Beoordeling van reizigers op TripAdvisor

tripadvisor rating 4.0 1124 reviews
Geclassificeerd als #134 van 419 hotels in Amsterdam
"Travelers Choice 2022" Travelers Choice 2022

Beoordeling van reizigers

Uitstekend
557
Erg goed
268
Gemiddeld
131
Slecht
88
Vreselijk
80

Soort reiziger

Business
159
Couples
405
Solo travel
48
Family
199
Friends getaway
118

Beoordelingsoverzicht

Location
5.0
Sleep Quality
4.0
Rooms
4.0
Service
4.0
Value
4.0
Cleanliness
4.5

Tips van reizigers om u te helpen de juiste kamer te kiezen

  • Rooms are different in this hotel. I suggest to see few rooms. (Passport28285551662)
    5.0
    2022-06-13
  • Ask Florin, he ia a real-deal (adeleh820)
    5.0
    2022-05-31
  • Every room is a great room at Park Plaza Victoria (constancec61)
    5.0
    2022-05-23
  • Recommend picking a room with a view (bipbipbipbopbop)
    5.0
    2022-05-22
  • If you're after views make sure you confirm them don't just go by room categories and wish for the best. (rekberg76)
    2.0
    2022-05-11

Reviews van reizigers

  • "top hotel top locatie !!!!!!!!"

  • tripadvisor rating 5.0
    • Beoordeeld: 2022-06-20
    • Reistype: Vakantie met vrienden
  • top hotel heel proper en rustig om te slapen goede bedden top ligging recht tegen over station en direct in centrum aanrader kom zeker nog terug goed ontbijt we hebben echt genoten amsterdam is toffe wereldstad !!!!!!

    • 5.0
      Kamers
    • 5.0
      Prijs/kwaliteit
    • 5.0
      Slaapkwaliteit
    • 5.0
      Locatie
    • 5.0
      Hygiëne
    • 5.0
      Service
  • "Een warm huis in hartje Amsterdam"

  • tripadvisor rating 5.0
    • Beoordeeld: 2022-06-07
    • Reistype: Stellen
  • Het personeel is zonder uitzondering uiterst vriendelijk en behulpzaam. Kamers en totale inrichting zijn heel modern en schoon. Uitgebreid ontbijt buffet. Qua locatie dicht bij Centraal station. Een absolute aanrader

    • 5.0
      Kamers
    • 5.0
      Prijs/kwaliteit
    • 4.0
      Slaapkwaliteit
    • 5.0
      Locatie
    • 5.0
      Hygiëne
    • 5.0
      Service
    • CustomerService PPHE, Owner van Park Plaza Victoria Amsterdam, reageerde op deze beoordeling 2022-06-23
    • Dear janscholte, thank you for your review. We are delighted you loved your stay with us, and hope to welcome you back soon for another pleasant experience. Kind Regards, Irene

  • "Top Hotel"

  • tripadvisor rating 5.0
    • Beoordeeld: 2022-04-26
    • Reistype: Stellen
  • Perfecte uitstralingen het totale hotel, zeer vriendelijk en behulpzaam personeel die je overal mee op weg helpen, prachtig en goed verzorgde kamer en een perfecte ligging in hartje Amsterdam, en niet onbelangrijk een prima prijs kwaliteit verhouding. wij komen zeker terug wanneer we deze stad weer bezoeken.

    • 5.0
      Kamers
    • 5.0
      Prijs/kwaliteit
    • 5.0
      Slaapkwaliteit
    • 4.0
      Locatie
    • 5.0
      Hygiëne
    • 4.0
      Service
    • CustomerService PPHE, Owner van Park Plaza Victoria Amsterdam, reageerde op deze beoordeling 2022-05-13
    • Dear Hoekkie, thank you for your review. How lovely you enjoyed our stay with us. We do hope to welcome you back soon. Kind Regards, Irene

  • "Prima hotel, dichtbij station en centrum."

  • tripadvisor rating 5.0
    • Beoordeeld: 2022-04-08
    • Reistype: Stellen
  • Een prima hotel dichtbij het centraal station en het centrum van de stad. Gastvrije ontvangst met heel vriendelijke medewerkers. Comfortabele kamer die, ondanks de ligging vlak bij het centraal station, heel stil was. Uitstekend ontbijtbuffet.

    • 4.0
      Kamers
    • 5.0
      Prijs/kwaliteit
    • 4.0
      Slaapkwaliteit
    • 4.0
      Locatie
    • 5.0
      Hygiëne
    • 5.0
      Service
  • "Verblijf in luxe"

  • tripadvisor rating 5.0
    • Beoordeeld: 2022-02-15
    • Reistype: Stellen
  • Luxe kamers welke van alle gemakken zijn voorzien. Maakte ons verblijf in Amsterdam was hierdoor nog completer. Alles en iedereen in het hotel is vriendelijk en staat klaar om te helpen om het verblijf nog aangenamer te maken

    • CustomerService PPHE, Owner van Park Plaza Victoria Amsterdam, reageerde op deze beoordeling 2022-02-18
    • Dear 365arnos, thank you for your feedback. We are glad to learn that you loved your stay with us. Lovely to read your nice comments towards our rooms and facilities. Delivering an excellent experience to our guests is our priority, so we are glad that you loved our service. We look forward to welcoming you back very soon. Kind regards, Irene

Bekijk alle reviews op TripAdvisor

Deze reviews zijn subjectieve meningen van individuele reizigers en niet van TripAdvisor LLC of haar partners.

© 2014 TripAdvisor LLC