Beoordeling van reizigers op TripAdvisor

tripadvisor rating 4.0 1382 reviews
Geclassificeerd als #43 van 286 hotels in Keulen

Beoordeling van reizigers

Uitstekend
446
Erg goed
584
Gemiddeld
223
Slecht
79
Vreselijk
51

Soort reiziger

Zaken
419
Stellen
514
Soloreis
74
Gezinnen
139
Vakantie met vrienden
150

Beoordelingsoverzicht

Locatie
4.5
Slaapkwaliteit
4.0
Kamers
4.0
Service
4.0
Prijs/kwaliteit
4.0
Hygiëne
4.0

Tips van reizigers om u te helpen de juiste kamer te kiezen

  • Vraag een kamer aan de achterkant. Het luide verkeer aan de voorkant wordt nauwelijks gedempt (Bendevanmarx)
    3.0
    2021-09-30
  • Een kamer aan de Rijnkant en tevens een uitbouw is erg leuk. (Reneke1961)
    4.0
    2018-04-07
  • Kamers met uitzicht op de Rijn zijn duurder, maar het is de prijs waard als je tenminste graag naar buiten kijkt. (B7656QMpierrel)
    3.0
    2016-11-04
  • Reserveer best een kamer aan de achterkant van het hotel, want dan kijk je op de Rijn. Super mooi uitzicht. Helaas hadden wij dat niet. (mel0cake)
    4.0
    2016-09-28
  • het voordel van de grotere kamer is de senseo apparaat in de kamer. (apaiva)
    4.0
    2014-01-22

Reviews van reizigers

  • "Christmas Shopping"

  • tripadvisor rating 5.0
    • Beoordeeld: 2021-12-13
    • Reistype:
  • Zeer goed hotel mooi en verzorgd.Centraal gelegen in Keulen. Goede bediening,zeer uitgebreid ontbijt.Nette en mooie kamer. Personeel is vriendelijk en behulpzaam. Mooi uitzicht op het chocolademuseum.

    • 5.0
      Kamers
    • 5.0
      Prijs/kwaliteit
    • 5.0
      Slaapkwaliteit
    • 5.0
      Locatie
    • 5.0
      Hygiëne
    • 5.0
      Service
    • Philip Skitch, General Manager van art'otel cologne, reageerde op deze beoordeling 2021-12-14
    • Dear Guest, We appreciate you taking the time to share your feedback related to your recent stay at art'otel cologne. We are more than happy to know you were satisfied with your stay, our breakfast buffet, the service, and our central and well-connected location, and we hope you could make the most of Köln thanks to it. We hope we will get the opportunity to welcome you back on your next visit to Köln. Best regards, art'otel cologne Team

  • "zeer goed"

  • tripadvisor rating 5.0
    • Beoordeeld: 2019-05-02
    • Reistype: Stellen
  • het kan niet meer beter het is gewoon goed wij zullen de volgende vacantie zeker terug boeken in hetzelfde hotel is goed bereikbaar en een goede ligging om naar de stad en de rijn te gaan en een boot te nemen eten was ook zeergoed

    • 5.0
      Kamers
    • 5.0
      Prijs/kwaliteit
    • 5.0
      Slaapkwaliteit
    • 5.0
      Locatie
    • 5.0
      Hygiëne
    • 5.0
      Service
    • acologne, Manager van art'otel cologne, reageerde op deze beoordeling 2019-05-03
    • Dear Guest, We would personally like to thank you for sharing your wonderful feedback with us. It makes us very happy to know you had such a lovely stay and that you were satisfied with the hotel, the location as well as with our gastronomic offer. We are more than happy to know you want to return to our hotel for another memorable stay and we are looking forward to welcoming you for one. Kind regards, art'otel cologne Management Team

  • "Kamertemperatuur?"

  • tripadvisor rating 4.0
    • Beoordeeld: 2022-01-17
    • Reistype: Stellen
  • De verwarming/airconditioning werkte niet naar behoren en daarom was de kamertemperatuur onaangenaam laag. De beloofde monteur hebben we niet gezien en het probleem bleef. De koffiemachine werkte ook niet goed: duurde 5 minuten voordat een espresso hoeveelheid bereikt werd.

    • 3.0
      Kamers
    • 3.0
      Prijs/kwaliteit
    • 4.0
      Slaapkwaliteit
    • 4.0
      Locatie
    • 3.0
      Hygiëne
    • 3.0
      Service
  • "Perfecte locatie"

  • tripadvisor rating 4.0
    • Beoordeeld: 2022-01-04
    • Reistype: Stellen
  • Bed lag vreselijk, en geen goede communicatie tussen personeel mbt de afspraken zoals een late check out. Waardoor er gewoon personeel de kamer op kwam. Perfecte locatie, verder een prettig mooi hotel.

    • 4.0
      Kamers
    • 4.0
      Prijs/kwaliteit
    • 2.0
      Slaapkwaliteit
    • 5.0
      Locatie
    • 4.0
      Hygiëne
    • 3.0
      Service
    • acologne, Manager van art'otel cologne, reageerde op deze beoordeling 2022-01-10
    • Dear Guest, Thank you for taking the time to share your review of your experience at our hotel. It makes us very happy knowing that you enjoyed our central location and your stay. However, we would like to assure you that what you experienced is not the usual high standard of service we take pride in offering and we are very sorry to know you experienced otherwise. The feedback we receive from our valued guests, like you, enables us to target problem areas and take the necessary actions to ensure similar situations can be avoided in the future. We will address these points and we hope when you return you will see the improvements made. Best regards, art'otel cologne Team

  • "Hotel op prima met goed en uitgebreid ontbijt"

  • tripadvisor rating 4.0
    • Beoordeeld: 2021-10-29
    • Reistype: Zaken
  • Modern hotel gelegen op een Prima “locatie dicht bij het centrum. Goed verzorgd ontbijtbuffet. Parkeren kan onder het hotel. vriendelijk personeel en attent. Misschien op drukke tijden iets extra capaciteit inzetten.

    • 4.0
      Kamers
    • 3.0
      Prijs/kwaliteit
    • 4.0
      Slaapkwaliteit
    • 4.0
      Locatie
    • 4.0
      Hygiëne
    • 4.0
      Service
    • Philip Skitch, General Manager van art'otel cologne, reageerde op deze beoordeling 2021-11-03
    • Dear Guest, We appreciate you taking the time to share your glowing review of your recent stay at art'otel cologne. It makes us very happy to know you had an enjoyable and satisfying experience at our hotel. Thank you for your kind words regarding our breakfast buffet and our team members, we will with great pleasure share your praises with the rest of our team. We hope we will get another opportunity to welcome you back on your next visit to Köln. Kind regards, art'otel cologne Team

Bekijk alle reviews op TripAdvisor

Deze reviews zijn subjectieve meningen van individuele reizigers en niet van TripAdvisor LLC of haar partners.

© 2014 TripAdvisor LLC