Betyg från resenärer på TripAdvisor

tripadvisor rating 4.0 1476 omdömen
Rankat som nr 23 av 99 hotell i Tallinn
"Travelers Choice 2022" Travelers Choice 2022

Betyg från resenärer

Utmärkt
536
Mycket bra
666
Medelmåttigt
207
Dåligt
51
Hemskt
16

Typ av resenär

Business
516
Couples
381
Solo travel
98
Family
193
Friends getaway
189

Översikt över betyg

Sleep Quality
4.5
Location
4.0
Rooms
4.0
Service
4.0
Value
4.0
Cleanliness
4.5

Resenärers tips för att hjälpa dig att välja rätt rum

  • Room view was good (mahira2005)
    4.0
    2020-08-20
  • high floors with view (M4107MPpeterb)
    4.0
    2020-03-03
  • the higher, the better (Ivana M)
    5.0
    2020-01-07
  • The highest north facing rooms have the best view over the city and Tallinn harbour (Peter W)
    5.0
    2019-10-27
  • High floor. (Hobe)
    4.0
    2019-10-07

Resenärers omdömen

  • "Nöjda!"

  • tripadvisor rating 5.0
    • Bedömt: 2019-11-05
    • Typ av resa: Par
  • Rent och fräscht hotel med mycket trevlig personal. Fina rum och helt ok pool-område. Bra frukost men bäst av allt var sängarna, helt fantastiska! Ligger inte mitt i stan men det tar endast en kvart att promenera dit

    • Head Receptioni... R, Guest Relations Manager på Radisson Blu Hotel Olumpia, svarade på det här omdömet 2019-11-06
    • Dear Lunketuss, We would like to thank you for choosing Radisson Blu Hotel Olümpia. We are very happy to receive such positive review and it is our pleasure to see that you had wonderful time staying in our hotel. We look forward to your next trip to provide another memorable stay. With Kind Regards, Radisson Blu Hotel Olümpia

  • "Väldigt nöjda!"

  • tripadvisor rating 5.0
    • Bedömt: 2019-07-13
    • Typ av resa: Par
  • Åkte med min pojkvän på en weekend hit. Trevlig personal. Gick att förskjuta utcheckningstiden vilket var super då våran båt hem gick senare på kvällen. God frukost och mysiga rum. Nära till allt. Trevlig spaavdelning med utsikt över vackra tallin.

    • Head Receptioni... R, Guest Relations Manager på Radisson Blu Hotel Olumpia, svarade på det här omdömet 2019-07-16
    • Dear Stinibikini, Thank you for your wonderful review! Your feedback is appreciated much from all us and keeps us motivated to provide unique hospitality to all our guests. I am very glad to share your comments and feedback with my colleagues who made their best! We look forward to your next trip to provide another memorable stay. With Kind Regards,

  • "Elisabeth"

  • tripadvisor rating 5.0
    • Bedömt: 2018-12-05
    • Typ av resa: Kompisresa
  • Utmärkt hotell med mycket trevlig personal. Lite långa köer vid incheckningen men i övrigt finns INGET att klaga på utan bara berömma! Personalen var väldigt bra på engelska och väldigt serviceminded. Ett stort plus för sköna sängar!

    • 5.0
      Rum
    • 5.0
      Standard
    • 5.0
      Sovkvalitet
    • 5.0
      Läge
    • 5.0
      Renlighet
    • 5.0
      Service
    • GintsD8, General Manager på Radisson Blu Hotel Olumpia, svarade på det här omdömet 2018-12-05
    • Dear Elisabeth, Thank You for staying with us! We are very happy to receive such positive review about Radisson Blu Hotel Olümpia. Regarding the service, it is of highest importance for us that we ensure that you are very well taken care of and that all your needs are fulfilled. A good soft bed, where to sleep in, is very important to everyone. We are delighted to hear, that you enjoyed it! We do work hard in order to make our guests happy and your review is the main proof that we are heading in the right direction I hope we get to see you again in our hotel! Warm wishes, Gints Dzirnieks

  • "Väldigt nöjda! "

  • tripadvisor rating 5.0
    • Bedömt: 2018-08-27
    • Typ av resa: Par
  • Åkte hit med min pojkvän från Sverige med båt. Kom fram fredag och stannade till måndag. Sjukt bra service. Trevlig personal och bra utbud på frukost. Fanns generellt allt man ber om vid en frukost. Jag ville även överraska min pojkvän med liten present på rummet när vi kom hem från restaurang. Så pratade med en kille i receptionen som sa att han kunde fixa det, presenterna låg på sängen när vi kom hem efter middagen och det gjorde mig tacksam. Hjälpte till med en överraskning och glömde inte bort det! Jätte fint och fräscht hotell och detta är ett hotell vi skulle boka igen om vi besöker Tallinn en till gång. Super nöjda!! Utsikt från 22 våningen

    • Gints D, General Manager på Radisson Blu Hotel Olumpia, svarade på det här omdömet 2018-08-28
    • Dear Hanna, Thank you for choosing Hotel Olümpia for your stay. It is great to hear that you had a pleasant stay with us and that we were able to help you with a surprise for your boyfriend. We hope that your next stay will be as nice asd the last one. With kind regards, Gints Dzirnieks

  • "Nära till stan"

  • tripadvisor rating 5.0
    • Bedömt: 2018-07-31
    • Typ av resa: Par
  • Detta va ett bra hotell nära gamla stan. När vi kom dit så va det ett fräscht hotell, snabba hissar, väl på rummet så va det mysigt, goa sängar, det fanns även en pool/bastu o gym på våning 26. Bild 4 är från våning 23. Ca 10-15 minuter med taxi från färjeläget,

    • Gints D, General Manager på Radisson Blu Hotel Olumpia, svarade på det här omdömet 2018-08-15
    • Dear Jonas K, Thank you for staying with us. We are happy to see that you had a positive experience and we hope to see you back in the near future. With kind regards, Gints Dzirnieks

Se alla omdömen på TripAdvisor

Dessa omdömen är enskilda resenärers personliga åsikter och är ej förknippade med TripAdvisor LLC eller dess samarbetspartner.

© 2014 TripAdvisor LLC