Beoordeling van reizigers op TripAdvisor

tripadvisor rating 4.0 1658 reviews
Geclassificeerd als #5 van 14 hotels in Spa
"GreenLeader Silver" GreenLeader Silver

Beoordeling van reizigers

Uitstekend
585
Erg goed
697
Gemiddeld
232
Slecht
92
Vreselijk
53

Soort reiziger

Business
137
Couples
1003
Solo travel
60
Family
176
Friends getaway
136

Beoordelingsoverzicht

Location
4.5
Sleep Quality
4.0
Rooms
4.0
Service
4.0
Value
4.0
Cleanliness
4.5

Tips van reizigers om u te helpen de juiste kamer te kiezen

  • Every room is quiet. (João B)
    5.0
    2020-01-17
  • Check prices upfront since they vary a lot. Go for package deals if you can. (annderoose)
    4.0
    2018-12-10
  • open the windows may be nosy (Ralph H)
    2.0
    2018-11-06
  • If you have young children, request a room with a protective transparent panel. (LuViPortland)
    4.0
    2018-10-19
  • Rooms facing the back are quiet; the front can be quite loud when there are events in the city. (heremans1)
    4.0
    2018-07-15

Reviews van reizigers

  • "Erg net hotel!"

  • tripadvisor rating 5.0
    • Beoordeeld: 2022-05-29
    • Reistype: Stellen
  • Schone nette kamer en goed bed, genoeg te doen en alles dichtbij en mooie locatie. Een aanrader we komen zeker nog eens. welness en zwembad en de bar zijn uitstekend!bij het inchecken was het niet druk maar toch duurde het lang voor we geholpen werden. Voor de rest geen opmerkingen verder was het uitstekend

    • 5.0
      Kamers
    • 4.0
      Prijs/kwaliteit
    • 5.0
      Slaapkwaliteit
    • 5.0
      Locatie
    • 5.0
      Hygiëne
    • 5.0
      Service
    • The Radisson Blu Hotel Team, Guest Services / Front Office van Radisson Blu Palace Hotel, Spa, reageerde op deze beoordeling 2022-05-31
    • Beste, Graag danken wij u voor het neerschrijven van uw ervaringen. Wij lezen met genoegen dat u de nette en mooie kamer, de kwaliteit van het bed en de mooie locatie heeft gewaardeerd. Wij danken u om voor ons te hebben gekozen voor uw verblijf en hopen u snel weer te mogen begroeten in Spa. Vriendelijke groeten,

  • "Perfecte dagen gehad"

  • tripadvisor rating 5.0
    • Beoordeeld: 2022-05-01
    • Reistype: Stellen
  • Heerlijk hotel, en alles op loopafstand. De kamer was zeer schoon, ruim en compleet. Er zou eventueel een koffiemachine mogen staan ipv oploskoffie. Bedden lagen heerlijk en elke dag de kamer weer netjes schoon gemaakt.

    • 5.0
      Kamers
    • 4.0
      Prijs/kwaliteit
    • 4.0
      Slaapkwaliteit
    • 5.0
      Locatie
    • 5.0
      Hygiëne
    • 5.0
      Service
    • The Radisson Blu Hotel Team, Guest Services / Front Office van Radisson Blu Palace Hotel, Spa, reageerde op deze beoordeling 2022-05-06
    • Beste, Dank u wel voor het delen van uw ervaringen. Wij vinden het heel aangenaam te lezen dat u een heerlijk verblijf heeft gehad. In onze Superior Kamers heeft u extra facilitieten zoals een Nespresso machine, badslippers en een ruimere keuze aan badprodukten. Aarzel dus niet om dit kamertype te reserveren voor uw volgend verblijf. Wij danken u nogmaals voor uw positieve feedback en hopen u snel weer te mogen verwelkomen. Vriendelijke groeten,

  • "Radisson Blu 01/04"

  • tripadvisor rating 5.0
    • Beoordeeld: 2022-04-04
    • Reistype: Stellen
  • Met één woord perfect. Netheid, service, het personeel niets op aan te merken gewoon goed Zeker voor herhaling vatbaar. Het is een goeie combinatie met de thermen van Spa. Enige minpuntje is de parking binnen is de parking redelijk duur voor hotel gasten en buiten is er weinig plaats. dus voor hotelgasten zou de prijs iets moeten aangepast worden.

