Beoordeling van reizigers op TripAdvisor

1711 beoordelingen
Geclassificeerd als #17 van 29 hotels in Utrecht

Soort reiziger

Uitstekend
436
Erg goed
665
Gemiddeld
376
Slecht
154
Vreselijk
80

Beoordeling van reizigers

Zaken
690
Stellen
467
Soloreis
127
Gezinnen
199
Vakantie met vrienden
190

Beoordelingsoverzicht

Locatie
4.0
Slaapkwaliteit
4.0
Kamers
3.5
Service
4.0
Prijs/kwaliteit
3.5
Hygiëne
4.0

Tips van reizigers om u te helpen de juiste kamer te kiezen

  • uitzicht op het station (PietB100)
    4.0
    2019-08-06
  • Kies een alternatief hotel voor minder geld en een beter gevoel (gerardn558)
    1.0
    2018-05-23
  • Kamers westkant: geen last van treinverkeer maar wel zonlichtinval. Toegang hotel is aan de westzijde. (quabv)
    4.0
    2017-10-11
  • het hotel is op loopafstand van het station, theater, winkelcentrum en het oude centrum (Sodadesal)
    4.0
    2017-05-27
  • vragen om een gerenoveerde kamer (izzy742015)
    3.0
    2017-05-22

Recentste beoordelingen van reizigers

  • "Geweldig hotel,"

    • Beoordeeld: 2019-12-16
    • Reistype: Stellen
  • Vriendelijk en attent personeel. Prima locatie. Goede bedden en heerlijk schone moderne kamer. Heerlijke grote tv met veel keuze aan zenders. Koffie en thee op de kamer. We kunnen iedereen dit hotel aanbevelen.

    • tripadvisor-rating
      Kamers
    • tripadvisor-rating
      Prijs/kwaliteit
    • tripadvisor-rating
      Slaapkwaliteit
    • tripadvisor-rating
      Locatie
    • tripadvisor-rating
      Hygiëne
    • tripadvisor-rating
      Service
    • Ilona B, Online Reputation Coordinator van Park Plaza Utrecht, reageerde op deze beoordeling 2019-12-18
    • What a wonderful review, Mirel! Thank you very much for choosing Park Plaza Utrecht and for recommending us for other travelers. We are pleased you enjoyed our modern TV and comfy beds. We look forward to your return! Best wishes, Ilona

  • "Zeer prettig verblijf"

    • Beoordeeld: 2019-12-03
    • Reistype: Stellen
  • Park Plaza Hotel is een goed hotel. De locatie van het hotel is ideaal, je zit overal dichtbij; de bioscoop, het centrum, Hoog Catherijne, Utrecht Centraal (NS) en ook het overige OV is dichtbij. Het hotel is zo gelegen dat je geen last hebt van geluiden buiten, ondanks dat je dichtbij zit

    • tripadvisor-rating
      Kamers
    • tripadvisor-rating
      Prijs/kwaliteit
    • tripadvisor-rating
      Slaapkwaliteit
    • tripadvisor-rating
      Locatie
    • tripadvisor-rating
      Hygiëne
    • tripadvisor-rating
      Service
    • Ilona B, Online Reputation Coordinator van Park Plaza Utrecht, reageerde op deze beoordeling 2019-12-04
    • Dear Guest, Thank you for your 5/5 ranking! We loved having you at Park Plaza Utrecht and we are pleased our central location was useful for you. We hope to welcome you soon! Best wishes, Ilona

  • "Fantastische service!"

    • Beoordeeld: 2019-11-28
    • Reistype: Stellen
  • Romantische uitje waar als hotel alle medewerking is verleend. Het zag er geweldig uit. En de verassing is dan ook meer dan geslaagd! Het bed was met rozenblaadjes versierd en we kregen een mini dessert die ze voor ons klaar hadden staan in de kamer. Die viel onder gehele survice. We hebben genoten en we komen zeker nog eens terug in dit zeer prettige en schoon hotel!!

    • tripadvisor-rating
      Kamers
    • tripadvisor-rating
      Prijs/kwaliteit
    • tripadvisor-rating
      Slaapkwaliteit
    • tripadvisor-rating
      Locatie
    • tripadvisor-rating
      Hygiëne
    • tripadvisor-rating
      Service
    • Ilona B, Online Reputation Coordinator van Park Plaza Utrecht, reageerde op deze beoordeling 2019-11-29
    • Dear Happy Traveler, Thank you for such a wonderful review! You definitely made our day! We are extremely happy that you had a memorable experience at Park Plaza Utrecht. We do take pride in creating wonderful #parkplazamoments. We look forward to your next fantastic stay with us! -Ilona

  • "Zeer comfortabel."

    • Beoordeeld: 2019-11-02
    • Reistype: Zaken
  • Alles in orde. Goed bed. Fijne badkamer. Parkeren heel makkelijk. Ontbijt goed verzorgd. Aardige en servicegerichte medewerkers. Locatie op loopafstand van Tivoli en het historische centrum. Kortom aanbelevenswaardig.

    • tripadvisor-rating
      Kamers
    • tripadvisor-rating
      Prijs/kwaliteit
    • tripadvisor-rating
      Slaapkwaliteit
    • tripadvisor-rating
      Locatie
    • tripadvisor-rating
      Hygiëne
    • tripadvisor-rating
      Service
  • "Prima hotel dichtbij station en centrum"

    • Beoordeeld: 2019-10-07
    • Reistype: Vakantie met vrienden
  • Fijne moderne kamer met goede bedden. De hygiëne geef ik een 10, alles was brandschoon. Het ontbijt was ook divers en voldoende. Wat opviel was dat het erg rustig was in de kamer, de dichte ramen dempte het geluid van buiten.

    • tripadvisor-rating
      Kamers
    • tripadvisor-rating
      Prijs/kwaliteit
    • tripadvisor-rating
      Slaapkwaliteit
    • tripadvisor-rating
      Locatie
    • tripadvisor-rating
      Hygiëne
    • tripadvisor-rating
      Service
    • LucyPPHE, Guest Relations Team van Park Plaza Utrecht, reageerde op deze beoordeling 2019-10-08
    • Hello Carin, Thank you for your lovely review and top rating. We're so pleased that you enjoyed your stay with us and we hope you had a great night sleep! We hope to see you again soon. Kind Regards, Lucy

Bekijk alle beoordelingen op TripAdvisor

Deze beoordelingen zijn subjectieve meningen van individuele reizigers en niet van TripAdvisor LLC of haar partners.

© 2014 TripAdvisor LLC