Resenärers bedömningar på TripAdvisor

1217 omdömen
Rankat som nr 1 av 18 hotell i Åbo
"Certificate of Excellence 2019" Certificate of Excellence 2019

Typ av resenär

Utmärkt
505
Mycket bra
518
Medelmåttigt
152
Dåligt
34
Hemskt
8

Resenärers bedömningar

Jobb
408
Par
451
Ensam resenär
56
Familj
169
Kompisresa
84

Rankningsöversikt

Läge
4.5
Sovkvalitet
4.5
Rum
4.0
Service
4.5
Standard
4.0
Renlighet
4.5

Resenärers tips för att hjälpa dig att välja rätt rum

  • Business Class rum funkar bra som familjerum (586annika_)
    5.0
    2018-08-27
  • Be om att fåvy mot ån, annars blir det husfasader i legio. (Filmjanne)
    5.0
    2017-05-05
  • Säkert fantastiskt om man får rum mot ån under sommarmånaderna. (Kristina F)
    5.0
    2016-07-25
  • mot ån dom är fina (pasi o)
    5.0
    2015-10-02
  • Superior rum, om man vill komma högt upp i hotellet och med Aura-ån nedanför. (SummerNova2015)
    4.0
    2015-08-13

Senaste omdömen från resenärer

  • "Suvärent."

    • Bedömt: 2018-12-26
    • Typ av resa: Par
  • Mycket stor överraskning, högre kvalité på hotellet än vi hade räknat med. Toppen läge. Fin utsikt mot vattnet. Lugna promenadstråk i närheten och runtom hotellet. Allmänt tyst, inga störningsmoment. Inget drag i rummet, varmt och skönt. Mycket nöjd med tv:ens placering. Stilig inredning.

    • tripadvisor-rating
      Rum
    • tripadvisor-rating
      Standard
    • tripadvisor-rating
      Sovkvalitet
    • tripadvisor-rating
      Läge
    • tripadvisor-rating
      Renlighet
    • tripadvisor-rating
      Service
    • MelinaTiir, Service Manager på Radisson Blu Marina Palace Hotel, Turku, svarade på det här omdömet 2018-12-28
    • Hej, Tack för din värdefulla feedback. Det fantastiskt att se att du har trivts hos oss och varit nöjd med vårt hotell i helhet. Jag är också väldigt glad att du gillat våra rum och nya inredningen. Tack för att du valde oss och välkommen åter! Med vänlig hälsning, Melina Tiirikainen Service Manager

  • "Nära´, bekvämt och trevligt"

    • Bedömt: 2018-10-31
    • Typ av resa: Jobb
  • Allt fungerade mycket bra. De serverar en mycket bra frukost som innehåller allt och lite till. Det är trevlig personal både i receptionen och i restauranger. Rummen är stora och tysta. Läget är mycket bra med nära till bra restauranger barer och centrum.

    • tripadvisor-rating
      Rum
    • tripadvisor-rating
      Standard
    • tripadvisor-rating
      Sovkvalitet
    • tripadvisor-rating
      Läge
    • tripadvisor-rating
      Renlighet
    • tripadvisor-rating
      Service
    • Traveler828112, Service Manager på Radisson Blu Marina Palace Hotel, Turku, svarade på det här omdömet 2018-11-01
    • Hej, Tack för din värdefulla feedback. Det fantastiskt att se att du har trivts hos oss och varit nöjd med vårt hotell i helhet. Jag är också väldigt glad att vår personal lyckats i sin tjänst och att vår Super Breakfast -frukost fyllt dina förväntningar. Tack för att du valde oss och välkommen åter! Med vänlig hälsning, Melina Tiirikainen Service Manager

  • "Franskbulldogträffen"

    • Bedömt: 2018-06-20
    • Typ av resa: Kompisresa
  • Evenemanget var otroligt bra arrangerat. Stort tack till Ulla, som var en av personerna som arrangerade evenemange. Trevligt att uteserveringen var utbyggt, samt att personalen var trevlig och väldigt serviceinriktad.

    • tripadvisor-rating
      Rum
    • tripadvisor-rating
      Standard
    • tripadvisor-rating
      Sovkvalitet
    • tripadvisor-rating
      Läge
    • tripadvisor-rating
      Renlighet
    • tripadvisor-rating
      Service
    • Anna H, Manager på Radisson Blu Marina Palace Hotel, Turku, svarade på det här omdömet 2018-06-22
    • Bästa Marjokotanen, Tack för ditt feedback. Det är så fint att se att du o din hund var nöjdä på vårt hotell. Jag är glad att evenemanget har gått bra o vår personalen är trevelig o serviceinriktad. Med vänliga sommar hälsiningar o på återseende! Pedro Peräkylä Service manager

  • "Toppenhotell!"

    • Bedömt: 2018-06-04
    • Typ av resa: Par
  • Fräscht och fint hotell. Jättesköna sängar och fina rum. Frukosten var underbar! Fanns massor stt välja på, även för allergiker. Man kunde låna cyklar av hotellet vilket var toppen. Rekommenderas starkt

    • tripadvisor-rating
      Rum
    • tripadvisor-rating
      Standard
    • tripadvisor-rating
      Sovkvalitet
    • tripadvisor-rating
      Läge
    • tripadvisor-rating
      Renlighet
    • tripadvisor-rating
      Service
    • Anna H, Asiakassuhdepäällikkö på Radisson Blu Marina Palace Hotel, Turku, svarade på det här omdömet 2018-06-05
    • Hej SarahLindgren, Tack så mycket att du har givit oss feedback. Det är verkligen trevligt att se att du i helhet har njutat av vår hotel och service. Jag hoppas uppriktigt att vi kan se och tjänä dig igen! Ha en härlig sommar! Med vänliga hälsningar, Anna Hänninen Guest Relations Manager

  • "Turku-Weekend i December-2017"

    • Bedömt: 2017-12-16
    • Typ av resa: Familj
  • Hotellet var mkt bra med trevlig, serviceminded personal, som var villig att svara även på 'konstiga' frågor. Vi fick hundmat vid inskrivningen, det tyckte vår Alma om, hälsar hon. Rummet var bra möblerat och tyst. Kuddmeny var ett bra alternativ.

    • tripadvisor-rating
      Rum
    • tripadvisor-rating
      Standard
    • tripadvisor-rating
      Sovkvalitet
    • tripadvisor-rating
      Läge
    • tripadvisor-rating
      Renlighet
    • tripadvisor-rating
      Service
    • Anna H, Manager på Radisson Blu Marina Palace Hotel, Turku, svarade på det här omdömet 2017-12-18
    • Bästa 771Tuulat, Tack för att du har tagit dig tid att ge ditt feedback. Det är fint att se att du har varit mycket nöjd med vår service samt serviceminded o trevlig personal. Jag är glad att Alma har också trivts sig hos oss. Det är bra att rummet var tyst o du hittade kudden som passade dig bäst. Med vänliga hälsningar o på återseende! Pedro Peräkylä Service Manager

Se alla omdömen på TripAdvisor

Dessa omdömen är enskilda resenärers personliga åsikter och är ej förknippade med TripAdvisor LLC eller dess samarbetspartner.

© 2014 TripAdvisor LLC