Beoordeling van reizigers op TripAdvisor

1526 reviews
Geclassificeerd als #426 van 1143 hotels in Londen
"Certificate of Excellence 2019" Certificate of Excellence 2019

Soort reiziger

Uitstekend
748
Erg goed
361
Gemiddeld
184
Slecht
115
Vreselijk
118

Beoordeling van reizigers

Zaken
319
Stellen
429
Soloreis
56
Gezinnen
422
Vakantie met vrienden
88

Beoordelingsoverzicht

Locatie
4.5
Slaapkwaliteit
4.5
Kamers
4.0
Service
4.0
Prijs/kwaliteit
4.0
Hygiëne
4.5

Recentste reviews van reizigers

  • "Mooi modern hotel, super service!"

    • Beoordeeld: 2019-10-19
    • Reistype: Gezinnen
  • Aanrader, zeker wanneer je goed ter been bent (stukje lopen over de brug naar downtown Londen). uitstekende service; niets is teveel. Wij hadden een kamer aan binnenzijde, volgende x boeken wij een kamer met uitzicht op de Theems.

    • tripadvisor-rating
      Kamers
    • tripadvisor-rating
      Prijs/kwaliteit
    • tripadvisor-rating
      Slaapkwaliteit
    • tripadvisor-rating
      Locatie
    • tripadvisor-rating
      Hygiëne
    • tripadvisor-rating
      Service
    • NikiPPHE, Online Reputation Coordinator van Park Plaza London Riverbank, reageerde op deze beoordeling 2019-10-22
    • Hey, It was really nice to read your review about your experience in Park Plaza Riverbank. Definitely try one of our executive rooms with river view. There is nothing else like waking up to such a breathtaking view. Best wishes, Niki

  • "Uitstekend hotel in een rustige wijk van London"

    • Beoordeeld: 2019-09-07
    • Reistype: Gezinnen
  • Uitstekende hotel met 5 sterren kwaliteit in een rustige wijk van Londen. Makkelijk te bereiken met het openbaar vervoer. Het personeel was vriendelijk. Rustige, schone en schone kamer met comfortabel bed. Rustig en sfeervol binnen het verblijf.

    • tripadvisor-rating
      Kamers
    • tripadvisor-rating
      Prijs/kwaliteit
    • tripadvisor-rating
      Slaapkwaliteit
    • tripadvisor-rating
      Locatie
    • tripadvisor-rating
      Hygiëne
    • tripadvisor-rating
      Service
  • "Fijn verblijf"

    • Beoordeeld: 2019-07-06
    • Reistype: Zaken
  • Fijn verblijf in dit hotel! Mooi kamer met fancy bediening van verlichting en gordijnen. Alleen de badkamer had beter gekund. Voegen waren eruit en in dezelfde ruimte had prima een bad erbij gekund. Prima service

    • tripadvisor-rating
      Kamers
    • tripadvisor-rating
      Prijs/kwaliteit
    • tripadvisor-rating
      Slaapkwaliteit
    • tripadvisor-rating
      Locatie
    • tripadvisor-rating
      Hygiëne
    • tripadvisor-rating
      Service
    • JA_GuestRelations, Guest Relations Manager van Park Plaza London Riverbank, reageerde op deze beoordeling 2019-07-07
    • Dear Companion53686945422, Thank you for taking your time to share your wonderful experience with us. We are genuinely happy that our service meet your expectations and we look forward to accommodate you in the near future. Best Regards, Guest Relations Team

  • "Zeer tevreden"

    • Beoordeeld: 2019-03-05
    • Reistype: Stellen
  • Het hotel was prachtig. Precies net buiten het centrum van Londen, Westminster abbey. Zeer vriendelijk personeel. Nette kamer. Modern met een fijne badkamer. Al met al een hele fijne ervaring. Enige verbeter punt is de kwaliteit van het ontbijt. Was prima, maar onder de maat vergeleken met de rest.

    • tripadvisor-rating
      Kamers
    • tripadvisor-rating
      Prijs/kwaliteit
    • tripadvisor-rating
      Slaapkwaliteit
    • tripadvisor-rating
      Locatie
    • tripadvisor-rating
      Hygiëne
    • tripadvisor-rating
      Service
    • JA_GuestRelations, Guest Relations Manager van Park Plaza London Riverbank, reageerde op deze beoordeling 2019-03-06
    • Dear Guest, Thank you for taking the time to share your feedback regarding your recent stay. I am delighted to read that you enjoyed your stay with us especially the location, the view and our team members. We hope to welcome you back to the hotel in the future. Kind regards, Jasmine Agres Guest Relations Team Leader

  • "Ruime kamer met fantastisch uitzicht"

    • Beoordeeld: 2019-07-05
    • Reistype: Stellen
  • De kamer was heel ruim en luxe, maar de badkamer was niet heel schoon. Veel zichtbare voetstappen op de vloer. Als je ter plekke een nacht bij wil boeken, kun je onderhandelen over de prijs. Roomservice is goed!

    • tripadvisor-rating
      Kamers
    • tripadvisor-rating
      Prijs/kwaliteit
    • tripadvisor-rating
      Slaapkwaliteit
    • tripadvisor-rating
      Locatie
    • tripadvisor-rating
      Hygiëne
    • tripadvisor-rating
      Service
    • JA_GuestRelations, Guest Relations Manager van Park Plaza London Riverbank, reageerde op deze beoordeling 2019-07-07
    • Dear Voyager11140027855, Thank you for taking the time to share your constructive feedback regarding your recent stay with us. We are very pleased to see that you have enjoyed your stay with us, particularly the room of the hotel and room services. We will be looking forward to welcome you back soon. Kind Regards, Guest Relations Team

Bekijk alle reviews op TripAdvisor

Deze reviews zijn subjectieve meningen van individuele reizigers en niet van TripAdvisor LLC of haar partners.

© 2014 TripAdvisor LLC