Resenärers bedömningar på TripAdvisor

2705 omdömen
Rankat som nr 24 av 53 hotell i Bergen

Typ av resenär

Utmärkt
840
Mycket bra
1166
Medelmåttigt
471
Dåligt
156
Hemskt
73

Resenärers bedömningar

Jobb
580
Par
1031
Ensam resenär
159
Familj
512
Kompisresa
261

Rankningsöversikt

Läge
4.5
Sovkvalitet
4.0
Rum
4.0
Service
4.0
Standard
4.0
Renlighet
4.5

Resenärers tips för att hjälpa dig att välja rätt rum

  • Rummen på 4, 5 våningar är bättre eftrsom man hör inte myket trafik. (Priyanwada M)
    4.0
    2019-07-11

Senaste omdömen från resenärer

  • "Finfint hotell"

    • Bedömt: 2014-02-27
    • Typ av resa: Ensam resenär
  • Mycket bra hotell med utmærkt service och læge. Super breakfast med allt man kan tænka sig! Enda nackdelen var långsamt internet. Næsta gång jag åker till Bergen kommer jag att bo hær. Rekommenderas varmt!

    • tripadvisor-rating
      Rum
    • tripadvisor-rating
      Standard
    • tripadvisor-rating
      Sovkvalitet
    • tripadvisor-rating
      Läge
    • tripadvisor-rating
      Renlighet
    • tripadvisor-rating
      Service
    • Therese S, Director of Sales på Radisson Blu Royal Hotel Bergen, svarade på det här omdömet 2014-03-04
    • Tusen takk for at du tok deg tid til å skrive om den positive opplevelsen din her på hotellet, Susanne – og mange takk for anbefalingen. Vi setter utrolig pris på din 5-stjernes tilbakemelding og dine mange hyggelige ord. Det er veldig kjekt å høre deg skryte av våre ansattes Yes I Can! service og den innholdsrike Super Breakfast buffet’en som er inkludert i romprisen. Kommentaren om Internett har blitt tatt videre med IT og du kan være trygg på at vi tar slike tilbakemeldinger veldig seriøst. Vi håper å se deg igjen her på Bryggen – du er hjertelig velkommen tilbake! Følg gjerne både hotellet og Filini Restaurant på Facebook for å være oppdatert på hva som skjer fremover.

  • "Bra men slarvigt"

    • Bedömt: 2015-02-09
    • Typ av resa: Jobb
  • Överlag ett bra hotell med mycket bra läge. Bra service i receptionen. Tyvärr är hotellet något slarvigt skött när det gäller de små detaljerna, t ex kan glas eller annat saknas i rummet. På grund av detta blir omdömet att värdet av att stanna där motsvarar inte fullt ut priset jag får betala.

    • tripadvisor-rating
      Rum
    • tripadvisor-rating
      Standard
    • tripadvisor-rating
      Sovkvalitet
    • tripadvisor-rating
      Läge
    • tripadvisor-rating
      Renlighet
    • tripadvisor-rating
      Service
    • Relations_Manager1, Guest Relations Manager på Radisson Blu Royal Hotel Bergen, svarade på det här omdömet 2015-02-26
    • Takk for din tilbakemelding Richard C. Vi er glade for å høre at du likte hotellets sentrale beliggenhet nært til det Bergen har å by på, og at du opplevde god service fra våre medarbeidere i resepsjonen. Glass er noe du som gjest alltid skal ha tilgang til på rommet, så vi beklager at dette ikke var på plass under ditt opphold. Vi tar denne tilbakemelding med oss videre, og vil gjøre vårt ytterste for at du som gjest skal trives. Vi håper at vi ser deg igjen her på Bryggen mange ganger i framtiden. Følg oss gjerne på sosiale media for siste nytt om hotellet.

  • "Bergen"

    • Bedömt: 2017-04-25
    • Typ av resa: Jobb
  • Utmärkt läge personalen var mycket vänlig och hjälpsam när jag frågade frågor. Längs vattnet hotellet är vackert. Rummet var rymligt och mycket rent. Kuddarna var bekväma. Mycket nära till lokala restauranger och shopping.

