TripAdvisor-vurdering fra rejsende

tripadvisor rating 4.0 3271 anmeldelser
Ligger nr. 81 af 348 hoteller i Hamburg
"GreenLeader Gold" GreenLeader Gold

Vurdering fra rejsende

Fremragende
1443
Meget godt
1256
Gennemsnitligt
359
Dårligt
120
Forfærdeligt
93

Type rejsende

Business
1168
Couples
1077
Solo travel
181
Family
396
Friends getaway
292

Opsummering af vurderinger

Location
4.5
Sleep Quality
4.5
Rooms
4.0
Service
4.0
Value
4.0
Cleanliness
4.5

Råd fra rejsende, så du kan vælge det rigtige værelse

  • view to the airport, higher floors (955nidiab)
    5.0
    2022-07-01
  • So weit oben wie möglich (Agni1)
    4.0
    2022-05-30
  • avoid this hotel (Ruben_dxl)
    1.0
    2022-05-26
  • Stay somewhere else. (SvenI_12)
    3.0
    2021-11-14
  • Easy to reach from the airport by the train. (cristina_ernst)
    1.0
    2021-10-20

Anmeldelser fra rejsende

  • "Altid god oplevelse på Radisson Blue"

  • tripadvisor rating 5.0
    • Anmeldt: 2023-01-23
    • Rejsetype: Par
  • Elsker udsigten fra 25. sal - husk at bestille Panoramic view rum. Kom forbi igen nytårsaften og fik plads til nytårs menuen i filini restauranten på trods af der var udsolgt og vi ikke havde bestilt. Personalet gjorde alt for vi kom ind på afbud :-) Det var en travl dag ved receptionen så indtjekningen tog lang tid, men det var at forvente, og uanset hvor stresset situationen var, modtoges vi med store smil. Vi har boet på hotellet 3 gange i 2022, og det bliver ikke sidste gang :-9 Venlig hilsen Johnny Kristensen

    • 5.0
      Værelser
    • 5.0
      Værdi
    • 5.0
      Søvnkvalitet
    • 5.0
      Sted
    • 5.0
      Renlighed
    • 5.0
      Service
    • Theresa Erdmann, Gästeservice/Empfang hos Radisson Blu Hotel, Hamburg, svarede på denne anmeldelse 2023-01-24
    • Dear JohnnyKristensen, Thank you very much for taking the time to write a comment regarding your recent visit at the Radisson Blu Hamburg. With pleasure I read, that you have very much enjoyed your stay with us and that our services and facilities met your expectations. Especially that we could help you with getting a table for New Year's Eve. We are looking forward to welcome you soon back for the fourth time. With best regards, Theresa Erdmann Guest Relation Manager

  • "Meget behageligt hotel med en fremragende beliggenhed i forhold til centrum og offentlig transport"

  • tripadvisor rating 5.0
    • Anmeldt: 2022-10-22
    • Rejsetype: Familie
  • Vi har været på dette hotel flere gange, og altid været yderst tilfreds med opholdet. Man bør dog være opmærksom på, at man ikke får et værelse tæt ved elevatorskaktene der kommer lidt støjgener når elevatorerne er i drift-

    • 4.0
      Værelser
    • 4.0
      Værdi
    • 3.0
      Søvnkvalitet
    • 5.0
      Sted
    • 5.0
      Renlighed
    • 4.0
      Service
    • Frank Melz, Geschäftsführer hos Radisson Blu Hotel, Hamburg, svarede på denne anmeldelse 2022-11-09
    • Dear sovetryne, thank you for your kind review. With pleasure I read, that you have very much enjoyed your stay with us and that our services and facilities met your expectations. I very much hope to have the pleasure of welcoming you back again soon. Yours sincerely, Theresa Erdmann Guest Relations Manager

  • "Kan bestemt anbefales"

  • tripadvisor rating 5.0
    • Anmeldt: 2022-10-10
    • Rejsetype: Par
  • Havde en fantastisk forlænget weekend i Hamburg på Radisson BLU. Det kan bestemt anbefales. Et fremragende hotel med en ligeså fremragende service - i gå-afstand til alting. Hotellet har det hele - jeg manglede ihvertfald ikke noget.

    • 5.0
      Værelser
    • 5.0
      Værdi
    • 4.0
      Søvnkvalitet
    • 5.0
      Renlighed
  • "Skønt Hotel - meget centralt beliggende."

  • tripadvisor rating 5.0
    • Anmeldt: 2022-10-07
    • Rejsetype: Forretning
  • Skønt hotel super placering i forhold til både arbejdsplads og byen. Gode muligheder med offentlig transport. Lækker morgenmad. Venlig betjening i reception. Har været der flere gange. Eneste minus er hovedpuden som er betrykket med noget plastik agtig men selvfølgelig et pude betræk på.

    • 5.0
      Værelser
    • 5.0
      Værdi
    • 5.0
      Søvnkvalitet
    • 5.0
      Sted
    • 5.0
      Renlighed
    • 5.0
      Service
  • "Super placering og dejlig udsigt"

  • tripadvisor rating 5.0
    • Anmeldt: 2022-05-30
    • Rejsetype: Familie
  • Perfekt til en byferie - tæt på centrum og med skøn park lige udenfor. Lige ved offentlig transport - både tog og U bane lige til døren. Nem parkeringunder hotellet. Gode faciliteter. Værelserne var en fin størrelse og havde, hvad der forventes.

    • 4.0
      Værelser
    • 5.0
      Værdi
    • 5.0
      Søvnkvalitet
    • 5.0
      Sted
    • 5.0
      Renlighed
    • 5.0
      Service
Se alle anmeldelser på TripAdvisor

Disse anmeldelser er subjektive holdninger fra individuelle rejsende og ikke fra TripAdvisor LLC eller deres partnere.

© 2014 TripAdvisor LLC