Beoordeling van reizigers op TripAdvisor

tripadvisor rating 4.0 1293 reviews
Geclassificeerd als #13 van 29 hotels in Eindhoven
"GreenLeader Bronze" GreenLeader Bronze

Beoordeling van reizigers

Uitstekend
597
Erg goed
473
Gemiddeld
118
Slecht
58
Vreselijk
48

Soort reiziger

Business
395
Couples
420
Solo travel
67
Family
170
Friends getaway
180

Beoordelingsoverzicht

Location
4.5
Sleep Quality
4.5
Rooms
4.0
Service
4.5
Value
4.0
Cleanliness
4.5

Tips van reizigers om u te helpen de juiste kamer te kiezen

  • all rooms are very quite.... (128omaro)
    5.0
    2022-10-05
  • all seen very good (stalboy)
    5.0
    2022-07-14
  • We had a room on the third floor looking at the back of the hotel. Very serene and quiet and we slept every night of our 6 nights stay (gestana)
    5.0
    2019-07-29
  • We had room 105, very quiet, large big tv (if you needed it) and very comfy beds xx (jacquelinem604)
    5.0
    2019-07-12
  • Room at back of hotel very quiet (AllyB46)
    4.0
    2019-05-07

Reviews van reizigers

  • "Prima verblijf"

  • tripadvisor rating 5.0
    • Beoordeeld: 2022-09-11
    • Reistype: Soloreis
  • De kamer was erg ruim en schoon, en het matras en de kussens voelden goed aan. Het in- en uitchecken ging erg snel, Het assortiment en de kwaliteit van het ontbijt waren prima. De bereikbaarheid van het hotel is ook goed.

    • 5.0
      Kamers
    • 5.0
      Prijs/kwaliteit
    • 5.0
      Slaapkwaliteit
    • 5.0
      Locatie
    • 5.0
      Hygiëne
    • 5.0
      Service
    • CustomerService PPHE, Owner van Park Plaza Eindhoven, reageerde op deze beoordeling 2022-09-22
    • Dear Peter, thank you for your great feedback. It is great to hear you loved the location as well as the service our staff has provided. Delivering outstanding customer service is a top priority to us, so we're glad you were very happy with the service. We look forward to welcoming you back again. Kind regards, Marylin

  • "."

  • tripadvisor rating 5.0
    • Beoordeeld: 2022-04-12
    • Reistype: Stellen
  • Was prima verblijf. Fijne locatie mooie kamers ( mocht wel iets schoner overal lag stof maar voor de rest prima. Het enige jammere vond ik dat het te snel voorbij is gegaan maar daar is niks aan te doen

    • 5.0
      Kamers
    • 3.0
      Prijs/kwaliteit
    • 5.0
      Slaapkwaliteit
    • 5.0
      Locatie
    • 3.0
      Hygiëne
    • 5.0
      Service
  • "Top"

  • tripadvisor rating 5.0
    • Beoordeeld: 2022-04-11
    • Reistype: Vakantie met vrienden
  • Al meerdere malen in dit hotel verbleven en altijd goed Locatie , kamers , zwembad ontbijt Vriendelijk en behulpzaam personeel en een heel goede hygiëne Dus als wij naar Eindhoven gaan is dit voor ons altijd de eerste keus

    • 5.0
      Kamers
    • 5.0
      Prijs/kwaliteit
    • 5.0
      Slaapkwaliteit
    • 5.0
      Locatie
    • 5.0
      Hygiëne
    • 5.0
      Service
  • "Gezinsuitje"

  • tripadvisor rating 5.0
    • Beoordeeld: 2022-01-06
    • Reistype: Gezinnen
  • Zeer nette en mooie hotel. Je kon op loopafstand gratis parkeren. Zeer goed geholpen door Fay, zij was heel lief en heeft voor de kinderen kleurplaten uitgeprint zodat zij op de kamer konden gaan kleuren. Top verblijf. Niks op aan te merken.

    • CustomerService PPHE, Owner van Park Plaza Eindhoven, reageerde op deze beoordeling 2022-01-07
    • Dear moeieza, thank you for taking the time to share your positive experience. We are excited that you enjoyed your time with us, and truly appreciate your nice mention to Fay. Your satisfaction is our priority, and as affirmed by your review, we pride ourselves on our exceptional service. We hope to see you again soon. Kind Regards, Irene

  • "Supergoede eerste ervaring met een weekendje weg"

  • tripadvisor rating 5.0
    • Beoordeeld: 2021-08-03
    • Reistype: Stellen
  • Voor een eerste vakantie als stel met mijn partner is dit een geweldige eerrste vakantie geweest. Op de rit ernaartoe na (meerdere wegcontructies) was dit een zeer fijne vakantie. Het lag mooi op loopafstand van de stad en het hotel zag er goed verzorgd uit!

    • 5.0
      Kamers
    • 5.0
      Prijs/kwaliteit
    • 4.0
      Slaapkwaliteit
    • 4.0
      Locatie
    • 5.0
      Hygiëne
    • 4.0
      Service
    • Elina PPHE, Owner van Park Plaza Eindhoven, reageerde op deze beoordeling 2021-08-04
    • Bedankt voor het delen van je ervaring, tjager768056. Ik ben erg blij om te lezen dat we je een super eerste vakantie samen hebben kunnen bezorgen. Ik hoop dat jullie nog lang zullen genieten van deze mooie herinnering. We verwelkomen jullie graag opnieuw tijdens jullie volgende weekendje weg. Hartelijke groet, Elina

Bekijk alle reviews op TripAdvisor

Deze reviews zijn subjectieve meningen van individuele reizigers en niet van TripAdvisor LLC of haar partners.

© 2014 TripAdvisor LLC