Beoordeling van reizigers op TripAdvisor

tripadvisor rating 3.5 2704 reviews
Geclassificeerd als #25 van 44 hotels in Nottingham
"GreenLeader Bronze" GreenLeader Bronze

Beoordeling van reizigers

Uitstekend
889
Erg goed
814
Gemiddeld
496
Slecht
303
Vreselijk
202

Soort reiziger

Business
688
Couples
954
Solo travel
136
Family
299
Friends getaway
324

Beoordelingsoverzicht

Location
4.5
Sleep Quality
4.0
Rooms
4.0
Service
4.0
Value
3.5
Cleanliness
4.0

Tips van reizigers om u te helpen de juiste kamer te kiezen

  • If this is your only option, it’s worth booking your parking in advance. Be prepared for the tiniest room you’ve ever stayed in. (PartnersInCritique)
    2.0
    2022-05-13
  • There is limited parking and needs pre booking but there is an NCP near by. (RatheeshRavindran)
    3.0
    2022-05-07
  • Pre order your parking space as it is a bit limited. (Graham A)
    5.0
    2022-04-26
  • No parking had to park over the road at a price of £22.50 for the night. (Voyage16244769423)
    1.0
    2022-04-10
  • The higher up floors are quiet and it is worth upgrading to an Executive King (justinsU7313QJ)
    5.0
    2022-03-07

Reviews van reizigers

  • "Prima hotel voor zakenreis of tussenstop"

  • tripadvisor rating 5.0
    • Beoordeeld: 2019-08-11
    • Reistype: Stellen
  • Prima hotel, service adequaat en vriendelijk. Typisch zakenhotel op onaantrekkelijke locatie maar wel op loopafstand van oud stadscentrum. Heerlijk bed! Goed en zeer uitgebreid ontbijtbuffet. Helaas was het restaurant op zondagavond al om 20 uur gesloten, maar prima gegeten bij een restaurant vlakbij dat ons aangeraden werd door medewerker bij de receptie.

    • 5.0
      Kamers
    • 5.0
      Prijs/kwaliteit
    • 5.0
      Slaapkwaliteit
    • 3.0
      Locatie
    • 5.0
      Hygiëne
    • 4.0
      Service
    • ClaireF2646, Guest Relations Manager van Park Plaza Nottingham, reageerde op deze beoordeling 2019-08-13
    • Dear tduboi166225, Thank you for your five star review! I'm delighted to see you had an excellent stay with us and the breakfast selection had everything you could hope for. We hope to welcome you back when you're next in the area. Kind Regards, Claire Guest Relations

  • "Prima hotel aan rand van Nottingham centrum"

  • tripadvisor rating 4.0
    • Beoordeeld: 2015-11-15
    • Reistype: Zaken
  • Prima hotel met ruime kamers. Aan de straatzijde heb je wel enig last van geluidsoverlast, maar daarom liggen er ook gehoordempers voor je klaar. Minibar is goed gevuld en in het restaurant van het hotel kan je heerlijk ontbijten en dineren. Vanuit de zijstraat loop je zo het centrum van Nottingham in.

    • Elle T, Guest Relations Manager van Park Plaza Nottingham, reageerde op deze beoordeling 2015-11-23
    • Thank you for leaving your feedback, I am pleased to hear you had an enjoyable stay with us and in particular enjoyed our breakfast and dinner! We hope to welcome you back when you are next in the area, Kind Regards, Guest Relations

  • "Hotel Nottingham"

  • tripadvisor rating 4.0
    • Beoordeeld: 2014-08-12
    • Reistype: Soloreis
  • Goede locatie, niet ver van het centrum en openbaar vervoer; ook al ligt het hotel aan een drukke baan was er nauwelijks geluidshinder; vriendelijk en behulpzaam personeel; ruime en mooi ingerichte kamers; snelle internetverbinding; heel ruim ontbijtbuffet.

    • 4.0
      Kamers
    • 4.0
      Prijs/kwaliteit
    • 4.0
      Slaapkwaliteit
    • 4.0
      Locatie
    • 4.0
      Hygiëne
    • 4.0
      Service
    • RachelT T, Manager van Park Plaza Nottingham, reageerde op deze beoordeling 2014-08-30
    • Thank you for sharing your review, I am delighted to hear you enjoyed your stay with us and to hear that you find the team to be helpful. We look forward to welcoming you back to the Hotel again soon. Kind Regards Rachel Thacker Operations Manager

  • "Overnachting en ontbijt"

  • tripadvisor rating 5.0
    • Beoordeeld: 2018-10-11
    • Reistype: Stellen
  • Tweede bezoek aan dit hotel in ongeveer 3 jaar. Uitstekend, zeer efficiënt en vriendelijk personeel in het algemeen. Ontbijt was weer topklasse net als de service. Onberispelijk allround. Een must als een verblijf in Nottingham en zo dichtbij om te wandelen naar het centrum.

    • 5.0
      Prijs/kwaliteit
    • 5.0
      Locatie
    • 5.0
      Service
    • ClaireF2646, Guest Relations Manager van Park Plaza Nottingham, reageerde op deze beoordeling 2018-10-12
    • Dear Keith B, Thank you for your five star review. I'm delighted to welcome you back to the hotel and to see you had another excellent stay. Your compliments have been shared with the team to let them know what a great job they're doing. We hope to welcome you back in the near future. Kind Regards, Claire Guest Relations

  • "Excellent Nottingham city centre hotel!"

  • tripadvisor rating 5.0
    • Beoordeeld: 2018-10-09
    • Reistype: Stellen
  • Ik bezocht Nottingham vaak heel vaak vele jaren geleden, maar ben nooit echt in hotels gebleven. Ik was voornamelijk in Nottingham voor 1 nacht, ik checkte in rond 6: 30 ~ 7 uur op een zondag. De check-in was erg soepel en niet zo moeilijk om naar de kamer te gaan. Vriendelijk personeel. Kamers - De kamer was ruim, schoon, redelijk modern, gratis wifi met shampoo van goede kwaliteit, zeep en toiletartikelen. Het bed was groot en tv van goede grootte met Freeview en SkyTV. Geen klachten. Het hotel biedt 's ochtends gratis koffie / thee en muffins bij de receptie. Ik had geen kans om het te nemen. Ik reed naar Nottingham en als je 's nachts wilt parkeren, dan is er parkeergelegenheid op straat op 5 minuten loopafstand van het hotel buiten Fortis Student Living (Spaniel Row) maar niet aanbevolen door het hotel. Hoe dan ook. . . het hotel was goed in sommige gevallen slechts een beetje duurder dan Travelodge, maar met betere faciliteiten en schoner.

    • 5.0
      Prijs/kwaliteit
    • 5.0
      Slaapkwaliteit
    • 5.0
      Service
    • ClaireF2646, Guest Relations Manager van Park Plaza Nottingham, reageerde op deze beoordeling 2018-10-11
    • Dear bruceywonder, Thank you for your five star review! It's a pleasure to see you had an excellent stay at Park Plaza Nottingham and you had everything you needed to make your stay comfortable. We hope to welcome you back in the near future. Kind Regards, Claire Guest Relations

Bekijk alle reviews op TripAdvisor

Deze reviews zijn subjectieve meningen van individuele reizigers en niet van TripAdvisor LLC of haar partners.

© 2014 TripAdvisor LLC