Beoordeling van reizigers op TripAdvisor

tripadvisor rating 4.0 1448 reviews
Geclassificeerd als #47 van 291 hotels in Cologne

Beoordeling van reizigers

Uitstekend
471
Erg goed
600
Gemiddeld
237
Slecht
86
Vreselijk
54

Soort reiziger

Business
430
Couples
541
Solo travel
76
Family
153
Friends getaway
156

Beoordelingsoverzicht

Location
4.5
Sleep Quality
4.0
Rooms
4.0
Service
4.0
Value
4.0
Cleanliness
4.0

Tips van reizigers om u te helpen de juiste kamer te kiezen

  • Do not sleep there! (ore2022)
    1.0
    2022-02-02
  • Bring Tea Bags if you want Black Tea. Also Purchase FFP2 Masks you maybe refused entry the cheaper Surgical Masks are accepted as well. (rosalynk849)
    4.0
    2021-11-30
  • Odd numbered rooms have a river view (Mark G)
    4.0
    2020-01-01
  • get the room with the river view (Giovanna S)
    3.0
    2019-12-17
  • Room 804 - large room over the Rhine (Sarah H)
    4.0
    2019-12-16

Reviews van reizigers

  • "Geweldig hotel!"

  • tripadvisor rating 5.0
    • Beoordeeld: 2022-03-26
    • Reistype: Zaken
  • Prachtig hotel met erg mooie kunst, heel erg aardig en voorkomend personeel. Prima location en mooie kamers. Mekek aan de receptie is geweldig, wat een vakvrouw! Ik ga hier voortaan altijd boeken als ik naar Keulen moet. Een absolute aanrader!!!

    • Philip Skitch, General Manager van art'otel Cologne, reageerde op deze beoordeling 2022-04-01
    • Dear Guest, Thank you for sharing your impressions with us. It is nice to read that you were completely satisfied with your stay and it good that you remembered our friendly staff and the prime location so positively. Please visit us again! We would be delighted. Kind regards, art'otel cologne Team

  • "Christmas Shopping"

  • tripadvisor rating 5.0
    • Beoordeeld: 2021-12-13
    • Reistype:
  • Zeer goed hotel mooi en verzorgd.Centraal gelegen in Keulen. Goede bediening,zeer uitgebreid ontbijt.Nette en mooie kamer. Personeel is vriendelijk en behulpzaam. Mooi uitzicht op het chocolademuseum.

    • 5.0
      Kamers
    • 5.0
      Prijs/kwaliteit
    • 5.0
      Slaapkwaliteit
    • 5.0
      Locatie
    • 5.0
      Hygiëne
    • 5.0
      Service
    • Philip Skitch, General Manager van art'otel Cologne, reageerde op deze beoordeling 2021-12-14
    • Dear Guest, We appreciate you taking the time to share your feedback related to your recent stay at art'otel cologne. We are more than happy to know you were satisfied with your stay, our breakfast buffet, the service, and our central and well-connected location, and we hope you could make the most of Köln thanks to it. We hope we will get the opportunity to welcome you back on your next visit to Köln. Best regards, art'otel cologne Team

  • "voor herhaling vatbaar"

  • tripadvisor rating 5.0
    • Beoordeeld: 2020-09-30
    • Reistype:
  • Mooi hotel, super ligging heel kort bij het centrum en langs het chocolademuseum. Kamer zijn heel proper en groot. We hadden een hoekkamer voor 3 personen, 1 groot bed en 1 slaapbank. Enige minpuntje was dat er maar bv 2 koffietassen stonden en we met 3 personen waren.

    • 5.0
      Prijs/kwaliteit
    • 5.0
      Slaapkwaliteit
    • 4.0
      Service
    • Philip Skitch, General Manager van art'otel Cologne, reageerde op deze beoordeling 2020-10-02
    • Dear Guest, Thank you very much for sharing your positive experience at our hotel with other travelers. It makes us happy and proud knowing that you enjoyed staying with us very much and we managed to meet all your expectations. However, we would like to apologize for the inconvenience with the coffee. Please feel free to contact our team members in such situations, since they will gladly be at your disposal. We would be happy to welcome you again during your next trip to Cologne. Best regards, art'otel cologne Management Team

  • "zeer goed"

  • tripadvisor rating 5.0
    • Beoordeeld: 2019-05-02
    • Reistype: Stellen
  • het kan niet meer beter het is gewoon goed wij zullen de volgende vacantie zeker terug boeken in hetzelfde hotel is goed bereikbaar en een goede ligging om naar de stad en de rijn te gaan en een boot te nemen eten was ook zeergoed

    • 5.0
      Kamers
    • 5.0
      Prijs/kwaliteit
    • 5.0
      Slaapkwaliteit
    • 5.0
      Locatie
    • 5.0
      Hygiëne
    • 5.0
      Service
    • acologne, Manager van art'otel Cologne, reageerde op deze beoordeling 2019-05-03
    • Dear Guest, We would personally like to thank you for sharing your wonderful feedback with us. It makes us very happy to know you had such a lovely stay and that you were satisfied with the hotel, the location as well as with our gastronomic offer. We are more than happy to know you want to return to our hotel for another memorable stay and we are looking forward to welcoming you for one. Kind regards, art'otel cologne Management Team

  • "Fantastisch bezoek aan art'otel Cologne"

  • tripadvisor rating 5.0
    • Beoordeeld: 2016-08-05
    • Reistype: Stellen
  • In augustus met z'n vieren een fantastisch bezoek gebracht aan het art'otel. Hotel is erg centraal gelegen en alles is op loopafstand. Het hotel is van binnen erg mooi en de faciliteiten zijn ook heel erg goed! Op tripadvisor stond wat kritiek over het ontbijt, maar hier hebben wij niks van gemerkt. Ontbijt was erg lekker en alles wat je je maar kon bedenken was aanwezig. Voor ons zeker voor herhaling vatbaar!

    • PhilipSkitch, General Manager van art'otel Cologne, reageerde op deze beoordeling 2016-08-15
    • Dank u waren onze gast in art'otel Keulen. We waarderen het dat u nogmaals de tijd hebben genomen na uw verblijf om ons te laten weten wat uw feedback. Het is erg leuk om te horen dat u uw tijd genoten in Keulen en we waren in staat om bij te dragen aan een aangenaam verblijf in de kathedraal van de stad. In de toekomst zijn we kijken uit naar uw bezoek aan ons. Regards Philip

Bekijk alle reviews op TripAdvisor

Deze reviews zijn subjectieve meningen van individuele reizigers en niet van TripAdvisor LLC of haar partners.

© 2014 TripAdvisor LLC