Resenärers bedömningar på TripAdvisor

781 omdömen
Rankat som nr 46 av 107 hotell i Oslo

Typ av resenär

Utmärkt
182
Mycket bra
344
Medelmåttigt
174
Dåligt
55
Hemskt
26

Resenärers bedömningar

Jobb
319
Par
184
Ensam resenär
49
Familj
131
Kompisresa
62

Rankningsöversikt

Läge
4.0
Sovkvalitet
4.0
Rum
4.0
Service
4.0
Standard
4.0
Renlighet
4.0

Resenärers tips för att hjälpa dig att välja rätt rum

  • Välj ett annat hotell (Tomasss740)
    2.0
    2019-01-05
  • Fick ett rum med utsikt inåt Lobbyn, inget dagsljus, trist! (482katt)
    3.0
    2013-02-07

Senaste omdömen från resenärer

  • "Habibs omdöme"

    • Bedömt: 2018-11-30
    • Typ av resa: Jobb
  • Jag kan rekommendera detta hotell till alla. En trevlig plats med mycket att vara på med god service och goda kommunikationsmöjligheter till centrala delar av stan. Jag var där i arbetsrelaterat sammanhang och tyckte om det faktum att hotellet fanns i närheten av de platser, som jag behövde besöka i samband med mitt arbete.

    • tripadvisor-rating
      Rum
    • tripadvisor-rating
      Standard
    • tripadvisor-rating
      Sovkvalitet
    • tripadvisor-rating
      Renlighet
    • JetteN147, Guest Relations Manager på Radisson Blu Hotel Nydalen, Oslo, svarade på det här omdömet 2018-12-14
    • Hei Habib Takk for den fine tilbakemeldingen. Vi er glade for å kunne tilby alle som har ærender i Nydalen et sted å bo som er nærme og samtidig gunstig plassert med tanke på transport til sentrum. Vi gleder oss til neste gang du har arbeid i Nydalen.

  • "Prisvärt, bra läge"

    • Bedömt: 2015-02-03
    • Typ av resa: Jobb
  • Om du som jag har ärenden i närheten - t ex på Oslo Business School (BI) så kan du inte bo bättre. Men läget är perfekt även för andra, T-banan är precis intill, och det är gångavstånd till enkel shopping. Hotellet är fräsch, rummen fina och frukosten helt ok. Jag tycker att det gav väldigt mycket för pengarna.

    • tripadvisor-rating
      Rum
    • tripadvisor-rating
      Standard
    • tripadvisor-rating
      Sovkvalitet
    • tripadvisor-rating
      Läge
    • tripadvisor-rating
      Renlighet
    • tripadvisor-rating
      Service
    • Runa Emilie D, Sales Manager på Radisson Blu Hotel Nydalen, Oslo, svarade på det här omdömet 2015-02-18
    • Kjære Chris, Tusen takk for at du delte dine erfaringer fra hotellet på Tripadvisor! Vi syns det er veldig hyggelig å høre at du var fornøyd med oppholdet ditt her hos oss. Jeg håper vi får gleden av å ønske deg velkommen tilbake igjen ved ditt neste Oslo besøk! Med vennlig hilsen, Runa Emilie Dahl Sales Manager

  • "Bra kommunikation"

    • Bedömt: 2014-09-08
    • Typ av resa: Jobb
  • Bra hotell med mysigt löp och promenadstråk och oförskämt nära till tunnelbanan. Trevlig personal och härlig lounge. Rekommenderas för dig som inte vill bo mitt i city eller ska besöka Ullevaal stadion.

    • tripadvisor-rating
      Rum
    • tripadvisor-rating
      Standard
    • tripadvisor-rating
      Sovkvalitet
    • tripadvisor-rating
      Läge
    • tripadvisor-rating
      Renlighet
    • tripadvisor-rating
      Service
    • Runa Emilie D, Sales Manager på Radisson Blu Hotel Nydalen, Oslo, svarade på det här omdömet 2014-09-30
    • Kjære Johanna, Tusen takk for den positive tilbakemeldingen fra ditt opphold her hos oss! Det er hyggelig at du som mange av våre gjester satte pris på hotellets beliggenhet nær Akerselva med tur og treningsmuligheter rett i nærheten. Jeg håper vi får gleden av å ønske deg velkommen tilbake som gjest hos oss ved ditt neste Oslo-besøk! Med vennlig hilsen, Runa

  • "Fantastisk vistelse"

    • Bedömt: 2016-06-16
    • Typ av resa: Par
  • Detta hotell är alltid bra att besöka. Alltid rent, trevligt rum, Fina de transportmedel är det ett ok bar, och en Fin restaurangen. Valuta för pengarna. Jag alltid välja detta hotell, och rekommenderar det. PS, det är inte gångavstånd till Oslo Sentrum

    • tripadvisor-rating
      Rum
    • tripadvisor-rating
      Standard
    • tripadvisor-rating
      Sovkvalitet
    • tripadvisor-rating
      Läge
    • tripadvisor-rating
      Renlighet
    • tripadvisor-rating
      Service
    • Kristine T, General Manager på Radisson Blu Hotel Nydalen, Oslo, svarade på det här omdömet 2016-06-22
    • Dear Tommy, Thank you for reaching out and sharing your experience from your stay with us. I am happy to hear that you are so satisfied with our hotel. Hope to see you again in the future, welcome back! Kind regards, Kristine Tonning General Manager

  • "Mycket bra affärshotell"

    • Bedömt: 2014-11-21
    • Typ av resa: Jobb
  • Detta är ett mycket bra affärshotell, bekvämt beläget centralt i Nydalen. (Inte så centralt om du besöker Oslo centrum, men kommunikation är bra). Enkelt att resa till flygplatsen - cirka 40 minuter med tåget till flygplatsen (Flytoget) och tunnelbana (linje 3 och 4). Hoppa över taxi från/till flygplatsen - det är väldigt dyra! Även nära till flygbussarna. Hotellet är rent, receptionen är vänlig och snabb, frukosten är mycket bra, incheckning och utcheckning är snabbt, och de har internet ingår i priset.

    • tripadvisor-rating
      Rum
    • tripadvisor-rating
      Standard
    • tripadvisor-rating
      Sovkvalitet
    • tripadvisor-rating
      Läge
    • tripadvisor-rating
      Renlighet
    • tripadvisor-rating
      Service
    • Runa Emilie D, Sales Manager på Radisson Blu Hotel Nydalen, Oslo, svarade på det här omdömet 2014-11-26
    • Dear Bengt, Thank you for this great review after your stay at Radisson Blu Hotel Nydalen. We are happy to hear that you enjoyed your stay. Hope to see you again next time you visit Oslo! Kind regards, Runa Emilie Dahl Sales Manager

Se alla omdömen på TripAdvisor

Dessa omdömen är enskilda resenärers personliga åsikter och är ej förknippade med TripAdvisor LLC eller dess samarbetspartner.

© 2014 TripAdvisor LLC