Beoordeling van reizigers op TripAdvisor

tripadvisor rating 4.5 4414 reviews
Geclassificeerd als #88 van 419 hotels in Amsterdam
"GreenLeader Gold" GreenLeader Gold

Beoordeling van reizigers

Uitstekend
2139
Erg goed
1647
Gemiddeld
441
Slecht
119
Vreselijk
68

Soort reiziger

Business
733
Couples
1825
Solo travel
212
Family
697
Friends getaway
544

Beoordelingsoverzicht

Location
4.5
Sleep Quality
4.5
Rooms
4.5
Service
4.5
Value
4.0
Cleanliness
4.5

Tips van reizigers om u te helpen de juiste kamer te kiezen

  • Inside rooms facing atrium beware kids in open air lobby screaming - disturbing & front desk did 0 to stop during our 3 night stay. (Morleydembo)
    2.0
    2022-09-07
  • choosing a room isn't a big deal every thing is ok (Arowana_sas)
    5.0
    2022-09-03
  • Ask for a higher floor than 1 (Savvytravels675)
    5.0
    2022-05-16
  • Technically, if you put your head against the window and looked sideways, you could see a tiny portion of the canal. (chalfontscott)
    2.0
    2022-04-20
  • Get the train, it’s the cheaper option. Buses aren’t allowed in the town centre. Very good location. Dad square is a few mins walk (Reena T)
    5.0
    2022-04-08

Reviews van reizigers

  • "Wat een top hotel"

  • tripadvisor rating 5.0
    • Beoordeeld: 2022-07-03
    • Reistype: Stellen
  • Wat een top hotel met zeer vriendelijk personeel. Zeker een aanrader! Inchecken ging super snel. Auto konden we in de garage parkeren en goedkoper dan inde stad. Centrum heel dichtbij, zeer handig als je even een borrel wilt halen in de stad.

    • Roy Kamphuis, General Manager van Radisson Blu Hotel, Amsterdam City Center, reageerde op deze beoordeling 2022-07-07
    • Beste Robbie1970amsterdam , Hartelijk dank voor uw feedback en dat u de tijd hebt genomen over uw ervaring te schrijven. We zijn verheugd om te lezen dat u genoten hebt van uw verblijf en de faciliteiten, de vriendelijkheid van het personeel en de ligging van het hotel. We kijken uit naar uw volgende verblijf! Met vriendelijke groet, Radisson Blu Hotel, Amsterdam City Center

  • "Goed en schoon hotel op perfecte locatie"

  • tripadvisor rating 5.0
    • Beoordeeld: 2022-03-06
    • Reistype: Soloreis
  • Was er alleen om vrienden in Amsterdam te ontmoeten. Zit in veel hotels en dit geld was het het waard. Schoon en modern fijn koffie apparaat en water voor leden. Ik heb geen gebruik gemaakt van faciliteiten. Was er te kort. Het ontbijt vond ik te duur.

    • 5.0
      Kamers
    • 5.0
      Prijs/kwaliteit
    • 5.0
      Slaapkwaliteit
    • 5.0
      Locatie
    • 5.0
      Hygiëne
    • 5.0
      Service
    • Roy Kamphuis, General Manager van Radisson Blu Hotel, Amsterdam City Center, reageerde op deze beoordeling 2022-03-07
    • Hartelijk dank dat u de tijd heeft genomen om onze online enquete in te vullen en uw ervaringen met ons te delen. Het is fijn de horen dat u een aangenaam verblijf bij ons heeft gehad. Wij hopen u nogmaals te mogen begroeten bij een volgend bezoek aan Amsterdam.

  • "Prima hotel met excellente service."

  • tripadvisor rating 5.0
    • Beoordeeld: 2022-02-28
    • Reistype: Stellen
  • Ons verblijf in Amsterdam werd door de staff van het Radisson Blu hotel extra leuk gemaakt door een verrassing op onze kamer. De service in de bar was uitstekend en ook het ontbijt is zeer uitgebreid.

    • 5.0
      Kamers
    • 5.0
      Prijs/kwaliteit
    • 5.0
      Slaapkwaliteit
    • 5.0
      Locatie
    • 5.0
      Hygiëne
    • 5.0
      Service
    • Roy Kamphuis, General Manager van Radisson Blu Hotel, Amsterdam City Center, reageerde op deze beoordeling 2022-03-01
    • Hartelijk dank dat u de tijd heeft genomen om onze online enquete in te vullen en uw ervaringen met ons te delen. Het is fijn de horen dat u een aangenaam verblijf bij ons heeft gehad. Wij hopen u nogmaals te mogen begroeten bij een volgend bezoek aan Amsterdam. Met vriendelijke groet, Roy Kamphuis

  • "Heerlijk hotel"

  • tripadvisor rating 5.0
    • Beoordeeld: 2022-02-28
    • Reistype: Stellen
  • Fijn hotel, top locatie, heerlijk ontbijt. Mooie kamer, we hadden de juniorsuite. Fijn groot bed. Goede faciliteiten in de kamer. Hotel is wel wat prijzig. Maar al met al een heerlijk verblijf gehad..

    • 4.0
      Kamers
    • 3.0
      Prijs/kwaliteit
    • 5.0
      Slaapkwaliteit
    • 5.0
      Locatie
    • 4.0
      Hygiëne
    • 4.0
      Service
    • Roy Kamphuis, General Manager van Radisson Blu Hotel, Amsterdam City Center, reageerde op deze beoordeling 2022-03-01
    • Hartelijk dank dat u de tijd heeft genomen om onze online enquete in te vullen en uw ervaringen met ons te delen. Het is fijn de horen dat u een aangenaam verblijf bij ons heeft gehad. Wij hopen u nogmaals te mogen begroeten bij een volgend bezoek aan Amsterdam. Met vriendelijke groet, Roy Kamphuis

  • "Kort bezoek"

  • tripadvisor rating 5.0
    • Beoordeeld: 2021-09-09
    • Reistype: Gezinnen
  • Prima ervaring, vriendelijk en behulpzaam personeel , keurige kamers . Het hotel is prima centraal gelegen in Amsterdam op een mooie plek . Er is een leuke bar , een goed uitgeruste gym en een parkeer garage

    • 5.0
      Kamers
    • 4.0
      Prijs/kwaliteit
    • 5.0
      Slaapkwaliteit
    • 5.0
      Locatie
    • 4.0
      Hygiëne
    • 4.0
      Service
Bekijk alle reviews op TripAdvisor

Deze reviews zijn subjectieve meningen van individuele reizigers en niet van TripAdvisor LLC of haar partners.

© 2014 TripAdvisor LLC