Beoordeling van reizigers op TripAdvisor

tripadvisor rating 4.0 2149 reviews
Geclassificeerd als #8 van 14 hotels in Spa

Beoordeling van reizigers

Uitstekend
719
Erg goed
902
Gemiddeld
330
Slecht
140
Vreselijk
59

Soort reiziger

Business
163
Couples
1299
Solo travel
50
Family
277
Friends getaway
175

Beoordelingsoverzicht

Location
4.5
Sleep Quality
4.0
Rooms
4.0
Service
4.0
Value
4.0
Cleanliness
4.0

Tips van reizigers om u te helpen de juiste kamer te kiezen

  • If you like to have dinner in one of the Spa restaurants, better to make reservation (Marina A)
    5.0
    2021-10-18
  • Give yourself enough time to check in. At around 3pm you could wait for up to an hour. (simgreen84)
    3.0
    2021-06-13
  • Avoid suites..they are not the real suites you would see in a 4 star hotel..they just plug two rooms into one. (hugorX3668RF)
    1.0
    2020-11-01
  • try to avoid a room at the street as the rooms near the garden are more quiet. (emile r)
    3.0
    2017-12-17
  • Ask for a room in the renovated part. Worthwhile paying for a superior room. (sophiepeeters78b)
    2.0
    2017-08-12

Reviews van reizigers

  • "rust"

  • tripadvisor rating 5.0
    • Beoordeeld: 2022-10-31
    • Reistype: Gezinnen
  • we vonden de rust die mijn vriend en ik zochten , de mooie omgeving nodigde uit om een ochtendwandeling te doen Het hotel ligt op een zeer mooie locatie binnen komen gaf ons al rust door de receptioniste die alles goed heeft uitgelgd super ervaring

    • 5.0
      Kamers
    • 5.0
      Prijs/kwaliteit
    • 5.0
      Slaapkwaliteit
    • 5.0
      Locatie
    • 5.0
      Hygiëne
    • 5.0
      Service
    • Hotel- cmanager, Owner van Radisson Blu Balmoral Hotel, Spa, reageerde op deze beoordeling 2022-11-02
    • Beste Hilde, Hartelijk dank voor deze positieve feedback. Wat fijn dat we jullie konden bekoren met onze rustige omgeving. Het doet ons plezier dat jullie ook onze receptioniste in de bloemetjes zetten, we zullen jullie compliment zeker doorgeven! Vriendelijke groeten en graag tot een volgende keer, Team Radisson Blu Balmoral, SPA +32 87 792141 - info.spa@radissonblu.com

  • "Fijn hotel met heerlijke spa"

  • tripadvisor rating 5.0
    • Beoordeeld: 2022-09-29
    • Reistype: Stellen
  • Een fijn hotel met heerlijk zwembad, sauna en hammam. Mooie kamer met balkon en goede nachtrust. Het ontbijt had iets uitgebreider en gevarieerder gemogen. Wij waren er 3 nachten en hebben het hotel over het algemeen als erg goed en rustig ervaren.

    • 5.0
      Kamers
    • 5.0
      Prijs/kwaliteit
    • 5.0
      Slaapkwaliteit
    • 4.0
      Locatie
    • 5.0
      Hygiëne
    • 5.0
      Service
    • Hotel- cmanager, Owner van Radisson Blu Balmoral Hotel, Spa, reageerde op deze beoordeling 2022-10-04
    • Beste Moontje, Bedankt voor deze review. Het verheugt ons te lezen dat jullie in onze spa en ons hotel helemaal tot rust zijn kunnen komen en dat jullie dus ook genoten hebben van een aangenaam verblijf. We noteren jullie feedback in verband met het ontbijt en bekijken hoe we dit kunnen verbeteren. Een volgende keer verwelkomen we jullie graag opnieuw. Met vriendelijke groeten, Team Radisson Blu Balmoral, SPA +32 87 792141 - info.spa@radissonblu.com

  • "Verblijf Augustus 2022"

  • tripadvisor rating 5.0
    • Beoordeeld: 2022-08-08
    • Reistype: Vakantie met vrienden
  • Zeer Aangenaam verblijf. Hotel ligt in een rustige omgeving en hygiëne in orde. Vriendelijk personeel. Spa zelf is ook prachtig, en ligt op 2,5 kilometer. We hebben daar ook een trailrun gedaan van Extratrail. Een echte aanrader.

