Beoordeling van reizigers op TripAdvisor

tripadvisor rating 5.0 413 reviews
Geclassificeerd als #25 van 1196 hotels in London
"Travelers Choice Best of Best" Travelers Choice Best of Best

Beoordeling van reizigers

Uitstekend
363
Erg goed
34
Gemiddeld
8
Slecht
4
Vreselijk
4

Soort reiziger

Business
60
Couples
81
Solo travel
18
Family
82
Friends getaway
28

Beoordelingsoverzicht

Location
5.0
Sleep Quality
4.5
Rooms
4.5
Service
5.0
Value
4.5
Cleanliness
5.0

Tips van reizigers om u te helpen de juiste kamer te kiezen

  • Ask to see the room - if the capacity is available - the staff will be more than happy to help you optimize your stay. (Martin P)
    4.0
    2022-09-23
  • It is very small so upgrade the room if you have a longer stay. (juliafJ8197UO)
    4.0
    2022-09-19
  • Try to get a room with a nice view! (HLHSgrandma)
    5.0
    2022-06-09
  • We had a room on the second floor overlooking Baker Street (Judith S)
    5.0
    2022-05-07
  • It’s great that they offer twin bed rooms (A6676ONsusanm)
    5.0
    2022-04-21

Reviews van reizigers

  • "Geweldig! "

  • tripadvisor rating 5.0
    • Beoordeeld: 2019-12-17
    • Reistype: Vakantie met vrienden
  • Zeer mooi en schoon hotel met heel vriendelijk personeel. Het ontbijt was ook geweldig! Het hotel ligt nabij een metrostation, op loopafstand van Oxford street en omringd door leuke restaurantjes. Dit hotel is de moeite waard om een keer te verblijven. Wij hebben een zeer plezierig verblijf gehad!

    • holmeshotellondon, Manager van Holmes Hotel London, reageerde op deze beoordeling 2019-12-19
    • Dear 52shannab, Thank you for taking time to share your feedback in regards of your recent stay at Holmes Hotel. I am delighted to hear that your recent stay with us was a pleasant experience and it gives me great pleasure to read your kind words on our restaurant, rooms and service. It was wonderful to read your comments and rest assured that I will share your feedback with the team who take great pride in ensuring each guest has a memorable stay. I hope that we have the pleasure of welcoming you back very soon again. Kind regards, Lavinia Rava Reception Manager

  • "AMANA BEOORDELING"

  • tripadvisor rating 5.0
    • Beoordeeld: 2022-09-09
    • Reistype: Zaken
  • De algemene sfeer en cultuur van dit hotel is samengevat in het statement HOME AWAY FROM HOME. Al het personeel is vriendelijk en beleefd. De locatie is perfect voor de zakenreiziger en de tarieven zijn ook ZAKVRIENDELIJK.

    • 5.0
      Kamers
    • 4.0
      Prijs/kwaliteit
    • 5.0
      Slaapkwaliteit
    • 4.0
      Locatie
    • 4.0
      Hygiëne
    • 4.0
      Service
  • "Verjaardag pauze."

  • tripadvisor rating 5.0
    • Beoordeeld: 2022-09-09
    • Reistype: Stellen
  • Een uitstekende plek om te verblijven zoals gewoonlijk en alle medewerkers waren warm en gastvrij. We voelden ons zeer comfortabel en de service was uitstekend, vooral het barpersoneel dat vriendelijk en attent was. we zullen snel weer terugkeren.

    • 5.0
      Kamers
    • 5.0
      Prijs/kwaliteit
    • 5.0
      Slaapkwaliteit
    • 5.0
      Locatie
    • 5.0
      Hygiëne
    • 5.0
      Service
  • "Jubileumreis"

  • tripadvisor rating 5.0
    • Beoordeeld: 2022-09-05
    • Reistype: Stellen
  • De meest geweldige reis ooit. Mijn vriend verraste me met een nachtje weg hier. Hij nam me mee naar het restaurant Kitchen at the Holmes waar we heerlijk hebben gegeten. Een paar van de meest heerlijke cocktails ook. Girls KT TIME is de winnaar van mij. Toen vertelde mijn vriend me dat hij verrassend een kamer in het hotel had geboekt. Om naar de meest verbazingwekkend ingerichte kamer te komen, gevuld met ballonnen en bloemen en foto's van ons tweeën. Fles champagne aan de zijkant ook. Het was de beste avond en het personeel deed het onmogelijke. Bedankt aan Carolina en Sofia om 's avonds voor ons te zorgen en de mooie Vanessa voor het organiseren van de verrassing en het inrichten van de kamer. Het idee van mijn vriend tot leven laten komen. 100% zal zeer binnenkort weer terugkomen. !

    • CustomerService PPHE, Owner van Holmes Hotel London, reageerde op deze beoordeling 2022-09-08
    • Dear Hannah, thank you for your review. We are delighted to learn you enjoyed your special occasion with us, especially our personal touches! Your feedback will be shared with our hotel team and for sure it will make their day. We appreciate your time to review us and hope to welcome you back soon for another pleasant experience. Kind Regards, Irene

  • "FANTASTISCH!!!!"

  • tripadvisor rating 5.0
    • Beoordeeld: 2022-09-04
    • Reistype: Stellen
  • We verbleven twee nachten van 2 - 4 september, specifiek om het Foo Fighters-concert in het Wembley Stadium bij te wonen. We waren onder de indruk vanaf het moment dat we aankwamen, het personeel was vriendelijk en gastvrij. De receptie boekte ons een tafel voor het diner en gaf ons een paar gratis drankjes. Het diner was prachtig en het bedienend personeel was attent. Het hotel ligt op ongeveer 100 meter van metrostation Baker Street, wat erg handig is als u van plan bent door Londen te reizen. Ontbijt was heerlijk en veel keuze. Bedden erg comfortabel en de kamer was erg schoon, hoewel kussens niet geweldig waren, maar een klein punt. Ik zou het ten zeerste aanbevelen en in de toekomst zonder aarzeling blijven.

    • CustomerService PPHE, Owner van Holmes Hotel London, reageerde op deze beoordeling 2022-09-08
    • Dear AprilHDent, thank you for your review. We are delighted to learn you enjoyed your stay with us so greatly. Thank you for your appreciation of our staff members, as we aim to deliver excellent experiences at all times. We hope to welcome you back soon for another pleasant experience. Kind Regards, Irene

Bekijk alle reviews op TripAdvisor

Deze reviews zijn subjectieve meningen van individuele reizigers en niet van TripAdvisor LLC of haar partners.

© 2014 TripAdvisor LLC