Resenärers bedömningar på TripAdvisor

498 omdömen
Rankat som nr 9 av 19 hotell i Aalborg

Typ av resenär

Utmärkt
68
Mycket bra
147
Medelmåttigt
174
Dåligt
76
Hemskt
33

Resenärers bedömningar

Jobb
226
Par
117
Ensam resenär
21
Familj
80
Kompisresa
31

Rankningsöversikt

Läge
4.0
Sovkvalitet
3.0
Rum
3.0
Service
4.0
Standard
3.0
Renlighet
3.5

Resenärers tips för att hjälpa dig att välja rätt rum

  • Rum mot vattnet är värt priset. (89anders_)
    4.0
    2016-09-01
  • Välj sidan bort från gatan. Ut mot Limfjorden är tystare (PerElis)
    2.0
    2014-12-04

Senaste omdömen från resenärer

  • "Ingen AC på rummet"

    • Bedömt: 2018-08-03
    • Typ av resa: Familj
  • Tyvärr så var natten hemsk pga värmen. Blev erbjuden en fläkt i receptionen vid incheckningen, borde ha anat oråd då. Fläkten hjälpte inte. Därav betyget, annars bra frukost och trevlig personal, därför fick det tvåa i betyg. Jag återkommer troligen inte till det hotellet

    • tripadvisor-rating
      Rum
    • tripadvisor-rating
      Standard
    • tripadvisor-rating
      Sovkvalitet
    • tripadvisor-rating
      Läge
    • tripadvisor-rating
      Renlighet
    • tripadvisor-rating
      Service
    • AALZH_Aalborg, Chef  på Radisson Blu Limfjord Hotel, Aalborg, svarade på det här omdömet 2018-08-07
    • Dear Maria Harr, Thank you for taking the time to give us your review after your stay. We are pleased to hearing that you were happy with the breakfast. We are sorry that you had a poor experience, particularly with the missing air condition of the room. We do our very best to make sure that our guests are comfortable and receive the best service and regret to hear that it did not happen on this occasion. We hope to be able to welcome you back to us next time you visit Aalborg. Mette Hedegaard / Hotel Manager

  • "Perfekt läge"

    • Bedömt: 2016-05-08
    • Typ av resa: Par
  • Mycket bra hotell med riktigt bra läge i centrum nära restauranger och shopping. Hotellet är tyst, lugn och skönt. Rummet var rymligt och bra. Sköna sängar, tyst och lugnt så man verkligen fick sova, badrummet var funktionellt och rent. Frukosten är riklig och mycket smakfull.

    • tripadvisor-rating
      Rum
    • tripadvisor-rating
      Standard
    • tripadvisor-rating
      Sovkvalitet
    • tripadvisor-rating
      Läge
    • tripadvisor-rating
      Renlighet
    • tripadvisor-rating
      Service
    • AALZH_Aalborg, Guest Relations Manager på Radisson Blu Limfjord Hotel, Aalborg, svarade på det här omdömet 2016-05-24
    • Kære Helene Tak fordi du har taget dig tid til at skrive en anmeldelse. Det betyder meget for os. Det glæder os meget at i har nydt jeres ophold hos os, og håber at vi kan få mulighed for at byde jer velkommen en anden gang.

  • "Great hotel with very friendly, help staff"

    • Bedömt: 2018-12-13
    • Typ av resa: Jobb
  • Great hotel with very friendly, helpful and knowledgeable staff which made our short stay in Aalborg all the more wnjoyable. Breakfast buffet couldn’t be faulted and catered for all tastes. Hotel is located near the water and is close to the markets and shops.

    • tripadvisor-rating
      Rum
    • tripadvisor-rating
      Standard
    • tripadvisor-rating
      Sovkvalitet
    • tripadvisor-rating
      Läge
    • tripadvisor-rating
      Renlighet
    • tripadvisor-rating
      Service
  • "Business Trip"

    • Bedömt: 2018-11-19
    • Typ av resa: Jobb
  • Had a great stay with a great receptionist and cook! My breakfasts have been much enchanced thanks to him. THe hotel is having great localization, with very good restaurants near by. I would recomend it to business travel.

    • tripadvisor-rating
      Rum
    • tripadvisor-rating
      Standard
    • tripadvisor-rating
      Sovkvalitet
    • tripadvisor-rating
      Läge
    • tripadvisor-rating
      Renlighet
    • tripadvisor-rating
      Service
  • "Great customer support"

    • Bedömt: 2018-08-16
    • Typ av resa: Jobb
  • Nicolai, the receptionist on Friday, August 10 went above and beyond to help me out after my very early flight was cancelled. Even though I had already checked out, he got me water while I was trying to rebook my flight and then made a new key so I could go back to the room and get a few more hours of sleep. I really appreciated his help. The hotel itself is average, however the great support of one of its employees made the stay a memorable experience for me.

    • tripadvisor-rating
      Standard
    • tripadvisor-rating
      Sovkvalitet
    • tripadvisor-rating
      Service
    • AALZH_Aalborg, Chef  på Radisson Blu Limfjord Hotel, Aalborg, svarade på det här omdömet 2018-08-19
    • Dear Hannelore Thank you so much for taking the time to share your positive feedback, it means a lot to us. We are happy to hear that Nicolai went above and beyond to help you, after your flight was cancelled.We look forward to welcoming you back some other time. Kind regards Mette Hedegaard / Hotel Manager

Se alla omdömen på TripAdvisor

Dessa omdömen är enskilda resenärers personliga åsikter och är ej förknippade med TripAdvisor LLC eller dess samarbetspartner.

© 2014 TripAdvisor LLC