Betyg från resenärer på TripAdvisor

1353 omdömen
Rankat som nr 38 av 109 hotell i Oslo
"Certificate of Excellence 2020" Certificate of Excellence 2020

Typ av resenär

Utmärkt
377
Mycket bra
687
Medelmåttigt
217
Dåligt
38
Hemskt
34

Betyg från resenärer

Jobb
279
Par
544
Ensam resenär
101
Familj
191
Kompisresa
163

Översikt över betyg

Läge
4.5
Sovkvalitet
4.0
Rum
4.0
Service
4.0
Standard
4.0
Renlighet
4.5

Resenärers tips för att hjälpa dig att välja rätt rum

  • Rummet mot bakgården var väldigt tyst och bra men vi hade bara en husvägg att titta ut på. (Kerstin G)
    4.0
    2015-05-21
  • Be om ett rum på 7:e våningen, då får man balkong! (oklart om det kostar extra) (Draaw)
    4.0
    2012-01-24

Senaste omdömen från resenärer

  • "Väldigt bra!"

    • Bedömt: 2018-10-23
    • Typ av resa: Jobb
  • Väldigt bra! Frukost lite basic, annars strålande. Super fin service vid in & utcheckningen! Fint rum. Bra läge, enkelt att gå från Oslo S. Jag har bott här två gånger och kommer helt säkert bo här igen.

    • tripadvisor-rating
      Rum
    • tripadvisor-rating
      Standard
    • tripadvisor-rating
      Sovkvalitet
    • tripadvisor-rating
      Läge
    • tripadvisor-rating
      Renlighet
    • tripadvisor-rating
      Service
    • MayHelenM1, Manager på Park Inn by Radisson Oslo, svarade på det här omdömet 2018-10-24
    • Hei annika0stwald, For en flott og hyggelig tilbakemelding på ditt nylige opphold hos oss. Vi er henrykte over at du fant vår beliggenhet bra og selvsagt at service mottatt av vårt personale var utmerket. Dette gjør oss meget stolte da vi vet at våre kollegaer anstrenger seg daglig for å finne nye måter å hjelpe våre gjester på og vi ønsker være behjelpelige samt immøtekommende for alle våre besøkende. Det er da motiverende å se at våre gjester merker innsatsen og ønsker komme tilbake. Tusen takk og velkommen tilbake så snart muligheten byr seg! Vennlig hilsen, MayHelèn Midtrud Service Manager

  • "Rent o trevligt - lång promenad från Sentralen."

    • Bedömt: 2018-03-10
    • Typ av resa: Par
  • Trodde jag bokade ett rum nära sentralen men det blev en extra taxiresa för oss. Mitt eget fel. Hotellet var rent och personalen var bra. Frukosten utmärkt med allt vad man förväntar sig av en hotellfrukost! Vi blev uppgraderade utan kostnad till ett businessroom där en nespressomaskin stod till förfogande, nice!

    • tripadvisor-rating
      Rum
    • tripadvisor-rating
      Standard
    • tripadvisor-rating
      Sovkvalitet
    • tripadvisor-rating
      Läge
    • tripadvisor-rating
      Renlighet
    • tripadvisor-rating
      Service
    • Hanne O, Front Office Manager på Park Inn by Radisson Oslo, svarade på det här omdömet 2018-03-12
    • Kjære Annika. Tusen takk for at du tok deg tid til å skrive om din opplevelse hos oss. Det er gledelig å lese at du er fornøyd med teamet på hotellet, renholdet og vår fantastiske hotellfrokost. Det skal jeg sørge for å formidle videre til de avdelingene dette gjelder. Det er beklagelig at du måtte ta en taxi til hotellet, fordi vi er veldig stolte over den sentrale beliggengheten mellom det Kongelige Slott, Akershus Festning og gåavstand til Karl Johans Gate og Oslo Sentralstasjon. Neste gang kan du ringe resepsjonen så skal vi være behjelpelig med å forklare deg veien til hotellet. Håper du hadde et flott opphold hos oss og at jeg kan få gleden av å ønske deg velkommen tilbake ved en senere anledning. Med vennlig hilsen Hanne Olsen, Front Office Manager.

