Betyg från resenärer på TripAdvisor

tripadvisor rating 3.5 3370 omdömen
Rankat som nr 88 av 137 hotell i Copenhagen

Betyg från resenärer

Utmärkt
675
Mycket bra
1360
Medelmåttigt
779
Dåligt
346
Hemskt
210

Typ av resenär

Business
1252
Couples
839
Solo travel
194
Family
565
Friends getaway
290

Översikt över betyg

Location
4.0
Sleep Quality
4.0
Rooms
3.5
Service
4.0
Value
3.5
Cleanliness
4.0

Resenärers tips för att hjälpa dig att välja rätt rum

  • Chose a hotel in the center, even if they dont offer breakfast, there is alot of nice places to eat super cheap everywhere (s S)
    1.0
    2023-01-03
  • Double lock your doors, put a chair in front of the door. (XoDanipi)
    2.0
    2022-09-12
  • Do not stay here in the summer. Would not likely recommend at all but with no AC very uncomfortable. (mojoc1994)
    2.0
    2022-08-19
  • The lower floors might be cooler since heat rises. (jackson10856)
    3.0
    2022-07-19
  • Avoid warm days (eiof)
    2.0
    2022-07-05

Resenärers omdömen

  • "Kim"

  • tripadvisor rating 5.0
    • Bedömt: 2022-07-28
    • Typ av resa: Familj
  • Fantastiskt personal och en helt underbar frukost! De löste allt även om Booking.com gjort fel! Dock låg AC:n nere då de höll på med ngn renovering men alla rum hade fläktar så det löste sig. Bra med parkering och promenadavstånd till centrum.

    • 4.0
      Rum
    • 5.0
      Standard
    • 5.0
      Sovkvalitet
    • 4.0
      Läge
    • 5.0
      Renlighet
    • 5.0
      Service
    • Service Manager Radisson Blu, Guest Services / Front Office på Radisson Blu Scandinavia Hotel, Copenhagen, svarade på det här omdömet 2022-08-23
    • Kære Kwollersjo, Mange tak fordi du har taget dig tid til at lave et review over dit ophold. Vi sætter pris på deres mening. Bedste hilsner, Laura Radisson blu scandinavia hotel, Copenhagen

  • "Bästa hotellet i Köpenhamn"

  • tripadvisor rating 5.0
    • Bedömt: 2021-07-22
    • Typ av resa: Par
  • Bästa hotellet i Köpenhamn, alltid så trevligt där, bra rum, god frukost och dessutom nära till allt i stan. Också bra parkering för bilen. Har varit där många gånger och kommer komma tillbaka igen! <3

    • 5.0
      Rum
    • 5.0
      Standard
    • 5.0
      Sovkvalitet
    • 5.0
      Läge
    • 5.0
      Renlighet
    • 5.0
      Service
    • Service Manager Radisson Blu, Guest Services / Front Office på Radisson Blu Scandinavia Hotel, Copenhagen, svarade på det här omdömet 2021-07-23
    • Kære Swe-Jennie Tusinde mange tak for din meget fine feedback. Det betyder utrolig meget for os, at du nyder at bo hos os. Vi ser frem til at byde dig velkommen tilbage til vores hotel igen i fremtiden. Med venlig hilsen Ann-Malin, Radisson Blu Scandinavia Hotel, København

  • "SSAD"

  • tripadvisor rating 5.0
    • Bedömt: 2020-09-20
    • Typ av resa: Par
  • Utmärk och träffade mycket positiv mina förväntningar, jag kan rekommendera både familjen, släkt och vänner, hoppas att den rådande perioden med pandemi förbi föra att man kan besöka den härliga, vänliga och trevliga staden oftare.

    • 4.0
      Rum
    • 5.0
      Standard
    • 3.0
      Sovkvalitet
    • 5.0
      Läge
    • 4.0
      Renlighet
    • Kasper Poulsen, Gæsteservice/reception på Radisson Blu Scandinavia Hotel, Copenhagen, svarade på det här omdömet 2020-09-21
    • Dear Seyedsadeghi Thank you for your feedback and for taking the time to write about your experience. We are delighted to read that you enjoyed your overall experience. We look forward to welcome you back to our hotel again in the future. Kind regards, Ann-Malin, Radisson Blu Scandinavia Hotel, Copenhagen

  • "bra"

  • tripadvisor rating 5.0
    • Bedömt: 2019-09-16
    • Typ av resa: Familj
  • bra hotell. nära till våra aktiviteter i Köpenhamn. bra rum och fin utsikt över Köpenhamn. väldigt internationellt hotell. Kanske det skulle vara 2 täcken i sängen istället för 1. Vi är nöjda med vår vistelse.

    • 5.0
      Rum
    • 5.0
      Standard
    • 4.0
      Sovkvalitet
    • 5.0
      Läge
    • 5.0
      Renlighet
    • 5.0
      Service
    • Service Manager R, Service Manager på Radisson Blu Scandinavia Hotel, Copenhagen, svarade på det här omdömet 2019-10-13
    • Kære lbgpersson, Mange tak for at dele din gode anmeldelse. Det glæder os at i havde et behagligt ophold og i nød jeres udsigt over København. Vi håber på at se jer igen. Bedste hilsner, Clara, Radisson Blu Scandinavia Hotel, Copenhagen

  • "Kort visit i köpenhamn"

  • tripadvisor rating 5.0
    • Bedömt: 2019-08-27
    • Typ av resa: Ensam resenär
  • Bra service, trevlig personal. Receptionen kunde nämna att man kunde hyra cyklar. Bra parkeringsmöjligheter, ser fram emot att besöka hotellet igen. Bra avkoppling med Casino i samma byggnad om man tycker om att spela lite.

    • 5.0
      Rum
    • 5.0
      Standard
    • 5.0
      Sovkvalitet
    • 4.0
      Läge
    • 5.0
      Renlighet
    • 5.0
      Service
    • Service Manager R, Service Manager på Radisson Blu Scandinavia Hotel, Copenhagen, svarade på det här omdömet 2019-10-13
    • Kære Gunnar, Mange tak for at dele din fantastiske anmeldelse! Det glæder os at læse at du havde et godt ophold og at du følte dig i gode hænder. Vi håber på at se dig igen. Venligste hilsner, Clara, Radisson Blu Scandinavia Hotel, Copenhagen

Se alla omdömen på TripAdvisor

Dessa omdömen är enskilda resenärers personliga åsikter och är ej förknippade med TripAdvisor LLC eller dess samarbetspartner.

© 2014 TripAdvisor LLC