Resenärers bedömningar på TripAdvisor

620 omdömen
Rankat som nr 4 av 10 hotell i Bodo

Typ av resenär

Utmärkt
176
Mycket bra
270
Medelmåttigt
114
Dåligt
39
Hemskt
21

Resenärers bedömningar

Jobb
218
Par
164
Ensam resenär
67
Familj
96
Kompisresa
53

Rankningsöversikt

Läge
4.5
Sovkvalitet
4.0
Rum
3.5
Service
4.5
Standard
3.5
Renlighet
4.0

Resenärers tips för att hjälpa dig att välja rätt rum

  • Högst upp med utsikt över havet. (PedroGBG)
    4.0
    2019-08-05
  • välj ett rum så högt upp som möjligt med utsikt mot hamnen (cheeton)
    4.0
    2016-10-13
  • Högt upp för utsiktens skull. (CMHVallentuna)
    4.0
    2012-07-19

Senaste omdömen från resenärer

  • "En mycket bra personlig upplevelse"

    • Bedömt: 2016-11-24
    • Typ av resa: Jobb
  • Den atmosfär är utmärkt, och så är den personal till. Den öppenhet och vänlighet hos personalen i den receptionen sätter en standard för den vistelse. Den Sjøsiden restaurang och den frukost är utmärkt, och så är den service för.

    • tripadvisor-rating
      Rum
    • tripadvisor-rating
      Standard
    • tripadvisor-rating
      Sovkvalitet
    • tripadvisor-rating
      Läge
    • tripadvisor-rating
      Renlighet
    • tripadvisor-rating
      Service
    • , General Manager på Radisson Blu Hotel, Bodo, svarade på det här omdömet 2016-12-02
    • Hi perkristianr2015! Thank you very much for taking the time to review your stay with us. Really glad you enjoyed the restaurant and breakfast. Im also very happy to hear that you appreciated the service in the reception. Hope to see you back here at your next visit to Bodø. Kind Regards Fred Anton F. Ravneberg General Manager

  • "Bra paket"

    • Bedömt: 2014-05-17
    • Typ av resa: Jobb
  • Radission i Bodö har ett bra läge och erbjuder allt vad du vill ha som affärsresenär. Bra rum med utmärkt badrum, en riktigt trevlig bar på översta våningen och en bra frukost. Om du är i Bodö, du har allt inom gångavstånd från hotellet. Om du får ett rum på de högre våningarna utsikten är hisnande när vädret är fint.

    • tripadvisor-rating
      Rum
    • tripadvisor-rating
      Standard
    • tripadvisor-rating
      Sovkvalitet
    • tripadvisor-rating
      Läge
    • tripadvisor-rating
      Renlighet
    • tripadvisor-rating
      Service
    • Fred Anton R, General Manager på Radisson Blu Hotel, Bodo, svarade på det här omdömet 2014-06-03
    • Dear 92matsw, Thank you for your review. Regards, Fred Anton Ravneberg, General Manager

  • "Midnight sun vistelse i Bodo"

    • Bedömt: 2017-06-19
    • Typ av resa:
  • Detta hotell har ett utmärkt läge är inte riktigt nära flygplatsen. Det har bekväma rum och personalen ger utmärkt kundservice. Jag skulle gärna bo här igen om jag var på affärsresa eller nöje.

    • Fred Anton R, General Manager på Radisson Blu Hotel, Bodo, svarade på det här omdömet 2017-06-22
    • Dear Jo W, Thank you very much for your great review of your stay with us! We hope to se you back if your travels brings you to our area. Kind regards, Fred Anton F. Ravneberg General Manager

  • "4 Minuters undersökning"

    • Bedömt: 2016-06-20
    • Typ av resa: Jobb
  • Hotellet har en mycket bra läge, med utsikt över hamnen och mountain. Mycket charmig och vänlig personal. Sängen oerhört bekväm. Renlighet i rummet oklanderlig. Stort urval till frukost, och fina för att kunna beställa en nylagad omelett!

    • tripadvisor-rating
      Rum
    • tripadvisor-rating
      Standard
    • tripadvisor-rating
      Sovkvalitet
    • tripadvisor-rating
      Läge
    • tripadvisor-rating
      Renlighet
    • tripadvisor-rating
      Service
    • , General Manager på Radisson Blu Hotel, Bodo, svarade på det här omdömet 2016-07-29
    • Dear Chatarina Thank you for your kind review it is much appreciated. I hope you will come back and stay with us next time you visit Bodø. Kind regards Fred Anton F Ravneberg General manager

  • "Ett trevligt ställe i Bodø."

    • Bedömt: 2014-10-10
    • Typ av resa: Jobb
  • Rent hotell. Vänlig personal. Utmärkt frukost. Centralt beläget i staden. Trevliga rum, några med utsikt över hamnen. Bowling i källaren på hotellet . Bra asiatisk restaurang i samma byggnad. Rekommenderas.

    • tripadvisor-rating
      Rum
    • tripadvisor-rating
      Standard
    • tripadvisor-rating
      Sovkvalitet
    • tripadvisor-rating
      Läge
    • tripadvisor-rating
      Renlighet
    • tripadvisor-rating
      Service
    • Kenneth E, Director of Sales på Radisson Blu Hotel, Bodo, svarade på det här omdömet 2014-10-22
    • Dear Helge H. Thank you for your kind review. We really value our guests feedback, as it gives us good pointers on how we perform. We are happy to hear that you enjoyed both the breakfast and the entire stay. We wish you welcom again at another convenience. Best ragards Kenneth Enæs-Hanssen Director of sales

Se alla omdömen på TripAdvisor

Dessa omdömen är enskilda resenärers personliga åsikter och är ej förknippade med TripAdvisor LLC eller dess samarbetspartner.

© 2014 TripAdvisor LLC