Betyg från resenärer på TripAdvisor

tripadvisor rating 4.0 3143 omdömen
Rankat som nr 86 av 349 hotell i Hamburg
GreenLeader Gold Travelers Choice 2022

Betyg från resenärer

Utmärkt
1376
Mycket bra
1227
Medelmåttigt
346
Dåligt
110
Hemskt
84

Typ av resenär

Business
1136
Couples
1039
Solo travel
175
Family
362
Friends getaway
286

Översikt över betyg

Location
4.5
Sleep Quality
4.5
Rooms
4.5
Service
4.0
Value
4.0
Cleanliness
4.5

Resenärers tips för att hjälpa dig att välja rätt rum

  • So weit oben wie möglich (Agni1)
    4.0
    2022-05-30
  • avoid this hotel (Ruben_dxl)
    1.0
    2022-05-26
  • Stay somewhere else. (SvenI_12)
    3.0
    2021-11-14
  • Easy to reach from the airport by the train. (cristina_ernst)
    1.0
    2021-10-20
  • Stay far from the elevators, the whizzing was audible in my room (3 rooms away from elevators) (l0tjeh)
    3.0
    2021-09-23

Resenärers omdömen

  • "Toppenservive"

  • tripadvisor rating 5.0
    • Bedömt: 2017-11-16
    • Typ av resa: Jobb
  • Toppenservice från ankomst till avresa. Snabb och effektiv incheckning vid ankomst. Vidare frågade om andra önskemål såsom extrakuddar mm. Väl på rummet som var ett Business Classic fanns verkligen allt du kan behöva. Separat vardagsrum ingick detta. Toppen för den pengen måste jag säga. När jag frågade om late checkout, var det inga problem. Hit kommer jag igen!

    • 5.0
      Standard
    • 4.0
      Läge
    • 5.0
      Service
    • Radisson_HH, Guest Experience Manager på Radisson Blu Hotel, Hamburg, svarade på det här omdömet 2017-11-18
    • Kära StephanfranSverige, Tack för din recension och för att du berättade om dina upplevelser på Radisson Blu Hotel JHamburg. Vi tar gärna emot feedback och vi är glada över att få höra att du trivdes hos oss. Hela hotellteamet ser fram emot att snart få hälsa dig välkommen igen! Med vänliga hälsningar, Sebastian Welbers Guest Experience Manager

  • "Hotell i Hamburg"

  • tripadvisor rating 5.0
    • Bedömt: 2016-11-01
    • Typ av resa: Kompisresa
  • Har bott här flera gånger. När man kommer med bil parkerar man i hotellets parkeringshus i bottenplan, tar hissen upp och checkar in.Riktigt bra hotell mitt i stan, fin utsikt med fantastiska rum, fin frukost och trevlig personal.

    • 5.0
      Rum
    • 5.0
      Läge
    • 5.0
      Service
  • "Kanon hotell mitt i stan "

  • tripadvisor rating 5.0
    • Bedömt: 2016-06-02
    • Typ av resa: Jobb
  • Riktigt bra hotell mitt i stan. Fin utsikt med fantastiska rum. Sköna stora sängar och härlig inredning som genomsyrar hela hotellet. Möjlighet till behandlingar o gym. Trevlig personal som är lyhörd till gästens önskningar detta gjorde att jag fick ett rum med härlig utsikt. Karta och vägbeskrivning hjälpte personalen gärna till med. Tummen upp!

    • Radisson_HH, Manager på Radisson Blu Hotel, Hamburg, svarade på det här omdömet 2016-06-13
    • Dear Guest, Thank you so much for your five star review. We are so pleased to hear that you enjoyed everything about your recent stay with us and we look forward to welcoming you at one of our Radisson Blu hotels again soon. If there is anything we can personally do to make your next stay even better, then please do not hesitate to contact us directly. Best regards, Your Radisson Blu Team

  • "Bra hotell, god service, fint läge"

  • tripadvisor rating 5.0
    • Bedömt: 2015-09-06
    • Typ av resa: Par
  • Hotellet ligger precis vid botaniska trädgården där man kan ta en trevlig promenad på morgonen. Gångavstånd in till centrum men även när till exempelvis Sternschanze med flera trevlig pubar och bryggerier. Bra service och trevlig rum med bra utsikt över Hamburg.

    • 5.0
      Rum
    • 4.0
      Standard
    • 5.0
      Service
    • Radisson_HH, Manager på Radisson Blu Hotel, Hamburg, svarade på det här omdömet 2015-09-07
    • Dear Guest, Thank you for your great 5-Star review and for having chosen to stay with us while visiting Hamburg. It’s a pleasure to hear that you enjoyed your stay with us. If there is anything else we can do to make your next stay even better, then please do not hesitate to contact us directly. Warm regards, Your Radisson Blu Team

  • "Superhotel i Hamburg"

  • tripadvisor rating 5.0
    • Bedömt: 2015-06-01
    • Typ av resa: Par
  • Ett hotell som ligger väldigt bra i Hamburg. Nära till city och St Pauli. Planten um Blumen är en otrolig park, måste besökas. Personalen på hotellet är något utöver det vanliga.Besök gärna fiskmarknaden i hamnen på söndag morgon. Öppet mellan 04 00 - 0930 på morgonen. En upplevelse av ovanlig sort.

    • 5.0
      Rum
    • 5.0
      Standard
    • 5.0
      Sovkvalitet
    • 5.0
      Läge
    • 5.0
      Renlighet
    • 5.0
      Service
    • Radisson_HH, Manager på Radisson Blu Hotel, Hamburg, svarade på det här omdömet 2015-06-05
    • Dear Guest, Thank you so much for your wonderful five star review. We are glad that you enjoyed your stay with us and that our staff members left you with a lasting impression. You are right – the Fish Market on Sundays is definitely a Must-Do while visiting Hamburg - we are happy that you enjoyed it! We hope to welcome you again soon. All the best , Your Radisson Blu Team

Se alla omdömen på TripAdvisor

Dessa omdömen är enskilda resenärers personliga åsikter och är ej förknippade med TripAdvisor LLC eller dess samarbetspartner.

© 2014 TripAdvisor LLC