Beoordeling van reizigers op TripAdvisor

1654 beoordelingen
Geclassificeerd als #17 van 28 hotels in Utrecht

Soort reiziger

Uitstekend
402
Erg goed
653
Gemiddeld
369
Slecht
150
Vreselijk
80

Beoordeling van reizigers

Zaken
669
Stellen
454
Soloreis
124
Gezinnen
196
Vakantie met vrienden
182

Beoordelingsoverzicht

Locatie
4.0
Slaapkwaliteit
4.0
Kamers
3.5
Service
4.0
Prijs/kwaliteit
3.5
Hygiëne
4.0

Tips van reizigers om u te helpen de juiste kamer te kiezen

  • uitzicht op het station (PietB100)
    4.0
    2019-08-06
  • Kies een alternatief hotel voor minder geld en een beter gevoel (gerardn558)
    1.0
    2018-05-23
  • Kamers westkant: geen last van treinverkeer maar wel zonlichtinval. Toegang hotel is aan de westzijde. (quabv)
    4.0
    2017-10-11
  • het hotel is op loopafstand van het station, theater, winkelcentrum en het oude centrum (Sodadesal)
    4.0
    2017-05-27
  • vragen om een gerenoveerde kamer (izzy742015)
    3.0
    2017-05-22

Recentste beoordelingen van reizigers

  • "een prachtig hotel aan te bevelen voor iedereen!"

    • Beoordeeld: 2019-09-10
    • Reistype: Soloreis
  • volgende uitstap naar Utrecht boek ik zeker bij jullie! In één woord : het was een heerlijk weekend! Een lekker ontbijt en ook heel belangrijk," de koffie was super". Badkamer elke dag verse handdoeken alsook de zeepjes.

    • tripadvisor-rating
      Kamers
    • tripadvisor-rating
      Prijs/kwaliteit
    • tripadvisor-rating
      Slaapkwaliteit
    • tripadvisor-rating
      Locatie
    • tripadvisor-rating
      Hygiëne
    • tripadvisor-rating
      Service
    • RubenPPU, Front Office Manager van Park Plaza Utrecht, reageerde op deze beoordeling 2019-09-12
    • Beste Linda snauwaert, Hartelijk bedankt voor deze prachtige review, wij waarderen dit enorm. We zijn ook enorm blij dat u heeft genoten van de kamers en al de extra voorzieningen en service die wij aanbieden. Wij kijken er naar uit om u in de toekomst nogmaals te ontvangen. Groet Ruben Front Office Manager Park Plaza Utrecht

  • "Het hotel ligt gunstig"

    • Beoordeeld: 2019-08-26
    • Reistype: Stellen
  • Het hotel ligt gunstig dicht bij de centrum ,jaarbeurs , het is een fijn hotel met parkeer plaats . Je kunt met de voet richting het centrum lopen ligt ongeveer 10 min. er vanaf .De team zijn vriendelijk en zeer behulpzaam .

    • tripadvisor-rating
      Kamers
    • tripadvisor-rating
      Prijs/kwaliteit
    • tripadvisor-rating
      Slaapkwaliteit
    • tripadvisor-rating
      Locatie
    • tripadvisor-rating
      Hygiëne
    • tripadvisor-rating
      Service
    • RubenPPU, Front Office Manager van Park Plaza Utrecht, reageerde op deze beoordeling 2019-08-27
    • Beste Elly P, Graag willen we u bedanken voor deze leuke review. Wij zijn blij dat u een angenaam verblijf heeft gehad waarbij alles naar wens was, en dat onze ligging u goed beviel. Ook willen we u bedanken voor de lieve woorden voor het perosneel, deze zullen zeker met hun worden gedeeld en betekenen veel voor ons. Wij zien u graag terug bij een volgend bezoek aan Utrecht. Met vriendelijke groet Ruben Front Office Manager Park Plaza Utrecht

  • "prettig hotel op goede locatie"

    • Beoordeeld: 2019-08-11
    • Reistype: Stellen
  • We hebben een paar fijne dagen gehad in dit prettige hotel. Een ruime kamer met mogelijkheden voor het maken van een kopje koffie en/of thee, zelfs een strijkplank met strijkijzer was aanwezig. Ook de bedden waren hoed.

