Beoordeling van reizigers op TripAdvisor

tripadvisor rating 4.5 472 reviews
Geclassificeerd als #14 van 133 hotels in Nuremberg
"Travelers Choice 2022" Travelers Choice 2022

Beoordeling van reizigers

Uitstekend
279
Erg goed
134
Gemiddeld
34
Slecht
18
Vreselijk
7

Soort reiziger

Business
139
Couples
155
Solo travel
22
Family
57
Friends getaway
50

Beoordelingsoverzicht

Location
5.0
Sleep Quality
4.5
Rooms
4.5
Service
4.5
Value
4.5
Cleanliness
4.5

Tips van reizigers om u te helpen de juiste kamer te kiezen

  • Outside rooms well soundproofed and preferable to atrium rooms (Darl01)
    4.0
    2019-06-18
  • A high floor has great city views (Paul R)
    5.0
    2019-01-27
  • Sorry - no ocean views. Train station is not a "view" to me, but to each their own. (358GMan)
    4.0
    2018-08-01
  • Make sure the A/C works before booking (Peter F)
    3.0
    2018-05-31
  • We selected city view rooms (702davej)
    5.0
    2018-01-08

Reviews van reizigers

  • "Ontzettend mooi en net hotel"

  • tripadvisor rating 5.0
    • Beoordeeld: 2021-09-10
    • Reistype: Soloreis
  • Wat een fijne binnenkomst in zo'n mooi en verzorgd hotel. De prijs is er naar, maar wat een ontspannen verblijf. De kamer is netjes en goed verzorgd. Ook erg modern qua inrichting, persoonlijk vind ik dit heel mooi. De grote tv geeft zeker de indruk dat je in een luxe hotel verblijft. De badkamer is mooi en schoon.

    • 5.0
      Kamers
    • 5.0
      Prijs/kwaliteit
    • 5.0
      Slaapkwaliteit
    • 5.0
      Locatie
    • 5.0
      Hygiëne
    • 5.0
      Service
    • Janine Besson, Guest Services / Front Office van Park Plaza Nuremberg, reageerde op deze beoordeling 2021-09-23
    • Dear Guest, Thank you for choosing Park Plaza Nuremberg for your stay and for taking the time to share your impressions with us. We are delighted to know your overall stay at our hotel has been a satisfying and enjoyable experience for you. Thank you for your kind words regarding the hotel, the room, and the cleanliness. It would be a pleasure to welcome you back soon. Kind regards, Park Plaza Nuremberg Team

  • "In 1 woord fantastisch!"

  • tripadvisor rating 5.0
    • Beoordeeld: 2021-08-13
    • Reistype: Stellen
  • Wat een prachtige ervaring! Niets was het personeel te veel om het ons naar de zin te maken. Zo kregen wij gratis een upgrade naar een grotere kamer met een kingsize bed. Het ontbijt was mede dankzij LouLou een gezellige belevenis.

    • 5.0
      Kamers
    • 5.0
      Prijs/kwaliteit
    • 5.0
      Slaapkwaliteit
    • 5.0
      Locatie
    • 5.0
      Hygiëne
    • 5.0
      Service
    • Janine Besson, Guest Services / Front Office van Park Plaza Nuremberg, reageerde op deze beoordeling 2021-08-31
    • Dear Guest, We would personally like to thank you for sharing your wonderful review regarding your recent stay at Park Plaza Nuremberg. It is a pleasure to read your review and to know everything was to your satisfaction and that the attention of our team members exceeded your expectations. We always strive to provide the highest level of service and a home-away-from-home environment for our guests; therefore, it makes us very happy to know that they made you feel welcomed and comfortable while staying at our hotel. Your kind words regarding the service make us very proud, and we will make sure to share your compliments with our team members. We hope we will get the opportunity to welcome you again soon. Kind regards, Park Plaza Nuremberg Management Team

  • "Heerlijk hotel tegen over het station en tegen het mooie centrum aan. Aanrader!"

