Beoordeling van reizigers op TripAdvisor

1218 reviews
Geclassificeerd als #2 van 10 hotels in Medulin
"Travelers Choice 2020" Travelers Choice 2020

Beoordeling van reizigers

Uitstekend
683
Erg goed
375
Gemiddeld
119
Slecht
25
Vreselijk
16

Soort reiziger

Zaken
30
Stellen
578
Soloreis
16
Gezinnen
374
Vakantie met vrienden
115

Beoordelingsoverzicht

Locatie
4.5
Slaapkwaliteit
4.5
Kamers
4.5
Service
4.5
Prijs/kwaliteit
4.5
Hygiëne
4.5

Tips van reizigers om u te helpen de juiste kamer te kiezen

  • Wij hadden rustige kamers met zeezicht. Voor gezinskamers best grootte van de kamer checken (tweepersoonskamers zijn net goed qua grootte). (SigridL372)
    5.0
    2018-08-19
  • Zeezijde is heel mooi, maar zie bovengenoemde advies. (ariejan2015)
    5.0
    2016-05-20
  • zeezicht is wel aanrader (Bcw87)
    5.0
    2015-09-15
  • Probeer altijd zeezicht op een hoge verdieping i.v.m. Uitzicht over de bomen. (marcel s)
    5.0
    2015-06-15
  • Alle kamers liggen volgens mij prima (Karin D)
    5.0
    2015-06-02

Recentste reviews van reizigers

  • "Heerlijke vakantie"

    • Beoordeeld: 2017-08-05
    • Reistype: Stellen
  • Verbleef voor een 1 weekse vakantie, eerst in Kroatië, hotel is erg schoon en modern, goed fitnessruimte en spa faciliteiten (beter dan sommige 'spa hotels' Ik heb verbleven in) . De kamer was erg mooi en comfortabel, geweldig uitzicht en had een slimme telefoon in de kamer biedt gratis Wi - Fi en internationale gesprekken. Al het personeel was vriendelijk en behulpzaam, vooral Dario, top man! Ligstoelen rond het zwembad waren niet gemakkelijk te bereiken, maar veel anderen rondom het terrein en het hotel ligt direct aan het strand. Een heel leuk verblijf, zeer onder de indruk van het hotel en de prachtige land van Kroatië.

    • tripadvisor-rating
      Slaapkwaliteit
    • tripadvisor-rating
      Locatie
    • tripadvisor-rating
      Service
    • Arenaturist, Manager van Park Plaza Belvedere, reageerde op deze beoordeling 2017-08-07
    • Dear Guest, thank you for choosing Park Plaza Belvedere and for providing us with such a wonderful review. It is amazing to know that you had such a lovely holiday and that our hotel and our county left you impressed; your kind words are highly appreciated. Also, thank you for mentioning our valuable team member Dario, it is great to know that we contributed in making your stay memorable. It would be our pleasure to welcome you again. Best regards, Park Plaza Belvedere Management Team

  • "Perfect te combineren met stromend trainingskampen en vakantie"

