Betyg från resenärer på TripAdvisor

tripadvisor rating 4.0 1447 omdömen
Rankat som nr 36 av 106 hotell i Oslo

Betyg från resenärer

Utmärkt
407
Mycket bra
719
Medelmåttigt
230
Dåligt
51
Hemskt
40

Typ av resenär

Business
294
Couples
571
Solo travel
102
Family
216
Friends getaway
170

Översikt över betyg

Location
4.5
Sleep Quality
4.0
Rooms
4.0
Service
4.0
Value
4.0
Cleanliness
4.5

Resenärers tips för att hjälpa dig att välja rätt rum

  • 316 if you like scenic concrete walls! (anashenwrath)
    3.0
    2022-07-04
  • AVOID all rooms ending on 26 all floors if you value fresh air or temperatures under 25 C when you sleep! (Xacos)
    2.0
    2022-04-07
  • Be aware that there is no other parking in central Oslo than the parking houses! (reijob)
    4.0
    2021-09-20
  • Avoid rooms near the lift (haygroupie)
    3.0
    2020-02-13
  • Any room but the 7th floor. (MikeNottm)
    4.0
    2019-11-03

Resenärers omdömen

  • "Prisvärt hotell"

  • tripadvisor rating 5.0
    • Bedömt: 2021-09-09
    • Typ av resa: Jobb
  • Prisvärt hotell centralt i Oslo, gångavstånd till en mängd sevärdheter och Flytoget. Vänlig och hjälpsam personal, rena, tysta rum. Frukosten kunde ha varit lite mer variationsrik, men den är helt acceptabel.

    • 5.0
      Rum
    • 4.0
      Standard
    • 5.0
      Sovkvalitet
    • 4.0
      Läge
    • 4.0
      Renlighet
    • 5.0
      Service
    • Sara Janitz, Gjestetjenester/resepsjon på Park Inn by Radisson Oslo, svarade på det här omdömet 2021-09-29
    • Dear Guest, Thank you for your feedback regarding your stay at Park Inn by Radisson Oslo. We are happy to hear that you enjoyed your stay with us. We hope we can welcome you back to our hotel sometime in the near future. Do not hesitate to contact us if we can be of further assistance. Sincerely Park Inn by Radisson Oslo

  • "Bra läge i Oslo"

  • tripadvisor rating 5.0
    • Bedömt: 2019-09-23
    • Typ av resa: Par
  • Mycket bra hotel med bra läge centralt i Oslo. Utmärkt frukost med allt man kan tänka sig, mycket gott. Inte så stort sovrum, men helt ok. Bra att man kunde öppna fönstren, så man fick in frisk luft. Både i badrum och rum.

    • 4.0
      Rum
    • 4.0
      Standard
    • 4.0
      Sovkvalitet
    • 5.0
      Läge
    • 4.0
      Renlighet
    • 5.0
      Service
    • MyHuynh, Manager på Park Inn by Radisson Oslo, svarade på det här omdömet 2019-10-28
    • Dear Lotta M Thank you very much for the feedback following your stay with us. We are appreciative to hear that you had a pleasant time while staying with us. We hope to see you soon – Welcome back to us! Best regards, My Huynh Service Manager

  • "Bra centralt läge"

  • tripadvisor rating 5.0
    • Bedömt: 2019-07-17
    • Typ av resa: Familj
  • Bra centralt läge med gångavstånd till det mesta som Karl Johan, Slottet, Akers Brygge och Operan. Rena fina och fräscha rum. Snabba hissar och vi hade aldrig några köer. Gjorde vår resa lyckad och vi kunde ta oss till fots överallt.

    • 5.0
      Rum
    • 5.0
      Standard
    • 5.0
      Sovkvalitet
    • 5.0
      Läge
    • 5.0
      Renlighet
    • 4.0
      Service
    • MyHuynh, Manager på Park Inn by Radisson Oslo, svarade på det här omdömet 2019-08-12
    • Dear Villstad, Thank you very much for your feedback. We are delighted to hear that you had a great stay with us. We hope to see you again soon - welcome back! Sincerely, My Huynh Service Manger

  • "Väldigt bra!"

  • tripadvisor rating 5.0
    • Bedömt: 2018-10-23
    • Typ av resa: Jobb
  • Väldigt bra! Frukost lite basic, annars strålande. Super fin service vid in & utcheckningen! Fint rum. Bra läge, enkelt att gå från Oslo S. Jag har bott här två gånger och kommer helt säkert bo här igen.

    • 5.0
      Rum
    • 5.0
      Standard
    • 5.0
      Sovkvalitet
    • 5.0
      Läge
    • 4.0
      Renlighet
    • 4.0
      Service
    • MayHelenM1, Manager på Park Inn by Radisson Oslo, svarade på det här omdömet 2018-10-24
    • Hei annika0stwald, For en flott og hyggelig tilbakemelding på ditt nylige opphold hos oss. Vi er henrykte over at du fant vår beliggenhet bra og selvsagt at service mottatt av vårt personale var utmerket. Dette gjør oss meget stolte da vi vet at våre kollegaer anstrenger seg daglig for å finne nye måter å hjelpe våre gjester på og vi ønsker være behjelpelige samt immøtekommende for alle våre besøkende. Det er da motiverende å se at våre gjester merker innsatsen og ønsker komme tilbake. Tusen takk og velkommen tilbake så snart muligheten byr seg! Vennlig hilsen, MayHelèn Midtrud Service Manager

  • "Rent o trevligt - lång promenad från Sentralen."

  • tripadvisor rating 5.0
    • Bedömt: 2018-03-10
    • Typ av resa: Par
  • Trodde jag bokade ett rum nära sentralen men det blev en extra taxiresa för oss. Mitt eget fel. Hotellet var rent och personalen var bra. Frukosten utmärkt med allt vad man förväntar sig av en hotellfrukost! Vi blev uppgraderade utan kostnad till ett businessroom där en nespressomaskin stod till förfogande, nice!

    • 5.0
      Rum
    • 5.0
      Standard
    • 5.0
      Sovkvalitet
    • 3.0
      Läge
    • 5.0
      Renlighet
    • 5.0
      Service
    • Hanne O, Front Office Manager på Park Inn by Radisson Oslo, svarade på det här omdömet 2018-03-12
    • Kjære Annika. Tusen takk for at du tok deg tid til å skrive om din opplevelse hos oss. Det er gledelig å lese at du er fornøyd med teamet på hotellet, renholdet og vår fantastiske hotellfrokost. Det skal jeg sørge for å formidle videre til de avdelingene dette gjelder. Det er beklagelig at du måtte ta en taxi til hotellet, fordi vi er veldig stolte over den sentrale beliggengheten mellom det Kongelige Slott, Akershus Festning og gåavstand til Karl Johans Gate og Oslo Sentralstasjon. Neste gang kan du ringe resepsjonen så skal vi være behjelpelig med å forklare deg veien til hotellet. Håper du hadde et flott opphold hos oss og at jeg kan få gleden av å ønske deg velkommen tilbake ved en senere anledning. Med vennlig hilsen Hanne Olsen, Front Office Manager.

Se alla omdömen på TripAdvisor

Dessa omdömen är enskilda resenärers personliga åsikter och är ej förknippade med TripAdvisor LLC eller dess samarbetspartner.

© 2014 TripAdvisor LLC