Beoordeling van reizigers op TripAdvisor

tripadvisor rating 4.0 1853 reviews
Geclassificeerd als #5 van 9 hotels in Schiphol
GreenLeader Platinum Travelers Choice 2022

Beoordeling van reizigers

Uitstekend
732
Erg goed
759
Gemiddeld
239
Slecht
83
Vreselijk
41

Soort reiziger

Business
771
Couples
423
Solo travel
135
Family
271
Friends getaway
130

Beoordelingsoverzicht

Sleep Quality
4.5
Location
4.0
Rooms
4.0
Service
4.5
Value
4.0
Cleanliness
4.5

Tips van reizigers om u te helpen de juiste kamer te kiezen

  • You may use the shuttle for ease of access to shops. Transfer to Schipol Airport & back to access the Metro stations (zuluforpresident)
    5.0
    2022-08-01
  • Just choose another place (turistaviaja)
    1.0
    2022-06-28
  • Beautiful sunset on the west side rooms (StellaNorway)
    3.0
    2022-06-14
  • Don’t book breakfast unless you’re checking out later in the morning (mikelT35KA)
    2.0
    2022-05-28
  • Hotels is bit far from aiport , approx 20 mins by car (Rajib C)
    5.0
    2022-04-03

Reviews van reizigers

  • "Gewoon goed"

  • tripadvisor rating 5.0
    • Beoordeeld: 2022-03-13
    • Reistype: Zaken
  • Vriendelijke service en bediening! Bediening deed echt haar best om het je naar je zin te maken. Zeer goed qua taal en uitermate vriendelijk. Locatie was voor mijn reis zeer prettig. Ook parkeren was geen probleem.

    • 5.0
      Kamers
    • 5.0
      Prijs/kwaliteit
    • 5.0
      Slaapkwaliteit
    • 4.0
      Locatie
    • 5.0
      Hygiëne
    • Radisson Blu Hotel Amsterdam Airport, Guest Services / Front Office van Radisson Blu Hotel Amsterdam Airport, reageerde op deze beoordeling 2022-03-19
    • Beste heer Velten, Hartelijk dank voor het delen van uw ervaring en de fantastische score. Wij zijn blij om te zien dat uw algehele verblijf naar wens is geweest. Met veel plezier lezen wij dat de service van ons team u goed is bevallen! Ik heb dit gedeeld met het team. Wij hopen u in de nabije toekomst wederom te mogen verwelkomen in het Radisson Blu Hotel Amsterdam Airport, Schiphol. Met vriendelijke groet, Jelle - Guest relations

  • "Uitstekend!"

  • tripadvisor rating 5.0
    • Beoordeeld: 2022-03-13
    • Reistype: Zaken
  • Uitstekende service en shuttle verbinding met het vliegveld. Vriendelijk en behulpzaam personeel. Prima ontbijt en schone kamers en faciliteiten. Werd (uitstekend) ingecheckt door een lerend personeelslid/stagiaire; mooi dat die ruimte en begeleiding geboden wordt door het hotel!

    • 5.0
      Kamers
    • 5.0
      Prijs/kwaliteit
    • 5.0
      Slaapkwaliteit
    • 4.0
      Locatie
    • 5.0
      Hygiëne
    • 5.0
      Service
    • Radisson Blu Hotel Amsterdam Airport, Guest Services / Front Office van Radisson Blu Hotel Amsterdam Airport, reageerde op deze beoordeling 2022-03-19
    • Beste heer Boonstra, Hartelijk dank voor de fantastische score en het nemen van de tijd om een review te schrijven. Wij zijn blij om te zien dat uw algehele verblijf naar wens is geweest en dat de service van ons team het verschil heeft gemaakt voor u. Het doet ons ook goed om te lezen dat de shuttle service, het ontbijt en de kamer u goed zijn bevallen. Ik heb dit gedeeld met het team. Wij hopen u in de nabije toekomst wederom te mogen verwelkomen in het Radisson Blu Hotel Amsterdam Airport, Schiphol. Met vriendelijke groet, Jelle - Guest relations

  • "Uitstekend en goed verzorgd."

