Beoordeling van reizigers op TripAdvisor

tripadvisor rating 4.0 113 reviews
Geclassificeerd als #84 van 211 hotels in Brussels
GreenLeader Silver Travelers Choice 2022

Beoordeling van reizigers

Uitstekend
67
Erg goed
25
Gemiddeld
6
Slecht
10
Vreselijk
5

Soort reiziger

Business
19
Couples
34
Solo travel
2
Family
26
Friends getaway
7

Beoordelingsoverzicht

Location
4.5
Sleep Quality
4.5
Rooms
4.5
Service
4.5
Value
4.0
Cleanliness
4.5

Tips van reizigers om u te helpen de juiste kamer te kiezen

  • Do not stay at this hotel and take your business somewhere where staff can act respectfully. (SarahParisLyon)
    1.0
    2021-11-18
  • Cross the street to have some food at Wolf, the food court. (Haissi)
    4.0
    2021-10-03
  • The hotel is perfectly located in the city center, close to the grand place (5 min walking) and to the main shopping streets. (CamillaMagg)
    5.0
    2021-06-27

Reviews van reizigers

  • "Lange tijd niet zo gevoeld in een hotel!"

  • tripadvisor rating 5.0
    • Beoordeeld: 2021-11-20
    • Reistype: Zaken
  • Werkelijk "ouderwets" excellent, met erg goed comfort niveau, zeer attentie vol personeel en al die kleine zaken die een hotel zo aantrekkelijk maken: koffiezet met voldoende capsules, zeer goed slofjes, alle materiaal op de badkamer t.e.m. badzout (behalve een tandenborstel ... en dat was ik nu toch vergeten...), ... Goed ontbijt. Goede covid-preventie regels. Prachtig de centrale zone met daglicht via de enorme glazen koepel. Ook prachtig de middeleeuwse stadswal geïntegreerd in de constructie! Perfect? Neen, toch niet: 1/ Bij het registreren had ik toch wat meer kennis van het Nederlands verwacht (ikzelf spreek vlot 4 talen, in zo'n hotel moet met name zo'n hotel toch voldoen aan de standaarden). 2/ Meerdere hier producten bij het ontbijt, inclusief op bestelling. Laat dan aub die slechte roerei mengeling op basis van de verplichte pasta of zo weg! 3/ Toilet op mijn kamer liep langzaam leeg zonder bij te vullen. 4/ Ramen kunnen niet open. Maar dat zijn details in vergelijking met de aangeboden kwaliteit!

    • 3.0
      Prijs/kwaliteit
    • 5.0
      Locatie
    • 4.0
      Service
    • Olivier Behiels, Service clients/Réception van Radisson Collection Hotel, Grand Place Brussels, reageerde op deze beoordeling 2022-03-30
    • Beste Philip P, We zouden u willen bedanken om de tijd te hebben genomen om uw comentaar achter te laten betreffende uw verblijf in ons hotel. We proberen dagelijks het nodige te doen om onze kwaliteit op top te houden en zo onze gasten een goede ervaring aan te bieden. Dankzij uw comentaar kunnen we daar nog verschillende dingens verbeteren. Hopelijk krijgen we de kans om u in de toekomst weer te verwelkomen. Met vriendelijke groet, Olivier, namens het Radisson Collection Hotel, Grand Place Brussels

  • "perfect hotel"

  • tripadvisor rating 5.0
    • Beoordeeld: 2021-11-15
    • Reistype: Stellen
  • super centraal gelegen in Brussel. Perfect hotel in combinatie met parkeergarage ernaast. Kwaliteit die je bij elke Radisson herkend . Korting gekregen op het diner en een kamerupgrade ivm clubmember bij Radisson.

    • 5.0
      Kamers
    • 5.0
      Prijs/kwaliteit
    • 5.0
      Slaapkwaliteit
    • 5.0
      Locatie
    • 5.0
      Hygiëne
    • 5.0
      Service
    • Olivier Behiels, Service clients/Réception van Radisson Collection Hotel, Grand Place Brussels, reageerde op deze beoordeling 2022-03-29
    • Beste hbbudak, We zouden u willen bedanken om de tijd te hebben genomen om uw comentaar achter te laten betreffende uw verblijf in ons hotel. We proberen dagelijks het nodige te doen om onze kwaliteit op top te houden en zo onze gasten een goede ervaring aan te bieden. Hopelijk krijgen we de kans om u in de toekomst weer te verwelkomen. Met vriendelijke groet, Olivier, namens het Radisson Collection Hotel, Grand Place Brussels

  • "Efficiënt hotel in hartje Brussel"

  • tripadvisor rating 5.0
    • Beoordeeld: 2021-09-27
    • Reistype: Stellen
  • Zeer centraal gelegen, De auto kan vlot geparkeerd blijven in hotelgarage. De kamers zijn zeer stil, geen buitengeluiden te horen. Personeel efficiënt. Uitstekende uitvalsbasis voor een citytrip Brussel.

