Beoordeling van reizigers op TripAdvisor

1755 reviews
Geclassificeerd als #17 van 30 hotels in Utrecht

Beoordeling van reizigers

Uitstekend
469
Erg goed
673
Gemiddeld
378
Slecht
155
Vreselijk
80

Soort reiziger

Zaken
698
Stellen
476
Soloreis
129
Gezinnen
200
Vakantie met vrienden
194

Beoordelingsoverzicht

Locatie
4.0
Slaapkwaliteit
4.0
Kamers
3.5
Service
4.0
Prijs/kwaliteit
3.5
Hygiëne
4.0

Tips van reizigers om u te helpen de juiste kamer te kiezen

  • Vraag om een gerenoveerde kamer. Nog niet alle kamers zijn namelijk gerenoveerd. (498marceld)
    5.0
    2020-03-10
  • ivm opknapper van de eerste verdieping, wat goed te horen is op de tweede verdieping aan te raden om hoger te boeken. (lydiasJ4444LL)
    4.0
    2020-03-09
  • uitzicht op het station (PietB100)
    4.0
    2019-08-06
  • Kies een alternatief hotel voor minder geld en een beter gevoel (gerardn558)
    1.0
    2018-05-23
  • Kamers westkant: geen last van treinverkeer maar wel zonlichtinval. Toegang hotel is aan de westzijde. (quabv)
    4.0
    2017-10-11

Recentste reviews van reizigers

  • "Uitstekend"

    • Beoordeeld: 2020-11-22
    • Reistype: Stellen
  • Beter kon het eerlijk gezegd niet receptie was heel vriendelijk, bar personeel ook heel vriendelijk, er werd goed gecommuniceerd tussen iedereen en het was over het algemeen heel erg leuk kan het zeker aanraden

    • tripadvisor-rating
      Kamers
    • tripadvisor-rating
      Prijs/kwaliteit
    • tripadvisor-rating
      Slaapkwaliteit
    • tripadvisor-rating
      Locatie
    • tripadvisor-rating
      Hygiëne
    • tripadvisor-rating
      Service
    • Elina PPHE, Owner van Park Plaza Utrecht, reageerde op deze beoordeling 2020-11-23
    • Bedankt voor je review en aanbeveling, saadmuslet1901. We zijn erg blij dat je zo tevreden bent over ons team en je verblijf. We verwelkomen je graag opnieuw tijdens je volgende bezoek. Hartelijke groet, Elina

  • "Prima verblijf"

    • Beoordeeld: 2020-11-04
    • Reistype: Soloreis
  • Prima verblijf met super persoonlijke service. Goed ontbijt en diner prima, lunchpakket uitstekend verzorgd. Prettige ruime kamer met fijne grote badkamer. Alles keurig schoon en verzorgd. Personeel enorm vriendelijk en betrokken.

    • tripadvisor-rating
      Kamers
    • tripadvisor-rating
      Prijs/kwaliteit
    • tripadvisor-rating
      Slaapkwaliteit
    • tripadvisor-rating
      Locatie
    • tripadvisor-rating
      Hygiëne
    • tripadvisor-rating
      Service
    • Ilona B, Other van Park Plaza Utrecht, reageerde op deze beoordeling 2020-11-06
    • We loved having you with us, Mdhaan! Thanks for sharing your experience with other travellers and for praising our team. I cannot wait to share your kind words with them. See you on your next visit! -Ilona

  • "Fijn Hotel"

    • Beoordeeld: 2020-10-04
    • Reistype: Gezinnen
  • Perfecte kamers en ontbijt, gastvrij ontvangen en je kunt er gratis parkeren in bijna hartje centrum Utrecht Medewerkers zijn zeer aardig en behulpzaam. Ondanks de corona zeer fijn om te verblijven en de koffieautomaat is super. Lekker bakje koffie waar menig hotel zich mag meten.

    • tripadvisor-rating
      Kamers
    • tripadvisor-rating
      Prijs/kwaliteit
    • tripadvisor-rating
      Slaapkwaliteit
    • tripadvisor-rating
      Locatie
    • tripadvisor-rating
      Hygiëne
    • tripadvisor-rating
      Service
    • Elina PPHE, Owner van Park Plaza Utrecht, reageerde op deze beoordeling 2020-10-05
    • Bedankt voor je mooie worden, John H. Wat fijn dat je gastvrij bent ontvangen door ons behulpzame team, en dat je tevreden was met je kamer en ontbijt. We zijn blij dat je genoten hebt van de koffie, dat maakt een goed verblijf helemaal af! We kijken ernaar uit je opnieuw te mogen verwelkomen tijdens je volgende bezoek. Hartelijke groet, Elina

  • "Super locatie"

    • Beoordeeld: 2020-03-01
    • Reistype: Vakantie met vrienden
  • Dit hotel ligt midden in Utrecht, goed lopend te bereiken vanaf station. Ook groot pluspunt dat je bij het hotel prive kan parkeren. Ontbijt was heel erg goed. Personeel heel vriendelijk en behulpzaam. Kamer was heel schoon. Kamer was echt goed voor kwaliteits/prijs verhouding.

    • tripadvisor-rating
      Kamers
    • tripadvisor-rating
      Prijs/kwaliteit
    • tripadvisor-rating
      Slaapkwaliteit
    • tripadvisor-rating
      Locatie
    • tripadvisor-rating
      Hygiëne
    • tripadvisor-rating
      Service
    • Ilona B, Online Reputation Coordinator van Park Plaza Utrecht, reageerde op deze beoordeling 2020-03-03
    • Dear Happy Guest, Thank you for sharing your experience and for acknowledging our amazing team. We are over the moon you had such a great experience and loved our rooms. We look forward to having you as our guest soon. -Ilona

  • "goede accommodatie voor een uitje in utrecht"

    • Beoordeeld: 2020-02-28
    • Reistype: Stellen
  • goede hospitality met gastvrije ontvangst en met zorg voor de inwendige mens een goed ontbijt en daardoor lekker geslapen.de kamer zag er vernieuwd uit en was kraakhelder .Ook de badgelegenheid voldeed aan alle wensen

    • tripadvisor-rating
      Kamers
    • tripadvisor-rating
      Prijs/kwaliteit
    • tripadvisor-rating
      Slaapkwaliteit
    • tripadvisor-rating
      Locatie
    • tripadvisor-rating
      Hygiëne
    • tripadvisor-rating
      Service
    • Ilona B, Online Reputation Coordinator van Park Plaza Utrecht, reageerde op deze beoordeling 2020-03-02
    • Dear Happy Traveler, Thanks for sharing your experience and for praising our modern rooms, glad to see you loved our stylish interior. We look forward to having you with us again! -Ilona

Bekijk alle reviews op TripAdvisor

Deze reviews zijn subjectieve meningen van individuele reizigers en niet van TripAdvisor LLC of haar partners.

© 2014 TripAdvisor LLC