Beoordeling van reizigers op TripAdvisor

917 reviews
Geclassificeerd als #158 van 417 hotels in Amsterdam

Beoordeling van reizigers

Uitstekend
441
Erg goed
228
Gemiddeld
107
Slecht
76
Vreselijk
65

Soort reiziger

Zaken
146
Stellen
352
Soloreis
40
Gezinnen
163
Vakantie met vrienden
104

Beoordelingsoverzicht

Locatie
4.5
Slaapkwaliteit
4.0
Kamers
4.0
Service
4.0
Prijs/kwaliteit
4.0
Hygiëne
4.5

Tips van reizigers om u te helpen de juiste kamer te kiezen

  • Voor een suprise vraag naar Kiki! (kaiarnep2020)
    5.0
    2021-04-29
  • Werkzaamheden, soms lawaaiig, vlak voor het hotel aan de kant CS. Kies daarom een kamer aan de Damrak kant. (r0benk0)
    2.0
    2020-07-24

Reviews van reizigers

  • "Geweldig verblijf met het gezin ondanks corona"

    • Beoordeeld: 2021-02-18
    • Reistype: Gezinnen
  • Ondanks de corona beperkingen hebben we met ons gezin een fantastisch verblijf gehad. Het personeel was vriendelijk en behulpzaam. De ligging van het hotel ten opzichte van het stadscentrum is perfect.

    • tripadvisor-rating
      Kamers
    • tripadvisor-rating
      Prijs/kwaliteit
    • tripadvisor-rating
      Slaapkwaliteit
    • tripadvisor-rating
      Locatie
    • tripadvisor-rating
      Hygiëne
    • tripadvisor-rating
      Service
    • Lucy Grimwood, Guest Services / Front Office van Park Plaza Victoria Amsterdam, reageerde op deze beoordeling 2021-02-23
    • Beste MarcdX779HF, bedankt voor je review. Ik ben zo blij dat jij en je familie genoten van je verblijf bij ons! Het is geweldig om te zien dat ons team zo'n positieve indruk heeft gemaakt. We hopen je snel weer te mogen verwelkomen. Met vriendelijke groet, Lucy

  • "Top!"

    • Beoordeeld: 2020-11-03
    • Reistype: Stellen
  • Het was een heel mooi hotel, alles was mooi en overal rook het lekker! We zijn goed geholpen door het personeel, daarnaast was het ontbijt ook top geregeld en was het ook lekker. De kamer was heel schoon en goed verzorgd. Ook hadden we de mooiste kamer van het hotel, dit werd gelijk vermeld bij binnenkomst.

    • tripadvisor-rating
      Kamers
    • tripadvisor-rating
      Prijs/kwaliteit
    • tripadvisor-rating
      Slaapkwaliteit
    • tripadvisor-rating
      Locatie
    • tripadvisor-rating
      Hygiëne
    • tripadvisor-rating
      Service
    • Elina PPHE, Owner van Park Plaza Victoria Amsterdam, reageerde op deze beoordeling 2020-11-04
    • Bedankt voor je prachtige review, loladolk. We zijn heel blij dat je genoten hebt van je mooie, schone kamer een heerlijke ontbijt. Wat fijn om te lezen dat ons team goede service heeft verleend om je verblijf zo aangenaam mogelijk te maken. We kijken ernaar uit je opnieuw te verwelkomen wanneer je weer in Amsterdam bent. Hartelijke groet, Elina

  • "city trip"

    • Beoordeeld: 2020-08-31
    • Reistype:
  • Hotel met hele goede ligging t.g.v. station op wandelafstand van de Dam. Er zijn nette, ruime en comfortabele kamers. Het gebouw geeft een goede indruk wat design betreft en netheid.Goede service in het algemeen. Uitgebreid ontbijtbuffet in een ruime ontbijtplaats. Er is de mogelijkheid om te dineren in het restaurant. Zeer vriendelijke en behulpzame concierges. Ik kan dit hotel aanraden en ook opnieuw bezoeken bij de volgende trip. Prijs-kwaliteit is prima. De boeking is ook goed verlopen.

    • tripadvisor-rating
      Kamers
    • tripadvisor-rating
      Prijs/kwaliteit
    • tripadvisor-rating
      Slaapkwaliteit
    • tripadvisor-rating
      Locatie
    • tripadvisor-rating
      Hygiëne
    • tripadvisor-rating
      Service
    • Elina PPHE, Owner van Park Plaza Victoria Amsterdam, reageerde op deze beoordeling 2020-09-03
    • Dank voor je prachtige beoordeling, enza z. We zijn blij dat je genoten hebt van je ruime en comfortabele kamer en je uitgebreide ontbijt. Leuk om je complimenten te lezen voor onze vriendelijke concierge. We kijken ernaar uit je opnieuw te mogen verwelkomen. Hartelijke groet, Elina

  • "Perfect!"

    • Beoordeeld: 2020-07-21
    • Reistype:
  • Het was een fijne ervaring. Alles was netjes in het hotel. De kamer was mooi en proper. Ik voelde mij veilig ondanks corona. de locoatie was perfect. overal dichtbij 😊 Wij komen zeker nog eens terug.

    • tripadvisor-rating
      Kamers
    • tripadvisor-rating
      Prijs/kwaliteit
    • tripadvisor-rating
      Slaapkwaliteit
    • tripadvisor-rating
      Locatie
    • tripadvisor-rating
      Hygiëne
    • tripadvisor-rating
      Service
    • Elina PPHE, Owner van Park Plaza Victoria Amsterdam, reageerde op deze beoordeling 2020-07-22
    • Bedankt voor het schrijven van een review, Mheymans2020. We zijn blij dat je een prettig verblijf hebt gehad bij ons, en dat je tevreden was over de netheid van ons hotel. Wat fijn om te lezen dat je je comfortabel voelde, aangezien we veel waarde hechten aan een veilige en gastvrije ervaring. We kijken nu al uit naar je volgende bezoek. Hartelijke groet, Elina

  • "Hotel is geweldig gerenoveerd, en is nu echt een topper"

    • Beoordeeld: 2020-07-16
    • Reistype: Gezinnen
  • Zeer net en schoon hotel op een absolute AAA locatie waarbij wij een aantal jaren geleden in dit hotel hebben verbleven en toen echt aan een opknapbeurt toe was. Dit is nu zeer grondig gedaan, en het hotel is bijna onherkenbaar verbeterd.

    • tripadvisor-rating
      Kamers
    • tripadvisor-rating
      Prijs/kwaliteit
    • tripadvisor-rating
      Slaapkwaliteit
    • tripadvisor-rating
      Locatie
    • tripadvisor-rating
      Hygiëne
    • tripadvisor-rating
      Service
    • Elina PPHE, Owner van Park Plaza Victoria Amsterdam, reageerde op deze beoordeling 2020-07-20
    • Bedankt voor je leuke beoordeling, wanker411288. We zijn blij om te lezen dat je bent teruggekeerd om van ons gerenoveerde hotel te genieten. Wat fijn dat je goed verblijf hebt gehad. We kijken ernaar uit je nogmaals te verwelkomen tijdens je volgende bezoek aan Amsterdam. Hartelijke groet, Elina

Bekijk alle reviews op TripAdvisor

Deze reviews zijn subjectieve meningen van individuele reizigers en niet van TripAdvisor LLC of haar partners.

© 2014 TripAdvisor LLC