Beoordeling van reizigers op TripAdvisor

1414 beoordelingen
Geclassificeerd als #4 van 14 hotels in Spa
GreenLeader Silver Certificate of Excellence 2019

Soort reiziger

Uitstekend
521
Erg goed
611
Gemiddeld
186
Slecht
66
Vreselijk
30

Beoordeling van reizigers

Zaken
126
Stellen
895
Soloreis
56
Gezinnen
151
Vakantie met vrienden
133

Beoordelingsoverzicht

Locatie
4.5
Slaapkwaliteit
4.0
Kamers
4.0
Service
4.0
Prijs/kwaliteit
4.0
Hygiëne
4.5

Tips van reizigers om u te helpen de juiste kamer te kiezen

  • boek een kamer in een ander hotel of vraag een kamer NIET aan de straatzijde (DD D)
    1.0
    2019-04-14
  • Een kamer aan de voorkant vragen (HASNIK)
    4.0
    2019-03-23
  • centraal aan de voorkant zijn een paar kamers met balkon: met heel mooi uitzicht (Bart M)
    4.0
    2018-04-04
  • Kamers op verdieping 1 zijn netjes gerenoveerd. (227dv)
    3.0
    2017-07-19
  • kamers aan voorkant hebben mogelijk last van het drukke verkeer (koen m)
    5.0
    2017-05-30

Recentste beoordelingen van reizigers

  • "Heel goed hotel!"

    • Beoordeeld: 2018-08-11
    • Reistype: Stellen
  • Heel goed hotel. Zeer de moeite waard. Zeker een aanrader en zeker de moeite waard om terug te komen. Vriendelijk personeel. Ontbijt is heel goed. Zeer uitgebreide keuze. Iedere dag iets anders bij het ontbijt.

    • tripadvisor-rating
      Kamers
    • tripadvisor-rating
      Prijs/kwaliteit
    • tripadvisor-rating
      Slaapkwaliteit
    • tripadvisor-rating
      Locatie
    • tripadvisor-rating
      Hygiëne
    • tripadvisor-rating
      Service
  • "Super! Goede ontvangst. Ruime, zet nette kame!Een heerlijk verblijf gehad. Zeker een aanrader. Wij komen nogmaals terug"

    • Beoordeeld: 2018-07-01
    • Reistype: Stellen
  • Super! Goede ontvangst. Ruime, zet nette kame!Een heerlijk verblijf gehad. Zeker een aanrader. Wij komen nogmaals terug . Willem dan ook zeker gebruik maken van de eerste spa. Hebben daar deze keer helaas geen tijd voor gehad.

    • tripadvisor-rating
      Kamers
    • tripadvisor-rating
      Prijs/kwaliteit
    • tripadvisor-rating
      Slaapkwaliteit
    • tripadvisor-rating
      Locatie
    • tripadvisor-rating
      Hygiëne
    • tripadvisor-rating
      Service
    • CathyVanderEecken, General Manager van Radisson Blu Palace Hotel, Spa, reageerde op deze beoordeling 2018-07-11
    • Beste mhulscher2018, Graag danken wij voor uw positieve feedback betreffende uw overnachting in ons hotel. Wij vernemen met genoegen dat u genoten heeft van uw verblijf. Namens het volledige Radisson Blu Palace Hotel team, willen wij u bedanken voor uw bezoek en kijken ernaar uit u nogmaals te mogen verwelkomen in Spa! Met vriendelijke groeten, Cathy Vander Eecken General Manager

  • "Mooi hotel, lekker ontbijt, gemakkelijk naar de Thermen"

    • Beoordeeld: 2017-07-04
    • Reistype: Stellen
  • Bedankt Radisson Blu! Aangenaam personeel in mooi kader en zeer goed gelegen. Lekker ontbijt!! Ondergrondse parking is ook practisch. Het was een toffe ervaring in combinatie met Spa Tribute. Kamer was ruim alsook de badkamer. Stille airco.

