Resenärers bedömningar på TripAdvisor

2875 omdömen
Rankat som nr 60 av 125 hotell i Köpenhamn

Typ av resenär

Utmärkt
556
Mycket bra
1222
Medelmåttigt
684
Dåligt
268
Hemskt
145

Resenärers bedömningar

Jobb
1082
Par
721
Ensam resenär
179
Familj
478
Kompisresa
261

Rankningsöversikt

Läge
4.0
Sovkvalitet
4.0
Rum
3.5
Service
4.0
Standard
3.5
Renlighet
4.0

Resenärers tips för att hjälpa dig att välja rätt rum

  • Med tanke på hotellets många våningar är det trevligt med ett rum ganska högt för bra utsikt (Janne4326)
    4.0
    2019-08-04
  • be om rum högt upp för en fantastisk utsikt (åsa b)
    4.0
    2019-07-14
  • Välj utsikt mot staden och sjön (Heldaeus)
    4.0
    2019-05-06
  • Rum högt upp! (OlleK_12)
    4.0
    2019-03-20
  • Väljer man rum mot vattnet så störs man mycket av trafiken (mycket sirener) om man har fönstret öppet, (rummet var väldigt varmt) (Carina N)
    4.0
    2017-08-13

Senaste omdömen från resenärer

  • "Working trip"

    • Bedömt: 2019-01-27
    • Typ av resa: Jobb
  • Ett mycket bra hotell som jag vanligtvis bor på när jag är i Köpenhamn.Gillar servicen och flexibiliteten som personalen alltid uppvisar. Riktigt fräscht och bra gym! Du får också en bra start på dagen, då frukost buffén har olika alternativ att erbjuda.

    • tripadvisor-rating
      Rum
    • tripadvisor-rating
      Standard
    • tripadvisor-rating
      Sovkvalitet
    • tripadvisor-rating
      Läge
    • tripadvisor-rating
      Renlighet
    • tripadvisor-rating
      Service
    • Service Manager R, Manager på Radisson Blu Scandinavia Hotel, Copenhagen, svarade på det här omdömet 2019-01-27
    • Kære Seaside03694904660, Tusinde tak for din anmeldelse. Det glæder os meget at du havde et godt ophold hos os. Vi glæder os til at kunne byde dig velkommen igen en anden gang. Mvh, Christina, Radisson Blu Scandinavia Hotel, København

  • "Nedgånget hotell"

    • Bedömt: 2018-11-21
    • Typ av resa: Jobb
  • Frukosten var bra, resten av hotellet kändes slitet och nedgånget. Ofräsch oren heltäckningsmatta i rummet, badrummet nedgånget och slitet. Hotell korridoren kändes hämtat från ett sämre sjukhus. Kommer tyvärr inte återvända.

    • tripadvisor-rating
      Rum
    • tripadvisor-rating
      Standard
    • tripadvisor-rating
      Sovkvalitet
    • tripadvisor-rating
      Läge
    • tripadvisor-rating
      Renlighet
    • tripadvisor-rating
      Service
    • Service Manager R, Manager på Radisson Blu Scandinavia Hotel, Copenhagen, svarade på det här omdömet 2018-11-22
    • Kære Voyager39023673536, Tusinde tak for din anmeldelse, vi er kede af at læse, at opholdet ikke levede op til dine forventninger. Det beklager vi meget. Vi sætter stor pris på dine kommentarer, som vil blive medtaget i vores fremtidige overvejelser. Vi håber på at kunne byde dig velkommen igen i fremtiden, og få muligheden for at give dig en bedre oplevelse. Mvh, Christina, Radisson Blu Scandinavia Hotel, København

  • "Magiskt gym"

    • Bedömt: 2018-10-12
    • Typ av resa: Jobb
  • Härligt hotell med det bästa gym jag någonsin sett på ett hoteller eller någon annanstans. Bra utbud av restauranger, härlig utsikt från rummet! Trevlig p tillmötesgående personal.. Jag kommer definitivt att komma tillbaka!

    • tripadvisor-rating
      Rum
    • tripadvisor-rating
      Standard
    • tripadvisor-rating
      Sovkvalitet
    • tripadvisor-rating
      Läge
    • tripadvisor-rating
      Renlighet
    • tripadvisor-rating
      Service
    • Service Manager R, Manager på Radisson Blu Scandinavia Hotel, Copenhagen, svarade på det här omdömet 2018-10-15
    • Kære peterdeclairac2018, Tusinde tak for den fine anmeldelse, det glæder os at læse, at du havde et dejligt ophold. Vi ser frem til at kunne byde dig velkommen igen en anden gang :-) Mvh, Christina, Radisson Blu Scandinavia Hotel, København

  • "Extremt dålig service, smutsigt och ofräscht"

    • Bedömt: 2018-09-06
    • Typ av resa: Par
  • Smutsig känsla på rummet, mattan hade massa fläckar etc. när det blev stopp i toan och den svämmade över vi själva torka upp toalettvatten som låg över hela golvet (mitt i natten). Extremt dålig service oxh ohygieniskt!!! Rekommenderas inte.

    • tripadvisor-rating
      Rum
    • tripadvisor-rating
      Standard
    • tripadvisor-rating
      Sovkvalitet
    • tripadvisor-rating
      Läge
    • tripadvisor-rating
      Renlighet
    • tripadvisor-rating
      Service
    • Service Manager R, Manager på Radisson Blu Scandinavia Hotel, Copenhagen, svarade på det här omdömet 2018-09-07
    • Kære Emmaklinsmeister Tak for din feedback og for at have taget dig tid til at fortælle om dit ophold. Vi er kede af at læse at du ikke var tilfreds med dit ophold, og vi er kede af at høre omkring renligheden af på værelset, og vi vil tage dette videre til vores Housekeeping afdeling for at sikre at alle værelser overholder vores standard. Vi er også kede af at høre omkring den skuffende betjening du modtog fra vores personale, og vi vil diskutere dette internt for at sikre at det ikke sker igen. Vi håber på at byde dig velkommen igen en anden gang, og få mulighed for at overgå dine forventninger. Med venlig hilsen Ann-Malin, Radisson Blu Scandinavia Hotel, København

  • "Marianne"

    • Bedömt: 2018-09-02
    • Typ av resa: Jobb
  • Mycket bra personal ovh service, god mat och bra läge. Allt var perfekt. Bra taxi service till olika ställen som vi skulle till! Baren hade stort utbud av olika drycker! Maten var suveränt god i restaurangen!

    • tripadvisor-rating
      Rum
    • tripadvisor-rating
      Standard
    • tripadvisor-rating
      Sovkvalitet
    • tripadvisor-rating
      Läge
    • tripadvisor-rating
      Renlighet
    • tripadvisor-rating
      Service
    • Service Manager R, Manager på Radisson Blu Scandinavia Hotel, Copenhagen, svarade på det här omdömet 2018-09-09
    • Kære Marianne, Tak for at du tog dig til til, at skrive lidt om din oplevelse af hotellet. Det er dejligt at læse, at du havde et godt ophold og kunne nyde maden i vores restaurant. Vi er glade for at vores peronsale gav et godt indtryk. Vi håber vi kan byde dig velkommen tilbage på et senere tidspunkt. Med venlig hilsen, Cecilie Danielsen Radisson Blu Scandinavia hotel, Copenhagen

Se alla omdömen på TripAdvisor

Dessa omdömen är enskilda resenärers personliga åsikter och är ej förknippade med TripAdvisor LLC eller dess samarbetspartner.

© 2014 TripAdvisor LLC