Beoordeling van reizigers op TripAdvisor

tripadvisor rating 5.0 369 reviews
Geclassificeerd als #17 van 1203 hotels in London
Travelers Choice Best of Best Travelers Choice 2022

Beoordeling van reizigers

Uitstekend
328
Erg goed
28
Gemiddeld
7
Slecht
2
Vreselijk
4

Soort reiziger

Business
57
Couples
73
Solo travel
15
Family
76
Friends getaway
25

Beoordelingsoverzicht

Location
5.0
Sleep Quality
4.5
Rooms
5.0
Service
5.0
Value
4.5
Cleanliness
5.0

Tips van reizigers om u te helpen de juiste kamer te kiezen

  • Try to get a room with a nice view! (HLHSgrandma)
    5.0
    2022-06-09
  • We had a room on the second floor overlooking Baker Street (Judith S)
    5.0
    2022-05-07
  • It’s great that they offer twin bed rooms (A6676ONsusanm)
    5.0
    2022-04-21
  • Rooms facing Baker St. are a bit noisy but it is not a problem if you like street view. (Nihan K)
    5.0
    2022-03-27
  • Great location, spacious room and impressive service. (thanvalai)
    5.0
    2022-01-26

Reviews van reizigers

  • "Geweldig! "

  • tripadvisor rating 5.0
    • Beoordeeld: 2019-12-17
    • Reistype: Vakantie met vrienden
  • Zeer mooi en schoon hotel met heel vriendelijk personeel. Het ontbijt was ook geweldig! Het hotel ligt nabij een metrostation, op loopafstand van Oxford street en omringd door leuke restaurantjes. Dit hotel is de moeite waard om een keer te verblijven. Wij hebben een zeer plezierig verblijf gehad!

    • holmeshotellondon, Manager van Holmes Hotel London, reageerde op deze beoordeling 2019-12-19
    • Dear 52shannab, Thank you for taking time to share your feedback in regards of your recent stay at Holmes Hotel. I am delighted to hear that your recent stay with us was a pleasant experience and it gives me great pleasure to read your kind words on our restaurant, rooms and service. It was wonderful to read your comments and rest assured that I will share your feedback with the team who take great pride in ensuring each guest has a memorable stay. I hope that we have the pleasure of welcoming you back very soon again. Kind regards, Lavinia Rava Reception Manager

  • "Fantastisch hotel met aardig personeel"

  • tripadvisor rating 5.0
    • Beoordeeld: 2022-03-03
    • Reistype: Stellen
  • Het hotel was absoluut geweldig. Bij het inchecken was het personeel vriendelijk en behulpzaam, met een echt gastvrije inrichting van de plaats. De kamer was prachtig, met de split-level die voldoende ruimte gaf om te ontspannen. Het restaurant was uitzonderlijk voor zowel het diner als het ontbijtaanbod. Costas was ongelooflijk vriendelijk en hielp ons diner nog beter te maken. Bedankt voor een geweldig verblijf Holmes!

    • CustomerService PPHE, Owner van Holmes Hotel London, reageerde op deze beoordeling 2022-03-08
    • Dear 560ketevank, thank you for your review. We are delighted you enjoyed your stay. How lovely you found our rooms, facilities, and restaurant so great. Thank you for your nice comment towards Costas! We do hope to welcome you back soon. Kind Regards, Irene

  • "Holmes Hotel - het is een must in Londen?"

  • tripadvisor rating 5.0
    • Beoordeeld: 2022-02-28
    • Reistype:
  • Geweldig klein gezellig hotel, zeer schoon en goed onderhouden, perfecte locatie. Het personeel is zo ontzettend vriendelijk, vooral bij de receptie en het restaurant. specials dankzij de restaurantchef en Marina. Ik kom zeker terug

    • 5.0
      Kamers
    • 5.0
      Prijs/kwaliteit
    • 5.0
      Slaapkwaliteit
    • 5.0
      Locatie
    • 5.0
      Hygiëne
    • 5.0
      Service
    • CustomerService PPHE, Owner van Holmes Hotel London, reageerde op deze beoordeling 2022-03-02
    • Thank you for your positive review, igal_Katz. I am happy you enjoyed your stay with us, and our hotel and its location were to your liking. We are pleased to hear that our friendly colleagues, including the chef and Marina, made your stay memorable. We can't wait for your next visit. Kind regards, Natacha

  • "Nachtje weg voor koppels"

  • tripadvisor rating 5.0
    • Beoordeeld: 2022-02-28
    • Reistype:
  • Hield van het hotel en hield als sherlockian van het thema en de inrichting, de algehele service en het heerlijke ontbijt. Check-in was een makkie en ze lieten ons zelfs onze tassen opbergen die in onze kamer stonden te wachten toen we aankwamen, plus het verjaardagsbericht was een mooi gebaar.

    • 5.0
      Kamers
    • 4.0
      Prijs/kwaliteit
    • 5.0
      Slaapkwaliteit
    • 5.0
      Locatie
    • 4.0
      Hygiëne
    • 5.0
      Service
    • CustomerService PPHE, Owner van Holmes Hotel London, reageerde op deze beoordeling 2022-03-02
    • Thank you for your positive review, Amrdeeps. I am happy you had a lovely stay with us, and our hotel was to your liking. So glad to hear that our friendly colleagues made your visit on your special occasion memorable. We look forward to your next visit. Kind regards, Natacha

  • "Uitstekend geschikt voor een stedentrip met het gezin"

  • tripadvisor rating 5.0
    • Beoordeeld: 2022-02-24
    • Reistype:
  • We hadden geschakelde kamers voor een gezin met vier kinderen. We boekten telefonisch met Clarissa en ze was ongelooflijk behulpzaam bij het organiseren van de kamers zodat ze met elkaar verbonden waren. We werden hartelijk verwelkomd bij het inchecken en buitengewoon goed verzorgd. Zou het ten zeerste aanbevelen en zou er zeker weer verblijven als ik met het gezin in Londen ben.

    • 5.0
      Kamers
    • 5.0
      Prijs/kwaliteit
    • 5.0
      Slaapkwaliteit
    • 5.0
      Locatie
    • 5.0
      Hygiëne
    • 5.0
      Service
    • CustomerService PPHE, Owner van Holmes Hotel London, reageerde op deze beoordeling 2022-02-28
    • Thank you for your positive review, carys_naylor, and for recommending us. I am happy you had a pleasant stay with us, and my colleagues, including Clarissa, provided you with excellent customer service. We look forward to your next visit. Kind regards, Natacha

Bekijk alle reviews op TripAdvisor

Deze reviews zijn subjectieve meningen van individuele reizigers en niet van TripAdvisor LLC of haar partners.

© 2014 TripAdvisor LLC