Resenärers bedömningar på TripAdvisor

2796 omdömen
Rankat som nr 14 av 69 hotell i Helsingfors
Traveler's Choice GreenLeader Silver Certificate of Excellence 2019

Typ av resenär

Utmärkt
1467
Mycket bra
987
Medelmåttigt
227
Dåligt
79
Hemskt
36

Resenärers bedömningar

Jobb
823
Par
904
Ensam resenär
176
Familj
445
Kompisresa
273

Rankningsöversikt

Läge
5.0
Sovkvalitet
4.5
Rum
4.5
Service
4.5
Standard
4.0
Renlighet
4.5

Resenärers tips för att hjälpa dig att välja rätt rum

  • Ett rum inåt gården är sällan fel. (CHS4804)
    5.0
    2016-12-11
  • Rummen högst upp är kanske något mindre men fin utsikt över staden. (tbl_5610)
    5.0
    2014-10-15

Senaste omdömen från resenärer

  • "👍🏼"

    • Bedömt: 2019-01-19
    • Typ av resa: Jobb
  • Fräscht hotell i centrum med närhet till allt. Inom en kort promenad finns shoppingstråk, restauranger, casino, turistattraktioner som Katedralen mm. Missa absolut inte frukosten, helt fantastisk med mycket varierande utbud.

    • tripadvisor-rating
      Rum
    • tripadvisor-rating
      Standard
    • tripadvisor-rating
      Sovkvalitet
    • tripadvisor-rating
      Läge
    • tripadvisor-rating
      Renlighet
    • tripadvisor-rating
      Service
    • Traveler829604, Guest service agent på Radisson Blu Plaza Hotel, Helsinki, svarade på det här omdömet 2019-01-23
    • Dear oskar177, Thank you for your feedback! We are glad to hear you enjoyed your stay with us and our Supre Breakfast. See you again - You´re warmly welcome! Best Regards, Jenna Front office

  • "Trevlig personal och bekvämt, centralt boende"

    • Bedömt: 2018-11-06
    • Typ av resa: Familj
  • Utmärkt frukostbuffé och bra läge nära Järnvägsstationen och flera museér. Enda minus var att wifi-anslutningen fungerade dåligt på vårt hotellrum. Gymet var inte mkt att skryta med, men hade enkel utrustning som funkar.

    • tripadvisor-rating
      Rum
    • tripadvisor-rating
      Standard
    • tripadvisor-rating
      Sovkvalitet
    • tripadvisor-rating
      Läge
    • tripadvisor-rating
      Renlighet
    • tripadvisor-rating
      Service
    • Heikki P, Guest Relations Manager på Radisson Blu Plaza Hotel, Helsinki, svarade på det här omdömet 2018-11-12
    • Dear FarAway60226405056, Thank you for your rating and review! I am happy to hear that you liked our Super Breakfast and our central location! However, I am sorry that there where problem with the wifi at your room. Have nice autumn and welcoma back to Helsinki and Plaza Hotel! Kind regards, Heikki Päätalo Head Concierge & Guest Relations Manager

  • "Toppenhotell."

    • Bedömt: 2018-09-14
    • Typ av resa: Jobb
  • Rent, fräscht, modernt. Lugnt och tyst rum. Lätt att sova. Skön säng.Svalt på rummet, vilket jag tycker är bra. Mycket god och varierad frukostbuffé. Utmärkt bra ställe för boende under jobbresa. Centralt läge.

    • tripadvisor-rating
      Rum
    • tripadvisor-rating
      Standard
    • tripadvisor-rating
      Sovkvalitet
    • tripadvisor-rating
      Läge
    • tripadvisor-rating
      Renlighet
    • tripadvisor-rating
      Service
    • Heikki P, Guest Relations Manager på Radisson Blu Plaza Hotel, Helsinki, svarade på det här omdömet 2018-09-14
    • J_Andersson69, Tack för att ni har tagit av er dyrbara tid för att skriva ett omdöme angående er vistelse här på Plaza Hotel. Trevligt att höra att vår Super Breakfast var mera än du hade förväntat. Vi välkomnar dig gärna även på din nästa besök till Helsingfors. Vi har även den klassiska sidan med träfärg och brännt orange färg som kunde passa dina smakvanor bättre istället. Boka gärna vår Business Class rum eller Suite nästa gång för din vistelse. Då får du även tillgång till Plaza Loungen och då har du en ännu exclusivare övernatting. Ha en trevlig höst! Med vänlig hälsning, Heikki Päätalo Head Concierge & Guest Relations Manager

  • "Bra hotell,nära till centrum och med trevlig personal!"

    • Bedömt: 2018-07-28
    • Typ av resa: Par
  • Sååå fina rum,stora och sköna sängar!Ett plus för kuddmenyn! Trevlig och serviceminded personal! God frukost med det mesta man vill ha på morgonen:fil,flingor,fikabröd etc.Det låg nära järnvägsstationen och centrum.Fin bar ,dock lite dyra maträtter!

    • tripadvisor-rating
      Rum
    • tripadvisor-rating
      Standard
    • tripadvisor-rating
      Sovkvalitet
    • tripadvisor-rating
      Läge
    • tripadvisor-rating
      Renlighet
    • Heikki P, Guest Relations Manager på Radisson Blu Plaza Hotel, Helsinki, svarade på det här omdömet 2018-08-07
    • Dear 531tarjaw, Thank you for your kind review and rating! I am happy to hear that you enjoyed our central location and service. It's true fact that our location is a certain value to our guests. Our hotel is located in the heart of Helsinki City center - very easy to reach the main attractions and shopping areas of Helsinki. Thank you also for your appreciation regarding our Super Breakfast which is the most important benchmark for us! I will forward your regards to our team! Have nice and sunny summertime and welcome back to Helsinki and Plaza Hotel! Best regards, Heikki Päätalo Guest Relations Manager

  • "Centralt, modernt och motiverad personal"

    • Bedömt: 2018-04-24
    • Typ av resa: Familj
  • Helnöjd med vår vistelse, restaurang och frukost och det märktes att personalen var motiverad att ge sitt bästa. Ett problem med rummet löstes på ett bra sätt direkt efter att vi berättat det för personalen.

    • tripadvisor-rating
      Rum
    • tripadvisor-rating
      Standard
    • tripadvisor-rating
      Sovkvalitet
    • tripadvisor-rating
      Läge
    • tripadvisor-rating
      Renlighet
    • tripadvisor-rating
      Service
    • Jemina T, Guest Service Agent på Radisson Blu Plaza Hotel, Helsinki, svarade på det här omdömet 2018-04-26
    • Dear Rolfo776, Thank you for your review! We are very glad that you have noticed our staffs motivation. Customers satisfaction is very important for us and we want that our customers will always enjoy of the stay. Apologies if you had some problems in your room, but we are very happy to hear that we could fix it during your stay! We wish you a lovely Spring time and we hope to see you soon back in Plaza! Best Regards, Jemina Toivonen Guest Service Agent

Se alla omdömen på TripAdvisor

Dessa omdömen är enskilda resenärers personliga åsikter och är ej förknippade med TripAdvisor LLC eller dess samarbetspartner.

© 2014 TripAdvisor LLC