Resenärers bedömningar på TripAdvisor

6018 omdömen
Rankat som nr 17 av 158 hotell i Stockholm
"Certificate of Excellence 2019" Certificate of Excellence 2019

Typ av resenär

Utmärkt
3500
Mycket bra
2054
Medelmåttigt
342
Dåligt
75
Hemskt
48

Resenärers bedömningar

Jobb
1452
Par
2582
Ensam resenär
263
Familj
885
Kompisresa
549

Rankningsöversikt

Läge
5.0
Sovkvalitet
4.5
Rum
4.5
Service
4.5
Standard
4.0
Renlighet
4.5

Resenärers tips för att hjälpa dig att välja rätt rum

  • Rummen med utsikt mot hamnen är oslagbara! (Sven S)
    5.0
    2019-07-12
  • hög upp rekommenderas (Advokatbyrån M)
    4.0
    2018-12-18
  • skulle rekommendera ett rum högt upp (Yourguest16)
    4.0
    2018-11-15
  • Från 10 våning och uppåt är det fantastisk utsikt (MdSM_Swe)
    4.0
    2018-10-07
  • Rum högt upp (alltid en bra hiss, om inte hissarna är katastrof (Bo N)
    4.0
    2018-09-13

Senaste omdömen från resenärer

  • "Omodern standard för ett orimligt dyrt rum"

    • Bedömt: 2019-02-04
    • Typ av resa: Jobb
  • Jag vill börja med att nämna att servicen var mycket bra och där hade jag inte kunna önska mer.Även renligheten på hotellet var bra (förutom att de har heltäckningsmatta som jag allmänt tycker känns lite ofräscht).Frukosten var bra men också denna lite omoderna utan några överraskningar. Hade gärna sett lite mer hälsasamma alternativ. T.ex. fanns det inte ett enda mörkt bröd. Ett jätteplus för att man kan beställa omelette och liknande.Rummen däremot var en enorm besvikelse. Förutom den fantastiska utsikten så var rummen omoderna och tråkiga. Det kändes som ett budgethotell så fort man kom innaför dörren.Jag skulle inte vara nöjd ens om jag betalt hälften än vad jag gjorde.

    • tripadvisor-rating
      Rum
    • tripadvisor-rating
      Standard
    • tripadvisor-rating
      Sovkvalitet
    • tripadvisor-rating
      Läge
    • tripadvisor-rating
      Renlighet
    • tripadvisor-rating
      Service
    • StockholmWaterfront, Receptionschef på Radisson Blu Waterfront Hotel, svarade på det här omdömet 2019-02-05
    • Hej Lotta Z, Tack så mycket för att du valde att bo hos oss och tack för att du tog dig tiden att dela med dig av din feedback! Det glädjer mig att läsa att ni var nöjda med servicen och renligheten på hotellet. Jag ska framföra din feedback till frukosten, vi håller på att implementera ett nytt frukostkoncept inom Radisson. Förhoppningsvis kommer ni att gilla den mer i framtiden. Ifall det var någonting annat vi hade kunnat göra bättre, tveka inte att kontakta mig personligen på tobias.wennergren@radisonblu.com. Vi ser fram emot att få välkomna dig tillbaka igen! Bästa hälsningar, Tobias Wennergren Rooms Division Manager

  • "toppenhotell"

    • Bedömt: 2019-01-29
    • Typ av resa: Par
  • Toppenhotell med bra mat, närhet till centralstationen för resande med tåg och gångavstånd till shopping. Mycket bra frukost med stort utbud av veg. kött, klassiskt. Bra mat till rimliga priser i restaurangen. Fina välstädade rum.