    • tripadvisor-rating
      Rum
    • tripadvisor-rating
      Standard
    • tripadvisor-rating
      Sovkvalitet
    • tripadvisor-rating
      Läge
    • tripadvisor-rating
      Renlighet
    • tripadvisor-rating
      Service
    • RadBluRoyalBergen, Guest Relations Manager på Radisson Blu Royal Hotel Bergen, svarade på det här omdömet 2017-04-29
    • Dear Gary B, First of all would I like to thank you for taking the time to give us your feedback after your stay with us and for rating us with the best score, we greatly appreciate it. It pleases me very much to read that you enjoyed your stay with us here in Bergen, and that you enjoyed our wonderful location at Bryggen. Very nice to read that you found your room spacious and clean, and that you had a good night sleep. Thank you for also mentioning our service minded "Yes I Can" staff, we do our very best to make all our guests feel welcome during their stay with us :-) We hope to have the pleasure welcoming you again here in Bergen in the near future, and also in other Radisson Blu properties. Kind regards, Anne Line H. Guest Relations Radisson Blu Royal Hotel, Bergen Follow us on social media for updates from the hotel.

  • "Mycket bra hotell"

    • Bedömt: 2017-04-18
    • Typ av resa: Familj
  • Jag hade en resa tillsammans med min familj för första gången i Bergen. Vi var mycket positivly överraskad av staden, det var mycket noce. Radisson är en utmärkt hotell att bo på. Jag hoppas vi kan går tillbaka någon dag.

    • tripadvisor-rating
      Rum
    • tripadvisor-rating
      Standard
    • tripadvisor-rating
      Sovkvalitet
    • tripadvisor-rating
      Läge
    • tripadvisor-rating
      Renlighet
    • tripadvisor-rating
      Service
    • RadBluRoyalBergen, Guest Relations Manager på Radisson Blu Royal Hotel Bergen, svarade på det här omdömet 2017-04-20
    • Dear ivangD917NC, Thank you for choosing Radisson Blu Royal Hotel for your first visit to Bergen, and for taking the time to give us your feedback after your stay :-) I'm glad to read that you enjoyed your stay and that you liked our wonderful city :-) We hope to see you again in the near future here in Bergen and in other Radisson Blu properties. Kind regards, Anne Line H. Guest Relations Radisson Blu Royal Hotel, Bergen

  • "Minnesvärd!"

    • Bedömt: 2016-12-18
    • Typ av resa: Jobb
  • Utmärkt, en fantastisk vistelse. Älskade det som alltid! Personalen är mycket varm och välkomnande och mycket hjälpsam när du vill ha information t.ex. platser att se Etc. finnas där också gratis wifi på rummen som är ett måste för affärsresenärer.

    • tripadvisor-rating
      Rum
    • tripadvisor-rating
      Standard
    • tripadvisor-rating
      Sovkvalitet
    • tripadvisor-rating
      Läge
    • tripadvisor-rating
      Renlighet
    • tripadvisor-rating
      Service
    • RadBluRoyalBergen, Guest Relations Manager på Radisson Blu Royal Hotel Bergen, svarade på det här omdömet 2016-12-23
    • Dear Thelma010, First of all I would like to thank you for writing a review about your stay with us, and giving us the top score. It pleases me to read that you had a lovely stay with us, it is a great pleasure having you as a guest :-) Thank you so much for mentioning our serviceminded ''Yes I Can'' staff, we do our best to make every guest feel welcome at our hotel. We are looking forward to welcoming you again, as I said - it is always a pleasure having you here. Best wishes for a lovely Christmas and a happy New Year, Anne Line H. Guest Relations Manager Follow us on Facebook & Instagram for updates from the hotel.

Se alla omdömen på TripAdvisor

Dessa omdömen är enskilda resenärers personliga åsikter och är ej förknippade med TripAdvisor LLC eller dess samarbetspartner.

© 2014 TripAdvisor LLC