Betyg från resenärer på TripAdvisor

tripadvisor rating 3.5 2195 omdömen
Rankat som nr 34 av 98 hotell i Tallinn

Betyg från resenärer

Utmärkt
568
Mycket bra
849
Medelmåttigt
493
Dåligt
186
Hemskt
99

Typ av resenär

Business
423
Couples
620
Solo travel
129
Family
439
Friends getaway
390

Översikt över betyg

Location
4.0
Sleep Quality
4.0
Rooms
3.5
Service
4.0
Value
4.0
Cleanliness
4.0

Resenärers tips för att hjälpa dig att välja rätt rum

  • Standard rooms are spacious too (571maarjam)
    5.0
    2021-06-14
  • Avoid rooms at the end of corridors (R4631BTbriann)
    4.0
    2019-09-20
  • View to the old city (HoboWorld)
    3.0
    2019-08-06
  • Avoid rooms in old part of building. (finccie)
    4.0
    2019-07-28
  • They have a very loud ventilation systems outside, so the rooms during the day are very loud but I`m not sure on which side it is. (IngaRai)
    1.0
    2019-06-25

Resenärers omdömen

  • "Meeldis väga!"

  • tripadvisor rating 5.0
    • Bedömt: 2021-07-17
    • Typ av resa:
  • Väga mõnus hotell. Asukoht täitsa mõnus. Tuba oli viisakas ja puhas, TV, veekeetja. Konditsioneer töötas, tuba oli koguaeg mõnusalt jahe. Hommikumantlid oleks võinud olla paremas seisukorras aga see nii pisidetail. Hommikusöök oli ok, spa täitsa mõnus. Üldiselt soovitan, hinna kvaliteedi suhe täitsa paigas ja ise lähen kindlasti sinna tagasi!!!

    • 5.0
      Rum
    • 5.0
      Standard
    • 5.0
      Sovkvalitet
    • 5.0
      Läge
    • 5.0
      Renlighet
    • 5.0
      Service
    • MTV RRK, Marketing på Park Inn by Radisson Meriton Conference & Spa Hotel Tallinn, svarade på det här omdömet 2021-07-20
    • Tere! Suured tänud positiivse tagasiside eest! Meil on alati väga hea meel kuulda, et meie külalised jäid kõigega rahule ning tundsid meie juures ennast koduselt. Kindlasti võtame omalt poolt kuulda ka soovituse hommikumantlite osas. Loodetavasti suudame ka järgmisel korral Teie ootusi ületada! Uute kohtumisteni! Hotelli Juhtkond

  • "Bra läge och service"

  • tripadvisor rating 5.0
    • Bedömt: 2019-10-20
    • Typ av resa: Par
  • Bra läge bredvid gamla stan. Stort hotell med bra spa avdelning men stort utbud av behandlingar. Trevlig personal och bra frukostbuffé :) mycket folk i spaet men det beror väl på vilka tider man är där också :)

    • MANAGERHTL, Manager på Park Inn by Radisson Meriton Conference & Spa Hotel Tallinn, svarade på det här omdömet 2019-10-22
    • Dear guest, Thank you for choosing Park Inn by Radisson Meriton hotel, Tallinn, and for your feedback. Please also accept our special thanks for the positive comments regarding an location, spa services, breakfast and for friendly staff. We try our best to meet the expectations and demands of all of our guests. We would be very happy to welcome you back in Park Inn by Radisson Meriton hotel. Kind Regards,

  • "Fint hotell med bra läge"

  • tripadvisor rating 5.0
    • Bedömt: 2019-06-11
    • Typ av resa: Familj
  • Bra och fräscht, men väldigt stort, hotell med bra läge intill Gamla stan. Bra AC på rummet vilket gav behaglig inomhustemperatur. Kylskåp på rummet (som vi dock fick avfrosta själva för att få kyla). Rikligt utbud på frukosten.

    • 5.0
      Rum
    • 5.0
      Standard
    • 5.0
      Sovkvalitet
    • 5.0
      Läge
    • 5.0
      Renlighet
    • 5.0
      Service
    • MareT41, Manager på Park Inn by Radisson Meriton Conference & Spa Hotel Tallinn, svarade på det här omdömet 2019-06-12
    • Dear Annika M, Thank you for sharing your generous feedback and for sharing it with the the TripAdvisor community as your appreciation is the best reward. It was great to have you as our guest and we can't wait to serve you in the near future. Best regards,

  • "Bra och rymligt"

  • tripadvisor rating 5.0
    • Bedömt: 2018-06-30
    • Typ av resa: Kompisresa
  • Fick byta tum och hamnade högre upp i hotellet. Fräscht, sköna sängar, trevlig personal perfekt läge för oss. Nära till gamla stan med alla sevärdheter, matställen, pubar. För oss som skulle på kattutställning var det relativt nära att åka till.

    • 5.0
      Rum
    • 5.0
      Standard
    • 5.0
      Sovkvalitet
    • 5.0
      Läge
    • 4.0
      Renlighet
    • 4.0
      Service
    • MANAGERHTL, Manager på Park Inn by Radisson Meriton Conference & Spa Hotel Tallinn, svarade på det här omdömet 2018-07-03
    • Dear svensk2018, Thank you for choosing Park Inn by Radisson Meriton and sharing your experience with us. I am happy to know that you enjoyed your stay. We are pleased to read your kind words about location, rooms and customer service. We will be looking forward to welcome you back! Kind regards,

  • "Fantastisk hjälpsam personal"

  • tripadvisor rating 5.0
    • Bedömt: 2018-06-16
    • Typ av resa: Kompisresa
  • Perfekt läge ifall man ska gå till gamla stan och alla sevärdheter. Första rummet (för husdjur) fungerade inte ac’n, det var olidligt varmt i rummet så jag gick till receptionen, och de trevliga tjejerna erbjöd mig ett superior rum utan x-Tra kostnad👍👍

    • 3.0
      Rum
    • 4.0
      Standard
    • 5.0
      Sovkvalitet
    • 5.0
      Läge
    • 5.0
      Renlighet
    • 5.0
      Service
    • MANAGERHTL, Manager på Park Inn by Radisson Meriton Conference & Spa Hotel Tallinn, svarade på det här omdömet 2018-06-18
    • Dear jassoni66, Thank you for your feedback and taking time writing about your experience. Please accept my apologies for the room not being fully in order. We are happy that after the room change you could enjoy your stay. Thank you for choosing to stay with us during your travels and we look forward to welcoming you back very soon, Best regards,

Se alla omdömen på TripAdvisor

Dessa omdömen är enskilda resenärers personliga åsikter och är ej förknippade med TripAdvisor LLC eller dess samarbetspartner.

© 2014 TripAdvisor LLC