Resenärers bedömningar på TripAdvisor

1243 omdömen
Rankat som nr 24 av 109 hotell i Oslo
"Certificate of Excellence 2019" Certificate of Excellence 2019

Typ av resenär

Utmärkt
527
Mycket bra
429
Medelmåttigt
169
Dåligt
75
Hemskt
44

Resenärers bedömningar

Jobb
382
Par
396
Ensam resenär
88
Familj
199
Kompisresa
110

Rankningsöversikt

Läge
4.5
Sovkvalitet
4.0
Rum
4.5
Service
4.0
Standard
4.0
Renlighet
4.5

Resenärers tips för att hjälpa dig att välja rätt rum

  • Jag bodde inte på hotellet så jag kan tyvärr inte tipsa bra lägen. (Carola S)
    5.0
    2019-03-09
  • hade bra utsikt från vån 22. närhet till hissarna är posetivt (Richard F)
    3.0
    2018-01-22

Senaste omdömen från resenärer

  • "NöjdaKunder"

    • Bedömt: 2018-08-21
    • Typ av resa: Par
  • Vi blev positivt överraskade på hotellet. Hade inte några höga förhoppningar, men allting blev mycket bättre än förväntat. Rumstandaren var toppenbra. Sängarna så sköna att man ville bara stanna kvar o sova lite till. Vi båda blev mycket nöjda med vår vistelse på hotellet.

    • tripadvisor-rating
      Rum
    • tripadvisor-rating
      Standard
    • tripadvisor-rating
      Sovkvalitet
    • tripadvisor-rating
      Läge
    • tripadvisor-rating
      Renlighet
    • tripadvisor-rating
      Service
    • Silje G, Front Office Manager på Radisson Blu Plaza Hotel, Oslo, svarade på det här omdömet 2018-08-22
    • KJære WeekendOslo2018, Tusen takk for hyggelig tilbakemelding etter deres opphold, dette setter vi stor pris på. Vi er glad for å høre at rom standard var bra og at dere sov godt i våre senger. Vi håper vi får mulighet til å ønske dere velkommen tilbake til Oslo Plaza neste gang dere besøker Oslo. Med vennlig hilsen Silje Garmanslund Front Office Manager

  • "Sebastian"

    • Bedömt: 2018-08-19
    • Typ av resa: Ensam resenär
  • Mycket mycket bra. Bästa hotellet att bo på i Oslo. Mycket fina rum, rena och fräscha. Mycket trevlig och hjälpsam personal. Frukosten helt ok. Kommer mycket mer än gärna tillbaka hit vid mitt nästa besök i Oslo. Stort tack till er som gör min vistelse toppen.

    • tripadvisor-rating
      Rum
    • tripadvisor-rating
      Standard
    • tripadvisor-rating
      Sovkvalitet
    • tripadvisor-rating
      Renlighet
    • Silje G, Front Office Manager på Radisson Blu Plaza Hotel, Oslo, svarade på det här omdömet 2018-08-21
    • Kjære sebastian340, Tusen takk for hyggelig tilbakemelding etter ditt opphold. Vi setter stor pris på å høre at du fikk god service og du likte våre rom. Vi gleder oss til å skulle ønske dere velkommen tilbake til Oslo Plaza. Med vennlig hilsen Silje Garmanslund Front Office Manager

  • "Perfekt boende"

    • Bedömt: 2018-07-23
    • Typ av resa: Familj
  • Ett klass hotell med närhet till allt i Oslo! Hotellet har en skybar som måste upplevas med utsikt över Oslo! Frukostbuffén slå alla hotell här finns allt plus det där lilla extra! Servicen på dom som jobbar är servicekänsla!

    • tripadvisor-rating
      Rum
    • tripadvisor-rating
      Standard
    • tripadvisor-rating
      Sovkvalitet
    • tripadvisor-rating
      Renlighet
    • tripadvisor-rating
      Service
    • Silje G, Front Office Manager på Radisson Blu Plaza Hotel, Oslo, svarade på det här omdömet 2018-07-25
    • Kjære lillen857, Tusen takk for din flotte tilbakemelding etter ditt opphold, dette setter vi stor pris på. Vi jobber hver dag for at våre gjester skal ha ett like flott opphold som du beskriver og vi er så glad for at vi lyktes. Håper vi får mulighet til å ønske deg velkommen tilbake til Oslo Plaza ved neste anledning. Med vennlig hilsen Silje Garmanslund Front Office Manager

  • "Härligt hotell men lite dyrt"

    • Bedömt: 2018-07-14
    • Typ av resa: Ensam resenär
  • Ett av de bättre hotellen jag bott på i Oslo, men också ett av de dyrare. Rummet är utmärkt och luftkonditioneringen fungerar bra. Hissljudet (pling när hissen kommer) hörs in till rummet och är störande. 50 tums TV men bara 12 kanaler och ingen radio. Gym och bar och pool längst upp är toppen. Frukosten är naturligtvis utmärkt men många Scandic-hotell är ännu bättre i utbud.

    • tripadvisor-rating
      Rum
    • tripadvisor-rating
      Standard
    • tripadvisor-rating
      Sovkvalitet
    • tripadvisor-rating
      Läge
    • tripadvisor-rating
      Renlighet
    • tripadvisor-rating
      Service
    • Josefine R, Kundeansvarlig på Radisson Blu Plaza Hotel, Oslo, svarade på det här omdömet 2018-07-15
    • Kära Michael N, Tack för din trevliga feedback i samband med din vistelse. Det gör mig glad att höra att du uppskattade våra faciliteter och frukosten, men jag beklagar att du blev störd av ljudet från hissen. Jag hoppas vi får glädjen att ha dig som vår gäst igen - Så att vi kan ge dig ett rum långt från hissarna, och därav få en bättre upplevelse av Oslo Plaza. Varmt välkommen tillbaka till oss! Med vänliga hälsningar, Josefine Guest Communication Supervisor

  • "Trevligt"

    • Bedömt: 2018-05-14
    • Typ av resa: Kompisresa
  • Bra läge, lätt att ta sig runt i Oslo därifrån. Väldigt trevlig och serviceminded personal. Frukosten är riktigt bra och även där är servicen av högsta kvalite. Rummet var rent och allt man behövde fanns tillgängligt. Sängen var bekväm, sov som på moln .

    • tripadvisor-rating
      Rum
    • tripadvisor-rating
      Standard
    • tripadvisor-rating
      Sovkvalitet
    • tripadvisor-rating
      Läge
    • tripadvisor-rating
      Renlighet
    • tripadvisor-rating
      Service
    • PlazaOslo, Guest Relations Manager på Radisson Blu Plaza Hotel, Oslo, svarade på det här omdömet 2018-05-15
    • Kjære mariahelenelarsson, Takk for at du tok deg tid til å gi oss tilbakemelding. Jeg er glad for å høre at du hadde et fint besøk og at du likte både frokosten og rommet. Jeg håper vi får gleden av å ha deg som vår gjest igjen i fremtiden. Med vennlig hilsen, Catharina Guest Relations Manager

Se alla omdömen på TripAdvisor

Dessa omdömen är enskilda resenärers personliga åsikter och är ej förknippade med TripAdvisor LLC eller dess samarbetspartner.

© 2014 TripAdvisor LLC