Resenärers bedömningar på TripAdvisor

1430 omdömen
Rankat som nr 14 av 38 hotell i Malmö

Typ av resenär

Utmärkt
571
Mycket bra
633
Medelmåttigt
171
Dåligt
36
Hemskt
19

Resenärers bedömningar

Jobb
454
Par
448
Ensam resenär
57
Familj
307
Kompisresa
108

Rankningsöversikt

Läge
4.5
Sovkvalitet
4.5
Rum
4.5
Service
4.5
Standard
4.0
Renlighet
4.5

Resenärers tips för att hjälpa dig att välja rätt rum

  • Personalen i receptionen ställer upp när man har önskemål. (kampanjen)
    3.0
    2018-03-25
  • Vi bodde på övre våningen så det var väldigt tyst. (Johan E)
    4.0
    2017-08-15
  • Högre upp är tyst (Djungelblomma)
    5.0
    2017-08-13
  • Det var första gången vi bodde här och vi fick rum på våning 6. (Margaretha R)
    5.0
    2017-08-10
  • Högt upp längst bort i korridoren, kan upplevas som lyhört. (seaflowerStockholm)
    3.0
    2017-07-07

Senaste omdömen från resenärer

  • "Bra hotell"

    • Bedömt: 2019-01-31
    • Typ av resa: Jobb
  • Mycket bra hotell med stora rum och bra läge. Nära P-hus. Hundvänligt. Trevlig personal. Bra sängar. Bra frukost. Återvänder gärna hit och har bott här många gånger. Höll mig borta några år på grund av alla skjutningar i Malmö men nu skjuts det lika mycket i Uppsala där jag bor så då kan jag lika gärna bo på ett av mina favorithotell.

    • tripadvisor-rating
      Rum
    • tripadvisor-rating
      Standard
    • tripadvisor-rating
      Sovkvalitet
    • tripadvisor-rating
      Läge
    • tripadvisor-rating
      Renlighet
    • tripadvisor-rating
      Service
    • Radisson B, Front Desk på Radisson Blu Hotel, Malmö, svarade på det här omdömet 2019-02-01
    • Hejsan, Tack för att du tagit dig tid att att betygsätta oss! Vi blir alltid lika glada när vi får så bra omdöme av en gäst, och jag ska se till att vidarebefordra dina fina ord till berörd personal. VI hoppas verkligen att du snart besöker oss igen! Med vänliga hälsningar, Katarina Milojevic, Radisson Blu Hotel Malmö

  • "Januaritripp"

    • Bedömt: 2019-01-06
    • Typ av resa: Par
  • Trevlig personal, både vid samtal vid bokningen och under vistelsen. Stort rum med sköna täcken och kuddar. Trevlig bar med bra service. God frukost med mycket att välja på. Väldigt nöjda med vår vistelse här.

    • tripadvisor-rating
      Rum
    • tripadvisor-rating
      Standard
    • tripadvisor-rating
      Sovkvalitet
    • tripadvisor-rating
      Läge
    • tripadvisor-rating
      Renlighet
    • tripadvisor-rating
      Service
    • Radisson B, Receptionist på Radisson Blu Hotel, Malmö, svarade på det här omdömet 2019-01-08
    • Goddag! Tack så mycket för att du har tagit dig tid att betygsätta oss! Det glädjer oss jättemycket att höra du var nöjda med din vistelse! Vi hoppas du kommer välja Radisson Blu i framtiden!

  • "Helt perfekt"

    • Bedömt: 2018-10-05
    • Typ av resa: Jobb
  • Behaglig atmosfär i entréplanet öppen o ljus o varm miljö, som gjorde att man kände sig välkommen. Rummen är ovanligt stora och rymliga. Sängarna är görgoa mjuk och skön madrass. Restaurangen där frukosten är känns som en utegård i Frankrike som solen skiner fast ser regnar ute.

    • tripadvisor-rating
      Rum
    • tripadvisor-rating
      Standard
    • tripadvisor-rating
      Sovkvalitet
    • tripadvisor-rating
      Läge
    • tripadvisor-rating
      Renlighet
    • tripadvisor-rating
      Service
    • Radisson B, Guest Relations på Radisson Blu Hotel, Malmö, svarade på det här omdömet 2018-10-19
    • Goddag! Tack så jättemycket för ditt betyg & fina kommentar! Det glädjer oss mycket att höra du var nöjd med din vistelse hos oss! Vi hoppas du kommer välja Radisson Blu Hotel igen i framtiden!

  • "En helg i Malmö"

    • Bedömt: 2018-10-01
    • Typ av resa: Kompisresa
  • Bekväm parkering i intilliggande garage. Fräsch bastu. En helt fantastisk frukost. Rummen var stora och bekväma med en riktigt bra säng. Enkel in- och utcheckning som gick snabbt utan något som helst problem.

    • tripadvisor-rating
      Rum
    • tripadvisor-rating
      Standard
    • tripadvisor-rating
      Sovkvalitet
    • tripadvisor-rating
      Renlighet
    • Navigate825366, Receptionist på Radisson Blu Hotel, Malmö, svarade på det här omdömet 2018-10-21
    • Hej Lars, Omdömen som ditt betyder så mycket! Vi är så glada att du hade en trevlig vistelse och hoppas verkligen att du snart besöker oss igen! Med vänliga hälsningar, Milojevic Katarina, Radisson Blu Hotel, Malmö

  • "toppenhotell"

    • Bedömt: 2018-09-17
    • Typ av resa: Jobb
  • mkt god service, hjälpsam personal som ställer upp med information om resor och hållplatser etc, stort fint rum, god frukost, skön säng, härlig lobby med sköna soffor och fåtöljer i anslutning till baren

    • tripadvisor-rating
      Rum
    • tripadvisor-rating
      Standard
    • tripadvisor-rating
      Sovkvalitet
    • tripadvisor-rating
      Läge
    • tripadvisor-rating
      Renlighet
    • tripadvisor-rating
      Service
    • Radisson B, Guest Relations på Radisson Blu Hotel, Malmö, svarade på det här omdömet 2018-10-20
    • Hejsan! Tack så mycket att du har tagit dig tid att betygsätta oss! Det glädjer oss mycket att höra du var nöjd med din vistelse hos oss! Vi hoppas du kommer välja Radisson Blu Hotel Malmö i framtiden!

Se alla omdömen på TripAdvisor

Dessa omdömen är enskilda resenärers personliga åsikter och är ej förknippade med TripAdvisor LLC eller dess samarbetspartner.

© 2014 TripAdvisor LLC