Beoordeling van reizigers op TripAdvisor

4093 beoordelingen
Geclassificeerd als #84 van 397 hotels in Amsterdam
GreenLeader Gold Certificate of Excellence 2019

Soort reiziger

Uitstekend
1949
Erg goed
1576
Gemiddeld
405
Slecht
106
Vreselijk
57

Beoordeling van reizigers

Zaken
683
Stellen
1725
Soloreis
202
Gezinnen
657
Vakantie met vrienden
517

Beoordelingsoverzicht

Locatie
4.5
Slaapkwaliteit
4.5
Kamers
4.5
Service
4.5
Prijs/kwaliteit
4.0
Hygiëne
4.5

Tips van reizigers om u te helpen de juiste kamer te kiezen

  • Kies voor een zo groot mogelijke kamer en op een hoge verdieping (Rob6669)
    4.0
    2018-01-02
  • Kamers op straatzijde mogelijk minder interessant voor lichte slapers. (Energuy)
    4.0
    2017-01-06
  • Kamers in het zuidelijk gebouw bereik je deze via de ondergrondse doorgang die onder Rusland (de straat) doorloopt, een unieke ervaring (Roeland W)
    5.0
    2016-09-02
  • Kijk zeker de prijs na van een upgrade kamer, soms zelfde prijs met ontbijt (Eddy T)
    5.0
    2015-08-27
  • Geen mening (Eddy L)
    4.0
    2015-08-11

Recentste beoordelingen van reizigers

  • "Raddisson Blu hotel"

    • Beoordeeld: 2019-07-07
    • Reistype: Vakantie met vrienden
  • Fantastisch hotel, vriendelijke staff en super goed ontbijt. Het was heel schoon en alle mini's (zeep, eten etc) werd continu aangevuld. We werden geupgrade, omdat we lang moesten wachten voor het inchecken! Heerlijk geslapen!

    • RoyKamphuis, General Manager van Radisson Blu Hotel, Amsterdam City Center, reageerde op deze beoordeling 2019-07-15
    • Dear D4527ZGsimonel, Heel erg bedankt voor uw recentie. Het doet ons plezier om te zien dat uw verblijf zo prettig geweest is. Hopelijk zien we u snel weer terug!

  • "Wat een fijn hotel!"

    • Beoordeeld: 2019-01-29
    • Reistype: Stellen
  • We wilden een weekendje Amsterdam, maar niet te ver hoeven lopen naar de verschillende bestemmingen. Dus kozen we voor Radisson Blu, midden in Amsterdam.Zeer centraal gelegen tussen Dam en Muntplein, maar toch heerlijk rustig!Mooi hotel met fijne stille kamers. Je hebt niet het gevoel dat je midden in de stad logeert.Gezellige bar voor de avond en een heerlijk ontbijt. Vriendelijk personeel en prima service, wat wil je nog meer?

    • tripadvisor-rating
      Kamers
    • tripadvisor-rating
      Prijs/kwaliteit
    • tripadvisor-rating
      Slaapkwaliteit
    • tripadvisor-rating
      Locatie
    • tripadvisor-rating
      Hygiëne
    • tripadvisor-rating
      Service
    • Roy K, General Manager van Radisson Blu Hotel, Amsterdam City Center, reageerde op deze beoordeling 2019-02-08
    • Beste Expedition486604, wat leuk om uw geweldige review hier te lezen. We zijn erg blij dat u zo een fijn verblijf heeft gehad! Hopelijk zien we u snel weer een keer.

  • "Excellent"

    • Beoordeeld: 2019-01-02
    • Reistype: Stellen
  • Een uitstekend verblijf in een uitstekend hotel met zeer goede service. Mooie kamers, goede bedden en een uitgebreid ontbijt buffet. Helaas was er geen ruimte meer in de parkeergarage. Mooi gelegen in het centrum van amsterdam

    • tripadvisor-rating
      Kamers
    • tripadvisor-rating
      Prijs/kwaliteit
    • tripadvisor-rating
      Slaapkwaliteit
    • tripadvisor-rating
      Locatie
    • tripadvisor-rating
      Hygiëne
    • tripadvisor-rating
      Service
    • Roy K, General Manager van Radisson Blu Hotel, Amsterdam City Center, reageerde op deze beoordeling 2019-01-03
    • Beste Meneer/Mevrouw Hedzer, Hartelijk dank voor het delen van uw ervaring - wij zijn erg blij dat alles naar wens is geweest. Onze excuses voor het niet kunnen aanbieden van een parkeerplek. Wij hopen u nogmaals bij ons te verwelkomen in de nabije toekomst, in dit geval twijfelt u dan niet om van te voren contact met ons op te nemen en vast een parkeer plek te reserveren.

  • "Zeer comfortabel hotel en oase van rust midden in het centrum,"

    • Beoordeeld: 2018-11-05
    • Reistype: Stellen
  • Zeer tevreden over dit hotel!! Overal dichtbij en toch zo rustig gelegen . Personeel was zeer vriendelijk , zowel aan de balie als in de bar de Palmboom als de conciërges . Erg fijne ontvangst , zeker voor herhaling vatbaar.

    • tripadvisor-rating
      Kamers
    • tripadvisor-rating
      Prijs/kwaliteit
    • tripadvisor-rating
      Slaapkwaliteit
    • tripadvisor-rating
      Locatie
    • tripadvisor-rating
      Hygiëne
    • tripadvisor-rating
      Service
    • Roy K, General Manager van Radisson Blu Hotel, Amsterdam City Center, reageerde op deze beoordeling 2018-11-09
    • Beste Simone, Hartelijk dank voor het delen van uw ervaring. Het doet ons erg veel plezier te lezen dat u een fijn verblijf heeft gehad en alles naar wens is geweest. Uw complimenten naar ons personeel zal zeker binnen ons team worden gedeelt - dit is erg gewaardeerd. Wij zien er naar uit u nogmaals bij ons te verwelkomen in de nabije toekomst.

  • "Uitstekend Hotel"

    • Beoordeeld: 2018-10-10
    • Reistype: Soloreis
  • Fijne ligging midden in de stad. Kundig en klantvriendelijk personeel. Parkeer garage beetje krap maar je kunt je auto er goed kwijt. Het ontbijt was zeer uitgebreid met veel verse producten en vriendelijk personeel.

    • tripadvisor-rating
      Kamers
    • tripadvisor-rating
      Prijs/kwaliteit
    • tripadvisor-rating
      Slaapkwaliteit
    • tripadvisor-rating
      Locatie
    • tripadvisor-rating
      Hygiëne
    • tripadvisor-rating
      Service
    • Roy K, General Manager van Radisson Blu Hotel, Amsterdam City Center, reageerde op deze beoordeling 2018-10-13
    • Geachte gast, Hartelijk dank voor het delen van uw ervaring. Het doet ons zeer goed te vernemen dat alles naar wens is geweest tijdens uw verblijf bij ons en wij hopen u spoedig nogmaals bij ons te verwelkomen!

Bekijk alle beoordelingen op TripAdvisor

Deze beoordelingen zijn subjectieve meningen van individuele reizigers en niet van TripAdvisor LLC of haar partners.

© 2014 TripAdvisor LLC