Beoordeling van reizigers op TripAdvisor

tripadvisor rating 4.0 204 reviews
Geclassificeerd als #93 van 213 hotels in Brussels
"GreenLeader Silver" GreenLeader Silver

Beoordeling van reizigers

Uitstekend
98
Erg goed
48
Gemiddeld
19
Slecht
22
Vreselijk
18

Soort reiziger

Business
34
Couples
57
Solo travel
6
Family
44
Friends getaway
11

Beoordelingsoverzicht

Location
4.5
Sleep Quality
4.0
Rooms
4.0
Service
4.0
Value
3.5
Cleanliness
4.5

Tips van reizigers om u te helpen de juiste kamer te kiezen

  • Only good thing with the property is that it is on the center. Easy to walk central points. (DenizErsoy)
    2.0
    2022-10-26
  • be aware that some rooms face roofed courtyard which means you can't get fresh air in the room (Mads P)
    3.0
    2022-09-14
  • book else where!!! (Snamxlik)
    1.0
    2022-08-14
  • If you are looking for a hotel to stay in the very center of Brussels, where everything is practically walking distance away, then stay here (anna k)
    5.0
    2022-08-04
  • Do not stay at this hotel and take your business somewhere where staff can act respectfully. (SarahParisLyon)
    1.0
    2021-11-18

Reviews van reizigers

  • "Super hotel in mooie locatie"

  • tripadvisor rating 5.0
    • Beoordeeld: 2022-10-07
    • Reistype: Gezinnen
  • Super hotel en schone hotel kamers. Goede service bij receptie en bij FPA, room service. Eigen ondergrondse parkeergarage. Centraal in Brussel centrum... en wat mooi is, dat het goede prijs/kwaliteit hotel is met goede service en hoop dat het ook zo zal blijven op lang termijn.

    • 5.0
      Kamers
    • 4.0
      Prijs/kwaliteit
    • 5.0
      Slaapkwaliteit
    • 5.0
      Locatie
    • 5.0
      Hygiëne
    • 5.0
      Service
  • "Weekeinde Brussel voor Coldplay concert"

  • tripadvisor rating 5.0
    • Beoordeeld: 2022-08-09
    • Reistype: Stellen
  • Een fantastisch hotel in het centrum van Brussel. Wij zij met de trein naar Brussel gegaan en vanaf het centraal station is het zelfs met de koffers goed te lopen. Wij hadden een comfort executive room geboekt en deze was van alle gemakken voorzien. Twee flessen Spa blauw en iedere avond kreeg je 2 kleine flesjes. Dan werden ook eventueel gebruikte handdoeken opgeruimd en je bed klaargemaakt voor de nacht. Op de kamer bevind zich een koelkast, een Nespresso koffieapparaat (met iedere dag nieuwe koffie cups) en een water koker. Ook een strijkplank…. Maar…. Wij hebben vakantie hè? Omdat wij een executive kamer hadden geboekt mochten wij ook gebruik van de lounge op de 7e verdieping. Wat een oase van rust. Heerlijk om daar onder het genot van een drankje (echt alles staat er!) een boekje te lezen. Ook heerlijke patisserie en andere heerlijkheden. De bedden zijn top. Niet te hard en niet te zacht en voldoende (3!) kussens lagen op het bed. Iedereen is erg aardig, de dames van de housekeeping, de medewerkers van het ontbijt buffet en de incheck. Alles is heel proper en hygiënisch. Zelfs onder het bed lag niets…. Liet natuurlijk een dopje vallen…. Wij komen hier absoluut terug! Inmiddels een account aangemaakt voor Radisson.

  • "Lange tijd niet zo gevoeld in een hotel!"

