Beoordeling van reizigers op TripAdvisor

1179 reviews
Geclassificeerd als #12 van 28 hotels in Eindhoven
GreenLeader Bronze Certificate of Excellence 2019

Soort reiziger

Uitstekend
552
Erg goed
437
Gemiddeld
107
Slecht
46
Vreselijk
38

Beoordeling van reizigers

Zaken
371
Stellen
395
Soloreis
64
Gezinnen
146
Vakantie met vrienden
172

Beoordelingsoverzicht

Locatie
4.5
Slaapkwaliteit
4.5
Kamers
4.0
Service
4.5
Prijs/kwaliteit
4.0
Hygiëne
4.5

Tips van reizigers om u te helpen de juiste kamer te kiezen

  • neem geen genoegen met kamer 107,dit lijkt een eenpersoonskamer. (jhon1966)
    2.0
    2017-11-26
  • Wel toegankelijk voor mindervaliden maar de deur van de kamer mag ietsie groter maar eenmaal in de kamer lukt het wel met de rolstoel.... (_ivg1321)
    5.0
    2017-05-27
  • De executive kamers zijn ruim met extra's zoals kamerjas en nespresso. (Jan E)
    3.0
    2016-09-27
  • weet ik niet. (EuWha)
    4.0
    2016-06-28
  • bad beetje klein, kamer verder OK ! (S J M V)
    3.0
    2016-01-06

Recentste reviews van reizigers

  • "Netjes hotel en goede service"

    • Beoordeeld: 2020-02-18
    • Reistype: Stellen
  • We zijn zeer goed ontvangen bij aankomst. De kamer zag er zeer netjes uit alleen zaten er nog wat Remsporen op het toilet. Bij het uitchecken was de receptioniste ook heel netjes. Over het algemeen een super ervaring

    • tripadvisor-rating
      Kamers
    • tripadvisor-rating
      Prijs/kwaliteit
    • tripadvisor-rating
      Slaapkwaliteit
    • tripadvisor-rating
      Locatie
    • tripadvisor-rating
      Hygiëne
    • tripadvisor-rating
      Service
    • BarbaraPPHE, Customer Service Team van Park Plaza Eindhoven, reageerde op deze beoordeling 2020-02-24
    • Bedankt voor je feedback. Het is geweldig dat je ons 10/10 punten hebt gegeven. Heel vriendelijk dank en graag tot een volgende keer! - Barbara

  • "Geweldig"

    • Beoordeeld: 2019-12-25
    • Reistype: Vakantie met vrienden
  • Dit is echt een top hotel en kan ik het heel veel mensen aanraden om een keer te proberen. De service was top en de hotel kamers ook. Daarnaast biedt hotel veel andere mogelijkheden zoals een zwembad, fitness ruimte, sauna en baden. Alles zeer netjes en schoon. Uitstekend verblijf gehad.

    • tripadvisor-rating
      Kamers
    • tripadvisor-rating
      Prijs/kwaliteit
    • tripadvisor-rating
      Slaapkwaliteit
    • tripadvisor-rating
      Locatie
    • tripadvisor-rating
      Hygiëne
    • tripadvisor-rating
      Service
    • LucyPPHE, Customer Service Team van Park Plaza Eindhoven, reageerde op deze beoordeling 2019-12-30
    • Thank you for sharing your experience and for your recommendation. We are so delighted you had a great stay with us and that you enjoyed the facilities, we hope we can welcome you back soon. Warm regards, Lucy

  • "Mooi hotel met heerlijk en uitgebreid ontbijt"

    • Beoordeeld: 2019-11-25
    • Reistype: Stellen
  • Prettig gelegen hotel met vriendelijk personeel. De service wat betreft het geven van informatie over de route naar het muziekgebouw was ook prima. We hebben heerlijk geslapen en daarna genoten van het enorm uitgebreide en heerlijke ontbijt. Aanbevolen!

    • tripadvisor-rating
      Kamers
    • tripadvisor-rating
      Prijs/kwaliteit
    • tripadvisor-rating
      Slaapkwaliteit
    • tripadvisor-rating
      Locatie
    • tripadvisor-rating
      Hygiëne
    • tripadvisor-rating
      Service
    • Bdaza1, Online Community Coordinator van Park Plaza Eindhoven, reageerde op deze beoordeling 2019-11-26
    • Hartelijk dank voor uw aanbeveling! Het is fantastisch om te lezen dat het team goed heeft kunnen assisteren tijdens uw verblijf in Eindhoven. We hopen u dan ook snel weer terug te mogen verwelkomen voor wederom een geweldige nachtrust en heerlijk ontbijtje - Barbara

  • "Perfect weekend gehad"

    • Beoordeeld: 2019-11-25
    • Reistype: Vakantie met vrienden
  • Het was een geweldig weekend. Ligging was perfect, prijs, kamers, service, personeel. Dit is nu de 2e keer dat ik hier ben wezen slapen. Als ik nog een keer naar Eindhoven ga. Dan ga ik hier zeker weer slapen

    • tripadvisor-rating
      Kamers
    • tripadvisor-rating
      Prijs/kwaliteit
    • tripadvisor-rating
      Slaapkwaliteit
    • tripadvisor-rating
      Locatie
    • tripadvisor-rating
      Hygiëne
    • tripadvisor-rating
      Service
    • Bdaza1, Online Community Coordinator van Park Plaza Eindhoven, reageerde op deze beoordeling 2019-11-26
    • Hartelijk dank voor het delen van je positieve ervaringen John. We zijn heel blij om te zien dat we je een fijn verblijf hebben kunnen bezorgen, en kijken alweer uit naar uw volgende bezoek! - Barbara

  • "Schoon fris hotel met eigen parking en zwembad"

    • Beoordeeld: 2019-11-21
    • Reistype: Zaken
  • Ruim opgezet grote hal, prachtige schilderijen, servicegericht vriendelijk personeel, goed ontbijt, snel aangevuld, schoon en fris, eigen veilige parking, met zwembad en fitnessruimte, wat wil een mens nog meer!

    • tripadvisor-rating
      Kamers
    • tripadvisor-rating
      Prijs/kwaliteit
    • tripadvisor-rating
      Slaapkwaliteit
    • tripadvisor-rating
      Locatie
    • tripadvisor-rating
      Hygiëne
    • tripadvisor-rating
      Service
Bekijk alle reviews op TripAdvisor

Deze reviews zijn subjectieve meningen van individuele reizigers en niet van TripAdvisor LLC of haar partners.

© 2014 TripAdvisor LLC