Resenärers bedömningar på TripAdvisor

2627 omdömen
Rankat som nr 24 av 53 hotell i Bergen

Typ av resenär

Utmärkt
816
Mycket bra
1133
Medelmåttigt
460
Dåligt
148
Hemskt
70

Resenärers bedömningar

Jobb
548
Par
1015
Ensam resenär
157
Familj
505
Kompisresa
258

Rankningsöversikt

Läge
4.5
Sovkvalitet
4.0
Rum
4.0
Service
4.0
Standard
4.0
Renlighet
4.5

Resenärers tips för att hjälpa dig att välja rätt rum

  • Rummen på 4, 5 våningar är bättre eftrsom man hör inte myket trafik. (Priyanwada M)
    4.0
    2019-07-11

Senaste omdömen från resenärer

  • "Bra men slarvigt"

    • Bedömt: 2015-02-09
    • Typ av resa: Jobb
  • Överlag ett bra hotell med mycket bra läge. Bra service i receptionen. Tyvärr är hotellet något slarvigt skött när det gäller de små detaljerna, t ex kan glas eller annat saknas i rummet. På grund av detta blir omdömet att värdet av att stanna där motsvarar inte fullt ut priset jag får betala.

    • tripadvisor-rating
      Rum
    • tripadvisor-rating
      Standard
    • tripadvisor-rating
      Sovkvalitet
    • tripadvisor-rating
      Läge
    • tripadvisor-rating
      Renlighet
    • tripadvisor-rating
      Service
    • Relations_Manager1, Guest Relations Manager på Radisson Blu Royal Hotel Bergen, svarade på det här omdömet 2015-02-26
    • Takk for din tilbakemelding Richard C. Vi er glade for å høre at du likte hotellets sentrale beliggenhet nært til det Bergen har å by på, og at du opplevde god service fra våre medarbeidere i resepsjonen. Glass er noe du som gjest alltid skal ha tilgang til på rommet, så vi beklager at dette ikke var på plass under ditt opphold. Vi tar denne tilbakemelding med oss videre, og vil gjøre vårt ytterste for at du som gjest skal trives. Vi håper at vi ser deg igjen her på Bryggen mange ganger i framtiden. Følg oss gjerne på sosiale media for siste nytt om hotellet.

  • "Finfint hotell"

    • Bedömt: 2014-02-27
    • Typ av resa: Ensam resenär
  • Mycket bra hotell med utmærkt service och læge. Super breakfast med allt man kan tænka sig! Enda nackdelen var långsamt internet. Næsta gång jag åker till Bergen kommer jag att bo hær. Rekommenderas varmt!

    • tripadvisor-rating
      Rum
    • tripadvisor-rating
      Standard
    • tripadvisor-rating
      Sovkvalitet
    • tripadvisor-rating
      Läge
    • tripadvisor-rating
      Renlighet
    • tripadvisor-rating
      Service
    • Therese S, Director of Sales på Radisson Blu Royal Hotel Bergen, svarade på det här omdömet 2014-03-04
    • Tusen takk for at du tok deg tid til å skrive om den positive opplevelsen din her på hotellet, Susanne – og mange takk for anbefalingen. Vi setter utrolig pris på din 5-stjernes tilbakemelding og dine mange hyggelige ord. Det er veldig kjekt å høre deg skryte av våre ansattes Yes I Can! service og den innholdsrike Super Breakfast buffet’en som er inkludert i romprisen. Kommentaren om Internett har blitt tatt videre med IT og du kan være trygg på at vi tar slike tilbakemeldinger veldig seriøst. Vi håper å se deg igjen her på Bryggen – du er hjertelig velkommen tilbake! Følg gjerne både hotellet og Filini Restaurant på Facebook for å være oppdatert på hva som skjer fremover.

  • "EN BESVIKELSE"

    • Bedömt: 2017-07-31
    • Typ av resa: Par
  • Även om jag fick rummet för ett bra pris efter anslutningen till Carlson Club, det var inte pengarna eftersom fasta installationer nådde inte upp till 4 stjärnigt standard. Ingen betala för att visa filmer som anges i rummet info. Skador på väggen, cigarrettbrännmärken på bordet och fönsterkarm. Bullrigt oregelbundet luftkonditioneringen. Mycket veckat sängkläder. Gardin som inte passar in i trekantiga fönster. Jag hade förväntat mig bättre från den här välkänt varumärke.

