Beoordeling van reizigers op TripAdvisor

835 reviews
Geclassificeerd als #145 van 403 hotels in Amsterdam
"Certificate of Excellence 2019" Certificate of Excellence 2019

Soort reiziger

Uitstekend
406
Erg goed
211
Gemiddeld
98
Slecht
66
Vreselijk
54

Beoordeling van reizigers

Zaken
137
Stellen
318
Soloreis
38
Gezinnen
149
Vakantie met vrienden
93

Beoordelingsoverzicht

Locatie
4.5
Slaapkwaliteit
4.0
Kamers
4.0
Service
4.0
Prijs/kwaliteit
4.0
Hygiëne
4.5

Recentste reviews van reizigers

  • "Top Hotel"

    • Beoordeeld: 2019-08-20
    • Reistype: Zaken
  • Misschien wel de beste prijs/kwaliteit van elk hotel in Amsterdam. Toplocatie, fantastisch ontbijt en restaurant, super personeel, mooie kamers. Heb bijna 5 weken in het hotel gewoond in afwachting van mijn visum en heb alle aspecten gewaardeerd.

    • tripadvisor-rating
      Kamers
    • tripadvisor-rating
      Prijs/kwaliteit
    • tripadvisor-rating
      Slaapkwaliteit
    • tripadvisor-rating
      Locatie
    • tripadvisor-rating
      Hygiëne
    • tripadvisor-rating
      Service
    • PPVictoria, Guest Relations Team van Park Plaza Victoria Amsterdam, reageerde op deze beoordeling 2019-08-28
    • Beste Rutger1984, Hartelijk dank voor uw mooie review! We vonden het erg leuk om u voor deze periode als onze gast te hebben en we zijn heel blij te zien dat u het naar uw zin heeft gehad in uw thuis weg van huis! U bent altijd welkom en we hopen dan ook u snel weer te mogen verwelkomen! Met vriendelijke groet, Marjolijn - Guest Relations Team

  • "Beste hotel qua prijs/kwaliteit"

    • Beoordeeld: 2019-05-31
    • Reistype: Gezinnen
  • Park Plaza Victoria is echt geweldig. Super locatie, super staff, super kamers, super bar / ontbijt. Het voelt altijd als thuiskomen. Prijs/kwaliteit verhouding is ongelooflijk goed! Locatie tegenover het Centraal Station is top. Park Plaza Victoria is een absolute aanrader.

    • tripadvisor-rating
      Kamers
    • tripadvisor-rating
      Prijs/kwaliteit
    • tripadvisor-rating
      Slaapkwaliteit
    • tripadvisor-rating
      Locatie
    • tripadvisor-rating
      Hygiëne
    • tripadvisor-rating
      Service
    • PPVictoria, Guest Relations Team van Park Plaza Victoria Amsterdam, reageerde op deze beoordeling 2019-06-01
    • Beste Josh470, Hartelijk dank voor het schrijven van uw beoordeling. Wij zijn ontzettend verheugd om al uw complimenten te lezen, dit word zeer gewaardeerd en is gedeelt met ons hele team! Namens alle medewerkers van Park Plaza Victoria Amsterdam bedanken wij u voor uw komt en hopen wij u nog vaker terug te zien in de toekomst! met warme groet, Ilona - Guest Relations Team

  • "Keurig net hotel met een fantastische ligging"

    • Beoordeeld: 2019-05-10
    • Reistype: Stellen
  • Goeie deal via Booking.com kunnen krijgen voor een weekend Amsterdam. Hotel was wel erg druk bij inchecken maar we werden meteen geholpen. Uitstekende kamer met moderne inrichting. Voor avondeten in het hotel restaurant gegeten dat net twee maanden open is, aanrader!

    • tripadvisor-rating
      Kamers
    • tripadvisor-rating
      Prijs/kwaliteit
    • tripadvisor-rating
      Slaapkwaliteit
    • tripadvisor-rating
      Locatie
    • tripadvisor-rating
      Hygiëne
    • tripadvisor-rating
      Service
    • PPVictoria, Guest Relations Team van Park Plaza Victoria Amsterdam, reageerde op deze beoordeling 2019-05-12
    • Beste Paradise29013184990, Hartelijk dank voor het delen van uw ervaring. Wij zijn zeer vereugd om te lezen dat u heeft genoten van uw verblijf in ons hotel and van het diner in ons restaurant dat inderdaad pas geopend is! Namens het hele team van Park Plaza Victoria Amsterdam bedanken wij voor uw bezoek en hopen wij u in de toekomst nog vaker te mogen verwelkomen! Met vriendelijke groet, Ilona - Guest Relations Team

  • "Top hotel!"

    • Beoordeeld: 2019-05-07
    • Reistype: Stellen
  • Goede ligging, heerlijke kamer, uitgebreid ontbijt en veel luxe waardoor een nachtje Amsterdam erg relaxed wordt. Ook kon de koffer erg makkelijk en veilig in het hotel blijven na uitchecken. Erg fijn!

    • tripadvisor-rating
      Kamers
    • tripadvisor-rating
      Prijs/kwaliteit
    • tripadvisor-rating
      Slaapkwaliteit
    • tripadvisor-rating
      Locatie
    • tripadvisor-rating
      Hygiëne
    • tripadvisor-rating
      Service
    • PPVictoria, Guest Relations Team van Park Plaza Victoria Amsterdam, reageerde op deze beoordeling 2019-05-07
    • Beste NorthStar61182355075, Ik zou u graag willen bedanken voor het reviewen van uw verblijf met ons! Dit stellen wij zeer op prijs. Het is een genot om te lezen dat u uw heeft vermaakt bij ons en dat u uw verblijf met een 5 van de 5 sterren beoordeeld! Ook de complimenten over de goede ligging, heerlijke kamer, uitgebreid ontbijt, koffer opslagruimte en dat u het een luxe vond om hier te zijn waardoor uw nachtje in Amsterdam ook erg relaxed was zijn van harte welkom. Wij hopen er op om u zo gauw mogelijk weer te mogen verwelkomen wanneer u zich weer bevindt in Amsterdam. Hartelijke groeten, Thomas - Guest Relations Team

  • "Prachtig hotel!"

    • Beoordeeld: 2019-04-04
    • Reistype: Stellen
  • Prachtig hotel, perfecte ligging ( midden in het centrum). Heerlijk geslapen en genoten van een heerlijk ontbijtje. Parkeren is erg duur, maar wel mogelijk bij p1 amsterdam centraal. Je krijgt dan ook bij uitchrkken korting via het hotel.

    • tripadvisor-rating
      Kamers
    • tripadvisor-rating
      Prijs/kwaliteit
    • tripadvisor-rating
      Slaapkwaliteit
    • tripadvisor-rating
      Locatie
    • tripadvisor-rating
      Hygiëne
    • tripadvisor-rating
      Service
    • PPVictoria, Guest Relations Team van Park Plaza Victoria Amsterdam, reageerde op deze beoordeling 2019-04-05
    • Beste Maps08795491314, Hartelijk dank voor het schrijven van een review betreft uw verblijf bij ons. We zijn zeer verheugd om te lezen dat u een prettig verblijf heeft ervaren en vooral van het ontbijt, het bed en de locatie heeft genoten! Namens ons gehele team bedanken wij u voor uw komst en hopen we u nog eens te zien in de toekomst. Met vriendelijke groet, Ilona - Guest Relations Team

Bekijk alle reviews op TripAdvisor

Deze reviews zijn subjectieve meningen van individuele reizigers en niet van TripAdvisor LLC of haar partners.

© 2014 TripAdvisor LLC