Resenärers bedömningar på TripAdvisor

1385 omdömen
Rankat som nr 14 av 38 hotell i Malmö

Typ av resenär

Utmärkt
558
Mycket bra
614
Medelmåttigt
165
Dåligt
32
Hemskt
16

Resenärers bedömningar

Jobb
438
Par
436
Ensam resenär
55
Familj
298
Kompisresa
107

Rankningsöversikt

Läge
4.5
Sovkvalitet
4.5
Rum
4.5
Service
4.5
Standard
4.0
Renlighet
4.5

Resenärers tips för att hjälpa dig att välja rätt rum

  • Personalen i receptionen ställer upp när man har önskemål. (kampanjen)
    3.0
    2018-03-25
  • Vi bodde på övre våningen så det var väldigt tyst. (Johan E)
    4.0
    2017-08-15
  • Högre upp är tyst (Djungelblomma)
    5.0
    2017-08-13
  • Det var första gången vi bodde här och vi fick rum på våning 6. (Margaretha R)
    5.0
    2017-08-10
  • Högt upp längst bort i korridoren, kan upplevas som lyhört. (seaflowerStockholm)
    3.0
    2017-07-07

Senaste omdömen från resenärer

  • "Bra hotell"

    • Bedömt: 2019-01-31
    • Typ av resa: Jobb
  • Mycket bra hotell med stora rum och bra läge. Nära P-hus. Hundvänligt. Trevlig personal. Bra sängar. Bra frukost. Återvänder gärna hit och har bott här många gånger. Höll mig borta några år på grund av alla skjutningar i Malmö men nu skjuts det lika mycket i Uppsala där jag bor så då kan jag lika gärna bo på ett av mina favorithotell.

    • tripadvisor-rating
      Rum
    • tripadvisor-rating
      Standard
    • tripadvisor-rating
      Sovkvalitet
    • tripadvisor-rating
      Läge
    • tripadvisor-rating
      Renlighet
    • tripadvisor-rating
      Service
    • Radisson B, Front Desk på Radisson Blu Hotel, Malmö, svarade på det här omdömet 2019-02-01
    • Hejsan, Tack för att du tagit dig tid att att betygsätta oss! Vi blir alltid lika glada när vi får så bra omdöme av en gäst, och jag ska se till att vidarebefordra dina fina ord till berörd personal. VI hoppas verkligen att du snart besöker oss igen! Med vänliga hälsningar, Katarina Milojevic, Radisson Blu Hotel Malmö

  • "Januaritripp"

    • Bedömt: 2019-01-06
    • Typ av resa: Par
  • Trevlig personal, både vid samtal vid bokningen och under vistelsen. Stort rum med sköna täcken och kuddar. Trevlig bar med bra service. God frukost med mycket att välja på. Väldigt nöjda med vår vistelse här.

    • tripadvisor-rating
      Rum
    • tripadvisor-rating
      Standard
    • tripadvisor-rating
      Sovkvalitet
    • tripadvisor-rating
      Läge
    • tripadvisor-rating
      Renlighet
    • tripadvisor-rating
      Service
    • Radisson B, Receptionist på Radisson Blu Hotel, Malmö, svarade på det här omdömet 2019-01-08
    • Goddag! Tack så mycket för att du har tagit dig tid att betygsätta oss! Det glädjer oss jättemycket att höra du var nöjda med din vistelse! Vi hoppas du kommer välja Radisson Blu i framtiden!

  • "Icke tillmötesgående personal. Därav kommer jag sannolikt inte att besöka Radisson Blu igen"

    • Bedömt: 2018-10-25
    • Typ av resa: Par
  • Personalen i front desk var inte lösningsorienterade då ett problem uppstod med betalningen av rummet. Förskottsbetalningen skulle ha skett med bonuspoäng och inte med kreditkort, något som personalen absolut inte kunde rå på i efterhand. ”Gjort var gjort!” Mycket tråkig inställning vilken förtog glädjen av vistelsen. Synd då övriga personal var trevlig. Gymmet var dock i dåligt skick och rummet hade billig interiör för att kosta 1700kr/natten. Rekommenderar annat hotell om möjligt. MJ:s till exempel!

