Resenärers bedömningar på TripAdvisor

801 omdömen
Rankat som nr 17 av 69 hotell i Helsingfors
"Certificate of Excellence 2019" Certificate of Excellence 2019

Typ av resenär

Utmärkt
349
Mycket bra
305
Medelmåttigt
100
Dåligt
36
Hemskt
11

Resenärers bedömningar

Jobb
201
Par
243
Ensam resenär
47
Familj
186
Kompisresa
71

Rankningsöversikt

Sovkvalitet
4.5
Läge
4.0
Rum
4.5
Service
4.5
Standard
4.0
Renlighet
4.5

Resenärers tips för att hjälpa dig att välja rätt rum

  • Ta rum lite högre upp då ser man vattnet lite mer! (blondinmamman)
    4.0
    2018-07-03

Senaste omdömen från resenärer

  • "Vinterkonferens"

    • Bedömt: 2018-12-06
    • Typ av resa: Jobb
  • Bra prisvärt hotell som ligger 10 min från stadskärnan - spårvagn utanför entren. Supersköna sängar och tysta rum. Ostrukturerat upplagd frukost och trångt mellan uppläggningsbord. Köbildning gillas inte.

    • tripadvisor-rating
      Rum
    • tripadvisor-rating
      Standard
    • tripadvisor-rating
      Sovkvalitet
    • tripadvisor-rating
      Läge
    • tripadvisor-rating
      Renlighet
    • tripadvisor-rating
      Service
    • Recepti0n, Asiakassuhdepäällikkö på Radisson Blu Seaside Hotel, Helsinki, svarade på det här omdömet 2018-12-11
    • Dear Flyer37298928613, thank you so much for your stay with us and for your feedback. Our location truly is great, easy to reach and close to the city center. So sorry that there was too many people at the same time in the breakfast, but great that you had a nice sleep in our super beds! Enjoy the christmas time and see you soon again! Best regards, Petra Rissanen Concierge & Guest Relations Manager #seasidehelsinki #helsinkistateofmind

  • "Trevligt hotell"

    • Bedömt: 2018-08-23
    • Typ av resa: Jobb
  • Ett bra och trevligt hotell, både för nöje och arbete. Snygg inredning, toppenpersonal överallt. Kommer gärna dit igen. Härlig utsikt över vattnet. God mat i baren, och trevlig frukost förstärker intrycket

    • tripadvisor-rating
      Rum
    • tripadvisor-rating
      Standard
    • tripadvisor-rating
      Sovkvalitet
    • tripadvisor-rating
      Läge
    • tripadvisor-rating
      Renlighet
    • tripadvisor-rating
      Service
    • Recepti0n, Asiakassuhdepäällikkö på Radisson Blu Seaside Hotel, Helsinki, svarade på det här omdömet 2018-08-24
    • Dear 366evab, thank you so much for your stay with us and for your kind feedback. We are delighted to hear you had a nice visit to our hotel and you have enjoyed our services. Great also that you liked our decor, it's been renewed lately and we think it's a successfull mixture of the elements nearby hotel, harbour, industial, urban. Have a great day and I hope we will meet soon again! Best regards, Petra Rissanen Guest Relations Manager #seasidehelsinki #helsinkistateofmind

  • "Bra i centrala Helsingfors"

    • Bedömt: 2017-09-25
    • Typ av resa: Par
  • Hotellet ligger bra till i centrala helsingfors- dessutom ett plus med gratis parkering på kvällen (efter kl 21 på vardagar). God frukost, men lite murriga och korridorer och liten fitnessavdelning. Minus för att det inte fanns någon morgonrock.

    • tripadvisor-rating
      Rum
    • tripadvisor-rating
      Standard
    • tripadvisor-rating
      Sovkvalitet
    • tripadvisor-rating
      Läge
    • tripadvisor-rating
      Renlighet
    • tripadvisor-rating
      Service
    • Recepti0n, Service Manager på Radisson Blu Seaside Hotel, Helsinki, svarade på det här omdömet 2017-09-26
    • Dear Henrik K, Thank you for taking the time to review us on TripAdvisor. I am pleased to hear you enjoyed our breakfast and found it effortless to park you vehicle for the night. For next time I would recommend to try one of our Superior rooms with bathrobes and slippers included for your comfort. Welcome back to Seaside next time you are in town! Sincerely, Elina Larkiola Service Manager #seasidehelsinki #helsinkistateofmind

  • "Akta er för standardrummen....!"

    • Bedömt: 2018-06-15
    • Typ av resa: Jobb
  • Rummet jag bodde i bestod av en säng - thats it. Minsta hotellrum jag bott i - ingen yta i övrigt. Kan liknas vid en hytt på en finlandsfärja. Var där i jobbet och vill man jobba blir det till att sitta i sängen.... Medioker utsikt mot ett tak. Skön säng och bra frukost däremot.

    • tripadvisor-rating
      Rum
    • tripadvisor-rating
      Standard
    • tripadvisor-rating
      Sovkvalitet
    • tripadvisor-rating
      Läge
    • tripadvisor-rating
      Renlighet
    • Recepti0n, Asiakassuhdepäällikkö på Radisson Blu Seaside Hotel, Helsinki, svarade på det här omdömet 2018-06-17
    • Dear maha33, thank you for your stay and for your feedback. All feedback is valuable for us. So sorry to hear your room was not what you expected it to be. We have few different room types at the hotel to choose. I am happy though to hear that the bed and the breakfast was good. Have a grat summer and I hope you will choose our hotels for your next visit too. Best regards, Petra #seasidehelsinki #helsinkistateofmind

  • "Smutsigt och äckligt!"

    • Bedömt: 2018-12-10
    • Typ av resa: Par
  • Väldigt smutsigt hotell, badrummet vart rent ut sagt äckligt! Smutsigt i receptionen, i hissen, vid frukosten! Dålig frukost, gamla croissanter till exempel! Ingen som gick runt och plockade bort. Personalen i receptionen var inte välkomnande!

    • tripadvisor-rating
      Rum
    • tripadvisor-rating
      Standard
    • tripadvisor-rating
      Sovkvalitet
    • tripadvisor-rating
      Läge
    • tripadvisor-rating
      Renlighet
    • tripadvisor-rating
      Service
    • Recepti0n, Asiakassuhdepäällikkö på Radisson Blu Seaside Hotel, Helsinki, svarade på det här omdömet 2018-12-11
    • Dear EmmaS5642, thank you so much for your stay with us and for your hones feedback. I am so sorry to hear you had this kind of experience from your stay. This feedback will be forwarded to our housekeeping, sounds like we need to check with them procedures. I still hope you had a nice sleep in our comfy beds! Enjoy the christmas time and welcome soon again to visit us! Best regards, Petra Rissanen Concierge & Guest Relations Manager #seasidehelsinki #helsinkistateofmind

Se alla omdömen på TripAdvisor

Dessa omdömen är enskilda resenärers personliga åsikter och är ej förknippade med TripAdvisor LLC eller dess samarbetspartner.

© 2014 TripAdvisor LLC