Radisson Blu Nydalen Hotel, Oslo - TripAdvisor-betyg av resenär

tripadvisor rating 3.5 956 omdömen
Rankad som nr 57 av 104 hotell i Oslo

Betyg av resenär

Utmärkt
236
Mycket bra
384
Genomsnittligt
205
Dåligt
83
Förskräckligt
48

Typ av resenär

Business
375
Couples
220
Solo travel
55
Family
160
Friends getaway
72

Betygsöversikt

Location
4.0
Sleep Quality
4.0
Rooms
4.0
Service
4.0
Value
3.5
Cleanliness
4.0

Tips från resenärer så att du kan välja rätt rum

  • Bring your own ice. (Olav B)
    3.0
    2023-08-13
  • Scooter down the river to town. it's a great ride. Follow the river uphill for a beautiful walk, eventually leading to a pretty lake. (simonwG6252HF)
    4.0
    2023-07-23
  • Dont bring kids (Jan-Torjus H)
    2.0
    2023-07-12
  • Parking is a nightmare (Edwina L)
    1.0
    2023-06-06
  • Ask for a room overlooking the river area. (debchan2015)
    3.0
    2022-06-26

Omdömen från resenärer

  • "Prisvärt och bekvämt"

  • tripadvisor rating 5.0
    • Granskad: 2019-10-17
    • Typ av resa: Kompisresa
  • Mycket sköna sängar och sänglakan. Rummet stort och tyst. Lagom temperatur. Badrummet rent och påfyllt med schampo och allt man trenger. Enkelt att komma till hotellet direkt från det lilla centret. Frukosten saknade ingenting. Fräsch uppdukat och gott kaffe

    • 5.0
      Rum
    • 5.0
      Standard
    • 5.0
      Sovkvalitet
    • 4.0
      Läge
    • 5.0
      Renlighet
    • 5.0
      Service
    • SuzanneH2231, Front Office Manager på Radisson Blu Hotel Nydalen, Oslo, svarade på det här omdömet 2019-11-04
    • Hei ! Takk for din hyggelige tilbakemelding. Så hyggelig du hadde et fint opphold :) Vi håper å se deg igjen ved en senere anledning ! Vennlig hilsen, Team Nydalen

  • "Habibs omdöme"

  • tripadvisor rating 5.0
    • Granskad: 2018-11-30
    • Typ av resa: Jobb
  • Jag kan rekommendera detta hotell till alla. En trevlig plats med mycket att vara på med god service och goda kommunikationsmöjligheter till centrala delar av stan. Jag var där i arbetsrelaterat sammanhang och tyckte om det faktum att hotellet fanns i närheten av de platser, som jag behövde besöka i samband med mitt arbete.

    • 5.0
      Rum
    • 5.0
      Standard
    • 4.0
      Sovkvalitet
    • 5.0
      Renlighet
    • JetteN147, Guest Relations Manager på Radisson Blu Hotel Nydalen, Oslo, svarade på det här omdömet 2018-12-14
    • Hei Habib Takk for den fine tilbakemeldingen. Vi er glade for å kunne tilby alle som har ærender i Nydalen et sted å bo som er nærme og samtidig gunstig plassert med tanke på transport til sentrum. Vi gleder oss til neste gang du har arbeid i Nydalen.

  • "Trevligt hotell"

  • tripadvisor rating 5.0
    • Granskad: 2018-11-08
    • Typ av resa: Ensam resenär
  • Ett trivsamt o bra hotell i Nydalen, Oslo. Rejäla rum, rent o fräscht. Mycket bra frukost där inte jag saknade något. Gratis Wi-Fi. T-banestation i samma byggnad där även litet köpcenter finns. Trevlig personal också

    • JetteN147, Guest Relations Manager på Radisson Blu Hotel Nydalen, Oslo, svarade på det här omdömet 2018-12-31
    • Hei HeB0 Takk for ditt fine review. Vi håper du kommer på besøk og nyter frokosten vår flere ganger.

  • "Vilket ansiktslyft ! ! "

  • tripadvisor rating 5.0
    • Granskad: 2018-07-31
    • Typ av resa: Jobb
  • Vilket ansiktslyft .De upputsade rummen är mycket fräschare nu, ljusa , bra USB uttag och sängarna är fantastisk sköna. Super trevlig personal , de kan fixa det mesta vilket är bra service för mig som bor här varje vecka. Bra frukost med alternativ.

    • Jette N, Guest Relations Manager på Radisson Blu Hotel Nydalen, Oslo, svarade på det här omdömet 2018-08-07
    • Hei Jannice T Tusen takk for den fine tilbakemeldingen. Vi i resepsjonen syns også at de nye rommene er knallfine. Vi er kjempeglad for at du trives hos oss og fortsetter å komme hit uke etter uke. Vi sees neste gang.

  • "Lugnt och trivsamt"

  • tripadvisor rating 4.0
    • Granskad: 2022-03-14
    • Typ av resa: Jobb
  • Trevligt hotell nära t-banan som snabbt tar en till Oslo centrum. Trevlig personal och fräscha rum. Glutenfria alternativ till frukost och trevliga ytor. Jag hade önskat något mer glutenfritt alternativ till frukosten, gärna glutenfria pannkakor och något mer alternativ på bröd.

Se alla omdömen på TripAdvisor

De här omdömena är subjektiva åsikter från resenärer och inte från TripAdvisor LLC eller dess partner.

© 2014 TripAdvisor LLC