Beoordeling van reizigers op TripAdvisor

1891 reviews
Geclassificeerd als #4 van 14 hotels in Spa

Soort reiziger

Uitstekend
666
Erg goed
836
Gemiddeld
266
Slecht
95
Vreselijk
28

Beoordeling van reizigers

Zaken
152
Stellen
1208
Soloreis
49
Gezinnen
252
Vakantie met vrienden
151

Beoordelingsoverzicht

Locatie
4.5
Slaapkwaliteit
4.0
Kamers
4.0
Service
4.0
Prijs/kwaliteit
4.0
Hygiëne
4.0

Tips van reizigers om u te helpen de juiste kamer te kiezen

  • niet aan te raden (idrizsibel)
    2.0
    2020-01-07
  • Kamers aan de achterzijde , vooraan bevind zich een zeer druk rondpunt pal voor het hotel. Dat geeft s morgens heel wat drukte. (bettywillems)
    2.0
    2019-08-10
  • Zeer genieten van de keuken in het restaurant 's avonds. (ErwinD1959)
    3.0
    2019-04-23
  • Op sommige kamers schijnt teveel licht van spots. Vraag een kamer die van het kunstlicht verwijderd is. (Pascale V)
    4.0
    2019-04-03
  • Vraag naar rustig gelegen kamer. (lucie165)
    5.0
    2018-10-14

Recentste reviews van reizigers

  • "Beoordeling"

    • Beoordeeld: 2018-11-18
    • Reistype: Gezinnen
  • Heb er verder niets aan toe te voegen, vind dit gedeelte van de vragenlijst te verplichtend, als ik dit niet invul kan het niet verstuurd worden dus mijn advies is het verplichte karakter van dit veld te veranderen

    • tripadvisor-rating
      Kamers
    • tripadvisor-rating
      Prijs/kwaliteit
    • tripadvisor-rating
      Slaapkwaliteit
    • tripadvisor-rating
      Locatie
    • tripadvisor-rating
      Hygiëne
    • tripadvisor-rating
      Service
    • Roosenboom_Patrik, Directeur général van Radisson Blu Balmoral Hotel, Spa, reageerde op deze beoordeling 2018-11-23
    • Beste klant, Bedankt voor uw 5 sterren rating ! Graag tot ziens in Spa. Met vriendelijke groet, Patrik Roosenboom General Manager

  • "Zeer goed hotel"

    • Beoordeeld: 2018-10-21
    • Reistype: Stellen
  • Mooi hotel, gelegen net boven Spa. Vlakbij de thermen van Spa. Aan de achterkant grenzend aan het bos. Voorkant aan een redelijk drukke weg. Vlakbij leuke wandelpaden en het leuke stadje Spa. Ideaal om tot rust te komen. Lekkere sauna en goed uitgebreid ontbijt. Ook voor vegans voldoende keus.

    • tripadvisor-rating
      Kamers
    • tripadvisor-rating
      Prijs/kwaliteit
    • tripadvisor-rating
      Slaapkwaliteit
    • tripadvisor-rating
      Locatie
    • tripadvisor-rating
      Hygiëne
    • tripadvisor-rating
      Service
    • Roosenboom_Patrik, Directeur général van Radisson Blu Balmoral Hotel, Spa, reageerde op deze beoordeling 2019-01-11
    • Beste klant, Bedankt voor u commentaar en verblijf. Ik ben blij te lezen dat u van uw verblijf hebben kunnen genieten Graag tot ziens in Spa! Patrik Roosenboom General Manager

  • "Een héél aangename en relaxte ervaring."

    • Beoordeeld: 2018-07-16
    • Reistype: Vakantie met vrienden
  • Ideaal voor een weekendje weg. Relaxerend, lekker eten, warm onthaal. Een aanrader! Met het goede weer is een klein minpuntje... weinig plaats om buiten te kunnen eten. Als je echter op tijd reserveert en er bij meld buiten te zitten is Dit geen probleem.

    • tripadvisor-rating
      Kamers
    • tripadvisor-rating
      Prijs/kwaliteit
    • tripadvisor-rating
      Slaapkwaliteit
    • tripadvisor-rating
      Locatie
    • tripadvisor-rating
      Hygiëne
    • tripadvisor-rating
      Service
    • Roosenboom_Patrik, General Manager van Radisson Blu Balmoral Hotel, Spa, reageerde op deze beoordeling 2018-07-20
    • Dear Eddy, Thank you for giving us a such good grade and recommending us ! I am happy to see that you liked our restaurant and our teams. I will congratulate them. I also thank you for your comment about the space outside. I take note of it in order to try to improve this point. I hope we will see you soon in Spa ! Kind regards,

  • "Super"

    • Beoordeeld: 2018-06-05
    • Reistype: Soloreis
  • Super service, mooie en schone kamer, geweldig bed en goed slaapcomfort, lekker ontbijt, goede koffie. Er zijn wat weinig parkeerplaatsen voor de vele gasten en het hotel mag wel wat milieuvriendelijker zijn.

    • tripadvisor-rating
      Kamers
    • tripadvisor-rating
      Prijs/kwaliteit
    • tripadvisor-rating
      Slaapkwaliteit
    • tripadvisor-rating
      Locatie
    • tripadvisor-rating
      Hygiëne
    • tripadvisor-rating
      Service
    • Roosenboom_Patrik, Directeur général van Radisson Blu Balmoral Hotel, Spa, reageerde op deze beoordeling 2018-08-24
    • Beste ak0ako, Bedankt voor uw prachtige commentaar ! Het is een plezier voor mij dit te lezen. Haarzel niet om uw ideen qua ecologie met ons te delen ! U kan een mailje sturen op info.spa@radissonblu.com Graag tot ziens in Spa. Mvg, Patrik Roosenboom General Manager

  • "Ons verblijf is een time share, dus komen we alle jaren terug."

    • Beoordeeld: 2018-03-25
    • Reistype: Gezinnen
  • Het is er leuk verblijven en we zijn tevreden met onze time sharing die we in het verleden aangeschaft hebben. Ondertussen kregen we al een mooi bod uit het buitenland voor onze week, we twijfelen echter, alhoewel het bod verleidelijk is.

    • tripadvisor-rating
      Kamers
    • tripadvisor-rating
      Prijs/kwaliteit
    • tripadvisor-rating
      Slaapkwaliteit
    • tripadvisor-rating
      Locatie
    • tripadvisor-rating
      Hygiëne
    • tripadvisor-rating
      Service
    • Roosenboom_Patrik, Directeur général van Radisson Blu Balmoral Hotel, Spa, reageerde op deze beoordeling 2018-03-26
    • Beste gast, Bedankt voor uw commentaar en verblijf. Het is een plezier voor mij te lezen dat jullie verblijf hebben kunnen genieten. Graag tot ziens in Spa, Patrik Roosenboom General Manager

Bekijk alle reviews op TripAdvisor

Deze reviews zijn subjectieve meningen van individuele reizigers en niet van TripAdvisor LLC of haar partners.

© 2014 TripAdvisor LLC