Beoordeling van reizigers op TripAdvisor

894 reviews
Geclassificeerd als #159 van 411 hotels in Amsterdam

Beoordeling van reizigers

Uitstekend
428
Erg goed
223
Gemiddeld
106
Slecht
74
Vreselijk
63

Soort reiziger

Zaken
143
Stellen
343
Soloreis
39
Gezinnen
161
Vakantie met vrienden
99

Beoordelingsoverzicht

Locatie
4.5
Slaapkwaliteit
4.0
Kamers
4.0
Service
4.0
Prijs/kwaliteit
4.0
Hygiëne
4.5

Tips van reizigers om u te helpen de juiste kamer te kiezen

  • Werkzaamheden, soms lawaaiig, vlak voor het hotel aan de kant CS. Kies daarom een kamer aan de Damrak kant. (r0benk0)
    2.0
    2020-07-24

Recentste reviews van reizigers

  • "city trip"

    • Beoordeeld: 2020-08-31
    • Reistype:
  • Hotel met hele goede ligging t.g.v. station op wandelafstand van de Dam. Er zijn nette, ruime en comfortabele kamers. Het gebouw geeft een goede indruk wat design betreft en netheid.Goede service in het algemeen. Uitgebreid ontbijtbuffet in een ruime ontbijtplaats. Er is de mogelijkheid om te dineren in het restaurant. Zeer vriendelijke en behulpzame concierges. Ik kan dit hotel aanraden en ook opnieuw bezoeken bij de volgende trip. Prijs-kwaliteit is prima. De boeking is ook goed verlopen.

    • tripadvisor-rating
      Kamers
    • tripadvisor-rating
      Prijs/kwaliteit
    • tripadvisor-rating
      Slaapkwaliteit
    • tripadvisor-rating
      Locatie
    • tripadvisor-rating
      Hygiëne
    • tripadvisor-rating
      Service
    • Elina PPHE, Owner van Park Plaza Victoria Amsterdam, reageerde op deze beoordeling 2020-09-03
    • Dank voor je prachtige beoordeling, enza z. We zijn blij dat je genoten hebt van je ruime en comfortabele kamer en je uitgebreide ontbijt. Leuk om je complimenten te lezen voor onze vriendelijke concierge. We kijken ernaar uit je opnieuw te mogen verwelkomen. Hartelijke groet, Elina

  • "Perfect!"

    • Beoordeeld: 2020-07-21
    • Reistype:
  • Het was een fijne ervaring. Alles was netjes in het hotel. De kamer was mooi en proper. Ik voelde mij veilig ondanks corona. de locoatie was perfect. overal dichtbij 😊 Wij komen zeker nog eens terug.

    • tripadvisor-rating
      Kamers
    • tripadvisor-rating
      Prijs/kwaliteit
    • tripadvisor-rating
      Slaapkwaliteit
    • tripadvisor-rating
      Locatie
    • tripadvisor-rating
      Hygiëne
    • tripadvisor-rating
      Service
    • Elina PPHE, Owner van Park Plaza Victoria Amsterdam, reageerde op deze beoordeling 2020-07-22
    • Bedankt voor het schrijven van een review, Mheymans2020. We zijn blij dat je een prettig verblijf hebt gehad bij ons, en dat je tevreden was over de netheid van ons hotel. Wat fijn om te lezen dat je je comfortabel voelde, aangezien we veel waarde hechten aan een veilige en gastvrije ervaring. We kijken nu al uit naar je volgende bezoek. Hartelijke groet, Elina

  • "Hotel is geweldig gerenoveerd, en is nu echt een topper"

    • Beoordeeld: 2020-07-16
    • Reistype: Gezinnen
  • Zeer net en schoon hotel op een absolute AAA locatie waarbij wij een aantal jaren geleden in dit hotel hebben verbleven en toen echt aan een opknapbeurt toe was. Dit is nu zeer grondig gedaan, en het hotel is bijna onherkenbaar verbeterd.

    • tripadvisor-rating
      Kamers
    • tripadvisor-rating
      Prijs/kwaliteit
    • tripadvisor-rating
      Slaapkwaliteit
    • tripadvisor-rating
      Locatie
    • tripadvisor-rating
      Hygiëne
    • tripadvisor-rating
      Service
    • Elina PPHE, Owner van Park Plaza Victoria Amsterdam, reageerde op deze beoordeling 2020-07-20
    • Bedankt voor je leuke beoordeling, wanker411288. We zijn blij om te lezen dat je bent teruggekeerd om van ons gerenoveerde hotel te genieten. Wat fijn dat je goed verblijf hebt gehad. We kijken ernaar uit je nogmaals te verwelkomen tijdens je volgende bezoek aan Amsterdam. Hartelijke groet, Elina

  • "Top hotel voor een weekendje Amsterdam."

    • Beoordeeld: 2020-07-07
    • Reistype: Stellen
  • Zeer vriendelijk en behulpzaam personeel! Hotel ligt op een uitstekende locatie in het centrum. Ontbijt was erg goed. Parkeren kun je voor 20,00 euro op 5 minuten lopen in parkeergarage Oosterdok naast centraal station.

    • tripadvisor-rating
      Kamers
    • tripadvisor-rating
      Prijs/kwaliteit
    • tripadvisor-rating
      Slaapkwaliteit
    • tripadvisor-rating
      Locatie
    • tripadvisor-rating
      Hygiëne
    • tripadvisor-rating
      Service
    • , Owner van Park Plaza Victoria Amsterdam, reageerde op deze beoordeling 2020-07-07
    • Bedankt voor je mooie beoordeling, gveneb346149. Wat fijn dat je ons team zo vriendelijk en behulpzaam vond, en dat je genoten hebt van het ontbijt. We kijken ernaar uit je nogmaals te verwelkomen tijdens je volgende bezoek aan Amsterdam. Hartelijke groet, Elina

  • "Top Hotel"

    • Beoordeeld: 2019-08-20
    • Reistype: Zaken
  • Misschien wel de beste prijs/kwaliteit van elk hotel in Amsterdam. Toplocatie, fantastisch ontbijt en restaurant, super personeel, mooie kamers. Heb bijna 5 weken in het hotel gewoond in afwachting van mijn visum en heb alle aspecten gewaardeerd.

    • tripadvisor-rating
      Kamers
    • tripadvisor-rating
      Prijs/kwaliteit
    • tripadvisor-rating
      Slaapkwaliteit
    • tripadvisor-rating
      Locatie
    • tripadvisor-rating
      Hygiëne
    • tripadvisor-rating
      Service
    • PPVictoria, Guest Relations Team van Park Plaza Victoria Amsterdam, reageerde op deze beoordeling 2019-08-28
    • Beste Rutger1984, Hartelijk dank voor uw mooie review! We vonden het erg leuk om u voor deze periode als onze gast te hebben en we zijn heel blij te zien dat u het naar uw zin heeft gehad in uw thuis weg van huis! U bent altijd welkom en we hopen dan ook u snel weer te mogen verwelkomen! Met vriendelijke groet, Marjolijn - Guest Relations Team

Bekijk alle reviews op TripAdvisor

Deze reviews zijn subjectieve meningen van individuele reizigers en niet van TripAdvisor LLC of haar partners.

© 2014 TripAdvisor LLC