Beoordeling van reizigers op TripAdvisor

tripadvisor rating 4.0 2053 reviews
Geclassificeerd als #7 van 14 hotels in Spa

Beoordeling van reizigers

Uitstekend
699
Erg goed
877
Gemiddeld
304
Slecht
122
Vreselijk
51

Soort reiziger

Zaken
156
Stellen
1265
Soloreis
50
Gezinnen
270
Vakantie met vrienden
167

Beoordelingsoverzicht

Locatie
4.5
Slaapkwaliteit
4.0
Kamers
4.0
Service
4.0
Prijs/kwaliteit
4.0
Hygiëne
4.0

Tips van reizigers om u te helpen de juiste kamer te kiezen

  • Bespaar u deze ervaring. (hnkvanmontfort)
    2.0
    2022-01-10
  • zeker geen standaardkamer boeken (ronnyh778)
    1.0
    2021-10-31
  • Het middelste, oorspronkelijk gebouw heeft meer charme. (Robert B)
    5.0
    2021-09-20
  • Zorg er voor dat je vooraf al een tafel reserveert in het restaurant. (Lien B)
    4.0
    2021-08-22
  • The two-bedroom suite is does not offer airco in the bedrooms and had only one sink and toilet (321yvetter)
    2.0
    2020-08-15

Reviews van reizigers

  • "Beoordeling"

  • tripadvisor rating 5.0
    • Beoordeeld: 2018-11-18
    • Reistype: Gezinnen
  • Heb er verder niets aan toe te voegen, vind dit gedeelte van de vragenlijst te verplichtend, als ik dit niet invul kan het niet verstuurd worden dus mijn advies is het verplichte karakter van dit veld te veranderen

    • 4.0
      Kamers
    • 5.0
      Prijs/kwaliteit
    • 5.0
      Slaapkwaliteit
    • 4.0
      Locatie
    • 5.0
      Hygiëne
    • 5.0
      Service
    • Roosenboom_Patrik, Directeur général van Radisson Blu Balmoral Hotel, Spa, reageerde op deze beoordeling 2018-11-23
    • Beste klant, Bedankt voor uw 5 sterren rating ! Graag tot ziens in Spa. Met vriendelijke groet, Patrik Roosenboom General Manager

  • "Zeer goed hotel"

  • tripadvisor rating 5.0
    • Beoordeeld: 2018-10-21
    • Reistype: Stellen
  • Mooi hotel, gelegen net boven Spa. Vlakbij de thermen van Spa. Aan de achterkant grenzend aan het bos. Voorkant aan een redelijk drukke weg. Vlakbij leuke wandelpaden en het leuke stadje Spa. Ideaal om tot rust te komen. Lekkere sauna en goed uitgebreid ontbijt. Ook voor vegans voldoende keus.

    • 4.0
      Kamers
    • 5.0
      Prijs/kwaliteit
    • 4.0
      Slaapkwaliteit
    • 4.0
      Locatie
    • 4.0
      Hygiëne
    • 4.0
      Service
    • Roosenboom_Patrik, Directeur général van Radisson Blu Balmoral Hotel, Spa, reageerde op deze beoordeling 2019-01-11
    • Beste klant, Bedankt voor u commentaar en verblijf. Ik ben blij te lezen dat u van uw verblijf hebben kunnen genieten Graag tot ziens in Spa! Patrik Roosenboom General Manager

  • "Een héél aangename en relaxte ervaring."

  • tripadvisor rating 5.0
    • Beoordeeld: 2018-07-16
    • Reistype: Vakantie met vrienden
  • Ideaal voor een weekendje weg. Relaxerend, lekker eten, warm onthaal. Een aanrader! Met het goede weer is een klein minpuntje... weinig plaats om buiten te kunnen eten. Als je echter op tijd reserveert en er bij meld buiten te zitten is Dit geen probleem.

    • 5.0
      Kamers
    • 5.0
      Prijs/kwaliteit
    • 5.0
      Slaapkwaliteit
    • 4.0
      Locatie
    • 5.0
      Hygiëne
    • 4.0
      Service
    • Roosenboom_Patrik, General Manager van Radisson Blu Balmoral Hotel, Spa, reageerde op deze beoordeling 2018-07-20
    • Dear Eddy, Thank you for giving us a such good grade and recommending us ! I am happy to see that you liked our restaurant and our teams. I will congratulate them. I also thank you for your comment about the space outside. I take note of it in order to try to improve this point. I hope we will see you soon in Spa ! Kind regards,

  • "Super"

  • tripadvisor rating 5.0
    • Beoordeeld: 2018-06-05
    • Reistype: Soloreis
  • Super service, mooie en schone kamer, geweldig bed en goed slaapcomfort, lekker ontbijt, goede koffie. Er zijn wat weinig parkeerplaatsen voor de vele gasten en het hotel mag wel wat milieuvriendelijker zijn.

    • 5.0
      Kamers
    • 4.0
      Prijs/kwaliteit
    • 4.0
      Slaapkwaliteit
    • 4.0
      Locatie
    • 5.0
      Hygiëne
    • 4.0
      Service
    • Roosenboom_Patrik, Directeur général van Radisson Blu Balmoral Hotel, Spa, reageerde op deze beoordeling 2018-08-24
    • Beste ak0ako, Bedankt voor uw prachtige commentaar ! Het is een plezier voor mij dit te lezen. Haarzel niet om uw ideen qua ecologie met ons te delen ! U kan een mailje sturen op info.spa@radissonblu.com Graag tot ziens in Spa. Mvg, Patrik Roosenboom General Manager

  • "Ons verblijf is een time share, dus komen we alle jaren terug."

  • tripadvisor rating 5.0
    • Beoordeeld: 2018-03-25
    • Reistype: Gezinnen
  • Het is er leuk verblijven en we zijn tevreden met onze time sharing die we in het verleden aangeschaft hebben. Ondertussen kregen we al een mooi bod uit het buitenland voor onze week, we twijfelen echter, alhoewel het bod verleidelijk is.

    • 5.0
      Kamers
    • 5.0
      Prijs/kwaliteit
    • 5.0
      Slaapkwaliteit
    • 5.0
      Locatie
    • 5.0
      Hygiëne
    • 5.0
      Service
    • Roosenboom_Patrik, Directeur général van Radisson Blu Balmoral Hotel, Spa, reageerde op deze beoordeling 2018-03-26
    • Beste gast, Bedankt voor uw commentaar en verblijf. Het is een plezier voor mij te lezen dat jullie verblijf hebben kunnen genieten. Graag tot ziens in Spa, Patrik Roosenboom General Manager

Bekijk alle reviews op TripAdvisor

Deze reviews zijn subjectieve meningen van individuele reizigers en niet van TripAdvisor LLC of haar partners.

© 2014 TripAdvisor LLC