Beoordeling van reizigers op TripAdvisor

1206 reviews
Geclassificeerd als #12 van 27 hotels in Eindhoven
"GreenLeader Bronze" GreenLeader Bronze

Beoordeling van reizigers

Uitstekend
568
Erg goed
442
Gemiddeld
108
Slecht
49
Vreselijk
39

Soort reiziger

Zaken
376
Stellen
399
Soloreis
64
Gezinnen
152
Vakantie met vrienden
174

Beoordelingsoverzicht

Locatie
4.5
Slaapkwaliteit
4.5
Kamers
4.0
Service
4.5
Prijs/kwaliteit
4.0
Hygiëne
4.5

Tips van reizigers om u te helpen de juiste kamer te kiezen

  • de kamers aan de achterzijde zijn zeer rustig. (jos h)
    4.0
    2020-08-20
  • neem geen genoegen met kamer 107,dit lijkt een eenpersoonskamer. (jhon1966)
    2.0
    2017-11-26
  • Wel toegankelijk voor mindervaliden maar de deur van de kamer mag ietsie groter maar eenmaal in de kamer lukt het wel met de rolstoel.... (_ivg1321)
    5.0
    2017-05-27
  • De executive kamers zijn ruim met extra's zoals kamerjas en nespresso. (Jan E)
    3.0
    2016-09-27
  • weet ik niet. (EuWha)
    4.0
    2016-06-28

Reviews van reizigers

  • "Prima business verblijf"

    • Beoordeeld: 2021-04-12
    • Reistype: Zaken
  • Prima hotel voor zakelijk verblijf. Geluidsdichte kamers, hygienisch envoldoende ruimte om te werken. Restaurants in de directe omgeving. Nabij het centrum en alles wat nodig zou zijn . Ook voldoende parrkeer mogelijkheden

    • tripadvisor-rating
      Kamers
    • tripadvisor-rating
      Prijs/kwaliteit
    • tripadvisor-rating
      Slaapkwaliteit
    • tripadvisor-rating
      Locatie
    • tripadvisor-rating
      Hygiëne
    • tripadvisor-rating
      Service
    • Ilona B, Other van Park Plaza Eindhoven, reageerde op deze beoordeling 2021-04-13
    • Thank you for choosing Park Plaza for your stay in Eindhoven, WinfriedN! It is wonderful to learn you had a pleasant time with us and loved our cosy rooms. See you next time! -Ilona

  • "Erg fijn verblijf"

    • Beoordeeld: 2021-03-09
    • Reistype: Stellen
  • Erg fijn hotel. Mooie kamers. Ontbijt was afhalen door de huidige restricties maar het personeel was erg vriendelijk en behulpzaam. Ontbijt was zeer goed. Hotel ligt op een erg gunstige locatie, je loopt zo het centrum in. Kom hier zeker vaker terug.

    • tripadvisor-rating
      Kamers
    • tripadvisor-rating
      Prijs/kwaliteit
    • tripadvisor-rating
      Slaapkwaliteit
    • tripadvisor-rating
      Locatie
    • tripadvisor-rating
      Hygiëne
    • tripadvisor-rating
      Service
    • Elina PPHE, Owner van Park Plaza Eindhoven, reageerde op deze beoordeling 2021-03-10
    • Bedankt voor je leuke review, miguelveen. We zijn blij dat je mooie kamer en smakelijke ontbijt je goed zijn bevallen, en dat je ons team vriendelijk en behulpzaam vond. Het doet ons veel plezier te lezen dat je van plan bent vaker bij ons te verblijven; wij kijken alvast uit naar je volgende bezoek! Hartelijke groet, Elina

  • "Welkom terug"

    • Beoordeeld: 2021-01-25
    • Reistype: Zaken
  • Dat is de ervaring. Ik kom hier vaker maar zelfs in deze Pandemie tijd is niks te veel, is alles netjes en staat men voor een super goede ervaring. Dus bedankt voor het welkom terug gevoel en van mij uit Tot ziens.

    • tripadvisor-rating
      Kamers
    • tripadvisor-rating
      Prijs/kwaliteit
    • tripadvisor-rating
      Slaapkwaliteit
    • tripadvisor-rating
      Locatie
    • tripadvisor-rating
      Hygiëne
    • tripadvisor-rating
      Service
    • Barbara PPHE, Other van Park Plaza Eindhoven, reageerde op deze beoordeling 2021-01-26
    • Beste Joshua, bedankt dat je een 5/5 recensie voor ons hebt willen achterlaten. Het is geweldig om te lezen dat je regelmatig een super goede ervaring bij ons hebt. Wij zullen er altijd zijn voor dat warme welkom en de goede service, met én zonder pandemie. We hopen je dan ook snel weer te mogen verwelkomen in ons hotel. Met vriendelijke groeten, Barbara

  • "Prima hotel"

    • Beoordeeld: 2020-12-01
    • Reistype: Stellen
  • We hebben een uitstekend weekend gehad. Zeker voor herhaling vatbaar. We zijn vriendelijk ontvangen door het personeel. Goede alternatieve ivm corona en horecasluiting. Ontbijt was goed en lekker en de kamer was ook prima.

    • tripadvisor-rating
      Kamers
    • tripadvisor-rating
      Prijs/kwaliteit
    • tripadvisor-rating
      Slaapkwaliteit
    • tripadvisor-rating
      Locatie
    • tripadvisor-rating
      Hygiëne
    • tripadvisor-rating
      Service
    • Elina PPHE, Owner van Park Plaza Eindhoven, reageerde op deze beoordeling 2020-12-02
    • Bedankt voor je mooie beoordeling, andreroomer. Het is erg leuk om te lezen dat je hebt genoten van je weekend bij ons, en dat je vriendelijk bent ontvangen door ons team. We zijn ook blij dat het ontbijt en de kamer bij je in de smaak vielen. We ontvangen je graag opnieuw tijdens je volgende weekendje weg in Eindhoven. Hartelijke groet, Elina

  • "Weekendje weg"

    • Beoordeeld: 2020-11-04
    • Reistype: Vakantie met vrienden
  • Fijne hotel. goede service fijne personeel. Door Corona hadden we een prive zwembad, jammer dat de horeca dicht was, moesten we in de kamer eten, maar we konden rekenen op bestek en borden. Alles was netjes en schoon. Leuke personeel, heel behulpzaam.

    • tripadvisor-rating
      Kamers
    • tripadvisor-rating
      Prijs/kwaliteit
    • tripadvisor-rating
      Slaapkwaliteit
    • tripadvisor-rating
      Locatie
    • tripadvisor-rating
      Hygiëne
    • tripadvisor-rating
      Service
    • Ilona B, Other van Park Plaza Eindhoven, reageerde op deze beoordeling 2020-11-06
    • Thank you for staying with us, Pwong! We are delighted to hear our team took wonderful care of you and that you loved your time with us. See you on your return! -Ilona

Bekijk alle reviews op TripAdvisor

Deze reviews zijn subjectieve meningen van individuele reizigers en niet van TripAdvisor LLC of haar partners.

© 2014 TripAdvisor LLC