Beoordeling van reizigers op TripAdvisor

4063 beoordelingen
Geclassificeerd als #84 van 396 hotels in Amsterdam
GreenLeader Gold Certificate of Excellence 2019

Soort reiziger

Uitstekend
1936
Erg goed
1566
Gemiddeld
400
Slecht
104
Vreselijk
57

Beoordeling van reizigers

Zaken
676
Stellen
1716
Soloreis
199
Gezinnen
654
Vakantie met vrienden
517

Beoordelingsoverzicht

Locatie
4.5
Slaapkwaliteit
4.5
Kamers
4.5
Service
4.5
Prijs/kwaliteit
4.0
Hygiëne
4.5

Tips van reizigers om u te helpen de juiste kamer te kiezen

  • Kies voor een zo groot mogelijke kamer en op een hoge verdieping (Rob6669)
    4.0
    2018-01-02
  • Kamers op straatzijde mogelijk minder interessant voor lichte slapers. (Energuy)
    4.0
    2017-01-06
  • Kamers in het zuidelijk gebouw bereik je deze via de ondergrondse doorgang die onder Rusland (de straat) doorloopt, een unieke ervaring (Roeland W)
    5.0
    2016-09-02
  • Kijk zeker de prijs na van een upgrade kamer, soms zelfde prijs met ontbijt (Eddy T)
    5.0
    2015-08-27
  • Geen mening (Eddy L)
    4.0
    2015-08-11

Recentste beoordelingen van reizigers

  • "Raddisson Blu hotel"

    • Beoordeeld: 2019-07-07
    • Reistype: Vakantie met vrienden
  • Fantastisch hotel, vriendelijke staff en super goed ontbijt. Het was heel schoon en alle mini's (zeep, eten etc) werd continu aangevuld. We werden geupgrade, omdat we lang moesten wachten voor het inchecken! Heerlijk geslapen!

    • RoyKamphuis, General Manager van Radisson Blu Hotel, Amsterdam City Center, reageerde op deze beoordeling 2019-07-15
    • Dear D4527ZGsimonel, Heel erg bedankt voor uw recentie. Het doet ons plezier om te zien dat uw verblijf zo prettig geweest is. Hopelijk zien we u snel weer terug!

  • "Wat een fijn hotel!"

    • Beoordeeld: 2019-01-29
    • Reistype: Stellen
  • We wilden een weekendje Amsterdam, maar niet te ver hoeven lopen naar de verschillende bestemmingen. Dus kozen we voor Radisson Blu, midden in Amsterdam.Zeer centraal gelegen tussen Dam en Muntplein, maar toch heerlijk rustig!Mooi hotel met fijne stille kamers. Je hebt niet het gevoel dat je midden in de stad logeert.Gezellige bar voor de avond en een heerlijk ontbijt. Vriendelijk personeel en prima service, wat wil je nog meer?

    • tripadvisor-rating
      Kamers
    • tripadvisor-rating
      Prijs/kwaliteit
    • tripadvisor-rating
      Slaapkwaliteit
    • tripadvisor-rating
      Locatie
    • tripadvisor-rating
      Hygiëne
    • tripadvisor-rating
      Service
    • Roy K, General Manager van Radisson Blu Hotel, Amsterdam City Center, reageerde op deze beoordeling 2019-02-08
    • Beste Expedition486604, wat leuk om uw geweldige review hier te lezen. We zijn erg blij dat u zo een fijn verblijf heeft gehad! Hopelijk zien we u snel weer een keer.

  • "Excellent"

    • Beoordeeld: 2019-01-02
    • Reistype: Stellen
  • Een uitstekend verblijf in een uitstekend hotel met zeer goede service. Mooie kamers, goede bedden en een uitgebreid ontbijt buffet. Helaas was er geen ruimte meer in de parkeergarage. Mooi gelegen in het centrum van amsterdam

    • tripadvisor-rating
      Kamers
    • tripadvisor-rating
      Prijs/kwaliteit
    • tripadvisor-rating
      Slaapkwaliteit
    • tripadvisor-rating
      Locatie
    • tripadvisor-rating
      Hygiëne
    • tripadvisor-rating
      Service
    • Roy K, General Manager van Radisson Blu Hotel, Amsterdam City Center, reageerde op deze beoordeling 2019-01-03
    • Beste Meneer/Mevrouw Hedzer, Hartelijk dank voor het delen van uw ervaring - wij zijn erg blij dat alles naar wens is geweest. Onze excuses voor het niet kunnen aanbieden van een parkeerplek. Wij hopen u nogmaals bij ons te verwelkomen in de nabije toekomst, in dit geval twijfelt u dan niet om van te voren contact met ons op te nemen en vast een parkeer plek te reserveren.

  • "Centraal gelegen zaken hotel"

    • Beoordeeld: 2018-11-21
    • Reistype: Zaken
  • Zeer centraal gelegen zakenhotel met mooie, rustige kamers. Enige parkeergelegenheid is aanwezig. Met name de bedden zijn super comfortabel. Hotel straalt rust uit in hectisch Amsterdam en heeft verder alle faciliteiten die men kan verwachten van een dergelijk luxe hotel.

    • tripadvisor-rating
      Kamers
    • tripadvisor-rating
      Prijs/kwaliteit
    • tripadvisor-rating
      Slaapkwaliteit
    • tripadvisor-rating
      Hygiëne
    • Roy K, General Manager van Radisson Blu Hotel, Amsterdam City Center, reageerde op deze beoordeling 2018-11-21
    • Beste gast, Hartelijk dank voor het delen van uw ervaring bij ons. Het doet ons groot plezier te vernemen dat alles naar wens is geweenst tijdens uw verblijf en wij hopen u dan ook spoedig nogmaals bij ons te mogen verwelkomen.

  • "Zeer comfortabel hotel en oase van rust midden in het centrum,"

    • Beoordeeld: 2018-11-05
    • Reistype: Stellen
  • Zeer tevreden over dit hotel!! Overal dichtbij en toch zo rustig gelegen . Personeel was zeer vriendelijk , zowel aan de balie als in de bar de Palmboom als de conciërges . Erg fijne ontvangst , zeker voor herhaling vatbaar.

    • tripadvisor-rating
      Kamers
    • tripadvisor-rating
      Prijs/kwaliteit
    • tripadvisor-rating
      Slaapkwaliteit
    • tripadvisor-rating
      Locatie
    • tripadvisor-rating
      Hygiëne
    • tripadvisor-rating
      Service
    • Roy K, General Manager van Radisson Blu Hotel, Amsterdam City Center, reageerde op deze beoordeling 2018-11-09
    • Beste Simone, Hartelijk dank voor het delen van uw ervaring. Het doet ons erg veel plezier te lezen dat u een fijn verblijf heeft gehad en alles naar wens is geweest. Uw complimenten naar ons personeel zal zeker binnen ons team worden gedeelt - dit is erg gewaardeerd. Wij zien er naar uit u nogmaals bij ons te verwelkomen in de nabije toekomst.

Bekijk alle beoordelingen op TripAdvisor

Deze beoordelingen zijn subjectieve meningen van individuele reizigers en niet van TripAdvisor LLC of haar partners.

© 2014 TripAdvisor LLC