Beoordeling van reizigers op TripAdvisor

1813 reviews
Geclassificeerd als #3 van 32 hotels in Pula
"Certificate of Excellence 2020" Certificate of Excellence 2020

Soort reiziger

Uitstekend
941
Erg goed
632
Gemiddeld
176
Slecht
48
Vreselijk
16

Beoordeling van reizigers

Zaken
110
Stellen
896
Soloreis
41
Gezinnen
415
Vakantie met vrienden
164

Beoordelingsoverzicht

Locatie
4.5
Slaapkwaliteit
4.5
Kamers
4.5
Service
4.5
Prijs/kwaliteit
4.0
Hygiëne
4.5

Tips van reizigers om u te helpen de juiste kamer te kiezen

  • Een kamer met zeezicht is het beste maar ook meteen een stuk duurder (Rick_Oosterbos)
    5.0
    2017-07-31
  • kamer 214 mooi uitzicht met balkon (Patsaf123)
    4.0
    2016-10-09
  • Kamers boven het terras hebben zicht op de jachthaven van Pula (noelenbie)
    5.0
    2016-05-11

Recentste reviews van reizigers

  • "Fijne vakantie"

    • Beoordeeld: 2019-06-18
    • Reistype: Stellen
  • Wanneer je op reis bent door Kroatië dan is dit een mooie tussenstop met een nette kamer, vriendelijk personeel en genoeg plek voor je auto — tegen een vriendelijke prijs. Dichtbij de oude stad van Pula.

    • tripadvisor-rating
      Kamers
    • tripadvisor-rating
      Prijs/kwaliteit
    • tripadvisor-rating
      Slaapkwaliteit
    • tripadvisor-rating
      Locatie
    • tripadvisor-rating
      Hygiëne
    • tripadvisor-rating
      Service
    • Arena_Hospitality, Manager van Park Plaza Histria Pula, reageerde op deze beoordeling 2019-06-19
    • Dear Guest, We appreciate you taking the time to share your impressions with us. It makes us very happy to know we managed to meet your expectations and that you were satisfied with your stay. It would be a pleasure to get the opportunity to welcome you back for another memorable stay. Kind regards, Park Plaza Histria Management Team

  • "Zeer fijn hotel"

    • Beoordeeld: 2019-09-08
    • Reistype: Stellen
  • Zeker de moeite waard om te blijven , wel wat duur. Gepast voor een koppel . Ook voor kinderen aangewezen . Elke avond gezellige muziek . Stoppen op tijd.avond eten is wel te vroeg , om 9 uur al stop. Het ontbijt is super . Nog nooit gezien .

    • tripadvisor-rating
      Kamers
    • tripadvisor-rating
      Prijs/kwaliteit
    • tripadvisor-rating
      Slaapkwaliteit
    • tripadvisor-rating
      Locatie
    • tripadvisor-rating
      Hygiëne
    • tripadvisor-rating
      Service
    • Arena_Hospitality, Manager van Park Plaza Histria Pula, reageerde op deze beoordeling 2019-09-10
    • Dear Guest, Thank you for taking the time to share your valuable feedback with us. It makes us very happy to know you truly enjoyed and that you were satisfied with all aspects of your stay. We sincerely appreciate our guest's feedback and we will make sure to forward your suggestions to the relevant department in order to improve our hotel. With hope to get another opportunity to welcome you, we are sending you our best regards. Park Plaza Histria Management Team

  • "Mooi hotel met mooie bezienswsardigheden in de omgeving"

    • Beoordeeld: 2018-09-07
    • Reistype: Stellen
  • Mooi groot hotel met vriendelijk behulpzaam personeel, goed ontbijtbuffet en avondeten. Veel gezellige terrasjes , Elke avond live Muziek . Zwembad was wel erg koud en jammer dat je bij sommige zwembaden voor en bedje en parasol moet betalen terwijl het hotel al niet goedkoop is.

    • tripadvisor-rating
      Kamers
    • tripadvisor-rating
      Slaapkwaliteit
    • tripadvisor-rating
      Service
    • Arena_Hospitality, Manager van Park Plaza Histria Pula, reageerde op deze beoordeling 2018-09-10
    • Dear Guest, We appreciate you taking your time to share your impressions with us. We are very happy to know you had such a memorable stay and were satisfied with the hotel, our valuable team members, the surrounding, the evening entertainment as well as with our gastronomic offer. It would be wonderful to get the opportunity to welcome you back for another memorable stay. Best regards, Park Plaza Histria Management Team

  • "Werkbezoek Pula"

    • Beoordeeld: 2017-06-11
    • Reistype: Zaken
  • Zeer goede locatie met voldoende zwemmogelijkheden. Goede verzorging en ruim opgezet. Bezocht in juni de drukte viel mee weet niet hoe het in het hoogseisoen is. Mooi aangelegd park met voldoende schaduw lig en zit plaatsen

    • tripadvisor-rating
      Kamers
    • tripadvisor-rating
      Prijs/kwaliteit
    • tripadvisor-rating
      Slaapkwaliteit
    • tripadvisor-rating
      Locatie
    • tripadvisor-rating
      Hygiëne
    • tripadvisor-rating
      Service
    • Arenaturist, Manager van Park Plaza Histria Pula, reageerde op deze beoordeling 2017-06-12
    • Dear Guest, thank you for taking time to share your impressions on Trip Advisor. We are very happy to know that your business stay with us was pleasant and that you enjoyed the location and surroundings. It would be wonderful to get the opportunity to host you again. Best regards, Park Plaza Histria Management Team

  • "Uitstraling niet waar gemaakt"

    • Beoordeeld: 2019-10-24
    • Reistype: Zaken
  • Een schitterend hotel, mooie kamers en een goed ontbijt buffet. Maar dat is het dan ook. Buiten seizoen is in de omgeving het meeste dicht, de airconditioning was al op verwarming gezet (?) dus niet te reguleren op de kamer. Zout water in zwembad. Bar reeds om 24.00u dicht terwijl grote groep aanwezig was voor festival.

    • tripadvisor-rating
      Kamers
    • tripadvisor-rating
      Prijs/kwaliteit
    • tripadvisor-rating
      Slaapkwaliteit
    • tripadvisor-rating
      Locatie
    • tripadvisor-rating
      Hygiëne
    • tripadvisor-rating
      Service
    • Arena_Hospitality, Manager van Park Plaza Histria Pula, reageerde op deze beoordeling 2019-10-30
    • Dear Guest, Thank you for taking the time to share your impressions regarding your recent stay with us. It makes us happy to know you were satisfied with the hotel, the room and our various gastronomic offer. However, we are sorry to know some aspects of your stay weren't in line with your expectations. We haven't been aware of the issue you were experiencing and we would kindly ask you to approach our front office the next time you are facing any problems as they would have ensured your stay with us was absolutely spotless. With hope to get another opportunity to welcome you for a more memorable stay, we are sending you our best regards. Park Plaza Histria Management Team

Bekijk alle reviews op TripAdvisor

Deze reviews zijn subjectieve meningen van individuele reizigers en niet van TripAdvisor LLC of haar partners.

© 2014 TripAdvisor LLC