Beoordeling van reizigers op TripAdvisor

2165 reviews
Geclassificeerd als #87 van 416 hotels in Amsterdam
"Travelers Choice 2021" Travelers Choice 2021

Beoordeling van reizigers

Uitstekend
1423
Erg goed
482
Gemiddeld
147
Slecht
62
Vreselijk
51

Soort reiziger

Zaken
285
Stellen
1103
Soloreis
96
Gezinnen
271
Vakantie met vrienden
245

Beoordelingsoverzicht

Locatie
5.0
Slaapkwaliteit
4.5
Kamers
4.5
Service
4.5
Prijs/kwaliteit
4.0
Hygiëne
4.5

Tips van reizigers om u te helpen de juiste kamer te kiezen

  • Vraag om niet boven de bar een kamer te krijgen voor rustig slapen. uitgaansleven, dan maakt het niet uit ;-) (Raf-koimaster)
    5.0
    2019-01-27
  • Iconic kamers zijn uitstekend! (Kambiez P)
    3.0
    2018-06-28
  • Zicht op centraal station is leuk als toerist maar wel lawaaierig door de trams (TomS7772)
    5.0
    2017-07-05
  • niet naar toegaan (Ingrid V)
    2.0
    2016-05-17
  • kies een ander hotel als je in het weekend gaat en niet laat naar bed gaat. (duikschoold)
    1.0
    2015-11-22

Reviews van reizigers

  • "Top!"

    • Beoordeeld: 2021-09-19
    • Reistype: Stellen
  • Hotel was zeer geschikt voor ons. De locatie, de service, hygiëne, personeel en het ontbijt alles was echt top voor een uitje met 2 personen. Wij hebben heel erg genoten van een lang weekend samen. Echt een aanrader.

    • tripadvisor-rating
      Kamers
    • tripadvisor-rating
      Prijs/kwaliteit
    • tripadvisor-rating
      Slaapkwaliteit
    • tripadvisor-rating
      Locatie
    • tripadvisor-rating
      Hygiëne
    • tripadvisor-rating
      Service
    • Elina PPHE, Owner van Art'otel Amsterdam, reageerde op deze beoordeling 2021-09-20
    • Bedankt voor je mooie beoordeling en aanbeveling, AAho85. Het is fantastisch om te lezen dat je zo genoten hebt van je weekend bij ons. Ik ben blij dat je tevreden was met de service van ons team, ons schone hotel en top ontbijt. We kunnen niet wachten je opnieuw welkom te heten tijdens je volgende verblijf in Amsterdam. Hartelijke groet, Elina

  • "Zeer gast vrij en vriendelijk"

    • Beoordeeld: 2020-02-24
    • Reistype: Stellen
  • We hebben een fijne tijd gehad bij jullie.Het was de 2e keer en wij zullen vast nog een keer terugkomen.De kamers waren netjes en de bedden sliepen lekker.De cocktails waren super lekker.bedankt voor de goeie service!

    • tripadvisor-rating
      Kamers
    • tripadvisor-rating
      Prijs/kwaliteit
    • tripadvisor-rating
      Slaapkwaliteit
    • tripadvisor-rating
      Locatie
    • tripadvisor-rating
      Hygiëne
    • tripadvisor-rating
      Service
    • NikiPPHE, Online Reputation Coordinator van Art'otel Amsterdam, reageerde op deze beoordeling 2020-02-25
    • Hi there! Thanks for joining us again in art'otel! We are over the moon to hear you had another great experience. We can't wait to see you again. Safe travels. - Niki

  • "Top hotel met natuurlijk een perfecte ligging."

    • Beoordeeld: 2019-08-19
    • Reistype: Gezinnen
  • Hotel heeft naast een perfecte ligging top faciliteiten. Hotel samen met mijn dochter bezocht voor een weekend Amsterdam. Beide zeer tevreden. Inchecken geschiede binnen 10 minuten. Trein arriveerde om 10:20 op centraal en 10:45 waren wij al op pad naar onze bezienswaardigheden.

    • tripadvisor-rating
      Kamers
    • tripadvisor-rating
      Prijs/kwaliteit
    • tripadvisor-rating
      Slaapkwaliteit
    • tripadvisor-rating
      Locatie
    • tripadvisor-rating
      Hygiëne
    • tripadvisor-rating
      Service
    • Monica R, FrontOffice team van Art'otel Amsterdam, reageerde op deze beoordeling 2019-08-21
    • Beste Bezoeker_Nederland77, Dank u wel voor het nemen van u tijd om een review achter te laten bij ons. Wij zijn blij om te horen dat u de ligging en de faciliteiten goed vond. U heeft uw verblijf 5 sterren gewaardeerd, wat een groot compliment is voor ons team! Bedankt voor uw verblijf en we hopen u nogmaals te mogen verwelkomen. Met vriendelijke groet, Monica Team art'otel

  • "Enorm genoten"

    • Beoordeeld: 2019-03-02
    • Reistype: Stellen
  • Super fijn hotel in het centrum van Amsterdam, je kunt vanuit daar overal heen te voet maar ook met het openbaar vervoer. Personeel is uitermate vriendelijk. Er hangt een hele goede sfeer in het restaurant.

    • tripadvisor-rating
      Kamers
    • tripadvisor-rating
      Prijs/kwaliteit
    • tripadvisor-rating
      Slaapkwaliteit
    • tripadvisor-rating
      Hygiëne
    • tripadvisor-rating
      Service
    • Adrianna B, Guest Relations Manager van Art'otel Amsterdam, reageerde op deze beoordeling 2019-03-19
    • Beste Destination591971, dankjewel voor je review! We zijn blij om te lezen dat je het naar je zin hebt gehad en dat je onze collega's als vriendelijk hebt ervaren. We hopen je binnenkort weer te mogen verwelkomen! Groeten

  • "Mooi, net, fijn en gastvrij hotel."

    • Beoordeeld: 2019-02-11
    • Reistype: Stellen
  • We zijn hier vanwege onze trouwdag geweest en werden zeer welkom geheten met een glaasje bubbels. De dames achter de receptie waren gastvrij en behulpzaam. We kregen een rondtour door het hotel en hebben in de middag nog heerlijk even in de bar gezeten. Hotelkamers zijn mooi en schoon.

    • tripadvisor-rating
      Kamers
    • tripadvisor-rating
      Prijs/kwaliteit
    • tripadvisor-rating
      Slaapkwaliteit
    • tripadvisor-rating
      Locatie
    • tripadvisor-rating
      Hygiëne
    • tripadvisor-rating
      Service
    • Laura D, Guest Relations Manager van Art'otel Amsterdam, reageerde op deze beoordeling 2019-02-12
    • Beste Pientje123, Bedankt voor uw zeer positieve beoordeling! Met viendelijke groet,

Bekijk alle reviews op TripAdvisor

Deze reviews zijn subjectieve meningen van individuele reizigers en niet van TripAdvisor LLC of haar partners.

© 2014 TripAdvisor LLC