Beoordeling van reizigers op TripAdvisor

2412 reviews
Geclassificeerd als #23 van 86 hotels in Antwerpen
"GreenLeader Silver" GreenLeader Silver

Beoordeling van reizigers

Uitstekend
718
Erg goed
1037
Gemiddeld
415
Slecht
142
Vreselijk
100

Soort reiziger

Zaken
619
Stellen
971
Soloreis
94
Gezinnen
357
Vakantie met vrienden
224

Beoordelingsoverzicht

Locatie
4.5
Slaapkwaliteit
4.0
Kamers
4.0
Service
4.0
Prijs/kwaliteit
4.0
Hygiëne
4.0

Tips van reizigers om u te helpen de juiste kamer te kiezen

  • Kamer met city view is zeker een aanrader. Ook het ontbijt is zeker de moeite waard. (H4979IFsuzannek)
    5.0
    2021-07-24
  • Zorg ervoor dat je bewijsmateriaal hebt als je ontbijt bijboekt, het hotel laat je hier anders vrij dwingend voor betalen (Sanne J O)
    1.0
    2021-06-30
  • Lekker in centrum gelegen, ideaal voor reizigers van openbaar vervoer (Wim L)
    5.0
    2020-01-13
  • De kamers aan de voorkant hebben een mooi uitzicht op plein. (evelien19752015)
    4.0
    2019-12-31
  • Alss je een kamer hebt aan de voorzijde mooi uizicht over plein en station. (Hans24548)
    5.0
    2019-09-06

Reviews van reizigers

  • "Mooi en schoon"

    • Beoordeeld: 2019-01-22
    • Reistype: Vakantie met vrienden
  • De kamers waren ruim, heel schoon en mooi. Het personeel was erg vriendelijk en behulpzaam. Het hotel is dicht bij Antwerpen centraal en ligt midden in de stad. Shoppen doe je om de hoek. Ik raad dit hotel zeker aan.

    • tripadvisor-rating
      Kamers
    • tripadvisor-rating
      Prijs/kwaliteit
    • tripadvisor-rating
      Slaapkwaliteit
    • tripadvisor-rating
      Locatie
    • tripadvisor-rating
      Hygiëne
    • tripadvisor-rating
      Service
    • Journey08402151140, Guest Relations Manager van Radisson Blu Astrid Hotel, Antwerp, reageerde op deze beoordeling 2019-01-28
    • Beste, Hartelijk dank voor de feedback omtrent uw recente verblijf bij ons . Het doet ons plezier om te horen dat u ervan genoten heeft. We hopen u in de toekomst weer te mogen verwelkomen. Met vriendelijke groeten, Karen

  • "Zalig verblijf"

    • Beoordeeld: 2019-01-20
    • Reistype: Soloreis
  • Overnachting gedaan omwille van een concert in de Koningin Elisabethzaal, vlakbij gelegen.Ook interessant als je met openbaar vervoer naar Antwerpen zou gaan, het station ligt recht tegenover het hotel..Zeer vriendelijk, behulpzaam personeel aan de balie.Mooie ruime kamer. Geen last van nachtlawaai.Super lekker ontbijt!

    • tripadvisor-rating
      Kamers
    • tripadvisor-rating
      Prijs/kwaliteit
    • tripadvisor-rating
      Slaapkwaliteit
    • tripadvisor-rating
      Locatie
    • tripadvisor-rating
      Hygiëne
    • tripadvisor-rating
      Service
    • Journey08402151140, Guest Relations Manager van Radisson Blu Astrid Hotel, Antwerp, reageerde op deze beoordeling 2019-01-28
    • Beste, Hartelijk dank voor de feedback die u gegeven hebt omtrent uw recente verblijf bij ons . Het doet ons plezier om te horen dat u ervan genoten heeft en hopen u dan ook in de toekomst weer te mogen verwelkomen. Met Vriendelijke groeten,

  • "On point."

    • Beoordeeld: 2019-01-19
    • Reistype: Soloreis
  • On point. Het hotel ligt prima naast een metro- en treinstation direct aan de grote winkelstraat. Restaurants en uitgaansgelegenheden liggen direct om de hoek. Zo kun je prima eten in chinatown of met de tram een filmpje pakken bij kinepolis.

    • tripadvisor-rating
      Kamers
    • tripadvisor-rating
      Prijs/kwaliteit
    • tripadvisor-rating
      Slaapkwaliteit
    • tripadvisor-rating
      Locatie
    • tripadvisor-rating
      Hygiëne
    • tripadvisor-rating
      Service
    • Journey08402151140, Guest Relations Manager van Radisson Blu Astrid Hotel, Antwerp, reageerde op deze beoordeling 2019-01-28
    • Beste, Dankjewel voor je feedback. We zijn blij om te horen dat je van je verblijf hebt genoten. De locatie is zeker een van onze pluspunten waardoor je overal gemakkelijk alles kan bereiken. We hopen je in de toekomst weer te mogen verwelkomen. Met vriendelijke groeten,

  • "Even er tussenuit, midden in Antwerpen"

    • Beoordeeld: 2019-01-06
    • Reistype: Stellen
  • Top, relaxed, goed verzorgd. Makkelijk bij OV mogelijkheden, goed eten en drinken, vriendelijke en behulpzame medewerkers. Heerlijke Starbucks inpandig, maar ook de eigen bar is Top. Mooie kamer op bovenste etages met karakteristieke ronde ramen.

    • tripadvisor-rating
      Kamers
    • tripadvisor-rating
      Prijs/kwaliteit
    • tripadvisor-rating
      Slaapkwaliteit
    • tripadvisor-rating
      Locatie
    • tripadvisor-rating
      Hygiëne
    • tripadvisor-rating
      Service
    • kdesmet, Guest Relations Manager van Radisson Blu Astrid Hotel, Antwerp, reageerde op deze beoordeling 2019-01-28
    • Beste Charl G, Hartelijk bedankt voor de feedback die u gegeven heeft omtrent uw recente verblijf bij ons. Het doet ons plezier om te horen dat u ervan genoten heeft. we hopen u in de nabije toekomst weer te mogen verwelkomen bij ons. Met vriendelijke groeten,

  • "Uitstekend hotel"

    • Beoordeeld: 2018-12-29
    • Reistype: Gezinnen
  • uitstekend hotelLeuk sfeer ,vriendelijk medewerkers, schoon en heerljjk ontbijt, dichtbij de winkel straat wij zijn super tevreden,parkeergarage was moeilijk te vinden en bubbelbad was helemaal leeg.

    • tripadvisor-rating
      Kamers
    • tripadvisor-rating
      Prijs/kwaliteit
    • tripadvisor-rating
      Slaapkwaliteit
    • tripadvisor-rating
      Locatie
    • tripadvisor-rating
      Hygiëne
    • tripadvisor-rating
      Service
    • Florian D, Guest Relations Manager van Radisson Blu Astrid Hotel, Antwerp, reageerde op deze beoordeling 2019-01-01
    • Beste, Hartelijk dank voor het delen van deze commentaar. Wij zijn blij te vernemen dat u van uw verblijf heeft genoten. Wij kijken ernaar uit om u nogmaals bij ons te kunnen verwelkomen. Met vriendelijke groet, Florian Debot Guest Service Manager

Bekijk alle reviews op TripAdvisor

Deze reviews zijn subjectieve meningen van individuele reizigers en niet van TripAdvisor LLC of haar partners.

© 2014 TripAdvisor LLC