Beoordeling van reizigers op TripAdvisor

2039 reviews
Geclassificeerd als #90 van 637 hotels in Berlijn
GreenLeader Bronze Certificate of Excellence 2020

Soort reiziger

Uitstekend
881
Erg goed
840
Gemiddeld
231
Slecht
55
Vreselijk
32

Beoordeling van reizigers

Zaken
278
Stellen
976
Soloreis
93
Gezinnen
247
Vakantie met vrienden
297

Beoordelingsoverzicht

Locatie
4.5
Slaapkwaliteit
4.5
Kamers
4.5
Service
4.5
Prijs/kwaliteit
4.0
Hygiëne
4.5

Tips van reizigers om u te helpen de juiste kamer te kiezen

  • Doe zo verder. (858kimberlyv)
    5.0
    2015-12-10
  • Kamer aan de binnenzijde van het hotel zijn rustig. Geen ervaring met de buitenzijde. (Mechteld S)
    5.0
    2013-11-25
  • Er zijn kamers met bad/douche en met alleen douche. Als je dus graag in bad zit zou ik dat ook zo aanvragen. (Jan V)
    4.0
    2013-10-09
  • Geen tips, de kamer met het uitzicht op de binnenplaats was rustig. (mm_vreede)
    5.0
    2013-06-01
  • Maak absoluut gebruik van de mogelijkheid om bij een Internet reservering te kiezen voor een StandBy Upgrade voor slechts een gering bedrag extra. (chavanow)
    5.0
    2012-05-30

Recentste reviews van reizigers

  • "Een aangename verrassing!"

    • Beoordeeld: 2016-11-22
    • Reistype: Stellen
  • Als u op zoek bent naar een mooi 4 sterren hotel verblijven in Berlin Mitte, het Park Plaza is de perfecte oplossing. Centraal gelegen zodat u kunt de stad te voet te ontdekken, zeer vriendelijk en behulpzaam personeel, comfortabele en schone kamers en een uitstekend ontbijt.

    • tripadvisor-rating
      Kamers
    • tripadvisor-rating
      Prijs/kwaliteit
    • tripadvisor-rating
      Slaapkwaliteit
    • tripadvisor-rating
      Locatie
    • tripadvisor-rating
      Hygiëne
    • tripadvisor-rating
      Service
    • Julia_Knospe, Front Office Manager van Park Plaza Wallstreet Berlin Mitte, reageerde op deze beoordeling 2016-11-24
    • Dear Guest I would like to personally thank you for taking the time to leave your recent feedback regarding your recent stay here at the Park Plaza Wallstreet Hotel Berlin Mitte. Your pleasant comments help us further in our goal to perfect guest satisfaction and the knowledge that we are satisfying guests during their stays here with us. We hope to see you again here in the near future With hospitable regards

  • "Goede reis en uitstekend hotel"

    • Beoordeeld: 2016-08-30
    • Reistype: Gezinnen
  • Ik passeerde 3 dagen in dit hotel en ik beveel het om Berlijn te bezoeken op een makkelijke manier. De service is zeer goed: mensen op check-in waren erg aardig en helpen met kaarten en ze geven ons veel nuttige informatie. De ligging is zeer goed, slechts twee U-bahn van Alexanderplaz, de naam van het station is station Märkisches Museum. Kamers zijn erg groot en schoon. De badkamer heeft alles wat je nodig hebt: shampoo conditioner Body gel gereedschappen en een grote douche. Je hebt ook de koffiemachine in de slaapkamer en een kluis. Goede ervaring en goede service.

