Betyg från resenärer på TripAdvisor

tripadvisor rating 3.5 679 omdömen
Rankat som nr 8 av 18 hotell i Aalborg

Betyg från resenärer

Utmärkt
111
Mycket bra
202
Medelmåttigt
219
Dåligt
102
Hemskt
45

Typ av resenär

Business
288
Couples
165
Solo travel
29
Family
115
Friends getaway
35

Översikt över betyg

Location
4.0
Sleep Quality
3.5
Rooms
3.5
Service
4.0
Value
3.5
Cleanliness
3.5

Resenärers tips för att hjälpa dig att välja rätt rum

  • If you live plant based, vegetarian or vegan - either bring your own food or book elsewhere. (Johnny_hojfeldt)
    3.0
    2021-09-19
  • Book car park (Graham s)
    4.0
    2019-10-31
  • Some do have air con but not all. Mine did not! (Peter R)
    2.0
    2019-09-10
  • Business Class rooms have air-conditioning (Lestat1973)
    3.0
    2019-07-31
  • Try top floor towards the fjord. (Captain_KJ)
    1.0
    2019-07-24

Resenärers omdömen

  • "Micke"

  • tripadvisor rating 5.0
    • Bedömt: 2021-12-18
    • Typ av resa: Jobb
  • Är ofta i Aalborg på affärsresa, bäst hotellet jag provat i staden och återkommer alltid hit om det är ledigt. Fantastisk frukost, trevligaste personalen i receptionen och baren. Mitt i stan och nära till restauranger, shopping.

    • 5.0
      Rum
    • 5.0
      Standard
    • 5.0
      Sovkvalitet
    • 5.0
      Läge
    • 5.0
      Renlighet
    • 5.0
      Service
  • "Perfekt läge"

  • tripadvisor rating 5.0
    • Bedömt: 2016-05-08
    • Typ av resa: Par
  • Mycket bra hotell med riktigt bra läge i centrum nära restauranger och shopping. Hotellet är tyst, lugn och skönt. Rummet var rymligt och bra. Sköna sängar, tyst och lugnt så man verkligen fick sova, badrummet var funktionellt och rent. Frukosten är riklig och mycket smakfull.

    • 4.0
      Rum
    • 4.0
      Standard
    • 5.0
      Sovkvalitet
    • 5.0
      Läge
    • 4.0
      Renlighet
    • 5.0
      Service
    • AALZH_Aalborg, Guest Relations Manager på Radisson Blu Limfjord Hotel, Aalborg, svarade på det här omdömet 2016-05-24
    • Kære Helene Tak fordi du har taget dig tid til at skrive en anmeldelse. Det betyder meget for os. Det glæder os meget at i har nydt jeres ophold hos os, og håber at vi kan få mulighed for at byde jer velkommen en anden gang.

  • "Mycket Bra...."

  • tripadvisor rating 5.0
    • Bedömt: 2016-01-20
    • Typ av resa: Ensam resenär
  • Bästa läget i Aalborg, nära till allt. Mycket trevlig personal som hjälper en med ett leende på läpparna. Bra parkering. Rymliga rum med god standard. Bra frukostbuffé, bra wi-fi uppkoppling, bra sängar. Jag rekommenderar detta hotell. //Richard Fredlund

    • AALZH_Aalborg, Director of Sales på Radisson Blu Limfjord Hotel, Aalborg, svarade på det här omdömet 2016-01-22
    • Kære Richard Tusind tak for din anmeldelse af vores hotel. Det glæder mig meget, at du nød jeres ophold hos os. Vi glæder os til at kunne byde jer vlekommen en anden gang.

  • "Tillgänglighet"

  • tripadvisor rating 4.0
    • Bedömt: 2022-07-30
    • Typ av resa: Par
  • Ett fint och bra hotell, mycket god service och en väldigt fin frukost. Vi hade bokat ett anpassat rum, men det var dåligt anpassat badrum! Krokarna i badrummet satt högre än axelnivå på stående, under handfatet var ett skåp så man inte kunde köra in rullstolen under. En sänkt spegel räcker inte...

    • 4.0
      Rum
    • 4.0
      Standard
    • 4.0
      Sovkvalitet
    • 4.0
      Läge
    • 3.0
      Renlighet
    • 5.0
      Service
  • "Bra läge"

  • tripadvisor rating 4.0
    • Bedömt: 2019-09-12
    • Typ av resa: Jobb
  • Hotellet ligger vid vattnet och det är nära till restauranger och nöjen. Rummet var stort med fin utsikt mot vattnet och Aalborg slott. Frukost helt ok, även om urvalet inte var så stort. Vänlig och hjälpsam personal i receptionen.

Se alla omdömen på TripAdvisor

Dessa omdömen är enskilda resenärers personliga åsikter och är ej förknippade med TripAdvisor LLC eller dess samarbetspartner.

© 2014 TripAdvisor LLC