Betyg från resenärer på TripAdvisor

2075 omdömen
Rankat som nr 39 av 96 hotell i Tallinn

Typ av resenär

Utmärkt
508
Mycket bra
820
Medelmåttigt
478
Dåligt
175
Hemskt
94

Betyg från resenärer

Jobb
409
Par
595
Ensam resenär
121
Familj
429
Kompisresa
379

Översikt över betyg

Läge
4.0
Sovkvalitet
4.0
Rum
3.5
Service
4.0
Standard
4.0
Renlighet
4.0

Resenärers tips för att hjälpa dig att välja rätt rum

  • Be om att få rum i den nyrenoverade delen av hotellet (j-hlaa)
    4.0
    2019-08-16
  • Be efter rum med fungerande luftkonditionering (Michael W)
    2.0
    2018-12-02
  • Välj ett rum mot norr, mot den lugna innergården ! (Erling G)
    4.0
    2016-09-18
  • Undvik rum som vetter mot genomfartsgata, mycket buller. (B E)
    3.0
    2016-04-21
  • Är ni rökare så välj rum för rökare, annars blir det dyra böter. Packa med te/pulverkaffe, vattenkokare finns på alla rum. (Truls A)
    4.0
    2012-11-09

Senaste omdömen från resenärer

  • "Bra och rymligt"

    • Bedömt: 2018-06-30
    • Typ av resa: Kompisresa
  • Fick byta tum och hamnade högre upp i hotellet. Fräscht, sköna sängar, trevlig personal perfekt läge för oss. Nära till gamla stan med alla sevärdheter, matställen, pubar. För oss som skulle på kattutställning var det relativt nära att åka till.

    • tripadvisor-rating
      Rum
    • tripadvisor-rating
      Standard
    • tripadvisor-rating
      Sovkvalitet
    • tripadvisor-rating
      Läge
    • tripadvisor-rating
      Renlighet
    • tripadvisor-rating
      Service
    • MANAGERHTL, Manager på Park Inn by Radisson Meriton Conference & Spa Hotel Tallinn, svarade på det här omdömet 2018-07-03
    • Dear svensk2018, Thank you for choosing Park Inn by Radisson Meriton and sharing your experience with us. I am happy to know that you enjoyed your stay. We are pleased to read your kind words about location, rooms and customer service. We will be looking forward to welcome you back! Kind regards,

  • "Fantastisk hjälpsam personal"

    • Bedömt: 2018-06-16
    • Typ av resa: Kompisresa
  • Perfekt läge ifall man ska gå till gamla stan och alla sevärdheter. Första rummet (för husdjur) fungerade inte ac’n, det var olidligt varmt i rummet så jag gick till receptionen, och de trevliga tjejerna erbjöd mig ett superior rum utan x-Tra kostnad👍👍

    • tripadvisor-rating
      Rum
    • tripadvisor-rating
      Standard
    • tripadvisor-rating
      Sovkvalitet
    • tripadvisor-rating
      Läge
    • tripadvisor-rating
      Renlighet
    • tripadvisor-rating
      Service
    • MANAGERHTL, Manager på Park Inn by Radisson Meriton Conference & Spa Hotel Tallinn, svarade på det här omdömet 2018-06-18
    • Dear jassoni66, Thank you for your feedback and taking time writing about your experience. Please accept my apologies for the room not being fully in order. We are happy that after the room change you could enjoy your stay. Thank you for choosing to stay with us during your travels and we look forward to welcoming you back very soon, Best regards,

  • "Bra!!"

    • Bedömt: 2019-01-07
    • Typ av resa: Par
  • En fin upplevelse, bra wellnessavdelning, läget var kanon, nära till Gamla stan, 10 minuters promenad i lugnt tempo. Frukost var det enda som var lite tråkigt, maten som skulle vara varm var ljumen, nästan kall, och inte riktigt tillräcklig hög kvalitet för att serveras på ett 4-stjärnigt hotell. Men helighetsupplevelsen går definitivt inte att klaga på.

    • tripadvisor-rating
      Rum
    • tripadvisor-rating
      Standard
    • tripadvisor-rating
      Sovkvalitet
    • tripadvisor-rating
      Läge
    • tripadvisor-rating
      Renlighet
    • tripadvisor-rating
      Service
    • MareT41, Manager på Park Inn by Radisson Meriton Conference & Spa Hotel Tallinn, svarade på det här omdömet 2019-01-08
    • Dear Relax41424436736, Thank you for taking time to rate our property. We are happy that you have enjoyed your stay, especially the spa area and location. Please accept my apologies for the breakfast not being hot and I promise that I have reinforced with the F&D department to pay attention to all details We look forward to your next stay with us. Best Regards,

  • "Kundnöjdhet"

    • Bedömt: 2018-11-26
    • Typ av resa: Jobb
  • Kundnöjdhet, jag är nöjd med servicen, maten och boendet. Rimmet var stort och sängen bekväm. Personalen var service minded, hjälpsamma och trevliga. Hotellet ligger centralt och nära att gå in till stan. Lätt att få tag på taxi då jag behövde.

    • tripadvisor-rating
      Rum
    • tripadvisor-rating
      Standard
    • tripadvisor-rating
      Sovkvalitet
    • tripadvisor-rating
      Läge
    • tripadvisor-rating
      Renlighet
    • tripadvisor-rating
      Service
    • MareT41, Manager på Park Inn by Radisson Meriton Conference & Spa Hotel Tallinn, svarade på det här omdömet 2018-11-30
    • Dear Chriztina2018, Thank you for choosing Park Inn by Radisson Meriton and sharing your experience with us. I am happy to know that you enjoyed your stay and service together with food were excellent. We will be looking forward to welcome you back! Kind regards,

  • "Spaweekend"

    • Bedömt: 2017-07-22
    • Typ av resa: Familj
  • Bra hotell för en semestervistelse i Tallinn. Trevligt att kunna koppla av på spaavdelning efter att gått hela dagen runt på gamla staden. Hotellet har allt du behöver, god mat, wellnessbehandlingar, lounge och café. Det var tyst och lugnt på nätterna.

    • tripadvisor-rating
      Rum
    • tripadvisor-rating
      Standard
    • tripadvisor-rating
      Sovkvalitet
    • tripadvisor-rating
      Läge
    • tripadvisor-rating
      Renlighet
    • tripadvisor-rating
      Service
    • DavidMohren, General Manager på Park Inn by Radisson Meriton Conference & Spa Hotel Tallinn, svarade på det här omdömet 2017-07-24
    • Dear Mullanbullan, thanks for the review and your Comments. I am happy to see that you have fully enjoyed your stay with us and we hope to see you again soon. Best regards, David Mohren General Manager

Se alla omdömen på TripAdvisor

Dessa omdömen är enskilda resenärers personliga åsikter och är ej förknippade med TripAdvisor LLC eller dess samarbetspartner.

© 2014 TripAdvisor LLC