Beoordeling van reizigers op TripAdvisor

tripadvisor rating 4.5 1946 reviews
Geclassificeerd als #3 van 32 hotels in Pula
"Travelers Choice 2022" Travelers Choice 2022

Beoordeling van reizigers

Uitstekend
1016
Erg goed
668
Gemiddeld
186
Slecht
51
Vreselijk
25

Soort reiziger

Business
114
Couples
950
Solo travel
43
Family
436
Friends getaway
174

Beoordelingsoverzicht

Location
4.5
Sleep Quality
4.5
Rooms
4.5
Service
4.5
Value
4.0
Cleanliness
4.5

Tips van reizigers om u te helpen de juiste kamer te kiezen

  • Ask for a superior sea-view room (John D)
    5.0
    2022-08-05
  • Try order your drinks at dinner time before you go get your food. (369catr)
    5.0
    2022-07-30
  • Get to the pool early to reserve a chair. (Tourist30956094779)
    4.0
    2022-07-28
  • You will be charged for drinks with dinner, but these are not expensive. Water shoes are useful if you want to go into the sea. (Sunflower682)
    5.0
    2022-07-14
  • Great view from rooms overlooking the pool (PeteandBarbara)
    5.0
    2022-07-12

Reviews van reizigers

  • "Fijne vakantie"

  • tripadvisor rating 5.0
    • Beoordeeld: 2019-06-18
    • Reistype: Stellen
  • Wanneer je op reis bent door Kroatië dan is dit een mooie tussenstop met een nette kamer, vriendelijk personeel en genoeg plek voor je auto — tegen een vriendelijke prijs. Dichtbij de oude stad van Pula.

    • 4.0
      Kamers
    • 5.0
      Prijs/kwaliteit
    • 4.0
      Slaapkwaliteit
    • 4.0
      Locatie
    • 5.0
      Hygiëne
    • 5.0
      Service
    • Arena_Hospitality, Manager van Park Plaza Histria Pula, reageerde op deze beoordeling 2019-06-19
    • Dear Guest, We appreciate you taking the time to share your impressions with us. It makes us very happy to know we managed to meet your expectations and that you were satisfied with your stay. It would be a pleasure to get the opportunity to welcome you back for another memorable stay. Kind regards, Park Plaza Histria Management Team

  • "Vakantie Kroatie Histria"

  • tripadvisor rating 5.0
    • Beoordeeld: 2018-07-10
    • Reistype: Stellen
  • Zeer goed hotel met enorme hoeveelheid en diverse aanbieding van zowel het morgen-middag en avondmaal. Personeel erg behulpzaam en vriendelijk. Mooie grote zeer verzorgde kamers, rustige omgeving op enkele tientallen meters van de zee. Hotel heeft alle voorzieningen zoals een binnen- en buiten zwembad. Iedere avond live muziek op het buitenterras.

    • 4.0
      Locatie
    • 4.0
      Hygiëne
    • 5.0
      Service
    • Arena_Hospitality, Manager van Park Plaza Histria Pula, reageerde op deze beoordeling 2018-07-11
    • Dear Mr. Willy, Thank you for choosing Park Plaza Histria and for taking your time to share your impressions with us. We are more than happy to know you had such a memorable stay and to know you were satisfied with all aspects of your stay. It would be our pleasure to get the opportunity to welcome you for another unforgettable stay. Kind regards, Park Plaza Histria Management Team

  • "Top hotel, wel aan de prijs"

  • tripadvisor rating 5.0
    • Beoordeeld: 2017-07-31
    • Reistype: Vakantie met vrienden
  • Het hotel is niet goedkoop, maar als je van vertier, strand en zonnebaden houdt is dit een top locatie. Wel het park af en toe verlaten want het is niet goedkoop. Slapen is heerlijk door de liggjng en mogelijkheid om de kamer geheel donker te krijgen. Wifi is traag, maar ie heeft dat nog nodig als je een grote databundel hebt. Al bij al, een fijn verblijf en een mooie locatie

    • 5.0
      Kamers
    • 5.0
      Locatie
    • 5.0
      Service
    • Arenaturist, Manager van Park Plaza Histria Pula, reageerde op deze beoordeling 2017-08-02
    • Dear Mr. Rick, thank you for choosing Park Plaza Histria for your stay and for taking time to write a review on Trip Advisor. We are delighted to know that you had a pleasant stay and that you enjoyed the location and surrounding areas. It would be our to have you again as our valuable guest. Kind Regards, Park Plaza Histria Management Team

  • "Fantastisch hotel!"

  • tripadvisor rating 5.0
    • Beoordeeld: 2017-02-25
    • Reistype: Gezinnen
  • Mooie kamer voor 3 personen. Zeer vriendelijk personeel. Heerlijke bufetten, steeds enorm uitgebreid. Fantastische accomodatie. Zeer mooi uitzicht op de jachthaven. Wat ons betreft zeker een aanrader voor een zalige week vakantie.

    • Arenaturist, Manager van Park Plaza Histria Pula, reageerde op deze beoordeling 2017-02-28
    • Dear Guest, thank you for choosing Park Plaza Histria and for providing us with such a wonderful feedback. We are delighted to know that you had a five star experience with us and that all aspects of your stay met your expectations. It would be wonderful to get the opportunity to welcome you again, Best regards, Park Plaza Histria Management Team

  • "Perfecte accomodatie"

  • tripadvisor rating 5.0
    • Beoordeeld: 2016-05-11
    • Reistype: Vakantie met vrienden
  • Hotel Park Plaza Histria ligt op een schiereiland van Pula. Het hotel heeft ons aangenaam verrast, niet alleen qua ligging maar ook de vriendelijkheid van het personeel, prima kamers, perfecte service. Restaurant met een overvloed aan keuzes en bovendien nog erg lekker eten. Wij waren daar 5 dagen met Carolus prima tours. De juiste prijzen kennen wij dus niet. Pula is bereikbaar met de bus (10 kuna) of taxi (ongeveer 80 kuna) of eigen vervoer. Een top lokatie!

    • 5.0
      Kamers
    • 5.0
      Hygiëne
    • 5.0
      Service
Bekijk alle reviews op TripAdvisor

Deze reviews zijn subjectieve meningen van individuele reizigers en niet van TripAdvisor LLC of haar partners.

© 2014 TripAdvisor LLC