Resenärers bedömningar på TripAdvisor

775 omdömen
Rankat som nr 6 av 58 hotell i Lübeck
GreenLeader Bronze Certificate of Excellence 2019

Typ av resenär

Utmärkt
282
Mycket bra
351
Medelmåttigt
105
Dåligt
25
Hemskt
12

Resenärers bedömningar

Jobb
137
Par
361
Ensam resenär
18
Familj
130
Kompisresa
100

Rankningsöversikt

Läge
4.5
Sovkvalitet
4.0
Rum
4.0
Service
4.5
Standard
4.0
Renlighet
4.5

Resenärers tips för att hjälpa dig att välja rätt rum

  • Be att få bo nära hissen om du inte gillar att gå (Heldaeus)
    4.0
    2019-05-06
  • Mot parken och högt upp. (CMHVallentuna)
    4.0
    2018-12-10
  • Har inget att klaga på (boforshager)
    5.0
    2017-12-19
  • Xxxxxxxxxx (Staffan B)
    4.0
    2017-05-25
  • Välisolerade fönster bidrar till att rummets läge spelar mindre roll. (CHS4804)
    4.0
    2016-11-25

Senaste omdömen från resenärer

  • "Inger, Sweden"

    • Bedömt: 2019-01-13
    • Typ av resa: Par
  • Utmärkt läge nära till centrum bra rum, trevlig personal både i receptionen och i restaurangen, städningen utmärkt, mycket god mat, parkering intill hotellet, har bott här tre gånger och kommer att på här igen.

    • tripadvisor-rating
      Rum
    • tripadvisor-rating
      Standard
    • tripadvisor-rating
      Sovkvalitet
    • tripadvisor-rating
      Läge
    • tripadvisor-rating
      Renlighet
    • tripadvisor-rating
      Service
    • LBCMarketing, Assistant Front Office Manager på Park Inn by Radisson Lubeck, svarade på det här omdömet 2019-01-15
    • Dear Inger, Thank you for taking the time and reviewing your stay with us here at the Park Inn by Radisson Hotel in Lübeck. We are pleased that you enjoyed your stay and that our hotel was the right choice for you. We appreciate the feedback and will use it to fine tune our operations in the hope that upon your next visit, we can meet or exceed your expectations. On behalf of our entire staff here at the Park Inn by Radisson we would like to thank you for your stay with us and we hope to see you again when your travels bring you back to Lübeck. Best regards Svenja Faasch Assistant Front Office Manager

  • "Toppenhotell!"

    • Bedömt: 2018-12-14
    • Typ av resa: Familj
  • Centralt och nära till allt och goda bussförbindelser om man inte vill åka med bil. Rent och bra service! Toppenfrukost! Restaurangen där kan man äta god mat i trivsam miljö! Ligger i framkanten när det gäller beställning av mat och dryck! Finns inget att klaga på!

    • tripadvisor-rating
      Rum
    • tripadvisor-rating
      Standard
    • tripadvisor-rating
      Sovkvalitet
    • tripadvisor-rating
      Läge
    • tripadvisor-rating
      Renlighet
    • tripadvisor-rating
      Service
    • ChristineM6451, Front Office Manager på Park Inn by Radisson Lubeck, svarade på det här omdömet 2018-12-15
    • Dear Birgitta: Thank you for taking the time and reviewing your stay with us here at the Park Inn by Radisson Hotel in Lübeck. We are pleased that you enjoyed your stay and that our hotel was the right choice for you. We appreciate the feedback and will use it to fine tune our operations in the hope that upon your next visit, we can meet or exceed your expectations. On behalf of our entire staff here at the Park Inn by Radisson we would like to thank you for your stay with us and we hope to see you again when your travels bring you back to Lübeck. Best regards Christine Mehlhorn Front Office Manager

  • "Vi är mycket nöjda"

    • Bedömt: 2018-12-12
    • Typ av resa: Par
  • Vi är mycket nöjda med hela vår hotellvistelse i Lubeck. När vi kommer tillbaka så kommer vi att boka detta hotellet med mycket trevlig och hjälpsam personal. I anslutning till hotellet fanns en mycket bra Italiensk restaurang, med god service och bra mat till hysta pris.

    • tripadvisor-rating
      Rum
    • tripadvisor-rating
      Standard
    • tripadvisor-rating
      Sovkvalitet
    • tripadvisor-rating
      Läge
    • tripadvisor-rating
      Renlighet
    • tripadvisor-rating
      Service
  • "Radisson satsar på vår planet men glömmer att en förrättning bygger på nöjda gäster."

    • Bedömt: 2018-12-06
    • Typ av resa: Jobb
  • Ännu ett sätt att visa nonchalans. Räcker det inte att man redan försökt efter bästa förmåga menar vad det är som brister på detta hotell. På denna plats ber ni ännu en gång att man skall repetera de fel o brister man redan redovisat. Borde kanske tillagt ett önskemål om att också de som sitter i ledningen för detta företag funderar vad man håller på med.

    • tripadvisor-rating
      Rum
    • tripadvisor-rating
      Standard
    • tripadvisor-rating
      Sovkvalitet
    • tripadvisor-rating
      Läge
    • tripadvisor-rating
      Renlighet
    • tripadvisor-rating
      Service
    • LBCMarketing, General Manager på Park Inn by Radisson Lubeck, svarade på det här omdömet 2018-12-07
    • Dear Guest, Thank you very much for staying with us at the Park Inn by Radisson Hotel Lübeck on your recent visit to Lübeck. I hope you had a pleasant journey home. With regards to your comments I regret that your stay did not meet all your expectations. We feel very sorry and would like to excuse for any inconveniences caused. Unfortunately your comments are very common, what makes it difficult to offer an appropriate reaction. I would be very pleased to welcome you again to our house and remain with kind regards from Lübeck Rik Brust Managing Director

  • "Födelsedagsfirande med kortspel"

    • Bedömt: 2018-11-13
    • Typ av resa: Kompisresa
  • Alltid lika trevligt att vara gäst på Park Inn by Radisson - god mat - trevligt bemötande - rena fina rum i många olika modeller och prisklasser. Här är vi minst 2 gånger om året - aldrig varit missnöjda!

    • tripadvisor-rating
      Rum
    • tripadvisor-rating
      Standard
    • tripadvisor-rating
      Sovkvalitet
    • tripadvisor-rating
      Läge
    • tripadvisor-rating
      Renlighet
    • tripadvisor-rating
      Service
    • ChristineM6451, Assistant Front Office Manager på Park Inn by Radisson Lubeck, svarade på det här omdömet 2018-11-17
    • Dear Tourist16615995846, Thank you for taking the time and reviewing your stay with us here at the Park Inn by Radisson Hotel in Lübeck. We are pleased that you enjoyed your stay and that our hotel was the right choice for you. We appreciate the feedback and will use it to fine tune our operations in the hope that upon your next visit, we can meet or exceed your expectations. On behalf of our entire staff here at the Park Inn by Radisson we would like to thank you for your stay with us and we hope to see you again when your travels bring you back to Lübeck. Best regards Svenja Faasch Assistant Front Office Manager

Se alla omdömen på TripAdvisor

Dessa omdömen är enskilda resenärers personliga åsikter och är ej förknippade med TripAdvisor LLC eller dess samarbetspartner.

© 2014 TripAdvisor LLC