Beoordeling van reizigers op TripAdvisor

tripadvisor rating 4.0 4499 reviews
Geclassificeerd als #339 van 1196 hotels in London

Beoordeling van reizigers

Uitstekend
2653
Erg goed
883
Gemiddeld
427
Slecht
287
Vreselijk
249

Soort reiziger

Business
729
Couples
1202
Solo travel
161
Family
1379
Friends getaway
300

Beoordelingsoverzicht

Location
4.5
Sleep Quality
4.5
Rooms
4.5
Service
4.0
Value
4.0
Cleanliness
4.5

Tips van reizigers om u te helpen de juiste kamer te kiezen

  • Higher floors on the right hand side of the hotel will have better views (deborahs970)
    5.0
    2022-08-15
  • My tip is to choose a different hotel in a better location. (2bapackard3)
    2.0
    2022-08-15
  • Don't expect things to get done you will need to pester the reception staff. (robertfO7291OV)
    1.0
    2022-08-09
  • Ask for a river view - otherwise you are looking directly into other flats (Gary49302)
    2.0
    2022-08-05
  • Ask Florina at the reception. She greatly attended us and helped us choose the best room that faced the river (525lyanb)
    5.0
    2022-08-04

Reviews van reizigers

  • "Geweldig"

  • tripadvisor rating 5.0
    • Beoordeeld: 2022-08-13
    • Reistype: Stellen
  • Personeel was heel vriendelijk, mooie schone kamers (alleen de douchekabine kon iets schoner). Heerlijk ontbijt en mooie locatie, ook de bar was heerlijk om nog even een biertje te doen. Een aanrader!

    • 4.0
      Kamers
    • 5.0
      Prijs/kwaliteit
    • 5.0
      Slaapkwaliteit
    • 5.0
      Locatie
    • 5.0
      Hygiëne
    • 5.0
      Service
    • CustomerService PPHE, Owner van Park Plaza London Riverbank, reageerde op deze beoordeling 2022-08-16
    • Thank you for your review, Erikcleeren, and for recommending us. While I am glad you had a pleasant stay with us, I am sorry and disappointed that the shower cubicle was not cleaned properly. The housekeeping Manager investigates this and will take appropriate action. We look forward to seeing you again when the travel brings you to our area. Kind regards, Natacha

  • "Uistekend hotel centraal gelegen"

  • tripadvisor rating 5.0
    • Beoordeeld: 2022-06-05
    • Reistype: Gezinnen
  • Prima hotel. De zitje bij de bar kon gezelliger gemaakt worden, nu maakt het ook gebruik van de restaurant tafels. Na 2300 mochten we er niet meer zitten omdat de tafels opgemaakt worden voor ontbijt.

    • 5.0
      Kamers
    • 4.0
      Prijs/kwaliteit
    • 5.0
      Slaapkwaliteit
    • 4.0
      Locatie
    • 5.0
      Hygiëne
    • 4.0
      Service
    • CustomerService PPHE, Owner van Park Plaza London Riverbank, reageerde op deze beoordeling 2022-06-14
    • Dear mgreen438521, thank you for your review. We are glad that you enjoyed your stay with us, however, it is disappointing to learn that some aspects of the bar had a negative impact on your experience. Please rest assured we will share your feedback with our team to take appropriate action. We hope to welcome you back soon to have another opportunity to wow you. Kind Regards, Irene

  • "Mooi modern hotel, super service!"

  • tripadvisor rating 5.0
    • Beoordeeld: 2019-10-19
    • Reistype: Gezinnen
  • Aanrader, zeker wanneer je goed ter been bent (stukje lopen over de brug naar downtown Londen). uitstekende service; niets is teveel. Wij hadden een kamer aan binnenzijde, volgende x boeken wij een kamer met uitzicht op de Theems.

    • 4.0
      Kamers
    • 5.0
      Prijs/kwaliteit
    • 5.0
      Slaapkwaliteit
    • 4.0
      Locatie
    • 5.0
      Hygiëne
    • 5.0
      Service
    • NikiPPHE, Online Reputation Coordinator van Park Plaza London Riverbank, reageerde op deze beoordeling 2019-10-22
    • Hey, It was really nice to read your review about your experience in Park Plaza Riverbank. Definitely try one of our executive rooms with river view. There is nothing else like waking up to such a breathtaking view. Best wishes, Niki

  • "Uitstekend hotel in een rustige wijk van London"

  • tripadvisor rating 5.0
    • Beoordeeld: 2019-09-07
    • Reistype: Gezinnen
  • Uitstekende hotel met 5 sterren kwaliteit in een rustige wijk van Londen. Makkelijk te bereiken met het openbaar vervoer. Het personeel was vriendelijk. Rustige, schone en schone kamer met comfortabel bed. Rustig en sfeervol binnen het verblijf.

    • 5.0
      Kamers
    • 3.0
      Prijs/kwaliteit
    • 5.0
      Slaapkwaliteit
    • 5.0
      Locatie
    • 5.0
      Hygiëne
    • 5.0
      Service
  • "Fijn verblijf"

  • tripadvisor rating 5.0
    • Beoordeeld: 2019-07-06
    • Reistype: Zaken
  • Fijn verblijf in dit hotel! Mooi kamer met fancy bediening van verlichting en gordijnen. Alleen de badkamer had beter gekund. Voegen waren eruit en in dezelfde ruimte had prima een bad erbij gekund. Prima service

    • 5.0
      Kamers
    • 4.0
      Prijs/kwaliteit
    • 5.0
      Slaapkwaliteit
    • 4.0
      Locatie
    • 5.0
      Hygiëne
    • 4.0
      Service
    • JA_GuestRelations, Guest Relations Manager van Park Plaza London Riverbank, reageerde op deze beoordeling 2019-07-07
    • Dear Companion53686945422, Thank you for taking your time to share your wonderful experience with us. We are genuinely happy that our service meet your expectations and we look forward to accommodate you in the near future. Best Regards, Guest Relations Team

Bekijk alle reviews op TripAdvisor

Deze reviews zijn subjectieve meningen van individuele reizigers en niet van TripAdvisor LLC of haar partners.

© 2014 TripAdvisor LLC