Beoordeling van reizigers op TripAdvisor

tripadvisor rating 4.5 2216 reviews
Geclassificeerd als #78 van 417 hotels in Amsterdam
"Travelers Choice 2022" Travelers Choice 2022

Beoordeling van reizigers

Uitstekend
1455
Erg goed
494
Gemiddeld
148
Slecht
64
Vreselijk
55

Soort reiziger

Business
287
Couples
1117
Solo travel
100
Family
274
Friends getaway
247

Beoordelingsoverzicht

Location
5.0
Sleep Quality
4.5
Rooms
4.5
Service
4.5
Value
4.0
Cleanliness
4.5

Tips van reizigers om u te helpen de juiste kamer te kiezen

  • Watch out for bikes coming in both directions! (Roger C)
    5.0
    2022-07-01
  • All rooms seem excellent (garrymN1767VE)
    5.0
    2022-06-22
  • Make sure the rooms delivers on all promises before unpacking (brian c)
    1.0
    2022-06-01
  • Book an Iconic view room! (EstellaLaru)
    5.0
    2022-05-07
  • Try to avoid rooms in the north side, as the lightrail tracks are just outside the windows; some may find that noisy. (Paul Y)
    4.0
    2022-04-11

Reviews van reizigers

  • "Gezinsuitje"

  • tripadvisor rating 5.0
    • Beoordeeld: 2022-05-06
    • Reistype: Gezinnen
  • Faciliteit zwembad en sauna was heerlijk na dagje shoppen en museumbezoek. Ook in de ochtend om de dag mee te starten erg fijn! Ontbijt was heerlijk relaxed en werd prima aangevuld. Ook als gezin met kinderen was dit een super fijn hotel!

    • 5.0
      Kamers
    • 5.0
      Prijs/kwaliteit
    • 5.0
      Slaapkwaliteit
    • 5.0
      Locatie
    • 5.0
      Hygiëne
    • 5.0
      Service
  • "Top!"

  • tripadvisor rating 5.0
    • Beoordeeld: 2021-09-19
    • Reistype: Stellen
  • Hotel was zeer geschikt voor ons. De locatie, de service, hygiëne, personeel en het ontbijt alles was echt top voor een uitje met 2 personen. Wij hebben heel erg genoten van een lang weekend samen. Echt een aanrader.

    • 4.0
      Kamers
    • 5.0
      Prijs/kwaliteit
    • 5.0
      Slaapkwaliteit
    • 5.0
      Locatie
    • 5.0
      Hygiëne
    • 3.0
      Service
    • Elina PPHE, Owner van art'otel Amsterdam, reageerde op deze beoordeling 2021-09-20
    • Bedankt voor je mooie beoordeling en aanbeveling, AAho85. Het is fantastisch om te lezen dat je zo genoten hebt van je weekend bij ons. Ik ben blij dat je tevreden was met de service van ons team, ons schone hotel en top ontbijt. We kunnen niet wachten je opnieuw welkom te heten tijdens je volgende verblijf in Amsterdam. Hartelijke groet, Elina

  • "Zeer gast vrij en vriendelijk"

  • tripadvisor rating 5.0
    • Beoordeeld: 2020-02-24
    • Reistype: Stellen
  • We hebben een fijne tijd gehad bij jullie.Het was de 2e keer en wij zullen vast nog een keer terugkomen.De kamers waren netjes en de bedden sliepen lekker.De cocktails waren super lekker.bedankt voor de goeie service!

    • 5.0
      Kamers
    • 5.0
      Prijs/kwaliteit
    • 5.0
      Slaapkwaliteit
    • 5.0
      Locatie
    • 5.0
      Hygiëne
    • 5.0
      Service
    • NikiPPHE, Online Reputation Coordinator van art'otel Amsterdam, reageerde op deze beoordeling 2020-02-25
    • Hi there! Thanks for joining us again in art'otel! We are over the moon to hear you had another great experience. We can't wait to see you again. Safe travels. - Niki

  • "Heerlijk geslapen!!"

  • tripadvisor rating 5.0
    • Beoordeeld: 2019-09-24
    • Reistype:
  • Ideale locatie vlakbij Centraal Station én centrum. Perfecte uitvalsbasis om Amsterdam te ontdekken. Vriendelijk en behulpzaam personeel, goed ontbijt, comfortabele kamer van alle gemakken voorzien. Genoten!

    • 4.0
      Slaapkwaliteit
    • 5.0
      Locatie
    • 5.0
      Service
    • FedericaFedele, Online Reputation Coordinator van art'otel Amsterdam, reageerde op deze beoordeling 2019-10-03
    • Dear Guest. Thank you for your positive comments. We are so glad to hear that you enjoyed your stay with us! We hope your next stay and just around the corner. Regards, Federica

  • "Twee nachten art'otel"

  • tripadvisor rating 5.0
    • Beoordeeld: 2019-08-24
    • Reistype: Stellen
  • Fijne dagen gehad in Amsterdam. Heerlijk ontbijt!! Ik ga er graag nog een keer heen! Het personeel wist wat ze deden en we werden goed behandeld. Het ontbijt kom haast niet uitgebreider, het was perfect.

    • Monica R, FrontOffice team van art'otel Amsterdam, reageerde op deze beoordeling 2019-08-31
    • Beste Z5662GNdieke, Bedankt voor uw mooie recensie! Wij zijn erg tevreden dat u heeft genoten van uw verblijf en dat u het ontbijt in ons restaurant perfect vond. Leuk om te horen dat u terug weer terug komt, hopelijk zien wij u snel weer bij art'otel Amsterdam. met vriendelijke groet, Monica Team art'otel

Bekijk alle reviews op TripAdvisor

Deze reviews zijn subjectieve meningen van individuele reizigers en niet van TripAdvisor LLC of haar partners.

© 2014 TripAdvisor LLC