  • tripadvisor rating 5.0
    • Beoordeeld: 2021-11-20
    • Reistype: Zaken
  • Werkelijk "ouderwets" excellent, met erg goed comfort niveau, zeer attentie vol personeel en al die kleine zaken die een hotel zo aantrekkelijk maken: koffiezet met voldoende capsules, zeer goed slofjes, alle materiaal op de badkamer t.e.m. badzout (behalve een tandenborstel ... en dat was ik nu toch vergeten...), ... Goed ontbijt. Goede covid-preventie regels. Prachtig de centrale zone met daglicht via de enorme glazen koepel. Ook prachtig de middeleeuwse stadswal geïntegreerd in de constructie! Perfect? Neen, toch niet: 1/ Bij het registreren had ik toch wat meer kennis van het Nederlands verwacht (ikzelf spreek vlot 4 talen, in zo'n hotel moet met name zo'n hotel toch voldoen aan de standaarden). 2/ Meerdere hier producten bij het ontbijt, inclusief op bestelling. Laat dan aub die slechte roerei mengeling op basis van de verplichte pasta of zo weg! 3/ Toilet op mijn kamer liep langzaam leeg zonder bij te vullen. 4/ Ramen kunnen niet open. Maar dat zijn details in vergelijking met de aangeboden kwaliteit!

    • 3.0
      Prijs/kwaliteit
    • 5.0
      Locatie
    • 4.0
      Service
    • Olivier Behiels, Service clients/Réception van Radisson Collection Hotel, Grand Place Brussels, reageerde op deze beoordeling 2022-03-30
    • Beste Philip P, We zouden u willen bedanken om de tijd te hebben genomen om uw comentaar achter te laten betreffende uw verblijf in ons hotel. We proberen dagelijks het nodige te doen om onze kwaliteit op top te houden en zo onze gasten een goede ervaring aan te bieden. Dankzij uw comentaar kunnen we daar nog verschillende dingens verbeteren. Hopelijk krijgen we de kans om u in de toekomst weer te verwelkomen. Met vriendelijke groet, Olivier, namens het Radisson Collection Hotel, Grand Place Brussels

  • "perfect hotel"

  • tripadvisor rating 5.0
    • Beoordeeld: 2021-11-15
    • Reistype: Stellen
  • super centraal gelegen in Brussel. Perfect hotel in combinatie met parkeergarage ernaast. Kwaliteit die je bij elke Radisson herkend . Korting gekregen op het diner en een kamerupgrade ivm clubmember bij Radisson.

    • 5.0
      Kamers
    • 5.0
      Prijs/kwaliteit
    • 5.0
      Slaapkwaliteit
    • 5.0
      Locatie
    • 5.0
      Hygiëne
    • 5.0
      Service
    • Olivier Behiels, Service clients/Réception van Radisson Collection Hotel, Grand Place Brussels, reageerde op deze beoordeling 2022-03-29
    • Beste hbbudak, We zouden u willen bedanken om de tijd te hebben genomen om uw comentaar achter te laten betreffende uw verblijf in ons hotel. We proberen dagelijks het nodige te doen om onze kwaliteit op top te houden en zo onze gasten een goede ervaring aan te bieden. Hopelijk krijgen we de kans om u in de toekomst weer te verwelkomen. Met vriendelijke groet, Olivier, namens het Radisson Collection Hotel, Grand Place Brussels

  • "Efficiënt hotel in hartje Brussel"

  • tripadvisor rating 5.0
    • Beoordeeld: 2021-09-27
    • Reistype: Stellen
  • Zeer centraal gelegen, De auto kan vlot geparkeerd blijven in hotelgarage. De kamers zijn zeer stil, geen buitengeluiden te horen. Personeel efficiënt. Uitstekende uitvalsbasis voor een citytrip Brussel.

    • 4.0
      Kamers
    • 3.0
      Prijs/kwaliteit
    • 5.0
      Slaapkwaliteit
    • 5.0
      Locatie
    • 4.0
      Hygiëne
    • 4.0
      Service
    • Olivier Behiels, Guest Services / Front Office van Radisson Collection Hotel, Grand Place Brussels, reageerde op deze beoordeling 2021-10-03
    • Beste lucenhilde2021, Bedankt voor je feedback over je verblijf bij Radisson Collection Grand Place Brussels. We zijn blij om te horen dat je van je verblijf hebt genoten en hopen je in de nabije toekomst weer in ons hotel te mogen verwelkomen. Neem gerust contact met ons op als we je verder nog van dienst kunnen zijn. Met vriendelijke groet, Radisson Collection Grand Place Brussels

Bekijk alle reviews op TripAdvisor

Deze reviews zijn subjectieve meningen van individuele reizigers en niet van TripAdvisor LLC of haar partners.

© 2014 TripAdvisor LLC