Beoordeling van reizigers op TripAdvisor

1738 reviews
Geclassificeerd als #16 van 29 hotels in Utrecht

Soort reiziger

Uitstekend
455
Erg goed
672
Gemiddeld
377
Slecht
154
Vreselijk
80

Beoordeling van reizigers

Zaken
697
Stellen
471
Soloreis
127
Gezinnen
199
Vakantie met vrienden
191

Beoordelingsoverzicht

Locatie
4.0
Slaapkwaliteit
4.0
Kamers
3.5
Service
4.0
Prijs/kwaliteit
3.5
Hygiëne
4.0

Tips van reizigers om u te helpen de juiste kamer te kiezen

  • Vraag om een gerenoveerde kamer. Nog niet alle kamers zijn namelijk gerenoveerd. (498marceld)
    5.0
    2020-03-10
  • ivm opknapper van de eerste verdieping, wat goed te horen is op de tweede verdieping aan te raden om hoger te boeken. (lydiasJ4444LL)
    4.0
    2020-03-09
  • uitzicht op het station (PietB100)
    4.0
    2019-08-06
  • Kies een alternatief hotel voor minder geld en een beter gevoel (gerardn558)
    1.0
    2018-05-23
  • Kamers westkant: geen last van treinverkeer maar wel zonlichtinval. Toegang hotel is aan de westzijde. (quabv)
    4.0
    2017-10-11

Recentste reviews van reizigers

  • "Super locatie"

    • Beoordeeld: 2020-03-01
    • Reistype: Vakantie met vrienden
  • Dit hotel ligt midden in Utrecht, goed lopend te bereiken vanaf station. Ook groot pluspunt dat je bij het hotel prive kan parkeren. Ontbijt was heel erg goed. Personeel heel vriendelijk en behulpzaam. Kamer was heel schoon. Kamer was echt goed voor kwaliteits/prijs verhouding.

    • tripadvisor-rating
      Kamers
    • tripadvisor-rating
      Prijs/kwaliteit
    • tripadvisor-rating
      Slaapkwaliteit
    • tripadvisor-rating
      Locatie
    • tripadvisor-rating
      Hygiëne
    • tripadvisor-rating
      Service
    • Ilona B, Online Reputation Coordinator van Park Plaza Utrecht, reageerde op deze beoordeling 2020-03-03
    • Dear Happy Guest, Thank you for sharing your experience and for acknowledging our amazing team. We are over the moon you had such a great experience and loved our rooms. We look forward to having you as our guest soon. -Ilona

  • "goede accommodatie voor een uitje in utrecht"

    • Beoordeeld: 2020-02-28
    • Reistype: Stellen
  • goede hospitality met gastvrije ontvangst en met zorg voor de inwendige mens een goed ontbijt en daardoor lekker geslapen.de kamer zag er vernieuwd uit en was kraakhelder .Ook de badgelegenheid voldeed aan alle wensen

    • tripadvisor-rating
      Kamers
    • tripadvisor-rating
      Prijs/kwaliteit
    • tripadvisor-rating
      Slaapkwaliteit
    • tripadvisor-rating
      Locatie
    • tripadvisor-rating
      Hygiëne
    • tripadvisor-rating
      Service
    • Ilona B, Online Reputation Coordinator van Park Plaza Utrecht, reageerde op deze beoordeling 2020-03-02
    • Dear Happy Traveler, Thanks for sharing your experience and for praising our modern rooms, glad to see you loved our stylish interior. We look forward to having you with us again! -Ilona

  • "Heerlijk verblijf!"

    • Beoordeeld: 2020-02-24
    • Reistype: Stellen
  • We hadden een hele fijne kamer, perfecte ligging nabij Tivoli en het station en zelfs een handgeschreven kaart met wat lekkers erbij voor de verjaardag van mijn vriendin! Wij hebben een heerlijk verblijf gehad.

    • tripadvisor-rating
      Kamers
    • tripadvisor-rating
      Prijs/kwaliteit
    • tripadvisor-rating
      Slaapkwaliteit
    • tripadvisor-rating
      Locatie
    • tripadvisor-rating
      Hygiëne
    • tripadvisor-rating
      Service
    • LucyPPHE, Customer Service Team van Park Plaza Utrecht, reageerde op deze beoordeling 2020-02-27
    • Bedankt voor het delen van uw ervaring. We zijn verheugd te horen dat u een fantastische verjaardag heeft kunnen vieren bij ons en dat ons team dit nog specialer heeft kunnen maken voor u! We hopen u snel opnieuw te mogen verwelkomen in ons hotel. Met vriendelijke groet, Lucy

  • "Prima uitval voor een citytrip"

    • Beoordeeld: 2020-02-08
    • Reistype: Stellen
  • Wij hadden een executive room met iconic view. Iconic view = uitzicht op het centrum en het spoor. Prima geslapen en ondanks dat het dichtbij het spoor ligt, hoor je niets van de passerende treinen, De executive rooms waren gerenoveerd. De normale kamers weet ik niet.

    • tripadvisor-rating
      Kamers
    • tripadvisor-rating
      Prijs/kwaliteit
    • tripadvisor-rating
      Slaapkwaliteit
    • tripadvisor-rating
      Locatie
    • tripadvisor-rating
      Hygiëne
    • tripadvisor-rating
      Service
    • Ilona B, Online Reputation Coordinator van Park Plaza Utrecht, reageerde op deze beoordeling 2020-02-10
    • Thank you for staying with us, Alx! We loved having you at Park Plaza Utrecht and it is amazing to hear you loved our recently refurbished rooms. We hope you will consider us for your next stay in Utrecht. -Ilona

  • "Geweldig hotel,"

    • Beoordeeld: 2019-12-16
    • Reistype: Stellen
  • Vriendelijk en attent personeel. Prima locatie. Goede bedden en heerlijk schone moderne kamer. Heerlijke grote tv met veel keuze aan zenders. Koffie en thee op de kamer. We kunnen iedereen dit hotel aanbevelen.

    • tripadvisor-rating
      Kamers
    • tripadvisor-rating
      Prijs/kwaliteit
    • tripadvisor-rating
      Slaapkwaliteit
    • tripadvisor-rating
      Locatie
    • tripadvisor-rating
      Hygiëne
    • tripadvisor-rating
      Service
    • Ilona B, Online Reputation Coordinator van Park Plaza Utrecht, reageerde op deze beoordeling 2019-12-18
    • What a wonderful review, Mirel! Thank you very much for choosing Park Plaza Utrecht and for recommending us for other travelers. We are pleased you enjoyed our modern TV and comfy beds. We look forward to your return! Best wishes, Ilona

Bekijk alle reviews op TripAdvisor

Deze reviews zijn subjectieve meningen van individuele reizigers en niet van TripAdvisor LLC of haar partners.

© 2014 TripAdvisor LLC