Betyg från resenärer på TripAdvisor

tripadvisor rating 4.5 973 omdömen
Rankat som nr 4 av 23 hotell i Helsingborg
"Travelers Choice 2022" Travelers Choice 2022

Betyg från resenärer

Utmärkt
512
Mycket bra
320
Medelmåttigt
84
Dåligt
43
Hemskt
14

Typ av resenär

Business
211
Couples
357
Solo travel
26
Family
224
Friends getaway
89

Översikt över betyg

Location
4.5
Sleep Quality
4.5
Rooms
4.5
Service
4.5
Value
4.5
Cleanliness
4.5

Resenärers tips för att hjälpa dig att välja rätt rum

  • If you come by car expect to pay a lot for parking! (joarm212)
    3.0
    2021-08-08
  • Avoid at all costs (O_145)
    1.0
    2021-07-26
  • Best value for money in Helsingborg, Sweden. (stefanhF3326TX)
    5.0
    2021-06-02
  • Try to get a room on 7th floor with a nice view. (Amselfeld)
    5.0
    2019-10-12
  • there is a parking under the hotel that cost 180 sek/day (Didem W)
    4.0
    2019-02-17

Resenärers omdömen

  • "Magnus"

  • tripadvisor rating 5.0
    • Bedömt: 2022-04-16
    • Typ av resa: Par
  • Mycket bra hotell och frukosten var extraordinär, den bästa jag fått i Sverige. Kändes nyrenoverat och fräscht, både rummet och de allmänna utrymmena. Bra läge för vidare färd till Danmark och garage i huset.

    • 5.0
      Rum
    • 5.0
      Standard
    • 5.0
      Sovkvalitet
    • 4.0
      Läge
    • 5.0
      Renlighet
    • 5.0
      Service
    • Elie Khoury, Gästservice/reception på Radisson Blu Metropol Hotel, Helsingborg, svarade på det här omdömet 2022-04-27
    • Hej Magnus, Stort tack för dem fantastiska fina ord och vi ser fram emot och värmt välkomna dig tillbaka. Med vänliga hälsningar Elie Receptionen

  • "Helnöjd återkommande kund!"

  • tripadvisor rating 5.0
    • Bedömt: 2022-03-24
    • Typ av resa: Jobb
  • SÅ ska man bemötas på ett hotell, från reception via resturang till bar och utcheckning! Det är få hotell som erbjuder det ni erbjuder på rummet, ett stort batteri av thé, kaffe och choklad, samt "buffén" i badrummet! Smart med QR kod för information om hotellet och de olika servicepunkterna! BRA! Kranen vid handfatet i badrummet var lös!

    • 4.0
      Rum
    • 5.0
      Standard
    • 5.0
      Sovkvalitet
    • 5.0
      Läge
    • 5.0
      Renlighet
    • 5.0
      Service
    • Elie Khoury, Gästservice/reception på Radisson Blu Metropol Hotel, Helsingborg, svarade på det här omdömet 2022-04-13
    • Hej Holger, Tusen tack för alla fina orden som du skrev om hotellet och ni är alltid varmt välkomna till oss Bästa hälsningar Elie Receptionen

  • "Ett underbart hotell"

  • tripadvisor rating 5.0
    • Bedömt: 2022-03-20
    • Typ av resa: Par
  • Det här hotellet kan jag verkligen rekommendera! Du möttes av en portier i en vacker lounge som visade dig till incheckningen. Supertrevlig personal allt igenom. Städpersonalen var så trevliga och hjälpsamma! Rummet såg exakt ut som på bilderna från hemsidan. Det fanns kaffe och te på rummet. Fyra kuddar och en extra kudde i garderoben. Sköna sängar, man hörde varken grannar eller gatan utanför. Skohorn. Fräscht badrum med små flaskor av shampoo, balsam m.m. Frukosten var fantastisk med både a la carte meny och buffe. Så gott och mycket att välja mellan. Jag kan starkt rekommendera detta hotell och åker vi till Helsingborg igen så kommer vi boka hos dem igen!

    • Elie Khoury, Gästservice/reception på Radisson Blu Metropol Hotel, Helsingborg, svarade på det här omdömet 2022-04-13
    • Hej Elwan, Stort tack för din fantastisk feedback . Vi är super glada att ni var nöjda med allt under er vistelse hos oss och vi hoppas att vi får chansen och välkomna er snart tillbaka. Med vänliga hälsningar Elie Receptionen

  • "Livskvalitet"

  • tripadvisor rating 5.0
    • Bedömt: 2022-02-07
    • Typ av resa: Kompisresa
  • Supertrevlig personal, rent och snyggt, fantastisk frukostbuffé. Toppen med paketpris med champagneprovning. Lätt att parkera i garaget. Väldigt prisvärt. Nära till det mesta som Helsingborg har att erbjuda.

    • 5.0
      Rum
    • 5.0
      Standard
    • 4.0
      Sovkvalitet
    • 5.0
      Läge
    • 5.0
      Renlighet
    • 5.0
      Service
    • Elie Khoury, Gästservice/reception på Radisson Blu Metropol Hotel, Helsingborg, svarade på det här omdömet 2022-02-07
    • Hej Marie, Vi blev väldigt glada och stolta efter dina kommentarer om allt på hotellet. Stort tack för din feedback och ni är alltid varmt välkomna till oss Med vänliga hälsningar Elie Receptionen

  • "Helt Perfekt"

  • tripadvisor rating 5.0
    • Bedömt: 2022-02-06
    • Typ av resa: Par
  • Allt med Radisson Blu är bara perfekt. Från det man checkar in tills man lämnar. Smidigt , flexibelt och fantastiskt totalintryck. Inget är ett problem och personalen är helt underbar. Rummen är alltid fräscha och Top Noche . Saknar man något så blir det ordnat utan problem med ett leende. Bott här många gånger och fler kommer det bli.

    • Elie Khoury, Gästservice/reception på Radisson Blu Metropol Hotel, Helsingborg, svarade på det här omdömet 2022-02-07
    • Hej, Tusen tack för din fantastisk recension om hotellet efter din vistelse hos ss. Vi är jättestolta över att ni var nöjda med allt och vi ser fram emot och välkomna er igen. Med vänliga hälsningar Elie Receptionen

Se alla omdömen på TripAdvisor

Dessa omdömen är enskilda resenärers personliga åsikter och är ej förknippade med TripAdvisor LLC eller dess samarbetspartner.

© 2014 TripAdvisor LLC