TripAdvisor-vurdering fra rejsende

2927 anmeldelser
Ligger nr. 74 af 338 hoteller i Hamborg
GreenLeader Gold Travelers Choice 2020

Vurdering fra rejsende

Fremragende
1275
Meget godt
1168
Gennemsnitligt
328
Dårligt
92
Forfærdeligt
64

Type rejsende

Forretning
1074
Par
962
Solorejse
161
Familie
335
Rejse med vennerne
269

Opsummering af vurderinger

Sted
4.5
Søvnkvalitet
4.5
Værelser
4.5
Service
4.0
Værdi
4.0
Renlighed
4.5

Råd fra rejsende, så du kan vælge det rigtige værelse

  • Tag udsigtsværelser (Kristian W)
    4.0
    2019-05-08
  • Jo højere jo bedre for at komme væk fra natklubben i stueetagen (pert394)
    4.0
    2017-12-15
  • Vælg et værelse med udsigt til Alster søerne (ErikMollerMadsen)
    2.0
    2017-11-26
  • Vælg mod syd, med udsigt over byen, havnen og vandet. (DenconCenter)
    4.0
    2017-10-23
  • Vælg et værelser i mod Centrum (pedera340)
    2.0
    2017-09-09

Seneste anmeldelser fra rejsende

  • "Hotellet over alle hoteller !"

    • Anmeldt: 2018-09-11
    • Rejsetype: Par
  • Kun ros på alle områder ! Specielt som tidligere nævnt Melissa som er den sødeste, forstående og hjælpsomme person jeg har mødt på alle de hoteller jeg har været på. Hvis der var det mindste vi havde været udtilfreds med, ville vi jo ikke vende tilbage år efter år samt flere gange om året.

    • tripadvisor-rating
      Værelser
    • tripadvisor-rating
      Værdi
    • tripadvisor-rating
      Søvnkvalitet
    • tripadvisor-rating
      Sted
    • tripadvisor-rating
      Renlighed
    • tripadvisor-rating
      Service
    • Radisson_HH, Guest Experience Manager hos Radisson Blu Hotel, Hamburg, svarede på denne anmeldelse 2018-09-24
    • Kære CharlotteOscar, Tak fordi du har sendt os din feedback. Vi er glade for at høre, at du nød dit ophold hos os og glæder os til at se dig igen snart! Med venlig hilsen Sebastian Welbers Guest Experience Manager

  • "Pænt og rent hotel med god placering og lækkert morgenmadsbuffet"

    • Anmeldt: 2018-08-10
    • Rejsetype: Par
  • Hotellet har en central placering midt i hamborg by hvor alt ligger indenfor gå afstand. Hotellet er rent og pænt med lækre værelser og gode senge. Morgenmad buffeten er lækker og udvalget er stor. Helt sikkert ikke sidste gang vi booker os ind her næste gang vi besøger Hamborg.

    • tripadvisor-rating
      Værelser
    • tripadvisor-rating
      Værdi
    • tripadvisor-rating
      Søvnkvalitet
    • tripadvisor-rating
      Sted
    • tripadvisor-rating
      Renlighed
    • tripadvisor-rating
      Service
    • Radisson_HH, Guest Experience Manager hos Radisson Blu Hotel, Hamburg, svarede på denne anmeldelse 2018-08-21
    • Kære guy554, Mange tak for din bedømmelse og for at du fortæller os om dit nylige ophold på Radisson Blu Hotel Hamburg. Vi er altid glade for at få feedback, og det glæder os at høre, at du nød dit ophold hos os. Alle på hotellet glæder sig til at se dig igen snart! De bedste hilsener Sebastian Welbers Guest Experience Manager

  • "Super hotel - alle pengene værd!"

    • Anmeldt: 2018-07-27
    • Rejsetype: Par
  • Alt fungerer perfekt på dette hotel - der er tænkt godt ophold ned i den mindste detalje! Alt fungerer bare! Sjældent set før. Stedet ligger centralt i Hamburg - let adgang til fx U-Bahn (ca. 150 m) - og derfor tæt på alt.

    • tripadvisor-rating
      Værelser
    • tripadvisor-rating
      Værdi
    • tripadvisor-rating
      Søvnkvalitet
    • tripadvisor-rating
      Sted
    • tripadvisor-rating
      Renlighed
    • tripadvisor-rating
      Service
    • Radisson_HH, Guest Relations Manager hos Radisson Blu Hotel, Hamburg, svarede på denne anmeldelse 2018-07-31
    • Dear Guest, thank you for your review and for sharing your recent experience at Radisson Blu Hotel Hamburg. We love feedback and are pleased to hear that you enjoyed your time with us. Thank you for your further recommendation. The entire hotel team is looking forward to welcoming you back soon! With kind regards, Maryna Kollinger Guest Relations Manager

  • "Suverænt oplevelse hotellet kan stærkt anbefales, morgenmadsbuffet i verdensklasse så er ok det koster noget..........."

    • Anmeldt: 2018-07-27
    • Rejsetype: Familie
  • Suverænt oplevelse, top klasse værelser med top moderne indretning Kan ikke komme på nogle mangler overhovedet, man er værdsat som gæst...hotellet kan stærkt anbefales, morgenmadsbuffet i verdensklasse så er ok det koster noget.

    • tripadvisor-rating
      Værelser
    • tripadvisor-rating
      Værdi
    • tripadvisor-rating
      Søvnkvalitet
    • tripadvisor-rating
      Sted
    • tripadvisor-rating
      Renlighed
    • tripadvisor-rating
      Service
    • Radisson_HH, Guest Relations Manager hos Radisson Blu Hotel, Hamburg, svarede på denne anmeldelse 2018-07-31
    • Dear Guest, thank you for your review and for sharing your recent experience at Radisson Blu Hotel Hamburg. We love feedback and are pleased to hear that you enjoyed your time with us. Thank you for your further recommendation. The entire hotel team is looking forward to welcoming you back soon! With kind regards, Maryna Kollinger Guest Relations Manager

  • "Anbefalelsesværdigt hotel"

    • Anmeldt: 2018-06-26
    • Rejsetype: Familie
  • På SAS Radisson føler du dig forkælet; virkelig lækker morgenmad, pæne værelser og venligt personale. Samtidig ligger hotellet i rimelig gåafstand til centrum og tæt på smukke parker. En dejlig oplevelse!

    • tripadvisor-rating
      Værelser
    • tripadvisor-rating
      Værdi
    • tripadvisor-rating
      Søvnkvalitet
    • tripadvisor-rating
      Sted
    • tripadvisor-rating
      Renlighed
    • tripadvisor-rating
      Service
    • Radisson_HH, Guest Experience Manager hos Radisson Blu Hotel, Hamburg, svarede på denne anmeldelse 2018-07-03
    • Kære maiken2204, Tak fordi du har sendt os din feedback. Vi er glade for at høre, at du nød dit ophold hos os og glæder os til at se dig igen snart! Med venlig hilsen Sebastian Welbers Guest Experience Manager

Se alle anmeldelser på TripAdvisor

Disse anmeldelser er subjektive holdninger fra individuelle rejsende og ikke fra TripAdvisor LLC eller deres partnere.

© 2014 TripAdvisor LLC