    • tripadvisor-rating
      Rum
    • tripadvisor-rating
      Standard
    • tripadvisor-rating
      Sovkvalitet
    • tripadvisor-rating
      Läge
    • tripadvisor-rating
      Renlighet
    • tripadvisor-rating
      Service
    • StockholmWaterfront, Receptionschef på Radisson Blu Waterfront Hotel, svarade på det här omdömet 2019-02-03
    • Hej Tour10723091851, Tack så mycket för att du valde att bo hos oss och tack för att du tog dig tiden att skriva detta fina omdöme! Tveka inte att kontakta mig personligen (tobias.wennergren@radissonblu.com) om jag kan hjälpa till med bokningar eller något annat inför kommande Stockholmsvistelser! Vi ser fram emot att få välkomna dig tillbaka igen! Bästa hälsningar, Tobias Wennergren Rooms Division Manager

  • "Tack för en mycket trevlig vistelse"

    • Bedömt: 2019-01-29
    • Typ av resa: Jobb
  • Mycket trevlig personal med bra service. Även vid frukosten blev jag frågad vid bordet om jag ville ha kaffe och tackade och fick det upphällt! Och han som verkade vara ledaren var också mycket involverad i arbetet och tog hand om gästerna och såg till att allt var på topp.

    • tripadvisor-rating
      Rum
    • tripadvisor-rating
      Standard
    • tripadvisor-rating
      Sovkvalitet
    • tripadvisor-rating
      Läge
    • tripadvisor-rating
      Renlighet
    • tripadvisor-rating
      Service
    • StockholmWaterfront, Receptionschef på Radisson Blu Waterfront Hotel, svarade på det här omdömet 2019-02-03
    • Hej StefanB3538, Tack själv! Härligt att läsa att du har trivts bra! Vi ser fram emot att välkomna dig tillbaka igen! Bästa hälsningar, Tobias Wennergren Rooms Division Manager

  • "Lars Elfvingsson"

    • Bedömt: 2019-01-29
    • Typ av resa: Familj
  • Bästa hotellet i centrala Stockholm med bra service och trevligt bemötande. Frukostpersonalen är mycket trevliga och professionella och hjälper till om man har något önskemål. Vi har bott här ett flertal gånger och aldrig blivit besvikna. Allt fungerar perfekt och det centrala läget är suveränt.

    • tripadvisor-rating
      Rum
    • tripadvisor-rating
      Standard
    • tripadvisor-rating
      Sovkvalitet
    • tripadvisor-rating
      Läge
    • tripadvisor-rating
      Renlighet
    • tripadvisor-rating
      Service
    • StockholmWaterfront, Receptionschef på Radisson Blu Waterfront Hotel, svarade på det här omdömet 2019-02-03
    • Hej Curiosity19948697383, Stort tack för att du valde att bo hos oss och tack så jättemycket för din review och för din fina feedback, jag kommer att dela den vidare med teamet! Tveka inte att kontakta mig personligen (tobias.wennergren@radissonblu.com) om jag kan hjälpa till med bokningar eller något annat inför kommande Stockholmsvistelser! Bästa hälsningar, Tobias Wennergren Rooms Division Manager

  • "Rekommenderar"

    • Bedömt: 2019-01-28
    • Typ av resa: Par
  • Hotellet som helhet och rummet var jättefint och rent och fräscht.Personalen var väldigt trevligt och tillmötesgående. Middagen vi åt i resturangen var väldigt god och frukosten var toppenbra!Kan varmt rekommendera det här hotellet.

    • tripadvisor-rating
      Rum
    • tripadvisor-rating
      Standard
    • tripadvisor-rating
      Sovkvalitet
    • tripadvisor-rating
      Läge
    • tripadvisor-rating
      Renlighet
    • tripadvisor-rating
      Service
    • StockholmWaterfront, Receptionschef på Radisson Blu Waterfront Hotel, svarade på det här omdömet 2019-02-03
    • Hej Safari63513424210, Tack för rekommendationen och för att ni valde att bo hos oss! Jag ska hälsa till kocken att ni tyckte maten var väldigt god! Stort tack och välkommen tillbaka! Bästa hälsningar, Tobias Wennergren Rooms Division Manager

Se alla omdömen på TripAdvisor

Dessa omdömen är enskilda resenärers personliga åsikter och är ej förknippade med TripAdvisor LLC eller dess samarbetspartner.

© 2014 TripAdvisor LLC