Beoordeling van reizigers op TripAdvisor

1639 beoordelingen
Geclassificeerd als #5 van 10 hotels in Schiphol
GreenLeader Platinum Certificate of Excellence 2019

Soort reiziger

Uitstekend
635
Erg goed
694
Gemiddeld
212
Slecht
69
Vreselijk
29

Beoordeling van reizigers

Zaken
670
Stellen
394
Soloreis
120
Gezinnen
242
Vakantie met vrienden
125

Beoordelingsoverzicht

Slaapkwaliteit
4.5
Locatie
4.0
Kamers
4.0
Service
4.5
Prijs/kwaliteit
4.0
Hygiëne
4.5

Tips van reizigers om u te helpen de juiste kamer te kiezen

  • Ik heb geen andere kamers gezien maar de familiekamer voldoet ruimschoots aan de wensen van 4 volwassenen. (pc-addict)
    5.0
    2018-07-12
  • Hogere verdiepingen geven mooi uitzicht op de luchthaven van Schiphol (1mdj2016)
    4.0
    2017-07-22
  • Parkeerplaats voor anders-validen op het gelijkvloers - niet direct aan de receptie. (FVDx)
    4.0
    2017-07-10
  • Wij sliepen vooraan, maar toch stoorde het ons niet. Ik slaap nochtans heel onrustig, maar die nacht heb ik goed geslapen. (claryssegriet)
    5.0
    2016-09-09
  • Schiphol makkelijk te bereiken via shuttle service (sbbvedder)
    5.0
    2016-08-12

Recentste beoordelingen van reizigers

  • "Top!"

    • Beoordeeld: 2019-01-31
    • Reistype: Zaken
  • Top! Hotel is wat je van radisson blu verwacht, goede service comfortabel verblijf, zal graag nog eens verblijven de volgende keer en dan nog een keer omdat ik hier 200 tekens moet typen ga ik maar door ok ik heb het gehaald

    • tripadvisor-rating
      Kamers
    • tripadvisor-rating
      Prijs/kwaliteit
    • tripadvisor-rating
      Slaapkwaliteit
    • tripadvisor-rating
      Locatie
    • tripadvisor-rating
      Hygiëne
    • tripadvisor-rating
      Service
    • RoyKamphuis, General Manager van Radisson Blu Hotel Amsterdam Airport, reageerde op deze beoordeling 2019-02-08
    • Geachte gast, Hartelijk dank voor het delen van uw ervaring. Wij zijn super blij te lezen dat uw verblijf bij ons plesant en comfortabel is geweest en wij kijken er naar uit u terug te mogen verwelkomen de volgende keer!

  • "Zeer goed hotel"

    • Beoordeeld: 2019-01-29
    • Reistype: Stellen
  • Zeer goed hotel met mooie kamers, goed restaurant, en goede parkeergelegenheid.Wanneer ik weer vanuit schiphol vertrek, zal ik dit hotel zeker weer boeken.Ook de 24 uur dienst van de pendelbus is zeer fijn, hij zet je je voor de vertrekhal van schiphol af.Bij terugkomst in Amsterdam korte wachttijd om terug te gaan naar hotel waar auto geparkeerd staat.

    • tripadvisor-rating
      Kamers
    • tripadvisor-rating
      Prijs/kwaliteit
    • tripadvisor-rating
      Slaapkwaliteit
    • tripadvisor-rating
      Locatie
    • tripadvisor-rating
      Hygiëne
    • tripadvisor-rating
      Service
    • RoyKamphuis, General Manager van Radisson Blu Hotel Amsterdam Airport, reageerde op deze beoordeling 2019-02-08
    • Geachte gast, Hartelijk dank voor het delen van uw ervaring. Wij zien dat uw reactie niet bedoelt is voor ons maar voor het Radisson Blu Hotel op Schiphol. Wel zijn wij erg blij te vernemen dat alles naar wens is geweest en dat we u daar terug zullen zien.

  • "Geen Nederlandstalige nachtreceptionist!"

    • Beoordeeld: 2019-01-28
    • Reistype: Gezinnen
  • Goed hotel, alleen ben ik niet in mijn moedertaal geholpen, jammer! Hygiëne was ok, parkeergelegenheid goed, WiFi was in orde, de bediening in het restaurant was niet accuraat, verschillende keren moeten zwaaien voor ik respons kreeg.

    • tripadvisor-rating
      Kamers
    • tripadvisor-rating
      Prijs/kwaliteit
    • tripadvisor-rating
      Slaapkwaliteit
    • tripadvisor-rating
      Locatie
    • tripadvisor-rating
      Hygiëne
    • tripadvisor-rating
      Service
    • RoyKamphuis, General Manager van Radisson Blu Hotel Amsterdam Airport, reageerde op deze beoordeling 2019-02-08
    • Geachte gast, Hartelijk dank voor het delen van uw ervaring. We zijn blij te horen dat uw verblijf over het algemeen plesant was. Wel vinden wij het jammer dat onze service in het restaurant niet naar behoren was en dat er geen Nederlandstalig personeel aanwezig was tijdens de nacht. Ondanks dit hopen wij u nogmaals bij ons te mogen verwelkomen in de nabije toekomst

  • "Prima hotel voor doorreis vanaf Schiphol airport"

    • Beoordeeld: 2019-01-27
    • Reistype: Stellen
  • Shuttle service van/naar vliegveld, ontbijtpakket gekregen ivm vroege vlucht dus geen ontbijtbuffet gehad. Prima eten in restaurant maar de prijzen zijn te hoog. Zeer vriendelijk en behulpzaam personeel.

    • tripadvisor-rating
      Kamers
    • tripadvisor-rating
      Prijs/kwaliteit
    • tripadvisor-rating
      Slaapkwaliteit
    • tripadvisor-rating
      Locatie
    • tripadvisor-rating
      Hygiëne
    • tripadvisor-rating
      Service
    • Mark_Mosselman, General Manager van Radisson Blu Hotel Amsterdam Airport, reageerde op deze beoordeling 2019-01-28
    • Dear RDeckers, Thank you for your rating and review! I am glad to learn that you enjoyed your time with us and that our shuttle service and meals were to your liking. Most of all, that you had this positive experience with my colleagues! I hope to be welcoming you again soon to our hotel. Kind regards, Mark Mosselman

  • "Geheel nieuwe ervaring!"

    • Beoordeeld: 2019-01-25
    • Reistype: Soloreis
  • Zeer schoon en ruime kamer. Tip: bij het boeken bestond het alleen als logies, misschien toch duidelijkheid geven over de mogelijkheid tot ontbijten. Verder heerlijk en rustig verblijf gehad,aanrader.

    • tripadvisor-rating
      Kamers
    • tripadvisor-rating
      Prijs/kwaliteit
    • tripadvisor-rating
      Slaapkwaliteit
    • tripadvisor-rating
      Locatie
    • tripadvisor-rating
      Hygiëne
    • tripadvisor-rating
      Service
    • Mark_Mosselman, General Manager van Radisson Blu Hotel Amsterdam Airport, reageerde op deze beoordeling 2019-01-28
    • Dear guest, Thank you for your excellent rating and review! I am pleased to know that you enjoyed your time with us and that our cleanliness and the room were to your liking. Most of all, that you were comfortable and able to relax. We would love to welcome you again in the future. Kind regards, Mark Mosselman

Bekijk alle beoordelingen op TripAdvisor

Deze beoordelingen zijn subjectieve meningen van individuele reizigers en niet van TripAdvisor LLC of haar partners.

© 2014 TripAdvisor LLC