Beoordeling van reizigers op TripAdvisor

1317 reviews
Geclassificeerd als #39 van 272 hotels in Keulen
"Certificate of Excellence 2019" Certificate of Excellence 2019

Soort reiziger

Uitstekend
421
Erg goed
564
Gemiddeld
216
Slecht
72
Vreselijk
44

Beoordeling van reizigers

Zaken
405
Stellen
494
Soloreis
68
Gezinnen
128
Vakantie met vrienden
144

Beoordelingsoverzicht

Locatie
4.5
Slaapkwaliteit
4.0
Kamers
4.0
Service
4.0
Prijs/kwaliteit
4.0
Hygiëne
4.0

Tips van reizigers om u te helpen de juiste kamer te kiezen

  • Een kamer aan de Rijnkant en tevens een uitbouw is erg leuk. (Reneke1961)
    4.0
    2018-04-07
  • Kamers met uitzicht op de Rijn zijn duurder, maar het is de prijs waard als je tenminste graag naar buiten kijkt. (B7656QMpierrel)
    3.0
    2016-11-04
  • Reserveer best een kamer aan de achterkant van het hotel, want dan kijk je op de Rijn. Super mooi uitzicht. Helaas hadden wij dat niet. (mel0cake)
    4.0
    2016-09-28
  • het voordel van de grotere kamer is de senseo apparaat in de kamer. (apaiva)
    4.0
    2014-01-22
  • vraag een kamer met zicht op de Rijn! (Janthepingpongman)
    4.0
    2013-07-11

Recentste reviews van reizigers

  • "zeer goed"

    • Beoordeeld: 2019-05-02
    • Reistype: Stellen
  • het kan niet meer beter het is gewoon goed wij zullen de volgende vacantie zeker terug boeken in hetzelfde hotel is goed bereikbaar en een goede ligging om naar de stad en de rijn te gaan en een boot te nemen eten was ook zeergoed

    • tripadvisor-rating
      Kamers
    • tripadvisor-rating
      Prijs/kwaliteit
    • tripadvisor-rating
      Slaapkwaliteit
    • tripadvisor-rating
      Locatie
    • tripadvisor-rating
      Hygiëne
    • tripadvisor-rating
      Service
    • acologne, Manager van art'otel cologne, reageerde op deze beoordeling 2019-05-03
    • Dear Guest, We would personally like to thank you for sharing your wonderful feedback with us. It makes us very happy to know you had such a lovely stay and that you were satisfied with the hotel, the location as well as with our gastronomic offer. We are more than happy to know you want to return to our hotel for another memorable stay and we are looking forward to welcoming you for one. Kind regards, art'otel cologne Management Team

  • "Ideale ligging met de auto maar duur"

    • Beoordeeld: 2017-12-04
    • Reistype: Vakantie met vrienden
  • Hotel is ideaal gelegen als je met de auto koln binnen wil rijden, zeker om de kerstmarkt te bezoeken perfect en goed bereikbaar. Hotel is wel duur voor wat het is, zeker gezien ontbijt ook niet inbegrepen was. De bedden waren heerlijk, groot en goed om te slapen.

    • tripadvisor-rating
      Kamers
    • tripadvisor-rating
      Prijs/kwaliteit
    • tripadvisor-rating
      Slaapkwaliteit
    • tripadvisor-rating
      Locatie
    • tripadvisor-rating
      Hygiëne
    • tripadvisor-rating
      Service
    • PhilipSkitch, General Manager van art'otel cologne, reageerde op deze beoordeling 2017-12-06
    • Dear 225inged! Bedankt dat je de tijd hebt genomen om ons hotel te beoordelen op deze portal. We zijn erg blij dat u zich comfortabel voelt tijdens uw verblijf in ons huis. We zijn vooral blij met uw positieve beoordeling en we zouden erg blij zijn als u snel weer terugkomt. Philip

  • "Prima Locatie in de stad, hotel zelf matigjes"

