Betyg från resenärer på TripAdvisor

tripadvisor rating 4.0 1633 omdömen
Rankat som nr 22 av 39 hotell i Malmö
"Travelers Choice 2021" Travelers Choice 2021

Betyg från resenärer

Utmärkt
648
Mycket bra
681
Medelmåttigt
209
Dåligt
59
Hemskt
36

Typ av resenär

Jobb
488
Par
511
Ensam resenär
60
Familj
362
Kompisresa
127

Översikt över betyg

Läge
4.5
Sovkvalitet
4.5
Rum
4.5
Service
4.5
Standard
4.0
Renlighet
4.5

Resenärers tips för att hjälpa dig att välja rätt rum

  • Undvik detta hotell (Uffe_Han)
    2.0
    2021-11-05
  • Erbjuder parkering i parkeringshus för 150:-/ dygn👌 (rasalex)
    5.0
    2021-08-22
  • Sök ett hotell med bättre betyg (SigurdSundland)
    2.0
    2021-07-27
  • Personalen i receptionen ställer upp när man har önskemål. (kampanjen)
    3.0
    2018-03-25
  • Vi bodde på övre våningen så det var väldigt tyst. (Johan E)
    4.0
    2017-08-15

Resenärers omdömen

  • "Bra hotell"

  • tripadvisor rating 5.0
    • Bedömt: 2019-01-31
    • Typ av resa: Jobb
  • Mycket bra hotell med stora rum och bra läge. Nära P-hus. Hundvänligt. Trevlig personal. Bra sängar. Bra frukost. Återvänder gärna hit och har bott här många gånger. Höll mig borta några år på grund av alla skjutningar i Malmö men nu skjuts det lika mycket i Uppsala där jag bor så då kan jag lika gärna bo på ett av mina favorithotell.

    • 5.0
      Rum
    • 5.0
      Standard
    • 5.0
      Sovkvalitet
    • 5.0
      Läge
    • 5.0
      Renlighet
    • 5.0
      Service
    • Radisson B, Front Desk på Radisson Blu Hotel, Malmö, svarade på det här omdömet 2019-02-01
    • Hejsan, Tack för att du tagit dig tid att att betygsätta oss! Vi blir alltid lika glada när vi får så bra omdöme av en gäst, och jag ska se till att vidarebefordra dina fina ord till berörd personal. VI hoppas verkligen att du snart besöker oss igen! Med vänliga hälsningar, Katarina Milojevic, Radisson Blu Hotel Malmö

  • "Januaritripp"

  • tripadvisor rating 5.0
    • Bedömt: 2019-01-06
    • Typ av resa: Par
  • Trevlig personal, både vid samtal vid bokningen och under vistelsen. Stort rum med sköna täcken och kuddar. Trevlig bar med bra service. God frukost med mycket att välja på. Väldigt nöjda med vår vistelse här.

    • 5.0
      Rum
    • 5.0
      Standard
    • 4.0
      Sovkvalitet
    • 4.0
      Läge
    • 5.0
      Renlighet
    • 5.0
      Service
    • Radisson B, Receptionist på Radisson Blu Hotel, Malmö, svarade på det här omdömet 2019-01-08
    • Goddag! Tack så mycket för att du har tagit dig tid att betygsätta oss! Det glädjer oss jättemycket att höra du var nöjda med din vistelse! Vi hoppas du kommer välja Radisson Blu i framtiden!

  • "Helt perfekt"

  • tripadvisor rating 5.0
    • Bedömt: 2018-10-05
    • Typ av resa: Jobb
  • Behaglig atmosfär i entréplanet öppen o ljus o varm miljö, som gjorde att man kände sig välkommen. Rummen är ovanligt stora och rymliga. Sängarna är görgoa mjuk och skön madrass. Restaurangen där frukosten är känns som en utegård i Frankrike som solen skiner fast ser regnar ute.

    • 5.0
      Rum
    • 5.0
      Standard
    • 5.0
      Sovkvalitet
    • 5.0
      Läge
    • 5.0
      Renlighet
    • 5.0
      Service
    • Radisson B, Guest Relations på Radisson Blu Hotel, Malmö, svarade på det här omdömet 2018-10-19
    • Goddag! Tack så jättemycket för ditt betyg & fina kommentar! Det glädjer oss mycket att höra du var nöjd med din vistelse hos oss! Vi hoppas du kommer välja Radisson Blu Hotel igen i framtiden!

  • "En helg i Malmö"

  • tripadvisor rating 5.0
    • Bedömt: 2018-10-01
    • Typ av resa: Kompisresa
  • Bekväm parkering i intilliggande garage. Fräsch bastu. En helt fantastisk frukost. Rummen var stora och bekväma med en riktigt bra säng. Enkel in- och utcheckning som gick snabbt utan något som helst problem.

    • 5.0
      Rum
    • 5.0
      Standard
    • 5.0
      Sovkvalitet
    • 5.0
      Renlighet
    • Navigate825366, Receptionist på Radisson Blu Hotel, Malmö, svarade på det här omdömet 2018-10-21
    • Hej Lars, Omdömen som ditt betyder så mycket! Vi är så glada att du hade en trevlig vistelse och hoppas verkligen att du snart besöker oss igen! Med vänliga hälsningar, Milojevic Katarina, Radisson Blu Hotel, Malmö

  • "toppenhotell"

  • tripadvisor rating 5.0
    • Bedömt: 2018-09-17
    • Typ av resa: Jobb
  • mkt god service, hjälpsam personal som ställer upp med information om resor och hållplatser etc, stort fint rum, god frukost, skön säng, härlig lobby med sköna soffor och fåtöljer i anslutning till baren

    • 5.0
      Rum
    • 5.0
      Standard
    • 5.0
      Sovkvalitet
    • 5.0
      Läge
    • 5.0
      Renlighet
    • 5.0
      Service
    • Radisson B, Guest Relations på Radisson Blu Hotel, Malmö, svarade på det här omdömet 2018-10-20
    • Hejsan! Tack så mycket att du har tagit dig tid att betygsätta oss! Det glädjer oss mycket att höra du var nöjd med din vistelse hos oss! Vi hoppas du kommer välja Radisson Blu Hotel Malmö i framtiden!

Se alla omdömen på TripAdvisor

Dessa omdömen är enskilda resenärers personliga åsikter och är ej förknippade med TripAdvisor LLC eller dess samarbetspartner.

© 2014 TripAdvisor LLC