    • Beoordeeld: 2017-04-16
    • Reistype: Vakantie met vrienden
  • We bezochten het hotel voor een tien dagen trainingskamp van professionele track & afstand lopers en sommige vakantiegangers. We wisten al de geweldige routes voor het uitvoeren van een voormalige jaar. Dit jaar waren we op zoek naar een aangenaam hotel, gecombineerd met goede opleiding voorwaarden met goede diensten en we vonden al het in het Hotel Plaza. Woon / Vakantie De kamers waren altijd schoon en modern uitgerust, ze bieden een mooi paar op zee vanaf het balkon. U kunt geweldige kleine locaties: nationale parken, bossen en andere steden in tot 1 uur met een auto. Ontbijt is één van de beste die ik ooit heb gehad, het bieden alles wat u nodig hebt, hetzelfde voor diner en lunch, ze bieden verschillende soorten vlees en vis elke dag, gecombineerd met salat en pizza in de avond. De persoonlijke lacht elke keer en hard werken om te voldoen aan hun behoeften van gasten. Het enige negatieve punt is misschien, dat de eetzaal was soms te druk. Maar zelfs daar de persoonlijke kan het gebeuren, dat u niet te lang wachten voor uw gewenste eten. Een ander men is, dat we slechts één sleutel per kamer om open onze hotelkamer deuren. Aan het eind de lucht voorwaarden werkte niet, vandaar de kamers kregen een beetje warm tijdens de dag. Trainingsfaciliteiten We hadden toegang tot geweldige motor en uitgestippelde fietsroutes kunt u lenen mountainbike bij Wellness & Spa. Het hotel biedt een goed - uitgeruste fitnessruimte voor professionele training en een 25 m overdekt zout water zwembad. Behandeling voor regeneraties en letsel te voorkomen bij Wellness en Spa met de therapeut Luka. Ik wil wijzen op de behandeling door de therapeut " Luka " in het Wellness & Spa. In onze groep, we reisden met vele semi - professionele, professionele lopers en een heleboel volwassenen net voor de feestdagen. Ieder van ons had geweest, echt onder de indruk van zijn behandeling. Luka kon voldoen aan al onze eisen. Hij kon echt steun ons om ons opleiding bedrag, verhinderde letsels in een comfortabele manier en adviseerde ons met tips voor onze training thuis, nadat hij een overzicht over het hele lichaam, werkte hij mee aan verschillende problemen stap voor stap. Zijn kennis in fysiotherapie en osteopathie was uitstekend en hij had een antwoord voor alle problemen. Hij gebruikt zijn vrije tijd om ons enkele oefeningen in de sportschool, persoonlijke op elke persoon. Bovendien heeft hij toegegeven aardig massages en behandelingen voor de volwassenen en werkte in hun problemen. Alle gasten in onze groep vond zijn behandeling. Zijn Engelse kennis was solide, niet alleen voor het werken betreft. Hij was een knappe, ambitieuze en hoogopgeleide - een perfecte combinatie voor een internationale sporters/gast.

    • tripadvisor-rating
      Prijs/kwaliteit
    • tripadvisor-rating
      Slaapkwaliteit
    • tripadvisor-rating
      Service
    • Arenaturist, Manager van Park Plaza Belvedere, reageerde op deze beoordeling 2017-04-24
    • Dear martinagrau92, thank you for choosing Park Plaza Belvedere as your training camp destination and for providing us with such a wonderful feedback. We are delighted to learn that you were very happy with all the aspects of your stay. Also, that you for mentioning our valuable team member Luka, we are very happy to learn that his professionalism and friendliness met all your sport groups’ needs. We hope that we will get the opportunity to host you again, Kind regards, Park Plaza Belvedere Management Team

  • "Geweldig Hotel"

    • Beoordeeld: 2015-07-13
    • Reistype: Stellen
  • We hebben zojuist een heerlijke vakantie in dit hotel hadden, alle faciliteiten waren uitstekend, mooie zwembaden, schone kamers, zoveel keuze voor het ontbijt en avondmaaltijd, alle van zeer hoge kwaliteit. De medewerkers waren zo vriendelijk en behulpzaam, vooral één van de serveersters, Danica, die zich uitsloofde om te helpen. Zou zeker dit hotel aanraden en terug te gaan voor een andere vakantie. Veel zeer gelukkige gezinnen. Ideaal gelegen aan de zee, trein bussen en land run direct buiten het hotel gates.

