Beoordeling van reizigers op TripAdvisor

2939 beoordelingen
Geclassificeerd als #172 van 396 hotels in Amsterdam
"Traveler's Choice" Traveler's Choice

Soort reiziger

Uitstekend
969
Erg goed
1149
Gemiddeld
494
Slecht
180
Vreselijk
147

Beoordeling van reizigers

Zaken
949
Stellen
924
Soloreis
274
Gezinnen
401
Vakantie met vrienden
305

Beoordelingsoverzicht

Slaapkwaliteit
4.0
Locatie
3.5
Kamers
4.0
Service
4.0
Prijs/kwaliteit
4.0
Hygiëne
4.0

Tips van reizigers om u te helpen de juiste kamer te kiezen

  • Alle kamers leken gelijk van kwaliteit (frpehomex)
    5.0
    2019-04-13
  • Hoger gelegen kamers bieden uitzicht op landende vliegtuigen Schiphol (BennyVDBroeck)
    5.0
    2018-08-11
  • vraag een upgrade, de kamer die je krijgt bevat eettafel aparte toilet een tweezitsbank en veel luxe, kamerjassen slippers en douche spullen (Henk M)
    5.0
    2017-08-24
  • Kamers op hogere verdieping bieden mooier uitzicht en minder lawaai. (BennyVDBroeck)
    4.0
    2017-04-25
  • Er mag wel een keer een en ander vernieuwd worden. (332marielouise)
    3.0
    2016-10-30

Recentste beoordelingen van reizigers

  • "Verblijf voor afreis via Schiphol"

    • Beoordeeld: 2019-08-19
    • Reistype: Gezinnen
  • We verbleven in dit hotel voor onze afreis via schiphol,we boekte een verblijf + parking en op die manier konden we de auto op hun parking achterlaten tijdens onze reis wat eenvoudiger (shuttle naar luchthaven) en veiliger (valet en andere parkings) is.

    • tripadvisor-rating
      Kamers
    • tripadvisor-rating
      Prijs/kwaliteit
    • tripadvisor-rating
      Slaapkwaliteit
    • tripadvisor-rating
      Locatie
    • tripadvisor-rating
      Hygiëne
    • tripadvisor-rating
      Service
    • guestrelationsppaa, Guest Relations Manager van Park Plaza Amsterdam Airport, reageerde op deze beoordeling 2019-08-20
    • Beste gast, Hartelijk bedankt voor uw beoordeling. Fijn om te lezen dat u een prettig verblijf bij ons heeft gehad. Ook goed om te lezen dat het park-sleep-fly arrangement is bevallen. Graag tot ziens! Met vriendelijke groet, Lori - Guest Relations

  • "Fijn, warm hotel om met de shuttle naar de Airport te gaan"

    • Beoordeeld: 2019-08-16
    • Reistype: Vakantie met vrienden
  • Wij hadden het 'Park, sleep, fly' arrangement gebruikt . Dit hotel is ideaal om je vakantie op een relaxte manier te beginnen, omdat je er met dit arrangement veilig je auto kunt laten staan en je met een shuttlebus naar de Airport wordt gebracht en weer terug.

    • tripadvisor-rating
      Kamers
    • tripadvisor-rating
      Prijs/kwaliteit
    • tripadvisor-rating
      Slaapkwaliteit
    • tripadvisor-rating
      Locatie
    • tripadvisor-rating
      Hygiëne
    • tripadvisor-rating
      Service
    • guestrelationsppaa, Guest Relations Manager van Park Plaza Amsterdam Airport, reageerde op deze beoordeling 2019-08-17
    • Beste gast, Hartelijk bedankt voor het delen van uw ervaring in ons hotel. Wij zijn erg blij te lezen dat u het gemak heeft ervaren van ons park-sleep-fly arrangement, en dat u een fijn verblijf heeft gehad. Graag tot ziens! Met vriendelijke groet, Lori - Guest Relations

  • "parkeren"

    • Beoordeeld: 2019-08-14
    • Reistype: Soloreis
  • goed, wilde alleen mijn cabriolet niet op het upper deck parkeren ivm vogeluitwerpselen. ik had te horen gekregen bij de check in dat dit verplicht was,na facebook contact met de manager,bleek dit eeen voorkeur te zijn,Inmiddels alweer naar Den Helder om van auto te wisselen

    • tripadvisor-rating
      Kamers
    • tripadvisor-rating
      Prijs/kwaliteit
    • tripadvisor-rating
      Slaapkwaliteit
    • tripadvisor-rating
      Locatie
    • tripadvisor-rating
      Hygiëne
    • tripadvisor-rating
      Service
    • guestrelationsppaa, Guest Relations Manager van Park Plaza Amsterdam Airport, reageerde op deze beoordeling 2019-08-16
    • Beste gast, Hartelijk bedankt voor uw review. Het spijt me te lezen dat onze medewerkers u voorzien hebben van verkeerde informatie. Mijn excuses hiervoor. Fijn dat uw verblijf bij ons wel naar wens is geweest. Graag tot ziens. Met vriendelijke groet, Lori - Guest Relations

  • "prima optie voor park, Sleep en Fly"

    • Beoordeeld: 2019-08-12
    • Reistype: Gezinnen
  • Uitstekend hotel, gebruikt om uitgerust de dag erna via schiphol op reis te gaan. shuttle reed prima op tijd, parkeer service goed en de prijs kwaliteit is in balans. Kamer was verbouwd voor 4 personen, dit was prima.

    • tripadvisor-rating
      Kamers
    • tripadvisor-rating
      Prijs/kwaliteit
    • tripadvisor-rating
      Slaapkwaliteit
    • tripadvisor-rating
      Locatie
    • tripadvisor-rating
      Hygiëne
    • tripadvisor-rating
      Service
    • guestrelationsppaa, Guest Relations Manager van Park Plaza Amsterdam Airport, reageerde op deze beoordeling 2019-08-13
    • Beste gast, Hartelijk dank voor uw mooie review! We zijn blij om te lezen dat u het naar uw zin heeft gehad. Graag tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, Sam - Guest Relations

  • "Prima hotel"

    • Beoordeeld: 2019-08-11
    • Reistype: Gezinnen
  • Ondanks de grootte en de drukte in het hotel was alles goed voor mekaar. In de suite kan men prima liggen met 2 kinderen op de kamer. Daarnaast was het erg druk bij het ontbijt maar alles werd netjes aangevuld en schoon gehouden.

    • tripadvisor-rating
      Kamers
    • tripadvisor-rating
      Prijs/kwaliteit
    • tripadvisor-rating
      Slaapkwaliteit
    • tripadvisor-rating
      Locatie
    • tripadvisor-rating
      Hygiëne
    • tripadvisor-rating
      Service
    • guestrelationsppaa, Guest Relations Manager van Park Plaza Amsterdam Airport, reageerde op deze beoordeling 2019-08-13
    • Beste Noud, Dank voor uw top review en feedback. We hopen u snel weer te zien in ons hotel! Met vriendelijke groet, Sam - Guest Relations

Bekijk alle beoordelingen op TripAdvisor

Deze beoordelingen zijn subjectieve meningen van individuele reizigers en niet van TripAdvisor LLC of haar partners.

© 2014 TripAdvisor LLC