Betyg från resenärer på TripAdvisor

tripadvisor rating 3.5 3227 omdömen
Rankat som nr 70 av 133 hotell i Copenhagen

Betyg från resenärer

Utmärkt
648
Mycket bra
1335
Medelmåttigt
748
Dåligt
315
Hemskt
181

Typ av resenär

Business
1228
Couples
796
Solo travel
191
Family
532
Friends getaway
277

Översikt över betyg

Location
4.0
Sleep Quality
4.0
Rooms
3.5
Service
4.0
Value
3.5
Cleanliness
4.0

Resenärers tips för att hjälpa dig att välja rätt rum

  • You can get a good room in another hotel. (Panguin)
    2.0
    2022-06-23
  • Avoid this place (TrENDPLY)
    1.0
    2022-05-17
  • Go elsewhere, you can’t be worse off. (SvenDL)
    1.0
    2022-05-06
  • Don't book a family room if you care for view (Irmak44)
    3.0
    2022-05-06
  • Higher floors are quieter (LauraG44444)
    5.0
    2022-02-26

Resenärers omdömen

  • "Bästa hotellet i Köpenhamn"

  • tripadvisor rating 5.0
    • Bedömt: 2021-07-22
    • Typ av resa: Par
  • Bästa hotellet i Köpenhamn, alltid så trevligt där, bra rum, god frukost och dessutom nära till allt i stan. Också bra parkering för bilen. Har varit där många gånger och kommer komma tillbaka igen! <3

    • 5.0
      Rum
    • 5.0
      Standard
    • 5.0
      Sovkvalitet
    • 5.0
      Läge
    • 5.0
      Renlighet
    • 5.0
      Service
    • Service Manager Radisson Blu, Guest Services / Front Office på Radisson Blu Scandinavia Hotel, Copenhagen, svarade på det här omdömet 2021-07-23
    • Kære Swe-Jennie Tusinde mange tak for din meget fine feedback. Det betyder utrolig meget for os, at du nyder at bo hos os. Vi ser frem til at byde dig velkommen tilbage til vores hotel igen i fremtiden. Med venlig hilsen Ann-Malin, Radisson Blu Scandinavia Hotel, København

  • "SSAD"

  • tripadvisor rating 5.0
    • Bedömt: 2020-09-20
    • Typ av resa: Par
  • Utmärk och träffade mycket positiv mina förväntningar, jag kan rekommendera både familjen, släkt och vänner, hoppas att den rådande perioden med pandemi förbi föra att man kan besöka den härliga, vänliga och trevliga staden oftare.

    • 4.0
      Rum
    • 5.0
      Standard
    • 3.0
      Sovkvalitet
    • 5.0
      Läge
    • 4.0
      Renlighet
    • Kasper Poulsen, Gæsteservice/reception på Radisson Blu Scandinavia Hotel, Copenhagen, svarade på det här omdömet 2020-09-21
    • Dear Seyedsadeghi Thank you for your feedback and for taking the time to write about your experience. We are delighted to read that you enjoyed your overall experience. We look forward to welcome you back to our hotel again in the future. Kind regards, Ann-Malin, Radisson Blu Scandinavia Hotel, Copenhagen

  • "bra"

  • tripadvisor rating 5.0
    • Bedömt: 2019-09-16
    • Typ av resa: Familj
  • bra hotell. nära till våra aktiviteter i Köpenhamn. bra rum och fin utsikt över Köpenhamn. väldigt internationellt hotell. Kanske det skulle vara 2 täcken i sängen istället för 1. Vi är nöjda med vår vistelse.

    • 5.0
      Rum
    • 5.0
      Standard
    • 4.0
      Sovkvalitet
    • 5.0
      Läge
    • 5.0
      Renlighet
    • 5.0
      Service
    • Service Manager R, Service Manager på Radisson Blu Scandinavia Hotel, Copenhagen, svarade på det här omdömet 2019-10-13
    • Kære lbgpersson, Mange tak for at dele din gode anmeldelse. Det glæder os at i havde et behagligt ophold og i nød jeres udsigt over København. Vi håber på at se jer igen. Bedste hilsner, Clara, Radisson Blu Scandinavia Hotel, Copenhagen

  • "Kort visit i köpenhamn"

  • tripadvisor rating 5.0
    • Bedömt: 2019-08-27
    • Typ av resa: Ensam resenär
  • Bra service, trevlig personal. Receptionen kunde nämna att man kunde hyra cyklar. Bra parkeringsmöjligheter, ser fram emot att besöka hotellet igen. Bra avkoppling med Casino i samma byggnad om man tycker om att spela lite.

    • 5.0
      Rum
    • 5.0
      Standard
    • 5.0
      Sovkvalitet
    • 4.0
      Läge
    • 5.0
      Renlighet
    • 5.0
      Service
    • Service Manager R, Service Manager på Radisson Blu Scandinavia Hotel, Copenhagen, svarade på det här omdömet 2019-10-13
    • Kære Gunnar, Mange tak for at dele din fantastiske anmeldelse! Det glæder os at læse at du havde et godt ophold og at du følte dig i gode hænder. Vi håber på at se dig igen. Venligste hilsner, Clara, Radisson Blu Scandinavia Hotel, Copenhagen

  • "Lars"

  • tripadvisor rating 5.0
    • Bedömt: 2019-04-23
    • Typ av resa: Par
  • Allt var toppen men frukosten för dyr de skulle finnas någon typ av budget variant på frukost alla äter inte som hästar något ni kanske skulle fundera på nu i dessa tider när alla ska äta lite nyttigt o tänka på vikten eller typ färdig smörgås o kaffe typ 50 -70kronor ??? Mvh lars

    • 5.0
      Rum
    • 5.0
      Standard
    • 5.0
      Sovkvalitet
    • 5.0
      Läge
    • 5.0
      Renlighet
    • 5.0
      Service
    • Service Manager R, Receptionist på Radisson Blu Scandinavia Hotel, Copenhagen, svarade på det här omdömet 2019-04-30
    • Kære Lars Tak fordi du tog tid til at bedømme vores hotel. Det glæder os at læse at du nød dit ophold, og vi ser frem til at byde dig velkommen igen og vi vil tage dine kommentarer omkring morgenmaden og dens pris med i vores videre overvejelser. Med venlig hilsen Sara, Radisson Blu Scandinavia, Copenhagen

Se alla omdömen på TripAdvisor

Dessa omdömen är enskilda resenärers personliga åsikter och är ej förknippade med TripAdvisor LLC eller dess samarbetspartner.

© 2014 TripAdvisor LLC