Betyg från resenärer på TripAdvisor

tripadvisor rating 4.0 3197 omdömen
Rankat som nr 83 av 347 hotell i Hamburg
"GreenLeader Gold" GreenLeader Gold

Betyg från resenärer

Utmärkt
1402
Mycket bra
1241
Medelmåttigt
352
Dåligt
114
Hemskt
88

Typ av resenär

Business
1149
Couples
1053
Solo travel
178
Family
376
Friends getaway
288

Översikt över betyg

Location
4.5
Sleep Quality
4.5
Rooms
4.0
Service
4.0
Value
4.0
Cleanliness
4.5

Resenärers tips för att hjälpa dig att välja rätt rum

  • view to the airport, higher floors (955nidiab)
    5.0
    2022-07-01
  • So weit oben wie möglich (Agni1)
    4.0
    2022-05-30
  • avoid this hotel (Ruben_dxl)
    1.0
    2022-05-26
  • Stay somewhere else. (SvenI_12)
    3.0
    2021-11-14
  • Easy to reach from the airport by the train. (cristina_ernst)
    1.0
    2021-10-20

Resenärers omdömen

  • "19 våningen"

  • tripadvisor rating 5.0
    • Bedömt: 2022-08-19
    • Typ av resa: Familj
  • Bokade ett mycket fint rum och vi fick bo på 19:e våningen. Rummet var luftigt och väldigt fint och lyxigt. Bra och lätt med självincheckning. Frukosten var verkligen utmärkt! Restaurang lagade mycket god mat. Servicen var mycket god. Trevlig personal som var väldigt hjälpsamma.

    • 5.0
      Rum
    • 5.0
      Standard
    • 5.0
      Sovkvalitet
    • 5.0
      Läge
    • 5.0
      Renlighet
    • 5.0
      Service
  • "Toppenservive"

  • tripadvisor rating 5.0
    • Bedömt: 2017-11-16
    • Typ av resa: Jobb
  • Toppenservice från ankomst till avresa. Snabb och effektiv incheckning vid ankomst. Vidare frågade om andra önskemål såsom extrakuddar mm. Väl på rummet som var ett Business Classic fanns verkligen allt du kan behöva. Separat vardagsrum ingick detta. Toppen för den pengen måste jag säga. När jag frågade om late checkout, var det inga problem. Hit kommer jag igen!

    • 5.0
      Standard
    • 4.0
      Läge
    • 5.0
      Service
    • Radisson_HH, Guest Experience Manager på Radisson Blu Hotel, Hamburg, svarade på det här omdömet 2017-11-18
    • Kära StephanfranSverige, Tack för din recension och för att du berättade om dina upplevelser på Radisson Blu Hotel JHamburg. Vi tar gärna emot feedback och vi är glada över att få höra att du trivdes hos oss. Hela hotellteamet ser fram emot att snart få hälsa dig välkommen igen! Med vänliga hälsningar, Sebastian Welbers Guest Experience Manager

  • "Hotell i Hamburg"

  • tripadvisor rating 5.0
    • Bedömt: 2016-11-01
    • Typ av resa: Kompisresa
  • Har bott här flera gånger. När man kommer med bil parkerar man i hotellets parkeringshus i bottenplan, tar hissen upp och checkar in.Riktigt bra hotell mitt i stan, fin utsikt med fantastiska rum, fin frukost och trevlig personal.

    • 5.0
      Rum
    • 5.0
      Läge
    • 5.0
      Service
  • "Kanon hotell mitt i stan "

  • tripadvisor rating 5.0
    • Bedömt: 2016-06-02
    • Typ av resa: Jobb
  • Riktigt bra hotell mitt i stan. Fin utsikt med fantastiska rum. Sköna stora sängar och härlig inredning som genomsyrar hela hotellet. Möjlighet till behandlingar o gym. Trevlig personal som är lyhörd till gästens önskningar detta gjorde att jag fick ett rum med härlig utsikt. Karta och vägbeskrivning hjälpte personalen gärna till med. Tummen upp!

    • Radisson_HH, Manager på Radisson Blu Hotel, Hamburg, svarade på det här omdömet 2016-06-13
    • Dear Guest, Thank you so much for your five star review. We are so pleased to hear that you enjoyed everything about your recent stay with us and we look forward to welcoming you at one of our Radisson Blu hotels again soon. If there is anything we can personally do to make your next stay even better, then please do not hesitate to contact us directly. Best regards, Your Radisson Blu Team

  • "Bra hotell, god service, fint läge"

  • tripadvisor rating 5.0
    • Bedömt: 2015-09-06
    • Typ av resa: Par
  • Hotellet ligger precis vid botaniska trädgården där man kan ta en trevlig promenad på morgonen. Gångavstånd in till centrum men även när till exempelvis Sternschanze med flera trevlig pubar och bryggerier. Bra service och trevlig rum med bra utsikt över Hamburg.

    • 5.0
      Rum
    • 4.0
      Standard
    • 5.0
      Service
    • Radisson_HH, Manager på Radisson Blu Hotel, Hamburg, svarade på det här omdömet 2015-09-07
    • Dear Guest, Thank you for your great 5-Star review and for having chosen to stay with us while visiting Hamburg. It’s a pleasure to hear that you enjoyed your stay with us. If there is anything else we can do to make your next stay even better, then please do not hesitate to contact us directly. Warm regards, Your Radisson Blu Team

Se alla omdömen på TripAdvisor

Dessa omdömen är enskilda resenärers personliga åsikter och är ej förknippade med TripAdvisor LLC eller dess samarbetspartner.

© 2014 TripAdvisor LLC