Beoordeling van reizigers op TripAdvisor

tripadvisor rating 4.0 2469 reviews
Geclassificeerd als #24 van 88 hotels in Antwerpen
"GreenLeader Silver" GreenLeader Silver

Beoordeling van reizigers

Uitstekend
735
Erg goed
1054
Gemiddeld
424
Slecht
152
Vreselijk
104

Soort reiziger

Zaken
621
Stellen
988
Soloreis
94
Gezinnen
383
Vakantie met vrienden
228

Beoordelingsoverzicht

Locatie
4.5
Slaapkwaliteit
4.0
Kamers
4.0
Service
4.0
Prijs/kwaliteit
4.0
Hygiëne
4.0

Tips van reizigers om u te helpen de juiste kamer te kiezen

  • Online in- en uitchecken (Ellen-gaat-op-reis)
    4.0
    2022-01-16
  • Parkeergarage dichtbij en het centraal station ook (diphuong23)
    2.0
    2022-01-07
  • Parkeergarage smal. Tesla laders werken niet op -2 en -3. (HHO1970)
    3.0
    2021-12-21
  • Een echte aanrader (841inekev)
    5.0
    2021-12-01
  • Prachtig uitzicht op het stationsplein en station (722vincentev)
    4.0
    2021-10-19

Reviews van reizigers

  • "Mooi en schoon"

  • tripadvisor rating 5.0
    • Beoordeeld: 2019-01-22
    • Reistype: Vakantie met vrienden
  • De kamers waren ruim, heel schoon en mooi. Het personeel was erg vriendelijk en behulpzaam. Het hotel is dicht bij Antwerpen centraal en ligt midden in de stad. Shoppen doe je om de hoek. Ik raad dit hotel zeker aan.

    • 4.0
      Kamers
    • 4.0
      Prijs/kwaliteit
    • 4.0
      Slaapkwaliteit
    • 5.0
      Locatie
    • 5.0
      Hygiëne
    • 5.0
      Service
    • Journey08402151140, Guest Relations Manager van Radisson Blu Astrid Hotel, Antwerp, reageerde op deze beoordeling 2019-01-28
    • Beste, Hartelijk dank voor de feedback omtrent uw recente verblijf bij ons . Het doet ons plezier om te horen dat u ervan genoten heeft. We hopen u in de toekomst weer te mogen verwelkomen. Met vriendelijke groeten, Karen

  • "Zalig verblijf"

  • tripadvisor rating 5.0
    • Beoordeeld: 2019-01-20
    • Reistype: Soloreis
  • Overnachting gedaan omwille van een concert in de Koningin Elisabethzaal, vlakbij gelegen.Ook interessant als je met openbaar vervoer naar Antwerpen zou gaan, het station ligt recht tegenover het hotel..Zeer vriendelijk, behulpzaam personeel aan de balie.Mooie ruime kamer. Geen last van nachtlawaai.Super lekker ontbijt!

    • 5.0
      Kamers
    • 4.0
      Prijs/kwaliteit
    • 4.0
      Slaapkwaliteit
    • 5.0
      Locatie
    • 4.0
      Hygiëne
    • 5.0
      Service
    • Journey08402151140, Guest Relations Manager van Radisson Blu Astrid Hotel, Antwerp, reageerde op deze beoordeling 2019-01-28
    • Beste, Hartelijk dank voor de feedback die u gegeven hebt omtrent uw recente verblijf bij ons . Het doet ons plezier om te horen dat u ervan genoten heeft en hopen u dan ook in de toekomst weer te mogen verwelkomen. Met Vriendelijke groeten,

  • "On point."

  • tripadvisor rating 5.0
    • Beoordeeld: 2019-01-19
    • Reistype: Soloreis
  • On point. Het hotel ligt prima naast een metro- en treinstation direct aan de grote winkelstraat. Restaurants en uitgaansgelegenheden liggen direct om de hoek. Zo kun je prima eten in chinatown of met de tram een filmpje pakken bij kinepolis.

    • 5.0
      Kamers
    • 5.0
      Prijs/kwaliteit
    • 5.0
      Slaapkwaliteit
    • 5.0
      Locatie
    • 5.0
      Hygiëne
    • 5.0
      Service
    • Journey08402151140, Guest Relations Manager van Radisson Blu Astrid Hotel, Antwerp, reageerde op deze beoordeling 2019-01-28
    • Beste, Dankjewel voor je feedback. We zijn blij om te horen dat je van je verblijf hebt genoten. De locatie is zeker een van onze pluspunten waardoor je overal gemakkelijk alles kan bereiken. We hopen je in de toekomst weer te mogen verwelkomen. Met vriendelijke groeten,

  • "Even er tussenuit, midden in Antwerpen"

  • tripadvisor rating 5.0
    • Beoordeeld: 2019-01-06
    • Reistype: Stellen
  • Top, relaxed, goed verzorgd. Makkelijk bij OV mogelijkheden, goed eten en drinken, vriendelijke en behulpzame medewerkers. Heerlijke Starbucks inpandig, maar ook de eigen bar is Top. Mooie kamer op bovenste etages met karakteristieke ronde ramen.

    • 5.0
      Kamers
    • 5.0
      Prijs/kwaliteit
    • 5.0
      Slaapkwaliteit
    • 5.0
      Locatie
    • 5.0
      Hygiëne
    • 5.0
      Service
    • kdesmet, Guest Relations Manager van Radisson Blu Astrid Hotel, Antwerp, reageerde op deze beoordeling 2019-01-28
    • Beste Charl G, Hartelijk bedankt voor de feedback die u gegeven heeft omtrent uw recente verblijf bij ons. Het doet ons plezier om te horen dat u ervan genoten heeft. we hopen u in de nabije toekomst weer te mogen verwelkomen bij ons. Met vriendelijke groeten,

  • "Uitstekend hotel"

  • tripadvisor rating 5.0
    • Beoordeeld: 2018-12-29
    • Reistype: Gezinnen
  • uitstekend hotelLeuk sfeer ,vriendelijk medewerkers, schoon en heerljjk ontbijt, dichtbij de winkel straat wij zijn super tevreden,parkeergarage was moeilijk te vinden en bubbelbad was helemaal leeg.

    • 5.0
      Kamers
    • 5.0
      Prijs/kwaliteit
    • 5.0
      Slaapkwaliteit
    • 5.0
      Locatie
    • 5.0
      Hygiëne
    • 5.0
      Service
    • Florian D, Guest Relations Manager van Radisson Blu Astrid Hotel, Antwerp, reageerde op deze beoordeling 2019-01-01
    • Beste, Hartelijk dank voor het delen van deze commentaar. Wij zijn blij te vernemen dat u van uw verblijf heeft genoten. Wij kijken ernaar uit om u nogmaals bij ons te kunnen verwelkomen. Met vriendelijke groet, Florian Debot Guest Service Manager

Bekijk alle reviews op TripAdvisor

Deze reviews zijn subjectieve meningen van individuele reizigers en niet van TripAdvisor LLC of haar partners.

© 2014 TripAdvisor LLC