Beoordeling van reizigers op TripAdvisor

tripadvisor rating 4.5 232 reviews
Geclassificeerd als #100 van 686 hotels in Prague
"Travelers Choice 2022" Travelers Choice 2022

Beoordeling van reizigers

Uitstekend
158
Erg goed
48
Gemiddeld
23
Slecht
0
Vreselijk
3

Soort reiziger

Business
36
Couples
74
Solo travel
12
Family
44
Friends getaway
10

Beoordelingsoverzicht

Location
4.5
Sleep Quality
4.5
Rooms
4.5
Service
4.5
Value
4.5
Cleanliness
5.0

Tips van reizigers om u te helpen de juiste kamer te kiezen

  • The street in front is busy but not noisy at night. We used Bolt taxi several times with only minor issues. (Debra P)
    5.0
    2022-06-15
  • Go for a top floor - less street noise (John R)
    4.0
    2020-09-08
  • Premium room with balcony or Penhouse if under $200 night (brianmB4731CA)
    5.0
    2020-03-25
  • all rooms are fine as even ours looking at the road were quite. (Michela090707)
    5.0
    2020-02-10
  • Higher floors have a balcony and views over the city (Lee_UK147)
    4.0
    2020-01-26

Reviews van reizigers

  • "Fantastisch "

  • tripadvisor rating 5.0
    • Beoordeeld: 2019-10-03
    • Reistype: Zaken
  • Ik kom in erg veel hotels. Dit is absoluut een van de fijnere. Goede service. Vriendelijk personeel. Goed ontbijt. Te gekke roomservice. Én een moderne fitness ruimte. En dat is allemaal niet vanzelfsprekend!

    • FilipS12345, Guest Relations Manager van Radisson Blu Hotel, Prague, reageerde op deze beoordeling 2019-10-06
    • Dear rogierv457, Thank you for your feedback regarding your stay at Radisson Blu Hotel, Prague. We are pleased to hear that you enjoyed your time with us and hope to welcome you back to our hotel in the near future. Best regards, Filip Guest Relation Supervisor

  • "Heerlijk hotel"

  • tripadvisor rating 5.0
    • Beoordeeld: 2019-08-27
    • Reistype: Soloreis
  • Wat een heerlijk hotel. Net gerenoveerd in een een moderne luxe stijl in combinatie met het oude gebouw. Prima bedden en mooie kamer die van alle gemakken is voorzien, met een zeer goede stort douche. Staf zijn vriendelijk en behulpzaam. Het ligt aan de rand van het oude centrum en binnen 20 min zit je hartje oude centrum. Prima bar met heerlijke wijnen. Ontbijt en eten goed tot zeer goed. Niet twijfelen maar boeken.

    • FilipS12345, Guest Relations Manager van Radisson Blu Hotel, Prague, reageerde op deze beoordeling 2019-08-28
    • Dear Mr. joepw585, Thank you very much for your high and extraordinary appreciation. It is a great pleasure for us that the room was comfortable for you and and that you liked the hotel. We are pleased that you liked the luxury style of the hotel, quality breakfast and nice rooms. Thank you for staying at the Radisson Blu Hotel and we hope you choose to create more memories with us whenever your travels bring you back to Prague. With kind regards Filip Guest Relation Supervisor

  • "Super hotel"

  • tripadvisor rating 4.0
    • Beoordeeld: 2021-10-15
    • Reistype: Gezinnen
  • Nog nooit zon ontbijt gehad . Was helemaal top. Mooie kamers. Aardig personeel. Ligging was ook prima. Van het vliegveld werden we per taxi opgehaald. Dat had het hotel geregeld. Echt een aanrader dit hotel.

    • 5.0
      Kamers
    • 5.0
      Prijs/kwaliteit
    • 5.0
      Slaapkwaliteit
    • 5.0
      Locatie
    • 5.0
      Hygiëne
    • 5.0
      Service
    • Jan Sovadina, Sales van Radisson Blu Hotel, Prague, reageerde op deze beoordeling 2021-10-18
    • Beste jnaakt370329, Bedankt voor je feedback! We zijn blij om te horen dat je van je verblijf hebt genoten en hopen je in de nabije toekomst weer in ons hotel te mogen verwelkomen. Met vriendelijke groet,

  • "Het beste van Praag"

  • tripadvisor rating 5.0
    • Beoordeeld: 2022-06-15
    • Reistype: Stellen
  • Het hotel is niet alleen comfortabel, schoon en gunstig gelegen, maar het personeel deed het onmogelijke om de gezwollen knie van meerdere mannen op te vangen. Er werden toen ijszakken afgeleverd wanneer we dat nodig hadden en we kregen een andere kamer waar hij zich gemakkelijker kon verplaatsen met krukken. Speciale schreeuw naar Oussama in de bar voor zijn overvloedige service?

    • Jan Sovadina, Sales van Radisson Blu Hotel, Prague, reageerde op deze beoordeling 2022-06-20
    • Dear Debra P, Thank you for your visit and your feedback. We are happy to hear that you enjoyed the service from our team and we will gladly share the comments with Oussama. Looking forward to welcoming you back in Prague. Jan Sovadina

  • "Uitstekende ervaring"

  • tripadvisor rating 5.0
    • Beoordeeld: 2022-05-16
    • Reistype:
  • Het personeel was altijd erg vriendelijk en behulpzaam vanaf het moment van inchecken tot het moment van uitchecken. De kamers zijn ruim, modern en zeer schoon. Het hotel ligt tussen de nieuwe stad en de oude stad. Goed en smakelijk ontbijt variëteit.

    • 4.0
      Kamers
    • 5.0
      Prijs/kwaliteit
    • 4.0
      Slaapkwaliteit
    • 4.0
      Locatie
    • 5.0
      Hygiëne
    • 4.0
      Service
    • Jan Sovadina, Sales van Radisson Blu Hotel, Prague, reageerde op deze beoordeling 2022-05-17
    • Dear Stephan1512, We are delighted that you enjoyed your tie with us. Thank you very much for your visit and your comments. We are looking forward to welcoming you back. Jan Sovadina

Bekijk alle reviews op TripAdvisor

Deze reviews zijn subjectieve meningen van individuele reizigers en niet van TripAdvisor LLC of haar partners.

© 2014 TripAdvisor LLC