Beoordeling van reizigers op TripAdvisor

tripadvisor rating 4.0 3224 reviews
Geclassificeerd als #1 van 1 hotels in Lijnden

Beoordeling van reizigers

Uitstekend
1069
Erg goed
1225
Gemiddeld
537
Slecht
228
Vreselijk
165

Soort reiziger

Business
1022
Couples
1003
Solo travel
289
Family
445
Friends getaway
330

Beoordelingsoverzicht

Sleep Quality
4.0
Location
3.5
Rooms
4.0
Service
4.0
Value
4.0
Cleanliness
4.0

Tips van reizigers om u te helpen de juiste kamer te kiezen

  • You need to book a place on the shuttle when returning to the airport. This can be done at the reception. (MummyChipmunk)
    5.0
    2023-01-04
  • Breakfast is nice! (Eric N)
    4.0
    2022-12-02
  • Parking is good, shuttle bus is good and prompt, staff here are fabulous (MarjanG73)
    2.0
    2022-09-27
  • avoid staying here if you're relying on public transit (beixbei)
    3.0
    2022-08-23
  • Only stay if you’re looking for a quiet more tourist visit. Not for young drinkers/party people. Bring lots of money. (Katie R)
    3.0
    2022-06-26

Reviews van reizigers

  • "Een prima Hotel!"

  • tripadvisor rating 5.0
    • Beoordeeld: 2022-11-28
    • Reistype: Gezinnen
  • Perfekte lokatie, dicht bei de snelweg en je bent snel in de stad en op Schiphol. Erg vriendelijk personeel en een geweldige Bar met ook erg vriendelijke service. Ontbijt was ook prima, parkeren direkt voor de deur en voor de kinderen biljart, ice hockey, tafeltennis en nog veel meer spelletjes.

    • 5.0
      Kamers
    • 5.0
      Prijs/kwaliteit
    • 5.0
      Slaapkwaliteit
    • 5.0
      Locatie
    • 5.0
      Hygiëne
    • 5.0
      Service
  • "Waar voor je geld"

  • tripadvisor rating 5.0
    • Beoordeeld: 2022-11-22
    • Reistype: Stellen
  • Fijn dat we gratis konden parkeren en was voor nu een reden om wederom bij jullie te boeken. Tip. Leden voor de toekomst gratis laten parkeren…. We komen dan graag weer terug. De shuttlebus werkt ook uitstekend

    • 4.0
      Kamers
    • 5.0
      Prijs/kwaliteit
    • 4.0
      Slaapkwaliteit
    • 5.0
      Locatie
    • 5.0
      Hygiëne
    • 5.0
      Service
    • CustomerService PPHE, Owner van Park Plaza Amsterdam Airport, reageerde op deze beoordeling 2022-11-23
    • Dear SavvyTraveler1610, thank you for choosing our hotel and taking the time to share your positive experience. We are excited that you enjoyed your time with us and the service provided. We hope to see you again soon. Kind Regards, Solari

  • "Uitgaanstrip"

  • tripadvisor rating 5.0
    • Beoordeeld: 2022-09-10
    • Reistype: Gezinnen
  • Het was zoals je mag vetwachten niet spexiaal maar gewoon goed. Het personeel oogt wel druk waardoor het hektisch lijkttezijn. Misschien handig als men dit wdet te veranderen. Hierdoorzou het wat rustigeroverkomen voorde gadten

    • 5.0
      Kamers
    • 4.0
      Prijs/kwaliteit
    • 5.0
      Slaapkwaliteit
    • 4.0
      Locatie
    • 5.0
      Hygiëne
    • 5.0
      Service
    • CustomerService PPHE, Owner van Park Plaza Amsterdam Airport, reageerde op deze beoordeling 2022-09-14
    • Thank you for your feedback, jwigge143237. I am pleased to read your good comment during your stay with us and for the generous mark that you have given to our hotel. I have noted your comment and it will be communicated to our team. We look forward to your next visit. Kind regards, Jeffrey

  • "Prettig en schoon hotel"

  • tripadvisor rating 5.0
    • Beoordeeld: 2022-07-26
    • Reistype: Soloreis
  • Ik verbleef in dit hotel vanwege een vlucht vroeg in de ochtend. De shuttlebus reed helaas niet in de nacht maar met de taxi was ik binnen een paar minuten op Schiphol. Nette, schone kamer. Zeer vriendelijk en behulpzaam personeel.

    • 5.0
      Kamers
    • 4.0
      Prijs/kwaliteit
    • 5.0
      Slaapkwaliteit
    • 5.0
      Locatie
    • 5.0
      Hygiëne
    • 4.0
      Service
    • CustomerService PPHE, Owner van Park Plaza Amsterdam Airport, reageerde op deze beoordeling 2022-07-28
    • Thank you for taking the time to review your stay with us. I am very glad to hear that you had a good time with us and found our staff friendly and helpful. We do take pride in catering to our guests’ needs the best way we can. We look forward to welcoming you back to our hotel in the future. Best Wishes, Kristine

  • "Prachtig hotel"

  • tripadvisor rating 5.0
    • Beoordeeld: 2022-07-17
    • Reistype: Vakantie met vrienden
  • Wij hebben een geweldig verblijf gehad. Het hotel was netjes, veel voorzieningen en ook het ontbijt was perfekt. Snelle en goede service aan de aankomst balie. We gaan hier zeker nog een keer terugkomen

    • 5.0
      Kamers
    • 5.0
      Prijs/kwaliteit
    • 5.0
      Slaapkwaliteit
    • 5.0
      Locatie
    • 5.0
      Hygiëne
    • 5.0
      Service
Bekijk alle reviews op TripAdvisor

Deze reviews zijn subjectieve meningen van individuele reizigers en niet van TripAdvisor LLC of haar partners.

© 2014 TripAdvisor LLC