Resenärers bedömningar på TripAdvisor

2804 omdömen
Rankat som nr 47 av 107 hotell i Oslo

Typ av resenär

Utmärkt
666
Mycket bra
1064
Medelmåttigt
648
Dåligt
271
Hemskt
157

Resenärers bedömningar

Jobb
1002
Par
777
Ensam resenär
180
Familj
460
Kompisresa
253

Rankningsöversikt

Läge
4.5
Sovkvalitet
4.0
Rum
3.5
Service
4.0
Standard
3.5
Renlighet
4.0

Resenärers tips för att hjälpa dig att välja rätt rum

  • Välj ett rum så högt upp som möjligt riktning söder! (Stefan H)
    4.0
    2019-06-07
  • Besök i baren på översta våningen är ett måste (Nils G)
    3.0
    2016-09-27
  • Högre våningar har sämre standard än de lägre (enbomdavid)
    3.0
    2016-01-20
  • Bo på annat hotell eller långt ned i detta! (Sten L)
    3.0
    2014-11-03
  • Naturligtvis så högt upp som möjligt med tanke på utsikten. (Dalmas4U)
    4.0
    2014-10-28

Senaste omdömen från resenärer

  • "Januari möte"

    • Bedömt: 2019-01-29
    • Typ av resa: Jobb
  • Bra plats att ha större möten. Bra lunch och frukost.Bekvämma sängar, lungt och på rummet nattetid.Störrande ljud dagtid av byggnads arbeten eftersom remont utfördes på våningar ovanför med borrning.

    • tripadvisor-rating
      Rum
    • tripadvisor-rating
      Standard
    • tripadvisor-rating
      Sovkvalitet
    • tripadvisor-rating
      Läge
    • tripadvisor-rating
      Renlighet
    • tripadvisor-rating
      Service
    • Andre F, Front Office Manager på Radisson Blu Scandinavia Hotel, svarade på det här omdömet 2019-01-31
    • Dear Guest, Thank you very much for sharing your experience with us and for staying at The Radisson Blu Scandinavia, Oslo. I greatly appreciate your feedback both positive and constructive as this becomes a great tool in our continuous efforts to provide the finest personalized service and ensure each guest experiences a true Radisson Blu experience. Thank you once more for sharing and we all look forward to welcoming you back again the next time you travel to Oslo.Sincerely, Andre Finstad Front Office Manager Radisson Blu Scandinavia Hotel

  • "Trist hotel i Oslo"

    • Bedömt: 2019-01-16
    • Typ av resa: Jobb
  • Om man skall bo i Oslo för cirka 1471 NOK så rekommenderar jag ett annat hotell - finns många bra hotell i Oslo för det priset.Badrummet var litet - men bra att man kan bortsa tänderna medan man sitter på toaletten....

    • tripadvisor-rating
      Rum
    • tripadvisor-rating
      Standard
    • tripadvisor-rating
      Sovkvalitet
    • tripadvisor-rating
      Läge
    • tripadvisor-rating
      Renlighet
    • tripadvisor-rating
      Service
    • Andre F, Front Office Manager på Radisson Blu Scandinavia Hotel, svarade på det här omdömet 2019-01-24
    • Kjære Monika, Jeg setter pris på at du tok deg tid til å fylle inn undersøkelsen om kundetilfredshet for Radisson Blu Scandinavia Hotel. Under gjennomgangen av svaret ditt merket jeg meg områder der du graderte oss lavere enn det jeg anser som akseptabelt for et hyggelig opphold. Hvis du har et øyeblikk og er villig til å gi oss detaljer om disse punktene på hva som har gått feil i dette tilfellet, ville det i høy grad øke min evne til å vurdere og ordne på disse problemene. Uansett hva du svarer på min anmodning, vil jeg imidlertid forsikre meg om at dine kommentarer har blitt hørt. Jeg håper at du vil besøke oss igjen. Hvis du vil prate om det, kan du nå oss på telefon. Vi vil mer enn gjerne diskutere eventuelle detaljer som du kan gi oss. Vennlig hilsen Andre Finstad Front Office Manager Radisson Blu Scandinavia Hotel

