Beoordeling van reizigers op TripAdvisor

tripadvisor rating 4.0 1198 reviews
Geclassificeerd als #117 van 419 hotels in Amsterdam

Beoordeling van reizigers

Uitstekend
602
Erg goed
284
Gemiddeld
136
Slecht
90
Vreselijk
86

Soort reiziger

Business
172
Couples
415
Solo travel
49
Family
209
Friends getaway
122

Beoordelingsoverzicht

Location
5.0
Sleep Quality
4.5
Rooms
4.0
Service
4.0
Value
4.0
Cleanliness
4.5

Tips van reizigers om u te helpen de juiste kamer te kiezen

  • Views at the front are very good. (Newyorkcity2008)
    5.0
    2022-09-21
  • Watch out for the very very very long queues at Schipol airport!!! Would recommend Captain Jack's Canal cruise. Book tickets in advance for Van Gogh and Anne Frank. (147JackieS147)
    4.0
    2022-09-20
  • Dont stay here! (Ian L)
    1.0
    2022-08-13
  • Wonderful location next to Amsterdam Centraal Station, and make sure to talk to Daniel for any problem or inconvenience you may have. (anna k)
    4.0
    2022-08-04
  • Upon checkout ensure the hotel deletes your credit card details to avoid any unauthorized surprise charges. (Dream22337019391)
    1.0
    2022-07-29

Reviews van reizigers

  • "Heel goed bereikbaar centraal gelegen hotel. Mooie kamers. Personeel zeer service gericht. Voor herhaling vatbaar"

  • tripadvisor rating 5.0
    • Beoordeeld: 2022-09-29
    • Reistype: Zaken
  • Zeker een hotel om nog een keer een evenement te organiseren. Prima vergaderfaciliteiten en in combinatie met het Art'Otel ernaast een heel mooie locatie t/o Centraal station Amsterdam. De kamers incl. sanitair waren allemaal top! Het personeel is zeer service gericht. Uitstekende locatie!

    • 5.0
      Kamers
    • 5.0
      Prijs/kwaliteit
    • 5.0
      Slaapkwaliteit
    • 5.0
      Locatie
    • 5.0
      Hygiëne
    • 5.0
      Service
  • "Super"

  • tripadvisor rating 5.0
    • Beoordeeld: 2022-08-01
    • Reistype: Stellen
  • Ik heb echt genoten. Dit was boven verwachting goed. Mooie locatie en de ambiance en sfeer in het hotel waren echt uitstekend. Ik zou dit iedereen aan raden. Ik en mijn vriend hadden het idee dat we in een paleis waren.

    • 4.0
      Kamers
    • 5.0
      Prijs/kwaliteit
    • 4.0
      Slaapkwaliteit
    • 5.0
      Locatie
    • 4.0
      Hygiëne
    • 4.0
      Service
    • CustomerService PPHE, Owner van Park Plaza Victoria Amsterdam, reageerde op deze beoordeling 2022-08-15
    • Dear juczy, thank you for your review. We are delighted you loved your experience, and hope to welcome you back soon for another pleasant stay with us. Kind Regards, Irene

  • "Uitstekend"

  • tripadvisor rating 5.0
    • Beoordeeld: 2022-07-04
    • Reistype: Vakantie met vrienden
  • Erg mooi en fijn hotel, alles is erg netjes en schoon. Het hotel heeft erg goede service. Goede centrale locatie. Kamer was stil en bed was erg lekker. In het hotel zitten goede faciliteiten. Totaal een erg goede ervaring.

    • 5.0
      Kamers
    • 5.0
      Prijs/kwaliteit
    • 5.0
      Slaapkwaliteit
    • 5.0
      Locatie
    • 5.0
      Hygiëne
    • 5.0
      Service
    • CustomerService PPHE, Owner van Park Plaza Victoria Amsterdam, reageerde op deze beoordeling 2022-07-07
    • Thank you for your feedback, Hermen2022. Such a privilege to read for choosing Park Plaza Victoria Amsterdam that we met all your expectations during your visit and created your stay memorable. Your inspiring feedback will be shared with our team as it will serve as a boost to anyone to continuously provide a high standard of service. We look forward to your next visit. Kind regards, Jeffrey

  • "top hotel top locatie !!!!!!!!"

  • tripadvisor rating 5.0
    • Beoordeeld: 2022-06-20
    • Reistype: Vakantie met vrienden
  • top hotel heel proper en rustig om te slapen goede bedden top ligging recht tegen over station en direct in centrum aanrader kom zeker nog terug goed ontbijt we hebben echt genoten amsterdam is toffe wereldstad !!!!!!

    • 5.0
      Kamers
    • 5.0
      Prijs/kwaliteit
    • 5.0
      Slaapkwaliteit
    • 5.0
      Locatie
    • 5.0
      Hygiëne
    • 5.0
      Service
    • CustomerService PPHE, Owner van Park Plaza Victoria Amsterdam, reageerde op deze beoordeling 2022-06-27
    • Thank you for your feedback, gbruss832802. I am pleased to read that we met all your anticipations, had a memorable stay and for leaving us a full credit in all the areas of our hotel. We value your feedback and rest assured it will be communicated to our team who always aim to provide an outstanding service. We are looking forward to your next visit. Kind regards, Jeffrey

  • "Een warm huis in hartje Amsterdam"

  • tripadvisor rating 5.0
    • Beoordeeld: 2022-06-07
    • Reistype: Stellen
  • Het personeel is zonder uitzondering uiterst vriendelijk en behulpzaam. Kamers en totale inrichting zijn heel modern en schoon. Uitgebreid ontbijt buffet. Qua locatie dicht bij Centraal station. Een absolute aanrader

    • 5.0
      Kamers
    • 5.0
      Prijs/kwaliteit
    • 4.0
      Slaapkwaliteit
    • 5.0
      Locatie
    • 5.0
      Hygiëne
    • 5.0
      Service
    • CustomerService PPHE, Owner van Park Plaza Victoria Amsterdam, reageerde op deze beoordeling 2022-06-23
    • Dear janscholte, thank you for your review. We are delighted you loved your stay with us, and hope to welcome you back soon for another pleasant experience. Kind Regards, Irene

Bekijk alle reviews op TripAdvisor

Deze reviews zijn subjectieve meningen van individuele reizigers en niet van TripAdvisor LLC of haar partners.

© 2014 TripAdvisor LLC