Betyg från resenärer på TripAdvisor

tripadvisor rating 4.0 687 omdömen
Rankat som nr 14 av 76 hotell i Helsingfors
"Travelers Choice 2021" Travelers Choice 2021

Betyg från resenärer

Utmärkt
320
Mycket bra
266
Medelmåttigt
66
Dåligt
21
Hemskt
14

Typ av resenär

Jobb
193
Par
199
Ensam resenär
74
Familj
114
Kompisresa
63

Översikt över betyg

Läge
4.5
Sovkvalitet
4.5
Rum
4.0
Service
4.5
Standard
4.5
Renlighet
4.5

Resenärers omdömen

  • "Nöjesresa Helsingfors, 2 nätter."

  • tripadvisor rating 5.0
    • Bedömt: 2018-10-13
    • Typ av resa: Kompisresa
  • Fina rum med super bra sängar. Vänlig personal. Rent och fint. Väldigt tyst å behagligt. Snygg matsal . Trevlig personal. Återkommer definitivt om vi behöver hotell igen i Helsingfors. Lyckad vistelse :-)

    • 5.0
      Rum
    • 5.0
      Standard
    • 5.0
      Sovkvalitet
    • 4.0
      Läge
    • 5.0
      Renlighet
    • 5.0
      Service
    • Nathalie H, Operations Manager på Radisson Blu Aleksanteri Hotel, svarade på det här omdömet 2018-10-16
    • Thank you JanneSissi for a fabulous review about your stay at Aleksanteri. Our team is very happy to hear you enjoyed all the services. We are lookimg forward to welcoming you back to Aleksanteri very soon! With warm autumn greetings, Nathalie Huber Operations Manager Radisson Blu Aleksanteri

  • "Rent och snyggt"

  • tripadvisor rating 5.0
    • Bedömt: 2018-09-04
    • Typ av resa: Familj
  • Mycket bra service. Vi fick vårt rum innan utlovad tid. Bastu i källaren var toppen. Rent och snyggt. Sängen var däremot inte 100, men ok. Vi fick fin hjälp i receptionen med att hitta till ALLAS sea pool.

    • 5.0
      Rum
    • 5.0
      Standard
    • 4.0
      Sovkvalitet
    • 4.0
      Läge
    • 5.0
      Renlighet
    • 5.0
      Service
    • Nathalie H, Operations Manager på Radisson Blu Aleksanteri Hotel, svarade på det här omdömet 2018-09-09
    • Dear ingridwrede, thank you for giving us such an amazing review. This truly warms our #teamaleksanteri heart. Please visit us soon again! With warm autumn greetings, Nathalie Huber Operations Manager Radisson Blu Aleksanteri

  • "Ett hotell där man sover som en prinsessa"

  • tripadvisor rating 4.0
    • Bedömt: 2018-10-02
    • Typ av resa: Jobb
  • Sov på detta hotell 1 natt när vi var över till Helsingfors på jobb. Personalen var supertrevlig och glada. Hotellet var rent och fräscht och hade en superhärlig bastu som värmde extra mycket efter en kall promenad. Sängarna med supersköna täcken och kuddar gjorde att man verkligen sov som en prinsessa hela natten. Länge sedan jag sov så skönt på ett hotell. Utcheckningen var också supersmidig och snabb.

    • 4.0
      Rum
    • 4.0
      Standard
    • 5.0
      Sovkvalitet
    • 3.0
      Läge
    • 5.0
      Renlighet
    • 5.0
      Service
    • Nathalie H, Operations Manager på Radisson Blu Aleksanteri Hotel, svarade på det här omdömet 2018-10-04
    • Dear SussiGra, thank you for your nice review of Aleksanteri. Our beds are specially made for Radisson Blu hotels in Finland. Excellent to hear you slept well. Please visit us soon again! With warm autumn greetings, Nathalie Huber Operations Manager Radisson Blu Aleksanteri

  • "Mycket goode"

  • tripadvisor rating 5.0
    • Bedömt: 2017-07-17
    • Typ av resa: Jobb
  • Mycket bra hotell, trevlig personal, bra läge - mycket lätt att hitta. Mycket rena rum. Bra fungerarande internet . Jag skulle rekommendera att bo i detta hotell till min kollegor, och vänner. Problem, här lite näsa från rummet uppför trapporna.

    • 5.0
      Rum
    • 5.0
      Standard
    • 3.0
      Sovkvalitet
    • 5.0
      Läge
    • 5.0
      Renlighet
    • 5.0
      Service
    • Joni V, Service Manager på Radisson Blu Aleksanteri Hotel, svarade på det här omdömet 2017-07-21
    • Dear jevgenijau, Thank you very much for giving us valuable feedback on your stay. It is the feedback we get from our guests that allows us to always improve ourselves. We really appreciate you taking your time to write these wonderful words and hope that we will welcome you back here again soon. Best regards, Joni Radisson Blu Aleksanteri

  • "Utmärkt i alla avseenden"

  • tripadvisor rating 5.0
    • Bedömt: 2017-04-26
    • Typ av resa: Ensam resenär
  • Jag bodde här under en helg. Jag hade ursprungligen bokat bara en natt men på grund av att en förändring av planer var tvungen att förlänga min vistelse, som var tog itu med av receptionen smidigt. Trots att jag bokade till ett reducerat pris fick jag en medlem är betydande uppgradering av rummet, vilket inte sagt så det överlåts till vara en härlig överraskning. Rummet var magnifik, the bed så bra som jag någonsin upplevt på något hotell. Den övergripande intrycket var en av kvalitet och uppmärksamhet på detaljer utan fussiness. Frukosten var utmärkt och en middag på restaurangen - den temaboende hot pot - var fantastiskt. Jag rekommenderar detta hotell utan förbehåll och jag tackar den personal för deras uppmärksam service som extended till att tillhandahålla mig med ett parasoll till kamp mot den under våren tillät snön även att veta jag skulle inte vara att återvända - även om jag kommer sannerligen återvända till detta utmärkta läge.

    • 5.0
      Standard
    • 4.0
      Läge
    • 5.0
      Service
    • Joni V, Service Manager på Radisson Blu Aleksanteri Hotel, svarade på det här omdömet 2017-05-02
    • Dear Mike E, Thank you so much for taking the time and write about your stay. We are really glad that you share with us that you had a nice stay and that you liked our rooms and breakfast. We are really happy to hear that you have been enjoying your pot´s of Aleksanteri Lounge and that you god good service from the staff! I will make sure to forward your kind words to our whole team. I wish you a great day and I am looking forward to your next stay in the future. Kind regards, Joni Väisänen

Se alla omdömen på TripAdvisor

Dessa omdömen är enskilda resenärers personliga åsikter och är ej förknippade med TripAdvisor LLC eller dess samarbetspartner.

© 2014 TripAdvisor LLC