Resenärers bedömningar på TripAdvisor

505 omdömen
Rankat som nr 9 av 19 hotell i Aalborg

Typ av resenär

Utmärkt
69
Mycket bra
151
Medelmåttigt
175
Dåligt
77
Hemskt
33

Resenärers bedömningar

Jobb
229
Par
119
Ensam resenär
21
Familj
81
Kompisresa
31

Rankningsöversikt

Läge
4.0
Sovkvalitet
3.0
Rum
3.0
Service
4.0
Standard
3.0
Renlighet
3.5

Resenärers tips för att hjälpa dig att välja rätt rum

  • Rum mot vattnet är värt priset. (89anders_)
    4.0
    2016-09-01
  • Välj sidan bort från gatan. Ut mot Limfjorden är tystare (PerElis)
    2.0
    2014-12-04

Senaste omdömen från resenärer

  • "Perfekt läge"

    • Bedömt: 2016-05-08
    • Typ av resa: Par
  • Mycket bra hotell med riktigt bra läge i centrum nära restauranger och shopping. Hotellet är tyst, lugn och skönt. Rummet var rymligt och bra. Sköna sängar, tyst och lugnt så man verkligen fick sova, badrummet var funktionellt och rent. Frukosten är riklig och mycket smakfull.

    • tripadvisor-rating
      Rum
    • tripadvisor-rating
      Standard
    • tripadvisor-rating
      Sovkvalitet
    • tripadvisor-rating
      Läge
    • tripadvisor-rating
      Renlighet
    • tripadvisor-rating
      Service
    • AALZH_Aalborg, Guest Relations Manager på Radisson Blu Limfjord Hotel, Aalborg, svarade på det här omdömet 2016-05-24
    • Kære Helene Tak fordi du har taget dig tid til at skrive en anmeldelse. Det betyder meget for os. Det glæder os meget at i har nydt jeres ophold hos os, og håber at vi kan få mulighed for at byde jer velkommen en anden gang.

  • "Ingen AC på rummet"

    • Bedömt: 2018-08-03
    • Typ av resa: Familj
  • Tyvärr så var natten hemsk pga värmen. Blev erbjuden en fläkt i receptionen vid incheckningen, borde ha anat oråd då. Fläkten hjälpte inte. Därav betyget, annars bra frukost och trevlig personal, därför fick det tvåa i betyg. Jag återkommer troligen inte till det hotellet

    • tripadvisor-rating
      Rum
    • tripadvisor-rating
      Standard
    • tripadvisor-rating
      Sovkvalitet
    • tripadvisor-rating
      Läge
    • tripadvisor-rating
      Renlighet
    • tripadvisor-rating
      Service
    • AALZH_Aalborg, Chef  på Radisson Blu Limfjord Hotel, Aalborg, svarade på det här omdömet 2018-08-07
    • Dear Maria Harr, Thank you for taking the time to give us your review after your stay. We are pleased to hearing that you were happy with the breakfast. We are sorry that you had a poor experience, particularly with the missing air condition of the room. We do our very best to make sure that our guests are comfortable and receive the best service and regret to hear that it did not happen on this occasion. We hope to be able to welcome you back to us next time you visit Aalborg. Mette Hedegaard / Hotel Manager

  • "Business Hotel in Aalborg"

    • Bedömt: 2018-05-18
    • Typ av resa: Jobb
  • Fantastic breakfast and great location. The rooms are quiet inspite of being opposite the party street of Aalborg. Virtually everything of interest is within walking distance. Room Service is good and the staff at the reception very polite.

    • tripadvisor-rating
      Rum
    • tripadvisor-rating
      Standard
    • tripadvisor-rating
      Sovkvalitet
    • tripadvisor-rating
      Läge
    • tripadvisor-rating
      Renlighet
    • tripadvisor-rating
      Service
  • "Fantastic Breakfast!"

    • Bedömt: 2016-02-15
    • Typ av resa: Jobb
  • Great breakfast, lovely staff and the nicest coffee I have ever had. I was here on business, but would love to return some day for a holiday. The only drawback was the European 2 x single beds pushed together thing, and two single duvets instead of one big double-bed with a double duvet.

    • tripadvisor-rating
      Rum
    • tripadvisor-rating
      Standard
    • tripadvisor-rating
      Sovkvalitet
    • tripadvisor-rating
      Läge
    • tripadvisor-rating
      Renlighet
    • tripadvisor-rating
      Service
    • AALZH_Aalborg, Director of Sales på Radisson Blu Limfjord Hotel, Aalborg, svarade på det här omdömet 2016-02-19
    • Dear James Thank you for taking the time to write your review. It means a lot to us. I am very pleased that you have enjoyed our hotel so much, that you would concider to come back on vacation - please send us an email and we will make you a good offer :) Hope to see you soon!

  • "Radisson Blu stay"

    • Bedömt: 2016-02-04
    • Typ av resa: Jobb
  • Overall I had a very pleasant stay. And the complimentary breakfast was amazing. Also, the check in and check out went smoothly. We did experience trouble with the rental car not starting, so the employee at the front desk acting promptly in getting us a cab in a timely manner so we did not miss our flight.

    • tripadvisor-rating
      Rum
    • tripadvisor-rating
      Standard
    • tripadvisor-rating
      Sovkvalitet
    • tripadvisor-rating
      Läge
    • tripadvisor-rating
      Renlighet
    • tripadvisor-rating
      Service
    • AALZH_Aalborg, Guest Relations Manager på Radisson Blu Limfjord Hotel, Aalborg, svarade på det här omdömet 2016-02-10
    • Dear Jodie Thank you very much for the great review of our hotel. I will make sure to pass it on to my colleaques. We loved having you here, and I hope you had a safe flight home. Hope to see you again in the future!

Se alla omdömen på TripAdvisor

Dessa omdömen är enskilda resenärers personliga åsikter och är ej förknippade med TripAdvisor LLC eller dess samarbetspartner.

© 2014 TripAdvisor LLC