Beoordeling van reizigers op TripAdvisor

tripadvisor rating 5.0 499 reviews
Geclassificeerd als #32 van 1209 hotels in London
Travelers Choice Best of Best Travelers Choice 2022

Beoordeling van reizigers

Uitstekend
434
Erg goed
47
Gemiddeld
9
Slecht
5
Vreselijk
4

Soort reiziger

Business
71
Couples
97
Solo travel
25
Family
98
Friends getaway
40

Beoordelingsoverzicht

Location
5.0
Sleep Quality
4.5
Rooms
4.5
Service
5.0
Value
4.5
Cleanliness
5.0

Tips van reizigers om u te helpen de juiste kamer te kiezen

  • No parking but Tube & many bus lines very near: you won’t want or need a car. On premises food/bev is great but lots of options nearby too. (BiConti)
    5.0
    2023-03-01
  • Rooms Higher up over the bar/ restaurant gives you a great view out onto the hustle and bustle of Baker Street with out the noise. (Rich C)
    5.0
    2023-02-28
  • suites are very spacious (tamalmi)
    5.0
    2022-11-14
  • Definatley have breakfast at The Kitchen. (MartinLovesFood)
    5.0
    2022-10-27
  • Ask to see the room - if the capacity is available - the staff will be more than happy to help you optimize your stay. (Martin P)
    4.0
    2022-09-23

Reviews van reizigers

  • "Fantastisch klantgericht team in het holmes hotel"

  • tripadvisor rating 5.0
    • Beoordeeld: 2022-12-23
    • Reistype: Gezinnen
  • Ontzettend vriendelijk en klantgericht team in een prachtig hotel. Vanaf het inchecken tot het uitchecken hebben wij ons zeer welkom en gewaardeerd gevoeld. We kregen een onverwachte upgrade waardoor de ervaring nog mooier was. Wij komen zeker terug!

    • 5.0
      Kamers
    • 5.0
      Prijs/kwaliteit
    • 5.0
      Slaapkwaliteit
    • 4.0
      Locatie
    • 5.0
      Hygiëne
    • 5.0
      Service
  • "Geweldig! "

  • tripadvisor rating 5.0
    • Beoordeeld: 2019-12-17
    • Reistype: Vakantie met vrienden
  • Zeer mooi en schoon hotel met heel vriendelijk personeel. Het ontbijt was ook geweldig! Het hotel ligt nabij een metrostation, op loopafstand van Oxford street en omringd door leuke restaurantjes. Dit hotel is de moeite waard om een keer te verblijven. Wij hebben een zeer plezierig verblijf gehad!

    • holmeshotellondon, Manager van Holmes Hotel London, reageerde op deze beoordeling 2019-12-19
    • Dear 52shannab, Thank you for taking time to share your feedback in regards of your recent stay at Holmes Hotel. I am delighted to hear that your recent stay with us was a pleasant experience and it gives me great pleasure to read your kind words on our restaurant, rooms and service. It was wonderful to read your comments and rest assured that I will share your feedback with the team who take great pride in ensuring each guest has a memorable stay. I hope that we have the pleasure of welcoming you back very soon again. Kind regards, Lavinia Rava Reception Manager

  • "Uitstekend hotel op een winnende locatie"

  • tripadvisor rating 5.0
    • Beoordeeld: 2023-03-24
    • Reistype:
  • Een comfortabel hotel op een uitstekende locatie. Vriendelijk personeel. schoon en netjes De kamer was zeer ruim, schoon en functioneel, de ervaring was goed Het doel van mijn bezoek was voor zaken en ik kon vergaderingen houden in de hotellounge

    • 5.0
      Prijs/kwaliteit
    • 5.0
      Locatie
    • 5.0
      Service
    • CustomerService PPHE, Owner van Holmes Hotel London, reageerde op deze beoordeling 2023-03-26
    • Dear P1359OL_, thank you for your review. We are glad you enjoyed your stay with us. We look forward to seeing you again. Kind Regards, Kristine

  • "Verborgen juweeltje"

  • tripadvisor rating 5.0
    • Beoordeeld: 2023-03-19
    • Reistype: Stellen
  • Ikzelf en mijn man bezochten dit juweeltje van een hotel in het hart van Londen voor 2 nachten. Bedankt aan al het personeel om voor ons te zorgen en ervoor te zorgen dat ons verblijf naadloos was. De locatie van het hotel was geweldig en we konden ontspannen tussen de drukte van Londen, die zo'n mooie ambiance en heerlijk eten had!

    • CustomerService PPHE, Owner van Holmes Hotel London, reageerde op deze beoordeling 2023-03-20
    • Dear cloconroy, thank you for your nice feedback! We are thrilled to hear that you enjoyed your whole stay and lovely to read such nice comments regarding our hotel location and staff members. We hope you'll give us another chance when you're in the area again. We truly hope you come back to stay with us again very soon. Kind regards, Solari

  • "Geweldige plek in Baker Street"

  • tripadvisor rating 5.0
    • Beoordeeld: 2023-03-18
    • Reistype: Vakantie met vrienden
  • We kwamen op zaterdag aan voor de lunch en werden hartelijk verwelkomd door het personeel. We hadden geweldige dingen gehoord. Het eten was geweldig en de service nog beter dankzij Costa en Alberto die echt voor ons zorgden! We zullen terugkeren. Geweldige plek in Baker Street!

Bekijk alle reviews op TripAdvisor

Deze reviews zijn subjectieve meningen van individuele reizigers en niet van TripAdvisor LLC of haar partners.

© 2014 TripAdvisor LLC