Beoordeling van reizigers op TripAdvisor

tripadvisor rating 4.0 1316 reviews
Geclassificeerd als #88 van 419 hotels in Amsterdam

Beoordeling van reizigers

Uitstekend
693
Erg goed
301
Gemiddeld
141
Slecht
91
Vreselijk
90

Soort reiziger

Business
186
Couples
442
Solo travel
57
Family
224
Friends getaway
139

Beoordelingsoverzicht

Location
5.0
Sleep Quality
4.5
Rooms
4.0
Service
4.0
Value
4.0
Cleanliness
4.5

Tips van reizigers om u te helpen de juiste kamer te kiezen

  • Don't get room 461 and if your radiator is making a noise during day, it will get worse on an evening (prim562)
    3.0
    2022-12-12
  • Pay a bit more foer the executive room (Mnc2606)
    4.0
    2022-12-04
  • Book early! (JohnWilliams_11)
    5.0
    2022-11-30
  • When getting out of central station look for Victoria and not park plaza because Victoria is the logo you are looking for (DDemet)
    5.0
    2022-11-30
  • Try to book a room with an iconic view as we wish we had done this (xhollywilson)
    4.0
    2022-11-29

Reviews van reizigers

  • "Heerlijk hotel midden in de stad"

  • tripadvisor rating 5.0
    • Beoordeeld: 2023-01-09
    • Reistype: Gezinnen
  • Mooi hotel, heerlijke bedden fijn verblijf gehad ! Je voelt je welkom en de kamers zijn mooi . Ontbijt was uitgebreid en heerlijk . Personeel erg vriendelijk en staat snel voor je klaar . Op loopafstand van alle leuke dingen van Amsterdam

    • 4.0
      Kamers
    • 4.0
      Prijs/kwaliteit
    • 5.0
      Slaapkwaliteit
    • 5.0
      Locatie
    • 4.0
      Hygiëne
    • 5.0
      Service
    • CustomerService PPHE, Owner van Park Plaza Victoria Amsterdam, reageerde op deze beoordeling 2023-01-10
    • Dear guest, thank you for taking your time to share your wonderful review. We are happy to hear you loved our hotel and your room, and our fantastic location. We appreciate you pointing out the excellent service you received from our staff and how you enjoyed your breakfast. We will have a great pleasure to share your feedback with the rest of the team. We look forward to your next visit and hope to exceed your expectations! Kind regards, Santa

  • "Weer erg goed"

  • tripadvisor rating 5.0
    • Beoordeeld: 2022-12-28
    • Reistype: Soloreis
  • Leuk hotel en goedverzorgde op een super locatie. De vriendelijkheid en service zijn heel goed. Wel een duurder hotel maar waar voor je geld. Ben hier al vaker geweest en geniet er weer steeds van. Vanuit het hotel ben je zo op het centraal stationnetje goed metro en tram lijnen. Voor 8.50 koop je een dagkaart en kun je snel amsterdam door. Ook op loopafstand vind je de dam en vele leuke dingen.

    • 3.0
      Kamers
    • 4.0
      Prijs/kwaliteit
    • 5.0
      Slaapkwaliteit
    • 5.0
      Locatie
    • 5.0
      Hygiëne
    • 5.0
      Service
  • "Super hotel"

  • tripadvisor rating 5.0
    • Beoordeeld: 2022-12-13
    • Reistype:
  • Een heel prettig hotel in hartje Amsterdam. Heerlijk geslapen en een super ontbijt met erg aardig personeel. Aanrader! Het hotel was al helemaal in kerst sfeer ingericht wat het een extra gezellige aanblik gaf.

  • "victoria"

  • tripadvisor rating 5.0
    • Beoordeeld: 2022-11-26
    • Reistype: Soloreis
  • Ik verklaar dat deze beoordeling mijn oprechte mening is over deze/dit hotel en dat ik geen persoonlijke of zakelijke band heb met deze firma en dat mij door deze firma niets is aangeboden in ruil voor het schrijven van deze beoordeling.was een top verblijf

    • 5.0
      Kamers
    • 5.0
      Prijs/kwaliteit
    • 5.0
      Slaapkwaliteit
    • 5.0
      Locatie
    • 5.0
      Hygiëne
    • 5.0
      Service
  • "Good hotel, good customer service"

  • tripadvisor rating 5.0
    • Beoordeeld: 2022-11-14
    • Reistype:
  • Ik heb een heel fijn verblijf gehad in het hotel. Amira en Daniel hebben mij heel goed geholpen. De service was erg goed en de medewerkers waren erg vriendelijk. Ik raad het hotel zeker aan voor een ander die een goed hotel zoekt.

    • CustomerService PPHE, Owner van Park Plaza Victoria Amsterdam, reageerde op deze beoordeling 2022-11-15
    • Dear Danya A, thank you for taking the time to review us. We are very glad to see that you had a very nice stay with us and that you found our staff very friendly and helpful. Delivering outstanding customer service is a top priority to us, so I'm glad you were very happy with the service the staff has provided. We hope to welcome you back again very soon. Kind Regards, Santa

Bekijk alle reviews op TripAdvisor

Deze reviews zijn subjectieve meningen van individuele reizigers en niet van TripAdvisor LLC of haar partners.

© 2014 TripAdvisor LLC