  • "Värde för pengarna"

    • Bedömt: 2016-11-17
    • Typ av resa: Jobb
  • Ett utmärkt nyrenoverat enklare hotel med bra läge nära shopping och tunnelbana. Lobby baren är tråkig och har ett mycket begränsat utbud. Frukosten är inte värd att betala för så gå hellre ut och ät.

    • tripadvisor-rating
      Rum
    • tripadvisor-rating
      Standard
    • tripadvisor-rating
      Sovkvalitet
    • tripadvisor-rating
      Läge
    • tripadvisor-rating
      Renlighet
    • tripadvisor-rating
      Service
    • MyHuynh, Manager på Park Inn by Radisson Oslo, svarade på det här omdömet 2019-12-04
    • Dear BrianmR4571ZL, Thank you very much for the feedback following your stay with us. We are appreciative to hear that you had a pleasant time while staying with us. We hope to see you soon – Welcome back to us! Best regards, My Huynh Service Manager

  • "Rekommenderas starkt"

    • Bedömt: 2018-10-07
    • Typ av resa: Kompisresa
  • Platsen är gångavstånd till allt. Personalen här är mycket hjälpsamma och vänliga. Mitt rum hade en mycket bekväm king size-säng omgiven av roliga mångfärgade neonljus. Mitt rum var en bra storlek och gav allt jag behövde. Jag jobbar på ett lyxhotell i lyx och när jag säger att jag gillade detta hotell, det är en stor komplimang till dem.

    • tripadvisor-rating
      Rum
    • tripadvisor-rating
      Standard
    • tripadvisor-rating
      Sovkvalitet
    • tripadvisor-rating
      Läge
    • tripadvisor-rating
      Renlighet
    • MayHelenM1, Manager på Park Inn by Radisson Oslo, svarade på det här omdömet 2018-10-08
    • Hi Tigergemm, Wow, what can I say? Other than thank you! We're honored to have guests review and rate their experience as this is truly invaluable for us. We appreciate the time you took to write this and your time with us. We have a dedicated team here at this hotel that all understand that a little goes a long way and we're proud of all their efforts to better the overall guest experience with everyone visiting. Oslo is a beautiful city and I truly hope you got to see all the major sights and were well treated all around. You are more than welcome to return in the future to come: Oslo has a lot to offer. All the best, MayHelèn Midtrud Service Manager

  • "Bra hotell, vänlig personal!"

    • Bedömt: 2017-07-26
    • Typ av resa: Kompisresa
  • Bra hotell. Personalen var mycket vänlig och professionell. Den hotel är i ett mycket centralt läge, perfekt för turister att komma runt till alla av de sevärdheter osv. , bekväma rum och sängar. Apple-TV och google chomecast på alla smarta tv. USB-portar i väggarna var mycket praktiskt! Fantastisk vistelse 👍

    • tripadvisor-rating
      Rum
    • tripadvisor-rating
      Standard
    • tripadvisor-rating
      Sovkvalitet
    • tripadvisor-rating
      Läge
    • tripadvisor-rating
      Renlighet
    • tripadvisor-rating
      Service
    • Stine A, Front Office Manager på Park Inn by Radisson Oslo, svarade på det här omdömet 2017-08-01
    • Dear ConorL38, Thank you for sharing your wonderful review of your recent stay with us here at Park Inn by Radisson Oslo. It is a true pleasure to read that our employees took good care of you, and made your stay memorable. I am also happy to hear that you enjoyed the rooms and location of the hotel. We hope to see you again in near future. Kind Regards, Stine Amunden Front Office Manager

Se alla omdömen på TripAdvisor

Dessa omdömen är enskilda resenärers personliga åsikter och är ej förknippade med TripAdvisor LLC eller dess samarbetspartner.

© 2014 TripAdvisor LLC