Betyg från resenärer på TripAdvisor

2900 omdömen
Rankat som nr 79 av 336 hotell i Hamburg
GreenLeader Gold Certificate of Excellence 2020

Typ av resenär

Utmärkt
1259
Mycket bra
1161
Medelmåttigt
326
Dåligt
91
Hemskt
63

Betyg från resenärer

Jobb
1070
Par
955
Ensam resenär
161
Familj
327
Kompisresa
267

Översikt över betyg

Läge
4.5
Sovkvalitet
4.5
Rum
4.5
Service
4.0
Standard
4.0
Renlighet
4.5

Resenärers tips för att hjälpa dig att välja rätt rum

  • Nära till mässor och bahnhof (Ronnie A)
    5.0
    2016-11-01
  • Alla lägen jag provat är bra . (Tomas K)
    5.0
    2015-05-29
  • Buisness class! Då får man bo högt upp. (AW642014)
    5.0
    2015-04-21
  • Välj rum högt upp. (Matsan)
    4.0
    2013-07-31
  • Hotellet saknar swimmingpool, blev fel i betygslinjen... (AndersJ277)
    4.0
    2013-07-07

Senaste omdömen från resenärer

  • "Superhotel i Hamburg"

    • Bedömt: 2015-06-01
    • Typ av resa: Par
  • Ett hotell som ligger väldigt bra i Hamburg. Nära till city och St Pauli. Planten um Blumen är en otrolig park, måste besökas. Personalen på hotellet är något utöver det vanliga.Besök gärna fiskmarknaden i hamnen på söndag morgon. Öppet mellan 04 00 - 0930 på morgonen. En upplevelse av ovanlig sort.

    • tripadvisor-rating
      Rum
    • tripadvisor-rating
      Standard
    • tripadvisor-rating
      Sovkvalitet
    • tripadvisor-rating
      Läge
    • tripadvisor-rating
      Renlighet
    • tripadvisor-rating
      Service
    • Radisson_HH, Manager på Radisson Blu Hotel, Hamburg, svarade på det här omdömet 2015-06-05
    • Dear Guest, Thank you so much for your wonderful five star review. We are glad that you enjoyed your stay with us and that our staff members left you with a lasting impression. You are right – the Fish Market on Sundays is definitely a Must-Do while visiting Hamburg - we are happy that you enjoyed it! We hope to welcome you again soon. All the best , Your Radisson Blu Team

  • "Tyst, rent och snyggt i bra läge."

    • Bedömt: 2018-12-18
    • Typ av resa: Par
  • Läget är alldeles utmärkt med närhet till kommunikationer (S- och U-bahn) och det är bara en kort promenad till de trevligare delarna av Hamburg. Det tog bara 25-30 minuter dit från Hamburgs internationella flygplats. Personalen är trevlig och servicen är bra. Det var konstant långa köer till receptionen så incheckningen tog lång tid. Vi hade betalat i förväg så vid utcheckning kunde vi bara lämna in nycklarna eftersom vi inte hade någon nota eller minibar att betala. Ett tips är alltså att betala i förhand om man har möjlighet och skippa sätta upp något på rummet. I övrigt så levererar Radisson Blu en bra hotellupplevelse.

    • tripadvisor-rating
      Rum
    • tripadvisor-rating
      Standard
    • tripadvisor-rating
      Sovkvalitet
    • tripadvisor-rating
      Läge
    • tripadvisor-rating
      Renlighet
    • tripadvisor-rating
      Service
  • "Radisson Blu Hotel i Hamburg"

    • Bedömt: 2016-10-18
    • Typ av resa: Ensam resenär
  • Radisson Blu var härlig, mycket rent och mycket bekväm. Personalen är mycket vänlig och hjälpsam i många sätt. Jag skulle rekommendera detta hotell till personer kommer att Hamburg, särskilt i ljuset av dess läge nära den centrum av den city.

    • tripadvisor-rating
      Rum
    • tripadvisor-rating
      Standard
    • tripadvisor-rating
      Sovkvalitet
    • tripadvisor-rating
      Renlighet
    • tripadvisor-rating
      Service
  • "Alla var mycket bra"

    • Bedömt: 2016-07-31
    • Typ av resa: Jobb
  • Mycket hög kvalitet, det är inte centrum av Hamburg men det är mycket bra förbindelser med kollektivtrafik och även genom gångavstånd. Rummet var mycket bra, för internet-anslutning var utmärkt och i frukostbuffén mycket komplett

    • tripadvisor-rating
      Rum
    • tripadvisor-rating
      Standard
    • tripadvisor-rating
      Sovkvalitet
    • tripadvisor-rating
      Läge
    • tripadvisor-rating
      Renlighet
    • tripadvisor-rating
      Service
    • Radisson_HH, Public Relations Manager på Radisson Blu Hotel, Hamburg, svarade på det här omdömet 2016-08-24
    • Dear Raquel M., Many thanks for sharing your feedback and we are thrilled to hear that you enjoyed your stay with us. We look forward to welcoming you back soon! Best regards, Tanja Rühmann, PR & Quality Manager

  • "Utmärkt läge / tillmötesgående personal"

    • Bedömt: 2014-11-30
    • Typ av resa: Ensam resenär
  • Hotellet erbjuder massor av sätt att betala för rummet om du är en Carlson medlem. Hotellet är mycket bra valuta för pengarna / platser betalade jag tror att de bytte madrasser sedan mitt senaste besök på ca 5 år sedan (när jag var på besök ofta). Min sömn var mycket bättre

    • tripadvisor-rating
      Rum
    • tripadvisor-rating
      Standard
    • tripadvisor-rating
      Sovkvalitet
    • tripadvisor-rating
      Läge
    • tripadvisor-rating
      Renlighet
    • tripadvisor-rating
      Service
    • Radisson_HH, Manager på Radisson Blu Hotel, Hamburg, svarade på det här omdömet 2014-12-02
    • Dear Guest, Thank you so much for your five star review and for having chosen to stay with us while visiting Hamburg. It’s a great pleasure to hear that you enjoyed your stay with us and that our central location suited your needs while visiting. We are glad that our new mattresses improved your sleep and we look forward to welcoming you again soon. Please do not hesitate to contact us if there is anything else we can do to make your next stay even better. Best regards, Your Radisson Blu Team

Se alla omdömen på TripAdvisor

Dessa omdömen är enskilda resenärers personliga åsikter och är ej förknippade med TripAdvisor LLC eller dess samarbetspartner.

© 2014 TripAdvisor LLC