Resenärers bedömningar på TripAdvisor

1184 omdömen
Rankat som nr 3 av 58 hotell i Lübeck
GreenLeader Silver Certificate of Excellence 2019

Typ av resenär

Utmärkt
575
Mycket bra
428
Medelmåttigt
126
Dåligt
36
Hemskt
19

Resenärers bedömningar

Jobb
277
Par
541
Ensam resenär
49
Familj
177
Kompisresa
97

Rankningsöversikt

Läge
5.0
Sovkvalitet
4.5
Rum
4.5
Service
4.5
Standard
4.0
Renlighet
4.5

Resenärers tips för att hjälpa dig att välja rätt rum

  • Vi hade standard rum o de var rymliga o bra (rugstorp)
    4.0
    2019-06-11
  • Har alltidfått tysta o fräscha rum (kasbar2017)
    5.0
    2018-04-05
  • Vi hade fin utsikt mot vattnet och ett lugnt läge. (Annbow88)
    5.0
    2017-08-08
  • Försök få ett rum mot kanalen. L (785patriks)
    5.0
    2016-10-16
  • Absolut så långt från hisshallen som möjligt! (Carlise1)
    3.0
    2016-09-12

Senaste omdömen från resenärer

  • "Går ej att skicka"

    • Bedömt: 2018-12-28
    • Typ av resa: Jobb
  • När jag inledningsvis ger er en 7:a för rekommendation uppfattas den som att jag inte vill rekommendera hotellet ?!?När jag sedan redogjort för alla detaljerna jag inte var nöjd med kan jag inte skicka synpunkterna utan måste gå igenom var fråga. Konstigt system.

    • tripadvisor-rating
      Rum
    • tripadvisor-rating
      Standard
    • tripadvisor-rating
      Sovkvalitet
    • tripadvisor-rating
      Läge
    • tripadvisor-rating
      Renlighet
    • tripadvisor-rating
      Service
    • LBCMarketing, General Manager på Radisson Blu Senator Hotel, svarade på det här omdömet 2019-01-02
    • Dear Anders, Thank you very much for staying with us at the Radisson Blu Senator Hotel on your recent visit to Lübeck. I hope you had a pleasant journey home. It's a misery, that we got a very bad rating from you because of your problems with the rating system from Tripadvisor. Kind regards from Lübeck Rik Brust Managing Director

  • "Ulla"

    • Bedömt: 2018-08-13
    • Typ av resa: Par
  • Central bra läge mycket god service Har bott här många gånger och känner mig alltid välkommen hit till rena och snygga rum Trevlig uteplats där man kan ta en drink eller öl Stor frukostbuffé som man kan äta ute om vädret tillåter

    • tripadvisor-rating
      Rum
    • tripadvisor-rating
      Standard
    • tripadvisor-rating
      Sovkvalitet
    • tripadvisor-rating
      Läge
    • tripadvisor-rating
      Renlighet
    • tripadvisor-rating
      Service
    • Judith H, Judith Hölterling på Radisson Blu Senator Hotel, svarade på det här omdömet 2018-08-16
    • Dear 0705451600, Thank you for taking the time and reviewing your stay on TripAdvisor. We are pleased that you enjoyed your stay and that our hotel was the right choice for you. We appreciate the feedback and will use it to fine tune our operations in the hope that upon your next visit, we can meet or exceed your expectations. On behalf of our entire staff here at the Radisson Blu Senator Hotel we would like to thank you for your stay with us and we hope to see you again when your travels bring you back to Lübeck. Best regards, Judith Hölterling Assistant Front Office Manager

  • "Utmärkt"

    • Bedömt: 2018-06-01
    • Typ av resa: Par
  • Bra,men trist att restaurangen var abonnerad båda kvällarna! Övrigt: ett fantastiskt bra hotell med bra service och ett fantastiskt läge. Sim och spa anläggningen ett extra plus. Vi kommer gärna tillbaka!

    • tripadvisor-rating
      Rum
    • tripadvisor-rating
      Standard
    • tripadvisor-rating
      Sovkvalitet
    • tripadvisor-rating
      Läge
    • tripadvisor-rating
      Renlighet
    • tripadvisor-rating
      Service
    • Judith H, Assistant Front Office Manager på Radisson Blu Senator Hotel, svarade på det här omdömet 2018-06-04
    • Dear classewiden, Thank you for taking the time and reviewing your stay on TripAdvisor. We are pleased that you enjoyed your stay and that our hotel was the right choice for you. We appreciate the feedback and will use it to fine tune our operations in the hope that upon your next visit, we can meet or exceed your expectations. On behalf of our entire staff here at the Radisson Blu Senator Hotel we would like to thank you for your stay with us and we hope to see you again when your travels bring you back to Lübeck. Best regards, Judith Hölterling Assistant Front Office Manager

  • "Mycket bra hotell"

    • Bedömt: 2018-05-21
    • Typ av resa: Par
  • Trivs alltid lika bra när vi är på besökt. Lite hårda sängar och dyr frukost 18 euro per person, för mig som bara tar en kopp kaffe och smörgås men det är nära till bagerier och där kan jag välja själv. Mycket bra hotell för övrigt. Jag kan verkligen rekommendera det.

    • tripadvisor-rating
      Rum
    • tripadvisor-rating
      Standard
    • tripadvisor-rating
      Sovkvalitet
    • tripadvisor-rating
      Läge
    • tripadvisor-rating
      Renlighet
    • tripadvisor-rating
      Service
    • Judith H, Assistant Front Office Manager på Radisson Blu Senator Hotel, svarade på det här omdömet 2018-05-29
    • Dear infoY9696GA, Thank you for taking the time and reviewing your stay on booking.com. We are pleased that you enjoyed your stay and that our hotel was the right choice for you. We appreciate the feedback and will use it to fine tune our operations in the hope that upon your next visit, we can meet or exceed your expectations. On behalf of our entire staff here at the Radisson Blu Senator Hotel we would like to thank you for your stay with us and we hope to see you again when your travels bring you back to Lübeck. Best regards, Judith Hölterling Assistant Front Office Manager

  • "Henric från Täby"

    • Bedömt: 2018-05-01
    • Typ av resa: Par
  • Bästa läge , utmärkt frukost med varierat utbud , fina rum , rent , trevlig personal , bra parkering , bott på hotellet tidigare och vi kommer åter , enormt trevlig personal i receptionen , prisvärt , fin toalett o dusch

    • tripadvisor-rating
      Rum
    • tripadvisor-rating
      Standard
    • tripadvisor-rating
      Sovkvalitet
    • tripadvisor-rating
      Läge
    • tripadvisor-rating
      Renlighet
    • tripadvisor-rating
      Service
    • Judith H, Assistant Front Office Manager på Radisson Blu Senator Hotel, svarade på det här omdömet 2018-05-29
    • Dear Henric K, Thank you for taking the time and reviewing your stay on booking.com. We are pleased that you enjoyed your stay and that our hotel was the right choice for you. We appreciate the feedback and will use it to fine tune our operations in the hope that upon your next visit, we can meet or exceed your expectations. On behalf of our entire staff here at the Radisson Blu Senator Hotel we would like to thank you for your stay with us and we hope to see you again when your travels bring you back to Lübeck. Best regards, Judith Hölterling Assistant Front Office Manager

Se alla omdömen på TripAdvisor

Dessa omdömen är enskilda resenärers personliga åsikter och är ej förknippade med TripAdvisor LLC eller dess samarbetspartner.

© 2014 TripAdvisor LLC