Resenärers bedömningar på TripAdvisor

533 omdömen
Rankat som nr 11 av 69 hotell i Helsingfors
"Certificate of Excellence 2019" Certificate of Excellence 2019

Typ av resenär

Utmärkt
242
Mycket bra
210
Medelmåttigt
54
Dåligt
18
Hemskt
10

Resenärers bedömningar

Jobb
151
Par
164
Ensam resenär
54
Familj
94
Kompisresa
50

Rankningsöversikt

Läge
4.5
Sovkvalitet
4.5
Rum
4.0
Service
4.5
Standard
4.5
Renlighet
4.5

Senaste omdömen från resenärer

  • "Nöjesresa Helsingfors, 2 nätter."

    • Bedömt: 2018-10-13
    • Typ av resa: Kompisresa
  • Fina rum med super bra sängar. Vänlig personal. Rent och fint. Väldigt tyst å behagligt. Snygg matsal . Trevlig personal. Återkommer definitivt om vi behöver hotell igen i Helsingfors. Lyckad vistelse :-)

    • tripadvisor-rating
      Rum
    • tripadvisor-rating
      Standard
    • tripadvisor-rating
      Sovkvalitet
    • tripadvisor-rating
      Läge
    • tripadvisor-rating
      Renlighet
    • tripadvisor-rating
      Service
    • Nathalie H, Operations Manager på Radisson Blu Aleksanteri, svarade på det här omdömet 2018-10-16
    • Thank you JanneSissi for a fabulous review about your stay at Aleksanteri. Our team is very happy to hear you enjoyed all the services. We are lookimg forward to welcoming you back to Aleksanteri very soon! With warm autumn greetings, Nathalie Huber Operations Manager Radisson Blu Aleksanteri

  • "Ett hotell där man sover som en prinsessa"

    • Bedömt: 2018-10-02
    • Typ av resa: Jobb
  • Sov på detta hotell 1 natt när vi var över till Helsingfors på jobb. Personalen var supertrevlig och glada. Hotellet var rent och fräscht och hade en superhärlig bastu som värmde extra mycket efter en kall promenad. Sängarna med supersköna täcken och kuddar gjorde att man verkligen sov som en prinsessa hela natten. Länge sedan jag sov så skönt på ett hotell. Utcheckningen var också supersmidig och snabb.

    • tripadvisor-rating
      Rum
    • tripadvisor-rating
      Standard
    • tripadvisor-rating
      Sovkvalitet
    • tripadvisor-rating
      Läge
    • tripadvisor-rating
      Renlighet
    • tripadvisor-rating
      Service
    • Nathalie H, Operations Manager på Radisson Blu Aleksanteri, svarade på det här omdömet 2018-10-04
    • Dear SussiGra, thank you for your nice review of Aleksanteri. Our beds are specially made for Radisson Blu hotels in Finland. Excellent to hear you slept well. Please visit us soon again! With warm autumn greetings, Nathalie Huber Operations Manager Radisson Blu Aleksanteri

  • "Rent och snyggt"

    • Bedömt: 2018-09-04
    • Typ av resa: Familj
  • Mycket bra service. Vi fick vårt rum innan utlovad tid. Bastu i källaren var toppen. Rent och snyggt. Sängen var däremot inte 100, men ok. Vi fick fin hjälp i receptionen med att hitta till ALLAS sea pool.

    • tripadvisor-rating
      Rum
    • tripadvisor-rating
      Standard
    • tripadvisor-rating
      Sovkvalitet
    • tripadvisor-rating
      Läge
    • tripadvisor-rating
      Renlighet
    • tripadvisor-rating
      Service
    • Nathalie H, Operations Manager på Radisson Blu Aleksanteri, svarade på det här omdömet 2018-09-09
    • Dear ingridwrede, thank you for giving us such an amazing review. This truly warms our #teamaleksanteri heart. Please visit us soon again! With warm autumn greetings, Nathalie Huber Operations Manager Radisson Blu Aleksanteri

  • "Mycket goode"

    • Bedömt: 2017-07-17
    • Typ av resa: Jobb
  • Mycket bra hotell, trevlig personal, bra läge - mycket lätt att hitta. Mycket rena rum. Bra fungerarande internet . Jag skulle rekommendera att bo i detta hotell till min kollegor, och vänner. Problem, här lite näsa från rummet uppför trapporna.

    • tripadvisor-rating
      Rum
    • tripadvisor-rating
      Standard
    • tripadvisor-rating
      Sovkvalitet
    • tripadvisor-rating
      Läge
    • tripadvisor-rating
      Renlighet
    • tripadvisor-rating
      Service
    • Joni V, Service Manager på Radisson Blu Aleksanteri, svarade på det här omdömet 2017-07-21
    • Dear jevgenijau, Thank you very much for giving us valuable feedback on your stay. It is the feedback we get from our guests that allows us to always improve ourselves. We really appreciate you taking your time to write these wonderful words and hope that we will welcome you back here again soon. Best regards, Joni Radisson Blu Aleksanteri

  • "Radisson Blu Aleksanteri"

    • Bedömt: 2017-07-01
    • Typ av resa: Jobb
  • ( - ) rummet mycket mycket små , kallt och smutsiga: den damm lager på den glas fönster gjorde inte att tillåta dig att se utanför. . . Frukost ok. . . Skulle kunna vara bättre ( +) Vänlig personal som vill hjälpa dig gratis internet, arbeta ordentligt Position: inte så nära till centrum ( 15 - 20 minuters promenad) , nära till spårvagn (nästan 3 minuters promenad) Det är inte ett 3 / 4 stjärnigt hotell , av europeiska standardiseringsorganisationen är mer av ett 1-stjärnigt hotell! ! ! Jag betalade 170 euro per natt för en enda person i en mycket liten , kallt och smutsiga rum! ! ! Hemskt! Jag skulle inte rekommendera det för gratis!

    • tripadvisor-rating
      Rum
    • tripadvisor-rating
      Standard
    • tripadvisor-rating
      Sovkvalitet
    • tripadvisor-rating
      Läge
    • tripadvisor-rating
      Renlighet
    • tripadvisor-rating
      Service
    • Nathalie H, Operations Manager på Radisson Blu Aleksanteri, svarade på det här omdömet 2017-07-03
    • Dear 504ach, thank you for your stay at Radisson Blu Aleksanteri and for your review about us. I am truly sorry to hear that you were not happy with the guest rooms at Aleksanteri. We are constantly improving our services and appreciate all the feedback to help us to work on that. I will have a look at the issues you mentioned regarding your room. Please accept my sincere apologieze. However thank you for mentioning our friendly staff, this always warms my heart. We truly hope to see you as our guest in Aleksanteri also in the future, so please follow us on Facebook @aleksanterihelsinki and on Instagram #aleksanterihelsinki for more information and special offers. With warm summer greetings, Nathalie Huber Operations Manager Radisson Blu Aleksanter

Se alla omdömen på TripAdvisor

Dessa omdömen är enskilda resenärers personliga åsikter och är ej förknippade med TripAdvisor LLC eller dess samarbetspartner.

© 2014 TripAdvisor LLC