Resenärers bedömningar på TripAdvisor

930 omdömen
Rankat som nr 2 av 10 hotell i Oulu
"GreenLeader Bronze" GreenLeader Bronze

Typ av resenär

Utmärkt
387
Mycket bra
405
Medelmåttigt
103
Dåligt
26
Hemskt
9

Resenärers bedömningar

Jobb
413
Par
225
Ensam resenär
50
Familj
157
Kompisresa
64

Rankningsöversikt

Läge
4.5
Sovkvalitet
4.5
Rum
4.0
Service
4.5
Standard
4.0
Renlighet
4.5

Resenärers tips för att hjälpa dig att välja rätt rum

  • Business class rummen (Jorgen_Pitea)
    4.0
    2018-04-14
  • Exucutive rummen är bra (jan A)
    5.0
    2017-04-24
  • Bo nån våning upp så störs du ej av barens ljud. (Lydi19)
    4.0
    2016-08-24
  • Försök få högt upp samt utsikt mot hamnen (Kai K)
    4.0
    2016-05-19
  • Utsikt mot vattnet är bäst. (BoiBromma)
    5.0
    2015-01-25

Senaste omdömen från resenärer

  • "Peter"

    • Bedömt: 2018-08-29
    • Typ av resa: Ensam resenär
  • Ulla, mycket, lugn, kunnig och erfaren personal i receptionen!Frukost, bastu och rum mycket bra!Cyklar kan användas för cykelturer på stan.Karhu öl smakade bra i baren. Ett centralt läge med många trevliga människor och personal.

    • tripadvisor-rating
      Rum
    • tripadvisor-rating
      Standard
    • tripadvisor-rating
      Sovkvalitet
    • tripadvisor-rating
      Läge
    • tripadvisor-rating
      Renlighet
    • tripadvisor-rating
      Service
    • FOManagement, Guest Relations Manager på Radisson Blu Hotel, Oulu, svarade på det här omdömet 2018-09-01
    • Dear Peter, Thank you for your stay and for taking the time to write about your experience. I am pleased to hear that you have been satisfied with your stay and our staff, and I will tell your greetings to Ulla. We have bikes available and they are in free use for our guests for three hours. As a Green key-ecolabelled hotel we want to offer a chance to explore the city by bike. Hopefully we will see you soon again. You are warmly welcome back! Best regards, Front Office Service Manager Heini Salmela

  • "Utmärkt hotell med trevlig personal"

    • Bedömt: 2018-07-31
    • Typ av resa: Par
  • Ett fantastiskt hotell som har allt en kund behöver. Trevlig personal och bra sevice. God frukost. Centralt läge med goda kommunikationer och bra parkeringsmöjligheter. Promenadavstånd till det mesta.

    • tripadvisor-rating
      Rum
    • tripadvisor-rating
      Standard
    • tripadvisor-rating
      Sovkvalitet
    • tripadvisor-rating
      Läge
    • tripadvisor-rating
      Renlighet
    • tripadvisor-rating
      Service
    • FOManagement, Guest Relations Manager på Radisson Blu Hotel, Oulu, svarade på det här omdömet 2018-08-05
    • Dear Leif, Thank you for your kind review and for choosing Radisson Blu Hotel Oulu. It was great to hear that you have been satisfied with our hotel and with our staff. We always want to take the best care of our customers and we are happy to hear that we have managed to do that. We are looking forward your next stay here. You are warmly welcome back to Oulu! Best regards, Front Office Service Manager Heini Salmela

  • "Sami Löf"

    • Bedömt: 2018-07-20
    • Typ av resa: Kompisresa
  • Bra hotell centralt i mysiga Oulu. Supertrevliga tjejer vid in och utcheckning. Rummet helt okej. AC vilket var välkommet denna 30c sommar. Enda som man kan klaga på var att en hylla i garderoben var lite dammig. I övrigt var rummet rent. Frukostsalen är inte den mysigaste utan mer som en stor matsal, frukosten var dock fin med stort utbud.

    • tripadvisor-rating
      Rum
    • tripadvisor-rating
      Standard
    • tripadvisor-rating
      Sovkvalitet
    • tripadvisor-rating
      Läge
    • tripadvisor-rating
      Renlighet
    • tripadvisor-rating
      Service
    • FOManagement, Guest Relations Manager på Radisson Blu Hotel, Oulu, svarade på det här omdömet 2018-08-06
    • Dear Sami, Thank you for your review and for taking the time to write about your stay. We are pleased to hear that you were satisfied with our service at the front desk. We always want to take the best care of our customers and we are happy that we have managed to impress yuo with our service. Are are looking forward your next stay here. You are warmly welcome back! Best regards, Front Office Service Manager Heini Salmela

  • "Radisson Oulu"

    • Bedömt: 2016-06-20
    • Typ av resa: Familj
  • Alltid lika trevligt att komma till Radisson BLU i Oulu, det börjar alltid med ett vänligt bemötande i receptionen där besöket även avslutas med ett lika trevligt bemötande. Rummen är utmärkta och frukosten super bra med vänlig och trevlig personal.

    • tripadvisor-rating
      Rum
    • tripadvisor-rating
      Standard
    • tripadvisor-rating
      Sovkvalitet
    • tripadvisor-rating
      Läge
    • tripadvisor-rating
      Renlighet
    • tripadvisor-rating
      Service
    • FOManagement, Guest Relations Manager på Radisson Blu Hotel, Oulu, svarade på det här omdömet 2016-06-25
    • Dear Kenneth427, Thank you for your friendly review and for choosing Radisson Blu Hotel Oulu. It was great to hear that we have made you feel welcome during your stay and you are satisfied with our service. Our Super breakfast has been getting lots of good feedback because of the large variety of the products, and fresh omelettes and waffles. Hopefully you also had a chance to try them. Have a nice summer and you are warmly welcome again! Best regards, Heini Salmela/Front Office Service Manager

  • "Hotell med central läge"

    • Bedömt: 2015-05-04
    • Typ av resa: Familj
  • Bra hotell med god mat. Bastu avdelningen bra. Poolen har för kallt vatten. Proffsig personal överlag. 500 meter till centrum. Vackert belägen vid havet och torget. Väldigt bra familj hotell där både bar/restaurang/nattklubb finns under samma tak.

    • tripadvisor-rating
      Rum
    • tripadvisor-rating
      Standard
    • tripadvisor-rating
      Sovkvalitet
    • tripadvisor-rating
      Läge
    • tripadvisor-rating
      Renlighet
    • tripadvisor-rating
      Service
    • FOManagement, Guest Relations Manager på Radisson Blu Hotel, Oulu, svarade på det här omdömet 2015-05-06
    • Dear Helkatti, Thank you for your kind review and for taking the time to write about your experience. We are happy to hear that you had a good stay with us and you liked our restaurant Sassi. We are looking forward to see you again here! With best regards, Heini Salmela/Front Office Service Manager

Se alla omdömen på TripAdvisor

Dessa omdömen är enskilda resenärers personliga åsikter och är ej förknippade med TripAdvisor LLC eller dess samarbetspartner.

© 2014 TripAdvisor LLC