    • tripadvisor-rating
      Kamers
    • tripadvisor-rating
      Prijs/kwaliteit
    • tripadvisor-rating
      Slaapkwaliteit
    • tripadvisor-rating
      Locatie
    • tripadvisor-rating
      Hygiëne
    • tripadvisor-rating
      Service
    • CathyVanderEecken, General Manager van Radisson Blu Palace Hotel, Spa, reageerde op deze beoordeling 2017-07-31
    • Beste Patrick, Wij stellen het zeer op prijs dat u de tijd heeft genomen om onze enquête in te vullen over uw recent verblijf bij ons. Wij zijn verheugd te lezen dat u genoten van uw verblijf en met name in het bijzonder van het uitbegreide ontbijtbuffet en het personeel. Namens het volledige Radisson Blu Palace Hotel team, willen wij u bedanken voor uw bezoek en kijken ernaar uit u nogmaals te mogen verwelkomen in Spa.

  • "Zalig verblijf"

    • Beoordeeld: 2017-06-13
    • Reistype: Stellen
  • Het jaarlijks verblijf in de Radisson was zalig, we kijken weer uit naar het volgende verblijf. Ideale uitvalsbasis voor het circuit van Francorchamp. Gratis lift naar de Spa Thermen is mooi meegenomen.

    • tripadvisor-rating
      Kamers
    • tripadvisor-rating
      Prijs/kwaliteit
    • tripadvisor-rating
      Slaapkwaliteit
    • tripadvisor-rating
      Locatie
    • tripadvisor-rating
      Hygiëne
    • tripadvisor-rating
      Service
    • CathyVanderEecken, General Manager van Radisson Blu Palace Hotel, Spa, reageerde op deze beoordeling 2017-07-31
    • Beste Ludwig, Wij stellen het zeer op prijs dat u de tijd heeft genomen om onze enquête in te vullen over uw recent verblijf bij ons. Wij zijn verheugd te lezen dat u genoten van uw verblijf en met name in het bijzonder van de centrale ligging en de prive kabelbaan naar de Thermen van Spa. Namens het volledige Radisson Blu Palace Hotel team, willen wij u bedanken voor uw bezoek en kijken ernaar uit u nogmaals te mogen verwelkomen in Spa. Tot zeer binnenkort

  • "familieverblijf"

    • Beoordeeld: 2016-12-30
    • Reistype: Gezinnen
  • Zeer goed gelegen hotel, zeer lekker, gevarieerd ontbijt, propere (standard) kamers. Voor ons een ideaal hotel om in familieverband te verblijven en van hieruit wandelingen te maken en het stadje en omgeving te verkennen. Vlakbij het hotel genoeg brasseries en restaurants. Mochten we opnieuw naar Spa komen, zullen we zeker opnieuw dit hotel boeken.

    • tripadvisor-rating
      Kamers
    • tripadvisor-rating
      Prijs/kwaliteit
    • tripadvisor-rating
      Slaapkwaliteit
    • tripadvisor-rating
      Locatie
    • tripadvisor-rating
      Hygiëne
    • tripadvisor-rating
      Service
    • CathyVanderEecken, General Manager van Radisson Blu Palace Hotel, Spa, reageerde op deze beoordeling 2017-01-31
    • Beste, Graag danken wij voor positieve feedback betreffende uw overnachting in ons hotel. Wij vernemen met genoegen dat u genoten heeft van uw verblijf en voornamelijk van de ligging, van uw kamer en van het ontbijt. Tot Zeer binnenkort in Spa! Met Vriendelijke groeten, Cathy Vander Eecken-General Manager

Bekijk alle beoordelingen op TripAdvisor

Deze beoordelingen zijn subjectieve meningen van individuele reizigers en niet van TripAdvisor LLC of haar partners.

© 2014 TripAdvisor LLC