Beoordeling van reizigers op TripAdvisor

3119 reviews
Geclassificeerd als #187 van 403 hotels in Amsterdam
"Traveler's Choice" Traveler's Choice

Soort reiziger

Uitstekend
1034
Erg goed
1199
Gemiddeld
521
Slecht
207
Vreselijk
159

Beoordeling van reizigers

Zaken
1003
Stellen
973
Soloreis
284
Gezinnen
427
Vakantie met vrienden
322

Beoordelingsoverzicht

Slaapkwaliteit
4.0
Locatie
3.5
Kamers
4.0
Service
4.0
Prijs/kwaliteit
4.0
Hygiëne
4.0

Tips van reizigers om u te helpen de juiste kamer te kiezen

  • Alle kamers leken gelijk van kwaliteit (frpehomex)
    5.0
    2019-04-13
  • Hoger gelegen kamers bieden uitzicht op landende vliegtuigen Schiphol (BennyVDBroeck)
    5.0
    2018-08-11
  • vraag een upgrade, de kamer die je krijgt bevat eettafel aparte toilet een tweezitsbank en veel luxe, kamerjassen slippers en douche spullen (Henk M)
    5.0
    2017-08-24
  • Kamers op hogere verdieping bieden mooier uitzicht en minder lawaai. (BennyVDBroeck)
    4.0
    2017-04-25
  • Er mag wel een keer een en ander vernieuwd worden. (332marielouise)
    3.0
    2016-10-30

Recentste reviews van reizigers

  • "Top"

    • Beoordeeld: 2020-03-19
    • Reistype: Vakantie met vrienden
  • Zeer goed onderhouden makkelijk bereikbaar nette hotel rust geven 👌👌👏👍👍 alles is oké , behalve de internet verbinding voor de smart tv en telefoon. verder heb ik niks te klagen over het hotel !!!

    • tripadvisor-rating
      Kamers
    • tripadvisor-rating
      Prijs/kwaliteit
    • tripadvisor-rating
      Slaapkwaliteit
    • tripadvisor-rating
      Locatie
    • tripadvisor-rating
      Hygiëne
    • tripadvisor-rating
      Service
    • BarbaraPPHE, Customer Service Team van Park Plaza Amsterdam Airport, reageerde op deze beoordeling 2020-03-20
    • Bedankt voor je verblijf in Park Plaza Amsterdam Airport! Het was ons een genoegen om je als onze gast te ontvangen. Het spijt ons dat de wifi wat trager was tijdens je verblijf, maar we hopen dat dit je er niet van weerhoudt om ons nog eens te bezoeken. We kijken ernaar uit je weer te verwelkomen - Barbara

  • "Top"

    • Beoordeeld: 2020-03-17
    • Reistype: Vakantie met vrienden
  • goed Hotel met top mensen en een top service. Er was een mooie en nette Spa ook de fitness ruimte zag er prima uit. De game hal kwam goed van pas toen het weer tegenzat en de bioscoop was uitstekend Zeker een aanrader 👍

    • tripadvisor-rating
      Kamers
    • tripadvisor-rating
      Prijs/kwaliteit
    • tripadvisor-rating
      Slaapkwaliteit
    • tripadvisor-rating
      Locatie
    • tripadvisor-rating
      Hygiëne
    • tripadvisor-rating
      Service
    • BarbaraPPHE, Customer Service Team van Park Plaza Amsterdam Airport, reageerde op deze beoordeling 2020-03-19
    • Bedankt voor het kiezen van Park Plaza Amsterdam Airport. Fijn om te zien dat je een goed verlijf hebt gehad bij ons. We zijn blij dat je genoten hebt van onze spa faciliteiten en gave game room, die zorgen zeker voor een relaxte ervaring. We kunnen niet wachten je binnenkort weer te verwelkomen. Vriendelijke groet - Barbara

  • "Fantastisch ontvangst!"

    • Beoordeeld: 2020-03-02
    • Reistype: Stellen
  • Hotel met zeer goede voorzieningen zoals toegang naar receptie vanaf parkeergarage. ruime parkeer gelegenheid onder afdak. uitstekende service van al het personeel, professioneel maar ook meelevend met je situatie, kortom als gast ben je het middelpunt bij Park Plaza!

    • tripadvisor-rating
      Kamers
    • tripadvisor-rating
      Prijs/kwaliteit
    • tripadvisor-rating
      Slaapkwaliteit
    • tripadvisor-rating
      Locatie
    • tripadvisor-rating
      Hygiëne
    • tripadvisor-rating
      Service
    • BarbaraPPHE, Customer Service Team van Park Plaza Amsterdam Airport, reageerde op deze beoordeling 2020-03-09
    • Bedankt voor het kiezen van Park Plaza Amsterdam Airport. Onze gasten staan centraal in alles wat we doen, niets maakt ons gelukkiger dan te zien dat je verzorgd en gewaardeerd wordt! We kijken uit naar je volgende 5/5 bezoek. Met vriendelijke groet - Barbara

  • "Zéér tevreden"

    • Beoordeeld: 2020-02-01
    • Reistype: Soloreis
  • Ik heb mijn verblijf van 3 nachten als heel prettig ervaren. Tijdens/in ontbijt erg vriendelijk en servicegericht personeel, ook bij receptie. Kamer was ruim en schoon, evenals badkamer. Al met al een aanrader.

    • tripadvisor-rating
      Kamers
    • tripadvisor-rating
      Prijs/kwaliteit
    • tripadvisor-rating
      Slaapkwaliteit
    • tripadvisor-rating
      Locatie
    • tripadvisor-rating
      Hygiëne
    • tripadvisor-rating
      Service
    • BarbaraPPHE, BarbaraPPHE van Park Plaza Amsterdam Airport, reageerde op deze beoordeling 2020-02-04
    • Bedankt voor het aanbevelen! We vonden het top om je als onze gast te hebben, we kijken ernaar uit je wederom te verwelkomen - Barbara

  • "Lovely weekend"

    • Beoordeeld: 2019-12-08
    • Reistype: Stellen
  • Geweldig weekend ervaren in uw hotel. Kom er graag Personeel van dat weekend 29tot 1 dec Was geweldig behulpzaam zeer vriendelijk Een echte team. Voor mij als gast, was dat ook prettig om te zien. Verder mooie kamer wel de eerste kamer dat zo klein was. Maar heerlijk weekend gehad

    • tripadvisor-rating
      Kamers
    • tripadvisor-rating
      Prijs/kwaliteit
    • tripadvisor-rating
      Slaapkwaliteit
    • tripadvisor-rating
      Locatie
    • tripadvisor-rating
      Hygiëne
    • tripadvisor-rating
      Service
    • BarbaraPPHE, Online Community Coordinator van Park Plaza Amsterdam Airport, reageerde op deze beoordeling 2019-12-12
    • Dank je wel voor je feedback. We houden ervan alle gasten een warm welkom te geven. Tot snel voor een ander geweldig verblijf in een van onze kamers - Barbara

Bekijk alle reviews op TripAdvisor

Deze reviews zijn subjectieve meningen van individuele reizigers en niet van TripAdvisor LLC of haar partners.

© 2014 TripAdvisor LLC