Resenärers bedömningar på TripAdvisor

2512 omdömen
Rankat som nr 26 av 156 hotell i Edinburgh
"Certificate of Excellence 2019" Certificate of Excellence 2019

Typ av resenär

Utmärkt
1600
Mycket bra
684
Medelmåttigt
156
Dåligt
47
Hemskt
25

Resenärers bedömningar

Jobb
255
Par
1223
Ensam resenär
104
Familj
544
Kompisresa
264

Rankningsöversikt

Läge
5.0
Sovkvalitet
4.5
Rum
4.5
Service
4.5
Standard
4.0
Renlighet
4.5

Resenärers tips för att hjälpa dig att välja rätt rum

  • Värt att spendera några extra pund för superiorrum. (775pers)
    5.0
    2019-02-09
  • bästa utsikt, bästa läge (myannalord)
    5.0
    2017-02-16
  • Högst upp i hotellet (701perh)
    5.0
    2016-11-30

Senaste omdömen från resenärer

  • "Mycket bra bemötande"

    • Bedömt: 2018-02-26
    • Typ av resa: Familj
  • All personal var mycket trevliga och hjälpsamma, rummet fantastiskt och även barnen kändes välkomna på ett sätt som inte är vanligt. Snabb och effektiv hjälp med såväl teknik, mat och annat när så behövdes.

    • tripadvisor-rating
      Rum
    • tripadvisor-rating
      Standard
    • tripadvisor-rating
      Sovkvalitet
    • tripadvisor-rating
      Läge
    • tripadvisor-rating
      Renlighet
    • Devon H, Guest Relations Manager på Radisson Blu Hotel, Edinburgh City Centre, svarade på det här omdömet 2018-02-27
    • Dear Hans, Thank you for taking the time to leave us a review following your recent stay with us and I apologise that I am unable to respond back to you in Swedish. I am delighted that you enjoyed your stay and that our team went beyond in making you feel welcome. At Radisson Blu, we take our customer service very seriously and like to ensure that all our guests feel as though they have a home from home when staying with us. We hope to welcome you back to Edinburgh again soon. Many thanks, Devon Guest Relations

  • "Utmärkt hotell på Royal Mile"

    • Bedömt: 2017-07-25
    • Typ av resa: Familj
  • Utmärkt hotell med bra läge. Rummen var bekväma och rena och personalen var mycket vänlig. Mycket bra frukost ingår i priset. Den pool var utmärkt och inte alltför hektiskt på de gånger jag använt det. Vi var där som en familj och jag skulle starkt rekommendera hotellet för en familjesemester.

    • tripadvisor-rating
      Rum
    • tripadvisor-rating
      Standard
    • tripadvisor-rating
      Sovkvalitet
    • tripadvisor-rating
      Läge
    • tripadvisor-rating
      Renlighet
    • tripadvisor-rating
      Service
    • Devon H, Guest Relations Manager på Radisson Blu Hotel, Edinburgh City Centre, svarade på det här omdömet 2017-07-27
    • Hi tyronnetourist, Thank you for taking the time to leave us a great review following your stay with us in Edinburgh. It is great to read that you and your family enjoyed your time at the hotel and we hope to welcome you all back again soon. Many thanks, Devon

  • "Fantastisk vistelse i en underbar stad"

    • Bedömt: 2017-07-17
    • Typ av resa: Par
  • Bra läge. Personalen erbjuder ett varmt och vänligt välkomnande. Hotel trevligt inredda och härlig och rent. Massor av urval till frukost och maten var varm och god. Personalen har även en burk gör attityd och innerligt försöka att se till att din vistelse blir trevlig. Jag skulle definitivt rekommendera detta hotell.

    • tripadvisor-rating
      Rum
    • tripadvisor-rating
      Standard
    • tripadvisor-rating
      Sovkvalitet
    • tripadvisor-rating
      Läge
    • tripadvisor-rating
      Renlighet
    • tripadvisor-rating
      Service
    • Devon H, Guest Relations Manager på Radisson Blu Hotel, Edinburgh City Centre, svarade på det här omdömet 2017-07-26
    • Hi Nicola, Thank you for taking some time to leave us a little bit about your stay. I am delighted to read that you had a fantastic time with us here in Edinburgh. We hope to welcome you back again in the near future. Many thanks, Devon

  • "Riktigt härligt hotell. Vackert invändigt och ut."

    • Bedömt: 2017-07-15
    • Typ av resa: Familj
  • Väl beläget för att utforska Edinburgh och det omgivande området. Vackert invändigt och ut. Rummet var mycket bekvämt i synnerhet våra säng. Frukosten var bra, personalen var mycket varma och uppmärksamma. Skulle rekommendera att bo på.

    • tripadvisor-rating
      Sovkvalitet
    • tripadvisor-rating
      Renlighet
    • tripadvisor-rating
      Service
    • Devon H, Guest Relations Manager på Radisson Blu Hotel, Edinburgh City Centre, svarade på det här omdömet 2017-07-26
    • Hi Jo, Thank you for your lovely review! I am delighted that you enjoyed your trip to Edinburgh and we hope to welcome you back to Edinburgh again very soon. Many thanks, Devon

  • "Enastående läge, top notch hotel"

    • Bedömt: 2017-06-28
    • Typ av resa: Par
  • Vi älskade allt med vår vistelse på Radisson Blu Edinburgh. Enastående läge, engagerande och hjälpsam personal, härlig rum. Vi bodde i en svit som var mycket rymlig och hade utmärkt utsikt över Arthur's Seat och Gamla stan. Sängen var mycket bekväm och frukosten utsökt. Godkänd leverans av personalen borttappade bagage i natten och lagras säkert för oss förrän morgonen. Absolut ingenting att klaga på. Om vi återvänder till Edinburgh, vi kommer att bo här igen.

    • tripadvisor-rating
      Rum
    • tripadvisor-rating
      Standard
    • tripadvisor-rating
      Sovkvalitet
    • tripadvisor-rating
      Läge
    • tripadvisor-rating
      Renlighet
    • tripadvisor-rating
      Service
    • Holly B, Guest Relations Manager på Radisson Blu Hotel, Edinburgh City Centre, svarade på det här omdömet 2017-06-29
    • Dear KS1254, Thank you very much for taking the time to leave us a review following your recent stay, we greatly appreciate it. I am delighted to see that you enjoyed your stay with us and were impressed by our great location and our wonderful staff. I am glad to hear that they were so helpful and friendly throughout your stay and with the issue of the lost luggage. Thank you again and we hope to welcome you back to Edinburgh very soon. Kind regards, Holly Baxter

Se alla omdömen på TripAdvisor

Dessa omdömen är enskilda resenärers personliga åsikter och är ej förknippade med TripAdvisor LLC eller dess samarbetspartner.

© 2014 TripAdvisor LLC