Beoordeling van reizigers op TripAdvisor

tripadvisor rating 4.0 4853 reviews
Geclassificeerd als #307 van 1205 hotels in London

Beoordeling van reizigers

Uitstekend
2872
Erg goed
949
Gemiddeld
454
Slecht
314
Vreselijk
264

Soort reiziger

Business
790
Couples
1267
Solo travel
176
Family
1437
Friends getaway
313

Beoordelingsoverzicht

Location
4.5
Sleep Quality
4.5
Rooms
4.5
Service
4.0
Value
4.0
Cleanliness
4.5

Tips van reizigers om u te helpen de juiste kamer te kiezen

  • A short walk from Vauxhall Bridge. (C G)
    5.0
    2023-01-31
  • We went down to swim 7.30pm and was just us in the pool (Sinn G)
    5.0
    2023-01-27
  • Get to breakfast early as the later it gets the busier it gets. (Climber62651908250)
    4.0
    2023-01-23
  • Research London public transport before you travel. It is much larger than I expected and can be difficult to navigate. (maaike v)
    5.0
    2023-01-08
  • Confirm your Breakfast is included (Reborn T)
    5.0
    2023-01-05

Reviews van reizigers

  • "Voor herhaling vatbaar"

  • tripadvisor rating 5.0
    • Beoordeeld: 2022-12-15
    • Reistype: Vakantie met vrienden
  • 9 min van de metro en op loopafstand van de BigBen. Net hotel met goed ingerichte kamers. Vriendelijk personeel en zeer behulpzaam. Ruime badkamer en rustige kamers. Met zeer comfortabele bedden. Goed restaurant. Alom een goed hotel. We hebben genoten

    • Erdal Nebioglu, Guest Services / Front Office van Park Plaza London Riverbank, reageerde op deze beoordeling 2022-12-16
    • Dear Compass24518250284, Thank you very much for having taken the time to share this lovely review following your recent stay with us. I am delighted to see that you had such a great experience and hope to have the pleasure of welcoming you back at Park Plaza Riverbank the next time your travels take you to London. Should you ever require any assistance at all with the making of future reservations, I remain entirely at your disposal. Kind Regards, Guest Relations Team

  • "Geweldig hotel en beste Sushi ooit!"

  • tripadvisor rating 5.0
    • Beoordeeld: 2022-12-07
    • Reistype: Gezinnen
  • Na een buitengewoon gastvrij ontvangst, heerlijk geslapen goed ontbijt, maar de meeste indruk werd wel gemaakt tijdens het dinner. Het is echt een aanrader dit te proeven/beleven. Kortom wij hadden ons geen beter hotel kunnen wensen voor een weekendje London. (P.S: behalve mooi uitzicht, ligt het hotel ook perfect centraal in het centrum)

    • 5.0
      Kamers
    • 5.0
      Prijs/kwaliteit
    • 5.0
      Slaapkwaliteit
    • 5.0
      Locatie
    • 5.0
      Hygiëne
    • 5.0
      Service
    • Erdal Nebioglu, General Manager van Park Plaza London Riverbank, reageerde op deze beoordeling 2022-12-14
    • Dear ipadcornelissens, Thank you very much for having taken the time to share this lovely review following your recent stay with us. I am delighted to see that you had such a great experience and hope to have the pleasure of welcoming you back at Park Plaza Riverbank the next time your travels take you to London. Should you ever require any assistance at all with the making of future reservations, I remain entirely at your disposal. Kind Regards, Guest Relations Team

  • "Super"

  • tripadvisor rating 5.0
    • Beoordeeld: 2022-11-23
    • Reistype: Vakantie met vrienden
  • Perfect hotel, met een geweldige ligging. Kamers zijn mooi en de service is ook zoals je dat zou verwachten. Ik kom al meerdere jaren in dit hotel en de geur die bij binnenkomst hangt liet mij weer gelijk thuis voelen.

    • 5.0
      Kamers
    • 5.0
      Prijs/kwaliteit
    • 5.0
      Slaapkwaliteit
    • 5.0
      Locatie
    • 5.0
      Hygiëne
    • 5.0
      Service
    • CustomerService PPHE, Owner van Park Plaza London Riverbank, reageerde op deze beoordeling 2022-11-24
    • Dear Sebasvdt, thank you for choosing our hotel and taking the time to share your positive experience. We are excited that you enjoyed your time with us. Your satisfaction is our priority, and as affirmed by your review, we pride ourselves on our exceptional service. We hope to see you again soon. Kind Regards, Marylin

  • "Een fijn verblijf, zou zeker anderen aanraden dit hotel te bezoeken."

  • tripadvisor rating 5.0
    • Beoordeeld: 2022-10-30
    • Reistype: Gezinnen
  • Een schitterend hotel, met fijn personeel en mooie ruimtes. De familiekamer met kitchenette was erg prettig. De slaapbank (voor de kinderen) is wat spartaans, die zou beter kunnen. Zeker voor wat grotere kinderen.

    • 5.0
      Kamers
    • 5.0
      Prijs/kwaliteit
    • 4.0
      Slaapkwaliteit
    • 5.0
      Locatie
    • 5.0
      Hygiëne
    • 5.0
      Service
  • "Geweldig"

  • tripadvisor rating 5.0
    • Beoordeeld: 2022-08-13
    • Reistype: Stellen
  • Personeel was heel vriendelijk, mooie schone kamers (alleen de douchekabine kon iets schoner). Heerlijk ontbijt en mooie locatie, ook de bar was heerlijk om nog even een biertje te doen. Een aanrader!

    • 4.0
      Kamers
    • 5.0
      Prijs/kwaliteit
    • 5.0
      Slaapkwaliteit
    • 5.0
      Locatie
    • 5.0
      Hygiëne
    • 5.0
      Service
    • CustomerService PPHE, Owner van Park Plaza London Riverbank, reageerde op deze beoordeling 2022-08-16
    • Thank you for your review, Erikcleeren, and for recommending us. While I am glad you had a pleasant stay with us, I am sorry and disappointed that the shower cubicle was not cleaned properly. The housekeeping Manager investigates this and will take appropriate action. We look forward to seeing you again when the travel brings you to our area. Kind regards, Natacha

Bekijk alle reviews op TripAdvisor

Deze reviews zijn subjectieve meningen van individuele reizigers en niet van TripAdvisor LLC of haar partners.

© 2014 TripAdvisor LLC