    • tripadvisor-rating
      Kamers
    • tripadvisor-rating
      Locatie
    • tripadvisor-rating
      Service
    • Arena T, Management van Park Plaza Belvedere, reageerde op deze beoordeling 2015-07-17
    • Dear Guest, It is with great pleasure to read such wonderful comments, and we are grateful that you have taken the time to provide us with your review. Earning referrals from previous guests is a wonderful compliment that you have given. We look forward to welcoming you back soon! Kind Regards, The Park Plaza Belvedere Medulin Management

  • "Prachtig personeel, Fantastische Vakantie"

    • Beoordeeld: 2015-06-21
    • Reistype: Stellen
  • We zijn net terug van een fantastische vakantie en kan niet wachten om terug te gaan! Het personeel in het park plaza belvedere zijn ongelooflijk vriendelijk en behulpzaam, niets was teveel moeite. Dit gaf een echt ontspannen en vriendelijke sfeer tijdens het hele hotel, iedereen was enthousiast om hun ervaringen delen van de dag en de beste reizen ze op geweest'd. Als u geen van de tochten door het hotel doen nu zijn ze zeer goed georganiseerd, Mauro was onze gids voor twee van de trips en hij was briljant. Altijd attent - zodat u waren genieten van de beste van de reis en geven u tal van lokale kennis en geschiedenis evenals onderhoudend verhalen! Rovinj is zeker een must see! Er zijn tal van faciliteiten in het hotel, het overdekte zwembad is geweldig als je gewoon wilt enkele rustige lengtes na een sessie in de fitnessruimte. De spa-faciliteiten zijn geweldig met tal van behandelingen aangeboden, we hadden sports massages met Slobodan die uitstekend was! Hij was zeer attent op mijn schouders problemen en zelfs geadviseerd oefeningen te overwegen evenals gaf ons een vervallen van waar te gaan in Pula! Geweldige kerel! Er zijn tal van lokale bars / restaurants / watersport activiteiten en boottochten langs het strand, en de bus naar Pula stopt net buiten het hotel, dus er is altijd iets te doen. Kortom een fantastisch hotel met geweldig personeel, faciliteiten en lekker eten, zullen we zeker terug!

    • tripadvisor-rating
      Prijs/kwaliteit
    • tripadvisor-rating
      Locatie
    • tripadvisor-rating
      Service
    • Arena T, Management van Park Plaza Belvedere, reageerde op deze beoordeling 2015-07-03
    • Dear Guest, Thank you for sharing your words of appreciation with us and other travelers! We are delighted to hear that you had a fantastic holiday and that all aspects of your stay were satisfying. Your lovely comments will be shared with Slobodan and we’ll make sure to recognize him on a job well done. We all look forward to welcome you anytime soon again in our hotel! Kind Regards, The Park Plaza Belvedere Medulin Management

  • "We hadden een geweldige tijd!"

    • Beoordeeld: 2015-03-30
    • Reistype: Stellen
  • Over ons verblijf in het hotel kan ik alleen in superlatieven spreken ... professionele en vriendelijke personeel, mooi en aangenaam hotel, uitstekend eten. Spa zonder kleine en ontvankelijkheidsverklaring invoert sauna's, een grote Finse sauna en één grote Turks. Dank nogmaals aan Sabina en Adriana voor uitstekende massage. Er is een zwembad, die ik op vele andere plaatsen en goed uitgeruste fitness missen. We hadden een geweldige tijd en we zullen zeker terugkomen. U zult altijd en overal mensen die niet dat in sauna weet vindt u doen schreeuwt niet en een rope tussen de lijnen in het zwembad zijn niet voor uitustend ;).

    • tripadvisor-rating
      Slaapkwaliteit
    • tripadvisor-rating
      Locatie
    • tripadvisor-rating
      Service
    • Arena T, Management van Park Plaza Belvedere, reageerde op deze beoordeling 2015-03-31
    • Dear Guest, Thank you for sharing your experience with us and other travelers. What a pleasure it was to have you as our guest! Thank you for allowing us the opportunity to provide you with an experience that was truly memorable. We’ll be very happy to share your kind words with the team and especially Sabina and Adriana. We all look forward to welcome you anytime soon! Kind Regards, The Park Plaza Belvedere Medulin Management

Bekijk alle reviews op TripAdvisor

Deze reviews zijn subjectieve meningen van individuele reizigers en niet van TripAdvisor LLC of haar partners.

© 2014 TripAdvisor LLC