Beoordeling van reizigers op TripAdvisor

tripadvisor rating 4.5 153 reviews
Geclassificeerd als #8 van 30 hotels in Utrecht

Beoordeling van reizigers

Uitstekend
87
Erg goed
43
Gemiddeld
15
Slecht
7
Vreselijk
1

Soort reiziger

Business
25
Couples
41
Solo travel
8
Family
22
Friends getaway
13

Beoordelingsoverzicht

Location
4.5
Sleep Quality
4.5
Rooms
4.5
Service
4.5
Value
4.0
Cleanliness
4.5

Tips van reizigers om u te helpen de juiste kamer te kiezen

  • even-numbered rooms have a view of the canals. odd-numbered rooms have a view to the railway (R7024DCmariar)
    4.0
    2022-07-13
  • Pick a room and pray you get the one you chose. (DieuwertjeS2)
    2.0
    2021-10-11
  • I’d ask for a higher room (TravelswithMrH)
    3.0
    2021-07-26

Reviews van reizigers

  • "Perfecte locatie en fijn hotel"

  • tripadvisor rating 5.0
    • Beoordeeld: 2023-01-09
    • Reistype: Gezinnen
  • Aanrader, fijne kamer en vriendelijk personeel. Goede bedden en schone badkamer. Locatie dichtbij Utrecht centraal station en ook zeer dichtbij centrum. Zou volgende keer weer boeken en ook aanraden aan anderen!

    • 5.0
      Kamers
    • 5.0
      Prijs/kwaliteit
    • 5.0
      Slaapkwaliteit
    • 5.0
      Locatie
    • 5.0
      Hygiëne
    • 5.0
      Service
    • CustomerService PPHE, Owner van Park Plaza Utrecht, reageerde op deze beoordeling 2023-01-10
    • Thank you for your review and for taking the time to share your experience. We are delighted you enjoyed your stay with us. Our hotel aims to provide a truly unique experience, and we are thrilled that we were able to exceed your expectations. We look forward to welcoming you back to our hotel in the future. Kind Regards, Kristine

  • "Super verblijf."

  • tripadvisor rating 5.0
    • Beoordeeld: 2022-12-30
    • Reistype: Stellen
  • Heerlijk verblijf. En topper dat je 12uur kan uitchecken. Geeft zoveel rust als je voor een nachtje gaat. Heerlijk ontbeten in alle rust, omdat je weet dat je niet om 10uur weg hoeft te zijn. Vriendelijk personeel.

    • 5.0
      Kamers
    • 5.0
      Prijs/kwaliteit
    • 5.0
      Slaapkwaliteit
    • 5.0
      Locatie
    • 5.0
      Hygiëne
    • 5.0
      Service
  • "super aangenaam verblijf"

  • tripadvisor rating 5.0
    • Beoordeeld: 2022-12-20
    • Reistype: Zaken
  • steeds super vriendelijke en behuplzame staff, mooie kamers en de goede nachtrust is er gegarandeerd, ook de bar is open en het restaurant serveert maaltijden handig met d eprivaart parkeerplaats van het hotel

    • 5.0
      Kamers
    • 4.0
      Prijs/kwaliteit
    • 5.0
      Slaapkwaliteit
    • 5.0
      Locatie
    • 5.0
      Hygiëne
    • 5.0
      Service
  • "citytrip"

  • tripadvisor rating 5.0
    • Beoordeeld: 2022-12-19
    • Reistype: Gezinnen
  • Heel vriendelijk ontvangen, mijn dochter van 6 voelde zich ook direct op haar gemak. Mooie kamer, schoon en niet gehorig. Vlak naast het station, dus makkelijk te bereiken met de trein. Het enige was dat wij het bed niet lekker vonden liggen.

    • 4.0
      Kamers
    • 5.0
      Prijs/kwaliteit
    • 3.0
      Slaapkwaliteit
    • 5.0
      Hygiëne
    • 5.0
      Service
  • "Loved it!"

  • tripadvisor rating 5.0
    • Beoordeeld: 2022-11-20
    • Reistype: Vakantie met vrienden
  • Het zag er erg netjes uit, zeer luxe uitstraling. Mooie grote tv die je kon bedienen met je telefoon. Alles was schoon. Kussens en bed lagen lekker. Heerlijle regen douche en je kon koffie en thee maken. Er was ook een fohn aanwezig :))

    • 5.0
      Kamers
    • 5.0
      Prijs/kwaliteit
    • 5.0
      Slaapkwaliteit
    • 5.0
      Locatie
    • 5.0
      Hygiëne
    • 5.0
      Service
Bekijk alle reviews op TripAdvisor

Deze reviews zijn subjectieve meningen van individuele reizigers en niet van TripAdvisor LLC of haar partners.

© 2014 TripAdvisor LLC