Beoordeling van reizigers op TripAdvisor

3627 reviews
Geclassificeerd als #408 van 1152 hotels in Londen
"Certificate of Excellence 2020" Certificate of Excellence 2020

Soort reiziger

Uitstekend
2113
Erg goed
766
Gemiddeld
348
Slecht
209
Vreselijk
191

Beoordeling van reizigers

Zaken
630
Stellen
1061
Soloreis
144
Gezinnen
1235
Vakantie met vrienden
245

Beoordelingsoverzicht

Locatie
4.5
Slaapkwaliteit
4.5
Kamers
4.5
Service
4.0
Prijs/kwaliteit
4.0
Hygiëne
4.5

Recentste reviews van reizigers

  • "Mooi modern hotel, super service!"

    • Beoordeeld: 2019-10-19
    • Reistype: Gezinnen
  • Aanrader, zeker wanneer je goed ter been bent (stukje lopen over de brug naar downtown Londen). uitstekende service; niets is teveel. Wij hadden een kamer aan binnenzijde, volgende x boeken wij een kamer met uitzicht op de Theems.

    • tripadvisor-rating
      Kamers
    • tripadvisor-rating
      Prijs/kwaliteit
    • tripadvisor-rating
      Slaapkwaliteit
    • tripadvisor-rating
      Locatie
    • tripadvisor-rating
      Hygiëne
    • tripadvisor-rating
      Service
    • NikiPPHE, Online Reputation Coordinator van Park Plaza London Riverbank, reageerde op deze beoordeling 2019-10-22
    • Hey, It was really nice to read your review about your experience in Park Plaza Riverbank. Definitely try one of our executive rooms with river view. There is nothing else like waking up to such a breathtaking view. Best wishes, Niki

  • "Uitstekend hotel in een rustige wijk van London"

    • Beoordeeld: 2019-09-07
    • Reistype: Gezinnen
  • Uitstekende hotel met 5 sterren kwaliteit in een rustige wijk van Londen. Makkelijk te bereiken met het openbaar vervoer. Het personeel was vriendelijk. Rustige, schone en schone kamer met comfortabel bed. Rustig en sfeervol binnen het verblijf.

    • tripadvisor-rating
      Kamers
    • tripadvisor-rating
      Prijs/kwaliteit
    • tripadvisor-rating
      Slaapkwaliteit
    • tripadvisor-rating
      Locatie
    • tripadvisor-rating
      Hygiëne
    • tripadvisor-rating
      Service
  • "Fijn verblijf"

    • Beoordeeld: 2019-07-06
    • Reistype: Zaken
  • Fijn verblijf in dit hotel! Mooi kamer met fancy bediening van verlichting en gordijnen. Alleen de badkamer had beter gekund. Voegen waren eruit en in dezelfde ruimte had prima een bad erbij gekund. Prima service

    • tripadvisor-rating
      Kamers
    • tripadvisor-rating
      Prijs/kwaliteit
    • tripadvisor-rating
      Slaapkwaliteit
    • tripadvisor-rating
      Locatie
    • tripadvisor-rating
      Hygiëne
    • tripadvisor-rating
      Service
    • JA_GuestRelations, Guest Relations Manager van Park Plaza London Riverbank, reageerde op deze beoordeling 2019-07-07
    • Dear Companion53686945422, Thank you for taking your time to share your wonderful experience with us. We are genuinely happy that our service meet your expectations and we look forward to accommodate you in the near future. Best Regards, Guest Relations Team

  • "Fantastische ervaring!"

    • Beoordeeld: 2019-05-20
    • Reistype: Stellen
  • We waren hier om ons jubileum te vieren. We hadden een suite op de 5e verdieping. Alles was perfect. Het zag er niet geleefd maar super verzorgd uit. Tip top allemaal. Prachtig uitzicht vanuit de kamer. Daarnaast kreeg je een tafel toegewezen voor het ontbijt. Waardoor je op je gemak eten kon gaan halen. Ik zou dit hotel aan iedereen aanbevelen!

    • tripadvisor-rating
      Kamers
    • tripadvisor-rating
      Prijs/kwaliteit
    • tripadvisor-rating
      Slaapkwaliteit
    • tripadvisor-rating
      Locatie
    • tripadvisor-rating
      Hygiëne
    • tripadvisor-rating
      Service
    • JA_GuestRelations, Guest Relations Manager van Park Plaza London Riverbank, reageerde op deze beoordeling 2019-05-28
    • Dear Sharon B Thank you for taking the time to share your feedback regarding your recent stay. I am delighted to read that you enjoyed your stay and we were able to meet your expectations. We hope we have the opportunity to welcome you back to the hotel for another fantastic stay. Kind regards, Guest Relations Team

  • "Zeer tevreden"

    • Beoordeeld: 2019-03-05
    • Reistype: Stellen
  • Het hotel was prachtig. Precies net buiten het centrum van Londen, Westminster abbey. Zeer vriendelijk personeel. Nette kamer. Modern met een fijne badkamer. Al met al een hele fijne ervaring. Enige verbeter punt is de kwaliteit van het ontbijt. Was prima, maar onder de maat vergeleken met de rest.

    • tripadvisor-rating
      Kamers
    • tripadvisor-rating
      Prijs/kwaliteit
    • tripadvisor-rating
      Slaapkwaliteit
    • tripadvisor-rating
      Locatie
    • tripadvisor-rating
      Hygiëne
    • tripadvisor-rating
      Service
    • JA_GuestRelations, Guest Relations Manager van Park Plaza London Riverbank, reageerde op deze beoordeling 2019-03-06
    • Dear Guest, Thank you for taking the time to share your feedback regarding your recent stay. I am delighted to read that you enjoyed your stay with us especially the location, the view and our team members. We hope to welcome you back to the hotel in the future. Kind regards, Jasmine Agres Guest Relations Team Leader

Bekijk alle reviews op TripAdvisor

Deze reviews zijn subjectieve meningen van individuele reizigers en niet van TripAdvisor LLC of haar partners.

© 2014 TripAdvisor LLC