Beoordeling van reizigers op TripAdvisor

1005 reviews
Geclassificeerd als #150 van 418 hotels in Amsterdam

Beoordeling van reizigers

Uitstekend
488
Erg goed
246
Gemiddeld
120
Slecht
81
Vreselijk
70

Soort reiziger

Zaken
147
Stellen
371
Soloreis
46
Gezinnen
184
Vakantie met vrienden
111

Beoordelingsoverzicht

Locatie
4.5
Slaapkwaliteit
4.0
Kamers
4.0
Service
4.0
Prijs/kwaliteit
4.0
Hygiëne
4.5

Tips van reizigers om u te helpen de juiste kamer te kiezen

  • Kom met de trein en laat de auto thuis, vraag een kamer die niet over de brug is, die missen charme. (joellev1984)
    3.0
    2021-09-05
  • Parkeer bij een P&R en reis met ov naar het centrum (Stesje)
    5.0
    2021-07-25
  • Voor een suprise vraag naar Kiki! (kaiarnep2020)
    5.0
    2021-04-29
  • Werkzaamheden, soms lawaaiig, vlak voor het hotel aan de kant CS. Kies daarom een kamer aan de Damrak kant. (Henk L)
    2.0
    2020-07-24

Reviews van reizigers

  • "Geweldig Hotel met geweldig personeel"

    • Beoordeeld: 2021-10-05
    • Reistype: Gezinnen
  • Super ontvangen en de kamer was top. Personeel was telkens heel vriendelijk. Ontbijt was heerlijk en kinderen hebben genoten van het zwembad. Helaas konden we voor maandag het zwembad niet meer reserveren.

    • tripadvisor-rating
      Kamers
    • tripadvisor-rating
      Prijs/kwaliteit
    • tripadvisor-rating
      Slaapkwaliteit
    • tripadvisor-rating
      Locatie
    • tripadvisor-rating
      Hygiëne
    • tripadvisor-rating
      Service
    • Elina PPHE, Owner van Park Plaza Victoria Amsterdam, reageerde op deze beoordeling 2021-10-06
    • Bedankt voor je beoordeling, jwvandenbroek. Het is fantastisch dat je zo warm verwelkomd bent door ons vriendelijke team, en dat je genoten hebt van het ontbijt en zwembad. We kijken nu al uit naar je volgende verblijf bij ons. Hartelijke groet, Elina

  • "Top hotel!"

    • Beoordeeld: 2021-09-06
    • Reistype: Vakantie met vrienden
  • Zeer goed hotel op toplocatie. Erg vriendelijk personeel en alles was netjes, hygiënisch en goed verzorgd. Super goed ontbijt. Kom hier graag nog eens terug. Kom hier graag nog eens terug Tot de volgende keer

    • tripadvisor-rating
      Kamers
    • tripadvisor-rating
      Prijs/kwaliteit
    • tripadvisor-rating
      Slaapkwaliteit
    • tripadvisor-rating
      Locatie
    • tripadvisor-rating
      Hygiëne
    • tripadvisor-rating
      Service
    • Lucy Grimwood, Guest Services / Front Office van Park Plaza Victoria Amsterdam, reageerde op deze beoordeling 2021-09-08
    • Dear walber239978, thank you for sharing your experience. We are really happy to see you loved your stay with us and that you are planning to visit again. We look forward to welcoming you back next time! Warm regards, Lucy

  • "Fijn verblijf in een heerlijk hotel"

    • Beoordeeld: 2021-08-23
    • Reistype: Gezinnen
  • 1 nacht geslapen met mijn ouders in het victoria hotel. Lekker gegeten in restaurant Carstens, mooie kamers Lekkere cocktails gedronken in de bar en goede locatie. Ook goede service . Top verblijf gehad

    • tripadvisor-rating
      Kamers
    • tripadvisor-rating
      Prijs/kwaliteit
    • tripadvisor-rating
      Slaapkwaliteit
    • tripadvisor-rating
      Locatie
    • tripadvisor-rating
      Hygiëne
    • tripadvisor-rating
      Service
  • "Mooi en netjes hotel"

    • Beoordeeld: 2021-08-17
    • Reistype: Gezinnen
  • Mooi netjes hotel met vriendelijk en behulpzaam personeel ! Kamers goed schoon en alles wat je nodig hebt bij de hand. Hoek om en je loopt zo het centrum in. Prima hotel wat ook gezinnen goed ontvangt!

    • tripadvisor-rating
      Kamers
    • tripadvisor-rating
      Prijs/kwaliteit
    • tripadvisor-rating
      Slaapkwaliteit
    • tripadvisor-rating
      Locatie
    • tripadvisor-rating
      Hygiëne
    • tripadvisor-rating
      Service
    • Lucy Grimwood, Guest Services / Front Office van Park Plaza Victoria Amsterdam, reageerde op deze beoordeling 2021-08-18
    • Beste 21PaulaGdV, Bedankt voor je review. We zijn verheugd dat u een heerlijk verblijf heeft gehad met uw gezin. Het is geweldig om te zien dat u genoten heeft van de kamers en de service. We hopen dat we je snel weer mogen verwelkomen. Met vriendelijke groet, Lucy

  • "top"

    • Beoordeeld: 2021-08-16
    • Reistype: Gezinnen
  • een aanrader super mooi zwembad en heel vriendelijk. een aanrader ook voor kinderen mooie kamers en erg stil voor de plek waar het staat als u wat wilt is dit de plek toe by erg leuk en ontspan en geniet

    • tripadvisor-rating
      Kamers
    • tripadvisor-rating
      Prijs/kwaliteit
    • tripadvisor-rating
      Slaapkwaliteit
    • tripadvisor-rating
      Locatie
    • tripadvisor-rating
      Hygiëne
    • tripadvisor-rating
      Service
    • Lucy Grimwood, Guest Services / Front Office van Park Plaza Victoria Amsterdam, reageerde op deze beoordeling 2021-08-18
    • Beste kkatui476614, Bedankt voor je review. We zijn verheugd dat u genoten heeft van ons zwembad en de vriendelijke service. Wat fijn om te zien dat uw kinderen ook zo genoten hebben van hun verblijf bij ons! Wij hopen u in de toekomst nogmaals te mogen verwelkomen. Met vriendelijke groet, Lucy

Bekijk alle reviews op TripAdvisor

Deze reviews zijn subjectieve meningen van individuele reizigers en niet van TripAdvisor LLC of haar partners.

© 2014 TripAdvisor LLC