Resenärers bedömningar på TripAdvisor

830 omdömen
Rankat som nr 6 av 58 hotell i Lübeck
GreenLeader Bronze Certificate of Excellence 2019

Typ av resenär

Utmärkt
301
Mycket bra
376
Medelmåttigt
115
Dåligt
26
Hemskt
12

Resenärers bedömningar

Jobb
148
Par
378
Ensam resenär
21
Familj
142
Kompisresa
105

Rankningsöversikt

Läge
4.5
Sovkvalitet
4.0
Rum
4.0
Service
4.5
Standard
4.0
Renlighet
4.5

Resenärers tips för att hjälpa dig att välja rätt rum

  • be om utsikt mot gamla stan (Bengt A)
    4.0
    2019-10-09
  • Be att få bo nära hissen om du inte gillar att gå (Heldaeus)
    4.0
    2019-05-06
  • Mot parken och högt upp. (CMHVallentuna)
    4.0
    2018-12-10
  • Har inget att klaga på (boforshager)
    5.0
    2017-12-19
  • Xxxxxxxxxx (Staffan B)
    4.0
    2017-05-25

Senaste omdömen från resenärer

  • "Inger, Sweden"

    • Bedömt: 2019-01-13
    • Typ av resa: Par
  • Utmärkt läge nära till centrum bra rum, trevlig personal både i receptionen och i restaurangen, städningen utmärkt, mycket god mat, parkering intill hotellet, har bott här tre gånger och kommer att på här igen.

    • tripadvisor-rating
      Rum
    • tripadvisor-rating
      Standard
    • tripadvisor-rating
      Sovkvalitet
    • tripadvisor-rating
      Läge
    • tripadvisor-rating
      Renlighet
    • tripadvisor-rating
      Service
    • LBCMarketing, Assistant Front Office Manager på Park Inn by Radisson Lubeck, svarade på det här omdömet 2019-01-15
    • Dear Inger, Thank you for taking the time and reviewing your stay with us here at the Park Inn by Radisson Hotel in Lübeck. We are pleased that you enjoyed your stay and that our hotel was the right choice for you. We appreciate the feedback and will use it to fine tune our operations in the hope that upon your next visit, we can meet or exceed your expectations. On behalf of our entire staff here at the Park Inn by Radisson we would like to thank you for your stay with us and we hope to see you again when your travels bring you back to Lübeck. Best regards Svenja Faasch Assistant Front Office Manager

  • "Toppenhotell!"

    • Bedömt: 2018-12-14
    • Typ av resa: Familj
  • Centralt och nära till allt och goda bussförbindelser om man inte vill åka med bil. Rent och bra service! Toppenfrukost! Restaurangen där kan man äta god mat i trivsam miljö! Ligger i framkanten när det gäller beställning av mat och dryck! Finns inget att klaga på!

    • tripadvisor-rating
      Rum
    • tripadvisor-rating
      Standard
    • tripadvisor-rating
      Sovkvalitet
    • tripadvisor-rating
      Läge
    • tripadvisor-rating
      Renlighet
    • tripadvisor-rating
      Service
    • ChristineM6451, Front Office Manager på Park Inn by Radisson Lubeck, svarade på det här omdömet 2018-12-15
    • Dear Birgitta: Thank you for taking the time and reviewing your stay with us here at the Park Inn by Radisson Hotel in Lübeck. We are pleased that you enjoyed your stay and that our hotel was the right choice for you. We appreciate the feedback and will use it to fine tune our operations in the hope that upon your next visit, we can meet or exceed your expectations. On behalf of our entire staff here at the Park Inn by Radisson we would like to thank you for your stay with us and we hope to see you again when your travels bring you back to Lübeck. Best regards Christine Mehlhorn Front Office Manager

  • "Födelsedagsfirande med kortspel"

    • Bedömt: 2018-11-13
    • Typ av resa: Kompisresa
  • Alltid lika trevligt att vara gäst på Park Inn by Radisson - god mat - trevligt bemötande - rena fina rum i många olika modeller och prisklasser. Här är vi minst 2 gånger om året - aldrig varit missnöjda!

    • tripadvisor-rating
      Rum
    • tripadvisor-rating
      Standard
    • tripadvisor-rating
      Sovkvalitet
    • tripadvisor-rating
      Läge
    • tripadvisor-rating
      Renlighet
    • tripadvisor-rating
      Service
    • ChristineM6451, Assistant Front Office Manager på Park Inn by Radisson Lubeck, svarade på det här omdömet 2018-11-17
    • Dear Tourist16615995846, Thank you for taking the time and reviewing your stay with us here at the Park Inn by Radisson Hotel in Lübeck. We are pleased that you enjoyed your stay and that our hotel was the right choice for you. We appreciate the feedback and will use it to fine tune our operations in the hope that upon your next visit, we can meet or exceed your expectations. On behalf of our entire staff here at the Park Inn by Radisson we would like to thank you for your stay with us and we hope to see you again when your travels bring you back to Lübeck. Best regards Svenja Faasch Assistant Front Office Manager

  • "Fantastiskt hotell med det perfekta läget"

    • Bedömt: 2018-07-31
    • Typ av resa: Par
  • Vi mottogs av en alldeles fantastiskt trevlig och hjälpsam receptionist. Fick tips och idéer om staden. Vi kände oss verkligen välkomna. Rummet var inte stort men funktionellt. Vi saknade verkligen en fungerande AC då det var väldigt varmt under vår vistelse på hotellet.

    • tripadvisor-rating
      Rum
    • tripadvisor-rating
      Standard
    • tripadvisor-rating
      Sovkvalitet
    • tripadvisor-rating
      Läge
    • tripadvisor-rating
      Renlighet
    • tripadvisor-rating
      Service
  • "Fantastisk hotell i centralt läge!"

    • Bedömt: 2018-05-15
    • Typ av resa: Par
  • Fantastisk hotell i centralt läge! Fina stora rum, restaurangen serverade fantastisk middag. Frukosten var otroligt bra, saknades ingenting och allt var fräscht! Parkering i anslutning till hotellet. Bar och kasino fanns att tillgå i samma byggnad.

    • tripadvisor-rating
      Rum
    • tripadvisor-rating
      Standard
    • tripadvisor-rating
      Sovkvalitet
    • tripadvisor-rating
      Läge
    • tripadvisor-rating
      Renlighet
    • tripadvisor-rating
      Service
Se alla omdömen på TripAdvisor

Dessa omdömen är enskilda resenärers personliga åsikter och är ej förknippade med TripAdvisor LLC eller dess samarbetspartner.

© 2014 TripAdvisor LLC