Betyg från resenärer på TripAdvisor

tripadvisor rating 4.0 1482 omdömen
Rankat som nr 2 av 20 hotell i Turku

Betyg från resenärer

Utmärkt
649
Mycket bra
602
Medelmåttigt
174
Dåligt
43
Hemskt
14

Typ av resenär

Business
490
Couples
553
Solo travel
66
Family
195
Friends getaway
101

Översikt över betyg

Location
4.5
Sleep Quality
4.5
Rooms
4.5
Service
4.5
Value
4.0
Cleanliness
4.5

Resenärers tips för att hjälpa dig att välja rätt rum

  • I strongly do not recommend this hotel… there are many other alternatives in where the price we are charged meets the minimum expectation (Wanderer43485031919)
    1.0
    2022-07-18
  • Parking off street is free between 3pm and 9am (rambler10London)
    5.0
    2022-06-29
  • Best views on the river side, ideally upper floors (shorttermguest)
    3.0
    2022-02-21
  • Superior room is to be preferred in order to enjoy a view over the river! (Kari N)
    4.0
    2021-05-20
  • Upper floors overlooking the River Aura offer the better views (Keith P)
    4.0
    2020-12-28

Resenärers omdömen

  • "Toppenhotell och hundvänligt!"

  • tripadvisor rating 5.0
    • Bedömt: 2022-12-27
    • Typ av resa: Familj
  • Väldigt trevlig personal, fantastiskt bemötande för oss med hund. Fantastisk utsikt över ån och bra frukostutbud! Vi kommer garanterat att återkomma till detta hotell vid framtida besök till Åbo. Rekommenderar varmt till alla!

    • 4.0
      Rum
    • 5.0
      Standard
    • 5.0
      Sovkvalitet
    • 5.0
      Läge
    • 5.0
      Renlighet
    • 5.0
      Service
    • Radisson Blu Marina Palace, Other på Radisson Blu Marina Palace Hotel, Turku, svarade på det här omdömet 2022-12-28
    • Hej Carolina, Tack för din värdefulla feedback. Det fantastiskt att se att du har trivts hos oss och varit nöjd med vårt hotell i helhet. Jag är också väldigt glad att vår personal lyckats i sin tjänst och skickar gärna dina hälsningar vidare. Fint att du också gillade vårt unika läge och frukost. Tack för att du valde oss och välkommen åter! Med vänlig hälsning, Melina Service Manager

  • "Trevlig personal"

  • tripadvisor rating 5.0
    • Bedömt: 2022-02-20
    • Typ av resa: Jobb
  • Receptionspersonalen var mycket trevliga, som kund känner du dig verkligen välkommen! Fick även väldigt bra service på er restaurang Grill It och maten (Blinier) var super goda. Kommer att komma tillbaka!

    • 5.0
      Rum
    • 5.0
      Standard
    • 5.0
      Sovkvalitet
    • 5.0
      Läge
    • 5.0
      Renlighet
    • 5.0
      Service
    • Melina Tiirikainen, Other på Radisson Blu Marina Palace Hotel, Turku, svarade på det här omdömet 2022-02-25
    • Hej Merja, Tack för din värdefulla feedback. Det fantastiskt att se att du har trivts hos oss och varit nöjd med vårt hotell i helhet. Jag är också väldigt glad att vår personal lyckats i sin tjänst och skickar gärna dina hälsningar vidare. Tack för att du valde oss och välkommen åter! Med vänlig hälsning, Melina Service Manager

  • "Utmärkt hotell på bra läge i Åbo."

  • tripadvisor rating 5.0
    • Bedömt: 2021-10-23
    • Typ av resa: Par
  • Fin personal som tar väl hand om gästerna. Detta var det tredje besöket inom ett år. Utsikten från vårt rum, mot Aura å, var fin. Lugnt i hotellet. Frukosten var mångsidig och välkomponerad. Man kunde relativt enkelt ha säkerhetsavstånd i hela hotellet.

    • 4.0
      Rum
    • 5.0
      Standard
    • 4.0
      Sovkvalitet
    • 5.0
      Läge
    • 5.0
      Renlighet
    • 5.0
      Service
    • Melina Tiirikainen, Other på Radisson Blu Marina Palace Hotel, Turku, svarade på det här omdömet 2021-10-26
    • Hej Markus, Tack för din värdefulla feedback. Det fantastiskt att se att du har trivts hos oss och varit nöjd med vårt hotell i helhet. Jag är också väldigt glad att vår personal lyckats i sin tjänst och skickar gärna dina hälsningar vidare. Tack för att du valde oss och välkommen åter! Med vänlig hälsning, Melina / Service Manager

  • "Fint läge vid Aura å"

  • tripadvisor rating 5.0
    • Bedömt: 2021-08-25
    • Typ av resa: Par
  • Fick väldigt bra bemötande i receptionen och hjälp när vi råkat boka fel natt. Väldigt bra frukost med bra service. Läget vid Aura å passar bra om man är i Åbo för att turista och flanera längs den vackra ån med omgivning, men ligger även på gångavstånd (enligt oss) från centrum.

    • 5.0
      Rum
    • 5.0
      Standard
    • 5.0
      Sovkvalitet
    • 5.0
      Läge
    • 5.0
      Renlighet
    • 5.0
      Service
    • Pertti Peräkylä, Other på Radisson Blu Marina Palace Hotel, Turku, svarade på det här omdömet 2021-08-26
    • Hej Mats, Tack för din värdefulla feedback. Det fantastiskt att se att du har trivts hos oss och varit nöjd med vårt hotell i helhet. Jag är också väldigt glad att vår personal lyckats i sin tjänst Fint, att frukosten har varit lyckad och gjort dig imponerad. Jag är också glad att du var nöjd med vårt centralt läge vid Aura ån Tack för att du valde oss och välkommen åter! Med vänliga hälsningar Pedro Service Manager

  • "Midsommar gäst"

  • tripadvisor rating 5.0
    • Bedömt: 2021-06-28
    • Typ av resa: Par
  • Vi blev väl mottagna och hotellet kändes fräscht och ombonat. Läget ypperligt invid den vackra åstranden och på gångavstånd till torget, slottet och museer. Koronarestriktionerna har iakttagits med tillräcklig noggrannhet utan att verka hämmande eller störande.

    • 5.0
      Rum
    • 5.0
      Standard
    • 5.0
      Sovkvalitet
    • 5.0
      Läge
    • 5.0
      Renlighet
    • 5.0
      Service
    • Melina Tiirikainen, Other på Radisson Blu Marina Palace Hotel, Turku, svarade på det här omdömet 2021-07-05
    • Hej Ulla, Tack för din värdefulla feedback. Det fantastiskt att se att du har trivts hos oss och varit nöjd med vårt hotell i helhet. Tack för att du valde oss och välkommen åter! Med vänliga hälsningar, Melina Service Manager

Se alla omdömen på TripAdvisor

Dessa omdömen är enskilda resenärers personliga åsikter och är ej förknippade med TripAdvisor LLC eller dess samarbetspartner.

© 2014 TripAdvisor LLC