    • tripadvisor-rating
      Kamers
    • tripadvisor-rating
      Prijs/kwaliteit
    • tripadvisor-rating
      Slaapkwaliteit
    • tripadvisor-rating
      Locatie
    • tripadvisor-rating
      Hygiëne
    • tripadvisor-rating
      Service
    • Julia_Knospe, Leiter Front Office van Park Plaza Wallstreet Berlin Mitte, reageerde op deze beoordeling 2016-08-31
    • Dear Sherine S, Thank you for leaving feedback behind through TripAdvisor.com concerning your recent stay in our beautiful hotel. I am very happy to read that that everything was in line with your expectations and that you really enjoyed your stay in the Park Plaza Wallstreet Hotel. We hope to see you back in the near future Best regards, Julia Knospe Front Office Manager

  • "Rustig hotel aan de rand van Museumbuurt"

    • Beoordeeld: 2016-06-13
    • Reistype: Stellen
  • Een heel leuk verblijf in een goed hotel. Zeer dicht bij de U-bahn en makkelijk te navigeren. Vriendelijk en behulpzaam personeel. Het is jammer dat er zoveel werk herontwikkeling wordt momenteel gewerkt in Berlijn - ik zou een bezoek maar zou verlaten voor twee of drie jaar als primair sight-seeing.

    • tripadvisor-rating
      Kamers
    • tripadvisor-rating
      Prijs/kwaliteit
    • tripadvisor-rating
      Slaapkwaliteit
    • tripadvisor-rating
      Locatie
    • tripadvisor-rating
      Hygiëne
    • tripadvisor-rating
      Service
    • Julia_Knospe, Leiter Front Office van Park Plaza Wallstreet Berlin Mitte, reageerde op deze beoordeling 2016-06-21
    • Dear Raymond, Thank you so much for taking the time to post your 5 star feedback on Tripadvsior. I am very delighted to read that you had a wonderful time in Berlin. I was very pleased to hear that you liked the central location of the hotel and the staff friendliness. I hope to see you back in the near future. With kind regards, Kind regards, Julia Knospe Front Office Manager

  • "recente verblijf"

    • Beoordeeld: 2015-07-26
    • Reistype: Stellen
  • We zijn net terug van ons verblijf in park plaza hotel terugkwamen en we vonden het een zeer comfortabele en vriendelijke plek om te verblijven, het personeel is echt mooi en ik moet Kevin met name zeggen was zeer aardig en behulpzaam en ook Aaron bij de receptie. We zullen zeker dit hotel aanraden aan iedereen.

    • tripadvisor-rating
      Locatie
    • tripadvisor-rating
      Hygiëne
    • tripadvisor-rating
      Service
    • NTawakalsada, Manager van Park Plaza Wallstreet Berlin Mitte, reageerde op deze beoordeling 2015-07-30
    • Dear Guest, Thank you for taking the time to leave a review of your most recent visit to Park Plaza Wallstreet Berlin Mitte. I am delighted to read how much you enjoyed your stay with us and how highly you appreciate the services of the hotel. I have shared your kind words with Kevin & Aaron and they are very thankful. I would be more than happy to welcome you back in the future in Park Plaza Wallstreet Berlin Mite. Kind regards, Nigina Tawakalsada, Guest Relations & Duty Manager

  • "Een zeer comfortabel verblijf in Berlijn"

    • Beoordeeld: 2014-09-24
    • Reistype: Stellen
  • Het hotel Park Plaza Wallstreet is een zeer mooie plek, dicht bij het stadscentrum en de belangrijkste bezienswaardigheden van Berlijn. Er is een metrostation op slechts 50 m van het hotel. De kamers zijn zeer comfortabel en modern, het bed was erg goed ( ik sliep erg goed!), het hotel personeel is erg vriendelijk, het ontbijt is erg lekker maar een beetje duur. Het perfecte hotel voor een verblijf in Berlijn!

    • tripadvisor-rating
      Kamers
    • tripadvisor-rating
      Prijs/kwaliteit
    • tripadvisor-rating
      Slaapkwaliteit
    • tripadvisor-rating
      Locatie
    • tripadvisor-rating
      Hygiëne
    • tripadvisor-rating
      Service
Bekijk alle reviews op TripAdvisor

Deze reviews zijn subjectieve meningen van individuele reizigers en niet van TripAdvisor LLC of haar partners.

© 2014 TripAdvisor LLC