Beoordeling van reizigers op TripAdvisor

tripadvisor rating 4.5 62 reviews
Geclassificeerd als #19 van 31 hotels in Utrecht

Beoordeling van reizigers

Uitstekend
41
Erg goed
13
Gemiddeld
5
Slecht
2
Vreselijk
1

Soort reiziger

Zaken
7
Stellen
12
Soloreis
6
Gezinnen
8
Vakantie met vrienden
8

Beoordelingsoverzicht

Locatie
4.5
Slaapkwaliteit
4.5
Kamers
4.5
Service
4.5
Prijs/kwaliteit
4.5
Hygiëne
4.5

Tips van reizigers om u te helpen de juiste kamer te kiezen

  • Vraag om een gerenoveerde kamer. Nog niet alle kamers zijn namelijk gerenoveerd. (498marceld)
    5.0
    2020-03-10
  • ivm opknapper van de eerste verdieping, wat goed te horen is op de tweede verdieping aan te raden om hoger te boeken. (lydiasJ4444LL)
    4.0
    2020-03-09

Reviews van reizigers

  • "Utrecht shop till you drop!"

  • tripadvisor rating 5.0
    • Beoordeeld: 2021-09-27
    • Reistype: Vakantie met vrienden
  • Goede ontvangst, personeel is behulpzaam en vriendelijk. Kamer uitsekend, zoals beschreven Parkeerplaats bij het hotel is prettig. Locatie dicht bij het centrum, station en Beatrix theater, helemaal top!

    • 5.0
      Kamers
    • 5.0
      Prijs/kwaliteit
    • 5.0
      Slaapkwaliteit
    • 5.0
      Locatie
    • 5.0
      Hygiëne
    • 5.0
      Service
    • Elina PPHE, Owner van Park Plaza Utrecht, reageerde op deze beoordeling 2021-09-28
    • Bedankt voor je beoordeling, Peggy K. Het is super dat ons behulpzame team en je fijne kamer helemaal naar wens waren. Ik ben blij om te zien dat je genoten hebt van je bezoek aan Utrecht. We kijken ernaar uit je opnieuw welkom te heten wanneer je onze stad verder komt ontdekken. Hartelijke groet, Elina

  • "Fijne ervaring"

  • tripadvisor rating 5.0
    • Beoordeeld: 2021-09-11
    • Reistype: Stellen
  • Alles tip top goede ontvangst nette kamer en goed ontbijt. Ideale ligging tov de stad,station en winkelcentrum ook uitleg gekregen over activiteiten wat er op dat moment te doen was in de stad.al met al een fijne ervaring.

    • 5.0
      Kamers
    • 5.0
      Prijs/kwaliteit
    • 5.0
      Slaapkwaliteit
    • 5.0
      Locatie
    • 5.0
      Hygiëne
    • 5.0
      Service
    • Lucy Grimwood, Guest Services / Front Office van Park Plaza Utrecht, reageerde op deze beoordeling 2021-09-13
    • Beste ltevaarwerk, hartelijk dank voor uw feedback en dat u de tijd hebt genomen over uw ervaring te schrijven. We zijn verheugd om te lezen dat u genoten hebt van de kamer en het ontbijt . We kijken uit naar uw volgende verblijf. Met vriendelijke groet, Lucy

  • "Heerlijk verblijf !"

  • tripadvisor rating 5.0
    • Beoordeeld: 2021-08-22
    • Reistype: Vakantie met vrienden
  • Goede locatie, parkeergelegenheid bij de ingang, mooie kamers, goede service, mooie badkamer, goede bedden, zeker voor herhaling vatbaar. Zeer net personeel, alles erg schoon, ook de gezamenlijke ruimtes zoals restaurant en dergelijke.

    • 5.0
      Kamers
    • 5.0
      Prijs/kwaliteit
    • 4.0
      Slaapkwaliteit
    • 4.0
      Locatie
    • 5.0
      Hygiëne
    • 5.0
      Service
    • Lucy Grimwood, Guest Services / Front Office van Park Plaza Utrecht, reageerde op deze beoordeling 2021-08-25
    • Beste Sabine, bedankt voor je review. We zijn zo blij dat je een geweldige tijd hebt gehad op Park Plaza Utrecht. We zijn erg blij dat u ons team vriendelijk vond en genoten heeft van de kamers en faciliteiten. We kijken ernaar uit u een volgende keer weer te mogen verwelkomen! Met vriendelijke groet, Lucy

  • "Fijn verblijf gehad"

  • tripadvisor rating 5.0
    • Beoordeeld: 2021-08-17
    • Reistype: Vakantie met vrienden
  • Wij waren met vrienden in dit hotel om een gezellig weekend in Utrecht te beleven. Nou dat is gelukt , mooi hotel en een leuke omgeving met op loopafstand een mooi winkelcentrum en heel veel gezellige terrassen. Echt een aanrader deze stad en dit hotel

    • 4.0
      Kamers
    • 4.0
      Prijs/kwaliteit
    • 4.0
      Slaapkwaliteit
    • 4.0
      Locatie
    • 4.0
      Hygiëne
    • 4.0
      Service
    • Barbara PPHE, Other van Park Plaza Utrecht, reageerde op deze beoordeling 2021-08-20
    • Beste Happy Guest, bedankt voor uw mooie recensie. We zijn blij om te zien dat jij en je vrienden een geweldig verblijf bij ons hebben gehad! We stellen het op prijs dat u ons aanbeveelt. Tot ziens bij uw volgende bezoek. Met vriendelijke groeten - Barbara

  • "Perfect hotel"

  • tripadvisor rating 5.0
    • Beoordeeld: 2021-08-17
    • Reistype: Stellen
  • Zeer goede locatie, vlak bij hoog catharijne. schone mooie kamer met grote tv en ruime douche. vriendelijk personeel en goed ontbijt met ruime keuze aan broodjes, yoghurt, fruit, etc. Prijskwaliteit erg goed. Echt een aanrader

    • 5.0
      Kamers
    • 5.0
      Prijs/kwaliteit
    • 5.0
      Slaapkwaliteit
    • 5.0
      Locatie
    • 5.0
      Hygiëne
    • 5.0
      Service
    • Lucy Grimwood, Guest Services / Front Office van Park Plaza Utrecht, reageerde op deze beoordeling 2021-08-18
    • Beste adej0ng1, bedankt voor je review. We zijn zo blij dat je onze locatie leuk vond en dat je genoten hebt van de uitgebreide keuze bij het ontbijt. We hopen dat we je snel weer mogen verwelkomen. Met vriendelijke groet, Lucy

Bekijk alle reviews op TripAdvisor

Deze reviews zijn subjectieve meningen van individuele reizigers en niet van TripAdvisor LLC of haar partners.

© 2014 TripAdvisor LLC