Betyg från resenärer på TripAdvisor

tripadvisor rating 4.0 1677 omdömen
Rankat som nr 19 av 59 hotell i Gothenburg

Betyg från resenärer

Utmärkt
763
Mycket bra
641
Medelmåttigt
163
Dåligt
74
Hemskt
36

Typ av resenär

Business
579
Couples
589
Solo travel
37
Family
252
Friends getaway
124

Översikt över betyg

Sleep Quality
4.5
Location
4.0
Rooms
4.5
Service
4.5
Value
4.0
Cleanliness
4.5

Resenärers tips för att hjälpa dig att välja rätt rum

  • Located in huge construction site area. Parking fees 180 SEK/day. No snacks or drinks served before 17.00. Roof-top terrace can be closed. (Marie_CSMA)
    3.0
    2022-03-13
  • Try to got upper floor and if possible Riverside Rooms. And try the Spa! (bhawkee)
    5.0
    2021-07-21
  • Good parking Easy access to city center (Lomma-34)
    5.0
    2021-06-19
  • there was construction going on just outside the hotel which we heard even on the 8th floor. (KTLund)
    4.0
    2020-12-11
  • Save money on parking - park one block over on Kunskapsgatan. You need the Göteborgs parking app though (m_prebble)
    4.0
    2020-10-20

Resenärers omdömen

  • "Enormt nöjd hotellgäst"

  • tripadvisor rating 5.0
    • Bedömt: 2022-08-07
    • Typ av resa: Par
  • Redan när vid incheckning möttes vi av gott bemötande, förslag på aktiviteter på hotellet och i Göteborg samt transport förslag på smidigaste sätt. Oerhört professionellt bemötande av servitris i restaurangen samt välsmakande middag .

    • 5.0
      Rum
    • 5.0
      Standard
    • 3.0
      Sovkvalitet
    • 5.0
      Läge
    • 5.0
      Renlighet
    • 5.0
      Service
  • "SUPER"

  • tripadvisor rating 5.0
    • Bedömt: 2022-05-15
    • Typ av resa: Ensam resenär
  • Trevligt hotell med möjlighet till avkoppling, god frukost och vacker miljö både ute och inne. Enkelt att ta sig till city och positivt med gratis färja. Närheten till konferenscentrat var ett stort plus

    • 5.0
      Rum
    • 5.0
      Standard
    • 5.0
      Sovkvalitet
    • 5.0
      Läge
    • 5.0
      Renlighet
    • 5.0
      Service
  • "Underbart boende nära centrum"

  • tripadvisor rating 5.0
    • Bedömt: 2022-04-25
    • Typ av resa: Par
  • Hotellets läge är mycket bra. När till båten över Göta Kanal. Bra möjligheter till parkering och närhet till både restauranger och promenadområden i den nybyggda stadsdelen. Hotellet är fint och väldigt smakfullt inrett. Frukosten är utsökt och det är smidigt att checka in och ut. Har bara gott att säga om hotellet!

    • 5.0
      Rum
    • 5.0
      Standard
    • 5.0
      Sovkvalitet
    • 5.0
      Läge
    • 5.0
      Renlighet
    • 5.0
      Service
  • "Utmärkt!"

  • tripadvisor rating 5.0
    • Bedömt: 2022-04-18
    • Typ av resa: Par
  • Jag och min man fick ett trevligt bemötande av personalen i incheckningen och även vid frukosten och utcheckningen.Hotellet höll en utmärkt kvalitet.Frukosten var suverän saknade inget på frukostbuffén. Vi bokar gärna igen i framtiden! 😀

    • 5.0
      Rum
    • 5.0
      Standard
    • 5.0
      Sovkvalitet
    • 5.0
      Läge
    • 5.0
      Renlighet
    • 5.0
      Service
  • "Utmärkt hotell"

  • tripadvisor rating 5.0
    • Bedömt: 2022-03-28
    • Typ av resa: Kompisresa
  • Vi var på en grabbresa och bodde på hotellet 2 nätter. Personalen var väldigt trevlig och rummen lika så. Spa-avdelningen var mycket trevlig. Bra frukost. Det finns gott om parkering precis framför hotellet. Mycket tålmodig och trevlig personal i receptionen då vi ankom mitt i natten efter en utekväll och fick våra rum levererade. Det resulterade i lite strul när vi checkade ut men vi blev väl kompenserade för det. Tusen tack. Vi återkommer gärna hit igen.

    • 5.0
      Rum
    • 5.0
      Standard
    • 5.0
      Sovkvalitet
    • 4.0
      Läge
    • 5.0
      Renlighet
    • 5.0
      Service
Se alla omdömen på TripAdvisor

Dessa omdömen är enskilda resenärers personliga åsikter och är ej förknippade med TripAdvisor LLC eller dess samarbetspartner.

© 2014 TripAdvisor LLC