TripAdvisor-vurdering fra rejsende

1353 anmeldelser
Ligger nr. 38 af 109 hoteller i Oslo
"Certificate of Excellence 2020" Certificate of Excellence 2020

Type rejsende

Fremragende
377
Meget godt
687
Gennemsnitligt
217
Dårligt
38
Forfærdeligt
34

Vurdering fra rejsende

Forretning
279
Par
544
Solorejse
101
Familie
191
Rejse med vennerne
163

Opsummering af vurderinger

Sted
4.5
Søvnkvalitet
4.0
Værelser
4.0
Service
4.0
Værdi
4.0
Renlighed
4.5

Seneste anmeldelser fra rejsende

  • "Hyggelig"

    • Anmeldt: 2017-12-31
    • Rejsetype: Par
  • Det var hyggelig personale og hyggelig værelse. Hotellet ligger godt i forhold til seværdigheder midt i Oslo centrum. Det var ikke langt til aker brygge, hvor vi spiste. Vi spiste også på en indisk, det var også hyggelig og god mad. Kan kun anbefale dette hotel og denne by.

    • tripadvisor-rating
      Værelser
    • tripadvisor-rating
      Værdi
    • tripadvisor-rating
      Søvnkvalitet
    • tripadvisor-rating
      Sted
    • tripadvisor-rating
      Renlighed
    • tripadvisor-rating
      Service
    • MayHelen M, Manager hos Park Inn by Radisson Oslo, svarede på denne anmeldelse 2018-01-04
    • Kjære Anne E, Tusen takk for at du valgte vårt hotell for ditt opphold i Oslo. Vi setter stor pris på at våre gjester tar seg tiden å legge igjen en tilbakemelding lik denne da vi er sikre på at denne vil være til stor hjelp for mange som skal velge sitt neste opphold i byen. Oslo har stadig flere attraksjoner å by på og flotte restauranter i gå-avstand fra hotellet. Vi håper på gleden av å ønske deg velkommen igjen på nyåret. Med vennlig hilsen, MayHelèn Midtrud Service Manager

  • "Meget centralt hotel"

    • Anmeldt: 2015-08-30
    • Rejsetype: Rejse med vennerne
  • Park Inn Hotel har en meget centralt beliggenhed , tæt til mange særværdigheder og gode restauranter. Det er let at komme rundt omkring.Personaler er meget venlige og hjælpsom. Gode, enkelt og hurtig indcheckning og udcheckning. Meget tilfredstillende ophold.

    • tripadvisor-rating
      Værelser
    • tripadvisor-rating
      Værdi
    • tripadvisor-rating
      Søvnkvalitet
    • tripadvisor-rating
      Sted
    • tripadvisor-rating
      Renlighed
    • tripadvisor-rating
      Service
    • ParkInnOslo, General Manager hos Park Inn by Radisson Oslo, svarede på denne anmeldelse 2015-09-02
    • Dear Changi48, Thank you for your amazing review! We hope your travels bring you back to Park Inn and Oslo very soon! All the best, hakon.gjerde@parkinn.com

  • "Kvalitet"

    • Anmeldt: 2018-07-13
    • Rejsetype: Familie
  • Hotellet yder kvalitets service. værelser er gode ordinære. Morgenmad er overalt god der er kræset for at opfylde alle slags typer morgenmad. Værelser har god aircondition er rene. Der er dejligt badeværelse med alt hvad der skal være.

    • tripadvisor-rating
      Værelser
    • tripadvisor-rating
      Værdi
    • tripadvisor-rating
      Søvnkvalitet
    • tripadvisor-rating
      Sted
    • tripadvisor-rating
      Renlighed
    • tripadvisor-rating
      Service
    • MayHelen M, Manager hos Park Inn by Radisson Oslo, svarede på denne anmeldelse 2018-07-16
    • Hei, Tusen hjertelig takk for denne knall tilbakemeldingen! Vi er ypperst fornøyde over å se at akkurat ditt opphold var hyggelig og at dere fikk den velkomsten dere ønsket. Vi ønsker jo nemlig at våre gjester skal ha et positivt inntrykk samt hatt et behagelig opphold. Vi ønsker deg mer en velkommen tilbake i fremtiden. Med vennlig hilsen, MayHelen Midtrud Service Manager

  • "Fint hotel"

    • Anmeldt: 2015-10-24
    • Rejsetype: Forretning
  • Rent og enkelt indrettet. God morgenmad, Strygejern og kaffebrygger på værelset er to rigtig gode ting, når man er på forretningsrejse. Underligt billig farvebelysning i sengegavlen trække dog lidt ned i den i øvrigt positive oplevele. Beliggenheden er særdeles central. Let at gå til og fra Flytoget og til og fra centrum

    • tripadvisor-rating
      Værelser
    • tripadvisor-rating
      Værdi
    • tripadvisor-rating
      Søvnkvalitet
    • tripadvisor-rating
      Sted
    • tripadvisor-rating
      Renlighed
    • tripadvisor-rating
      Service
  • "Stærkt anbefale"

    • Anmeldt: 2018-10-07
    • Rejsetype: Rejse med vennerne
  • Placeringen er gåafstand til alt. Personalet her er meget hjælpsomme og venlige. Mit værelse havde en meget behagelig king size seng omgivet af sjove flerfarvede neonlys. Mit værelse var en god størrelse og forsynet alt, hvad jeg havde brug for. Jeg arbejder på et high end luksushotel, og når jeg siger, jeg virkelig kunne lide dette hotel, er det et stort kompliment til dem.

    • tripadvisor-rating
      Værelser
    • tripadvisor-rating
      Værdi
    • tripadvisor-rating
      Søvnkvalitet
    • tripadvisor-rating
      Sted
    • tripadvisor-rating
      Renlighed
    • MayHelenM1, Manager hos Park Inn by Radisson Oslo, svarede på denne anmeldelse 2018-10-08
    • Hi Tigergemm, Wow, what can I say? Other than thank you! We're honored to have guests review and rate their experience as this is truly invaluable for us. We appreciate the time you took to write this and your time with us. We have a dedicated team here at this hotel that all understand that a little goes a long way and we're proud of all their efforts to better the overall guest experience with everyone visiting. Oslo is a beautiful city and I truly hope you got to see all the major sights and were well treated all around. You are more than welcome to return in the future to come: Oslo has a lot to offer. All the best, MayHelèn Midtrud Service Manager

Se alle anmeldelser på TripAdvisor

Disse anmeldelser er subjektive holdninger fra individuelle rejsende og ikke fra TripAdvisor LLC eller deres partnere.

© 2014 TripAdvisor LLC