Beoordeling van reizigers op TripAdvisor

tripadvisor rating 4.0 3191 reviews
Geclassificeerd als #1 van 1 hotels in Lijnden

Beoordeling van reizigers

Uitstekend
1058
Erg goed
1215
Gemiddeld
533
Slecht
222
Vreselijk
164

Soort reiziger

Business
1015
Couples
993
Solo travel
287
Family
443
Friends getaway
329

Beoordelingsoverzicht

Sleep Quality
4.0
Location
3.5
Rooms
4.0
Service
4.0
Value
4.0
Cleanliness
4.0

Tips van reizigers om u te helpen de juiste kamer te kiezen

  • Parking is good, shuttle bus is good and prompt, staff here are fabulous (MarjanG73)
    2.0
    2022-09-27
  • avoid staying here if you're relying on public transit (beixbei)
    3.0
    2022-08-23
  • Only stay if you’re looking for a quiet more tourist visit. Not for young drinkers/party people. Bring lots of money. (Katie R)
    3.0
    2022-06-26
  • Staff will help and advise on any issues or advice you may have and give tips (davidwT1917WO)
    5.0
    2022-06-25
  • Do never accept a room on G floor. Too noisy. (Pvdkruijs)
    2.0
    2019-12-17

Reviews van reizigers

  • "Uitgaanstrip"

  • tripadvisor rating 5.0
    • Beoordeeld: 2022-09-10
    • Reistype: Gezinnen
  • Het was zoals je mag vetwachten niet spexiaal maar gewoon goed. Het personeel oogt wel druk waardoor het hektisch lijkttezijn. Misschien handig als men dit wdet te veranderen. Hierdoorzou het wat rustigeroverkomen voorde gadten

    • 5.0
      Kamers
    • 4.0
      Prijs/kwaliteit
    • 5.0
      Slaapkwaliteit
    • 4.0
      Locatie
    • 5.0
      Hygiëne
    • 5.0
      Service
    • CustomerService PPHE, Owner van Park Plaza Amsterdam Airport, reageerde op deze beoordeling 2022-09-14
    • Thank you for your feedback, jwigge143237. I am pleased to read your good comment during your stay with us and for the generous mark that you have given to our hotel. I have noted your comment and it will be communicated to our team. We look forward to your next visit. Kind regards, Jeffrey

  • "Prettig en schoon hotel"

  • tripadvisor rating 5.0
    • Beoordeeld: 2022-07-26
    • Reistype: Soloreis
  • Ik verbleef in dit hotel vanwege een vlucht vroeg in de ochtend. De shuttlebus reed helaas niet in de nacht maar met de taxi was ik binnen een paar minuten op Schiphol. Nette, schone kamer. Zeer vriendelijk en behulpzaam personeel.

    • 5.0
      Kamers
    • 4.0
      Prijs/kwaliteit
    • 5.0
      Slaapkwaliteit
    • 5.0
      Locatie
    • 5.0
      Hygiëne
    • 4.0
      Service
    • CustomerService PPHE, Owner van Park Plaza Amsterdam Airport, reageerde op deze beoordeling 2022-07-28
    • Thank you for taking the time to review your stay with us. I am very glad to hear that you had a good time with us and found our staff friendly and helpful. We do take pride in catering to our guests’ needs the best way we can. We look forward to welcoming you back to our hotel in the future. Best Wishes, Kristine

  • "Prachtig hotel"

  • tripadvisor rating 5.0
    • Beoordeeld: 2022-07-17
    • Reistype: Vakantie met vrienden
  • Wij hebben een geweldig verblijf gehad. Het hotel was netjes, veel voorzieningen en ook het ontbijt was perfekt. Snelle en goede service aan de aankomst balie. We gaan hier zeker nog een keer terugkomen

    • 5.0
      Kamers
    • 5.0
      Prijs/kwaliteit
    • 5.0
      Slaapkwaliteit
    • 5.0
      Locatie
    • 5.0
      Hygiëne
    • 5.0
      Service
  • "Prima hotel."

  • tripadvisor rating 5.0
    • Beoordeeld: 2022-06-29
    • Reistype: Zaken
  • Geluidsdichte kamers. Ondanks dat het vlak bij Schiphol zat hoorden we niks. Voldoende personeel. De luxe kamer was groot genoeg om 's avonds nog te werken. Tafel met stoelen. Ideaal. Douchekop had groter gemogen

    • 4.0
      Kamers
    • 4.0
      Prijs/kwaliteit
    • 5.0
      Slaapkwaliteit
    • 5.0
      Hygiëne
  • "Top hotel met zeer schone kamer"

  • tripadvisor rating 5.0
    • Beoordeeld: 2020-07-16
    • Reistype: Stellen
  • Vriendelijk personeel, check in ging vlot. Ruime kamer gekregen omdat er geen tweepersoonsbed tot de beschikking was. Prima uitzicht, hele schone kamer en badkamer. Goed geslapen en douche was ook naar tevredenheid.

    • 4.0
      Kamers
    • 5.0
      Prijs/kwaliteit
    • 5.0
      Slaapkwaliteit
    • 4.0
      Locatie
    • 5.0
      Hygiëne
    • 4.0
      Service
    • Elina PPHE, Owner van Park Plaza Amsterdam Airport, reageerde op deze beoordeling 2020-07-17
    • Bedankt voor je beoordeling, dbolk916219. Wat fijn dat je een prettige ervaring hebt gehad bij ons en dat je hebt genoten van de schone, ruime kamer met uitzicht. We hopen je gauw opnieuw welkom te heten voor een heerlijk verblijf. Hartelijke groet, Elina

Bekijk alle reviews op TripAdvisor

Deze reviews zijn subjectieve meningen van individuele reizigers en niet van TripAdvisor LLC of haar partners.

© 2014 TripAdvisor LLC