    • 5.0
      Kamers
    • 4.0
      Prijs/kwaliteit
    • 4.0
      Slaapkwaliteit
    • 3.0
      Locatie
    • 5.0
      Hygiëne
    • 4.0
      Service
    • Hotel- cmanager, Owner van Radisson Blu Balmoral Hotel, Spa, reageerde op deze beoordeling 2022-08-10
    • Beste Jeroen, Hartelijk dank voor uw review. Het verheugt ons dat we u van dienst hebben kunnen zijn met onze nette kamers en gunstige ligging. Fijn om te lezen dat u de gastvrijheid van onze medewerkers heeft gewaardeerd. Het was een plezier jullie te mogen ontvangen en hopelijk tot een volgende keer. Met vriendelijke groeten, Team Radisson Blu Balmoral, SPA +32 87 792141 - info.spa@radissonblu.com

  • "Toch hebben we genoten"

  • tripadvisor rating 5.0
    • Beoordeeld: 2022-06-16
    • Reistype: Stellen
  • Voor mensen die van de trein komen vinden we dat er een shuttle dienst moet zijn .wij hebben alles te voet moeten doen vanaf het station.onze GPS op de telefoon stuurde ons door het bos met onze valies.

    • 5.0
      Kamers
    • 4.0
      Prijs/kwaliteit
    • 5.0
      Slaapkwaliteit
    • 3.0
      Locatie
    • 5.0
      Hygiëne
    • 3.0
      Service
    • Customer Support, Owner van Radisson Blu Balmoral Hotel, Spa, reageerde op deze beoordeling 2022-06-20
    • Beste gast, Fijn dat u de tijd nam uw beoordeling achter te laten. Het verheugt ons dat u heeft genoten van uw verblijf. Wat jammer dat u te voet door het bos moest met uw bagage. We geven u graag mee dat u vanaf het station met het openbaar vervoer in slechts 3 minuten aan het hotel staat. Met de bus hoeft u gewoon af te stappen aan de "Spa Balmoral" halte, net naast het hotel. Aarzel een volgende keer zeker niet om ons te bellen zodat wij u daarover kunnen informeren. Met vriendelijke groet en heel graag tot een volgende keer, Team Radisson Blu Balmoral, SPA +32 87 792141 - info.spa@radissonblu.com

  • "Geweldig goed hotel. Aan te raden."

  • tripadvisor rating 5.0
    • Beoordeeld: 2021-10-09
    • Reistype: Stellen
  • Ontspanning en huwelijksverjaardag.komen zekers terug. Zijn al heel vaak in het hotel Radisson Blu Balmoral geweest. Wij houden van dit hotel. De combinatie met Restaurants en wandelingen in Spa zijn de place to be. Aan te raden

    • 5.0
      Kamers
    • 5.0
      Prijs/kwaliteit
    • 5.0
      Slaapkwaliteit
    • 5.0
      Locatie
    • 5.0
      Hygiëne
    • 4.0
      Service
    • Radisson Blu Balmoral Spa, Marketing van Radisson Blu Balmoral Hotel, Spa, reageerde op deze beoordeling 2021-10-14
    • Beste Francois, Heel erg bedankt om de tijd te nemen om een review te schrijven over je verblijf in ons hotel. We appreciëren dit enorm. Wat fijn om te lezen dat het opnieuw een fijne ervaring was. Nogmaals proficiat met de huwelijksverjaardag. We hopen je in de toekomst nog vaker te mogen verwelkomen. Heel graag tot dan! Groeten, Team Radisson Blu Balmoral, Spa

Bekijk alle reviews op TripAdvisor

Deze reviews zijn subjectieve meningen van individuele reizigers en niet van TripAdvisor LLC of haar partners.

© 2014 TripAdvisor LLC