Resenärers bedömningar på TripAdvisor

1196 omdömen
Rankat som nr 3 av 58 hotell i Lübeck
GreenLeader Silver Certificate of Excellence 2019

Typ av resenär

Utmärkt
579
Mycket bra
434
Medelmåttigt
127
Dåligt
37
Hemskt
19

Resenärers bedömningar

Jobb
282
Par
543
Ensam resenär
49
Familj
180
Kompisresa
98

Rankningsöversikt

Läge
5.0
Sovkvalitet
4.5
Rum
4.5
Service
4.5
Standard
4.0
Renlighet
4.5

Resenärers tips för att hjälpa dig att välja rätt rum

  • Vi hade standard rum o de var rymliga o bra (rugstorp)
    4.0
    2019-06-11
  • Har alltidfått tysta o fräscha rum (kasbar2017)
    5.0
    2018-04-05
  • Vi hade fin utsikt mot vattnet och ett lugnt läge. (Annbow88)
    5.0
    2017-08-08
  • Försök få ett rum mot kanalen. L (785patriks)
    5.0
    2016-10-16
  • Absolut så långt från hisshallen som möjligt! (Carlise1)
    3.0
    2016-09-12

Senaste omdömen från resenärer

  • "Ulla"

    • Bedömt: 2018-08-13
    • Typ av resa: Par
  • Central bra läge mycket god service Har bott här många gånger och känner mig alltid välkommen hit till rena och snygga rum Trevlig uteplats där man kan ta en drink eller öl Stor frukostbuffé som man kan äta ute om vädret tillåter

    • tripadvisor-rating
      Rum
    • tripadvisor-rating
      Standard
    • tripadvisor-rating
      Sovkvalitet
    • tripadvisor-rating
      Läge
    • tripadvisor-rating
      Renlighet
    • tripadvisor-rating
      Service
    • Judith H, Judith Hölterling på Radisson Blu Senator Hotel, svarade på det här omdömet 2018-08-16
    • Dear 0705451600, Thank you for taking the time and reviewing your stay on TripAdvisor. We are pleased that you enjoyed your stay and that our hotel was the right choice for you. We appreciate the feedback and will use it to fine tune our operations in the hope that upon your next visit, we can meet or exceed your expectations. On behalf of our entire staff here at the Radisson Blu Senator Hotel we would like to thank you for your stay with us and we hope to see you again when your travels bring you back to Lübeck. Best regards, Judith Hölterling Assistant Front Office Manager

  • "Mycket bra hotell"

    • Bedömt: 2018-05-21
    • Typ av resa: Par
  • Trivs alltid lika bra när vi är på besökt. Lite hårda sängar och dyr frukost 18 euro per person, för mig som bara tar en kopp kaffe och smörgås men det är nära till bagerier och där kan jag välja själv. Mycket bra hotell för övrigt. Jag kan verkligen rekommendera det.

    • tripadvisor-rating
      Rum
    • tripadvisor-rating
      Standard
    • tripadvisor-rating
      Sovkvalitet
    • tripadvisor-rating
      Läge
    • tripadvisor-rating
      Renlighet
    • tripadvisor-rating
      Service
    • Judith H, Assistant Front Office Manager på Radisson Blu Senator Hotel, svarade på det här omdömet 2018-05-29
    • Dear infoY9696GA, Thank you for taking the time and reviewing your stay on booking.com. We are pleased that you enjoyed your stay and that our hotel was the right choice for you. We appreciate the feedback and will use it to fine tune our operations in the hope that upon your next visit, we can meet or exceed your expectations. On behalf of our entire staff here at the Radisson Blu Senator Hotel we would like to thank you for your stay with us and we hope to see you again when your travels bring you back to Lübeck. Best regards, Judith Hölterling Assistant Front Office Manager

  • "Henric från Täby"

    • Bedömt: 2018-05-01
    • Typ av resa: Par
  • Bästa läge , utmärkt frukost med varierat utbud , fina rum , rent , trevlig personal , bra parkering , bott på hotellet tidigare och vi kommer åter , enormt trevlig personal i receptionen , prisvärt , fin toalett o dusch

    • tripadvisor-rating
      Rum
    • tripadvisor-rating
      Standard
    • tripadvisor-rating
      Sovkvalitet
    • tripadvisor-rating
      Läge
    • tripadvisor-rating
      Renlighet
    • tripadvisor-rating
      Service
    • Judith H, Assistant Front Office Manager på Radisson Blu Senator Hotel, svarade på det här omdömet 2018-05-29
    • Dear Henric K, Thank you for taking the time and reviewing your stay on booking.com. We are pleased that you enjoyed your stay and that our hotel was the right choice for you. We appreciate the feedback and will use it to fine tune our operations in the hope that upon your next visit, we can meet or exceed your expectations. On behalf of our entire staff here at the Radisson Blu Senator Hotel we would like to thank you for your stay with us and we hope to see you again when your travels bring you back to Lübeck. Best regards, Judith Hölterling Assistant Front Office Manager

  • "Mycket serviceinriktat"

    • Bedömt: 2017-10-30
    • Typ av resa: Familj
  • Servicen var perfekt på alla områden. Personalen generellt mycket bra. Maten utmärkt, liksom frukosten. Läget är perfekt, med gångavstånd till centrum. Finns alltid parkeringsplats och till acceptabla priser.

    • tripadvisor-rating
      Rum
    • tripadvisor-rating
      Standard
    • tripadvisor-rating
      Sovkvalitet
    • tripadvisor-rating
      Läge
    • tripadvisor-rating
      Renlighet
    • tripadvisor-rating
      Service
  • "Återkommer gärna till detta hotell."

    • Bedömt: 2017-10-08
    • Typ av resa: Par
  • Rummet var rent och prydligt. Rummets läge var utmärkt i en lugn del med viss utsikt mot kanalen. Servicen totalt av all personal var mycket bra med ett trevligt bemötande. Internet, med synnerligen enkel inlogg, fungerade utmärkt. Parkering direkt vid hotellet.

    • tripadvisor-rating
      Rum
    • tripadvisor-rating
      Standard
    • tripadvisor-rating
      Sovkvalitet
    • tripadvisor-rating
      Läge
    • tripadvisor-rating
      Renlighet
    • tripadvisor-rating
      Service
Se alla omdömen på TripAdvisor

Dessa omdömen är enskilda resenärers personliga åsikter och är ej förknippade med TripAdvisor LLC eller dess samarbetspartner.

© 2014 TripAdvisor LLC