Beoordeling van reizigers op TripAdvisor

1202 reviews
Geclassificeerd als #12 van 27 hotels in Eindhoven
"GreenLeader Bronze" GreenLeader Bronze

Beoordeling van reizigers

Uitstekend
564
Erg goed
442
Gemiddeld
108
Slecht
49
Vreselijk
39

Soort reiziger

Zaken
374
Stellen
398
Soloreis
64
Gezinnen
152
Vakantie met vrienden
174

Beoordelingsoverzicht

Locatie
4.5
Slaapkwaliteit
4.5
Kamers
4.0
Service
4.5
Prijs/kwaliteit
4.0
Hygiëne
4.5

Tips van reizigers om u te helpen de juiste kamer te kiezen

  • de kamers aan de achterzijde zijn zeer rustig. (jos h)
    4.0
    2020-08-20
  • neem geen genoegen met kamer 107,dit lijkt een eenpersoonskamer. (jhon1966)
    2.0
    2017-11-26
  • Wel toegankelijk voor mindervaliden maar de deur van de kamer mag ietsie groter maar eenmaal in de kamer lukt het wel met de rolstoel.... (_ivg1321)
    5.0
    2017-05-27
  • De executive kamers zijn ruim met extra's zoals kamerjas en nespresso. (Jan E)
    3.0
    2016-09-27
  • weet ik niet. (EuWha)
    4.0
    2016-06-28

Recentste reviews van reizigers

  • "Prima hotel"

    • Beoordeeld: 2020-12-01
    • Reistype: Stellen
  • We hebben een uitstekend weekend gehad. Zeker voor herhaling vatbaar. We zijn vriendelijk ontvangen door het personeel. Goede alternatieve ivm corona en horecasluiting. Ontbijt was goed en lekker en de kamer was ook prima.

    • tripadvisor-rating
      Kamers
    • tripadvisor-rating
      Prijs/kwaliteit
    • tripadvisor-rating
      Slaapkwaliteit
    • tripadvisor-rating
      Locatie
    • tripadvisor-rating
      Hygiëne
    • tripadvisor-rating
      Service
    • Elina PPHE, Owner van Park Plaza Eindhoven, reageerde op deze beoordeling 2020-12-02
    • Bedankt voor je mooie beoordeling, andreroomer. Het is erg leuk om te lezen dat je hebt genoten van je weekend bij ons, en dat je vriendelijk bent ontvangen door ons team. We zijn ook blij dat het ontbijt en de kamer bij je in de smaak vielen. We ontvangen je graag opnieuw tijdens je volgende weekendje weg in Eindhoven. Hartelijke groet, Elina

  • "Weekendje weg"

    • Beoordeeld: 2020-11-04
    • Reistype: Vakantie met vrienden
  • Fijne hotel. goede service fijne personeel. Door Corona hadden we een prive zwembad, jammer dat de horeca dicht was, moesten we in de kamer eten, maar we konden rekenen op bestek en borden. Alles was netjes en schoon. Leuke personeel, heel behulpzaam.

    • tripadvisor-rating
      Kamers
    • tripadvisor-rating
      Prijs/kwaliteit
    • tripadvisor-rating
      Slaapkwaliteit
    • tripadvisor-rating
      Locatie
    • tripadvisor-rating
      Hygiëne
    • tripadvisor-rating
      Service
    • Ilona B, Other van Park Plaza Eindhoven, reageerde op deze beoordeling 2020-11-06
    • Thank you for staying with us, Pwong! We are delighted to hear our team took wonderful care of you and that you loved your time with us. See you on your return! -Ilona

  • "Gewoon super"

    • Beoordeeld: 2020-09-14
    • Reistype: Vakantie met vrienden
  • Echt alls klopt hier en kom hier hopenlijk ook snel weer terug Schoon. Locatie Prijs kwaliteit verhouding Ben in vijf sterren hotels geweest waar ze niet konden ruiken aan de service die ik hier heb gehad

    • tripadvisor-rating
      Kamers
    • tripadvisor-rating
      Prijs/kwaliteit
    • tripadvisor-rating
      Slaapkwaliteit
    • tripadvisor-rating
      Locatie
    • tripadvisor-rating
      Hygiëne
    • tripadvisor-rating
      Service
    • Elina PPHE, Owner van Park Plaza Eindhoven, reageerde op deze beoordeling 2020-09-15
    • Dank voor je prachtige beoordeling, rlindo597309. We zijn erg blij dat je zo enthousiast bent over je verblijf bij ons en dat je genoten hebt van onze service. Ook wij hopen dat we je snel weer mogen verwelkomen. Hartelijke groet, Elina

  • "Mooi en gelegen hotel,"

    • Beoordeeld: 2020-08-04
    • Reistype: Gezinnen
  • Echt een luxe hotel het voelde dat ik even op vakantie was. Jammer dat er geen gebruik van roomservice mogelijk was. Mijn familie is erg enthousiast over deze hotel. We waren heel blij met de grote kamers!

    • tripadvisor-rating
      Kamers
    • tripadvisor-rating
      Prijs/kwaliteit
    • tripadvisor-rating
      Slaapkwaliteit
    • tripadvisor-rating
      Locatie
    • tripadvisor-rating
      Hygiëne
    • tripadvisor-rating
      Service
  • "Netjes hotel en goede service"

    • Beoordeeld: 2020-02-18
    • Reistype: Stellen
  • We zijn zeer goed ontvangen bij aankomst. De kamer zag er zeer netjes uit alleen zaten er nog wat Remsporen op het toilet. Bij het uitchecken was de receptioniste ook heel netjes. Over het algemeen een super ervaring

    • tripadvisor-rating
      Kamers
    • tripadvisor-rating
      Prijs/kwaliteit
    • tripadvisor-rating
      Slaapkwaliteit
    • tripadvisor-rating
      Locatie
    • tripadvisor-rating
      Hygiëne
    • tripadvisor-rating
      Service
    • BarbaraPPHE, Customer Service Team van Park Plaza Eindhoven, reageerde op deze beoordeling 2020-02-24
    • Bedankt voor je feedback. Het is geweldig dat je ons 10/10 punten hebt gegeven. Heel vriendelijk dank en graag tot een volgende keer! - Barbara

Bekijk alle reviews op TripAdvisor

Deze reviews zijn subjectieve meningen van individuele reizigers en niet van TripAdvisor LLC of haar partners.

© 2014 TripAdvisor LLC