Beoordeling van reizigers op TripAdvisor

2158 reviews
Geclassificeerd als #82 van 403 hotels in Amsterdam
Traveler's Choice Certificate of Excellence 2019

Soort reiziger

Uitstekend
1417
Erg goed
483
Gemiddeld
146
Slecht
62
Vreselijk
50

Beoordeling van reizigers

Zaken
284
Stellen
1099
Soloreis
95
Gezinnen
272
Vakantie met vrienden
245

Beoordelingsoverzicht

Locatie
5.0
Slaapkwaliteit
4.5
Kamers
4.5
Service
4.5
Prijs/kwaliteit
4.0
Hygiëne
4.5

Tips van reizigers om u te helpen de juiste kamer te kiezen

  • Vraag om niet boven de bar een kamer te krijgen voor rustig slapen. uitgaansleven, dan maakt het niet uit ;-) (Raf-koimaster)
    5.0
    2019-01-27
  • Iconic kamers zijn uitstekend! (Kambiez P)
    3.0
    2018-06-28
  • Zicht op centraal station is leuk als toerist maar wel lawaaierig door de trams (TomS7772)
    5.0
    2017-07-05
  • niet naar toegaan (Ingrid V)
    2.0
    2016-05-17
  • kies een ander hotel als je in het weekend gaat en niet laat naar bed gaat. (duikschoold)
    1.0
    2015-11-22

Recentste reviews van reizigers

  • "Zeer gast vrij en vriendelijk"

    • Beoordeeld: 2020-02-24
    • Reistype: Stellen
  • We hebben een fijne tijd gehad bij jullie.Het was de 2e keer en wij zullen vast nog een keer terugkomen.De kamers waren netjes en de bedden sliepen lekker.De cocktails waren super lekker.bedankt voor de goeie service!

    • tripadvisor-rating
      Kamers
    • tripadvisor-rating
      Prijs/kwaliteit
    • tripadvisor-rating
      Slaapkwaliteit
    • tripadvisor-rating
      Locatie
    • tripadvisor-rating
      Hygiëne
    • tripadvisor-rating
      Service
    • NikiPPHE, Online Reputation Coordinator van Art'otel Amsterdam, reageerde op deze beoordeling 2020-02-25
    • Hi there! Thanks for joining us again in art'otel! We are over the moon to hear you had another great experience. We can't wait to see you again. Safe travels. - Niki

  • "Top hotel met natuurlijk een perfecte ligging."

    • Beoordeeld: 2019-08-19
    • Reistype: Gezinnen
  • Hotel heeft naast een perfecte ligging top faciliteiten. Hotel samen met mijn dochter bezocht voor een weekend Amsterdam. Beide zeer tevreden. Inchecken geschiede binnen 10 minuten. Trein arriveerde om 10:20 op centraal en 10:45 waren wij al op pad naar onze bezienswaardigheden.

    • tripadvisor-rating
      Kamers
    • tripadvisor-rating
      Prijs/kwaliteit
    • tripadvisor-rating
      Slaapkwaliteit
    • tripadvisor-rating
      Locatie
    • tripadvisor-rating
      Hygiëne
    • tripadvisor-rating
      Service
    • Monica R, FrontOffice team van Art'otel Amsterdam, reageerde op deze beoordeling 2019-08-21
    • Beste Bezoeker_Nederland77, Dank u wel voor het nemen van u tijd om een review achter te laten bij ons. Wij zijn blij om te horen dat u de ligging en de faciliteiten goed vond. U heeft uw verblijf 5 sterren gewaardeerd, wat een groot compliment is voor ons team! Bedankt voor uw verblijf en we hopen u nogmaals te mogen verwelkomen. Met vriendelijke groet, Monica Team art'otel

  • "Enorm genoten"

    • Beoordeeld: 2019-03-02
    • Reistype: Stellen
  • Super fijn hotel in het centrum van Amsterdam, je kunt vanuit daar overal heen te voet maar ook met het openbaar vervoer. Personeel is uitermate vriendelijk. Er hangt een hele goede sfeer in het restaurant.

    • tripadvisor-rating
      Kamers
    • tripadvisor-rating
      Prijs/kwaliteit
    • tripadvisor-rating
      Slaapkwaliteit
    • tripadvisor-rating
      Hygiëne
    • tripadvisor-rating
      Service
    • Adrianna B, Guest Relations Manager van Art'otel Amsterdam, reageerde op deze beoordeling 2019-03-19
    • Beste Destination591971, dankjewel voor je review! We zijn blij om te lezen dat je het naar je zin hebt gehad en dat je onze collega's als vriendelijk hebt ervaren. We hopen je binnenkort weer te mogen verwelkomen! Groeten

  • "Mooi, net, fijn en gastvrij hotel."

    • Beoordeeld: 2019-02-11
    • Reistype: Stellen
  • We zijn hier vanwege onze trouwdag geweest en werden zeer welkom geheten met een glaasje bubbels. De dames achter de receptie waren gastvrij en behulpzaam. We kregen een rondtour door het hotel en hebben in de middag nog heerlijk even in de bar gezeten. Hotelkamers zijn mooi en schoon.

    • tripadvisor-rating
      Kamers
    • tripadvisor-rating
      Prijs/kwaliteit
    • tripadvisor-rating
      Slaapkwaliteit
    • tripadvisor-rating
      Locatie
    • tripadvisor-rating
      Hygiëne
    • tripadvisor-rating
      Service
    • Laura D, Guest Relations Manager van Art'otel Amsterdam, reageerde op deze beoordeling 2019-02-12
    • Beste Pientje123, Bedankt voor uw zeer positieve beoordeling! Met viendelijke groet,

  • "Art'otel Amsterdam"

    • Beoordeeld: 2019-01-11
    • Reistype: Stellen
  • Een tophotel op een toplocatie... Bij aankomst werden we heel vriendelijk onthaald. Na enkele minuten stonden we al in onze ruime en artistieke kamer. Alles was heel netjes en mooi. De bedden waren heel comfortabel. De badkamer luxueus en ruim. Het ontbijt was verzorgd en lekker. Het enige wat wij vonden was dat het buffet nog iets uitgebreider mocht zijn. Desalniettemin was er wel voldoende vers en lekker eten. We hebben genoten van ons verblijf in Art'otel. Het grote voordeel is dat je pal in het centrum zit en nooit een taxi of tram hoeft te nemen. Parkeren hebben we gedaan in de ondergrondse parking voor het hotel (op 3 minuten stappen). Het uitchecken ging ook vlot en van harte. Wij komen zeker terug!

    • tripadvisor-rating
      Kamers
    • tripadvisor-rating
      Prijs/kwaliteit
    • tripadvisor-rating
      Slaapkwaliteit
    • tripadvisor-rating
      Locatie
    • tripadvisor-rating
      Hygiëne
    • tripadvisor-rating
      Service
    • Laura D, Front Office Hostess van Art'otel Amsterdam, reageerde op deze beoordeling 2019-01-16
    • Beste Safari41354466862, Bedankt voor uw review. We zijn blij om te horen dat u heeft genoten van uw verblijf in ons hotel en super leuk dat u weer terug komt. Wij hopen u snel weer te mogen ontvangen als ons gast bij art'otel Amsterdam. Met vriendelijke groet, Team art'otel

Bekijk alle reviews op TripAdvisor

Deze reviews zijn subjectieve meningen van individuele reizigers en niet van TripAdvisor LLC of haar partners.

© 2014 TripAdvisor LLC