Betyg från resenärer på TripAdvisor

tripadvisor rating 4.5 3078 omdömen
Rankat som nr 27 av 78 hotell i Helsinki
"GreenLeader Silver" GreenLeader Silver

Betyg från resenärer

Utmärkt
1579
Mycket bra
1070
Medelmåttigt
278
Dåligt
105
Hemskt
46

Typ av resenär

Business
883
Couples
970
Solo travel
197
Family
480
Friends getaway
299

Översikt över betyg

Location
5.0
Sleep Quality
4.5
Rooms
4.5
Service
4.5
Value
4.0
Cleanliness
4.5

Resenärers tips för att hjälpa dig att välja rätt rum

  • Business class, but ask the view! (tonis32)
    3.0
    2022-07-12
  • Try and choose a room with a view to the street. (ashokt570)
    4.0
    2022-01-08
  • Stay elsewhere! (ph1996)
    2.0
    2021-11-25
  • Not a good value for the price (Roam29816675408)
    2.0
    2021-11-21
  • Close to train station. Although you need to wear a mask while In the hotel- not sure how strict they are with extra cleaning -covid (tressa s)
    3.0
    2021-08-20

Resenärers omdömen

  • "Bra läge!"

  • tripadvisor rating 5.0
    • Bedömt: 2022-06-06
    • Typ av resa: Kompisresa
  • Bra läge Läget var perfekt! Promenadavstånd till det mesta. Superbra frukost. Allt var påfyllt hela tiden och det var alltid rent och prydligt. Mycket trevlig personal både i receptionen och i frukostmatsalen. Stort fint rum med skön säng. Det enda som var lite underligt var att man var tvungen att säga till i receptionen för att få rummet städat vilket drar ner betyget något.

    • Oksana Kobzeva, Guest Services / Front Office på Radisson Blu Plaza Hotel, Helsinki, svarade på det här omdömet 2022-06-22
    • Hej Sigismund, Tack för de snälla orden. Det är alltid trevligt att höra att ert besök hos oss var bekvämt, och att vårt läge och frukost lämnade ett positivt intryck hos er! Vi hoppas att vi ses snart igen. Med vänlig hälsning, Reception Radisson Blu Plaza

  • "Prisvärt hotell med perfekt läge"

  • tripadvisor rating 5.0
    • Bedömt: 2022-06-06
    • Typ av resa: Familj
  • Bra läge med promenadavstånd till det mesta. Enkla kommunikationer eftersom det ligger nära järnvägsstationen. Vänlig, avslappnad och serviceinriktad personal som löste alla frågor på ett smidigt avslappnat sätt. Bra rum och sängar. Inte det trendigaste hotellet, men prisvärt och mycket bra frukostbuffé. Jag hann inte kolla in gymmet denna gång. Hit kommer vi gärna igen.

    • Oksana Kobzeva, Guest Services / Front Office på Radisson Blu Plaza Hotel, Helsinki, svarade på det här omdömet 2022-06-22
    • Hej Jonte! Tack för din recension! Det är härligt att höra att din bokning framgick smidigt och att personalen samt rummen lämnade ett positivt intryck hos er. Ser fram emot att se dig igen snart! Med vänlig hälsning, Reception Radisson Blu Plaza

  • "Bra mottagande i Helsingfors"

  • tripadvisor rating 5.0
    • Bedömt: 2021-09-22
    • Typ av resa: Jobb
  • Jag bodde på hotellet i samband med affärsresa. Utmärkta faciliteter, närhet till centrum och gångavstånd till konferens och restauranger. Vänligt mottagande i receptionen och smidig och säker hantering av coronaregler i samband med frukost.

    • 5.0
      Rum
    • 4.0
      Standard
    • 5.0
      Sovkvalitet
    • 5.0
      Läge
    • 5.0
      Renlighet
    • 5.0
      Service
    • Oksana Kobzeva, Обслуживание гостей/стойка регистрации på Radisson Blu Plaza Hotel, Helsinki, svarade på det här omdömet 2022-04-01
    • Dear guest, Thank you very much for staying at the Radisson Blu Plaza. We are delighted to hear that you enjoyed your stay with us. We hope to see you as our guest again in the near future. Best regards, Oksana

  • "Väldigt centralt och mycket trevligt hotell"

  • tripadvisor rating 5.0
    • Bedömt: 2019-11-11
    • Typ av resa: Jobb
  • Vi var vid vår vistelse genomgående väldigt trevligt bemötta och servicen var mycket bra. Personalen från receptionen (in- och utcheckningen), Loungen (som vi hade access till), restaurangen till frukosten. Vi hade en svit med utsikt mot kasinot och torget, rummet var rymligt och mycket trevligt. Sängarna var sköna att sova i och allt fungerade bra i rummet. Badrummet var bra storlek på, kunde varit något bättre vattentryck. Det var genomgående rent och snyggt inne på hotellet, vårt rum och de allmänna utrymmen som vi såg och besökte. Läget på hotellet var mycket bra och centralt, gångavstånd till det mesta inne i centrum. Vi var väldigt nöjda och glada över vårt val, och vi kommer bo här igen nästa gång vi besöker Helsingfors. Kan varmt rekommendera Radisson Blu Plaza Hotell i Helsingfors!

    • 5.0
      Rum
    • 5.0
      Standard
    • 5.0
      Sovkvalitet
    • 5.0
      Läge
    • 5.0
      Renlighet
    • 5.0
      Service
    • OlliL130, Asiakassuhdepäällikkö på Radisson Blu Plaza Hotel, Helsinki, svarade på det här omdömet 2019-11-29
    • Dear bmh72, Thank you very much for the visit and the feedback! We are delighted to hear that you enjoyed your stay here with us and that you also got the chance to visit our cosy Business Lounge. And, of course, excellent beds are a crucial part of a successful hotel visit and I am glad you got some proper rest whilst here! We are looking forward to having you stay with us soon again! Best regards, Olli Lamberg / Front Office Manager

  • "Väldigt fint"

  • tripadvisor rating 5.0
    • Bedömt: 2019-09-18
    • Typ av resa: Jobb
  • Bra läge nära järnvägsstationen i Helsingfors, barer och shoppingcentrum runt hörnet. Kuddarna var oerhört fluffiga och sovkvaliteten var superb. Jag hade fönster mot gatan men rummet var tyst. Kan varmt rekommendera detta hotell.

    • 5.0
      Sovkvalitet
    • 5.0
      Läge
    • 5.0
      Service
    • Zenia M, Front Office, Reception på Radisson Blu Plaza Hotel, Helsinki, svarade på det här omdömet 2019-09-19
    • Dear linaj321, Thank you so much for your nice feedback, we apreciate it. I am so happy to hear you enjoyed your stay in our hotel. It was a pleassure to have you here, a warm welcome back to Plaza! See you soon! Best regards, Zenia

Se alla omdömen på TripAdvisor

Dessa omdömen är enskilda resenärers personliga åsikter och är ej förknippade med TripAdvisor LLC eller dess samarbetspartner.

© 2014 TripAdvisor LLC