Beoordeling van reizigers op TripAdvisor

tripadvisor rating 4.0 3138 reviews
Geclassificeerd als #1 van 1 hotels in Lijnden

Beoordeling van reizigers

Uitstekend
1041
Erg goed
1202
Gemiddeld
526
Slecht
209
Vreselijk
160

Soort reiziger

Business
1007
Couples
977
Solo travel
285
Family
431
Friends getaway
323

Beoordelingsoverzicht

Sleep Quality
4.0
Location
3.5
Rooms
4.0
Service
4.0
Value
4.0
Cleanliness
4.0

Tips van reizigers om u te helpen de juiste kamer te kiezen

  • Do never accept a room on G floor. Too noisy. (Pvdkruijs)
    2.0
    2019-12-17
  • Check your room is ventilated. Keep your belongings on you at all times. (starcat119)
    1.0
    2019-12-12
  • Make sure your cc doesn't expire after you make your reservation (MichelleM12)
    4.0
    2019-11-07
  • Floors 4 and 6 were quiet and nice. (DaveW43323)
    4.0
    2019-10-31
  • Request a room above the 1st floor (Cora H)
    2.0
    2019-10-30

Reviews van reizigers

  • "Top hotel met zeer schone kamer"

  • tripadvisor rating 5.0
    • Beoordeeld: 2020-07-16
    • Reistype: Stellen
  • Vriendelijk personeel, check in ging vlot. Ruime kamer gekregen omdat er geen tweepersoonsbed tot de beschikking was. Prima uitzicht, hele schone kamer en badkamer. Goed geslapen en douche was ook naar tevredenheid.

    • 4.0
      Kamers
    • 5.0
      Prijs/kwaliteit
    • 5.0
      Slaapkwaliteit
    • 4.0
      Locatie
    • 5.0
      Hygiëne
    • 4.0
      Service
    • Elina PPHE, Owner van Park Plaza Amsterdam Airport, reageerde op deze beoordeling 2020-07-17
    • Bedankt voor je beoordeling, dbolk916219. Wat fijn dat je een prettige ervaring hebt gehad bij ons en dat je hebt genoten van de schone, ruime kamer met uitzicht. We hopen je gauw opnieuw welkom te heten voor een heerlijk verblijf. Hartelijke groet, Elina

  • "Top"

  • tripadvisor rating 5.0
    • Beoordeeld: 2020-03-19
    • Reistype: Vakantie met vrienden
  • Zeer goed onderhouden makkelijk bereikbaar nette hotel rust geven 👌👌👏👍👍 alles is oké , behalve de internet verbinding voor de smart tv en telefoon. verder heb ik niks te klagen over het hotel !!!

    • 5.0
      Kamers
    • 5.0
      Prijs/kwaliteit
    • 5.0
      Slaapkwaliteit
    • 5.0
      Locatie
    • 5.0
      Hygiëne
    • 5.0
      Service
    • BarbaraPPHE, Customer Service Team van Park Plaza Amsterdam Airport, reageerde op deze beoordeling 2020-03-20
    • Bedankt voor je verblijf in Park Plaza Amsterdam Airport! Het was ons een genoegen om je als onze gast te ontvangen. Het spijt ons dat de wifi wat trager was tijdens je verblijf, maar we hopen dat dit je er niet van weerhoudt om ons nog eens te bezoeken. We kijken ernaar uit je weer te verwelkomen - Barbara

  • "Top"

  • tripadvisor rating 5.0
    • Beoordeeld: 2020-03-17
    • Reistype: Vakantie met vrienden
  • goed Hotel met top mensen en een top service. Er was een mooie en nette Spa ook de fitness ruimte zag er prima uit. De game hal kwam goed van pas toen het weer tegenzat en de bioscoop was uitstekend Zeker een aanrader 👍

    • 5.0
      Kamers
    • 5.0
      Prijs/kwaliteit
    • 5.0
      Slaapkwaliteit
    • 3.0
      Locatie
    • 5.0
      Hygiëne
    • 5.0
      Service
    • BarbaraPPHE, Customer Service Team van Park Plaza Amsterdam Airport, reageerde op deze beoordeling 2020-03-19
    • Bedankt voor het kiezen van Park Plaza Amsterdam Airport. Fijn om te zien dat je een goed verlijf hebt gehad bij ons. We zijn blij dat je genoten hebt van onze spa faciliteiten en gave game room, die zorgen zeker voor een relaxte ervaring. We kunnen niet wachten je binnenkort weer te verwelkomen. Vriendelijke groet - Barbara

  • "Fantastisch ontvangst!"

  • tripadvisor rating 5.0
    • Beoordeeld: 2020-03-02
    • Reistype: Stellen
  • Hotel met zeer goede voorzieningen zoals toegang naar receptie vanaf parkeergarage. ruime parkeer gelegenheid onder afdak. uitstekende service van al het personeel, professioneel maar ook meelevend met je situatie, kortom als gast ben je het middelpunt bij Park Plaza!

    • 5.0
      Kamers
    • 5.0
      Prijs/kwaliteit
    • 5.0
      Slaapkwaliteit
    • 5.0
      Locatie
    • 5.0
      Hygiëne
    • 5.0
      Service
    • BarbaraPPHE, Customer Service Team van Park Plaza Amsterdam Airport, reageerde op deze beoordeling 2020-03-09
    • Bedankt voor het kiezen van Park Plaza Amsterdam Airport. Onze gasten staan centraal in alles wat we doen, niets maakt ons gelukkiger dan te zien dat je verzorgd en gewaardeerd wordt! We kijken uit naar je volgende 5/5 bezoek. Met vriendelijke groet - Barbara

  • "Zéér tevreden"

  • tripadvisor rating 5.0
    • Beoordeeld: 2020-02-01
    • Reistype: Soloreis
  • Ik heb mijn verblijf van 3 nachten als heel prettig ervaren. Tijdens/in ontbijt erg vriendelijk en servicegericht personeel, ook bij receptie. Kamer was ruim en schoon, evenals badkamer. Al met al een aanrader.

    • 5.0
      Kamers
    • 5.0
      Prijs/kwaliteit
    • 5.0
      Slaapkwaliteit
    • 5.0
      Locatie
    • 5.0
      Hygiëne
    • 5.0
      Service
    • BarbaraPPHE, BarbaraPPHE van Park Plaza Amsterdam Airport, reageerde op deze beoordeling 2020-02-04
    • Bedankt voor het aanbevelen! We vonden het top om je als onze gast te hebben, we kijken ernaar uit je wederom te verwelkomen - Barbara

Bekijk alle reviews op TripAdvisor

Deze reviews zijn subjectieve meningen van individuele reizigers en niet van TripAdvisor LLC of haar partners.

© 2014 TripAdvisor LLC