Betyg från resenärer på TripAdvisor

tripadvisor rating 4.0 706 omdömen
Rankat som nr 15 av 76 hotell i Helsinki
"Travelers Choice 2022" Travelers Choice 2022

Betyg från resenärer

Utmärkt
331
Mycket bra
268
Medelmåttigt
67
Dåligt
23
Hemskt
17

Typ av resenär

Business
197
Couples
201
Solo travel
77
Family
117
Friends getaway
63

Översikt över betyg

Location
4.5
Sleep Quality
4.5
Rooms
4.0
Service
4.5
Value
4.5
Cleanliness
4.5

Resenärers tips för att hjälpa dig att välja rätt rum

  • Feel free to ask for daily cleaning but currently it is not provided by default (J5626UKmatthewr)
    5.0
    2022-05-02
  • My room was quiet but not sure about the rest (G6445BNrafaelc)
    4.0
    2021-11-15
  • 213 if you are disabled (EWB-in-MB)
    5.0
    2019-09-29
  • The older part of the building seems to be quiet and the rooms are spacious (Londonkraut)
    5.0
    2019-08-03
  • We were in room 254 with two twin beds facing Lonnrotinkatu, and it was quite spacious with a desk, fridge, armchair, closet, and a bathtub. (Nolenee)
    5.0
    2019-07-06

Resenärers omdömen

  • "Elin"

  • tripadvisor rating 5.0
    • Bedömt: 2021-08-16
    • Typ av resa: Familj
  • Trevlig personal och trevlig atmosfär. Rummet var ljust och rymligt. Nära till mataffär, restauranger, parker och vattnet. Stämningen var lugn på hotellet trots fullbokat. Bra med eget val av städning och miljövänliga flergångsförpackningar i duschen.

    • 5.0
      Rum
    • 5.0
      Standard
    • 4.0
      Sovkvalitet
    • 5.0
      Läge
    • 5.0
      Renlighet
    • 5.0
      Service
    • Radisson Aleksanteri, Guest Services / Front Office på Radisson Blu Aleksanteri Hotel, svarade på det här omdömet 2021-12-10
    • Dear Elin, Thank you for staying with us, and for the delightful feedback. Super market right across the street, small parks just around the corner and beautiful city center just a 15min walk away is indeed a super nice plus! Also due the renovation during the closure, the atmosphere in the lobby, is more welcoming and home-alike than before with its fireplace and small ambient library. We are looking forward to welcome you back again! Happy holidays! Best regards Ida Reception

  • "Hemtrevligt hotell"

  • tripadvisor rating 5.0
    • Bedömt: 2020-01-08
    • Typ av resa: Par
  • Mycket trevligt hotell med bra läge i Helsingfors. Fick ett varmt välkomnande och bra information. Rummet var hemtrevligt och sängarna mycket bekväma. Bra frukost! Mycket positivt uppehåll och bra värde för pengarna.

    • 5.0
      Rum
    • 5.0
      Standard
    • 5.0
      Sovkvalitet
    • 5.0
      Läge
    • 5.0
      Renlighet
    • 5.0
      Service
    • Johanna J, Front Office Service Manager på Radisson Blu Aleksanteri Hotel, svarade på det här omdömet 2020-01-16
    • Dear matslarssonblair, Thank you for choosing Aleksanteri as your home away from home! We truly appreciate your valuable. We are delighted that everything went as expected and you especially enjoyed our comfortable blu dreams beds! We warmly welcome you back to enjoy our services as soon as possible. Warm regards, Johanna

  • "Nöjd med vistelsen"

  • tripadvisor rating 5.0
    • Bedömt: 2019-07-18
    • Typ av resa: Familj
  • Mycket trevligt hotell med fräscha och sköna rum. God frukost och trevligt bemötande av frukostpersonalen samt receptionisterna. Lite lyxkänsla att bo här. Sakande endast en något större säng i familjerummet vad gäller extrabädden. Även en pool hade suttit fint.

    • 5.0
      Rum
    • 5.0
      Standard
    • 5.0
      Sovkvalitet
    • 5.0
      Läge
    • 5.0
      Renlighet
    • 5.0
      Service
    • Nathalie H, Operations Manager på Radisson Blu Aleksanteri Hotel, svarade på det här omdömet 2019-07-22
    • Dear sbclaesson, what a a fabulous review about your stay at Aleksanteri. Top to hear that you enjoyed all our services and that #teamaleksanteri made an impcat to you. For a hotel with a pool we reccomend our sister hotel Radisson Blu Hotel Espoo, they have a huge pool and a nice nature around the hotel. With warm summer greetings, Nathalie Huber Operations Manager Radisson Blu Aleksanteri

  • "Mysig weekend i Helsingfors"

  • tripadvisor rating 5.0
    • Bedömt: 2019-04-19
    • Typ av resa: Familj
  • Beläget i mysiga Rödberget, med massvis av restauranger, smyckessmeder, gallerier runt hörnet. Fräscht och hemtrevligt, trevlig personal som faktiskt ansträngde sig och försökte prata svenska. Jättebra frukost. Gångavstånd till centrum.

    • 5.0
      Rum
    • 5.0
      Standard
    • 5.0
      Sovkvalitet
    • 5.0
      Läge
    • 5.0
      Renlighet
    • 5.0
      Service
    • Esko R, General Manager på Radisson Blu Aleksanteri Hotel, svarade på det här omdömet 2019-04-23
    • Hei Marika S, Thanks for your kind review. Unfortunately I do not speak any Swedish but understand it well enough to be happy about your comments - thanks. See you hopefully very soon again. Best regards, Esko

  • "Per"

  • tripadvisor rating 5.0
    • Bedömt: 2019-04-14
    • Typ av resa: Jobb
  • Trevlig hotel mitt i stan. Ligger väldigt centralt och det är nära till allt man vill se. Proffsig personal. Fantastisk bemötande både när jag använde och avreste. Rent och snyggt. Kommer att bo här igen.

    • 5.0
      Rum
    • 5.0
      Standard
    • 5.0
      Sovkvalitet
    • 5.0
      Renlighet
    • Nathalie H, Operations Manager på Radisson Blu Aleksanteri Hotel, svarade på det här omdömet 2019-04-17
    • Hej Per, trevligt att höra att besöket gick jätte bra i Radisson Blu Aleksanteri. Trevlig vårvakt, Nathalie Huber Operations Manager Radisson Blu Aleksanteri

Se alla omdömen på TripAdvisor

Dessa omdömen är enskilda resenärers personliga åsikter och är ej förknippade med TripAdvisor LLC eller dess samarbetspartner.

© 2014 TripAdvisor LLC