    • tripadvisor-rating
      Kamers
    • tripadvisor-rating
      Prijs/kwaliteit
    • tripadvisor-rating
      Slaapkwaliteit
    • tripadvisor-rating
      Locatie
    • tripadvisor-rating
      Hygiëne
    • tripadvisor-rating
      Service
    • RubenPPU, Front Office Manager van Park Plaza Utrecht, reageerde op deze beoordeling 2019-08-12
    • Beste Lpijnappel, Graag willen we u bedanken voor het delen van uw ervaring in ons hotel. Wij zijn blij dat de gerenoveerde kamer naar wens was en dat u van onze faciliteiten heeft genoten. Wij zien u graag terug bij een volgend bezoek aan Utrecht. Met vriendelijke groet Ruben Front Office Manager Park Plaza Utrecht

  • "Prima hotel en netjes"

    • Beoordeeld: 2019-08-09
    • Reistype: Gezinnen
  • Is een goed hotel fijne kamers ook de 2 persoons kamer prima bedden en netjes mini baar doet het ook goed prima personeel bij de receptie alleen bij het ontbijd hadden wij iema d die niet goed bederlands praat voornamelijk engels niet een heel geoot buffet masr wel lekker om te eten en genoeg vlees waren en kaas en apuulen voor om in de melk als ontbijd te doen of de yogjurt prima om 1 of meerdere nachten te blijven slapen

    • tripadvisor-rating
      Kamers
    • tripadvisor-rating
      Prijs/kwaliteit
    • tripadvisor-rating
      Slaapkwaliteit
    • tripadvisor-rating
      Locatie
    • tripadvisor-rating
      Hygiëne
    • tripadvisor-rating
      Service
    • RubenPPU, Front Office Manager van Park Plaza Utrecht, reageerde op deze beoordeling 2019-08-12
    • Beste Jessica-molen, Hartelijk bedankt voor het delen van deze leuke review. Wij waarderen uw lieve woorden en zijn enorm blij dat u van uw verblijf heeft genoten. Wij verwelkomen u graag terug wanneer u weer naar Utrecht terugkeert. Met vriendelijke groet Ruben Front Office Manager Park Plaza Utrecht

  • "Perfect"

    • Beoordeeld: 2019-08-02
    • Reistype: Vakantie met vrienden
  • Perfect hotel vriendelijk personeel en perfecte ligging naast het station en je bent op loopafstand van het centrum heel vriendelijk en behulpzaam personeel het was een super ervaring en kom zeker nog eens terug

    • tripadvisor-rating
      Kamers
    • tripadvisor-rating
      Prijs/kwaliteit
    • tripadvisor-rating
      Slaapkwaliteit
    • tripadvisor-rating
      Locatie
    • tripadvisor-rating
      Hygiëne
    • tripadvisor-rating
      Service
    • RubenPPU, Front Office Manager van Park Plaza Utrecht, reageerde op deze beoordeling 2019-08-09
    • Beste Mulderhaijo, Wat fijn dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring in ons hotel te delen. Wij zijn enorm blij dat u van uw verlbijf heeft genoten en dat de locatie u goed beviel. Verder willen we u ook bedanken voor de lovende woorden over het personeel. Wij waarderen dit enorm en ik zal de complimenten ook zeker met iedereen delen. Hopelijk keert u snel terug. Met vriendelijke groet Ruben Front Office Manager Park Plaza Utrecht

Bekijk alle beoordelingen op TripAdvisor

Deze beoordelingen zijn subjectieve meningen van individuele reizigers en niet van TripAdvisor LLC of haar partners.

© 2014 TripAdvisor LLC