Resenärers bedömningar på TripAdvisor

1361 omdömen
Rankat som nr 24 av 89 hotell i Tallinn
"Certificate of Excellence 2019" Certificate of Excellence 2019

Typ av resenär

Utmärkt
489
Mycket bra
619
Medelmåttigt
193
Dåligt
46
Hemskt
14

Resenärers bedömningar

Jobb
487
Par
364
Ensam resenär
95
Familj
176
Kompisresa
182

Rankningsöversikt

Sovkvalitet
4.5
Läge
4.0
Rum
4.0
Service
4.0
Standard
4.0
Renlighet
4.5

Resenärers tips för att hjälpa dig att välja rätt rum

  • Välj gärna ett premiumrum, då har man tillgång till gym-pool-bastu hela tiden. (xnikan)
    4.0
    2018-12-05
  • Välj businessrum (Vagerstam)
    3.0
    2017-09-25
  • Försök få ett rum så högt upp som möjligt! (Kristina B)
    4.0
    2015-11-12
  • Uppgradera från standardrum till business class och du får garanterat ett rum med en otrolig utsikt! (Lena L)
    5.0
    2015-08-05
  • Be gärna om att få rum högt upp. Underbar utsikt över Tallinn ingår då. (593magnusb)
    5.0
    2014-06-12

Senaste omdömen från resenärer

  • "2 nätter med 10 månaders barn"

    • Bedömt: 2018-12-30
    • Typ av resa: Familj
  • Bra hotell med bra service. Plus med badkar på rummet! Bodde i stanardrum som var bra och rymligt, vår lilla flicka hade bra med yta att krypa omkring på. Bra frukost. Trevlig personal och bra städning. Tyvärr lite kallt i poolen så blev bara ett besök där.

    • tripadvisor-rating
      Rum
    • tripadvisor-rating
      Standard
    • tripadvisor-rating
      Sovkvalitet
    • tripadvisor-rating
      Läge
    • tripadvisor-rating
      Renlighet
    • tripadvisor-rating
      Service
    • GintsD8, General Manager på Radisson Blu Hotel Olumpia, svarade på det här omdömet 2019-01-04
    • Dear wictoria112, We would like to thank you for choosing Radisson Blu Hotel Olümpia. Your feedback is appreciated much from all us. I am very pleased to hear that you enjoyed your stay with us. I am also delighted to hear that you experienced warm and welcoming hospitality. We are sorry to hear that the water in pool was too cold for you. Nevertheless I understand that overall you were satisfied and we hope to host you again! Warm wishes, Gints Dzirnieks

  • "Elisabeth"

    • Bedömt: 2018-12-05
    • Typ av resa: Kompisresa
  • Utmärkt hotell med mycket trevlig personal. Lite långa köer vid incheckningen men i övrigt finns INGET att klaga på utan bara berömma! Personalen var väldigt bra på engelska och väldigt serviceminded. Ett stort plus för sköna sängar!

    • tripadvisor-rating
      Rum
    • tripadvisor-rating
      Standard
    • tripadvisor-rating
      Sovkvalitet
    • tripadvisor-rating
      Läge
    • tripadvisor-rating
      Renlighet
    • tripadvisor-rating
      Service
    • GintsD8, General Manager på Radisson Blu Hotel Olumpia, svarade på det här omdömet 2018-12-05
    • Dear Elisabeth, Thank You for staying with us! We are very happy to receive such positive review about Radisson Blu Hotel Olümpia. Regarding the service, it is of highest importance for us that we ensure that you are very well taken care of and that all your needs are fulfilled. A good soft bed, where to sleep in, is very important to everyone. We are delighted to hear, that you enjoyed it! We do work hard in order to make our guests happy and your review is the main proof that we are heading in the right direction I hope we get to see you again in our hotel! Warm wishes, Gints Dzirnieks

  • "Mike"

    • Bedömt: 2018-09-03
    • Typ av resa: Par
  • Bra service, trevlig personal och riktigt ljusa och fina rum. Tack vare Radisson Rewards så kunde vi både checka in tidigare samt checka ut senare. Resturangen i hotellet var utmärkt, kanon mat till bra priser. Frukosten var riktigt bra, snabb personal som plockade bort disk och fyllde på maten fort.

