Beoordeling van reizigers op TripAdvisor

1724 beoordelingen
Geclassificeerd als #5 van 14 hotels in Spa

Soort reiziger

Uitstekend
606
Erg goed
775
Gemiddeld
238
Slecht
86
Vreselijk
19

Beoordeling van reizigers

Zaken
142
Stellen
1113
Soloreis
44
Gezinnen
233
Vakantie met vrienden
143

Beoordelingsoverzicht

Locatie
4.5
Slaapkwaliteit
4.0
Kamers
4.0
Service
4.5
Prijs/kwaliteit
4.0
Hygiëne
4.0

Tips van reizigers om u te helpen de juiste kamer te kiezen

  • Kamers aan de achterzijde , vooraan bevind zich een zeer druk rondpunt pal voor het hotel. Dat geeft s morgens heel wat drukte. (bettywillems)
    2.0
    2019-08-10
  • Zeer genieten van de keuken in het restaurant 's avonds. (ErwinD1959)
    3.0
    2019-04-23
  • Op sommige kamers schijnt teveel licht van spots. Vraag een kamer die van het kunstlicht verwijderd is. (Pascale V)
    4.0
    2019-04-03
  • Vraag naar rustig gelegen kamer. (lucie165)
    5.0
    2018-10-14
  • Badkuip alleen op aanvraag (in standaard kamer). (DirkFest)
    5.0
    2018-06-17

Recentste beoordelingen van reizigers

  • "sneeuwvakantie"

    • Beoordeeld: 2019-02-01
    • Reistype: Gezinnen
  • aangenaam hotel met zwembad en sauna's, uitgebreid ontbijt en verfijnd diner met heel goede wijnenhet was beter als iemand had uitgelegd hoe de verwarming en de lichten werkten bij het binnen komen van de kamer

    • tripadvisor-rating
      Kamers
    • tripadvisor-rating
      Prijs/kwaliteit
    • tripadvisor-rating
      Slaapkwaliteit
    • tripadvisor-rating
      Locatie
    • tripadvisor-rating
      Hygiëne
    • tripadvisor-rating
      Service
  • "Jammer."

    • Beoordeeld: 2018-12-26
    • Reistype: Stellen
  • Prijs/kwaliteit. Heel grote problerm met hygiene voor een 4* hotel. Wel top locatie. De welness gedeeld mag uitgebreid worden. Onbijt was lekker maar veel te weinig aangevuld. Om 9u30 komen ontbijten, elke keer moeten wachten voor iets aangevuld was. Mag veel verbeteren, teleurgesteld voor iemand die al in veel radisson hotels heb gelogeerd.

    • tripadvisor-rating
      Kamers
    • tripadvisor-rating
      Prijs/kwaliteit
    • tripadvisor-rating
      Slaapkwaliteit
    • tripadvisor-rating
      Locatie
    • tripadvisor-rating
      Hygiëne
    • tripadvisor-rating
      Service
    • Roosenboom_Patrik, Directeur général van Radisson Blu Balmoral Hotel, Spa, reageerde op deze beoordeling 2019-01-11
    • Beste klant, Bedankt om uw ervaring op tripadvisor te delen. Het spijt me te moeten lezen dat uw verblijf niet aan uw verwachtingen voldeed. Wij houden rekening met uw opmerkingen om ons te verbeteren. We hopen je weer te mogen verwelkomen. Graag tot ziens in Spa ! Patrik Roosenboom General Manager

  • "Mooie locatie maar verder viel het tegen"

    • Beoordeeld: 2018-12-13
    • Reistype: Zaken
  • De grootte vd kamer was perfect en bij binnenkomst leek het heel netjes. Eenmaal binnen en gedoucht te hebben viel het een na het ander op hoe slecht het onderhouden is. Verlichting valt gedeeltelijk uit bij het douchen, doucheslang was lek en spoot alle kanten op maar gelukkig was er een grote regendouche aan het plafond dus heb ik daar gebruik van gemaakt. De radiator die in de douche hing was lek, hing los en scheef dus heel voorzichtig de handdoek eraf gehaald. In alle hoeken van het plafond vd badkamer zat schimmel. De kraan vd wasbak zat er los en naast de kraan lagen haren vd vorige gasten.In de WC leek het of er simpelweg was schoongemaakt met een beetje glassex ofzo en er ontbrak zeep om daar de handen te kunnen wassen. Het leek erop of er lekkage was geweest in het plafond maar zijn vergeten het netjes af te werken en de wanden opnieuw te schilderen. Het zat vol met vegen en schoenafdrukken.Bij het opendoen vd gordijnen smorgens viel het meteen op dat er veel schimmel zat aan de binnenkant vd ramen en kozijnen.Al met al slecht onderhouden en schoongemaakt en niet wat ik gewend ben van Radisson...