  • tripadvisor rating 5.0
    • Beoordeeld: 2022-01-26
    • Reistype: Zaken
  • 1 nacht verbleven ivm vroege vlucht en twijfel bij op tijd rijden van de trein. Dit hotel is een aanrader, schone kamer, netjes verzorgd, inchecken was gemakkelijk. Vriendelijk en behulpzaam personeel. Door landelijke covid restricties was het restaurant niet geopend maar de roomservice was een uitstekend goed alternatief. Het hotel is duurder dan vergeleken met andere omliggende hotels maar ik geef de voorkeur aan kwaliteit dan kwantiteit. De kamer was voorzien van alle noodzakelijke items. Kamer en badkamer was schoon en opgeruimd, het bed was heerlijk en ik heb de nacht zeer goed geslapen en uitgerust opgestaan. Dit hotel is een aanrader voor iedereen die voor kwaliteit gaat. De prijs was acceptabel voor nij. De shuttle van en naar her vliegveld is uitermate gemakkelijk. Totaal een hotel waar ik vaker gebruik van ga maken. TOP !

    • 5.0
      Kamers
    • 5.0
      Prijs/kwaliteit
    • 5.0
      Slaapkwaliteit
    • 5.0
      Locatie
    • 5.0
      Hygiëne
    • 5.0
      Service
    • Radisson Blu Hotel Amsterdam Airport, Guest Services / Front Office van Radisson Blu Hotel Amsterdam Airport, reageerde op deze beoordeling 2022-01-27
    • Beste Alex H, Hartelijk dank voor uw tijd om uw ervaring met ons te delen en de geweldige score! Wij zijn erg blij om uw enthousiaste feedback. Fijn om te zien dat wij aan al uw verwachtingen hebben kunnen voldoen. Tevens zijn wij super blij om te lezen dat de service van ons team u goed is bevallen, dat uw kamer naar wens is geweest evenals de shuttle service. Wij kijken er naar uit om u binnenkort weer te verwelkomen in het Radisson Blu Hotel Amsterdam Airport, Schiphol! Met vriendelijke groet, Jelle - Guest relations

  • "Prima park sleep and fly"

  • tripadvisor rating 5.0
    • Beoordeeld: 2021-11-07
    • Reistype: Gezinnen
  • Radisson blu is echt een aanrader voor een overnachting alvorens een vlucht te nemen. Makkelijk bereikbaar, goede ligging , zicht zelfs vanuit sommige kamers op de luchthaventrafiek. Ruime kamers, prima faciliteiten, goed ontbijt , vriendelijk personeel. Vlotte transfer naar schiphol en auto stond veilig overdekt op parking hotel. Ons zien ze hier nog terug!

  • "Overnachting voor een vroege vlucht"

  • tripadvisor rating 5.0
    • Beoordeeld: 2021-10-05
    • Reistype: Stellen
  • Prima hotel voor ons doel. Park, eat, sleep and fly. Dit alles uitgevoerd door bekwame en gastvrije vakmensen, voor een alleszins goede prijs. Minpuntje: buitengebruikstelling van hotelingang vanuit de parking was slecht gecommuniceerd. Gasten werden verzocht buitenom, via een stalen trap, te melden. Eén melding bij de slagbomen was beter geweest.

    • 4.0
      Kamers
    • 5.0
      Prijs/kwaliteit
    • 5.0
      Slaapkwaliteit
    • 4.0
      Locatie
    • 5.0
      Hygiëne
Bekijk alle reviews op TripAdvisor

Deze reviews zijn subjectieve meningen van individuele reizigers en niet van TripAdvisor LLC of haar partners.

© 2014 TripAdvisor LLC