    • 5.0
      Kamers
    • 4.0
      Prijs/kwaliteit
    • 5.0
      Slaapkwaliteit
    • 5.0
      Locatie
    • 5.0
      Hygiëne
    • 5.0
      Service
    • The Radisson Blu Hotel Team, Guest Services / Front Office van Radisson Blu Palace Hotel, Spa, reageerde op deze beoordeling 2022-04-11
    • Beste, Graag danken wij u voor uw delen van uw positieve ervaringen. Wij lezen met genoegen dat u genoeten heeft van de netheid en de vriendelijkheid van onze personeelsleden. Graag informeren wij u dat onze ondergrondse privé parking slechts over 40 plaatsen beschikt maar dat er op 200m -300m van het hotel verschillende publieke en gratis parkeergelegenheden zijn. Wij danken u voor uw verblijf en hopen u snel weer te mogen verwelkomen in Spa. Vriendelijke groeten,

  • "Uitstekend hotel in alle facetten!"

  • tripadvisor rating 5.0
    • Beoordeeld: 2022-01-22
    • Reistype:
  • Wij waren in januari 2022 een paar dagen in het Radisson Blu hotel in SPA. Eigenlijk was alles in het hotel uitstekend. De (standaard) kamers zijn schoon en prima ingericht met een uitstekend groot boxspring bed en een fijne zithoek. De badkamer is compleet en mooi met een ligbad. Verder is er in het hotel een goede Sauna ruimte en veel Fitness apparatuur. Het ontbijt is absoluut perfect en wat er maar te wensen zou zijn, is aanwezig. Het personeel is vriendelijk. Het hotel heeft een gemakkelijke privé lift naar de Thermen van Spa, bovenop de berg. Een punt om in gedachten te nemen, is, dat het bijna onmogelijk is om op straat ,in de buurt van het hotel, de auto te parkeren. Wij hebben daarom gebruik gemaakt van de parkeergarage onder het hotel dat (momenteel) €18,- per nacht kost. Dit hotel is zeker een aanrader!

    • 5.0
      Kamers
    • 5.0
      Prijs/kwaliteit
    • 5.0
      Service
    • The Radisson Blu Hotel Team, Guest Services / Front Office van Radisson Blu Palace Hotel, Spa, reageerde op deze beoordeling 2022-01-25
    • Beste, Graag danken wij u voor het delen van uw positieve ervaringen. Wij zijn verheugd te lezen dat u genoten heeft van uw kamer, het uitgebreide ontbijtbuffet, de vriendelijkheid van onze teamleden en de directe verbinding met de Thermen van Spa. Wij zullen uw feedback zeker delen met ons team om hun verder te motiveren om uitstekende diensten en produkten aan onze gasten te bieden. Het was voor ons een aangenaam genoegen om u te mogen verwelkomen als gast en wij hopen u snel weer te zien in Spa. Vriendelijke groeten,

  • "Centraal en top"

  • tripadvisor rating 5.0
    • Beoordeeld: 2022-01-16
    • Reistype:
  • Geboekt via Weekendesk aan topprijs. Zeer centraal gelegen, met een beetje geluk parking voor de deur. Vriendelijke en zeer correcte ontvangst, met info A4tje in het Nederlands. Ruime mooie kamer, gelukkig aan de voorkant van het hotel met uitzicht over de stad, aan de achterkant eerder somber en geen uitzicht, enkel zicht op de berg. Ontbijtbuffet dik in orde, maar de kwaliteit van het brood kon beter, vienoiserie daarentegen ok, iets tekort, ze halen het. Gratis lift naar de thermen( volegens ons zijn die te duur voor wat ze bieden). Kamers zéér geluiddicht. Bar enkel open tijdens het weekend, maar werd duidelijk gecommuniceerd. Kortom, als we nog eens naar Spa komen, kiezen we het weer

    • 5.0
      Prijs/kwaliteit
    • 5.0
      Slaapkwaliteit
    • 5.0
      Service
    • The Radisson Blu Hotel Team, Guest Services / Front Office van Radisson Blu Palace Hotel, Spa, reageerde op deze beoordeling 2022-01-19
    • Beste, Wij danken u voor het neerschrijven van uw gedailleerde feedback en vernemen met genoegen dat u een aangenaam verblijf heeft gehad. Fijn te horen dat u genoten heeft van de zeer geluidsdichte kamer, het uitgebreide ontbijtbuffet en de directe privé kabelbaan naar de Thermen van Spa. Wij danken om voor ons te hebben gekozen voor uw verblijf en kijken ernaar uit u snel weer te mogen verwelkomen in Spa. Vriendelijke groeten,

Bekijk alle reviews op TripAdvisor

Deze reviews zijn subjectieve meningen van individuele reizigers en niet van TripAdvisor LLC of haar partners.

© 2014 TripAdvisor LLC