Resenärers bedömningar på TripAdvisor

752 omdömen
Rankat som nr 45 av 107 hotell i Oslo

Typ av resenär

Utmärkt
176
Mycket bra
331
Medelmåttigt
168
Dåligt
52
Hemskt
25

Resenärers bedömningar

Jobb
309
Par
177
Ensam resenär
48
Familj
126
Kompisresa
60

Rankningsöversikt

Läge
4.0
Sovkvalitet
4.0
Rum
4.0
Service
4.0
Standard
4.0
Renlighet
4.0

Resenärers tips för att hjälpa dig att välja rätt rum

  • Välj ett annat hotell (Tomasss740)
    2.0
    2019-01-05
  • Fick ett rum med utsikt inåt Lobbyn, inget dagsljus, trist! (482katt)
    3.0
    2013-02-07

Senaste omdömen från resenärer

  • "Habibs omdöme"

    • Bedömt: 2018-11-30
    • Typ av resa: Jobb
  • Jag kan rekommendera detta hotell till alla. En trevlig plats med mycket att vara på med god service och goda kommunikationsmöjligheter till centrala delar av stan. Jag var där i arbetsrelaterat sammanhang och tyckte om det faktum att hotellet fanns i närheten av de platser, som jag behövde besöka i samband med mitt arbete.

    • tripadvisor-rating
      Rum
    • tripadvisor-rating
      Standard
    • tripadvisor-rating
      Sovkvalitet
    • tripadvisor-rating
      Renlighet
    • JetteN147, Guest Relations Manager på Radisson Blu Hotel Nydalen, Oslo, svarade på det här omdömet 2018-12-14
    • Hei Habib Takk for den fine tilbakemeldingen. Vi er glade for å kunne tilby alle som har ærender i Nydalen et sted å bo som er nærme og samtidig gunstig plassert med tanke på transport til sentrum. Vi gleder oss til neste gang du har arbeid i Nydalen.

  • "Prisvärt, bra läge"

    • Bedömt: 2015-02-03
    • Typ av resa: Jobb
  • Om du som jag har ärenden i närheten - t ex på Oslo Business School (BI) så kan du inte bo bättre. Men läget är perfekt även för andra, T-banan är precis intill, och det är gångavstånd till enkel shopping. Hotellet är fräsch, rummen fina och frukosten helt ok. Jag tycker att det gav väldigt mycket för pengarna.

    • tripadvisor-rating
      Rum
    • tripadvisor-rating
      Standard
    • tripadvisor-rating
      Sovkvalitet
    • tripadvisor-rating
      Läge
    • tripadvisor-rating
      Renlighet
    • tripadvisor-rating
      Service
    • Runa Emilie D, Sales Manager på Radisson Blu Hotel Nydalen, Oslo, svarade på det här omdömet 2015-02-18
    • Kjære Chris, Tusen takk for at du delte dine erfaringer fra hotellet på Tripadvisor! Vi syns det er veldig hyggelig å høre at du var fornøyd med oppholdet ditt her hos oss. Jeg håper vi får gleden av å ønske deg velkommen tilbake igjen ved ditt neste Oslo besøk! Med vennlig hilsen, Runa Emilie Dahl Sales Manager

  • "Bra kommunikation"

    • Bedömt: 2014-09-08
    • Typ av resa: Jobb
  • Bra hotell med mysigt löp och promenadstråk och oförskämt nära till tunnelbanan. Trevlig personal och härlig lounge. Rekommenderas för dig som inte vill bo mitt i city eller ska besöka Ullevaal stadion.

    • tripadvisor-rating
      Rum
    • tripadvisor-rating
      Standard
    • tripadvisor-rating
      Sovkvalitet
    • tripadvisor-rating
      Läge
    • tripadvisor-rating
      Renlighet
    • tripadvisor-rating
      Service
    • Runa Emilie D, Sales Manager på Radisson Blu Hotel Nydalen, Oslo, svarade på det här omdömet 2014-09-30
    • Kjære Johanna, Tusen takk for den positive tilbakemeldingen fra ditt opphold her hos oss! Det er hyggelig at du som mange av våre gjester satte pris på hotellets beliggenhet nær Akerselva med tur og treningsmuligheter rett i nærheten. Jeg håper vi får gleden av å ønske deg velkommen tilbake som gjest hos oss ved ditt neste Oslo-besøk! Med vennlig hilsen, Runa

  • "Allt som allt bra"

    • Bedömt: 2016-11-15
    • Typ av resa: Jobb
  • Detta hotell är in located in the business district of oslo, personalen är utmärkt, och jag skulle bo där igen. Den enda nackdelen med detta hotell är den frukost, det är inte så mycket att välja mellan och det har gått ner i kvalitet en hel del från den här våren.

    • tripadvisor-rating
      Rum
    • tripadvisor-rating
      Standard
    • tripadvisor-rating
      Sovkvalitet
    • tripadvisor-rating
      Läge
    • tripadvisor-rating
      Renlighet
    • tripadvisor-rating
      Service
    • Kristine T, General Manager på Radisson Blu Hotel Nydalen, Oslo, svarade på det här omdömet 2016-11-23
    • Dear Arni F, Thank you for taking the time to write a review after your stay at the hotel. We appreciate all feedback from our guests. We are happy that you overall was satisfied with your stay. Regarding your comments about the breakfast I will bring this to our food and drinks manager. We hope that we will have the opportunity to welcome you back to the hotel in the future. Kind Regards, Kristine Tonning, General Manager

  • "Fantastisk vistelse"

    • Bedömt: 2016-06-16
    • Typ av resa: Par
  • Detta hotell är alltid bra att besöka. Alltid rent, trevligt rum, Fina de transportmedel är det ett ok bar, och en Fin restaurangen. Valuta för pengarna. Jag alltid välja detta hotell, och rekommenderar det. PS, det är inte gångavstånd till Oslo Sentrum

    • tripadvisor-rating
      Rum
    • tripadvisor-rating
      Standard
    • tripadvisor-rating
      Sovkvalitet
    • tripadvisor-rating
      Läge
    • tripadvisor-rating
      Renlighet
    • tripadvisor-rating
      Service
    • Kristine T, General Manager på Radisson Blu Hotel Nydalen, Oslo, svarade på det här omdömet 2016-06-22
    • Dear Tommy, Thank you for reaching out and sharing your experience from your stay with us. I am happy to hear that you are so satisfied with our hotel. Hope to see you again in the future, welcome back! Kind regards, Kristine Tonning General Manager

Se alla omdömen på TripAdvisor

Dessa omdömen är enskilda resenärers personliga åsikter och är ej förknippade med TripAdvisor LLC eller dess samarbetspartner.

© 2014 TripAdvisor LLC