Betyg från resenärer på TripAdvisor

tripadvisor rating 4.0 1101 omdömen
Rankat som nr 23 av 76 hotell i Helsinki
"Travelers Choice 2022" Travelers Choice 2022

Betyg från resenärer

Utmärkt
481
Mycket bra
410
Medelmåttigt
133
Dåligt
59
Hemskt
18

Typ av resenär

Business
277
Couples
312
Solo travel
72
Family
231
Friends getaway
88

Översikt över betyg

Sleep Quality
4.5
Location
4.0
Rooms
4.5
Service
4.5
Value
4.0
Cleanliness
4.5

Resenärers tips för att hjälpa dig att välja rätt rum

  • I recommend rooms with sea view. (JariJK)
    4.0
    2022-05-14
  • Close to the terminal for the ferries to Estonia (LeFuzzyOtter)
    5.0
    2022-01-23
  • Ask a room with bay view. (JariJK)
    4.0
    2021-10-25
  • Free EV chargers in the garage. Free wifi. (P_H_Helsinki_Finland)
    5.0
    2021-07-11
  • There may be some but not too much traffic noise in rooms with bay and harbor view. (JariJK)
    4.0
    2021-06-23

Resenärers omdömen

  • "En tredje bröllopsresa"

  • tripadvisor rating 5.0
    • Bedömt: 2021-03-02
    • Typ av resa: Par
  • Fint rum högt upp med havsutsikt, helt enligt de önskemål vi hade vid bokningen. Hotellet ligger inte direkt central men vi hade bil. Frukosten är fantastisk - fin buffé med modernt stuk. Härligt med möjlighet att beställa egna omeletter. Saknade dock smoothies samt det mest typiska, nämligen karelska piroger med äggsmör. Vi saknade även engångshandskar i matsalen. Flera gäster kom utan munskydd och engångshandskar hade känts som något hotellet kunnat bjuda på för att minimera riskerna. Bra service när städningen inte fungerade - vi fick direkt ett extra rum till vårt förfogande. Skulle gärna ha uppskattat service på svenska.

    • 5.0
      Rum
    • 5.0
      Standard
    • 5.0
      Sovkvalitet
    • 4.0
      Läge
    • 4.0
      Renlighet
    • 5.0
      Service
    • Service Manager, General Manager på Radisson Blu Seaside Hotel, Helsinki, svarade på det här omdömet 2021-05-17
    • Hej soldyrkare2017, Tack för dina kommentarer här på TripAdvisor om din vistelse på Radisson Blu Seaside Hotel, Helsinki. Vi är glada över att höra att du trivdes hos oss även beklagar att vi inte riktigt lyckades leva upp till alla dina förväntningar. Vi erbjuder engångshandskar vid behövs för gratis och säljer munskydd i receptionen. Vi hoppas få chansen att välkomna dig tillbaka till vårt hotell snart. Bästa hälsningar, Sergei Pennonen Concierge & Front Office Service Manager

  • "#helsinkistateofmind"

  • tripadvisor rating 5.0
    • Bedömt: 2020-09-06
    • Typ av resa: Par
  • Snygg och intressant inredning,rent och redigt. God mat och så vänlig betjäning. Sköna sängar och väldig frukost, även glutenfritt och veganskt. Nära till city på gångavstånd. Lugnt beläget. Rekommenderas varmt!

    • Service Manager, Toimitusjohtaja på Radisson Blu Seaside Hotel, Helsinki, svarade på det här omdömet 2020-09-08
    • Dear LiKesti, Thank you for staying Radisson Blu Seaside Hotel and for your an excellent review. We are delighted to hear that you had such a pleasant stay with us. We are looking forward to see you again as our guest. Have a nice autumn! Best Regards, Tanja Kotilainen Front Office Service Manager Radisson Blu Seaside Hotel #seasidehelsinki #helsinkistateofmind

  • "Bra läge"

  • tripadvisor rating 4.0
    • Bedömt: 2021-11-02
    • Typ av resa: Familj
  • Rent och modernt hotel på bra läge i Helsingfors hamn. 100m till närmsta spårvagn och gångavstånd till centrum. Trevlig bistro med relativt bra priser. Rummen har hög kvalité även om wifi var lite långsamt. För priset vi betalade kunde det ingått frukost.

    • 4.0
      Rum
    • 4.0
      Standard
    • 4.0
      Sovkvalitet
    • 4.0
      Läge
    • 4.0
      Renlighet
    • 4.0
      Service
    • Service Manager, General Manager på Radisson Blu Seaside Hotel, Helsinki, svarade på det här omdömet 2022-01-18
    • Hej JmRXoXo, Tack för dina kommentarer om din vistelse på Radisson Blu Seaside Hotel, Helsinki. Vi är glada över att höra att du trivdes hos oss och vi hoppas få chansen att välkomna dig tillbaka till vårt hotell snart. Med vänliga hälsningar, Sergei Pennonen Front Office Service Manager Radisson Blu Seaside Hotel, Helsinki

  • "Avkopplande hotell"

  • tripadvisor rating 4.0
    • Bedömt: 2020-10-24
    • Typ av resa: Ensam resenär
  • Bra hotell när man reser ensam. Trots att det är en pandemi var personalen i receptionen väldigt serviceorienterade och löste alla mina frågor effektivt. Jag stannade 5 dagar och det var en behaglig upplevelse. Använde ej gym pga pandemin

    • 4.0
      Rum
    • 4.0
      Standard
    • 5.0
      Sovkvalitet
    • 4.0
      Läge
    • 3.0
      Renlighet
    • 4.0
      Service
    • Service Manager, General Manager på Radisson Blu Seaside Hotel, Helsinki, svarade på det här omdömet 2020-10-26
    • Dear rolandhemmingsson Thank you for your five- star review. We are thrilled to hear about your experience at Radisson Blu Seaside Hotel. Warm welcome back to Seaside on your next visit to Helsinki! Best regards Sara Ahola Guest Relations Manager

  • "Fint hotell, bra läge"

  • tripadvisor rating 4.0
    • Bedömt: 2020-01-23
    • Typ av resa: Jobb
  • Har bott på Radisson Blu Seaside ett flertal gånger. Hotellet ligger på lämpligt gångavstånd från centrala Helsingfors. Under senare tid har hotellet klart blivit bättre med renovering och förnyad restaurang. Fina, stora renoverade rum med individuell luftkonditionering. Tysta rum, åtminstone mot baksidan. Mycket fräsch frukost med stort urval. Kommer igen.

    • 5.0
      Rum
    • 4.0
      Renlighet
    • 4.0
      Service
    • Recepti0n, Asiakassuhdepäällikkö på Radisson Blu Seaside Hotel, Helsinki, svarade på det här omdömet 2020-01-30
    • Dear CWM70 Thank you for taking the time to review our property. I am happy to hear that you visited us once again. Nice to hear that you did enjoy our breakfast as well. We do have rooms facing the sea -and of course really quiet once facing the inner yard. Thank you for recommending us and welcome on your next visit with us! Best regards Sara Ahola Guest Relations Manager

Se alla omdömen på TripAdvisor

Dessa omdömen är enskilda resenärers personliga åsikter och är ej förknippade med TripAdvisor LLC eller dess samarbetspartner.

© 2014 TripAdvisor LLC