Betyg från resenärer på TripAdvisor

tripadvisor rating 4.5 92 omdömen
Rankat som nr 4 av 11 hotell i Oulu
GreenLeader Bronze Travelers Choice 2022

Betyg från resenärer

Utmärkt
50
Mycket bra
29
Medelmåttigt
8
Dåligt
1
Hemskt
4

Typ av resenär

Business
18
Couples
27
Solo travel
1
Family
13
Friends getaway
11

Översikt över betyg

Location
5.0
Sleep Quality
4.5
Rooms
4.5
Service
4.5
Value
4.5
Cleanliness
4.5

Resenärers tips för att hjälpa dig att välja rätt rum

  • dont choose second floor. you get a partial view of the reception roof. :) (Andrew L)
    4.0
    2022-07-09
  • Parking next to hotel is not bad price (Latukka)
    4.0
    2022-03-19
  • We always love the rooms facing the market. (Sirpa A)
    5.0
    2021-08-28
  • Quiet rooms are those facing away from the square (Gnopps)
    3.0
    2021-08-19
  • Parking is free in the streets from 18.00-8.00, but you can win more time (2h) with car parking clock. (k_tling2018)
    5.0
    2021-08-13

Resenärers omdömen

  • "Toppen hotell"

  • tripadvisor rating 4.0
    • Bedömt: 2022-08-06
    • Typ av resa: Familj
  • Hotellet ligger centralt med närhet till det mesta, man kan låna cyklar och ta sig runt och uppleva de finna vägarna vid vattnet. De har ett stort fint gym i källarplanet som man får använda samt bastu. Frukosten är otroligt bra och man kan till och med beställa sin egen omelett.

    • 4.0
      Rum
    • 5.0
      Standard
    • 5.0
      Sovkvalitet
    • 4.0
      Läge
    • 5.0
      Renlighet
    • 4.0
      Service
  • "Summer21"

  • tripadvisor rating 4.0
    • Bedömt: 2021-08-02
    • Typ av resa: Par
  • Bra rum mycket centralt i Uleåborg. Det märks att vi befinner oss i Covid läge och hotellet anpassade situationen därefter, vilket vi tyckte var bra. Frukosten var riklig och välsmakande. Receptionspersonalen kunde önskas vara bättre svenskatalande.

    • 4.0
      Rum
    • 4.0
      Standard
    • 4.0
      Sovkvalitet
    • 5.0
      Läge
    • 4.0
      Renlighet
    • 4.0
      Service
    • Radisson Blu Oulu, Guest Services / Front Office på Radisson Blu Hotel, Oulu, svarade på det här omdömet 2021-08-11
    • Dear Kjelly2015, Thank you for your review and for choosing Radisson Blu Hotel Oulu. It is nice to hear that you have enjoyed your stay with us and our location was convenient for you. Our hotel is located at the market square near the city center and all the attractions, so it is very easy to explore the city. We are pleased to hear that you were impressed with our Super breakfast. Our breakfast has a large selection of products, for example fresh waffles and omelettes. Hopefully you also had a chance to taste them. We are looking forward your next stay here. Have a nice autumn and welcome back to Oulu! Best regards, Front Office Service Manager Heini Salmela

  • "Fräscht hotell"

  • tripadvisor rating 4.0
    • Bedömt: 2021-07-18
    • Typ av resa: Kompisresa
  • Fint hotell och väldigt bra läge. Fräscht och snyggt, goda drinkar och god frukost. Ett litet minus för trängseln vid frukosten, det kändes inte speciellt coronasäkert. Frukosten var god men en del var slut så det uppstod en del köbildning. Tummen upp för att det fanns gott om cyklar att låna, helt gratis.

    • Radisson Blu Oulu, Guest Services / Front Office på Radisson Blu Hotel, Oulu, svarade på det här omdömet 2021-08-10
    • Dear 905malinb, Thank you for your stay and for choosing Radisson Blu Hotel Oulu. We are pleased to hear that you had a nice stay with us and you were impressed with our Super breakfast. We have bicycles at the reception and our guests can borrow them for free. Hopefully you also had a chance to borrow and explore our beautiful city by bike. You are warmly welcome back to Oulu! Best regards, Front Office Service Manager Heini Salmela

  • "Förväntat mig mer av Radisson även om hotellet ligger där det ligger"

  • tripadvisor rating 3.0
    • Bedömt: 2021-08-08
    • Typ av resa:
  • Vårt besök kunde ha börjat bättre. Trots att vi bokat vår vistelse direkt på Radissons hemsida så fanns inte bokningen i hotellets dator när vi kom dit. Som tur var hade vi skrivit ut bokningen på papper vilken vi kunde visa upp i receptionen - så var det problemet löst. Sköna sängar och kylskåp på rummet. Toppen! Alldaglig frukost. Smör fick man ta ur en gemensam äcklig bytta. Avdrag även för bristande belysning i rummet. Jag antar att man vill dölja att rummet är slitet, men när det inte ens går att läsa en bok så är det inte OK.

    • 4.0
      Sovkvalitet
    • 4.0
      Renlighet
    • 4.0
      Service
    • Radisson Blu Oulu, Guest Services / Front Office på Radisson Blu Hotel, Oulu, svarade på det här omdömet 2021-08-11
    • Dear Anders, Thank you for your review and for staying at Radisson Blu Hotel Oulu. We are very sorry to hear that we were not able to fulfill your expectations this time. We hope that we will meet you soon again and next time we can exceed all your expectations. Have a nice autumn and welcome back to Oulu! Best regards, Front Office Service Manager Heini Salmela

  • "Si så där"

  • tripadvisor rating 3.0
    • Bedömt: 2020-11-25
    • Typ av resa: Jobb
  • Helt OK men med små tillägg kunde ni lyckas! Språkligt mottagande och allmänna informationen om servisen på Horellet! Typ att bastu fans och var frukosten serveras . Te vid frukosten smakade beskt. Fanns det allternativ till kudden i rummet?

    • 4.0
      Rum
    • 3.0
      Standard
    • 5.0
      Sovkvalitet
    • 5.0
      Läge
    • 5.0
      Renlighet
    • 3.0
      Service
    • Radisson Blu Oulu, Guest Services / Front Office på Radisson Blu Hotel, Oulu, svarade på det här omdömet 2020-11-27
    • Hej suneglader, Tack för din senaste vistelse och för att du tog dig tid att dela din feedback här. Vi har olika kuddar och vi kan leverera de till rummet om så önskas. Jag önskar er varmt välkomna tillbaka snart igen! Med vänlig hälsning, Jenni Keskitalo Front Office Service Manager

Se alla omdömen på TripAdvisor

Dessa omdömen är enskilda resenärers personliga åsikter och är ej förknippade med TripAdvisor LLC eller dess samarbetspartner.

© 2014 TripAdvisor LLC