Beoordeling van reizigers op TripAdvisor

tripadvisor rating 4.5 2253 reviews
Geclassificeerd als #75 van 419 hotels in Amsterdam

Beoordeling van reizigers

Uitstekend
1482
Erg goed
500
Gemiddeld
149
Slecht
67
Vreselijk
55

Soort reiziger

Business
291
Couples
1130
Solo travel
103
Family
276
Friends getaway
247

Beoordelingsoverzicht

Location
5.0
Sleep Quality
4.5
Rooms
4.5
Service
4.5
Value
4.0
Cleanliness
4.5

Tips van reizigers om u te helpen de juiste kamer te kiezen

  • Skip the costly bar and restaurant. Literally hundreds of bars and restaurants less than 5 minutes away (Paul H)
    5.0
    2023-01-16
  • Book places to eat or be prepared to wait in a queue! - Double check before crossing any road or bike lane! Try restaurants out of centre! (Ali-bouy)
    4.0
    2023-01-01
  • Get a room with a view (EpicDownUnder)
    3.0
    2022-11-14
  • Look out facing the Train station.Go to an upper floor (4) (Betty65SeattleWA)
    5.0
    2022-10-17
  • Watch out for bikes coming in both directions! (Roger C)
    5.0
    2022-07-01

Reviews van reizigers

  • "Absoluut service met een grote 'S'"

  • tripadvisor rating 5.0
    • Beoordeeld: 2023-01-09
    • Reistype: Gezinnen
  • In eerste instantie was er iets mis gegaan met de boeking van onze kamer. Dit is echter naar volle tevredenheid opgelost door Niels, Frederique en hun teamleden. Er werd alles aan gedaan om het ons naar onze zin te maken. Dik verdiende complimenten voor eenieder!

    • 5.0
      Kamers
    • 5.0
      Prijs/kwaliteit
    • 5.0
      Slaapkwaliteit
    • 5.0
      Locatie
    • 5.0
      Hygiëne
    • 5.0
      Service
    • CustomerService PPHE, Owner van art'otel Amsterdam, reageerde op deze beoordeling 2023-01-10
    • Thank you for nice feedback, we do appreciate it. I am delighted to see you rated our service so highly; this really means a lot to us all. I look forward to sharing your feedback with our team, I am sure your comments will make their day! We hope we will have another chance to welcome you and deliver another great stay in future. Kind Regards, Kristine

  • "Gezinsuitje"

  • tripadvisor rating 5.0
    • Beoordeeld: 2022-05-06
    • Reistype: Gezinnen
  • Faciliteit zwembad en sauna was heerlijk na dagje shoppen en museumbezoek. Ook in de ochtend om de dag mee te starten erg fijn! Ontbijt was heerlijk relaxed en werd prima aangevuld. Ook als gezin met kinderen was dit een super fijn hotel!

    • 5.0
      Kamers
    • 5.0
      Prijs/kwaliteit
    • 5.0
      Slaapkwaliteit
    • 5.0
      Locatie
    • 5.0
      Hygiëne
    • 5.0
      Service
  • "Top!"

  • tripadvisor rating 5.0
    • Beoordeeld: 2021-09-19
    • Reistype: Stellen
  • Hotel was zeer geschikt voor ons. De locatie, de service, hygiëne, personeel en het ontbijt alles was echt top voor een uitje met 2 personen. Wij hebben heel erg genoten van een lang weekend samen. Echt een aanrader.

    • 4.0
      Kamers
    • 5.0
      Prijs/kwaliteit
    • 5.0
      Slaapkwaliteit
    • 5.0
      Locatie
    • 5.0
      Hygiëne
    • 3.0
      Service
    • Elina PPHE, Owner van art'otel Amsterdam, reageerde op deze beoordeling 2021-09-20
    • Bedankt voor je mooie beoordeling en aanbeveling, AAho85. Het is fantastisch om te lezen dat je zo genoten hebt van je weekend bij ons. Ik ben blij dat je tevreden was met de service van ons team, ons schone hotel en top ontbijt. We kunnen niet wachten je opnieuw welkom te heten tijdens je volgende verblijf in Amsterdam. Hartelijke groet, Elina

  • "Zeer gast vrij en vriendelijk"

  • tripadvisor rating 5.0
    • Beoordeeld: 2020-02-24
    • Reistype: Stellen
  • We hebben een fijne tijd gehad bij jullie.Het was de 2e keer en wij zullen vast nog een keer terugkomen.De kamers waren netjes en de bedden sliepen lekker.De cocktails waren super lekker.bedankt voor de goeie service!

    • 5.0
      Kamers
    • 5.0
      Prijs/kwaliteit
    • 5.0
      Slaapkwaliteit
    • 5.0
      Locatie
    • 5.0
      Hygiëne
    • 5.0
      Service
    • NikiPPHE, Online Reputation Coordinator van art'otel Amsterdam, reageerde op deze beoordeling 2020-02-25
    • Hi there! Thanks for joining us again in art'otel! We are over the moon to hear you had another great experience. We can't wait to see you again. Safe travels. - Niki

  • "Heerlijk geslapen!!"

  • tripadvisor rating 5.0
    • Beoordeeld: 2019-09-24
    • Reistype: Stellen
  • Ideale locatie vlakbij Centraal Station én centrum. Perfecte uitvalsbasis om Amsterdam te ontdekken. Vriendelijk en behulpzaam personeel, goed ontbijt, comfortabele kamer van alle gemakken voorzien. Genoten!

    • 4.0
      Slaapkwaliteit
    • 5.0
      Locatie
    • 5.0
      Service
    • FedericaFedele, Online Reputation Coordinator van art'otel Amsterdam, reageerde op deze beoordeling 2019-10-03
    • Dear Guest. Thank you for your positive comments. We are so glad to hear that you enjoyed your stay with us! We hope your next stay and just around the corner. Regards, Federica

Bekijk alle reviews op TripAdvisor

Deze reviews zijn subjectieve meningen van individuele reizigers en niet van TripAdvisor LLC of haar partners.

© 2014 TripAdvisor LLC