Resenärers bedömningar på TripAdvisor

2980 omdömen
Rankat som nr 62 av 125 hotell i Köpenhamn

Typ av resenär

Utmärkt
579
Mycket bra
1252
Medelmåttigt
714
Dåligt
282
Hemskt
153

Resenärers bedömningar

Jobb
1139
Par
736
Ensam resenär
182
Familj
495
Kompisresa
267

Rankningsöversikt

Läge
4.0
Sovkvalitet
4.0
Rum
3.5
Service
4.0
Standard
3.5
Renlighet
4.0

Resenärers tips för att hjälpa dig att välja rätt rum

  • Med tanke på hotellets många våningar är det trevligt med ett rum ganska högt för bra utsikt (Janne4326)
    4.0
    2019-08-04
  • be om rum högt upp för en fantastisk utsikt (åsa b)
    4.0
    2019-07-14
  • Välj utsikt mot staden och sjön (Heldaeus)
    4.0
    2019-05-06
  • Rum högt upp! (OlleK_12)
    4.0
    2019-03-20
  • Väljer man rum mot vattnet så störs man mycket av trafiken (mycket sirener) om man har fönstret öppet, (rummet var väldigt varmt) (Carina N)
    4.0
    2017-08-13

Senaste omdömen från resenärer

  • "Marianne"

    • Bedömt: 2018-09-02
    • Typ av resa: Jobb
  • Mycket bra personal ovh service, god mat och bra läge. Allt var perfekt. Bra taxi service till olika ställen som vi skulle till! Baren hade stort utbud av olika drycker! Maten var suveränt god i restaurangen!

    • tripadvisor-rating
      Rum
    • tripadvisor-rating
      Standard
    • tripadvisor-rating
      Sovkvalitet
    • tripadvisor-rating
      Läge
    • tripadvisor-rating
      Renlighet
    • tripadvisor-rating
      Service
    • Service Manager R, Manager på Radisson Blu Scandinavia Hotel, Copenhagen, svarade på det här omdömet 2018-09-09
    • Kære Marianne, Tak for at du tog dig til til, at skrive lidt om din oplevelse af hotellet. Det er dejligt at læse, at du havde et godt ophold og kunne nyde maden i vores restaurant. Vi er glade for at vores peronsale gav et godt indtryk. Vi håber vi kan byde dig velkommen tilbage på et senere tidspunkt. Med venlig hilsen, Cecilie Danielsen Radisson Blu Scandinavia hotel, Copenhagen

  • "Familjehelg"

    • Bedömt: 2017-11-06
    • Typ av resa: Familj
  • Mycket bra hotell, vi bodde 2 vuxna och 2 barn i en Juniorsvit, priset var OK för det man fick. En Queensize och en utfällbar Queensize. Promenadavstånd till Centrum och Tivoli. Parkering för DKK 195 per dygn, vilket är relativt billigt i centrala Köpenhamn. Finns också 4 laddplatser för elbil, via EasyPark, 15kr/tim.

    • tripadvisor-rating
      Rum
    • tripadvisor-rating
      Standard
    • tripadvisor-rating
      Sovkvalitet
    • tripadvisor-rating
      Läge
    • tripadvisor-rating
      Renlighet
    • tripadvisor-rating
      Service
    • Service Manager , Receptionist på Radisson Blu Scandinavia Hotel, Copenhagen, svarade på det här omdömet 2017-11-12
    • Kære Magnus. Tak for din feedback, og for at have kommenteret på jeres ophold. Vi er utroligt glade for at i var tilfredse med jeres ophold hos os og at i kunne lide jeres juniorsuite. Vi håber på at kunne byde jer velkommen ingen en anden gang. Venlig hilsen, Clara Frederiksen Radisson Blu Scandinavia

  • "Perfekt dag på perfekt hotell"

    • Bedömt: 2017-10-06
    • Typ av resa: Par
  • Enormt nöjt, vacker interiör, bra rum, enastående utsikt och god service. Väldigt enkelt att boka online och checka in. Mycket god frukost och bra läge på hotellet. Var aldrig problem med transport. Förstklassig sovupplevelse

    • tripadvisor-rating
      Rum
    • tripadvisor-rating
      Standard
    • tripadvisor-rating
      Sovkvalitet
    • tripadvisor-rating
      Läge
    • tripadvisor-rating
      Renlighet
    • tripadvisor-rating
      Service
    • Service Manager , Recetionist på Radisson Blu Scandinavia Hotel, Copenhagen, svarade på det här omdömet 2017-11-06
    • Kære N2147YNerikr. Tusind tak for din fantastiske 5 stjerne anmeldelse af dit ophold hos os. Det glæder os utrolig meget at læse om din førsteklasses soveoplevelse og at du satte pris på udsigten. Det betyder meget at alting levede op til dine forventinger og at du nødt dit ophold. Vi glæder os til at kunne byde dig velkommen igen en anden gang. Venlig hilsen, Clara Frederiksen Radisson Blu Scandinavia

  • "Mathias"

    • Bedömt: 2017-07-18
    • Typ av resa: Familj
  • Utmärkt hotel med det lilla extra. Trevlig och hjälpsam personal. Maten på restaurangerna var exceptionell. Liten promenad till centrum. Gott om parkeringar och bra möjlighet till Taxi dygnet om. Underbar helhets upplevelse.

    • tripadvisor-rating
      Rum
    • tripadvisor-rating
      Standard
    • tripadvisor-rating
      Sovkvalitet
    • tripadvisor-rating
      Läge
    • tripadvisor-rating
      Renlighet
    • tripadvisor-rating
      Service
    • Christina J, Manager på Radisson Blu Scandinavia Hotel, Copenhagen, svarade på det här omdömet 2017-07-19
    • Kære 351mathiasr, Tusinde tak for de 5 stjerner, og ikke mindst fordi du har taget dig til tid at skrive din anmeldelse. Vi er meget glade for at læse, at du havde en god oplevelse, og at du nød dit ophold hos os. Vi glæder os meget til at kunne byde dig velkommen igen en anden gang. Venlig hilsen, Christina, Radisson Blu Scandinavia Hotel, København

  • "Nice Cityhotel"

    • Bedömt: 2016-05-21
    • Typ av resa: Familj
  • Mycket trevligt Hotell i centrum av Köpenhamn. En stor fördel är också att det finns en väl tilltagen bilparkering som tillhör hotellet! Jätte trevlig personal, god standard på rummen och sköna sängar.

    • tripadvisor-rating
      Rum
    • tripadvisor-rating
      Standard
    • tripadvisor-rating
      Sovkvalitet
    • tripadvisor-rating
      Läge
    • tripadvisor-rating
      Renlighet
    • tripadvisor-rating
      Service
    • Boline2015, Manager på Radisson Blu Scandinavia Hotel, Copenhagen, svarade på det här omdömet 2016-05-23
    • Dear Armas51, We are so glad for your rating of 5 out of 5 stars. Thank you so much! Furthermore we would like to thank you for taking the time to write about your stay at our hotel. We are very delighted to read that the service provided from our staff met your expectations. We are also very glad to hear that you were satisfied with ´hotel parking. We are looking forward to welcoming you again. Kind regards, Radisson Blu Scandinavia Hotel, Copenhagen

Se alla omdömen på TripAdvisor

Dessa omdömen är enskilda resenärers personliga åsikter och är ej förknippade med TripAdvisor LLC eller dess samarbetspartner.

© 2014 TripAdvisor LLC