  • tripadvisor rating 5.0
    • Beoordeeld: 2018-01-28
    • Reistype: Stellen
  • Goed hotel. Super kwaliteit voor een acceptabele prijs. Hotel ligt recht tegen over het station en uitladen voor de deur. Parkeren aan de overkant in een openbare parkeergarage tegen gereduceerd tarief. Ontvangst en personeel is enorm gastvrij. Je voelt je welkom en gast. Hotel en dus kamer zijn nieuw van binnen. Mooie kamer met goed bed en alles schoon. Badkamer is ook top. Geen bad maar mooie grote douche. Eigenlijk foutloos hotel voor een verblijf in Nürnberg met het oude centrum op loopafstand. Binnen vijf minuten. Aanrader.

    • EmployeePPNU, Guest Relations Manager van Park Plaza Nuremberg, reageerde op deze beoordeling 2018-01-29
    • Dear Extratravel, a really great review thank you. Your positive words and the detailed descriptions of our hotel facilities make us really happy and we are proud that we a s a team could fulfill all your expectations. The convenient hotel location, our parking offer, the modern rooms and the friendly serice made sure that you could relax and enjoy your time exploring Nuremberg. We hope your travel plans will bring you back to the Park Plaza Nuremberg in the near future. Kind regards Janine Besson Guest Relations

  • "Uitstekend"

  • tripadvisor rating 5.0
    • Beoordeeld: 2017-05-28
    • Reistype: Vakantie met vrienden
  • Uitstekend hotel met alles er op en er aan. Locatie is meer dan uitstekend laden en lossen voor de deur en meteen het centrum in . Ook de prijs in verhouding uitstekend . Hotel is net een jaar oud dus inderdaad geheel nieuw en dat merk je . Minibar is gratis en dat in deze tijd! Parkeren aan de overkant met gereserveerde plaatsen van het hotel. Voor een mooi weekend zeker een succes.

    • EmployeePPNU, Leiter Gästebetreuung van Park Plaza Nuremberg, reageerde op deze beoordeling 2017-05-30
    • Dear EmilHaarlem, thank you for taking the time to give us a great review. The whole team is delighted to hear that we could make your stay with us exceptional. It is a great help to follow travelers that you pointed out many of our amenities like our corporation with the parking garage opposite the hotel or our free minibar equipped with different drinks depending on the room category you choose. We hope you will visit us again in the near future for a weekend or maybe even longer this time. There is still a lot to discover about Nuremberg and every season has its own highlights. Kind regards from Nuremberg Janine Besson Guest Relations

  • "Brandschoon en super luxe"

  • tripadvisor rating 4.0
    • Beoordeeld: 2018-07-27
    • Reistype: Vakantie met vrienden
  • Wij hebben 1 nacht geslapen in dit prachtige hotel, waar echt alles heel schoon is, zowel het eten als het drinken prima in orde, uitgebreide cocktail kaart (hele lekkere cocktails, en het ontbijt is heel uitgebreid met veel variatie. 1 minpunt is dat je je auto verder op in een parkeergarage moet stallen, dat is wel even lopen, maar bij het uitchecken krijg je wel korting op het parkeren, dat maakt het wel weer goed

    • PPNU, Manager van Park Plaza Nuremberg, reageerde op deze beoordeling 2018-08-01
    • Dear Guest, Thank you for taking time to write an online review regarding your last stay with us. We were very delighted to see that you were satisfied with our cocktail offers as well as with the breakfast choice. We are sorry that not everything was like you have expected it to be. Visit us again, we are looking forward to welcome you back. Kind regards Park Plaza Nurenberg Management Team

Bekijk alle reviews op TripAdvisor

Deze reviews zijn subjectieve meningen van individuele reizigers en niet van TripAdvisor LLC of haar partners.

© 2014 TripAdvisor LLC