    • tripadvisor-rating
      Rum
    • tripadvisor-rating
      Standard
    • tripadvisor-rating
      Sovkvalitet
    • tripadvisor-rating
      Läge
    • tripadvisor-rating
      Renlighet
    • tripadvisor-rating
      Service
    • Gints D, General Manager på Radisson Blu Hotel Olumpia, svarade på det här omdömet 2018-09-04
    • Dear Mike, We highly appreciate your feedback. It is great to hear that you are a Radisson Rewards member and that you received the benefits during your stay with us. I am also pleased to hear that the service met your expectations and would be happy to share your comments and feedback with my colleagues who made their best. We sincerely hope to host you in the near future. With kind regards, Gints Dzirnieks

  • "Trasig pool och ej städat rum"

    • Bedömt: 2017-08-28
    • Typ av resa: Kompisresa
  • Innan jag bokade rummet så ringde jag hotellet och sa att vi avsåg boka rummet de aktuella dagarna och frågade om spa:et, om det ingick i vårt hotellrum - för jag kunde ej finna information om det på hemsidan. Jag fick svaret i telefon att det ingick i det hotellrummet vi avsåg boka. Jag bokade rummet och väl på plats möts vi av en skylt som säger att poolen är stängd. Inget som sades i telefon! Jag kommenterade detta och fick ryckande axlar och "Jag vet inte vem du pratade med" som svar. Väl på hotellrummet var det damm under sängen. Fönsterna var smutsiga (fettfläckar från tidigare gäster). Dessutom hade vi inte några handdukar och någon hade slängt en broschyr på sängen. Jag försökte ringa med telefonen i rummet till receptionen. Detta gick inte. Snabbknappen för receptionen fungerade inte. Och ingenstans stod det vilket nr receptionen hade. Återigen ringde jag receptionen från min egna telefon, sa att rumstelefonen ej fungerade och att det ej var städat på rummet. De lovade att åtgärda detta. När jag några timmar senare kommer tillbaka till rummet så hade jag fått handdukar. Sängarna var tillpiffade. Dock var damm kvar och fönster än smutsigt. Lite tragiska är att samtidigt rullar interntv:n med sloganen att hotellet garanterar nöjda gäster. Bastun var på tok för varm. Termometern visade 98 grader. Troligtvis var termometern trasig, för den ändrades inte när man vädrade ut lite. Vidare fanns inga sittdukar (som en lapp krävde att man skulle ha). För den prisnivån på hotellet var det inte okej helt enkelt.

    • tripadvisor-rating
      Rum
    • tripadvisor-rating
      Standard
    • tripadvisor-rating
      Sovkvalitet
    • tripadvisor-rating
      Läge
    • tripadvisor-rating
      Renlighet
    • tripadvisor-rating
      Service
    • Gints D, General Manager på Radisson Blu Hotel Olumpia, svarade på det här omdömet 2017-08-29
    • Dear JL1337, Thank you for taking the time to review Radisson Blu Hotel Olümpia. It is disappointing to learn that the hotel didn't meet your expectations. For Future reference, I would like to encourage our guests to let us know about possible discomforts immediately at our hotel property. If we are unable to fix the problem or if guests are not entirely happy, our team will make it right, or the guest won't pay. We do hope that in the future you will consider revisiting our hotel and that we will be able to meet and exceed your expectations. With kind regards, Gints Dzirnieks

  • "Ett av de bästa hotellen någonsin"

    • Bedömt: 2015-07-28
    • Typ av resa: Kompisresa
  • Allt var perfekt. Sköna sängar med 2 kuddar till varje säng. Kassafack, lagom stort (som rymde en liten dator). Strykjärn och strykbräda. Jättebra hårtork. Minibar, kall och bra storlek. Aircondition som fungerade perfekt. Schampo, balsam, tvål, duschcreme, bodylotion mm. Allt fylldes på efter behov. Frukostbuffé som hade allt som man kunde önska och lite till..... bacon, rökt lax, sill, rökt fisk, goda juicer och mycket mer. Personalen var så trevlig. Fick behålla rummet 2 timmar extra utan kostnad.

    • tripadvisor-rating
      Rum
    • tripadvisor-rating
      Standard
    • tripadvisor-rating
      Sovkvalitet
    • tripadvisor-rating
      Läge
    • tripadvisor-rating
      Renlighet
    • tripadvisor-rating
      Service
    • Eirik B, General Manager på Radisson Blu Hotel Olumpia, svarade på det här omdömet 2015-08-12
    • Dear Dennis, Thank you for our valuable feedback on TripAdvisor. We are happy to see that you had positive experience at Radisson Blu Hotel Olümpia and enjoyed our services and meals. Looking forward to see you in our hotel in the nearest future! With kind regards, Eirik Bergvoll General Manager

Se alla omdömen på TripAdvisor

Dessa omdömen är enskilda resenärers personliga åsikter och är ej förknippade med TripAdvisor LLC eller dess samarbetspartner.

© 2014 TripAdvisor LLC