Resenärers bedömningar på TripAdvisor

606 omdömen
Rankat som nr 14 av 69 hotell i Helsingfors
"Certificate of Excellence 2019" Certificate of Excellence 2019

Typ av resenär

Utmärkt
278
Mycket bra
236
Medelmåttigt
61
Dåligt
20
Hemskt
11

Resenärers bedömningar

Jobb
173
Par
180
Ensam resenär
63
Familj
102
Kompisresa
58

Rankningsöversikt

Läge
4.5
Sovkvalitet
4.5
Rum
4.0
Service
4.5
Standard
4.5
Renlighet
4.5

Senaste omdömen från resenärer

  • "Nöjesresa Helsingfors, 2 nätter."

    • Bedömt: 2018-10-13
    • Typ av resa: Kompisresa
  • Fina rum med super bra sängar. Vänlig personal. Rent och fint. Väldigt tyst å behagligt. Snygg matsal . Trevlig personal. Återkommer definitivt om vi behöver hotell igen i Helsingfors. Lyckad vistelse :-)

    • tripadvisor-rating
      Rum
    • tripadvisor-rating
      Standard
    • tripadvisor-rating
      Sovkvalitet
    • tripadvisor-rating
      Läge
    • tripadvisor-rating
      Renlighet
    • tripadvisor-rating
      Service
    • Nathalie H, Operations Manager på Radisson Blu Aleksanteri, svarade på det här omdömet 2018-10-16
    • Thank you JanneSissi for a fabulous review about your stay at Aleksanteri. Our team is very happy to hear you enjoyed all the services. We are lookimg forward to welcoming you back to Aleksanteri very soon! With warm autumn greetings, Nathalie Huber Operations Manager Radisson Blu Aleksanteri

  • "Rent och snyggt"

    • Bedömt: 2018-09-04
    • Typ av resa: Familj
  • Mycket bra service. Vi fick vårt rum innan utlovad tid. Bastu i källaren var toppen. Rent och snyggt. Sängen var däremot inte 100, men ok. Vi fick fin hjälp i receptionen med att hitta till ALLAS sea pool.

    • tripadvisor-rating
      Rum
    • tripadvisor-rating
      Standard
    • tripadvisor-rating
      Sovkvalitet
    • tripadvisor-rating
      Läge
    • tripadvisor-rating
      Renlighet
    • tripadvisor-rating
      Service
    • Nathalie H, Operations Manager på Radisson Blu Aleksanteri, svarade på det här omdömet 2018-09-09
    • Dear ingridwrede, thank you for giving us such an amazing review. This truly warms our #teamaleksanteri heart. Please visit us soon again! With warm autumn greetings, Nathalie Huber Operations Manager Radisson Blu Aleksanteri

  • "Ett hotell där man sover som en prinsessa"

    • Bedömt: 2018-10-02
    • Typ av resa: Jobb
  • Sov på detta hotell 1 natt när vi var över till Helsingfors på jobb. Personalen var supertrevlig och glada. Hotellet var rent och fräscht och hade en superhärlig bastu som värmde extra mycket efter en kall promenad. Sängarna med supersköna täcken och kuddar gjorde att man verkligen sov som en prinsessa hela natten. Länge sedan jag sov så skönt på ett hotell. Utcheckningen var också supersmidig och snabb.

    • tripadvisor-rating
      Rum
    • tripadvisor-rating
      Standard
    • tripadvisor-rating
      Sovkvalitet
    • tripadvisor-rating
      Läge
    • tripadvisor-rating
      Renlighet
    • tripadvisor-rating
      Service
    • Nathalie H, Operations Manager på Radisson Blu Aleksanteri, svarade på det här omdömet 2018-10-04
    • Dear SussiGra, thank you for your nice review of Aleksanteri. Our beds are specially made for Radisson Blu hotels in Finland. Excellent to hear you slept well. Please visit us soon again! With warm autumn greetings, Nathalie Huber Operations Manager Radisson Blu Aleksanteri

  • "Mycket goode"

    • Bedömt: 2017-07-17
    • Typ av resa: Jobb
  • Mycket bra hotell, trevlig personal, bra läge - mycket lätt att hitta. Mycket rena rum. Bra fungerarande internet . Jag skulle rekommendera att bo i detta hotell till min kollegor, och vänner. Problem, här lite näsa från rummet uppför trapporna.

    • tripadvisor-rating
      Rum
    • tripadvisor-rating
      Standard
    • tripadvisor-rating
      Sovkvalitet
    • tripadvisor-rating
      Läge
    • tripadvisor-rating
      Renlighet
    • tripadvisor-rating
      Service
    • Joni V, Service Manager på Radisson Blu Aleksanteri, svarade på det här omdömet 2017-07-21
    • Dear jevgenijau, Thank you very much for giving us valuable feedback on your stay. It is the feedback we get from our guests that allows us to always improve ourselves. We really appreciate you taking your time to write these wonderful words and hope that we will welcome you back here again soon. Best regards, Joni Radisson Blu Aleksanteri

  • "Utmärkt i alla avseenden"

    • Bedömt: 2017-04-26
    • Typ av resa: Ensam resenär
  • Jag bodde här under en helg. Jag hade ursprungligen bokat bara en natt men på grund av att en förändring av planer var tvungen att förlänga min vistelse, som var tog itu med av receptionen smidigt. Trots att jag bokade till ett reducerat pris fick jag en medlem är betydande uppgradering av rummet, vilket inte sagt så det överlåts till vara en härlig överraskning. Rummet var magnifik, the bed så bra som jag någonsin upplevt på något hotell. Den övergripande intrycket var en av kvalitet och uppmärksamhet på detaljer utan fussiness. Frukosten var utmärkt och en middag på restaurangen - den temaboende hot pot - var fantastiskt. Jag rekommenderar detta hotell utan förbehåll och jag tackar den personal för deras uppmärksam service som extended till att tillhandahålla mig med ett parasoll till kamp mot den under våren tillät snön även att veta jag skulle inte vara att återvända - även om jag kommer sannerligen återvända till detta utmärkta läge.

    • tripadvisor-rating
      Standard
    • tripadvisor-rating
      Läge
    • tripadvisor-rating
      Service
    • Joni V, Service Manager på Radisson Blu Aleksanteri, svarade på det här omdömet 2017-05-02
    • Dear Mike E, Thank you so much for taking the time and write about your stay. We are really glad that you share with us that you had a nice stay and that you liked our rooms and breakfast. We are really happy to hear that you have been enjoying your pot´s of Aleksanteri Lounge and that you god good service from the staff! I will make sure to forward your kind words to our whole team. I wish you a great day and I am looking forward to your next stay in the future. Kind regards, Joni Väisänen

Se alla omdömen på TripAdvisor

Dessa omdömen är enskilda resenärers personliga åsikter och är ej förknippade med TripAdvisor LLC eller dess samarbetspartner.

© 2014 TripAdvisor LLC