Beoordeling van reizigers op TripAdvisor

1689 beoordelingen
Geclassificeerd als #17 van 28 hotels in Utrecht

Soort reiziger

Uitstekend
419
Erg goed
662
Gemiddeld
375
Slecht
154
Vreselijk
80

Beoordeling van reizigers

Zaken
685
Stellen
460
Soloreis
126
Gezinnen
199
Vakantie met vrienden
187

Beoordelingsoverzicht

Locatie
4.0
Slaapkwaliteit
4.0
Kamers
3.5
Service
4.0
Prijs/kwaliteit
3.5
Hygiëne
4.0

Tips van reizigers om u te helpen de juiste kamer te kiezen

  • uitzicht op het station (PietB100)
    4.0
    2019-08-06
  • Kies een alternatief hotel voor minder geld en een beter gevoel (gerardn558)
    1.0
    2018-05-23
  • Kamers westkant: geen last van treinverkeer maar wel zonlichtinval. Toegang hotel is aan de westzijde. (quabv)
    4.0
    2017-10-11
  • het hotel is op loopafstand van het station, theater, winkelcentrum en het oude centrum (Sodadesal)
    4.0
    2017-05-27
  • vragen om een gerenoveerde kamer (izzy742015)
    3.0
    2017-05-22

Recentste beoordelingen van reizigers

  • "Zeer comfortabel."

    • Beoordeeld: 2019-11-02
    • Reistype: Zaken
  • Alles in orde. Goed bed. Fijne badkamer. Parkeren heel makkelijk. Ontbijt goed verzorgd. Aardige en servicegerichte medewerkers. Locatie op loopafstand van Tivoli en het historische centrum. Kortom aanbelevenswaardig.

    • tripadvisor-rating
      Kamers
    • tripadvisor-rating
      Prijs/kwaliteit
    • tripadvisor-rating
      Slaapkwaliteit
    • tripadvisor-rating
      Locatie
    • tripadvisor-rating
      Hygiëne
    • tripadvisor-rating
      Service
  • "Prima hotel dichtbij station en centrum"

    • Beoordeeld: 2019-10-07
    • Reistype: Vakantie met vrienden
  • Fijne moderne kamer met goede bedden. De hygiëne geef ik een 10, alles was brandschoon. Het ontbijt was ook divers en voldoende. Wat opviel was dat het erg rustig was in de kamer, de dichte ramen dempte het geluid van buiten.

    • tripadvisor-rating
      Kamers
    • tripadvisor-rating
      Prijs/kwaliteit
    • tripadvisor-rating
      Slaapkwaliteit
    • tripadvisor-rating
      Locatie
    • tripadvisor-rating
      Hygiëne
    • tripadvisor-rating
      Service
    • LucyPPHE, Guest Relations Team van Park Plaza Utrecht, reageerde op deze beoordeling 2019-10-08
    • Hello Carin, Thank you for your lovely review and top rating. We're so pleased that you enjoyed your stay with us and we hope you had a great night sleep! We hope to see you again soon. Kind Regards, Lucy

  • "Prachtig hotel, centraal gelegen in Utrecht"

    • Beoordeeld: 2019-10-06
    • Reistype: Zaken
  • Uitstekend hotel in het midden van het centrum. Helaas nog jammer dat er in de omgeving nog steeds verbouwd wordt, maar dit mag de kwaliteit van het hotel niet in de weg staan. Wel aan te bevelen aan anderen.

    • tripadvisor-rating
      Kamers
    • tripadvisor-rating
      Prijs/kwaliteit
    • tripadvisor-rating
      Slaapkwaliteit
    • tripadvisor-rating
      Locatie
    • tripadvisor-rating
      Hygiëne
    • tripadvisor-rating
      Service
    • LucyPPHE, Guest Relations Team van Park Plaza Utrecht, reageerde op deze beoordeling 2019-10-07
    • Dear Nicole, Thank you for your lovely review! We're so pleased you enjoyed our location and facilities. The whole area is currently being rejuvenated and we cannot wait for the works to be finished as we're sure it's going to look amazing! We hope to welcome you back soon. Regards, Lucy

  • "Super hotel!"

    • Beoordeeld: 2019-09-30
    • Reistype: Stellen
  • Mooi schoon hotel, snelle in- en uitcheck. Ideale ligging. Pal in het centrum van Utrecht en het station. Wij kregen een upgrade naar een nieuwe kamer. Super! Niets op aan te merken. Badkamer met regendouche en veel aanbod van toiletartikelen :) Wij hebben vanaf het hotel alles lopend gedaan richting restaurants en kroegjes. Aanrader!

    • tripadvisor-rating
      Kamers
    • tripadvisor-rating
      Prijs/kwaliteit
    • tripadvisor-rating
      Slaapkwaliteit
    • tripadvisor-rating
      Locatie
    • tripadvisor-rating
      Hygiëne
    • tripadvisor-rating
      Service
    • NikiPPHE, Online Reputation team van Park Plaza Utrecht, reageerde op deze beoordeling 2019-10-02
    • Hi Linda, We are happy that you have enjoyed our location and had a great time. Hope you can try our new restaurant which is opening soon. See you next time. Best regards, Niki

  • "Wat een fijn bed!"

    • Beoordeeld: 2019-09-30
    • Reistype: Vakantie met vrienden
  • Echt heerlijk geslapen in de extra grote bedden! Groot voordeel in dit hotel. Ook het dekbed extra breed, geen ruzie om een stukje dekbed ;-). Fijn ontvangst en dus vriendelijk geholpen. Ook fijn dat uit checken tot 12:00 kan. Al bij al een fijne overnachting .

    • tripadvisor-rating
      Kamers
    • tripadvisor-rating
      Prijs/kwaliteit
    • tripadvisor-rating
      Slaapkwaliteit
    • tripadvisor-rating
      Locatie
    • tripadvisor-rating
      Hygiëne
    • tripadvisor-rating
      Service
    • NikiPPHE, Online Reputation team van Park Plaza Utrecht, reageerde op deze beoordeling 2019-10-02
    • Hi there, We love a good night sleep because it is a time machine to breakfast. Hope you grabbed some fresh bites next morning. See you next time in Park Plaza Utrecht. :) - Niki

Bekijk alle beoordelingen op TripAdvisor

Deze beoordelingen zijn subjectieve meningen van individuele reizigers en niet van TripAdvisor LLC of haar partners.

© 2014 TripAdvisor LLC