Beoordeling van reizigers op TripAdvisor

1704 beoordelingen
Geclassificeerd als #6 van 10 hotels in Schiphol
GreenLeader Platinum Certificate of Excellence 2019

Soort reiziger

Uitstekend
658
Erg goed
721
Gemiddeld
219
Slecht
75
Vreselijk
31

Beoordeling van reizigers

Zaken
700
Stellen
402
Soloreis
125
Gezinnen
255
Vakantie met vrienden
128

Beoordelingsoverzicht

Slaapkwaliteit
4.5
Locatie
4.0
Kamers
4.0
Service
4.5
Prijs/kwaliteit
4.0
Hygiëne
4.5

Tips van reizigers om u te helpen de juiste kamer te kiezen

  • Ik heb geen andere kamers gezien maar de familiekamer voldoet ruimschoots aan de wensen van 4 volwassenen. (pc-addict)
    5.0
    2018-07-12
  • Hogere verdiepingen geven mooi uitzicht op de luchthaven van Schiphol (1mdj2016)
    4.0
    2017-07-22
  • Parkeerplaats voor anders-validen op het gelijkvloers - niet direct aan de receptie. (FVDx)
    4.0
    2017-07-10
  • Wij sliepen vooraan, maar toch stoorde het ons niet. Ik slaap nochtans heel onrustig, maar die nacht heb ik goed geslapen. (claryssegriet)
    5.0
    2016-09-09
  • Schiphol makkelijk te bereiken via shuttle service (sbbvedder)
    5.0
    2016-08-12

Recentste beoordelingen van reizigers

  • "Top!"

    • Beoordeeld: 2019-01-31
    • Reistype: Zaken
  • Top! Hotel is wat je van radisson blu verwacht, goede service comfortabel verblijf, zal graag nog eens verblijven de volgende keer en dan nog een keer omdat ik hier 200 tekens moet typen ga ik maar door ok ik heb het gehaald

    • tripadvisor-rating
      Kamers
    • tripadvisor-rating
      Prijs/kwaliteit
    • tripadvisor-rating
      Slaapkwaliteit
    • tripadvisor-rating
      Locatie
    • tripadvisor-rating
      Hygiëne
    • tripadvisor-rating
      Service
    • RoyKamphuis, General Manager van Radisson Blu Hotel Amsterdam Airport, reageerde op deze beoordeling 2019-02-08
    • Geachte gast, Hartelijk dank voor het delen van uw ervaring. Wij zijn super blij te lezen dat uw verblijf bij ons plesant en comfortabel is geweest en wij kijken er naar uit u terug te mogen verwelkomen de volgende keer!

  • "Geheel nieuwe ervaring!"

    • Beoordeeld: 2019-01-25
    • Reistype: Soloreis
  • Zeer schoon en ruime kamer. Tip: bij het boeken bestond het alleen als logies, misschien toch duidelijkheid geven over de mogelijkheid tot ontbijten. Verder heerlijk en rustig verblijf gehad,aanrader.

    • tripadvisor-rating
      Kamers
    • tripadvisor-rating
      Prijs/kwaliteit
    • tripadvisor-rating
      Slaapkwaliteit
    • tripadvisor-rating
      Locatie
    • tripadvisor-rating
      Hygiëne
    • tripadvisor-rating
      Service
    • Mark_Mosselman, General Manager van Radisson Blu Hotel Amsterdam Airport, reageerde op deze beoordeling 2019-01-28
    • Dear guest, Thank you for your excellent rating and review! I am pleased to know that you enjoyed your time with us and that our cleanliness and the room were to your liking. Most of all, that you were comfortable and able to relax. We would love to welcome you again in the future. Kind regards, Mark Mosselman

  • "Lekker weekend, ook al zit je op een kantorenpark"

    • Beoordeeld: 2017-12-18
    • Reistype: Stellen
  • De locatie is niet geweldig, maar wel de reis waard. Kamer was goed, restaurant echt de moeite waard. Voor een vroeg vertrek zou ik zeker voor dit hotel kiezen ipv midden in de nacht naar Schiphol (laten) rijden.

    • tripadvisor-rating
      Kamers
    • tripadvisor-rating
      Prijs/kwaliteit
    • tripadvisor-rating
      Slaapkwaliteit
    • tripadvisor-rating
      Locatie
    • tripadvisor-rating
      Hygiëne
    • tripadvisor-rating
      Service
  • "Handig parkeer, vakantie en heerlijk slapen. De mogelijkheid is dus ook boekjaar andersom."

    • Beoordeeld: 2017-11-29
    • Reistype: Stellen
  • Denk er eens over na, normale tijd heen vliegen, gewoon hier parkeren. Late aankomst, nou dan hier overnachten. Paar keer gedaan nu, het is vanaf aankomst tot uiteindelijk vertrek naar huis een prettige ervaring

    • tripadvisor-rating
      Kamers
    • tripadvisor-rating
      Prijs/kwaliteit
    • tripadvisor-rating
      Slaapkwaliteit
    • tripadvisor-rating
      Locatie
    • tripadvisor-rating
      Hygiëne
    • tripadvisor-rating
      Service
    • Mark_Mosselman, General Manager van Radisson Blu Hotel Amsterdam Airport, reageerde op deze beoordeling 2017-12-02
    • Dear guest, Wow! I am very pleased to find you very nice review! Well, thank you! I am happy to read that you have enjoyed the convenience of our airport property and hopefully you had a good flight as well. We would love to meet you again soon :-) Kindest Regards, M.Mosselman

  • "Goed verzorgd hotel"

    • Beoordeeld: 2017-08-25
    • Reistype: Gezinnen
  • Was een heel verzorgd goed hotel met een goede shuttlebus verbinding met schiphol.kamers zijn zeer ruim met goede faciliteiten ,een goede wifi verbinding ,kamers zijn schoon en de bedden zijn heerlijk.

    • tripadvisor-rating
      Kamers
    • tripadvisor-rating
      Prijs/kwaliteit
    • tripadvisor-rating
      Slaapkwaliteit
    • tripadvisor-rating
      Locatie
    • tripadvisor-rating
      Hygiëne
    • tripadvisor-rating
      Service
    • Mark_Mosselman, General Manager van Radisson Blu Hotel Amsterdam Airport, reageerde op deze beoordeling 2017-08-27
    • Bedankt voor de positieve woorden Erwin! Fijn om te zien dat het allemaal naar wens is geweest, hopelijk ontvangen we u snel weer!

Bekijk alle beoordelingen op TripAdvisor

Deze beoordelingen zijn subjectieve meningen van individuele reizigers en niet van TripAdvisor LLC of haar partners.

© 2014 TripAdvisor LLC