    • tripadvisor-rating
      Kamers
    • tripadvisor-rating
      Prijs/kwaliteit
    • tripadvisor-rating
      Slaapkwaliteit
    • tripadvisor-rating
      Locatie
    • tripadvisor-rating
      Hygiëne
    • tripadvisor-rating
      Service
    • Roosenboom_Patrik, Directeur général van Radisson Blu Balmoral Hotel, Spa, reageerde op deze beoordeling 2019-01-11
    • Beste klant, Bedankt voor uw commentaar en verblijf. Het spijt me te moeten lezen dat uw verblijf niet aan uw verwachtingen voldeed. Wij houden rekening met uw opmerkingen qua netheid en onderhouden. Ik zal persoonlijk met onze team erover spreken. We hopen je weer te mogen verwelkomen. Met vriendelijke groeten, Patrik Roosenboom General Manager

  • "Beoordeling"

    • Beoordeeld: 2018-11-18
    • Reistype: Gezinnen
  • Heb er verder niets aan toe te voegen, vind dit gedeelte van de vragenlijst te verplichtend, als ik dit niet invul kan het niet verstuurd worden dus mijn advies is het verplichte karakter van dit veld te veranderen

    • tripadvisor-rating
      Kamers
    • tripadvisor-rating
      Prijs/kwaliteit
    • tripadvisor-rating
      Slaapkwaliteit
    • tripadvisor-rating
      Locatie
    • tripadvisor-rating
      Hygiëne
    • tripadvisor-rating
      Service
    • Roosenboom_Patrik, Directeur général van Radisson Blu Balmoral Hotel, Spa, reageerde op deze beoordeling 2018-11-23
    • Beste klant, Bedankt voor uw 5 sterren rating ! Graag tot ziens in Spa. Met vriendelijke groet, Patrik Roosenboom General Manager

  • "kindonvriendelijk hotel"

    • Beoordeeld: 2018-11-02
    • Reistype: Gezinnen
  • Hotel op zichzelf prima, maar gastvrijheid en vriendelijkheid daarover is heel ver te zoeken, DIT hotel is zeker geen aanrader en dat zal ik dan ook nooit doen. Ik heb alles beschreven in de eerderebeoordeling en kan en wil er niets meer aan toevoegen

    • tripadvisor-rating
      Kamers
    • tripadvisor-rating
      Prijs/kwaliteit
    • tripadvisor-rating
      Slaapkwaliteit
    • tripadvisor-rating
      Locatie
    • tripadvisor-rating
      Hygiëne
    • tripadvisor-rating
      Service
    • Roosenboom_Patrik, General Manager van Radisson Blu Balmoral Hotel, Spa, reageerde op deze beoordeling 2018-11-02
    • Beste Sightseer36916596842, Hartelijk bedankt voor de tijd die u nam om uw mening te geven over het Radisson Blu Balmoral. Ons hotel biedt gasten de gelegenheid te onthaasten, dit met of zonder kinderen. Zodat ouders kunnen genieten van een gezellige avond in de bar hebben we een hoekje met speelgoed en kleurboeken voorzien. Deze hoek ligt nabij de bar en het restaurant. Bij mooi weer kunnen kinderen genieten van de tuin en speeltuig. Openingsuren van onze diensten staan vermeld op onze website. Toegangsuren voor kinderen onder de 16 in het Balmoral Wellness Center staan hier vermeld als voor 10u of na 18u. Tijdens uw barbezoeken hebben verschillende klanten ons gevraagd tussen beide te komen. Zij kwamen ontspannen in de bar voor hun avondmaal, loslopende en kressende kinderen maakten dit onmogelijk. Onze medewerkers hebben een aantal keer in alle kalmte en vriendelijk aangegeven waar de kinderen rustig konden spelen. Het spijt ons te moeten lezen dat u dit niet heeft kunnen appreciëren. Zoals ter plaatse besproken zoeken we steeds naar oplossingen zodat al onze gasten een aangenaam verblijf hebben. Vriendelijke groeten, Patrik Roosenboom General Manager

Bekijk alle beoordelingen op TripAdvisor

Deze beoordelingen zijn subjectieve meningen van individuele reizigers en niet van TripAdvisor LLC of haar partners.

© 2014 TripAdvisor LLC