Beoordeling van reizigers op TripAdvisor

2522 reviews
Geclassificeerd als #23 van 41 hotels in Nottingham
"GreenLeader Bronze" GreenLeader Bronze

Soort reiziger

Uitstekend
820
Erg goed
773
Gemiddeld
473
Slecht
272
Vreselijk
184

Beoordeling van reizigers

Zaken
664
Stellen
932
Soloreis
131
Gezinnen
285
Vakantie met vrienden
318

Beoordelingsoverzicht

Locatie
4.5
Slaapkwaliteit
4.0
Kamers
4.0
Service
4.0
Prijs/kwaliteit
3.5
Hygiëne
4.0

Recentste reviews van reizigers

  • "Prima hotel voor zakenreis of tussenstop"

    • Beoordeeld: 2019-08-11
    • Reistype: Stellen
  • Prima hotel, service adequaat en vriendelijk. Typisch zakenhotel op onaantrekkelijke locatie maar wel op loopafstand van oud stadscentrum. Heerlijk bed! Goed en zeer uitgebreid ontbijtbuffet. Helaas was het restaurant op zondagavond al om 20 uur gesloten, maar prima gegeten bij een restaurant vlakbij dat ons aangeraden werd door medewerker bij de receptie.

    • tripadvisor-rating
      Kamers
    • tripadvisor-rating
      Prijs/kwaliteit
    • tripadvisor-rating
      Slaapkwaliteit
    • tripadvisor-rating
      Locatie
    • tripadvisor-rating
      Hygiëne
    • tripadvisor-rating
      Service
    • ClaireF2646, Guest Relations Manager van Park Plaza Nottingham, reageerde op deze beoordeling 2019-08-13
    • Dear tduboi166225, Thank you for your five star review! I'm delighted to see you had an excellent stay with us and the breakfast selection had everything you could hope for. We hope to welcome you back when you're next in the area. Kind Regards, Claire Guest Relations

  • "Hotel Nottingham"

    • Beoordeeld: 2014-08-12
    • Reistype: Soloreis
  • Goede locatie, niet ver van het centrum en openbaar vervoer; ook al ligt het hotel aan een drukke baan was er nauwelijks geluidshinder; vriendelijk en behulpzaam personeel; ruime en mooi ingerichte kamers; snelle internetverbinding; heel ruim ontbijtbuffet.

    • tripadvisor-rating
      Kamers
    • tripadvisor-rating
      Prijs/kwaliteit
    • tripadvisor-rating
      Slaapkwaliteit
    • tripadvisor-rating
      Locatie
    • tripadvisor-rating
      Hygiëne
    • tripadvisor-rating
      Service
    • RachelT T, Manager van Park Plaza Nottingham, reageerde op deze beoordeling 2014-08-30
    • Thank you for sharing your review, I am delighted to hear you enjoyed your stay with us and to hear that you find the team to be helpful. We look forward to welcoming you back to the Hotel again soon. Kind Regards Rachel Thacker Operations Manager

  • "Zakenreizigers hier!"

    • Beoordeeld: 2017-05-30
    • Reistype: Zaken
  • Het internet was verblindend snel - iets neemt men vanzelfsprekend wanneer thuis. Ik was in staat om te werken zonder frustratie. De kamers zijn schoon en comfortabel. Het enige kleine minpuntje was dat sommige van mijn buren waren heel luid - maar dat is niet echt de schuld van het hotel

    • tripadvisor-rating
      Kamers
    • tripadvisor-rating
      Prijs/kwaliteit
    • tripadvisor-rating
      Slaapkwaliteit
    • tripadvisor-rating
      Locatie
    • tripadvisor-rating
      Hygiëne
    • tripadvisor-rating
      Service
    • Claire F, Guest Relations Manager van Park Plaza Nottingham, reageerde op deze beoordeling 2017-06-02
    • Dear 296acet, Thank you for your five star review! I'm delighted to read such lovely comments from your recent stay with us and that the internet was fast enough for your work needs. We hope you will stay with us again when you're next in the area. Kind Regards, Claire Guest Relations

  • "Uitstekend Hotel"

    • Beoordeeld: 2017-05-24
    • Reistype: Stellen
  • Ik heb verbleven in verschillende hotels in Nottingham, maar het Park Plaza was een uitstekende keuze en zullen zeker terugkeren op mijn volgende bezoek. Het hotel ligt op een goede locatie en een alles was naar een zeer hoge standaard.

    • tripadvisor-rating
      Kamers
    • tripadvisor-rating
      Prijs/kwaliteit
    • tripadvisor-rating
      Slaapkwaliteit
    • tripadvisor-rating
      Locatie
    • tripadvisor-rating
      Hygiëne
    • tripadvisor-rating
      Service
    • Claire F, Guest Relations Manager van Park Plaza Nottingham, reageerde op deze beoordeling 2017-05-26
    • Dear andrewmI1869ZT, Thank you for fantastic review! It's brilliant to read such great compliments from your recent stay with us and that Park Plaza Nottingham was an excellent choice. We strive for excellent service and I'm delighted this was shown during your time with us. We look forward to seeing you again very soon! Best Wishes, Claire Guest Relations

  • "Lichte, lichte kamer, vriendelijk personeel"

    • Beoordeeld: 2017-05-17
    • Reistype: Stellen
  • Mijn vrouw en ik bleven twee nachten, voor een bezoek aan familie in Nottingham. Onze kamer op de 9e verdieping was helder en licht, met uitzicht over het centrum van Nottingham. Het was goed ontworpen en aangelegd, het bed was erg comfortabel en de badkamer was schoon en goed - ingericht. Onze kamer was rustig met geen hinder van lawaai en bij elke gelegenheid we moesten wachten een paar seconden voor de lift. Ontbijt was erg goed met glutenvrij brood verkrijgbaar. Service was vriendelijk en attent, die echt nog een extra dimensie aan ons bezoek. Ligging van het hotel is zeer centraal gelegen, op een paar minuten lopen van de Oude Markt en de dichtstbijzijnde tramhalte van het station.

    • tripadvisor-rating
      Kamers
    • tripadvisor-rating
      Prijs/kwaliteit
    • tripadvisor-rating
      Service
    • Claire F, Guest Relations Manager van Park Plaza Nottingham, reageerde op deze beoordeling 2017-05-18
    • Dear Anthony P, Thank you for your five star review! I'm thrilled to read such lovely comments from your recent stay with us and that your room was comfortable. Your compliments of the service and staff have been shared with the whole team, and they were delighted you commented on it. We hope to welcome you both back again for another family visit in Nottingham! Best Wishes, Claire Guest Relations

Bekijk alle reviews op TripAdvisor

Deze reviews zijn subjectieve meningen van individuele reizigers en niet van TripAdvisor LLC of haar partners.

© 2014 TripAdvisor LLC