  • "toppen"

    • Bedömt: 2018-12-19
    • Typ av resa: Familj
  • bra hotell med bra läge centralt i Oslo med närhet till de flesta sevärdheterna som ligger centralt i Oslo. Hade det inte varit för att de uppdaterade hotellet under vistelsen så hade det blivit högre betyg. Frukosten var grymt bra

    • tripadvisor-rating
      Rum
    • tripadvisor-rating
      Standard
    • tripadvisor-rating
      Sovkvalitet
    • tripadvisor-rating
      Läge
    • tripadvisor-rating
      Renlighet
    • tripadvisor-rating
      Service
    • Andre F, Front Office Manager på Radisson Blu Scandinavia Hotel, svarade på det här omdömet 2018-12-21
    • Kjære Gjest, Tusen takk for din ærlige tilbakemelding, det er kun ved hjelp av gjestenes tilbakemeldinger vi kan arbeide for å stadig forbedre oss. Vi fokuserer hver dag på at hver eneste gjest skal føle seg sett og velkommen hos oss. Vi håper du har en mulighet til å besøke oss igjen ved en senere anledning! Vennlig hilsen Andre Finstad Front Office Manager Radisson Blu Scandinavia Hotel

  • "Bästa läge i Oslo och suverän skybar."

    • Bedömt: 2018-08-27
    • Typ av resa: Par
  • Bästa läge i Oslo, trevlig personal och suverän skybar. Vi hade ett standardrum som var rätt trist . Under vårt besök (semestersäsong) var det inte den trevligaste atmosfären i frukostmatsalen med trängsel och hög ljudnivå. OK utbud men inte mer. Ganska stökigt även vid poolen med mycket småbarnsfamiljer. Hotellet saknar egna parkeringar och parkeringsgaraget intill hotellet var extremt dyrt.

    • tripadvisor-rating
      Rum
    • tripadvisor-rating
      Standard
    • tripadvisor-rating
      Sovkvalitet
    • tripadvisor-rating
      Läge
    • tripadvisor-rating
      Renlighet
    • tripadvisor-rating
      Service
    • Andre F, Front Office Manager på Radisson Blu Scandinavia Hotel, svarade på det här omdömet 2018-08-29
    • Kjære Jan M, Tusen takk for din ærlige tilbakemelding, det er kun ved hjelp av gjestenes tilbakemeldinger vi kan arbeide for å stadig forbedre oss. Vi fokuserer hver dag på at hver eneste gjest skal føle seg sett og velkommen hos oss. Vi håper du har en mulighet til å besøke oss igjen ved en senere anledning! Vennlig hilsen Andre Finstad Front Office Manager Radisson Blu Scandinavia Hotel

  • "Hommis"

    • Bedömt: 2018-08-18
    • Typ av resa: Jobb
  • Super nöjd och jätte bra hotel med service och alltStora rum och luftiga med bra luftconditioneringBra lyseMånga hissar och man behöver inte vänta alldeles för längeBra fruktost och massa och välja

    • tripadvisor-rating
      Rum
    • tripadvisor-rating
      Standard
    • tripadvisor-rating
      Sovkvalitet
    • tripadvisor-rating
      Läge
    • tripadvisor-rating
      Renlighet
    • tripadvisor-rating
      Service
    • Andre F, Front Office Manager på Radisson Blu Scandinavia Hotel, svarade på det här omdömet 2018-08-21
    • Kjære Gjest, Tusen takk for din flotte tilbakemelding! Vi fokuserer hver dag på at hver eneste gjest skal føle seg sett og velkommen hos oss, og da er det ekstra hyggelig å høre at vi lykkes. Vi skal dele dine kommentarer med alle våre flotte medarbeidere! Hjertelig velkommen tilbake ved neste anledning! Vennlig hilsen Andre Finstad Front Office Manager Radisson Blu Scandinavia Hotel

Se alla omdömen på TripAdvisor

Dessa omdömen är enskilda resenärers personliga åsikter och är ej förknippade med TripAdvisor LLC eller dess samarbetspartner.

© 2014 TripAdvisor LLC