TripAdvisor-vurdering fra rejsende

tripadvisor rating 4.0 1442 anmeldelser
Ligger nr. 39 af 107 hoteller i Oslo

Vurdering fra rejsende

Fremragende
406
Meget godt
716
Gennemsnitligt
229
Dårligt
51
Forfærdeligt
40

Type rejsende

Business
294
Couples
568
Solo travel
102
Family
216
Friends getaway
170

Opsummering af vurderinger

Location
4.5
Sleep Quality
4.0
Rooms
4.0
Service
4.0
Value
4.0
Cleanliness
4.5

Råd fra rejsende, så du kan vælge det rigtige værelse

  • 316 if you like scenic concrete walls! (anashenwrath)
    3.0
    2022-07-04
  • AVOID all rooms ending on 26 all floors if you value fresh air or temperatures under 25 C when you sleep! (Xacos)
    2.0
    2022-04-07
  • Be aware that there is no other parking in central Oslo than the parking houses! (reijob)
    4.0
    2021-09-20
  • Avoid rooms near the lift (haygroupie)
    3.0
    2020-02-13
  • Any room but the 7th floor. (MikeNottm)
    4.0
    2019-11-03

Anmeldelser fra rejsende

  • "Dejlig central overnatning"

  • tripadvisor rating 5.0
    • Anmeldt: 2022-07-04
    • Rejsetype: Par
  • Placeret centralt i Oslo er der altid kort afstand til transport, museer og restauranter. Hotellet er moderne og velfungerende med en rigtig god morgenbuffet til en fair pris i forhold til kvaliteten.

    • 5.0
      Værelser
    • 4.0
      Værdi
    • 5.0
      Søvnkvalitet
    • 5.0
      Sted
    • 5.0
      Renlighed
    • 4.0
      Service
  • "Hyggelig"

  • tripadvisor rating 5.0
    • Anmeldt: 2017-12-31
    • Rejsetype: Par
  • Det var hyggelig personale og hyggelig værelse. Hotellet ligger godt i forhold til seværdigheder midt i Oslo centrum. Det var ikke langt til aker brygge, hvor vi spiste. Vi spiste også på en indisk, det var også hyggelig og god mad. Kan kun anbefale dette hotel og denne by.

    • 5.0
      Værelser
    • 5.0
      Værdi
    • 5.0
      Søvnkvalitet
    • 5.0
      Sted
    • 5.0
      Renlighed
    • 1.0
      Service
    • MayHelen M, Manager hos Park Inn by Radisson Oslo, svarede på denne anmeldelse 2018-01-04
    • Kjære Anne E, Tusen takk for at du valgte vårt hotell for ditt opphold i Oslo. Vi setter stor pris på at våre gjester tar seg tiden å legge igjen en tilbakemelding lik denne da vi er sikre på at denne vil være til stor hjelp for mange som skal velge sitt neste opphold i byen. Oslo har stadig flere attraksjoner å by på og flotte restauranter i gå-avstand fra hotellet. Vi håper på gleden av å ønske deg velkommen igjen på nyåret. Med vennlig hilsen, MayHelèn Midtrud Service Manager

  • "Meget centralt hotel"

  • tripadvisor rating 5.0
    • Anmeldt: 2015-08-30
    • Rejsetype: Rejse med vennerne
  • Park Inn Hotel har en meget centralt beliggenhed , tæt til mange særværdigheder og gode restauranter. Det er let at komme rundt omkring.Personaler er meget venlige og hjælpsom. Gode, enkelt og hurtig indcheckning og udcheckning. Meget tilfredstillende ophold.

    • 5.0
      Værelser
    • 5.0
      Værdi
    • 5.0
      Søvnkvalitet
    • 5.0
      Sted
    • 5.0
      Renlighed
    • 5.0
      Service
    • ParkInnOslo, General Manager hos Park Inn by Radisson Oslo, svarede på denne anmeldelse 2015-09-02
    • Dear Changi48, Thank you for your amazing review! We hope your travels bring you back to Park Inn and Oslo very soon! All the best, hakon.gjerde@parkinn.com

  • "God placering"

  • tripadvisor rating 4.0
    • Anmeldt: 2022-06-08
    • Rejsetype: Par
  • Meget god placering. Værelse på 7 sal er lidt småt men fint med altan i godt vejr. Mangler mulighed for at pakke ud. Trin til altan meget højt. Morgenmad middel :Bacon og brød ikke i top. De har Is men fryser næsten tom. Bruseslange utæt - givet besked til reception. Rum 719

  • "En enkel overnatning ifm DFDS cruise"

  • tripadvisor rating 4.0
    • Anmeldt: 2022-02-11
    • Rejsetype: Familie
  • Centralt beliggende standard hotel. Opfyldte vore basale krav til en enkel overnatning (4 voksne). Morgenmaden var glimrende og med stort udvalg af både varmt og koldt. Vi havde booket standard dobbeltværelser og disse værelser havde absolut ingen udsigt. Hvis vi havde fået tilbudt at opgradere mod en mindre merbetaling, havde vi nok takket ja.

    • 4.0
      Værelser
    • 4.0
      Værdi
    • 5.0
      Søvnkvalitet
    • 4.0
      Sted
    • 4.0
      Renlighed
    • 5.0
      Service
    • Sara Janitz, Gjestetjenester/resepsjon hos Park Inn by Radisson Oslo, svarede på denne anmeldelse 2022-02-21
    • Kjære Gjest, Tusen takk for din tilbakemelding vedrørende oppholdet ditt på Park Inn by Radisson Oslo. Vi er glade for å høre at du likte oppholdet ditt hos oss. Angående rom oppdatering så skal jeg ta det med vpre kolleger, av og til så er det ikke noe Superior rom tilgjengelig for å tilby, men vi kommer til å analysere situasjonen og prøver å forbedre oss hele tiden. Vi håper vi kan ønske deg velkommen tilbake til hotellet vårt en gang i nær fremtid. Ikke nøl med å ta kontakt med oss dersom vi kan være til ytterligere hjelp. Vennlig hilsen Park Inn by Radisson Oslo

Se alle anmeldelser på TripAdvisor

Disse anmeldelser er subjektive holdninger fra individuelle rejsende og ikke fra TripAdvisor LLC eller deres partnere.

© 2014 TripAdvisor LLC