Betyg från resenärer på TripAdvisor

tripadvisor rating 4.5 6882 omdömen
Rankat som nr 26 av 161 hotell i Stockholm
"Travelers Choice 2022" Travelers Choice 2022

Betyg från resenärer

Utmärkt
3997
Mycket bra
2308
Medelmåttigt
390
Dåligt
108
Hemskt
79

Typ av resenär

Business
1649
Couples
2887
Solo travel
306
Family
977
Friends getaway
592

Översikt över betyg

Location
5.0
Sleep Quality
4.5
Rooms
4.5
Service
4.5
Value
4.0
Cleanliness
4.5

Resenärers tips för att hjälpa dig att välja rätt rum

  • Rooms on the higher floors with Lake View or Panorama rooms on the 4 highest floors 13-16 are beautiful. (Aida P)
    5.0
    2022-07-21
  • Go somewhere else (Thomas_zu_Wien)
    1.0
    2022-07-13
  • go to brekfast early… this is a BIG hotel avoid room 504 and all the ones view view on office desks. (lisbeth-salander-w)
    3.0
    2022-07-08
  • Steakhouse outside the hotel is fantastic (luct177)
    4.0
    2022-06-24
  • Get a high floor room (Tomasmous)
    5.0
    2022-05-27

Resenärers omdömen

  • "Underbart hotell"

  • tripadvisor rating 5.0
    • Bedömt: 2022-07-23
    • Typ av resa: Familj
  • Har bott här många gånger när jag reser i arbetet. Nu med familjen. Allt är topp och jag kommer att komma tillbaka snart igen. Läget mitt i Stockholm nära centralen är fördelaktigt. Bra med bil också.

    • 5.0
      Rum
    • 5.0
      Standard
    • 4.0
      Sovkvalitet
    • 5.0
      Läge
    • 5.0
      Renlighet
    • 5.0
      Service
    • Front Desk , Gästservice/reception på Radisson Blu Waterfront Hotel, svarade på det här omdömet 2022-08-05
    • Hej nick_hbg, Tack för att ni valde Radisson Blu Waterfront Hotel! Välkomna tillbaka snart igen! Vänliga Hälsningar, Maria Front Office Manager

  • "Maria"

  • tripadvisor rating 5.0
    • Bedömt: 2022-06-19
    • Typ av resa: Par
  • Bästa hotellet om man ska bo centralt i stockholm. Fina rum med sköna sängar. Super trevlig personal som är hjälpsamma, rent och fräscht. God frukost med mycket att välja emellan. Jag bor gärna här igen.

    • 5.0
      Rum
    • 5.0
      Standard
    • 5.0
      Sovkvalitet
    • 5.0
      Läge
    • 5.0
      Renlighet
    • 5.0
      Service
    • Front Desk , Gästservice/reception på Radisson Blu Waterfront Hotel, svarade på det här omdömet 2022-06-21
    • Hej ringstedtaxbergt, Tack för fina ord om vårt hotell! Vi ser fram emot att välkomna er tillbaka till oss snart igen! Vänliga Hälsningar, Maria Front Desk

  • "Lars"

  • tripadvisor rating 5.0
    • Bedömt: 2022-05-24
    • Typ av resa: Familj
  • Valde rum med utsikt mot vattnet och stadshuset. Så härlig utsikt så vi nästan inte ville lämna rummet på dagarna. Rekommenderar lunchen, mycket god och fräsch. Sköna sängar.mycket centralt läge nära till allt.

    • 5.0
      Rum
    • 5.0
      Standard
    • 5.0
      Sovkvalitet
    • 5.0
      Läge
    • 5.0
      Renlighet
    • 5.0
      Service
    • Front Desk , Gästservice/reception på Radisson Blu Waterfront Hotel, svarade på det här omdömet 2022-05-31
    • Hej Lars, Tack för din senaste vistelse hos oss! Vad roligt att ni hade det så ba hos oss och att ni trvides så bra i rummet. Välkomna tillbaka snart igen! Vänliga Hälsningar, Maria Front Office Manager

  • "Bra läge, bra service fin utsikt"

  • tripadvisor rating 5.0
    • Bedömt: 2022-05-06
    • Typ av resa: Jobb
  • + Bra läge + Mycket bra frukost + Vacker utsikt + Bra personal + Väligt bra TV - Dåligt tryck i duschen - Lite dyrt - Lite skador på rummet (krävs lite underhåll) - Oljud från byggarbetsplats men det var nog tillfälligt

    • 4.0
      Rum
    • 4.0
      Standard
    • 4.0
      Sovkvalitet
    • 5.0
      Läge
    • 4.0
      Renlighet
    • 5.0
      Service
    • Front Desk , Gästservice/reception på Radisson Blu Waterfront Hotel, svarade på det här omdömet 2022-05-10
    • Hej AndersP554, Tack för er senaste vistesle och att du tog dig tid att berätta om din upplevelse här! Vi hoppas vi får möjlighet att välkomna er tillbaka snart igen! Vänliga Hälsningar, Maria Front Office Manager

  • "Gott"

  • tripadvisor rating 5.0
    • Bedömt: 2022-04-29
    • Typ av resa: Jobb
  • Bra personal gör jobbet, utmärkt frukost och arbetsam personal igen. Ni har rekryterat bra personal om ni kan hålla lika hög rekrytering i framtiden kommer ni lyckas bra med servicen på Hotelet , Jag och Caveron kommer fortsättnings vis att om läget passar boka in oss på detta hotel

    • 4.0
      Rum
    • 4.0
      Standard
    • 3.0
      Sovkvalitet
    • 5.0
      Läge
    • 4.0
      Renlighet
    • 5.0
      Service
    • Front Desk , Gästservice/reception på Radisson Blu Waterfront Hotel, svarade på det här omdömet 2022-05-02
    • Hej stefanwardenius, Stort tack för att du valde att bo hos oss och tack så mycket för din review och för din fina feedback! Vad roligt att läsa att ni uppskattar personalen och vår service! Jag ska föra dina kommentarer vidare till personalen! Vi i Waterfront Teamet ser fram emot att välkomna dig tillbaka igen! Bästa hälsningar, Tobias Wennergren Rooms Division Manager

Se alla omdömen på TripAdvisor

Dessa omdömen är enskilda resenärers personliga åsikter och är ej förknippade med TripAdvisor LLC eller dess samarbetspartner.

© 2014 TripAdvisor LLC