Betyg från resenärer på TripAdvisor

tripadvisor rating 4.5 1614 omdömen
Rankat som nr 2 av 58 hotell i Lubeck
"GreenLeader Silver" GreenLeader Silver

Betyg från resenärer

Utmärkt
829
Mycket bra
538
Medelmåttigt
174
Dåligt
45
Hemskt
28

Typ av resenär

Business
344
Couples
723
Solo travel
55
Family
256
Friends getaway
130

Översikt över betyg

Location
5.0
Sleep Quality
4.5
Rooms
4.5
Service
4.5
Value
4.0
Cleanliness
4.5

Resenärers tips för att hjälpa dig att välja rätt rum

  • ask for view over the river. (Charlotte Fryde... M)
    5.0
    2022-05-09
  • Must be better alternatives than this. Lots of other parks facilities. (markigscott)
    1.0
    2021-07-20
  • Quiet with a view of the river (sosofar)
    4.0
    2020-08-10
  • look for view of old town (marcbogatin)
    5.0
    2020-03-05
  • Most of the rooms have nice view (JSARA-NU)
    4.0
    2019-07-27

Resenärers omdömen

  • "Peter Svensson"

  • tripadvisor rating 5.0
    • Bedömt: 2022-10-25
    • Typ av resa: Par
  • Ett mycket bra hotell som jag säkert kommer tillbaka till nästa gång vi är i Tyskland. Frukosten var ju helt underbar och personalen trevliga . Poolen helt ok. tre rätter var bra särskilt hummor soppan

    • 5.0
      Rum
    • 5.0
      Standard
    • 5.0
      Sovkvalitet
    • 5.0
      Läge
    • 5.0
      Renlighet
    • 5.0
      Service
  • "Radisson BLU Senator Hotel,Lubeck"

  • tripadvisor rating 5.0
    • Bedömt: 2022-09-01
    • Typ av resa: Par
  • Ett fantasktiskt hotel med bra läge i centrum och närhet till den gamla centrum-kärnan,restaurang Natilu där man äter sin frukost är något av det bästa jag upplevt och smakat.Detta hotel rekommendera jag varmt. Mvh Pelle

    • 5.0
      Rum
    • 5.0
      Standard
    • 5.0
      Sovkvalitet
    • 5.0
      Läge
    • 5.0
      Renlighet
    • 5.0
      Service
  • "Fint hotell"

  • tripadvisor rating 5.0
    • Bedömt: 2022-07-26
    • Typ av resa: Kompisresa
  • Väldigt fint hotell, rent & fräscht överallt. Ligger väldigt nära till Julmarknaden. Hade ett jättefint rum i bra storlek med vacker utsikt över vattnet. Badrummet var fräscht och sängen skön. Trevligt med två fåtöljer i rummet. Frukosten var väldigt bra👍 Melon och brieost är alltidvett stort plus 🙂 Kan tänka mig bo här igen

  • "Våra förväntnigar uppfylldes"

  • tripadvisor rating 5.0
    • Bedömt: 2022-04-18
    • Typ av resa: Par
  • Vi var mycket nöjda med hotellet som har ett centralt och bra läge. Den nya restaurangen Nautilus var väl värt ett besök, både för maten men också för designen. Frukostbuffén hade något för så gott som alla!

    • 5.0
      Rum
    • 5.0
      Standard
    • 5.0
      Sovkvalitet
    • 5.0
      Läge
    • 5.0
      Renlighet
    • 5.0
      Service
  • "Utmäkt"

  • tripadvisor rating 5.0
    • Bedömt: 2022-03-27
    • Typ av resa: Par
  • Mycket trevligt hotell och vi återkommer gärna till detta . Bastu och bassängavdelningen är helt suveräna. Visste inte att man skulle boka garageplats i förväg men det löste sig väldigt enkelt tack vare trevlig personal.TACK!!!

    • 5.0
      Rum
    • 5.0
      Standard
    • 5.0
      Sovkvalitet
    • 5.0
      Läge
    • 5.0
      Renlighet
    • 5.0
      Service
Se alla omdömen på TripAdvisor

Dessa omdömen är enskilda resenärers personliga åsikter och är ej förknippade med TripAdvisor LLC eller dess samarbetspartner.

© 2014 TripAdvisor LLC