Beoordeling van reizigers op TripAdvisor

tripadvisor rating 4.5 1275 reviews
Geclassificeerd als #2 van 11 hotels in Medulin
"Travelers Choice 2022" Travelers Choice 2022

Beoordeling van reizigers

Uitstekend
709
Erg goed
389
Gemiddeld
130
Slecht
28
Vreselijk
19

Soort reiziger

Business
33
Couples
597
Solo travel
17
Family
382
Friends getaway
116

Beoordelingsoverzicht

Location
4.5
Sleep Quality
4.5
Rooms
4.5
Service
4.5
Value
4.5
Cleanliness
4.5

Tips van reizigers om u te helpen de juiste kamer te kiezen

  • Traffic around the hotel is quite busy so be prepared to either walk to places or take a bus - bus stop is across the road from the hotel (Tyna1982)
    5.0
    2022-08-09
  • book superior double room at least these are renovated and offer good comfort (christianbT3149QD)
    5.0
    2022-08-05
  • Travel into Pula (trussell9)
    3.0
    2021-09-28
  • Check their online rates, which are very competitive (TheSwissNomad)
    4.0
    2021-09-28
  • Eat out. (676lindaf)
    3.0
    2021-09-07

Reviews van reizigers

  • "Heel goed hotel"

  • tripadvisor rating 5.0
    • Beoordeeld: 2018-09-11
    • Reistype: Stellen
  • Prima hotel, mis alleen wat variatie ‘s avonds wat animatie betreft. Voor de rest goed verzorgd hotel met vriendelijke bediening. Propere kamer en zwembad. Dienster op het terras van het restaurant was top.

    • Arena_Hospitality, Manager van Park Plaza Belvedere, reageerde op deze beoordeling 2018-09-12
    • Dear Guest, Thank you for choosing Park Plaza Belvedere for your stay and for taking your time to share your impressions with us. We are more than happy to know you had an enjoyable stay and that we managed to meet your expectations. Your kind words are highly appreciated. It would be an honour to get the opportunity to welcome you for another memorable stay. Kind regards, Park Plaza Belvedere Management Team

  • "Tophotel en topteam !!"

  • tripadvisor rating 5.0
    • Beoordeeld: 2018-08-19
    • Reistype: Gezinnen
  • Prachtig hotel, luxueus en verzorgd op alle gebied. Kamers zijn aan de kleine kant maar voor 2 personen net goed. Sommige dagen werd er eens vergeten enkele handdoeken te vervangen, anderzijds was het personeel flexibel genoeg om een half uurtje later de kamer te komen schoonmaken wanneer we nog niet weg waren. Buffet heel gevarieerd, zéér uitgebreid, lekker eten, en met lokale specialiteiten. Heel fijn is het dat de koks bepaalde gerechten aanpassen naargelang wat de klant wil, bv de toppings van pizza's, eieren bij het ontbijt, de bakwijze van je stuk vlees, etc. Er wordt geen vaste plek toegekend, dus met wat geluk kan je op het terras eten bij mooi weer. Zoniet voldoende ruimte binnen. Bijna elke avond vóór het avondbuffet wel iets te doen, bv een aperitief of een hapje proeven, schilderijtjes te bezichtigen etc. Elke avond live muziek in de lobby, en soms ook buiten aan het buitenzwembad. Er worden ook veel events georganiseerd, en daarbij gaat onze speciale dank uit naar Dario en Ivan, die verantwoordelijk waren voor de "guest relations"! Wij hebben zelden meegemaakt dat wij op zo'n behulpzame, vriendelijke, bescheiden en professionele manier behandeld werden. Geen vraag en geen probleem is hen teveel, en het enthousiasme in hun manier van handelen siert deze mannen tenzeerste. Voorbeelden van zo'n events zijn : 3 keer per week een quiz ; elke avond een film op groot scherm (waar je zelf evt kan aangeven welke je wil zien) ; een degustatie van olijfolie en wijn (los van koopverplichtigingen, we hebben er zelf naar moeten vragen waar we het nodige konden aankopen), en dit terwijl men je wat woordjes in het Kroatisch aanleert; een begeleid bezoek aan Pula 2x per week. Ook een speciaal dankwoord aan gans het animatieteam, zeer enthousiaste jonge mensen die de dingen professioneel aanpakken, geen onderscheid maken tussen jong of oud, individuen of groepen, steeds goedlachs, behulpzaam en geduldig. Voor het boeken van activiteiten die los staan van deze georganiseerd door het hotel, kan je terecht bij Patricia. Niets is haar te veel om rond te bellen, je boekingen aan te passen aan je noden etc. Het is duidelijk dat er vanuit het management gekozen wordt voor een vriendelijke en professionele aanpak waar de klant centraal staat. Het personeel is er voor ons alvast in geslaagd om dat in de praktijk waar te maken. Dikke proficiat en dankjewel !!