    • 4.0
      Kamers
    • 3.0
      Prijs/kwaliteit
    • 5.0
      Slaapkwaliteit
    • 5.0
      Locatie
    • 4.0
      Hygiëne
    • 4.0
      Service
    • Olivier Behiels, Guest Services / Front Office van Radisson Collection Hotel, Grand Place Brussels, reageerde op deze beoordeling 2021-10-03
    • Beste lucenhilde2021, Bedankt voor je feedback over je verblijf bij Radisson Collection Grand Place Brussels. We zijn blij om te horen dat je van je verblijf hebt genoten en hopen je in de nabije toekomst weer in ons hotel te mogen verwelkomen. Neem gerust contact met ons op als we je verder nog van dienst kunnen zijn. Met vriendelijke groet, Radisson Collection Grand Place Brussels

  • "Goeie ervaring in Rodisson Collection hotel ik gaaf 9 voor alles"

  • tripadvisor rating 5.0
    • Beoordeeld: 2021-08-20
    • Reistype: Gezinnen
  • Super goeie hotel ik kom zeker nog een keer daar als weer reizen naar Brussel . Ik wil weten waar nog Rodisson Collection Bestand want ik heb nog nooit gezien dat naam hotel . Ik wil over die ontbijt van hotel zeggen was super goed en die personeel van hotel zeer vriendelijke mensen

    • 4.0
      Kamers
    • 4.0
      Prijs/kwaliteit
    • 5.0
      Slaapkwaliteit
    • 5.0
      Locatie
    • 4.0
      Hygiëne
    • 5.0
      Service
    • Olivier Behiels, Guest Services / Front Office van Radisson Collection Hotel, Grand Place Brussels, reageerde op deze beoordeling 2021-10-03
    • Beste walli2021, We zouden u willen bedanken om de tijd te hebben genomen om uw comentaar achter te laten betreffende uw verblijf in ons hotel. We proberen dagelijks het nodige te doen om onze kwaliteit op top te houden en zo onze gasten een goede ervaring aan te bieden. U kunt terecht op onze website om alle hotels van onze merk terug te vinden. Hopelijk krijgen we de kans om u in de toekomst weer te verwelkomen. Met vriendelijke groet, Olivier, namens het Radisson Collection Hotel, Grand Place Brussels

  • "Mooi gelegen, comfortabel hotel"

  • tripadvisor rating 4.0
    • Beoordeeld: 2022-02-04
    • Reistype: Stellen
  • Dit hotel is gelegen op 5’ wandelen van de Grote markt en tevens van het centraal station, gelegen in het centrum van Brussel. Kamers zijn van een hogere prijsklasse maar zijn dit ook meer dan waard. Uw wagen kunt U onder het hotel parketen voor 25 euro/dag. Het uitstekend ontbijt is in buffet vorm. Kamers zijn supper uitgerust, voldoende groot. Het personeel doet zijn best om er op een vriendelijke manier elke wens te voldoen voor hun gasten. Vlotte check inn, vlotte check out en Pedro van de FO maakte de rest van mijn dag goed.

    • Olivier Behiels, Service clients/Réception van Radisson Collection Hotel, Grand Place Brussels, reageerde op deze beoordeling 2022-03-30
    • Beste 807willemc, We zouden u willen bedanken om de tijd te hebben genomen om uw comentaar achter te laten betreffende uw verblijf in ons hotel. We proberen dagelijks het nodige te doen om onze kwaliteit op top te houden en zo onze gasten een goede ervaring aan te bieden. Ik heb ondertussen uw comentaar meegedeeld aan Pedro! Hopelijk krijgen we de kans om u in de toekomst weer te verwelkomen. Met vriendelijke groet, Olivier, namens het Radisson Collection Hotel, Grand Place Brussels

Bekijk alle reviews op TripAdvisor

Deze reviews zijn subjectieve meningen van individuele reizigers en niet van TripAdvisor LLC of haar partners.

© 2014 TripAdvisor LLC