    • Beoordeeld: 2014-12-26
    • Reistype: Stellen
  • Ontbijt prima Omgeving (kerst 2014) met 6 kerstmarkten een aanrader, alls op loopafstand Kamer; smoezelig tapijt, bed kraakt als je ook maar iets beweegt. Minibar wordt niet bijgevuld, pas na 4x vragen (over de dag verdeeld) Free Wifi is op de 5e etage erg slecht. Na melding van de slechte wifi krijg ik een code om gratis via "betaald" wifi in te loggen.. Het hotel snapt niet dat als je geen signaal hebt het zogenaamde"betaalde signaal" er niet beter wordt. Mede gasten staan op de gang om nog maar iets signaal te hebben. Te gek in deze tijd, en zeker als ze er prat op gaan dat er free wifi is in het hele hotel. Parkeerplaats is ook een issue, maar dat is aangegeven op de website als je goed leest.= duur 22€/dag in de garage onder het chocolademuseum

    • tripadvisor-rating
      Slaapkwaliteit
    • tripadvisor-rating
      Hygiëne
    • tripadvisor-rating
      Service
  • "Fantastisch Keulen vakantie met speciale accommodaties"

    • Beoordeeld: 2017-05-28
    • Reistype: Stellen
  • Mijn vrouw had een zakenreis naar Wesserling in januari en ik sloot haar voor plezier. We brachten 2 dagen in Keulen en genoten van de stad en haar bevolking en fantastische gerechten. De reis was zo spannend dat we kozen voor het afspreken van een vakantie in mei en verblijf in Keulen. We zijn aangekomen bij het keulen art'otel laat na het ontbijt. Het gehele personeel was zo meegaand omdat we vroeg waren voor check - en dat hadden we misten de uitgebreide ontbijtbuffet; onze bagage was vergrendeld totdat de kamer was adaquately voorbereid en een groot aanbod van ontbijtproducten ons werd geserveerd in de lounge. Wat een geweldig begin van een fantastische week in Duitsland. Het personeel van het Chino Latino Restaurant waaronder de Lounge en de check - in personeel maakte ons verblijf zo warm, uitnodigend en uiterst comfortabel. Dat maakte het zo moeilijk te vertrekken en huiswaarts keren. Mirte, super check - in medewerker, bracht ons met authentieke Duitse restaurants tijdens ons verblijf en een Brauhaus evenals het regelen van een dienstregeling voor ons vertrek naar de luchthaven van Frankfurt met behulp van ijs. We werden niet teleurgesteld! Ons verblijf was veel te kort, en we zullen opnieuw regeling binnen 6 of zo maanden terug te keren naar Keulen en art'otel!

    • tripadvisor-rating
      Kamers
    • tripadvisor-rating
      Hygiëne
    • tripadvisor-rating
      Service
    • PhilipSkitch, General Manager van art'otel cologne, reageerde op deze beoordeling 2017-05-29
    • Dear Colombo5065 Thank you very much for visiting the art'otel and for taking the time to write a review on Tripadvisor.com. We are very happy about your positive evaluation and we will share your compliments with the entire team. This is a wonderful motivation to all of us. We hope to welcome you back in Cologne very soon and remain With best regards, Philip

  • "Rustig en schoon"

    • Beoordeeld: 2016-11-08
    • Reistype: Zaken
  • De kamer is schoon, stil en dicht genoeg bij alles. Ik zal hier zeker weer verblijven wanneer ik naar Keulen volgende keer. Personeel bij de receptie was vriendelijk en behulpzaam. Ontbijt is goed met rassen van keuzes.

    • tripadvisor-rating
      Kamers
    • tripadvisor-rating
      Prijs/kwaliteit
    • tripadvisor-rating
      Slaapkwaliteit
    • tripadvisor-rating
      Locatie
    • tripadvisor-rating
      Hygiëne
    • tripadvisor-rating
      Service
    • PhilipSkitch, General Manager van art'otel cologne, reageerde op deze beoordeling 2016-11-09
    • Dear Sasithorn S Thanks so much for the lovely comments about the room, reception, breakfast, and cleanliness. This is very much appreciated. We look forward to welcoming you back to the hotel again in the future. Kind regards, Philip

Bekijk alle reviews op TripAdvisor

Deze reviews zijn subjectieve meningen van individuele reizigers en niet van TripAdvisor LLC of haar partners.

© 2014 TripAdvisor LLC