    • tripadvisor-rating
      Rum
    • tripadvisor-rating
      Standard
    • tripadvisor-rating
      Sovkvalitet
    • tripadvisor-rating
      Läge
    • tripadvisor-rating
      Renlighet
    • tripadvisor-rating
      Service
    • NicholinaB1, Front Office Manager på Radisson Blu Hotel, Malmö, svarade på det här omdömet 2018-10-26
    • Hej, Tack för att du har tagit dig tid till att kommentera din vistelse hos oss. Jag beklagar att vårt gym och vår design på rummet inte levde upp till förväntningar. Tack för din feedback gällande betalsätt. Dina synpunkter är viktiga för oss och vi kommer att ha dem i åtanke vid framtida förbättringar. Med vänliga hälsningar, Nicholina Björkstrand, Front Office Manager, Radisson Blu Hotel, Malmö

  • "Helt perfekt"

    • Bedömt: 2018-10-05
    • Typ av resa: Jobb
  • Behaglig atmosfär i entréplanet öppen o ljus o varm miljö, som gjorde att man kände sig välkommen. Rummen är ovanligt stora och rymliga. Sängarna är görgoa mjuk och skön madrass. Restaurangen där frukosten är känns som en utegård i Frankrike som solen skiner fast ser regnar ute.

    • tripadvisor-rating
      Rum
    • tripadvisor-rating
      Standard
    • tripadvisor-rating
      Sovkvalitet
    • tripadvisor-rating
      Läge
    • tripadvisor-rating
      Renlighet
    • tripadvisor-rating
      Service
    • Radisson B, Guest Relations på Radisson Blu Hotel, Malmö, svarade på det här omdömet 2018-10-19
    • Goddag! Tack så jättemycket för ditt betyg & fina kommentar! Det glädjer oss mycket att höra du var nöjd med din vistelse hos oss! Vi hoppas du kommer välja Radisson Blu Hotel igen i framtiden!

  • "Sanja"

    • Bedömt: 2018-10-02
    • Typ av resa: Familj
  • Inget badkar som jag bad om till familjerum. Dyrt med parkering, borde ingå för hotellets gäster. Trevlig personal. Resturang utbudet var inte det bästa men frukosten väldigt god och mycket att välja bland.

    • tripadvisor-rating
      Rum
    • tripadvisor-rating
      Standard
    • tripadvisor-rating
      Sovkvalitet
    • tripadvisor-rating
      Läge
    • tripadvisor-rating
      Renlighet
    • tripadvisor-rating
      Service
    • NicholinaB1, Front Office Manager på Radisson Blu Hotel, Malmö, svarade på det här omdömet 2018-11-02
    • Hej Sanja, Tack för dina kommentarer om din vistelse på Radisson Blu Hotel Malmo. Vi är glada över att höra att du trivdes hos oss. Jag ska framföra dina åsikter angående vad vi kan förbättra. Jag är glad över att meddela inom snar framtid kommer vi får nya och uppdaterade TV apparater. När ni bokar hos oss nästa gång, vilket vi hoppas ni gör, vänligen lägg ett önskemål ni önskar ett rum med badkar, då vi har rum med båda alternativen. Så ska vi göra vårt bästa för uppfylla förfrågan. Vi hoppas få chansen att välkomna dig tillbaka till vårt hotell snart. Kontakta oss gärna om du behöver hjälp med något mer. Bästa hälsningar, Nicholina Björkstrand Radisson Blu Hotel Malmo

Se alla omdömen på TripAdvisor

Dessa omdömen är enskilda resenärers personliga åsikter och är ej förknippade med TripAdvisor LLC eller dess samarbetspartner.

© 2014 TripAdvisor LLC