Beoordeling van reizigers op TripAdvisor

1191 reviews
Geclassificeerd als #13 van 27 hotels in Eindhoven
"GreenLeader Bronze" GreenLeader Bronze

Soort reiziger

Uitstekend
557
Erg goed
440
Gemiddeld
107
Slecht
48
Vreselijk
39

Beoordeling van reizigers

Zaken
372
Stellen
397
Soloreis
64
Gezinnen
148
Vakantie met vrienden
173

Beoordelingsoverzicht

Locatie
4.5
Slaapkwaliteit
4.5
Kamers
4.0
Service
4.5
Prijs/kwaliteit
4.0
Hygiëne
4.5

Tips van reizigers om u te helpen de juiste kamer te kiezen

  • de kamers aan de achterzijde zijn zeer rustig. (jos h)
    4.0
    2020-08-20
  • neem geen genoegen met kamer 107,dit lijkt een eenpersoonskamer. (jhon1966)
    2.0
    2017-11-26
  • Wel toegankelijk voor mindervaliden maar de deur van de kamer mag ietsie groter maar eenmaal in de kamer lukt het wel met de rolstoel.... (_ivg1321)
    5.0
    2017-05-27
  • De executive kamers zijn ruim met extra's zoals kamerjas en nespresso. (Jan E)
    3.0
    2016-09-27
  • weet ik niet. (EuWha)
    4.0
    2016-06-28

Recentste reviews van reizigers

  • "Gewoon super"

    • Beoordeeld: 2020-09-14
    • Reistype: Vakantie met vrienden
  • Echt alls klopt hier en kom hier hopenlijk ook snel weer terug Schoon. Locatie Prijs kwaliteit verhouding Ben in vijf sterren hotels geweest waar ze niet konden ruiken aan de service die ik hier heb gehad

    • tripadvisor-rating
      Kamers
    • tripadvisor-rating
      Prijs/kwaliteit
    • tripadvisor-rating
      Slaapkwaliteit
    • tripadvisor-rating
      Locatie
    • tripadvisor-rating
      Hygiëne
    • tripadvisor-rating
      Service
    • Elina PPHE, Owner van Park Plaza Eindhoven, reageerde op deze beoordeling 2020-09-15
    • Dank voor je prachtige beoordeling, rlindo597309. We zijn erg blij dat je zo enthousiast bent over je verblijf bij ons en dat je genoten hebt van onze service. Ook wij hopen dat we je snel weer mogen verwelkomen. Hartelijke groet, Elina

  • "Mooi en gelegen hotel,"

    • Beoordeeld: 2020-08-04
    • Reistype: Gezinnen
  • Echt een luxe hotel het voelde dat ik even op vakantie was. Jammer dat er geen gebruik van roomservice mogelijk was. Mijn familie is erg enthousiast over deze hotel. We waren heel blij met de grote kamers!

    • tripadvisor-rating
      Kamers
    • tripadvisor-rating
      Prijs/kwaliteit
    • tripadvisor-rating
      Slaapkwaliteit
    • tripadvisor-rating
      Locatie
    • tripadvisor-rating
      Hygiëne
    • tripadvisor-rating
      Service
  • "Netjes hotel en goede service"

    • Beoordeeld: 2020-02-18
    • Reistype: Stellen
  • We zijn zeer goed ontvangen bij aankomst. De kamer zag er zeer netjes uit alleen zaten er nog wat Remsporen op het toilet. Bij het uitchecken was de receptioniste ook heel netjes. Over het algemeen een super ervaring

    • tripadvisor-rating
      Kamers
    • tripadvisor-rating
      Prijs/kwaliteit
    • tripadvisor-rating
      Slaapkwaliteit
    • tripadvisor-rating
      Locatie
    • tripadvisor-rating
      Hygiëne
    • tripadvisor-rating
      Service
    • BarbaraPPHE, Customer Service Team van Park Plaza Eindhoven, reageerde op deze beoordeling 2020-02-24
    • Bedankt voor je feedback. Het is geweldig dat je ons 10/10 punten hebt gegeven. Heel vriendelijk dank en graag tot een volgende keer! - Barbara

  • "Geweldig"

    • Beoordeeld: 2019-12-25
    • Reistype: Vakantie met vrienden
  • Dit is echt een top hotel en kan ik het heel veel mensen aanraden om een keer te proberen. De service was top en de hotel kamers ook. Daarnaast biedt hotel veel andere mogelijkheden zoals een zwembad, fitness ruimte, sauna en baden. Alles zeer netjes en schoon. Uitstekend verblijf gehad.

    • tripadvisor-rating
      Kamers
    • tripadvisor-rating
      Prijs/kwaliteit
    • tripadvisor-rating
      Slaapkwaliteit
    • tripadvisor-rating
      Locatie
    • tripadvisor-rating
      Hygiëne
    • tripadvisor-rating
      Service
    • LucyPPHE, Customer Service Team van Park Plaza Eindhoven, reageerde op deze beoordeling 2019-12-30
    • Thank you for sharing your experience and for your recommendation. We are so delighted you had a great stay with us and that you enjoyed the facilities, we hope we can welcome you back soon. Warm regards, Lucy

  • "Mooi hotel met heerlijk en uitgebreid ontbijt"

    • Beoordeeld: 2019-11-25
    • Reistype: Stellen
  • Prettig gelegen hotel met vriendelijk personeel. De service wat betreft het geven van informatie over de route naar het muziekgebouw was ook prima. We hebben heerlijk geslapen en daarna genoten van het enorm uitgebreide en heerlijke ontbijt. Aanbevolen!

    • tripadvisor-rating
      Kamers
    • tripadvisor-rating
      Prijs/kwaliteit
    • tripadvisor-rating
      Slaapkwaliteit
    • tripadvisor-rating
      Locatie
    • tripadvisor-rating
      Hygiëne
    • tripadvisor-rating
      Service
    • Bdaza1, Online Community Coordinator van Park Plaza Eindhoven, reageerde op deze beoordeling 2019-11-26
    • Hartelijk dank voor uw aanbeveling! Het is fantastisch om te lezen dat het team goed heeft kunnen assisteren tijdens uw verblijf in Eindhoven. We hopen u dan ook snel weer terug te mogen verwelkomen voor wederom een geweldige nachtrust en heerlijk ontbijtje - Barbara

Bekijk alle reviews op TripAdvisor

Deze reviews zijn subjectieve meningen van individuele reizigers en niet van TripAdvisor LLC of haar partners.

© 2014 TripAdvisor LLC