vänliga hälsningar, Hanna / Reception

  • "Ett oerhört trevligt hotell"

    • Bedömt: 2018-03-02
    • Typ av resa: Familj
  • Ett härligt gammalt grand hotell. Personalen helt fantastiska, serviceinriktade och i restaurangen Trattoria kunniga och tillmötesgående. Passar bra till par, sällskap. Eller utmärkt till affärsresor.

    • tripadvisor-rating
      Rum
    • tripadvisor-rating
      Standard
    • tripadvisor-rating
      Sovkvalitet
    • tripadvisor-rating
      Läge
    • tripadvisor-rating
      Renlighet
    • tripadvisor-rating
      Service
    • TammerReception, Receptionist på Radisson Blu Grand Hotel Tammer, svarade på det här omdömet 2018-03-07
    • Hej Kristina, Tack för din feedback. Härligt att höra du trivdes så bra här hos oss på Radisson Blu Grand Hotel Tammer. Vi uppskattar väldigt mycket att höra vi lyckades med ditt besök. Jag och hela Grand Hotel Tammers personal önskar att du kommer snart hit igen. Trevligt fortsättning på vintern! Med vänliga hälsningar, Hanna / reception

  • "En härlig vistelse"

    • Bedömt: 2017-10-02
    • Typ av resa: Kompisresa
  • Ett gammalt,fint hotell. Relativt lätt att hitta kostnadsfri parkering kl 20-8 på vardagarna. En skön prisvärd restaurang på nedre botten. Frukost serveras i en gammal sal, högt till tak. Utomordentligt trevlig personal i hela huset.

    • tripadvisor-rating
      Rum
    • tripadvisor-rating
      Standard
    • tripadvisor-rating
      Sovkvalitet
    • tripadvisor-rating
      Läge
    • tripadvisor-rating
      Renlighet
    • tripadvisor-rating
      Service
    • TammerReception, Receptionist på Radisson Blu Grand Hotel Tammer, svarade på det här omdömet 2017-10-23
    • Hej Kristina H, Tack för ditt besök hos oss i Radisson Blu Grand Hotel Tammer. Vi är väldigt glada att du trivdes här och njöt av det historiska atmosfär. Jag och hela hotellets personal hoppas på att du återkommer igen, du är mer än välkommen! Härligt fortsättning på en underbar höst och vi syns igen! Med vänliga hälsningar, Hanna / Reception

Se alla omdömen på TripAdvisor

Dessa omdömen är enskilda resenärers personliga åsikter och är ej förknippade med TripAdvisor LLC eller dess samarbetspartner.

© 2014 TripAdvisor LLC