Betyg från resenärer på TripAdvisor

tripadvisor rating 4.0 1172 omdömen
Rankat som nr 24 av 78 hotell i Helsinki

Betyg från resenärer

Utmärkt
515
Mycket bra
425
Medelmåttigt
145
Dåligt
67
Hemskt
20

Typ av resenär

Business
292
Couples
318
Solo travel
78
Family
251
Friends getaway
90

Översikt över betyg

Sleep Quality
4.5
Location
4.0
Rooms
4.5
Service
4.5
Value
4.0
Cleanliness
4.5

Resenärers tips för att hjälpa dig att välja rätt rum

  • dont come here (365mladenp)
    2.0
    2022-09-14
  • I recommend rooms with sea view. (JariJK)
    4.0
    2022-05-14
  • Close to the terminal for the ferries to Estonia (LeFuzzyOtter)
    5.0
    2022-01-23
  • Ask a room with bay view. (JariJK)
    4.0
    2021-10-25
  • Free EV chargers in the garage. Free wifi. (P_H_Helsinki_Finland)
    5.0
    2021-07-11

Resenärers omdömen

  • "Höstlov ibHelsingfors"

  • tripadvisor rating 5.0
    • Bedömt: 2022-11-13
    • Typ av resa: Familj
  • Ligger centralt i Helsingfors. Lätt att nå från båten och nära till sevärdigheter och lokaltrafik. Bra rum med bekväma sängar. Fin utsikt över kajen och vattnet. Bra gym med bastu. Utmärkt frukost och en trevlig bar att ta en drink i. Mona Stockholm

  • "Top Notch"

  • tripadvisor rating 5.0
    • Bedömt: 2022-08-03
    • Typ av resa: Familj
  • Fantastisk personal, mat, frukost, sängar i trevlig omgivning! Superb rooftop-bar, som vi tyvärr inte fick vara i mer än 5 minuter (anlände kl 19.55 för fri drink och mocktail till barn) - då en sträng vakt bad oss att avslägsna oss och dricka upp drinken utanför pga 18-års gräns. Ganska tråkig behandling!

    • 5.0
      Rum
    • 5.0
      Läge
    • 5.0
      Service
  • "En tredje bröllopsresa"

  • tripadvisor rating 5.0
    • Bedömt: 2021-03-02
    • Typ av resa: Par
  • Fint rum högt upp med havsutsikt, helt enligt de önskemål vi hade vid bokningen. Hotellet ligger inte direkt central men vi hade bil. Frukosten är fantastisk - fin buffé med modernt stuk. Härligt med möjlighet att beställa egna omeletter. Saknade dock smoothies samt det mest typiska, nämligen karelska piroger med äggsmör. Vi saknade även engångshandskar i matsalen. Flera gäster kom utan munskydd och engångshandskar hade känts som något hotellet kunnat bjuda på för att minimera riskerna. Bra service när städningen inte fungerade - vi fick direkt ett extra rum till vårt förfogande. Skulle gärna ha uppskattat service på svenska.

    • 5.0
      Rum
    • 5.0
      Standard
    • 5.0
      Sovkvalitet
    • 4.0
      Läge
    • 4.0
      Renlighet
    • 5.0
      Service
    • Service Manager, General Manager på Radisson Blu Seaside Hotel, Helsinki, svarade på det här omdömet 2021-05-17
    • Hej soldyrkare2017, Tack för dina kommentarer här på TripAdvisor om din vistelse på Radisson Blu Seaside Hotel, Helsinki. Vi är glada över att höra att du trivdes hos oss även beklagar att vi inte riktigt lyckades leva upp till alla dina förväntningar. Vi erbjuder engångshandskar vid behövs för gratis och säljer munskydd i receptionen. Vi hoppas få chansen att välkomna dig tillbaka till vårt hotell snart. Bästa hälsningar, Sergei Pennonen Concierge & Front Office Service Manager

  • "#helsinkistateofmind"

  • tripadvisor rating 5.0
    • Bedömt: 2020-09-06
    • Typ av resa: Par
  • Snygg och intressant inredning,rent och redigt. God mat och så vänlig betjäning. Sköna sängar och väldig frukost, även glutenfritt och veganskt. Nära till city på gångavstånd. Lugnt beläget. Rekommenderas varmt!

    • Service Manager, Toimitusjohtaja på Radisson Blu Seaside Hotel, Helsinki, svarade på det här omdömet 2020-09-08
    • Dear LiKesti, Thank you for staying Radisson Blu Seaside Hotel and for your an excellent review. We are delighted to hear that you had such a pleasant stay with us. We are looking forward to see you again as our guest. Have a nice autumn! Best Regards, Tanja Kotilainen Front Office Service Manager Radisson Blu Seaside Hotel #seasidehelsinki #helsinkistateofmind

  • "Bra läge"

  • tripadvisor rating 4.0
    • Bedömt: 2021-11-02
    • Typ av resa: Familj
  • Rent och modernt hotel på bra läge i Helsingfors hamn. 100m till närmsta spårvagn och gångavstånd till centrum. Trevlig bistro med relativt bra priser. Rummen har hög kvalité även om wifi var lite långsamt. För priset vi betalade kunde det ingått frukost.

    • 4.0
      Rum
    • 4.0
      Standard
    • 4.0
      Sovkvalitet
    • 4.0
      Läge
    • 4.0
      Renlighet
    • 4.0
      Service
    • Service Manager, General Manager på Radisson Blu Seaside Hotel, Helsinki, svarade på det här omdömet 2022-01-18
    • Hej JmRXoXo, Tack för dina kommentarer om din vistelse på Radisson Blu Seaside Hotel, Helsinki. Vi är glada över att höra att du trivdes hos oss och vi hoppas få chansen att välkomna dig tillbaka till vårt hotell snart. Med vänliga hälsningar, Sergei Pennonen Front Office Service Manager Radisson Blu Seaside Hotel, Helsinki

Se alla omdömen på TripAdvisor

Dessa omdömen är enskilda resenärers personliga åsikter och är ej förknippade med TripAdvisor LLC eller dess samarbetspartner.

© 2014 TripAdvisor LLC