تقييمات المسافرين على TripAdvisor

123 تعليقات
يحتل المرتبة 3 من 20 فنادق في أوردو
"‪‪Certificate of Excellence‬‬ 2019" ‪‪Certificate of Excellence‬‬ 2019

نوع المسافر

ممتاز
75
جيد جدًا
23
متوسط
14
سيء
7
سيء جدًا
4

تقييمات المسافر

الأعمال
54
زوجان
11
مسافر بمفرده
7
العائلة
38
عطلة مع الأصدقاء
8

ملخص التقييم

الموقع
4.5
جودة أماكن النوم
4.5
الغرف
4.5
الخدمة
4.0
القيمة
4.0
النظافة
4.5

أحدث تعليقات المسافرين

  • "فندق رائع وهادى"

    • تمت المراجعة: 2018-07-31
    • نوع الرحلة: العائلة
  • فندق رائع وهادى وانصح الجميع بالإقامة فيه فجميع فنادق الراديسون بلو تستحق السكن فيها فهي تقدم خدمات راقية على مستوى العالم فإليكم في فنادقهم متعه لا تقارن بالأسماء الأخرى جرب وتعرف السبب اتمنى لهم التوفيق

    • tripadvisor-rating
      الغرف
    • tripadvisor-rating
      القيمة
    • tripadvisor-rating
      جودة أماكن النوم
    • tripadvisor-rating
      الموقع
    • tripadvisor-rating
      النظافة
    • tripadvisor-rating
      الخدمة
    • استجاب RadissonBlu_Ordu, Guest Relations Officer في ‪Radisson Blu Hotel, Ordu‬, لهذا التعليق 2018-09-16
    • Dear Sir/Madam, Thank you so much for choosing to stay at Radisson Blu Ordu. We’re so happy that you really enjoyed your stay and took the time to share your experiences. We appreciate every single comment you made. We are all looking forward to welcoming you back in the near possible time We hope to see you again very soon. Best Regards

  • "Thank you radisson blu hotel,Ordu"

    • تمت المراجعة: 2019-02-01
    • نوع الرحلة: العائلة
  • We have spend a 2 days at your hotel and it was the first time we visit the city we enjoy the trip and your hotel view and the Hotel facilities Accept the reception stuff spicealy fist when we come as I mentioned in your Referendum question which I make before but then the next day stuff was better( I'll be pleased if that was like this from the beginning)Any way we wish you a more professional business and much success Thank you

    • tripadvisor-rating
      الغرف
    • tripadvisor-rating
      القيمة
    • tripadvisor-rating
      جودة أماكن النوم
    • tripadvisor-rating
      الموقع
    • tripadvisor-rating
      النظافة
    • tripadvisor-rating
      الخدمة
    • استجاب RadissonBlu_Ordu, Konuk İlişkileri Müdürü في ‪Radisson Blu Hotel, Ordu‬, لهذا التعليق 2019-03-13
    • Dear Sir/Madam, Thank you so much for choosing to stay at Radisson Blu Ordu. We’re so happy that you enjoyed your stay and took the time to share your experiences. We appreciate every single comment you made. We are all looking forward to welcoming you back in the near possible time. We’ll take all comments seriously to improve our service. We hope to see you again very soon. Best Regards,

  • "Manzaranın hakkını veren bir otel"

    • تمت المراجعة: 2019-01-06
    • نوع الرحلة: العائلة
  • İlk kez konakladigim ordu da güzel bir gece geçirdiğim bu otel de konakladigim bu otel de tekrar konaklamak için fırsat kolluyorum güler yüzlü personel işini severek yaptığını hissettiriyor şahane manzaralı odalarında keyifle kalıyorsunuz tertemiz içiniz rahat olsun

    • tripadvisor-rating
      الغرف
    • tripadvisor-rating
      القيمة
    • tripadvisor-rating
      جودة أماكن النوم
    • tripadvisor-rating
      الموقع
    • tripadvisor-rating
      النظافة
    • tripadvisor-rating
      الخدمة
    • استجاب RadissonBlu_Ordu, Konuk İlişkileri Müdürü في ‪Radisson Blu Hotel, Ordu‬, لهذا التعليق 2019-03-13
    • Değerli Misafirimiz, Radisson Blu Hotel Ordu’yu tercih ettiğiniz için çok teşekkür ederiz. Bilmenizi isteriz ki sizin yorumlarınız kendimizi geliştirmemiz açısından son derece önemlidir. Keyifli bir konaklama geçirdiğinizi duymak bizleri son derece memnun etti. Umarız ilerleyen tarihlerde sizleri tekrar otelimizde misafir etme şansına sahip oluruz. Saygılarımızla

  • "Baska otel bakmaya gerek yok."

    • تمت المراجعة: 2019-01-03
    • نوع الرحلة: زوجان
  • Orduda gidebilecegimiz bircok otel arasindan sectigimizde acama ucret olarak daha düşük bir baska otel mi secsek diye dusunuyorduk ancak otele girdigimiz andan itibaren hak ettigini dusunuyorum. Bizi karsilayan kalben bey ilk anda otele isinmamizi sagladi. Hersey harikaydi tesekkurler

    • tripadvisor-rating
      الغرف
    • tripadvisor-rating
      القيمة
    • tripadvisor-rating
      جودة أماكن النوم
    • tripadvisor-rating
      الموقع
    • tripadvisor-rating
      النظافة
    • tripadvisor-rating
      الخدمة
    • استجاب RadissonBlu_Ordu, Konuk İlişkileri Müdürü في ‪Radisson Blu Hotel, Ordu‬, لهذا التعليق 2019-03-13
    • Değerli Misafirimiz, Radisson Blu Hotel Ordu’yu tercih ettiğiniz için çok teşekkür ederiz. Bilmenizi isteriz ki sizin yorumlarınız kendimizi geliştirmemiz açısından son derece önemlidir. Keyifli bir konaklama geçirdiğinizi duymak bizleri son derece memnun etti. Umarız ilerleyen tarihlerde sizleri tekrar otelimizde misafir etme şansına sahip oluruz. Saygılarımızla

  • "Ordu da kalınacak otel..."

    • تمت المراجعة: 2018-12-06
    • نوع الرحلة: الأعمال
  • Fiyat - performans açısından bakıldığında güzel bir otel, yüzme havuzu sauna ve hamamı ise gayet temiz ve kullanışlı, bölgedeki oteller arasında kalınacak en güzel otellerden bir tanesi.tavsiye edilir.

    • tripadvisor-rating
      الغرف
    • tripadvisor-rating
      القيمة
    • tripadvisor-rating
      جودة أماكن النوم
    • tripadvisor-rating
      الموقع
    • tripadvisor-rating
      النظافة
    • استجاب RadissonBlu_Ordu, Konuk İlişkileri Müdürü في ‪Radisson Blu Hotel, Ordu‬, لهذا التعليق 2018-12-07
    • Değerli Misafirimiz, Radisson Blu Hotel Ordu’yu tercih ettiğiniz için çok teşekkür ederiz. Bilmenizi isteriz ki sizin yorumlarınız kendimizi geliştirmemiz açısından son derece önemlidir. Keyifli bir konaklama geçirdiğinizi duymak bizleri son derece memnun etti. Umarız ilerleyen tarihlerde sizleri tekrar otelimizde misafir etme şansına sahip oluruz. Saygılarımızla

شاهد جميع التعليقات على TripAdvisor

تمثل هذه التعليقات آراءً شخصية للمسافرين الأفراد وليس رأي شركة TripAdvisor LLC أو رأي شركائها.

© 2014 TripAdvisor LLC