Beoordeling van reizigers op TripAdvisor

tripadvisor rating 4.0 1268 reviews
Geclassificeerd als #13 van 29 hotels in Eindhoven
"GreenLeader Bronze" GreenLeader Bronze

Beoordeling van reizigers

Uitstekend
585
Erg goed
467
Gemiddeld
115
Slecht
54
Vreselijk
47

Soort reiziger

Business
384
Couples
416
Solo travel
66
Family
167
Friends getaway
178

Beoordelingsoverzicht

Location
4.5
Sleep Quality
4.5
Rooms
4.0
Service
4.5
Value
4.0
Cleanliness
4.5

Tips van reizigers om u te helpen de juiste kamer te kiezen

  • We had a room on the third floor looking at the back of the hotel. Very serene and quiet and we slept every night of our 6 nights stay (gestana)
    5.0
    2019-07-29
  • We had room 105, very quiet, large big tv (if you needed it) and very comfy beds xx (jacquelinem604)
    5.0
    2019-07-12
  • Room at back of hotel very quiet (AllyB46)
    4.0
    2019-05-07
  • Third floor (LuViPortland)
    5.0
    2018-10-07
  • Rooms between 310 and 316 were the nicest. (Celia F)
    4.0
    2018-10-06

Reviews van reizigers

  • "."

  • tripadvisor rating 5.0
    • Beoordeeld: 2022-04-12
    • Reistype: Stellen
  • Was prima verblijf. Fijne locatie mooie kamers ( mocht wel iets schoner overal lag stof maar voor de rest prima. Het enige jammere vond ik dat het te snel voorbij is gegaan maar daar is niks aan te doen

    • 5.0
      Kamers
    • 3.0
      Prijs/kwaliteit
    • 5.0
      Slaapkwaliteit
    • 5.0
      Locatie
    • 3.0
      Hygiëne
    • 5.0
      Service
  • "Top"

  • tripadvisor rating 5.0
    • Beoordeeld: 2022-04-11
    • Reistype: Vakantie met vrienden
  • Al meerdere malen in dit hotel verbleven en altijd goed Locatie , kamers , zwembad ontbijt Vriendelijk en behulpzaam personeel en een heel goede hygiëne Dus als wij naar Eindhoven gaan is dit voor ons altijd de eerste keus

    • 5.0
      Kamers
    • 5.0
      Prijs/kwaliteit
    • 5.0
      Slaapkwaliteit
    • 5.0
      Locatie
    • 5.0
      Hygiëne
    • 5.0
      Service
  • "Gezinsuitje"

  • tripadvisor rating 5.0
    • Beoordeeld: 2022-01-06
    • Reistype: Gezinnen
  • Zeer nette en mooie hotel. Je kon op loopafstand gratis parkeren. Zeer goed geholpen door Fay, zij was heel lief en heeft voor de kinderen kleurplaten uitgeprint zodat zij op de kamer konden gaan kleuren. Top verblijf. Niks op aan te merken.

    • CustomerService PPHE, Owner van Park Plaza Eindhoven, reageerde op deze beoordeling 2022-01-07
    • Dear moeieza, thank you for taking the time to share your positive experience. We are excited that you enjoyed your time with us, and truly appreciate your nice mention to Fay. Your satisfaction is our priority, and as affirmed by your review, we pride ourselves on our exceptional service. We hope to see you again soon. Kind Regards, Irene

  • "Supergoede eerste ervaring met een weekendje weg"

  • tripadvisor rating 5.0
    • Beoordeeld: 2021-08-03
    • Reistype: Stellen
  • Voor een eerste vakantie als stel met mijn partner is dit een geweldige eerrste vakantie geweest. Op de rit ernaartoe na (meerdere wegcontructies) was dit een zeer fijne vakantie. Het lag mooi op loopafstand van de stad en het hotel zag er goed verzorgd uit!

    • 5.0
      Kamers
    • 5.0
      Prijs/kwaliteit
    • 4.0
      Slaapkwaliteit
    • 4.0
      Locatie
    • 5.0
      Hygiëne
    • 4.0
      Service
    • Elina PPHE, Owner van Park Plaza Eindhoven, reageerde op deze beoordeling 2021-08-04
    • Bedankt voor het delen van je ervaring, tjager768056. Ik ben erg blij om te lezen dat we je een super eerste vakantie samen hebben kunnen bezorgen. Ik hoop dat jullie nog lang zullen genieten van deze mooie herinnering. We verwelkomen jullie graag opnieuw tijdens jullie volgende weekendje weg. Hartelijke groet, Elina

  • "Goed hotel"

  • tripadvisor rating 5.0
    • Beoordeeld: 2021-07-26
    • Reistype: Stellen
  • Goed gelegen t.o.v. de binnenstad van Eindhoven (15 minuten lopen naar station) en vrijwel naast het Van Abbemuseum. Rustige omgeving en ruime (betaalde) parkeergelegenheid. Zeker een aanrader als je Eindhoven wilt bezoeken.

    • 5.0
      Kamers
    • 5.0
      Prijs/kwaliteit
    • 5.0
      Slaapkwaliteit
    • 5.0
      Locatie
    • 5.0
      Hygiëne
    • 5.0
      Service
    • Elina PPHE, Owner van Park Plaza Eindhoven, reageerde op deze beoordeling 2021-07-27
    • Bedankt voor je beoordeling en aanbeveling, bva. Het is super dat je genoten hebt van onze mooie ligging en handige parkeergelegenheid. We kijken ernaar uit je opnieuw te verwelkomen tijdens je volgende bezoek aan Eindhoven. Hartelijke groet, Elina

Bekijk alle reviews op TripAdvisor

Deze reviews zijn subjectieve meningen van individuele reizigers en niet van TripAdvisor LLC of haar partners.

© 2014 TripAdvisor LLC