    • tripadvisor-rating
      Rum
    • tripadvisor-rating
      Standard
    • tripadvisor-rating
      Sovkvalitet
    • tripadvisor-rating
      Läge
    • tripadvisor-rating
      Renlighet
    • tripadvisor-rating
      Service
    • RadBluRoyalBergen, Guest Relations Manager på Radisson Blu Royal Hotel Bergen, svarade på det här omdömet 2017-08-01
    • Dear Linda B, Thank you for taking the time to give us your feedback after your stay with us, it´s greatly appreciated. I am very sorry to read about the experiences you had at our hotel during your stay with us, and this is not how we want our guests to feel at our hotel. I hope you would take the time to write me an email with information like when you stayed at our hotel and in what room you stayed in, so I could look into this matter. You could contact me on email: anneline.hermansen@radissonblu.com Again, I am very sorry for the inconvenience. Best regards, Anne Line Hermansen Guest Relations

  • "Skulle kunna vara bra men bullrigt musik till sent"

    • Bedömt: 2017-04-29
    • Typ av resa: Jobb
  • Bullrigt musiken till 01:00 på morgonen. Jag var inte informerats om detta och var tvungen att vara upp för arbete på 07:00 på morgonen. Om hotell vill ha dessa typer av evenemang då bör de ha hall någon annanstans. Mycket hänsynslösa! Ingen tsk första natten att koka kaffe. Om du vill äta i restaurangen på kvällen du behöver för att göra en bokning men ingen råder dig förskott.

    • tripadvisor-rating
      Läge
    • tripadvisor-rating
      Renlighet
    • tripadvisor-rating
      Service
    • RadBluRoyalBergen, Guest Relations Manager på Radisson Blu Royal Hotel Bergen, svarade på det här omdömet 2017-05-01
    • Dear A9996WBjohnc, First of all would I like to thank you for taking the time to give us your feedback after your stay with us, it's greatly appreciated. I truly regret to read about your experience at our hotel during your recently stay with us. The reception should have informed all guests about this event because of the music upon check-in, and we did our best to check-in our guests as far from the event venue as possible, but since the hotel were almost fully booked it was difficult to allocate all guests away from the noise. Again - we are truly sorry about the inconvenience and that you were affected by this. I would greatly appreciate it you could contact me directly on my email so we could sort this out - my email address is; anneline.hermansen@radissonblu.com I'm looking forward hearing from you. Kind regards, Anne Line H. Guest Relations Radisson Blu Royal Hotel, Bergen

  • "Bergen"

    • Bedömt: 2017-04-25
    • Typ av resa: Jobb
  • Utmärkt läge personalen var mycket vänlig och hjälpsam när jag frågade frågor. Längs vattnet hotellet är vackert. Rummet var rymligt och mycket rent. Kuddarna var bekväma. Mycket nära till lokala restauranger och shopping.

    • tripadvisor-rating
      Rum
    • tripadvisor-rating
      Standard
    • tripadvisor-rating
      Sovkvalitet
    • tripadvisor-rating
      Läge
    • tripadvisor-rating
      Renlighet
    • tripadvisor-rating
      Service
    • RadBluRoyalBergen, Guest Relations Manager på Radisson Blu Royal Hotel Bergen, svarade på det här omdömet 2017-04-29
    • Dear Gary B, First of all would I like to thank you for taking the time to give us your feedback after your stay with us and for rating us with the best score, we greatly appreciate it. It pleases me very much to read that you enjoyed your stay with us here in Bergen, and that you enjoyed our wonderful location at Bryggen. Very nice to read that you found your room spacious and clean, and that you had a good night sleep. Thank you for also mentioning our service minded "Yes I Can" staff, we do our very best to make all our guests feel welcome during their stay with us :-) We hope to have the pleasure welcoming you again here in Bergen in the near future, and also in other Radisson Blu properties. Kind regards, Anne Line H. Guest Relations Radisson Blu Royal Hotel, Bergen Follow us on social media for updates from the hotel.

Se alla omdömen på TripAdvisor

Dessa omdömen är enskilda resenärers personliga åsikter och är ej förknippade med TripAdvisor LLC eller dess samarbetspartner.

© 2014 TripAdvisor LLC