Beoordeling van reizigers op TripAdvisor

1760 reviews
Geclassificeerd als #17 van 30 hotels in Utrecht

Beoordeling van reizigers

Uitstekend
474
Erg goed
673
Gemiddeld
378
Slecht
155
Vreselijk
80

Soort reiziger

Zaken
699
Stellen
477
Soloreis
130
Gezinnen
200
Vakantie met vrienden
194

Beoordelingsoverzicht

Locatie
4.0
Slaapkwaliteit
4.0
Kamers
3.5
Service
4.0
Prijs/kwaliteit
3.5
Hygiëne
4.0

Tips van reizigers om u te helpen de juiste kamer te kiezen

  • Vraag om een gerenoveerde kamer. Nog niet alle kamers zijn namelijk gerenoveerd. (498marceld)
    5.0
    2020-03-10
  • ivm opknapper van de eerste verdieping, wat goed te horen is op de tweede verdieping aan te raden om hoger te boeken. (lydiasJ4444LL)
    4.0
    2020-03-09
  • uitzicht op het station (PietB100)
    4.0
    2019-08-06
  • Kies een alternatief hotel voor minder geld en een beter gevoel (gerardn558)
    1.0
    2018-05-23
  • Kamers westkant: geen last van treinverkeer maar wel zonlichtinval. Toegang hotel is aan de westzijde. (quabv)
    4.0
    2017-10-11

Reviews van reizigers

  • "Heel fijn hotel op goede locatie, met vriendelijk personeel"

    • Beoordeeld: 2021-02-09
    • Reistype: Soloreis
  • Het park plaza is een fijn hotel op een ideale locatie. Vlak naast het station, maar geen last gehad van de treinen. Service was goed en het personeel was vriendelijk. Ik zou hier zeker nog eens overnachten.

    • tripadvisor-rating
      Kamers
    • tripadvisor-rating
      Prijs/kwaliteit
    • tripadvisor-rating
      Slaapkwaliteit
    • tripadvisor-rating
      Locatie
    • tripadvisor-rating
      Hygiëne
    • tripadvisor-rating
      Service
    • Elina PPHE, Owner van Park Plaza Utrecht, reageerde op deze beoordeling 2021-02-11
    • Bedankt voor je prachtige beoordeling, Elske_A_W. Het maakt ons blij te lezen dat onze goede ligging en vriendelijke team bij je in de smaak zijn gevallen. We vinden het ook heel leuk dat je nog eens bij ons zou overnachten - wij kijken nu al uit naar je volgende verblijf! Hartelijke groet, Elina

  • "Uitstekend hotel"

    • Beoordeeld: 2021-01-29
    • Reistype: Stellen
  • Uitstekend hotel. Mooie ruime kamer en zeer schoon. De kamer is sfeervol ingericht. Heerlijk geslapen op goede bedden. Zeer vriendelijk personeel. Het hotel ligt centraal gelegen op loopafstand NS station.

    • tripadvisor-rating
      Kamers
    • tripadvisor-rating
      Prijs/kwaliteit
    • tripadvisor-rating
      Slaapkwaliteit
    • tripadvisor-rating
      Locatie
    • tripadvisor-rating
      Hygiëne
    • tripadvisor-rating
      Service
    • Elina PPHE, Owner van Park Plaza Utrecht, reageerde op deze beoordeling 2021-02-02
    • Bedankt voor je mooie review en compliment voor ons vriendelijke team, Ruth012021. We zijn erg blij dat je heerlijk hebt geslapen bij ons je sfeervolle, ruime kamer. We kijken ernaar uit je opnieuw te ontvangen tijdens je volgende verblijf in Utrecht. Hartelijke groet, Elina

  • "prima prijs/kwaliteitsverhouding"

    • Beoordeeld: 2020-12-04
    • Reistype: Zaken
  • avond eten kan en mag beter, aan het station zijde hoor je treinen wat soms niet prettig is. verblijf was verder prima met vriendelijk personeel. nette en verzorgde kamers. prima basis om ook nog Utrecht te bezoeken

    • tripadvisor-rating
      Kamers
    • tripadvisor-rating
      Prijs/kwaliteit
    • tripadvisor-rating
      Slaapkwaliteit
    • tripadvisor-rating
      Locatie
    • tripadvisor-rating
      Hygiëne
    • Elina PPHE, Owner van Park Plaza Utrecht, reageerde op deze beoordeling 2020-12-07
    • Bedankt voor je beoordeling, PeetersBardoel. We zijn blij dat ons vriendelijke team en de nette kamers je goed zijn bevallen. Het is wel jammer dat je wat minder tevreden was over het diner. Onze kaart is op dit moment niet zo uitgebreid als je van ons gewend bent; hopelijk kunnen wij je verwachtingen een volgende keer overtreffen met ons gebruikelijke aanbod. We geven je graag een kamer aan de andere zijde van ons hotel, dus laat ons je voorkeur de volgende keer zeker weten. We kijken ernaar uit je in de nabije toekomst opnieuw te verwelkomen. Hartelijke groet, Elina

  • "Uitstekend"

    • Beoordeeld: 2020-11-22
    • Reistype: Stellen
  • Beter kon het eerlijk gezegd niet receptie was heel vriendelijk, bar personeel ook heel vriendelijk, er werd goed gecommuniceerd tussen iedereen en het was over het algemeen heel erg leuk kan het zeker aanraden

    • tripadvisor-rating
      Kamers
    • tripadvisor-rating
      Prijs/kwaliteit
    • tripadvisor-rating
      Slaapkwaliteit
    • tripadvisor-rating
      Locatie
    • tripadvisor-rating
      Hygiëne
    • tripadvisor-rating
      Service
    • Elina PPHE, Owner van Park Plaza Utrecht, reageerde op deze beoordeling 2020-11-23
    • Bedankt voor je review en aanbeveling, saadmuslet1901. We zijn erg blij dat je zo tevreden bent over ons team en je verblijf. We verwelkomen je graag opnieuw tijdens je volgende bezoek. Hartelijke groet, Elina

  • "Prima verblijf"

    • Beoordeeld: 2020-11-04
    • Reistype: Soloreis
  • Prima verblijf met super persoonlijke service. Goed ontbijt en diner prima, lunchpakket uitstekend verzorgd. Prettige ruime kamer met fijne grote badkamer. Alles keurig schoon en verzorgd. Personeel enorm vriendelijk en betrokken.

    • tripadvisor-rating
      Kamers
    • tripadvisor-rating
      Prijs/kwaliteit
    • tripadvisor-rating
      Slaapkwaliteit
    • tripadvisor-rating
      Locatie
    • tripadvisor-rating
      Hygiëne
    • tripadvisor-rating
      Service
    • Ilona B, Other van Park Plaza Utrecht, reageerde op deze beoordeling 2020-11-06
    • We loved having you with us, Mdhaan! Thanks for sharing your experience with other travellers and for praising our team. I cannot wait to share your kind words with them. See you on your next visit! -Ilona

Bekijk alle reviews op TripAdvisor

Deze reviews zijn subjectieve meningen van individuele reizigers en niet van TripAdvisor LLC of haar partners.

© 2014 TripAdvisor LLC