    • 4.0
      Slaapkwaliteit
    • 4.0
      Locatie
    • 5.0
      Service
    • Arena_Hospitality, Manager van Park Plaza Belvedere, reageerde op deze beoordeling 2018-08-21
    • Dear Ms. Sigrid, We would personally like to thank you for your wonderful feedback regarding your recent stay at Park Plaza Belvedere. We are very happy to know you had an enjoyable stay and that we managed to meet your expectations. Your kind words are highly appreciated. Thank you for mentioning our valuable team members, we will make sure to forward your lovely comments to them. We hope we will get the opportunity to welcome you again for another memorable stay. Kind regards, Park Plaza Belvedere Management Team

  • "Luxe hotel, met geweldig wellness"

  • tripadvisor rating 5.0
    • Beoordeeld: 2017-08-23
    • Reistype: Stellen
  • Massages zijn geweldig bij de Wellness, keuken zeer gevarieerd, kunnen zowel ontbijten als dineren op buiten gedeelte (balkon) van restaurant, lekker gezwommen in de binnenzwembad, fitnessruimte zeer professioneel ingericht, kamer mag iets ruimer zijn. Wij hebben nog een zeer leuke attentie ontvangen van de hotel bij vertrek

    • 4.0
      Slaapkwaliteit
    • 5.0
      Hygiëne
    • 5.0
      Service
    • Arenaturist, Manager van Park Plaza Belvedere, reageerde op deze beoordeling 2017-08-25
    • Dear Guest, thank you for choosing our Park Plaza Belvedere for your stay in Medulin and for this wonderful review. We are happy our hotel met all your needs and you had a relaxing vacation. We would be happy to have the opportunity to welcome you again as our guests. Kind regards, Park Plaza Belvedere Management Team

  • "Super hotel"

  • tripadvisor rating 5.0
    • Beoordeeld: 2016-08-15
    • Reistype: Gezinnen
  • Mooi hotel, vriendelijk personeel, prettige ligging, aan zee, lekker ontbijt, schone en ruime kamers, net binnen en buitenzwembad, fijne ligstoelen, fitnessruimte, live muziek, gratis parkeren ... Need to say more? Enge minpuntje: kamers zijn gehorig. Zo hoorden we s avonds laat (01.00 uur) de tv van de buren alsof we zelf de actiefilm keken. Maar, al met al, enorm genoten!

    • 5.0
      Prijs/kwaliteit
    • 4.0
      Slaapkwaliteit
    • 5.0
      Service
    • Arenaturist, Manager van Park Plaza Belvedere, reageerde op deze beoordeling 2016-08-22
    • Dear Guest, thank you for choosing Park Plaza Belvedere and for sharing your impressions on Trip Advisor. We are very happy to know that you had a pleasant holiday and that you were satisfied with the service, location and accommodation. Also, we are sorry for the inconvenience with the noisy neighbors. It would be great to get the opportunity to welcome you again, Best regards, Park Plaza Belvedere Management Team

  • "Genieten geblaz"

  • tripadvisor rating 5.0
    • Beoordeeld: 2016-08-01
    • Reistype: Gezinnen
  • Een heerlijke vakantie gehad met onze 3 jarige zoon. Prachtige, schone en nette kamer op de 4e verdieping van het nieuwe deel. Mooi uitzicht op zee. Personeel uitermate correct en aardig. Wellness absoluut een aanrader, professioneel en erg mooie behandelruimte. Zwembad binnen en buiten erg netjes en schoon, heerlijke ligbedden buiten. Wij verbleven hier op basis van half pension, eten was elke keer erg lekker. Kortom: voor herhaling vatbaar!

    • Arenaturist, Manager van Park Plaza Belvedere, reageerde op deze beoordeling 2016-08-15
    • Dear Ms. Shanna, thank you for choosing Park Plaza Belvedere and for your five star recommendation. We are delighted to know that you had a wonderful holiday with us and that you were satisfied with the accommodation, views, wellness and our staff. It would be wonderful to get the opportunity to welcome you again, Best regards, Park Plaza Belvedere Management Team

Bekijk alle reviews op TripAdvisor

Deze reviews zijn subjectieve meningen van individuele reizigers en niet van TripAdvisor LLC of haar partners.

© 2014 TripAdvisor LLC