Beoordeling van reizigers op TripAdvisor

1906 reviews
Geclassificeerd als #3 van 32 hotels in Pula
"Travelers Choice 2021" Travelers Choice 2021

Beoordeling van reizigers

Uitstekend
995
Erg goed
658
Gemiddeld
184
Slecht
51
Vreselijk
18

Soort reiziger

Zaken
114
Stellen
936
Soloreis
41
Gezinnen
430
Vakantie met vrienden
171

Beoordelingsoverzicht

Locatie
4.5
Slaapkwaliteit
4.5
Kamers
4.5
Service
4.5
Prijs/kwaliteit
4.0
Hygiëne
4.5

Tips van reizigers om u te helpen de juiste kamer te kiezen

  • Boek voor twee personen! (Stephan R)
    4.0
    2021-07-21
  • Een kamer met zeezicht is het beste maar ook meteen een stuk duurder (Rick_Oosterbos)
    5.0
    2017-07-31
  • kamer 214 mooi uitzicht met balkon (Patsaf123)
    4.0
    2016-10-09
  • Kamers boven het terras hebben zicht op de jachthaven van Pula (Noël C)
    5.0
    2016-05-11

Reviews van reizigers

  • "Fijne vakantie"

    • Beoordeeld: 2019-06-18
    • Reistype: Stellen
  • Wanneer je op reis bent door Kroatië dan is dit een mooie tussenstop met een nette kamer, vriendelijk personeel en genoeg plek voor je auto — tegen een vriendelijke prijs. Dichtbij de oude stad van Pula.

    • tripadvisor-rating
      Kamers
    • tripadvisor-rating
      Prijs/kwaliteit
    • tripadvisor-rating
      Slaapkwaliteit
    • tripadvisor-rating
      Locatie
    • tripadvisor-rating
      Hygiëne
    • tripadvisor-rating
      Service
    • Arena_Hospitality, Manager van Park Plaza Histria Pula, reageerde op deze beoordeling 2019-06-19
    • Dear Guest, We appreciate you taking the time to share your impressions with us. It makes us very happy to know we managed to meet your expectations and that you were satisfied with your stay. It would be a pleasure to get the opportunity to welcome you back for another memorable stay. Kind regards, Park Plaza Histria Management Team

  • "Heel mooi groot hotel met heel mooi zwembad"

    • Beoordeeld: 2021-10-07
    • Reistype: Stellen
  • Gemoderniseerd hotel, maar de buitenkant moet nog opgeknapt worden. De kamers zijn erg mooi. Als je marine view wilt, dan is een kamer in de marina wing beter dan in het hoofdgebouw, daar kijk je niet rechtstreeks op de haven nl. Eten is erg goed en uitgebreid.

    • tripadvisor-rating
      Kamers
    • tripadvisor-rating
      Prijs/kwaliteit
    • tripadvisor-rating
      Slaapkwaliteit
    • tripadvisor-rating
      Locatie
    • tripadvisor-rating
      Hygiëne
    • tripadvisor-rating
      Service
    • Arena_Hospitality, Manager van Park Plaza Histria Pula, reageerde op deze beoordeling 2021-10-08
    • Dear Guest, Thank you for choosing Park Plaza Histria for your stay in Pula and for taking the time to share your impressions with us. It's nice to know you found the hotel excellent and that the room and our breakfast and dinner buffet were up to your expectations. We would love to welcome you back on your next visit to Pula. Kind regards, Park Plaza Histria Team

  • "Zeer fijn hotel"

    • Beoordeeld: 2019-09-08
    • Reistype: Stellen
  • Zeker de moeite waard om te blijven , wel wat duur. Gepast voor een koppel . Ook voor kinderen aangewezen . Elke avond gezellige muziek . Stoppen op tijd.avond eten is wel te vroeg , om 9 uur al stop. Het ontbijt is super . Nog nooit gezien .

    • tripadvisor-rating
      Kamers
    • tripadvisor-rating
      Prijs/kwaliteit
    • tripadvisor-rating
      Slaapkwaliteit
    • tripadvisor-rating
      Locatie
    • tripadvisor-rating
      Hygiëne
    • tripadvisor-rating
      Service
    • Arena_Hospitality, Manager van Park Plaza Histria Pula, reageerde op deze beoordeling 2019-09-10
    • Dear Guest, Thank you for taking the time to share your valuable feedback with us. It makes us very happy to know you truly enjoyed and that you were satisfied with all aspects of your stay. We sincerely appreciate our guest's feedback and we will make sure to forward your suggestions to the relevant department in order to improve our hotel. With hope to get another opportunity to welcome you, we are sending you our best regards. Park Plaza Histria Management Team

  • "Mooi hotel met mooie bezienswsardigheden in de omgeving"

    • Beoordeeld: 2018-09-07
    • Reistype: Stellen
  • Mooi groot hotel met vriendelijk behulpzaam personeel, goed ontbijtbuffet en avondeten. Veel gezellige terrasjes , Elke avond live Muziek . Zwembad was wel erg koud en jammer dat je bij sommige zwembaden voor en bedje en parasol moet betalen terwijl het hotel al niet goedkoop is.

    • tripadvisor-rating
      Kamers
    • tripadvisor-rating
      Slaapkwaliteit
    • tripadvisor-rating
      Service
    • Arena_Hospitality, Manager van Park Plaza Histria Pula, reageerde op deze beoordeling 2018-09-10
    • Dear Guest, We appreciate you taking your time to share your impressions with us. We are very happy to know you had such a memorable stay and were satisfied with the hotel, our valuable team members, the surrounding, the evening entertainment as well as with our gastronomic offer. It would be wonderful to get the opportunity to welcome you back for another memorable stay. Best regards, Park Plaza Histria Management Team

  • "Werkbezoek Pula"

    • Beoordeeld: 2017-06-11
    • Reistype: Zaken
  • Zeer goede locatie met voldoende zwemmogelijkheden. Goede verzorging en ruim opgezet. Bezocht in juni de drukte viel mee weet niet hoe het in het hoogseisoen is. Mooi aangelegd park met voldoende schaduw lig en zit plaatsen

    • tripadvisor-rating
      Kamers
    • tripadvisor-rating
      Prijs/kwaliteit
    • tripadvisor-rating
      Slaapkwaliteit
    • tripadvisor-rating
      Locatie
    • tripadvisor-rating
      Hygiëne
    • tripadvisor-rating
      Service
    • Arenaturist, Manager van Park Plaza Histria Pula, reageerde op deze beoordeling 2017-06-12
    • Dear Guest, thank you for taking time to share your impressions on Trip Advisor. We are very happy to know that your business stay with us was pleasant and that you enjoyed the location and surroundings. It would be wonderful to get the opportunity to host you again. Best regards, Park Plaza Histria Management Team

Bekijk alle reviews op TripAdvisor

Deze reviews zijn subjectieve meningen van individuele reizigers en niet van TripAdvisor LLC of haar partners.

© 2014 TripAdvisor LLC