Beoordeling van reizigers op TripAdvisor

tripadvisor rating 4.0 1244 reviews
Geclassificeerd als #13 van 29 hotels in Eindhoven
"GreenLeader Bronze" GreenLeader Bronze

Beoordeling van reizigers

Uitstekend
578
Erg goed
455
Gemiddeld
113
Slecht
53
Vreselijk
45

Soort reiziger

Zaken
381
Stellen
410
Soloreis
65
Gezinnen
163
Vakantie met vrienden
175

Beoordelingsoverzicht

Locatie
4.5
Slaapkwaliteit
4.5
Kamers
4.0
Service
4.5
Prijs/kwaliteit
4.0
Hygiëne
4.5

Tips van reizigers om u te helpen de juiste kamer te kiezen

  • Mooi hotel voor veelzijdigheid als je in Eindhoven moet zijn. Je zit dicht bij het centrum (Ree1989)
    4.0
    2022-01-08
  • Zeker boeken (moeieza)
    5.0
    2022-01-06
  • Boek een ander hotel of zorg dat je een goede korting te pakken hebt. Dit is max 3 sterren waardig. Vraag een kamer zonder vloerbedekking en zonder bad(erg laag plafond) (MaaikeR)
    2.0
    2021-10-23
  • de kamers aan de achterzijde zijn zeer rustig. (jos h)
    4.0
    2020-08-20
  • neem geen genoegen met kamer 107,dit lijkt een eenpersoonskamer. (jhon1966)
    2.0
    2017-11-26

Reviews van reizigers

  • "Supergoede eerste ervaring met een weekendje weg"

  • tripadvisor rating 5.0
    • Beoordeeld: 2021-08-03
    • Reistype: Stellen
  • Voor een eerste vakantie als stel met mijn partner is dit een geweldige eerrste vakantie geweest. Op de rit ernaartoe na (meerdere wegcontructies) was dit een zeer fijne vakantie. Het lag mooi op loopafstand van de stad en het hotel zag er goed verzorgd uit!

    • 5.0
      Kamers
    • 5.0
      Prijs/kwaliteit
    • 4.0
      Slaapkwaliteit
    • 4.0
      Locatie
    • 5.0
      Hygiëne
    • 4.0
      Service
    • Elina PPHE, Owner van Park Plaza Eindhoven, reageerde op deze beoordeling 2021-08-04
    • Bedankt voor het delen van je ervaring, tjager768056. Ik ben erg blij om te lezen dat we je een super eerste vakantie samen hebben kunnen bezorgen. Ik hoop dat jullie nog lang zullen genieten van deze mooie herinnering. We verwelkomen jullie graag opnieuw tijdens jullie volgende weekendje weg. Hartelijke groet, Elina

  • "Goed hotel"

  • tripadvisor rating 5.0
    • Beoordeeld: 2021-07-26
    • Reistype: Stellen
  • Goed gelegen t.o.v. de binnenstad van Eindhoven (15 minuten lopen naar station) en vrijwel naast het Van Abbemuseum. Rustige omgeving en ruime (betaalde) parkeergelegenheid. Zeker een aanrader als je Eindhoven wilt bezoeken.

    • 5.0
      Kamers
    • 5.0
      Prijs/kwaliteit
    • 5.0
      Slaapkwaliteit
    • 5.0
      Locatie
    • 5.0
      Hygiëne
    • 5.0
      Service
    • Elina PPHE, Owner van Park Plaza Eindhoven, reageerde op deze beoordeling 2021-07-27
    • Bedankt voor je beoordeling en aanbeveling, bva. Het is super dat je genoten hebt van onze mooie ligging en handige parkeergelegenheid. We kijken ernaar uit je opnieuw te verwelkomen tijdens je volgende bezoek aan Eindhoven. Hartelijke groet, Elina

  • "Prima business verblijf"

  • tripadvisor rating 5.0
    • Beoordeeld: 2021-04-12
    • Reistype: Zaken
  • Prima hotel voor zakelijk verblijf. Geluidsdichte kamers, hygienisch envoldoende ruimte om te werken. Restaurants in de directe omgeving. Nabij het centrum en alles wat nodig zou zijn . Ook voldoende parrkeer mogelijkheden

    • 5.0
      Kamers
    • 5.0
      Prijs/kwaliteit
    • 5.0
      Slaapkwaliteit
    • 5.0
      Locatie
    • 5.0
      Hygiëne
    • 5.0
      Service
    • Ilona B, Other van Park Plaza Eindhoven, reageerde op deze beoordeling 2021-04-13
    • Thank you for choosing Park Plaza for your stay in Eindhoven, WinfriedN! It is wonderful to learn you had a pleasant time with us and loved our cosy rooms. See you next time! -Ilona

  • "Erg fijn verblijf"

  • tripadvisor rating 5.0
    • Beoordeeld: 2021-03-09
    • Reistype: Stellen
  • Erg fijn hotel. Mooie kamers. Ontbijt was afhalen door de huidige restricties maar het personeel was erg vriendelijk en behulpzaam. Ontbijt was zeer goed. Hotel ligt op een erg gunstige locatie, je loopt zo het centrum in. Kom hier zeker vaker terug.

    • 5.0
      Kamers
    • 5.0
      Prijs/kwaliteit
    • 5.0
      Slaapkwaliteit
    • 5.0
      Locatie
    • 5.0
      Hygiëne
    • 5.0
      Service
    • Elina PPHE, Owner van Park Plaza Eindhoven, reageerde op deze beoordeling 2021-03-10
    • Bedankt voor je leuke review, miguelveen. We zijn blij dat je mooie kamer en smakelijke ontbijt je goed zijn bevallen, en dat je ons team vriendelijk en behulpzaam vond. Het doet ons veel plezier te lezen dat je van plan bent vaker bij ons te verblijven; wij kijken alvast uit naar je volgende bezoek! Hartelijke groet, Elina

  • "Welkom terug"

  • tripadvisor rating 5.0
    • Beoordeeld: 2021-01-25
    • Reistype: Zaken
  • Dat is de ervaring. Ik kom hier vaker maar zelfs in deze Pandemie tijd is niks te veel, is alles netjes en staat men voor een super goede ervaring. Dus bedankt voor het welkom terug gevoel en van mij uit Tot ziens.

    • 5.0
      Kamers
    • 5.0
      Prijs/kwaliteit
    • 5.0
      Slaapkwaliteit
    • 5.0
      Locatie
    • 5.0
      Hygiëne
    • 5.0
      Service
    • Barbara PPHE, Other van Park Plaza Eindhoven, reageerde op deze beoordeling 2021-01-26
    • Beste Joshua, bedankt dat je een 5/5 recensie voor ons hebt willen achterlaten. Het is geweldig om te lezen dat je regelmatig een super goede ervaring bij ons hebt. Wij zullen er altijd zijn voor dat warme welkom en de goede service, met én zonder pandemie. We hopen je dan ook snel weer te mogen verwelkomen in ons hotel. Met vriendelijke groeten, Barbara

Bekijk alle reviews op TripAdvisor

Deze reviews zijn subjectieve meningen van individuele reizigers en niet van TripAdvisor LLC of haar partners.

© 2014 TripAdvisor LLC