Beoordeling van reizigers op TripAdvisor

870 reviews
Geclassificeerd als #161 van 407 hotels in Amsterdam

Soort reiziger

Uitstekend
416
Erg goed
218
Gemiddeld
103
Slecht
71
Vreselijk
62

Beoordeling van reizigers

Zaken
141
Stellen
333
Soloreis
38
Gezinnen
156
Vakantie met vrienden
96

Beoordelingsoverzicht

Locatie
4.5
Slaapkwaliteit
4.0
Kamers
4.0
Service
4.0
Prijs/kwaliteit
3.5
Hygiëne
4.5

Tips van reizigers om u te helpen de juiste kamer te kiezen

  • Werkzaamheden, soms lawaaiig, vlak voor het hotel aan de kant CS. Kies daarom een kamer aan de Damrak kant. (r0benk0)
    2.0
    2020-07-24

Recentste reviews van reizigers

  • "Perfect!"

    • Beoordeeld: 2020-07-21
    • Reistype:
  • Het was een fijne ervaring. Alles was netjes in het hotel. De kamer was mooi en proper. Ik voelde mij veilig ondanks corona. de locoatie was perfect. overal dichtbij 😊 Wij komen zeker nog eens terug.

    • tripadvisor-rating
      Kamers
    • tripadvisor-rating
      Prijs/kwaliteit
    • tripadvisor-rating
      Slaapkwaliteit
    • tripadvisor-rating
      Locatie
    • tripadvisor-rating
      Hygiëne
    • tripadvisor-rating
      Service
    • Elina PPHE, Owner van Park Plaza Victoria Amsterdam, reageerde op deze beoordeling 2020-07-22
    • Bedankt voor het schrijven van een review, Mheymans2020. We zijn blij dat je een prettig verblijf hebt gehad bij ons, en dat je tevreden was over de netheid van ons hotel. Wat fijn om te lezen dat je je comfortabel voelde, aangezien we veel waarde hechten aan een veilige en gastvrije ervaring. We kijken nu al uit naar je volgende bezoek. Hartelijke groet, Elina

  • "Hotel is geweldig gerenoveerd, en is nu echt een topper"

    • Beoordeeld: 2020-07-16
    • Reistype: Gezinnen
  • Zeer net en schoon hotel op een absolute AAA locatie waarbij wij een aantal jaren geleden in dit hotel hebben verbleven en toen echt aan een opknapbeurt toe was. Dit is nu zeer grondig gedaan, en het hotel is bijna onherkenbaar verbeterd.

    • tripadvisor-rating
      Kamers
    • tripadvisor-rating
      Prijs/kwaliteit
    • tripadvisor-rating
      Slaapkwaliteit
    • tripadvisor-rating
      Locatie
    • tripadvisor-rating
      Hygiëne
    • tripadvisor-rating
      Service
    • Elina PPHE, Owner van Park Plaza Victoria Amsterdam, reageerde op deze beoordeling 2020-07-20
    • Bedankt voor je leuke beoordeling, wanker411288. We zijn blij om te lezen dat je bent teruggekeerd om van ons gerenoveerde hotel te genieten. Wat fijn dat je goed verblijf hebt gehad. We kijken ernaar uit je nogmaals te verwelkomen tijdens je volgende bezoek aan Amsterdam. Hartelijke groet, Elina

  • "Top hotel voor een weekendje Amsterdam."

    • Beoordeeld: 2020-07-07
    • Reistype: Stellen
  • Zeer vriendelijk en behulpzaam personeel! Hotel ligt op een uitstekende locatie in het centrum. Ontbijt was erg goed. Parkeren kun je voor 20,00 euro op 5 minuten lopen in parkeergarage Oosterdok naast centraal station.

    • tripadvisor-rating
      Kamers
    • tripadvisor-rating
      Prijs/kwaliteit
    • tripadvisor-rating
      Slaapkwaliteit
    • tripadvisor-rating
      Locatie
    • tripadvisor-rating
      Hygiëne
    • tripadvisor-rating
      Service
    • , Owner van Park Plaza Victoria Amsterdam, reageerde op deze beoordeling 2020-07-07
    • Bedankt voor je mooie beoordeling, gveneb346149. Wat fijn dat je ons team zo vriendelijk en behulpzaam vond, en dat je genoten hebt van het ontbijt. We kijken ernaar uit je nogmaals te verwelkomen tijdens je volgende bezoek aan Amsterdam. Hartelijke groet, Elina

  • "Top Hotel"

    • Beoordeeld: 2019-08-20
    • Reistype: Zaken
  • Misschien wel de beste prijs/kwaliteit van elk hotel in Amsterdam. Toplocatie, fantastisch ontbijt en restaurant, super personeel, mooie kamers. Heb bijna 5 weken in het hotel gewoond in afwachting van mijn visum en heb alle aspecten gewaardeerd.

    • tripadvisor-rating
      Kamers
    • tripadvisor-rating
      Prijs/kwaliteit
    • tripadvisor-rating
      Slaapkwaliteit
    • tripadvisor-rating
      Locatie
    • tripadvisor-rating
      Hygiëne
    • tripadvisor-rating
      Service
    • PPVictoria, Guest Relations Team van Park Plaza Victoria Amsterdam, reageerde op deze beoordeling 2019-08-28
    • Beste Rutger1984, Hartelijk dank voor uw mooie review! We vonden het erg leuk om u voor deze periode als onze gast te hebben en we zijn heel blij te zien dat u het naar uw zin heeft gehad in uw thuis weg van huis! U bent altijd welkom en we hopen dan ook u snel weer te mogen verwelkomen! Met vriendelijke groet, Marjolijn - Guest Relations Team

  • "Beste hotel qua prijs/kwaliteit"

    • Beoordeeld: 2019-05-31
    • Reistype: Gezinnen
  • Park Plaza Victoria is echt geweldig. Super locatie, super staff, super kamers, super bar / ontbijt. Het voelt altijd als thuiskomen. Prijs/kwaliteit verhouding is ongelooflijk goed! Locatie tegenover het Centraal Station is top. Park Plaza Victoria is een absolute aanrader.

    • tripadvisor-rating
      Kamers
    • tripadvisor-rating
      Prijs/kwaliteit
    • tripadvisor-rating
      Slaapkwaliteit
    • tripadvisor-rating
      Locatie
    • tripadvisor-rating
      Hygiëne
    • tripadvisor-rating
      Service
    • PPVictoria, Guest Relations Team van Park Plaza Victoria Amsterdam, reageerde op deze beoordeling 2019-06-01
    • Beste Josh470, Hartelijk dank voor het schrijven van uw beoordeling. Wij zijn ontzettend verheugd om al uw complimenten te lezen, dit word zeer gewaardeerd en is gedeelt met ons hele team! Namens alle medewerkers van Park Plaza Victoria Amsterdam bedanken wij u voor uw komt en hopen wij u nog vaker terug te zien in de toekomst! met warme groet, Ilona - Guest Relations Team

Bekijk alle reviews op TripAdvisor

Deze reviews zijn subjectieve meningen van individuele reizigers en niet van TripAdvisor LLC of haar partners.

© 2014 TripAdvisor LLC